snart jul: gave- og hårtips

annonse 

Jeg ble så glad for at så mange av dere likte antrekket i går, og ikke minst hårfrisyren! Det var en del av dere som lurte på hvordan jeg lagde den, så her kommer en step by step til dere 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

how to hairdo 

IMG_9197-kopi

1. start med å krølle håret, enten med mast vol. 2 eller med gizmo rettetang

1

2. Del håret i to, helst litt på skrå. 

2

3. legg hodet bakover, slik at håret blir stramt i nakken, og knyt det som en vanlig knute. Snurr deretter den ene hårdelen i høyre hånd til venstre og den du holder i venstre hånd under mot høyre. Fest med hårnåler, det skal ikke være så nøye eller så veldig «perfekt», bare det sitter godt fast. Dra gjerne frem litt krøller slik at det blir litt messy. 

11

bildeferdig

___________________________________________________________________________________________________________

Makestyle har et utrolig bredt utvalg innen kategorien skjønnhet, de fører alt fra duftlys og sminke til parfyme for både ham og henne, så her er det nesten garantert at du finner mange av årets julegaver! Du får i tillegg 10 prosent rabatt ut hele november med rabattkoden Makestylejul 🙂 Jeg har testet en hel drøss med produkter, så her kommer mine anbefalinger! 

julegavetipsmakestyle

1. duftpinner – clean duftpinner lukter helt magisk og er perfekte å ha fremme! Designet er også utrolig fint. Varer opptil 90 dager.

2. candle – disse lysene er laget av håndhelt soyavoks og har en brennetid på opptil 60 timer! Clean har utrolig mange gode produkter og jeg elsker parfymene deres, men skal jeg velge en duft i kategorien romspray eller duft til husets sengetøy og baderom, faller valget uten tvil på det som heter clean fresh laundry. Se for deg nyvaskede laken henge til tørk under åpen blå himmel, grønt gress, stekende sol og mild bris. Clean Fresh Laundry fanger den skarpe, men delikate duften av nyvasket sengetøy, mmmm 🙂 

3. home & linen spray – denne kan du bruke på både klær, sengetøy og i rommet, den ultimate julegave spør du meg, kanskje spesielt til en ungkar som ikke gidder å vaske klær så ofte? 😉 Denne blir med meg på ferie, hater koffertlukten klærne alltid får!  

IMG_0847

4. gizmo straightener  perfekt julegave til de fleste damer! Sjekk innlegget jeg skrev om den tidligere, her

5. ricci grande hair brush – denne er i en superfin gavepakke som passer perfekt som gave til folk i alle aldre, og folk med både kort og langt hår vil elske denne!

6. lolita lempicka parfyme – min favoritt! Denne har jeg brukt fast på både håndledd, i nakkegrop og på halsen helt siden en av mine beste venninner, Henriette, introduserte meg for denne fantastiske parfymen allerede i 8. klasse. Det sier litt om duften, når jeg 13 år senere bruker den samme. Lolita Lempicka er en varm, myk og sensuell duft, uten at den er for tung. Den er heller ganske lett, og litt søtlig og etter min mening passer den å bruke hele døgnet. Denne lukter veldig forskjellig fra person til person, men slik er nok de fleste parfymer. Lolita Lempicka har toppnoter av fiol, iris, anis og tonkabønner, og bunnoter av vanilje og musk.

IMG_0816

7. jimmy choo london club  den nyeste Jimmy Choo parfymen, utrolig fin flaske og en veldig, veldig god og frisk duft. 

8. jimmy choo julegavekit for menn – en veldig klassisk og mandig lukt, Lars-Kristian liker den veldig godt og jeg også. Er så deilig når det er en duft du kjenner at du bare må lukte mer på, spesielt på menn 😉  

9. terre d ‘oc oriental fig velvety body cream – altså, hallo! Denne dufter helt amazing, jeg har lyst til å spise den! Den er i tillegg økologisk, skal tilføre huden næring og etterlater deg silkemyk. Kremen har en rik og fløyelsaktig konsistens. 

10. argan beauty kit – inneholder en mild, kremet økologisk såpe med argankjernepulver, arganolje, sheasmør og en nydelig duft av appelsinblomst som skånsomt skrubber huden. Et duftlys som lukter av appelsinblomster og orientalsk bakverk, og en økologisk bodylotion med perlemorskimmer. Gir veldig myk og duftende hud 🙂

11. honey body scrub – denne er bare himmelsk! Sånn helt seriøst. Kanskje den beste milde skrubben jeg har testet. Dette er virkelig en perfekt gave, krukken er fin og innholdet er en liten opplevelse i seg selv. Skrubben er økologisk og består blant annet av lavendelhonning fra Provence. Luksus! Skrubben omdannes til en melk i kontakt med vann og etterlater en beskyttende film på huden. 

12. økologisk håndkrem gavesett – et utrolig lekkert sett med tre økologiske håndkremer i reisestørrelse og kjempefint design. Dette er håndkremer med utrolig delikate dufter og aktive ingredienser, og som skal beskytte huden fra ytre påkjenninger. Den perfekte gave til mamma, mormor, farmor, søster eller en venninne eller tre 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

– håper du fikk noen tips – 

46 kommentarer

 1. supert med sånn innlegg! bloggen din er så fin i førjulstiden, for du akkurat like julegal som jeg selv er.. elsker jul, og barna mine vil få en jul proppet full av familiekos, tradisjoner og alt som hører med!

 2. Albertine

  Fin på håret du var her, håret ser veldig ekte ut!
  Men spesielt messy var det vel ikke? Ser jo ut som du har krøllet fremste håret etter du har satt det opp 😉

 3. Hvorfor krøller du alle krøllene samme veien ? Bare lurer 🙂 Er jo mye finere om det er litt forskjellig

 4. Har du et tips for hva som er inn i smykke, ringer, armbånd verden?:) Evt hvor på nett jeg kan kjøpe…?:)

 5. Et tips når man krøller håret: ta annenhver krøll hver sin vei. Altså at man ikke krøller alle krøllene samme vei, men annenhver. Ser flottere ut synes jeg 😀 (har jo ingenting å si når en setter opp håret da..)

 6. lekker!!Mistet du ikke hår etter fødselen?Her har jeg mistet halve manken..minst!

  1. Caroline

   Nei, nesten ingenting 🙂

 7. Tuuuusen takk for hår»oppskrift»! Jeg har mast 1, vil den fungere til å lage større krøller med hvis jeg tar litt større seksjoner med hår?

 8. Tenkte å ønske meg MAST krøllestaven til jul, men er så usikker på om jeg bør ønske meg vol 1 eller 2, hvordan anbefaler du? Tenker ikke å krølle for å sette opp håret, men for å bare ha krøllæt hengende:) håret mitt er halvlangt, litt kortere enn det du hadde da du fikk Nelia:) når jeg er hoss frisøren får jeg alltid beskjed om at jeg nesten har for tykt hår til oppsetting (kjenner frisøren godt da) så jeg er så usikker på hvordan jeg bør velge..

  Håper du vil/kan hjelpe 🙂

 9. Kunne du laga eit neglelakk- innlegg snart? Eg har merka meg neglane dine i haust, dei er er så vakre. Synes det er ein viktig detalj på ein outfit. Kan du merkje kva slags farge det er på neglelakken din i kvart innelgg sjølv om det ikkje er sponsa?

  1. Caroline

   Neglene mine er gellac, så farge kan jeg ikke svare på 🙂

   1. Gellack har også nummer.

   2. Caroline

    Ja, men jeg husker ikke den 🙁

 10. Michelle

  gode gavetips! velvære produkter kommer alltid godt med 🙂

 11. Kristin Haus

  Hei! Tviler på at du gjør det, men må bare forsikre meg 😉 bruker du produkter som er dyretestet? Kan vi stole på at alt du reklamerer for ikke er teste på dyr? Har i senere tid satt meg litt inn i slikt, å dyretedting er jo kvalmt. Alle favorittparfymene mine er dyretestet, så krysser fingrer og tær for at denne er «snill»!

  1. Caroline

   Bruker ingen produkter som er testet på dyr 🙂

   1. Finnes det en nettside der man får oversikt over vilka produkter som ikke er testet på dyr? Hvordan finner man f.eks. ut om de produktene man bruker er testet på dyr? Dette er et viktig tema, takk for at dere gjorde meg obs på det, skal tenke over det i fremtiden når jeg kjøper kosmetikk :/

   2. Caroline

    Ingen produkter som selges innenfor EU/EØS er testet på dyr 🙂

   3. Hva tenker du på da? Er jo masse produkter som er testet på dyr?

   4. Caroline

    Innenfor EU/EØS er det forbudt å selge kosmetikk som er testet på dyr. Det gjelder alle produkter 🙂 Om noen selger produkter som tester på dyr, så bryter de loven.

   5. https://www.dyrevern.no/dyretesting/nyheter-1/forbudet_mot_dyretesting_i_eu_trer_i_kraft det er en sannhet med modifikasjoner. Kosmetikk som kom på markedet før loven tredde i kraft kan fortsatt selges, selv om den var testet på dyr. Det er kun produkter som er nye på markedet etter mars 2013 som går under den nye loven – dessverre. Men tommel opp for å unngå dyretestede produkter:)
    Det finnes lister over trygge og utrygge merker på flere dyrevernsider,

   6. aleksandra

    Dette stemmer absolutt ikke i praksis, desverre :/ Pr. dags dato er det faktisk flere som tester på dyr, enn som ikke gjør det.
    Blant dem kjente merkevarer som Sephora, Lancome, Schwarzkopf, Redken, Mac, Ralph Lauren, Nivea, Micheal Kors, Max Factor, LOreal og til og med IKEA… Men det stemmer at det har kommet en lov som omfatter kosmetikk som kom ut på markedet etter mars 2013. 🙂

    Anbefaller alle å laste ned appen «dyretestet». 🙂 Veldig enkel og oversiktig liste over alle merker som tester på dyr – og som ikke gjør det! 🙂

   7. Caroline

    Det stemmer jo i praksis 🙂 Regelen gjelder nye produkter, ikke gamle.

   8. aleksandra

    Ja, det er jo det jeg skriver 🙂 Forbudet gjelder kun produkter som har blitt lansert i 2013, altså helt nye produkter. Den største majoriteten derimot er testet på dyr. Produkter produsert før dette er dermed ikke omfattet av denne regelen. Dermed fungerer det ikke i praksis. 🙂 Det jo derimot noe som med tiden vil jevne seg ut, med innføringen av denne regelen 🙂 Og det er jo det viktigste 🙂

 12. Her var det mange gode tips 🙂
  Men det jeg lurer på er hvor du har kjøpt kjolen? Den var rett og slett rålekker!

 13. Har satt rettetangen på ønskeliste til bursdagen min som er snart 🙂
  Men hva slags varmebeskytter bruker du til håret? har du noen tips?

 14. Genial frisyre som ikke tar lang tid å lage. Denne skal absolutt prøves.Tusen takk for inspirasjonen både på hår- og gavefronten. Trenger ikke kjøper blader lenger har jeg skjønt. Har jo bloggen din! Tusen takk Caroline! <3

  1. Caroline

   Bare hyggelig 🙂

 15. Førstegangsleser

  Caroline, i punkt 3 i hårtipset ditt, var det ikke litt vanskelig å snurret håret etter at du hadde knytt hodet?

  1. Nina Julianne

   Haha, flirte godt da jeg leste punkt nummer 3 igjen etter å ha sett denne kommentaren 😛

 16. Åå, terre d’oc body cream lukter herlig ja! Har brukt den en stund, og er veldig fornøyd! 🙂 Har kjøpt min hos http://www.beautybag.no , siden de bare selger produkter og merker som ikke er testet på dyr

 17. Støtter Alexandra i å laste ned appen dyretestet. Alle merker som selger til det kinesiske markedet, og det er mange, tillater at kineserne tester produktet sitt på dyr (siden Kina tester alt på dyr). Å kjøpe disse merkene er da umoralsk, dersom man mener at dyretesting er umoralsk. Det nytter ikke at varene som selges innad i Europa ikke er dyretestet. Disse produsentene tillater dyreplageri, bare på et annet kontinent. https://www.dyrevern.no/dyretesting/dyretestet-app

  1. Caroline

   Alle som selger produktene sine i Kina er forpliktet til å teste på dyr. Har ingenting med at de kan gjøre det, derfor gjør de det. For å selge i Kina må de teste de på dyr, hvis ikke får de ikke selge de der.

   1. Men mener du det er greit å støtte disse som selger til Kina? Ved å kjøpe produktene her i Europa, hvor de ikke tester på dyr?

   2. Nettopp! Så da burde de la være å selge produktene sine i Kina.

   3. Aleksandra

    Det som er urimelig er å kreve at produktet skal testes på dyr, Hanne. Stort marked eller ikke. Her snakker man dyrevelferd sammenlignet med kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Det kan ikke rettferdiggjøres. Kina får følge etter de også. At Kina ikke tar hensyn til dyrevern betyr ikke at vi skal akseptere det.

 18. DEN kjolen…! <3 Hvor er den fra? Utrolig nyydelig! <3 Ønske seg, ønske seg.. 🙂

 19. Åh! For et flott innlegg! Deilig å se deg tilbake i full bloggeform! 🙂 Må bare si at du VIRKELIG klarer å få bloggen din til å føles litt som å lese et «glossy-magasin», om du skjønner hva jeg mener? Som et stort kompliment! For dette er et mye nærere magasin, med tips og triks om alt, men som om du skulle fått det fra en venninne 😉 fortsett sånn!

 20. Har du noen tips til sider der man kan kjøpe ikke altfor dyre julekjoler. Helst korte og enkle. Til di under 18år?

  Håper du tar deg tid til å svare

 21. Hvordan funker MAST børsten til extensionhår? 🙂 jeg har tape fra peaks hair, og er på utkikk etter en ny børste som er god for både mitt eget hår og extensionet mitt! 🙂

 22. Hei Caroline:) Har samme giftering som deg, mitt spørsmål er: hvordan holder du ringen så fin og blank til en hver tid? Har du noe spesielt rensemiddel å anbefale? 🙂

 23. Enkel men flott frisyre! Men den kjolen var helt nydelig! Hvor kommer den fra?

 24. Hvor er kjolen din fra? Den var såå fin 🙂

 25. Hei!:) Hva heter leppestiften du bruker på bildet og hvilket merke er det? Den var knall fin!:) På forhånd takk, Mvh Malin 🙂

 26. Hvor er leppestiften fra? 🙂

 27. Hvor er leppestiften fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *