detaljer: 1-årsdag

God morgen! Nå er det kaos her etter bursdagen i går, så jeg tenkte at jeg skulle vaske ned hele underetasjen og få ryddet skikkelig før jeg fortsetter med mitt. Jeg har så lyst til å dele noen bilder fra bursdagen og alle detaljene med dere, jeg elsker jo å styre med slike ting, så her kommer et stort bildedryss og noen bilder fra både tirsdagen og onsdagen. Håper dere liker det 🙂 

_____________________________________________________________________________________________________________

IMG_6819

IMG_6834

IMG_6851

IMG_6918

IMG_6856

IMG_6859

IMG_6865

IMG_6880

IMG_6887

IMG_6898

IMG_6894

IMG_6914

IMG_6935

IMG_6952

IMG_6831

IMG_6961

IMG_6965

IMG_6891

Ferdig2

november5

_____________________________________________________________________________________________________________

Kjeks, kaker, makroner og cupcakes er levert av Villa Perlesukker, de designer kaker akkurat som du selv ønsker. Denne gangen gikk vi for ren sjokoladekake med smørkrem, og den var helt utrolig god! Ved siden av dette serverte jeg frukt, bær og kesam, boller og smoothie. Jeg laget en enkel smoothie til barna av blåbær, bringebær og yoghurt naturell. 

Den fineste dekorasjonen er kanskje tidslinjen jeg laget. Her hang jeg et bilde fra hver måned fra hun ble født og frem til nå, 13 tilsammen. Disse festet jeg med gullklyper på et tykt silkebånd, så klippet jeg ut små lapper i rosa hvor jeg skrev hvilken måned det var fra. Disse festet jeg sammen med klypene. Jeg brukte dobbelsidig teip til å feste det meste i taket og på vegger. Kaketoppene til cupcakesene laget jeg selv, Anette klippet til kroner og 1-tall av glitterpapir, så limte jeg på litt pynt. Alle trykksakene er fra kortshop.no. Den store ballongen formet som 1-tall fant jeg hos ballongkompaniet i Oslo, mens de andre ballongene pluss etasjefatene i papp fant jeg hos lykkefryd.no. Pompomene måtte vi lage selv, men vi fikk kjøpt ferdig klippet silkepapir fra Miss Etoile, som gjorde jobben litt enklere. Bokstavene på veggen har jeg malt selv og dekorert med gullglitter, alt sammen fra Panduro. Papptallerker- og krus er fra talking tables, det samme er de små flaskene som jeg hadde smotthie i og duken. Kaketoppen er fra etsy.com, samme som bursdagskronene til Nelia 🙂 Ja, jeg tror det var det meste, men spør gjerne om det er noe du lurer på 

166 kommentarer

 1. Nydelig!

 2. Hvor er det nydelige settet du har på deg, fra?

  1. Caroline

   BikBok by Lene Orvik 🙂

 3. Så hyggelig at bursdagsfeiringene ble så vellykka! Jeg lurer på hvor du har fått tak i oppbevaringsboksene med navn på? De var søte! Ønsker deg en god dag:-)

  1. Caroline

   RH Baby & Child 🙂

 4. såå fint du har gjort det! kjempeinspirerende hvor flink du er til å stelle i stand fest 🙂

 5. Jane fra Danmark

  Hi Caroline,

  Congratulations on your daughter’s birthday
  wow – – what a party I’d like well be one year again!!

 6. Så fin kjole! Hvor er den fra?

 7. Så NYDELIG du lager alt til! Får masse inspo fra deg, og jeg er så fornøyd med å gjøre litt mer ut av dåpen til vesla mi kontra hva jeg har gjort før (men ikke så «overdådig» som deg, men likevel litt ekstra ;)) MEN hvor har du kjøpt kjolen du har på deg på det nederst bildet??? Superfin!!

  1. Caroline

   BikBok by Lene Orvik 🙂

 8. Så utrolig fint og koselig! 🙂 Nelia er så nydelig. Sønnen min på 1,5 tar kontakt når de nærmer seg 20.. 😉

  1. Caroline

   Haha 😀

 9. kan du Evt dele linker og tips til søkeord på etsy? Skal snart feire 1 års dag for sønnen min 😀

 10. Hei. Så utrolig fine detaljer. Fikk mange nyttige tips til barnet mitt sin bursdag. Ha en fortsatt strålende dag

 11. Så utrolig fint selskap du har stelt i stand! Her har vi og en ettåring i hus 🙂
  Lurte på om jeg kunne spør om hvor den hvite bodyen med krage er fra? 🙂

  1. Caroline

   Lindex 🙂

 12. Benedicte

  Hei Caroline 🙂

  Hvor er strutteskjørtet til Nelia fra? Kjempesøtt! Har selv en liten tulle som blir ett i januar så veldig kjekt med litt inspirasjon!

  1. Caroline

   Angels Face, kjøpte det på Childrensalon.com 🙂

   1. KrIstin

    Sjekk Lykkebarna også- masse fine strutteskjørt/tutu der også!

   2. Kristin

    Barnelykke mener jeg 🙂

 13. Å, herlighet så flink du har vært, Caroline 🙂 det ser helt fortryllende ut! Tenk så kjekt det vil bli for Nelia å se på bilder fra disse to dagene når hun blir eldre! herlig! Elsker tidslinjen av bilder! Det var en smart idé 😀
  Skjønneste Nelia, hun ser i hvert fall storfornøyd ut 🙂
  Du er så flink!!! 😀

 14. Så flink ud har vært, og så nydelig Nelia er – jeg smelter! Gleder meg så mye til å bli mamma til prinsen min på April, at jeg sprekker snart <3

 15. Så utrolig koselig det må være å komme til dere i bursdag!!! Jeg bøyer meg i støvet og det sier vel litt? 😉

  1. Caroline

   Haha 😀 Det gjør det 😉

   1. lurven

    Jeg ereeegentlig ganske så hyggelig skjønner du 😉

   2. Caroline

    Tviler ikke 😉

 16. Så gjennomført og lekkert! Og kakene fra Villa Perlesukker vet jeg at er de beste 🙂 Nam nam …

 17. Christina

  Så fine Bilder, drømmebursdag for små prinsesser 🙂 Gratulerer med 1 åringen 🙂

 18. Hei!

  Har du prøvd Fotoknudsen sin app til å fremkalle mobilbilder?

  Mvh
  Regine

 19. Så nydelig! Nelia er heldig som har en så flink mamma 🙂

 20. annkristin

  Så utrolig fine bilder!

  For det første, gratulerer med 1 år til Nelia og dere:) utrolig søt lita jente også så fort året har gått!?:)

  Også må jeg skryte av hvor gjennomført du pynter og planlegger bursdag , dåp etc.
  Jeg har to gutter og en jente, og jenter finnes det masse pynt til, men gutter et det mest monster/ pirat pynt/ kaker for det meste. Men nå skal jeg vurdere villa perlesukker til neste guttebursdag for tror «fine» guttekaker og vaniljekjeks også hadde blitt fint 🙂
  Du virker jo veldig fornøyd med de , så da tenker jeg det kan være verdt å prøve 🙂
  Ha en fortsatt fin dag og kos deg med fine gulljenta di:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Hvor mye koster det å bestille «egendesignet» coockies fra Villa Perlesukker? 🙂 For et fantastisk fint selskap! Så gjennomført og fint 🙂

  1. Caroline

   Du må nesten sende en mail til de å høre 🙂

   1. Du må da vite det du som akkurat har kjøpt?

   2. ………….det er da slett ikke Caroline sin jobb å være informasjonssentral for Villa Perlesukker! Prisen vil dessuten avhenge av hvor mye, hvordan, levering – osv!

 22. Vakkert!! Kjempefine bilder:-)
  Lurte på hvor du har bestilt oppbevaringskurvene ( for leker) med navn på?

  Hilsen, Anna

 23. Veldig, veldig fint altså. Og du har gjort en veldig bra jobb, men tok ikke dette litt av? Altså, hvordan skal du toppe 2-3-4-5-6… årsdagen videre? 😉

 24. Kjære Caroline.

  Jeg vil i dag legge igjen eg kommentar til deg, noe jeg gjør svært sjeldent. Jeg følte bare jeg hadde noen ord på hjertet som jeg gjerne vil dele med deg. Først og fremst må jeg si gratulerer med Nelias 1 årsdag 🙂 Du står virkelig på, det må jeg si. Alt er så lekkert, ned til hver minste detalj. Er det noen som får det til, er det deg! Du har virkelig et øye for detaljer og står alltid igjen med et profesjonelt og gjennomført helhetsinntrykk. Det er bare å se på bildene du tar, designet du har på bloggen, måten du setter opp innlegg på og skriver på.. alt gir meg en delikat og ryddig opplevelse, noe jeg setter stor pris på!

  Jeg ville benytte denne muligheten til å takke deg for at du tar bloggen din så pass seriøst, og at du streber etter å gi leserne dine en god og inspirerende opplevelse. Som du har sagt før selv, tror jeg nok at det er mange som bare ser på deg som du fremstiller deg her på bloggen. Det er jeg ikke enig i. Jeg kjenner deg selvfølgelig ikke, men selv jeg forstår hvor mye mer det er enn det du viser oss her. Du virker som en jordnær, snill, omsorgsfull og ekte jente som er alt annet enn egoistisk, selvopptatt og overflatisk. Javel, du liker og pynte deg, men hvem gjør ikke det? Jeg synes ikke det er rettferdig å plassere deg i en kategori bare på grunn av at du liker klær, sminke og interiør. Du er jo et menneske, som alle oss andre. Og selvfølgelig viser du leserne det «overflatiske» i hverdagen din, noe annet ville jo vært rart. Hvem ønsker å brette ut om sitt privatliv, sine opp- og nedturer og sin rotete stue til hele Norge? Veldig få tror jeg.

  Det jeg prøver å si er at jeg vil du skal vite at jeg heier på deg. Du er en sann inspirasjon og et «lyspunkt» i hverdagen. Har man en dårlig dag, så javel.. da kan man klikke seg inn her, titte på flotte bilder, lese koselige tekster og få motivasjon til å fortsette å jobbe, trene og å kanskje komme seg ut i frisk luft og være takknemlig for dagen i dag. Jeg er i en veldig dårlig periode i livet mitt nå, ikke ift. familie, kjæreste eller venner. Men ift. meg selv.. jeg har mistet motivasjonen for alt og føler meg så maktesløs. Jeg ønsker å komme tilbake dit jeg var før, hvor jeg faktisk orket å pynte meg, trene, rydde og ha det ordentlig rundt meg.. Og det er derfor det er så fint å komme «på besøk» til deg, og faktisk se at det går an å ha orden på ting og på deg selv, selv om man har mye annet å styre med i tillegg. Du er et forbilde, og det er fint å ha noe å strebe etter, og å få inspirasjon fra. Jeg tror nok du betyr mye for mange, og du har vist gang på gang hvor sunne verdier du har og at trening ikke bare handler om lavest mulig fettprosent og størst mulig rumpe. Det handler om sin egen helse, det å få et sunnere liv, å kanskje leve lengre, å være i grei nok form til å orke den travle hverdagen et barn krever.. Det handler om helsegevinsten, noe jeg synes du fremmer på en god måte.

  Du har utviklet deg enorm siden første gang jeg leste bloggen din, som faktisk var når du og LK bodde i Oslo i en leilighet. Og den har virkelig blitt 1000 ganger bedre. Dette ble en veldig lang kommentar, men jeg måtte bare forteller deg.. jeg håper det kan lyse opp din dag litt, og at du forstår hvor mange som setter pris på at du deler litt av din hverdag og deg selv med oss alle.

  Tusen takk for din innsats, og god tur til Gran Canaria. Det fortjener du virkelig, et avbrekk med din skjønne familie. Håper du får en fin uke videre, stor klem <3

 25. Hvordan festet du pompomsene i taket? 🙂

  1. Caroline

   Dobbeltsidig tape 🙂

 26. Synes dette blir litt over the top. Skulle trodd hun var kongelig.

  Synes det oser materiell fråtsing og overflod i alt du gjør.

  1. Fordi det er fint? Syns det er helt topp å gjøre litt ekstra til barnebursdag!

  2. Vi er jo alle prinser og prinsesser vettu;) Hvorfor kan vi ikke alle få lov til å ha litt pomp og prakt i livet? Fargesette livet litt? Alle får jo lov til å mene det de vil, men selv syns jeg dette er en helt nydelig bursdag- gøy med vakre bilder å se tilbake på for Nelia når hun blir større<3

   Dessuten trenger ikke sånt å koste all verden- med litt fantasi og kreativitet kan man lage masse fin pynt selv, og er man bakekyndig eller kjenner noen som er det, kan man jo lage fine cupcakes osv. selv. Mange liker jo å holde på med sånt, være kreative og stelle istand litt ekstra. Syns ikke man trenger å være så veldig materialistisk av den grunn? Dessuten har hun jo pølser til mat, som i en vanlig barnebursdag- syns ikke det er "over the top" akkurat?

 27. Så utrolig koselig du gjorde det for Nelia! Hun er virkelig heldig som har en så engasjert og flott mor! Jeg beundrer kreativiteten din. Blir så inspirert. 🙂

  Ha en flott dag! 🙂

 28. Michelle

  Herregud så nydelig du har laget det til! Du er så utrolig kreativ på den fronten Caroline, blir skikkelig inspirert!! Herlige bilder, spesielt det siste av Nelia <3 Hun kommer nok til å sitte stor pris på dette når hun blir eldre å ser igjennom bildene 🙂

 29. Så utrolig flink du er! Tenk så heldig Nelia er 🙂
  Fantastiske fine bilder, fikk bare lyst til å se enda flere!
  Ha en fin dag. Klem 🙂

 30. Caroline S

  Åh, dere er virkelig parents of the year! Så nydelig du har gjort det 🙂 Er så glad vi kan følge deg inn i den fine høytiden som er rett rundt hjørnet, for du inspirerer!!

 31. Hjelpe meg så flink du har vært!! 🙂
  Kreativiteten din fins det ingen ende på, jeg er mektig imponert!
  Kan tenke meg Nelia storkoset seg, og så så skjønn hun er!! *smelt*

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 32. Gratulerer med stor dag i hus! Hvor er de søte oppbevaringsboksene som Nelia har lekene sine i kjøpt?

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 De er fra rh baby and child 🙂

 33. Så fint selskap 😀 Hva serverte du til mat?
  Hvor mye mme får hun i døgnet nå? 🙂 Går hun allerede? 🙂

  1. Caroline

   Med så mange som vi var i går, ba jeg til kaker, søtsaker og kaffe / brus 🙂 Når foreldrene mine / familien var her, serverte vi bare pølser med tilbehør 🙂

  2. Hva er årsaken til å spørre hvor mye mme Nelia bruker nå? Er ikke det en privatsak? Noen barn har faktisk også sluttet med mme når de nærmer seg året. Barn kan fint drikke vanlig melk fra 1 år. I tillegg er det veldig mange som kommenterer denne gåinga til små barn. Noen går når de er 8 mnd andre går når de er 16 mnd…dette er like individuelt som vi er mennesker. Ser at Caroline ikke noen steder(som jeg har sett) har svart på om Nelia går enda og det skjønner jeg faktisk veldig godt. Uansett hva hun da hadde svart så hadde mammapolitiet vært der på pletten og kommet med råd om hvordan lære Nelia å gå, eller til hvilke sko hun MÅ ha hvis hun allerede går! Syns du er flink til å holde Nelia privat i den grad det er mulig, Caroline 🙂 Til lykke med ettåringen som er aldeles skjønn 🙂 Klem

 34. Kaken og cupcakesene ser helt fantastiske ut, vann i munnen 🙂 fantastisk pynting med glasur på toppen, vanlig sjokoladekake altså? 🙂 Regner m d ikke er mulig å få noe oppskrift..

  1. Caroline

   Du kan jo høre med Anne Brith, hun bruker å være raus på å dele 😀 Instagram: @villaperlesukker Nett: https://villaperlesukker.no/ 🙂

   Sjokoladekake med smørkrem, så god!

   1. Takk 🙂

 35. Hei! For nydelig selskap, Nelia er en nusselig solstråle 🙂
  Hvor er de hvite sugerørene med rosa hjerter på fra? De var utrolig fine!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Du får noe lignende på Clas Ohlson 🙂

 36. Solstråle

  Det var mye fint du hadde laget til! Gull og rosa er jo bare så kult:) søte nelia så ut som hun stor koset seg;)grattis med 1åring 🙂

 37. Jeanette

  Så herlig! Du er virkelig så flink med alt! Alt så jo helt perfekt ut! En skikkelig prinsesse feiring av din nydelige og vakre lille jente! 🙂 <3 Hun er heldig som har en mamma som deg 🙂

  1. Caroline

   Så koselig, Jeanette! Tusen takk 😀

 38. Birgitte

  Wow! Maa si du er utrolig flink med dekor og detaljer, dette saa virkelig gjennomført og fint ut 😀

 39. Katarina

  Å, så flott det ble:) Tusen takk for alltid fantastisk inspirasjon! Masse gode tips til snuppa vår blir ett år i mars:) Elsket tidslinja, noe sånt må jeg bare ordne:D
  Du har skrevet tidligere at du bruker gellack. Vurderer dette nå som julen nærmer seg, men ønsker lengre enn mine egne negler. Får du forlenga dine, og i så fall hvordan?
  Elsker bloggen din både som mamma og mote/interiørinteressert, så tusen takk for flotte innlegg:) klem

  1. Caroline

   Gellack er bare lakken over neglene, det kan du få på dine egne, men også på støpenegler. Jeg har akrylnegler under gellacken 🙂

   Tusen takk for så finr ord, søte du!

   Klemmer!

 40. Brukte du pappservise til de voksne også eller bare til barna?

  1. Caroline

   Brukte papp til alle, vi var så mange :O

   🙂

 41. Du er så flink til å stelle is stand! Du er jo rene festplanleggeren 🙂 Ringer deg om noen år når jeg gifter meg! hihi
  Nelia er bare nydelig, akkurat som mora. Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Haha, ja gjør det 😀 Tusen takk for så fine ord <3

 42. Så fine bilder – jeg er så imponert over alt du får til, og ikke minst hvor kreativ du er 🙂 kakene, pyntingen og alle de små detaljene, det er så inspirerende å se. Gratulerer med 1-åringen! Digger bloggen din <3

  1. Caroline

   Tuuusen takk, så koselig å høre! Det er så gøy å styre med slike ting, blir vel en stund til neste anledning også :p

 43. Wow, så utrolig kult! Dette gir masse inspirasjon til fremtidig fester for store og små 😀 Jeg lurer på hva du har på deg på det nestnederste bildet? Hvor har du kjøpt det? Ser utrolig fint ut!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det er et skjørt og en topp fra lene orvik sin kolleksjon for bikbok 🙂

 44. Hei Caroline 🙂
  Kan ikke du legge ut et bilde av deg uten noe som helst med sminke ? 🙂

 45. Hei!
  Hvor er lekekurvene med navn kjøpt? de var supersøte:)

  1. Caroline

   De er fra rh baby & child 🙂

 46. Så skjønt med bildene fra hennes første år! Og du ser strålende ut, som alltid! Er det topp og skjørt fra Lene Orvik sin kolleksjon du har på deg? Trodde først det var en kjole, det var utrolig lekkert! 🙂 Kan jeg spørre deg hvilken str. du har i jumpsuiten som du hadde i den første bursdagen? Ha en fortsatt herlig dag vakre deg!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ja, det er det 🙂 Bruker størrelse 34.

 47. Holy moly! Den bursdagen så mer elegant ut enn mitt bryllup! Du sparer jammen ikke på kruttet når det er fest, Caroline 🙂
  Veldig fint alt sammen da. Kjenner jeg fikk innmari lyst på sjokoladekaka.
  Gratulerer så mye med ettårsdagen til Neila 🙂

 48. Vakre detaljer og gjennomført som alltid! Inspirerende å lese bloggen din. Noe vågalt å servere ettåringer blåbærsmoothie, men vil tro det falt i smak:-)

 49. Nydelig bursdagsfeiring!:):) Helt herlig bursdagsbarn, Nelia er skjønn <3 Og dekorasjonen og kakene og alt er så vakkert- ser ut som innsiden av et eventyrslott. Perfekt for små prinsesser!

  Du burde skrevet en bok om dekorasjon til ulike anledninger- "Event- dekorasjon"!!:):)

  1. Caroline

   Haha 😀 Takk for tips 😉

 50. Hadde du dobbelt opp med kaker?

  1. Caroline

   Ja 🙂

 51. Herlige bilder 🙂

 52. Hvor er kjolen din fra? 🙂

  1. Caroline

   BikBok by Lene Orvik 🙂

   1. Før lansering? åå heldig! Kommer til å stå i kø imorgen!

 53. Hei,

  Hvor har du funnet «ballett-skjørtet» hun har på seg? Fint 🙂

  1. Caroline

   Jeg kjøpte det via children salon på nett, men merket er angel’s face, tror en del forhandlere i Norge selger det også 🙂

   1. Rebekka

    Har et lignende et på Kappahl 🙂

 54. Herremin. Så nydelig prinsesse du har. Ønsker deg og familien din en riktig god tur til Gran Canaria.

  1. Caroline

   Hun er den herligste <3 Tusen takk 🙂

 55. Jeg tviler sterkt på at det finnes noen som er så flinke, nøye og gjennomførende som deg. Kjempe fint jobbet, og en fryd å se på 🙂

  + for en herlig liten dukke du har <3

  1. Anne-Kine

   Da bør du la tvilen komme tilgode, for jeg er et par hakk bedre 😉

 56. Åh du er så god til å få det til. Jeg er i strukturert nok til å gjøre så mye for en bursdag. He he. Men det er jo så fint når man gjør det lille ekstra. 🙂
  Men det var kjempe stilig med de bildene. Så hvis det er greit så kopierer jeg den ideén når prinsessa i huset fyller ett. 🙂

 57. Inger Helene

  Woaw, dette var så utrolig fint! Jeg har gledet meg sånn til å se hvordan det ble. Du er så utrolig flink til å ordne det fint. Jeg tror du er ei god vertinne, husmor og mamma <3

 58. Villaperlesukker????? Ikke et sted og anbefale hvis man ønsker og få laget noe man selv ønsker. Søstren min har sendt forespørsel til henne gang på gang angående kakebestilling og da har hun fått tilbake melding på at hun selv må kjøpe former og diverse tilbehør for at hun skal kunne bake bestillingen hun ønsker. det er ikke mye proft akkurat. Villaperlesukker kan kunn bake det hun selv kan ikke noe annet.

  1. Du kan tydeligvis ikke særlig mye om å bake kaker! Det er UFATTELIG tidkrevende,og mange kaker krever spesielle redskap for å få det fint. Hvis søsteren din vil ha en spesiell kake, som bedriften trenger masse ekstra utstyr til, som de kanskje ikke vil få bruk for igjen, så har bedriften bare to valg – gi kunden en pris som inkluderer alt utstyret de må kjøpe inn (Ergo; søsteren din må betale en høyere totalpris, som hun sikkert ikke ville vært særlig fornøyd med) – eller gi kunden valget å kjøpe disse tingene selv rimeligst mulig. Jeg lager selv 3D – kaker og figurkaker, og om jeg skulle tatt timesbetalt ville jeg antagelig hatt ca 5 kr timen 😛

   Om man bestiller «ekstern hjelp» til hvilken som helst arbeidsoppgave, så må man som kunde finne seg i at visse betingelser vil gjelde, i særdeleshet når man – som du antyder – bestiller noe «utenom menyen». Om du skulle flislegge badet ditt med trekantede fliser, så antar jeg at enhver flislegger ville gitt deg andre forutsetninger, og en annen pris, enn de som bestiller hvite fliser i standard 20×20.

   Det er da også langt mer ærlig av Villa Perlesukker å si «ja, det kan jeg hjelpe deg med, men da må vi gjøre det sånn og sånn» – enn å si «ja, det kan jeg hjelpe deg med», og enten levere noe kunden ikke er fornøyd med, eller levere noe uten å tjene penger på det, bare for at kunden skal bli fornøyd.

 59. Så gøy å se alt du lager og ordner i stand! Og for et nydelig bilde av Nelia med krone

 60. Du er SÅ flink!!! Elsker at alt er gjennomført;-) Tommel opp og applaus for deg:-)

 61. Jeanette

  Hei!
  Prøvde å bestille noe fra RH baby & child, men står på nettsiden deres at de kun sender til USA og Canada. Hvordan fikk du tak i de søte oppbevaringseskene? 🙂

  1. Caroline

   Jeg opprettet postadresse i USA 🙂 Sjekk ut jetcarrier f.eks.

 62. For et nydelig selskap, ser helt herlig ut! Den lille prinsessa ser vakker ut som alltid :’)

 63. Jøss så flott barneselskap!! Veldig fancy 😉 Sønnen min skal snart døpes, og her er det jo masse inspirasjon til pynt til dåpsfesten 🙂 skulle gjerne hatt deg til å pynte til dåpen, hihi 😉

 64. Hi Caroline!
  Gratulerer med vel overstått feiring. Men kjære du, for en god stund tilbake fikk din far et supert forkle i skinn. Husker ikke navn på leverandøren. Så da må jeg jo spørre deg!

 65. Jeanette

  veldig fint,men dette ble litt for mye og fjollete synes jeg.hverfall når det er snakk om en liten jente på 1 år.
  Men for all del,du er superflink og ja,slike ting er gøy å holde på med!

  1. Fjollete????? hva i all verden er det som er fjollete med det hun har gjort for datteren sin uansett hvor gammel hun blir????
   Stå på caroline det er akkurat sånn det skal være 😉

 66. Herregud å du er flink! Gjør skikkelig stas på ettåringen din <3 Så innmari koselig!
  Hvilken størrelse har du i toppen og skjørtet? Tenker på i forhold til lengden!

 67. Guri, så fint! Alt er så gjennomført 🙂 Du er så flink til slikt!
  Jeg tipper Nelia hadde en veldig fin 1. bursdag 😀

 68. Herlighet, for en fin feiring det så ut til å være! Du er så flink med sånt 🙂

 69. Så utrolig nydelig kakebord! Skikkelig fint pyntet også – du har virkelig talent innen å pynte og stelle i stand 😀

 70. Så mye fint! Så ut som Nelia hadde en flott feiring ihvertfall 🙂

  Jeg vet ikke om du vet, men jgg vil bare tipse deg på »festfabrikken» i Brevik. De har ALT du kan tenkte deg av ting og tang til bursdag og fest. Det er den samme som finnes i Oslo, bare at hovedlageret er i Brevik. -Bare et lite tips om du ikke visste 🙂

  Mvh. Silje.

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂 Har hørt om det, men aldri sjekket det ut 🙂

 71. Nydelige farger, nydelig baby og herlig tema, men det blir jo såå stivt med bare kjøpekaker. Hvor er kosen liksom? Dette virker mer som et showroom for baby, enn en kos familiebursdag. Hvorfor så mye stæsj? For nurket er det fullstendig likegyldig. Synes pyntingen var fin, kakene stusselig. Man kan vel lage de selv?

  1. Caroline

   Kan vel fint kose seg med slike kaker også? 🙂 Vi hadde også en hjemmelaget kake, sjekk ut oppskrift her: https://carolinebergeriksen.no/2014/11/12/oppskrift-onsdag-raw-gulrotkake/ 🙂

   1. Smaken er vel som alt annet- forskjellig, selv liker vi ikke kaker og har fått mye pepper for det. Det er mange som ikke skjønner at man kan kose seg med mye annet og at kos ikke bare handler om hva man putter i munnen, men hvordan man har det med de menneskene man har rundt seg.
    Gratulerer så mye med den kommende dagen til Nelia, Caroline. Dere har laget en fantastisk feiring for henne. Håper dere får en flott ferie og hils Lars-Kristian lykke til i Cupfinalen, siden vi stjal sølvet (jeg sa det jo til deg 😉 ) Jeg heier på Odd i Cuppen, måtte det bli gull der 🙂

   2. Jeg ser at det alltid er noen som er så opptatt av at de kjøpte kakene er så stusselige, jeg må da si at det er tvert om, jeg. Hadde jeg ikke bodd så langt unna bakeriet hennes, hadde jeg dratt dit på fredager,men det blir jo litt i overkant langt å dra for en kake 🙂 Det er jo ikke som ferdigkaker fra butikken, dette er jo laget i et lite konditori.Sjokoladekaken er vel en mississippi mud-variant, vil jeg tro, og det må da være noe av det minst stusselige i verden 🙂

   3. Anette

    Oi, kan man ikke kose seg med en kake fordi den ser fin ut? Nytt for meg.. Syns du har laget til kjempeflott! At ettåringen er likegyldig til det hele? Tror jeg ikke noe på! Det skjer noe med stemningen når man virkelig føler seg velkommen i selskap, og det merker selv ei lita snuppe på 1 år. Helt greit at man ikke gidder å gjøre like mye ut av det selv, men for mye kos kan det aldri bli i en barnebursdag, spør du meg! God helg, Caroline 🙂

  2. Koser du deg mer med hjemmelaget kake enn en kake som er bakt på bestilling??? For Nelia er det kjempe stas å se tilbake på bildene når hun blir større. Syns du er veldig flink Caroline og du inspirerer mange der ute.

  3. Hvis ettåringen er likegyldig, så gjør det i alle fall ikke noe at det er over the top, hæ? Hun bryr seg jo ikke uansett, sier du… Og dersom Caroline skulle stått på kjøkkenet og bakt en kake selv, tror du ikke at den også ville vært helt sinnsykt strøken? Hvis du vil se skjeve sjokoladekaker og bløtkaker som har sunket sammen i midten, så har du kommet feil. Sorriii..
   SUKK.

   Kjempeinspirerende og nyydelig selskap! Skulle gjerne hatt det sånn ved alle bursdager og jul og alt! Ååh, drømmer meg skikkelig bort. Dere er flinke og heldige 🙂 <3

 72. For det første er jo Nelia så fantastisk skjønn! Og du har virkelig gjort en enestående jobb sammen med søsteren din!
  Kan du kanskje vise hvordan man lager pompoms? Jeg er kanskje den eneste som ikke forstår hvordan de lages.
  Uansett, utrolig fine selskap du har stelt i stand for lille nydeligheten din <3 🙂

 73. Drit-lekkert. :O Du har så god smak! Og hallo, for en kreativitet og engasjement;)

 74. Hei! Så fin en liten jente og så fin mor du er 🙂 Hvor har du fått helium til ballongene ifra?

 75. Hei Caroline:) Korr har du kjøpt dei rosa ballongane? Eg skal stelle i stand babyshower til ei venninde,og fargen var perfekt på desse:))

 76. Så utrolig fint skjørt! Hvilken størrelse har du kjøpt i? Ser de finnes i 0-12 mnd også er neste fra 1-3 år…. hmm 🙂

 77. Hei Caroline! Ville bare si at jeg håper du ignorerer de sure oppstøtene som jeg ser flere skriver her. Forstår ikke helt vitsen med å drepe andres glede ved å spy ud altslags misunnelige og vemmelige kommentarer. Greit nok at alle ikke har samme smak – heldigvis – men hvorfor bruke tid og energi på å lese bloggen din og skrive til deg hvis de ikke liker det de ser?
  Jeg synes du har vært kjempeflink – som alltid – og du er et stort forbilde! Jeg er selv perfeskjonist når det kommer til temafester – har hatt temafester selv siden jeg var 19 – nå er jeg 25 – haha… kall meg barnslig, men jeg elsker å stelle istand og gjøre litt ekstra utav ting, og alle som kommer til meg sier at de ikke kjenner noen som har mer gjennomførte bursdager enn meg… dattera mi på 2 hadde selv minnie mus bursdag i år! kjempekjekt! hehe… hadde det vært marked for selskapsdekorering o.l, hadde jeg jobbet med det 😀
  Poenget mitt er at jeg vet hvor mye tid det tar og stelle istand, samt å planlegge alt, så jeg synes du har vært veldig flink 🙂 stå på, vær deg selv, og fortsett og lag kjekke, inspirerende innlegg <3

  Stor klem fra en mamma til en annen <3

  1. Caroline

   Synes det er greit at man har ulike meninger, men man må også akseptere at folk er forskjellige 🙂 Men det er jo så utrolig gøy å pynte og ordne for de små <3

   Tusen takk 🙂 Stor klem til deg også <3

 78. Charlotte

  Hej.
  Så otroligt fint 🙂

  Jag undrar, glittret på kakorna formade som 1. Är det glitter glasyr? Vet du vart man får köpt det?

  Älskar din blogg.

 79. Hei Caroline!

  Så delikat dekorering! Hvordan laget du de fine pompomene?

 80. Utrolig skjønne bursdagsjenta<3 så flott laget og pyntet til 1 årsdagen hennes:-)

 81. Fine bilder. 🙂 Blir inspirert til å lage en skikkelig førjulefest med flotte kaker, vakker pynt og glitter. (:

 82. Stort tillykke med Nelia 🙂 Hun er en smuk lille stjerne 🙂

  Hvor har du pyntet flot op og sikke lækre kager.
  Jeg synes dine fotos på snor er en rigtig god idé.

  Knus fra Mary-Liz

 83. Åse Mjaaland

  Alt ser veldig nydelig og veldig proft ut. Men tenker det blir et stressmoment for andre foreldre som skal arrangere og hvor ditt barn blir bedt. Og ikke minst, når barna blir så store at de selv vil ha like fine bursdager og hvor foreldre hverken har tid eller råd til å følge deg. Det er selvsagt opp til hver enkelt hvordan man vil arrangere, men barn kan være nådeløse mot hverandre, derfor blir det viktig tenke gjennom og kanskje avtale med andre foreldre hvor man skal legge seg m h t bursdager og liknende.

 84. Så fint og gjennomført alt er! Skikkelig stas å være gjest i den bursdagen kan jeg tru! 😉

 85. Ingrid Grace

  Så koselig du har pyntet! Dette var nok en dag dere kan se tilbake på med glede. Masse bilder og kanskje filming vil nok gjøre at Nelia etter hvert kan se sin første bursdag på film også! Slike minner er gull verdt! Selv om jeg er født for noen tiår siden, har jeg masse bilder av meg som barn. Det er fantastisk å se tilbake på. Ikke bare ble jeg fotografert, men i bakgrunnen på bildene er også møbler, bilder og annen pynt synlig, og et gjensyn byr på mange flere minner enn det man først tenker på når man tenker på for eksempel 12-årsdagen.

  Synes du hadde pyntet veldig flott jeg. Kakene så gode ut, macronene likeså. Håper dere minnes dagen i glede. Ha en fin og deilig ferie, det er velfortjent for både deg og mannen.

  Hilsen fra Ingrid G

 86. Sitter å tenker mens jeg ser på bildene dine. Alt er så gjennomført og jeg syntes det blir så totalt upersonlig. Mekelapper med hva slags kake det er? Blir trist av å tenke på at du er ett forbilde for mange. Dette her er ikke noe å se opp til . Totalt mangel på ekte personlighet. Virker som om du arrangerer bursdag kun for kameralinsen.

 87. Herlighet så fint og gjennomført alt var, så ut som en(to) herlig feiring 🙂
  Men, er det heelt tilfeldig at jeg fikk litt assosiasjoner til brudebuketten din ved å se på den kaka? :p

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det var nok mest tilfeldig, men så er jeg jo glad i den rosafargen også da:)

 88. Benedicte

  Syns ikke dette var over the top, som enkelte hevder. Og uansett, barna våre er det kjæreste vi har! Selvfølgelig har man lyst å stelle i stand! Og hvorfor er det mer godkjent å bake selv og pynte med ballonger fra Nille? Husker selv hvor stolt jeg var da sønnen min ble ett, og det var så stas og pynte og gjøre i stand. Lurer på hvorfor folk har behov for å pirke og rakke ned på andre på den måten. Virker som noen logger seg inn kun for å lete etter feil. Anyway, så ut som en fantastisk dag. Good tur til CG? Et lite tips ang flyturen, la Nelia drikke melk eller tygge på noe når flyet letter og lander, så unngår dere at hun får propper i ørene. Smokk funker også 🙂

 89. Så mange flotte detaljer!! 🙂 Jeg elsker også å holde på med sånn! 🙂 Lurer på hvordan du har fått helium/gass i ballongene? Går det an å kjøpe på flaske e.l.?

  1. Caroline

   De selger det på Nille 🙂

 90. Du så spennende 🙂 Jeg måtte bare se hvordan de kakene Villa Perlesukker lagde til deg… Hadde nemlig fått sett et bilde av de mens de fortsatt var deig, så var spent på hvordan de ble 🙂
  Søtt med tyllskjørt på 1 åringer. Og god ide med tidslinjen. Den kan man f.eks. ha i en konfirmasjon og… med 1 bilde fra hvert år frem til konfirmasjonsdagen?

  1. Caroline

   De ble kjempefine 🙂 Ja, det var et veldig godt forslag! 🙂

 91. Jeg har sendt melding til Villaperlesukker angående bestilling av bryllupskake, uten å få svar. Brukte selvfølgelig en annen leverandør. Synes det er veldig uproft!!! Kan heller anbefale Hancoock cupcakes!!! Veeeelig bra service og en super søt, vennlig ung dame. Kjempe fornøyd med all til vårt bryllup. Tommel opp!

 92. Herremin for en fin bursdag! Du burde begynne med dette her profesjonelt Caroline. Eventplanlegging altså. Jeg hadde ansatt deg på flekken 🙂

 93. Så flott barnebursdag 🙂 Og så deilig å slippe stress og tidspress med å lage kaker selv! Og du er heldig med en ryddig mann, her må jeg løpe og rydde etter 3 stk (en 1-åring, en 3-åring og en 38-åring…) helt frem til selskapet starter :p Ufattelig energidrenerende… Grattis med ett år til søtnosen!!

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg må fly litt etter Lars-Kristian jeg også, men han er stort sett flink 😉

 94. http://www.handlegaten.no har et godt utvalg av tyllskjørt i forskjellige farger og varianter! 🙂

  Caroline – Knallbra pynta! Du er så flink!! Detta likte eg 😉

 95. Kjeksene Spesielt men også Makronene fra Villa Perlesukker er jo ikke gode! Mer for synet? Eller er hun rimeligere enn andre? Hvorfor falt valget på henne? Pga du kan velge som du skriver hvordan du utseendemessig vil ha det? Dekorativt da. Men smak er viktig, synes det er tørt.. Har ikke smakt kake da. Kjeks var tørre og makronene ikke sammenlignbare m ordentlig gode som feks sebastien bruno

  1. Caroline

   Jeg er ikke enig, makronene til villa perlesukker er magiske! Faktisk er de bedre enn bruno sine, og jeg er gal etter makroner. Det er min guilty pleasure 😉 Villa perlesukker er kjent for å bake etter ganen og nettopp ha fokus på at det skal være pent, ja, men at smaken er det viktigste. Dette er deres filosofi og de leverer virkelig deretter, så jeg er ikke enig med deg. Det er jo nettopp derfor vi velger dem igjen og igjen 🙂 Men det er vel smak og behag, da 🙂

   1. takk for svar. ja, smak og behag. eller forskjellig fra gang til gang? smakte du de på lanseringen til lene orvik? uff, tørre kjeks, og halvharde , ikke veldig gode makroner. og jeg eeelsker makroner!! men kanskje forskjell på hvordan man liker de. har du smakt de ferdigpakkede fra f.eks Deli de luca? synes de var litt som dem.. altså ikke nybakt/klissete/tyggbare. liker ikke at de er halvtørre som kjeks.

   2. Caroline

    Jeg var ikke på den lanseringen, så det gjorde jeg ikke :/ Har aldri opplevd at de er tørre.

 96. Hei!
  Lurer på hvorfor du måtte ha de lappene hvor det sto hva som var hva.

  Jeg tror ikke det var noen voksne som ikke skjønte at det der var kake og så var det frukt og så videre, mens barna som kom på besøk kunne mest sannsynlig ikke lese de lappene uansett

  Tror du kunne like gjerne droppe det, blir for stivt på en måte. Ikke særlig mye ting sto der heller på akkuratt det bordet slik at man trengte forklaring på det der var

  Lurer også på hvorfor dere ikke la ut bilder av f.eks bord med annet mat på (boler og pølser), hadde det vært feil med tanke på hvorrdan dere vil at feste skulle vises på bloggen? Jeg tror at du hadde vunnet å vise av og til mer vanlig side av deres hverdag og ikke bare det som skal se «perfekt» ut. Du blogget jo ganske annerledes på, og på den tiden ble bloggen di mer og mer populær. Hvorfor droppe det helt?

  Det var ganske moro å lese da du blogget med humør

  1. Caroline

   Nå stod det ikke bare «kake» eller «frukt» på lappene, men det var beskrevet hva som var smaken / ingrediensen. Ingen kunne for eks. vite hva slags kake hovedkaken kunne være, da den var dekket med krem. Derfor er det kjekt å skrive hva slags kake det faktisk er, så slipper folk å spørre eller lure på om de skal ta seg et stykke. Lappene var heller ikke myntet på barna, da de åpenbart ikke har lært å lese enda, men på de voksne 🙂 Boller etc. ble satt frem helt mot slutten da de ikke ble ferdige til jeg måtte ta bildene.

 97. Nye standeren for 1- årsdager!

 98. Så flotte bilder! Veldig fint pyntet. Og de kakene så veldig gode ut.

  Nelia var utrolig nydelig i det tyllskjørtet! Håper jeg får ei jente å kle opp en gang 🙂 ♥

 99. Great pics! May I ask where the chandelier is from??

  1. Caroline

   Lisbeth Dahl 🙂

 100. Hei, jeg lurte på om du har oppskriften på den cremen på muffinsen du brukte? 🙂

 101. Hei! Nydelige detaljer, og for en skjønn liten datter du har 🙂 jeg lurte på hvor du har kjøpt kakepynten, den det står one på?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra etsy 🙂

 102. Christine

  Hei vakre Caroline. For noen nydelig detaljer. Jeg lurer på om du har link til bursdags kronen. Har leitet på etsy, men finner den ikke.
  God klem til deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *