shelter from the rain vol. II

IMG_7271 kopibilde1IMG_7276 kopiIMG_729844

(annonselenke) skjørt three floor fashion / sko lucy choi london / genser h&m trend / smykke glitter / veske zara 

_____________________________________________________________________________________________________________

Hei til fredag! Å, så godt med helg igjen, spesielt når Lars-Kristian har fri 🙂 Etter en treningsøkt og litt frokost reiste vi tidlig avgårde, og nå er vi snart i Oslo hvor vi har et par møter før turen går hjem igjen. Det er deilig å ikke reise inn alene, både han og Nelia er med, så vi får sikkert presset inn en lunsj før hjemreisen også. Fredagshygge – selv om vi sikkert havner midt i rushen. Av en eller annen grunn starter den alltid et par timer tidligere når det er fredag 😉

Ha en kjempefin dag, så sees vi senere! 

68 kommentarer

 1. Dessverre føler alle nordmenn for «hjemmekontor» på fredager 😛 Og tar med god samvittighet tidlig helg på fredager. Snart blir vel fredag en fridag.

 2. Du er så fin!!! 😀 <3

 3. Noen ganger skjønner jeg ikke hva du har kledd på deg.. overkroppen var fin, men matcha lite med det under. Skivebom her. Men ellers liker jeg stilen de veldig godt.

  Og ellers helt enig med andre kommentarer at du er fantastisk vakker, og hyggelig å se bilder av ansiktet ditt forfra.

 4. Hei!

  Du ser som vanlig helt nydelig ut! Den fargen(blusen) var spesielt fin til deg 🙂

  Hva har du gjort noe med leppene dine forresten, så plutselig så store ut?

  Ha en flott dag,
  klem fra meg

 5. Hei Caroline.
  jeg er på desperat leting etter den perfekte julegave til kjæresten min. vi har ikke vært sammen så veldig lenge så jeg vet liksom ikke hva som er passende å gi etter bare noen måneder. har du noen gode tips? er fattig student så tips som passer en students smale økonomi hadde vært super. på forhånd takk 🙂

 6. Kjersti

  Åååh, dere finner alltid de beste stedene å ta bilder. De blir rett og slett så fine!! 🙂

 7. Rebecca

  Hei, jeg vil bare si at det hadde vært fint om du kunne hatt overskriftene i litt større skrift inne på selve innleggene. Jeg (og helt sikkert mange andre) leser de fleste blogger, inkludert din, kun gjennom bloglovin, og da kommer man jo direkte inn på innleggene. Og der er jeg nesten nødt til å «lete» etter overskriften, spesielt de gangene du begynner med tekst fremfor bilder. Og som du vet er overskriften det som gjør om om folk flest blir interesserte i å lese resten eller ikke. Vet dette er en rar ting å irritere seg over, men det gjør nå jeg, haha! Ellers vil jeg si du har en fantastisk fin blogg, både på design og innhold 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂 Vi jobber med et nytt design som kommer i løpet av januar, da vil det være større overskrifter inne i posten også.

   1. Helene

    Kan det være så vanskelig å bare forandre sånn ting med det samme når man først vil gjøre det? Trenger man virkelig vente på at hele bloggdisign blir forandret først?

   2. Caroline

    Det koster penger å endre slike ting, folk jobber ikke gratis :/ Hadde det vært en bug som gjorde at ting ikke fungerte som det skulle, så hadde vi endret det med en gang 🙂

 8. Hei Caroline
  Jeg synes huden din er så fin om dagen! Du har en fin glød i huden. Hvordan sminke er det du legger på huden din?

  Hilsen Andrea

 9. Wow så flott du er! Spesielt på bilde nr 3 og det siste! Ha en strålene helg med dine kjære:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Kan du ikke ta bort den camilla pihl reklama? Herlighet!!!! Ser ut som d er hennes blogg. Snakk om å sno seg på andre!

 11. Naa syns jeg leppene dine begynner aa se veldig falske ut Caroline. Du er naturlig pen, du trenger ikke saa mye fyll for aa se bra ut 🙂

  1. Hvordan vet du at det er fyll? Det finnes jo mange naturlige måter å få leppene til se større ut på, uten å putte inn noe der, det er bare å søke opp «bigger lips tutorial» eller «Kylie Jenner lips» på Youtube, så får du tips i fleng til hvordan få skikkelig «trutmunn»;):)

   1. Helene

    Vi vet jo at det er fyll! Ikke noe hun antar. For min del synes jeg det er trist at man ønsker å fikse på utseende,men hver sin mening og hver sin smak .

   2. Nå ahr jo Caroline sagt at hun fyller leppene da 😛

   3. Kanskje fordi Caroline har sagt at hun har fylt på selv?

   4. Hun har sagt at hun fyller leppene, hvorfor ser alle behovet til å hoppe Caroline i forsvar hele tiden? Hun er et voksent menneske som kan svare for seg selv.

 12. Synes dere tar så fine bilder! De har blitt ekstra fine den siste tiden!

 13. Flotte bilder, nydelig farge på genseren 🙂 blir det frokost-fredag foresten?? Venter spennt på oppskrift 😉 god helg 🙂

  1. Caroline

   Uff, nei dessverre 🙁

   God helg til deg også <3

   1. Marita

    Jaja kan ikke få tid til alt alltid, men kanskje neste fredag da 🙂

 14. Så fin:-) hvor er neglelakken din fra?

  1. Caroline

   Det er gellac 🙂

 15. Hei,

  Du ser så flott ut for tiden! Blikket er mer åpent og øynene flotte. Hvordan har du «blitt kvitt» de tunge øyelokkene? Jeg tørr ikke å operere det :/

  1. Botox? De ser så anderledes ut, mer åpent. Veldig fint 🙂 Har lest at botox hjelper på dette.. Kanskje jeg også burde prøve det 🙂

 16. Du er så nydelig, Caroline 🙂 Fargen på genseren kledde deg virkelig. Som Glitter-jente er det veldig kjekt å sjå at du bruka våre produkt, fortsett gjerne med det 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 17. Syns du er utrolig flott på disse bildene! Det er noe med fargene som du kler spesielt godt.

  Ha en fin helg 🙂

 18. Hvor mye har du fylt på i leppene? Vurderer å gjøre det selv 🙂

  1. Caroline

   Jeg har 1 ml 🙂

   1. Helene

    Har alltid lurt på om det ikke føles rart når man vet at håret man har på hodet er falsk og det er spøytet inn noe i leppene som egenlig ikke skulle være der opprinnelig?
    Også hvordan det er å motta komplimenter når det er egentlig ofte sminke, dyre klær, falsk hår, negler ig fikset lepper man får komplimenter for?
    Da er det jo egentlig frisør, og den som fikser neglene og leppene od de som laget klær skal også ha æren for det.

    Synes at du hadde vært ganske fin uten å måtte gjøre flere justeringer med utseende. Husker du skrev at dim mann synes at du er mest naturlig.

   2. Caroline

    Restylan finnes helt naturlig i hele kroppen din 🙂

 19. Jeg synes du er naturlig søt, og jeg synes også leppene ser kunstige ut nå.

 20. Legger sjelden igjen kommentar dessverre, selvom du fortjener det. Du var helt nydelig på disse bildene, og antrekket er noe av det beste jeg har sett deg i på lenge. Ikke missforstå, du er jo alltid velkledd!! Neglelakken var nyyydelig, må til «byen» i morgen å se etter lignende farge. Du er en inspirasjon på mange plan =) god helg!!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Disse bildene var virkelig flotte, spesielt de hvor du sitter i trappen. Utrolig gøy at også antrekksbildene dine endrer seg litt etter årstiden, med en litt røffere og mørkere stil enn lette, lyse sommerbilder. Setter pris på at du tar deg tid og flid til å forsette å inspirere 🙂 God helg!

 22. Neliane

  Oi. ….Leppene var veldig kunstig nå. Og tar du botox i pannen? Det ser litt sånn ut både live og på bilder. ALLE kan nemlig rynke pannen når de snakker :-). Ser ikke den naturlige bevegelsen hos deg? Men ikke forbudt! 🙂

  1. Caroline

   Nei, kun restylane i leppene 🙂

 23. Ingrid G

  Å så flott et antrekk! Du ser smashing ut! Liker veldig godt håret ditt som det er nå. Det ser jo flott ut hele tiden synes jeg, men du er like flott hver gang du endrer litt på det.

  Ønsker deg en riktig god helg. Klem fra Ingrid G. 🙂

  1. Caroline

   God helg til deg også, Ingrid 🙂

 24. Kjempefine bilder 🙂 Likte bakgrunnen veldig godt 🙂

 25. Mathilde

  Du er utrolig flink det må jeg bare si! elsker og lese bloggen din, du har fine og inspirerende innlegg. du er ung og suksessfull, så ikke ta de vonde kommentarene til deg, du er sinnsykt vakker!

  1. Caroline

   Tusen takk, Mathilde 🙂

 26. Martine

  Disse bildene var utrolig flotte av deg! Elsker nr.3 ekstra mye 🙂 Du er nydelig! God helg til deg og familien <3 Klem fra Martine

 27. Hvor tok dere bildene? Hvilken type bygning var det? Er den åpen for alle og enhver? Jeg elsker gamle bygninger, og dette ser ut som et av husene på Bygdøy folkemuseum – men dette kan jo ikke ha vært der?!

  1. Caroline

   Det er et bygg som heter Tveitenstua, står i Brekkeparken i Skien sentrum 🙂

 28. Åh du er så nydelig, blir helt varm av å se deg! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du viser hvordan du fikser håret for tiden? Jeg får nemlig helt bakoversveis hver gang jeg ser det!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 29. Hei! Ble så nysgjerrig på hvilket bygg som er i bakgrunnen – så nydelige detaljer! Det er ikke tilfeldigvis Heddal stavkirke? Er på gjennomreise, og hadde snakket om å ta turen innom, men usikker på om vi rekker det på hjemturen så nå måtte jeg jo bare spørre:) God helg.

  1. Caroline

   For å være helt nøyaktig, så er det et bygg som heter Tveitenstua 🙂 Den står i Brekkeparken i Skien sentrum.

   http://telemarkmuseum.no/stuene-i-brekkeparken-0

 30. Du tar virkelig flotte bilder, Lars-Kristian!

  Flott location og flott dame 🙂

  God helg!

  1. Caroline

   Tusen takk fra Lars-Kristian 😉

 31. Camilla

  Hei Caroline!
  Utrolig flotte bilder! De fargene var nydelige til deg og Lars Christian er en veldig flink fotograf

 32. Fantastisk fine bilder, flotte farger og nydelig dame! Skikkelig høst over disse. Også Brekkeparken da <3 god helg Caroline!

 33. christina

  Det tredje bildet – wow! Girlscrush deluxe, vakre deg

  1. Caroline

   Haha 😀

 34. Du er så utrolig nydelig og inspirerende, Caroline! Leste aldri blogger fast frem til jeg kom over din, og siden den gang har jeg ikke gått glipp av et eneste innlegg! Du har en veldig fin oppbygging med ikke for mye tekst, så man kjeder seg, du har svært sjelden skrivefeil og bloggern ser generelt ryddig ut, noe som gjør at din blogg er den eneste jeg tar meg tid til å lese.

  Jeg lurer på hva du bruker for å få så naturlige og fine krøller?

  Ha en fortsatt god helg!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Jeg bruker rettetangen til å lage krøller 🙂

 35. Du ser smashing ut Caroline !
  Jeg syns leppene dine ser naturlige og pene ut jeg, skjønner ikke hva de andre snakker om 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 36. Kirstin

  Hej Caroline
  I simply love all your pictures. They always come out looking perfect! I was wondering which camera + lens you (or LK) used for this outfit post??? Did you do a blogpost just about your camera equipment?

  1. Caroline

   We use the Canon 6D with 35mm or 85mm lens 🙂

 37. Kommentarene mine blir ikke godkjent? Har jeg havnet i spam-filteret? Snufs:(

  1. Caroline

   Neida, har bare hatt så mye å gjøre i dag, holder på å godkjenne nå 🙂

   1. Var en kommentar om fyll i leppene som ikke ble godkjent, bare om at det ikke er ‘my cup of tea’ og at du ikke trenger det. Men ditt valg såklart:)

    Ellers minnet dette meg så om deg, siden du hadde gull og rosa i Nelias bursdagsfeiring:

    http://projectnursery.com/2012/08/design-reveal-pink-and-gold-gorgeousness/#

    Nydelig! Fant det da jeg søkte etter inspirasjon til veslas kommende rom:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *