stairs

Hei hopp! Dere er så gode, tusen, tusen takk for så fantastiske kommentarer bare det siste døgnet! Jeg gleder meg til å dele flere bilder med dere  Jeg har sittet i treningstøyet og jobbet noen timer, var på elixia klokken åtte i dag tidlig og trente styrke på rumpe, rygg og armer. Det var så tungt, for det kjentes ut som jeg hadde tidenes hangover da jeg våknet, sukkersjokk kanskje? Haha! Det blir kaker i dag også, vi får gjester til samme tid som i går, gleder oss 🙂 

IMG_6705 kopi

annonse / I dag har get inspired et fantastisk tilbud jeg tenkte å dele med dere – du får inntil 40 prosent rabatt på utvalgte anti-shake tights på denne siden, men tilbudet gjelder kun i dag! Min tights finner du her.

IMG_6794 kopi

_____________________________________________________________________________________________________________

Neste uke skal jeg til Sarpsborg på besøk, ettersom Lars-Kristian skal til København på treningsleir hele den uken i forbindelse med cupkampen – som jeg forresten gleder meg noe enormt til! Når vi kommer hjem etter cupkampen er det bare et par dager til vi reiser på ferie, så jeg burde nesten begynne å pakke allerede denne uken. I hvert fall skrive en liste og starte å grave frem sommerklær igjen. Å, sol! Det blir så deilig! 

Håper dere har en fin onsdag, senere blir det rawkake-oppskrift 🙂 

24 kommentarer

 1. Michelle

  Herlig følelse når man vet ferien nærmer seg!! Jeg har ferie nå og mine foreldre har kommet på besøk for å feriere med meg i storbyen! Men dagene går jo så alt for fort, vil bare stoppe tiden litt =P hehe Får uansett bare nyte den tiden man har sammen :))
  Håper du får en fin dag!! <3

 2. Hey Caroline. I’m in love with your workout gear. Especially the jacket is so cool that I’d gladly add it in my closet.

  Sending you love from Helsinki! ♡

  http://www.arcticvanilla.com/

 3. Gleder meg masse til oppskrift! Er sikker på at jeg blir inspirert, så jeg er klar for å kjøpe inn ingredienser og bake allerede i morgen 😉 Ivrig kan du si..! Fine bilder av deg, og kjempefint treningsantrekk! 🙂

 4. Du er alltid så vakker! Og håret ditt er så fint:) Kan du kanskje skrive et innlegg om håret ditt, hair extensions, hvordan det er å ha osv?:-) Du har vel skrevet om det før, men jeg ville gjerne sett et nytt, om du har lyst..? 😀

 5. Caroline

  Kan du lage en sånn: http://carolinebergeriksen.no/2013/12/30/the-best-of-2013-outfits-del-1/ i år også? 😀 Syns det var så fint og inspirerende ifjor (og igjen nå egentlig) 😀

 6. Hei Caroline

 7. Cecilie

  Hei Fin blogg du har, men i det siste har det nesten ikke gått an å lese den lenger for jeg kommer hele veien inn på andre sider. Dette er når jeg leser på PC og drar museknappen nedover. På iphone er det ikke slik, men som sagt på PC… Jeg har gitt opp. Er så lei av å komme inn på Ellos og Bianco hele tiden. Det var mye bedre før. Ha en fin dag.

 8. Hei, Caroline!

  Vi er fem elever ved Høknes Ungdomsskole i Namsos, og har et stort prosjekt om Glemte Kriser. Glemte Kriser er alvorlige kriser Leger Uten Grenser har valgt ut som ikke får nok oppmerksomhet. Vår oppgave er å velge en krise og få den til å vises i media, og gjøre folk kjent med den. For å gjøre det har vi laget en blogg som oppdateres jevnlig, vi holder på å lage film og har kontaktet alt av familie og venner vi har. Men for å nå ut til hele Norge trenger vi hjelp fra deg. Du har mange lesere som du lett kan få til å sjekke ut bloggen. Disse krisene er veldig alvorlige, og for at du skal vite hva vi vil få frem kan du sjekke ut alle krisene her http://www.legerutengrenser.no/Glemte-kriser, og vår krise her http://www.legerutengrenser.no/Glemte-kriser/Svangerskap-og-f%C3%B8dsel-dreper-800-kvinner-hver-dag. Vi setter utrolig stor pris på om du vil hjelpe oss ved å skrive et innlegg om oss, nevne oss og bloggen i et eller bare linke til oss.

  Bloggen der vi oppdaterer om krisen heter http://drependesvangerskap.blogg.no.

  Mvh

  Maja, Tyra, Erik, Joakim & Jawad i 10c

  1. Caroline

   Flinke dere er 🙂 Skal se hva jeg kan gjøre 😀

 9. Du er så flink! TAKK for at du deler dette med oss og gir oss inspirasjon og ikke minst motivasjon! Kjenner jeg får skikkelig lyst til å begynne å trene igjen og bli kvitt de ekstra kiloene når jeg ser dette! 🙂
  Og kos dere masse med feiring nummer to i kveld!

 10. Kunne du ha skrevet oftere hva en typisk treningsuke ser ut for deg? Du er veldig inspirerende 🙂

 11. Jeg får også en slags hangover-følelse dagen etter slike selskap hvor jeg har spist mye sukker. Så det kan nok ligge noe i det sukkersjokket, spesielt når man ikke spiser særlig av det til vanlig 🙂 Gleder meg til å se alle bildene fra feiringene!

  Ha en fortsatt fin dag, Caroline 🙂

  Klem!

 12. Får ikke sagt det nok: ELSKER hårfargen din!!!

 13. Hei Caroline!

  Jeg har egentlig bare et spørsmål om trening/intervalltrening.

  Når jeg skal trene intervaller som jeg «finner på selv» blir det bare til at det ikke blir noe ordentlig trening ut av det. Derfor lurte jeg på om du hadde noen tips til øvelser man kan gjøre under en hel intervalltrening?
  I tillegg lurte jeg litt på hvor lenge intervalltreningene dine pleier å vare sånn ca….?

  Med vennlig hilsen Ida <3

  1. Caroline

   http://carolinebergeriksen.no/2014/02/03/ukens-lesersporsmal-8/comment-page-1/ 🙂

   Der finner du svar på spørsmålene dine 🙂

   1. Takk for svar!
    Det var gode tips, men jeg har egentlig ikke mulighet til å løpe på mølle. Har
    du noen tips til hva jeg kan gjøre uten mølle?

    Håper ikke jeg mase for mye på deg.

    -Ida <3

 14. ÅÅÅ! nå ble jeg så gira – men de hadde bare xs igjen i den svarte. håper du snart kan gi samme rabattkode, og gi et lite vink te getinspired at de bør hamstre inn litt mer av den i flere størrelser 🙂 kjempe fin tights!

 15. Kjerstin

  Hei,
  Jeg bare lurte på hva du gjør med Nelia mens du trener (både ute og inne)?
  Skaffer du barnevakt eller benytter du deg av barnepass på elixia?
  Er selv nybakt mor og vet ikke helt hvordan jeg skal få tid til alt 🙂

  1. Caroline

   Lars-Kristian passer henne 🙂

  2. Barnepass på treningssentrene er kjempe greit å bruke 🙂 Jeg brukte det mye da jeg var i permisjon 🙂

 16. Herlighet jeg må le av min egen komentar lengere oppe her 🙂 «hei Caroline» .haha.jeg hadde opprinnelig skrevet en litt lenger tekst enn det som jeg tydeligvis har klart å ta vekk før jeg publiserte 🙂 jeg lurte på hvilken rettetang du vil anbefale? Jeg har ønsket meg ghd rettetang til jul, men så at du skrev om en annen som var bra. Hvilken har du de beste erfaringene med? 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg bruker MAST sin rettetang, og synes den er bedre 🙂

 17. Annette

  such a lovely workout gear, dear caroline! could you please tell me what model your asics trainers are? i just fell in love with them, haha 🙂 thank you!

 18. Katrine

  Hei:)

  Jeg har nettopp tatt opp igjen løpingen etter andre svangerskap og nå vil jeg fortsette å løpe ute til tross for kaldere vær. Hva er dine beste tips for utstyr til jogging på vinteren?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *