detaljer: 1-årsdag

God morgen! Nå er det kaos her etter bursdagen i går, så jeg tenkte at jeg skulle vaske ned hele underetasjen og få ryddet skikkelig før jeg fortsetter med mitt. Jeg har så lyst til å dele noen bilder fra bursdagen og alle detaljene med dere, jeg elsker jo å styre med slike ting, så her kommer et stort bildedryss og noen bilder fra både tirsdagen og onsdagen. Håper dere liker det 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

IMG_6819

IMG_6834

IMG_6851

IMG_6918

IMG_6856

IMG_6859

IMG_6865

IMG_6880

IMG_6887

IMG_6898

IMG_6894

IMG_6914

IMG_6935

IMG_6952

IMG_6831

IMG_6961

IMG_6965

IMG_6891

Ferdig2

november5

_____________________________________________________________________________________________________________

Kjeks, kaker, makroner og cupcakes er levert av Villa Perlesukker, de designer kaker akkurat som du selv ønsker. Denne gangen gikk vi for ren sjokoladekake med smørkrem, og den var helt utrolig god! Ved siden av dette serverte jeg frukt, bær og kesam, boller og smoothie. Jeg laget en enkel smoothie til barna av blåbær, bringebær og yoghurt naturell. 

Den fineste dekorasjonen er kanskje tidslinjen jeg laget. Her hang jeg et bilde fra hver måned fra hun ble født og frem til nå, 13 tilsammen. Disse festet jeg med gullklyper på et tykt silkebånd, så klippet jeg ut små lapper i rosa hvor jeg skrev hvilken måned det var fra. Disse festet jeg sammen med klypene. Jeg brukte dobbelsidig teip til å feste det meste i taket og på vegger. Kaketoppene til cupcakesene laget jeg selv, Anette klippet til kroner og 1-tall av glitterpapir, så limte jeg på litt pynt. Alle trykksakene er fra kortshop.no. Den store ballongen formet som 1-tall fant jeg hos ballongkompaniet i Oslo, mens de andre ballongene pluss etasjefatene i papp fant jeg hos lykkefryd.no. Pompomene måtte vi lage selv, men vi fikk kjøpt ferdig klippet silkepapir fra Miss Etoile, som gjorde jobben litt enklere. Bokstavene på veggen har jeg malt selv og dekorert med gullglitter, alt sammen fra Panduro. Papptallerker- og krus er fra talking tables, det samme er de små flaskene som jeg hadde smotthie i og duken. Kaketoppen er fra etsy.com, samme som bursdagskronene til Nelia 🙂 Ja, jeg tror det var det meste, men spør gjerne om det er noe du lurer på 

166 kommentarer

 1. Hei! Nydelige detaljer, og for en skjønn liten datter du har 🙂 jeg lurte på hvor du har kjøpt kakepynten, den det står one på?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra etsy 🙂

 2. Christine

  Hei vakre Caroline. For noen nydelig detaljer. Jeg lurer på om du har link til bursdags kronen. Har leitet på etsy, men finner den ikke.
  God klem til deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *