sniktitt: første feiring

første

God kveld, fine  I disse dager blir det litt barnebursdagsprat, for vi er jo helt i modus! Vi har laget pompomer til den store gullmedaljen, fylt helium i ballonger og pyntet hele huset til 1-års dag. Og for en fin dag det har vært! Gjestene dro nettopp og først ut var besteforeldre, tanter og oldeforeldre. Vi startet med en real pølsefest, og er også fylt til randen av kaker og søte saker fra Villa Perlesukker, og Nelia har fått så mye fint! Heldig  Vi laget også en helt fantastisk rawkake i går som jeg tenkte å dele oppskriften på. Kjempekjapt gjort og ingen steketid. Noen som vil vite mer? 

I morgen kommer det små barn og andre gjester, så etter at de har vært her kommer et skikkelig bildedryss av alt fra kakebord til andre dekorasjoner, men her har dere også en smakebit fra kvelden i dag. 

_____________________________________________________________________________________________________________

sneak peek – you’re turning one 

andre

IMG_6459

Dette er Fiffi, Nelias favorittleke når hun er hjemme hos mormor og morfar. Hun ble født omtrent samtdig som Nelia hos Build a Bear i Danmark, har eget hjerte, dåpsattest som forteller at hun tilhører Nelia, og hun har for anledningen pyntet seg med høye hæler, veske, tiara og kjole. Hihi, her er det ikke noe tull! 

IMG_6016

0996

IMG_6455

tante

Nelia fikk sin første cupcake i dag også, vi plasserte henne midt på gulvet og tok masse fine bilder av henne mens hun storkoste seg, det var stas! Nå sover hun som en stein, proppet med både mat og nye inntrykk. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Nå skal vi få ryddet skikkelig opp før det blir en runde med homeland. Tror faktisk det er over 1 uke siden forrige gang, det er ikke lov! Håper dere har hatt en kjempefin kveld, for det har virkelig vi 

149 kommentarer

 1. Så utrolig koselig med den rasen med bilder av Nelia!

  1. Raden mente jeg jo såklart 😉

   1. Caroline

    Haha, måtte lese to ganger :p

 2. hvor er kjolen din fra??

  1. Caroline

   Fra divided 🙂

 3. Hvor er kjolen din fra? Den var veldig fin

  1. Caroline

   Det er en jumpsuit fra divided 🙂

 4. Søte bilder 🙂 men du.. Helium? 🙁

  1. Caroline

   Ja?

   1. Helium er en ikke-fornybar ressurs: https://www.nrk.no/viten/verden-tommes-for-helium-1.7261413 Når heliumgassen går ut av ballongene forsvinner den opp og ut av atmosfæren, og er dermed tapt for oss. Ikke bra med tanke på at helium brukes i en del viktig utstyr som MR-maskiner.

 5. isabelle h

  Jeg har samme type bamse liggende i skapet, som mini i magen skal arve:) fikk min av lillebror for 15år siden, stjerne heter hun, med alve kostyme og trylle stav:) og hjerte inni;) fantes en teddybjørn «fabrikk» her i Tønsberg tidligere;)

  1. Caroline

   Så utrolig koselig 😀 Og gratulerer med mini i magen 😀

 6. Gratulerer med veslejenta som (snart) fyller år! 🙂
  Hvor er kjolen/jumpsuiten din fra?

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk! Den er fra divided / h&m 🙂

   1. Hei Caroline

    Har du link til den? Finner ikke på nettsiden. Håper du svarer 🙂

   2. Caroline

    Jeg tror den er utsolgt 🙁

 7. såå koselig! Tenk at det er gått ett år allerede! Hun er så nydelig !

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du! 🙂

 8. Caroline

  Hei! Hvor er jumsuiten din fra? 🙂

 9. Fy søren , hot mamma! 🙂
  hårfargen din ser bare helt vilt bra ut på deg 😀 du har et eget øye for detaljer, vakkert å rørende å se alt du har satt sammen for bursdagen til Nelia.
  *heldig lita jente*<3

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, Thea! Tusen, tusen takk 😀 <3

 10. Katrine

  Hvor er kjolen fra? MÅ HA! 😀

  1. Caroline

   Det er en jumpsuit fra divided 🙂

   1. Enig, den var superfin! Er den ny nå, eller fra en tidligere kolleksjon? Finner den ikke på nett 🙂

   2. Caroline

    Den er ny 🙂

 11. Så nydelig du var her! Og et veldig koselig selskap! Du er virkelig flink!!

 12. Så herlige bilder! Gratulerer så mye med dagen til den skjønne jenta di. Gleder meg til å se mer bilder av pyntingen. 🙂

 13. FOR en fin ide med bildene! Det så ut som en kjempefin feiring 🙂

 14. Så koselig! Skikkelig fint pyntet 😉

 15. Hårfargen din, Caroline: utrolig nydelig, helt perfekt til deg nå på vinterhalvåret;-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 16. SynneCharlotte

  Så utrolig koselig! Heldige Nelia! <3
  Feiret akkurat 1 års dagen til min gutt også, spennende å se den "rosa" versjonen 🙂

  Ha en herlig feiring imorgen også!

 17. Gratulere til vakkreste Nelia som snart fyller 1 år 😀

 18. Gunnhild Hasla

  Gratulerer så mykje, tida går fort! 🙂 Stor klem!

 19. Hei kjære Caroline! Du er en utrolig nydelig dame, som jeg beundrer<3 jeg vet at du får litt pes. Noen mener ditt og andre mener datt. Men du må stå på for det du tror på. Det du gjør og driver på med er stor inspirasjon for andre. Jeg leser daglig bloggen min og storkoser meg med hvert innlegg. Du virker snill og god tvers igjennom. Stå på og Nelia er heldig som har en mamma som deg. Jeg er sikker på at hun ikke kunne fått en bedre oppvekst, enn det hun får hos deg. Og når det gjelder kroppabildet du la ut 4 dager etter fødsel. HEIA deg. Haha, men herlighet. Du som trener så mye og er opptatt av et sunt kosthold, selvfølgelig får du betalt for det da 😉 De mennesker som har noe å si på det, kunne oppnådd mye de også, om de hadde lagt mye vekt på kosthold og trening 🙂 Du får tilbake for det du gjør asså 🙂 GO Caroliine <3 Klem en stor fan på 20 år:)

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Anna 🙂

   Klem fra meg også <3

 20. Det er helt sprøtt å tenke på at det straks er ett år siden våre vakre små ble født! Det har gått utrolig fort

 21. Intet annet enn meeeeget imponerende!! Akkurat barnebursdager skulle jeg ønske at jeg hadde tid og ork til å forberede slik som du. Men…det har jeg ikke. til og med bamsen fikk krone på hodet! Fantastisk!!

 22. Det er helt sprøtt å tenke på at det straks er ett år siden våre vakre små ble født! Det har gått utrolig fort

 23. Åh, for et nydelig bursdagsselskap 🙂
  Og kjempefin jumpsuit på deg Caroline!!

 24. WOW! Her var du jammen meg nydelig!! Det er det forsovet alltid, men her: WOW!

  1. Caroline

   Takk 😀 😀 😀

  2. Det er du**

 25. Så utrolig flink du er til å stelle i stand, Caroline! Det er jo bare SÅ gjennomført og nydelig!
  Vakre Nelia er heldig som har deg som mamma:-)

  Tirsdagsklem

 26. Nydelig hårfarge og jumpsuit, du ser smashing ut! 😀 Så herlig du har pynta for lille prinsessa, hun er like fin som sin mor 🙂

 27. Som jeg gleder meg til min vesle datter fyller et år. Men det er mye gøy som skal skje før det også, siden hun bare er 3 mnd<3

  Gleder meg også til dåp og har fått mye inspirasjon av deres bilder.

 28. Så ut som en knall feiring:)) Hvem er de to damene på bilde nr 5?

 29. Nydelige bilder! <3 Ser ut som det var en vellykket feiring:)
  Gleder meg til å se flere bilder!

  Og ja til mer info om raw kaken, jeg laget en til ettårsdagen til veslesnuppa vår også. Men vil gjerne ha flere oppskrifter!:):)

 30. Dere får så mye skryt for Nelia, og hun er virkelig helt fantastisk nydelig! Men når det er sagt er du utrolig vakker selv! Bilde 1 og 5..woow!! Smashing! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 31. Fine bilder, pent pyntet og vakker pike, men det bilde nr 2 er super trist.
  Ingen ser på Nelia direkte, men gjennom linser. Og Nelia ser bare rett i mange kamera-ingen ansikter.

  1. Minner om at alt ikke må dokumenteres med bilder hele tiden, være der for barnet med hender og smil (kamera = opptatte hender og skjult ansikt)

   Ellers ønsker jeg dere en super duper feiring. Du er flink med planlegging og dekorering 🙂

   1. Og alle de andre minuttene/timene dette bildet ikke ble tatt, hva med dem? Tviler på de satt slik hele dagen, samt jeg regner nesten med at det var flere enn tre personer der (da det er tre som ser gjennom kamera…….Hvordan kan man vise en barnebursdag gjennom en blogg uten å ha med bilder? Slutt å være mammapoliti……….Det er trist!

   2. Anette

    Ja, Wenche, det er sikkert sånn bursdagen ble feiret – det fremgår jo tydelig av alle…nei, vent; det var visst det ENE bildet som viser at familie og venner tar bilde av bursdagsbarnet… Ærlig talt; Har du ikke bedre ting å bruke tiden din på enn å legge igjen sånne superfjollete kommentarer?

 32. Kjære Caroline! <3 ( fant ikke noen mail å sende dette på, så kommenterer her og håper du ser det)

  Mitt navn er Mina. Jeg er en 20 år gammel jente, som lenge har villet skrevet et brev til deg. Men det er først nå jeg har klart å få ut hva jeg vil si til deg.

  Jeg er en jente som er meget opptatt av venner, fest, være sosial og finne på kjekke ting. Jeg studerer til å bli sykepleier og elsker å jobbe med mennesker. Den dag i dag har jeg det veldig fint og har mange gode mennesker rundt meg. Men min fortid er kanskje ikke like fin. Jeg ble sterkt mobbet i 5 år på barneskolen. Jeg hadde et helvete hver dag. Jeg fikk høre hver eneste dag at jeg ikke forkjente å leve, hvor stygg jeg var og at burde ta mitt eget liv. De to siste årene var verst. Da ble mobbingen fysisk. Jeg ble fysisk mobbet hver eneste skoledag. Enten i form av slag eller pisking. Det var vondt og jeg holdt på å gi opp. Men så ble det bedre. Jeg begynte på ungdomskolen og håpet om en bedre fremtid kom da jeg fikk mange fantastiske personer i livet mitt. Men nok om min fortid. Det får ikke være en del av meg. Jeg vil ikke la det prege min glede i livet.

  Du, Caroline! Jeg har fulgt din blogg siden du startet å blogge. Alt ifra da du og Lars Kristian bodde i Oslo, til du giftet deg og til dere fikk verdens nydeligste Nelia. For meg Caroline, er du mitt største forbilde. Jeg er daglig innpå bloggen din og storkoser meg når jeg leser innleggene dine. Fy så mye inspirasjon du gir meg. Jeg sitter å leser at personer mener at du har den og den effekten på mennesker, men for meg gir du meg så mye inspirasjon og glede. Jeg ser opp til deg. For den du er og det du står for. Du virker som en veldig jordnær og snill dame. Du har mange egenskaper som jeg misunner og som er sjeldne. Og at du vil dele dette med hele Norge og verden, er fantastisk!

  Men kjære Caroline! Jeg er på ditt lag. Jeg vet at du får mange fantastiske kommentarer og mange kjekker innlegg. Men jeg vet også at du mest sannsynlig får mange stygge kommentarer. Kommentarer uten mål og mening. Gjerne ifra eldre mennesker også.
  Dette skremmer meg. Jeg kjenner jeg blir skremt. I min oppvekst var jeg omgitt av mange stygge mennesker, som ville andre mennesker mye stygt og sa mye stygt. Men det er jeg ikke den dag i dag. Jeg har kommet meg langt og har mange fantastiske mennesker rundt meg. Men det er en ting jeg vil si til dem som kommenterer stygt og gjerne uten mål og mening.

  KJÆRE DEG SOM KOMMENTARER STYGT PÅ CAROLINE SIN BLOGG OG ELLERS RUNDT I DENNE VERDEN!

  Slutt, bare slutt! Jeg vet selv hvordan det føles å være sjalu. Du vil ha noe, som noen andre vil har. Du blir hevngjerrig og føler det hjelper å skrive noe for å rakke ned. Men kjære deg. Slutt, det hjelper ikke. Jeg er et tidligere mobbeoffer, som trenger godhet i verden. Jeg trenger å se at voksne personer oppfører seg bra og kan være et gode rollemodeller for barn og ungdom. For meg som er 20 år og sitte å se at voksne mennesker kan kommentere så mye negativt om et menneske gjør meg både sint, forbannet og lei meg. SLUTT! <3

  1. Caroline

   Så leit å høre om mobbingen du ble utsatt for, men utrolig godt å se at du har det bra nå <3 Mobbing er fryktelig for de som blir utsatt for det, men ofte vet ikke de som mobber hva de utsetter andre for :/

 33. Ååh, jeg er så imponert, Caroline! Det faktum at du har holdt koken i 1 år som småbarnsmor kombinert med ALT det du gjør er beundringsverdig! Du balanserer yrkeslivet og morsrollen på en måte ingen andre enn du kan, etter en travel høst har du ikke valgt bort bloggen (noe de fleste av oss hadde gjort om vi var i dine sko), de fleste mødre legger bort jobben sin i et helt år om ikke mer, du er utradisjonell og jeg elsker det!

  Så himla fint dere har stelt i stand til Nelias bursdag! Jeg får inntrykk av at du og LK er tidenes superteam 🙂
  Masse lykke til videre med feiringen i morgen, stooor klem!

  1. Caroline

   Tusen takk, Dorte 🙂 Det har vært masse arbeid og travle dager med alt som skal gjøres :O Men etter at Skal Vi Danse var over har det gått bedre 🙂

 34. For en fin bursdag, du er så flink og kreativ 😀 Gratulerer med nydelige Nelia som fyller år om et par uker 🙂

 35. Åå så koselig!!!

 36. Å, kjære vene, for en nydelig liten hjerteknuser! 🙂 🙂

  Ser ut som en flott feiring dere har ordnet for skatten deres 🙂

 37. Så flott du er og så fint du gjør det for Nelia.
  Tviler på knotten min får lile fin bursdag som dette 🙂 😉 *dårlig samvittighet*

  1. Caroline

   Det skal du på ingen måte ha 🙂

 38. For en nydelig datter du har! Disse bildene blir nok satt stor pris på når hun blir eldre. Du er virkelig flink å stelle i stand! Likte også veldig godt jumpsuiten du har på deg. Ser du har svart andre at den er fra divided. Er det lenge siden du kjøpe den? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg kjøpte den for to uker siden, men tror den er utsolgt nå :/

 39. Så utrolig fint dere har gjort det! Inspirasjon for oss som skal feire vår prinsesse i januar!:) Har Nelia begynt å gå? Hun er nydelig!!

 40. For en nydelig datter du har! Disse bildene blir nok satt stor pris på når hun blir eldre. Du er virkelig flink å stelle i stand! Likte også veldig godt jumpsuiten du har på deg. Ser du har svart andre at den er fra divided. Er det lenge siden du kjøpe den? 🙂

 41. Herlighet, som du STRÅLER! Så ut som en kjempekoselig bursdagsfeiring:-)

 42. Den hårfargen er helt perfekt! Du er så vakker at det er perfeksjon!!

  Hadde elsket å vært din datter, du er kjempeflink til å gjøre det så fint. Herregud, jeg blir rørt her jeg sitter

  – Ung jente!

 43. Utrolig flotte bilder 🙂
  Jeg har bursdag i dag 12.nov 🙂
  Håper Nelia får fin på sin ordntlige dag 🙂

  1. Caroline

   Gratulerer med dagen 😀

 44. Så fint antrekk! Kjøpte du det på nett? Jeg kan ikke finne jumpsuiten på nettsiden til hm 🙁 Nelia er heldig, og du ser nydelig ut 🙂

  1. Caroline

   Jeg tror den er utsolgt 🙁

 45. Ingeborg

  Hei 🙂

  Har du en maskin du bruker til å fylle helium i ballongene? I så fall hvor har du kjøpt den :)?

  1. Caroline

   Bare en vanlig heliumtank 🙂 Får tak i det på Nille blant annet.

 46. Hallandussen for en nydelig jente dere har <3

 47. Martine

  Åå, så utrolig fint du har gjort det for Nelia! Hun er jammen heldig som har så god mamma <3 Og du ser superfin ut med den nye hårfargen! Kos dere i morgen også. Gratulerer med dagen på forskudd til den lille prinsessen 🙂 Klem fra Martine

 48. For en nydelig liten jente dere har! Er innom av og til å ser. Fulgte med på bloggen hver dag når du var gravid (var gravid selv så var stas å følge med), min prinsesse blir 1år i mars.
  Det jeg egentlig lurte på er hvor er den nydelige kjolen til Nelia fra? 🙂

  1. Så først etterpå i inlegg fra tidligere at det var arve kjole 🙂
   Har du foresten tips hvor man får tak i fine kjoler til små prinsesser nå som julen nærmer seg? 🙂

   1. Caroline har sikkert masse gode tips på den fronten, men Lindex har i hvert fall helt nydelige julekjoler nå. Selv har jeg kjøpt en i gull og en litt gammeldags helskjønn forkle- kjole- i ruter derfra til min datter på snart 1 1/2 år.

 49. Hvor er strømpene fra? Fin farge!

  1. Caroline

   HM 🙂

 50. Fine bilder og for en flott feiring dere ser ut til.å hatt. Du kan virkelig det med å pynte til fest 🙂 Du ser jo som vanlig smashing ut og jumpsuiten var dritfin, jeg klarte desverre ikke å finne den hos hm 🙁 æsj!

  Tipper du har noe annet flott på deg en annen dag som kan kjøpes 😉

  Ha en fin fin onsdag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er jo så gøy å lage til for Nelia <3

   Ha en fin onsdag du også 🙂

 51. Nelia må være den skjønneste lille jenta jeg har sett på lenge! Utrolig kreativt med bilde raden, den ideen tror jeg jammen jeg skal ta med selv videre 🙂 Du ser fantastisk ut som vanlig! Ha en fin dag med feiring i dag og Caroline 🙂

 52. Kathrine

  Så hyggelige bilder 🙂 Veldig stas med ettårsdag! Ville bare si at du har utrolig fine farger i håret nå! Kjempefint spill 🙂 Og utrolig kul jumpsuit!

  1. Kaja Margrete

   Hvor er den jumpsuiten fra? skikkelig fin!

   1. Caroline

    HM 🙂

 53. Syntes det bilde der det blåses såpebobler var så nydelig 🙂

 54. Ååh, så utrolig fint dere har pyntet for lille Nelia! Ser ut som en fantastisk 1. bursdag!! Hipp hipp hurra 🙂 Tusen takk for alt du deler, det er jo så koselig å følge med med deg og den lille familien din 🙂 Oh, og ja til rawkake, mmh yummiyum!

 55. Når du skal lage det utfyllende innlegget om bursdagene til nelia, kan du ikke skrive noen fine ord om hvordan året har vært? Jeg elsker disse personlige innleggene dine, og spesielt godt innlegg fra mor til datter!

  Kjempe fint laget til Caroline, du er så flink!!! Trodde btw først at det var en kjole du hadde på, og syntes den var litt vel kort til en barnebursdag, men så var det vist en jumpsuit!:’D (har ingen problem med korte kjoler altså!! Men tenkte det kanskje var litt upraktisk med tanke på løfting, sitte på gulvet, osv!:-) )

 56. Such a gorgeous mom and what a happy little birthday girl! Happy birthday for her from Estonia, hope you are all doing well! 🙂

  http://www.dodolce.com

 57. Åå, jeg får så lyst til å klemme henne – hun er så utrolig nydelig!! 🙂 Du er så flink til å pynte og være kreativ du, Caroline – håper dagen blei veldig vellykka!

  1. Caroline

   Det gikk kjempefint, og Nelia storkoste seg 🙂

 58. Du har ALDRI vært så fin på håret som nå <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 59. Dwightinha

  Så flott du gjorde det! Jeg gikk også helt «all out» på min sønns 1-årsdag, og det er jeg så glad for i dag. Veldig hyggelige minner og fantastiske bilder å se tilbake på. Det er jo litt spesielt med den første bursdagen. Og Nelia er jo bare helt nydelig.

 60. God formiddag 😉

  Så herlige bilder, koser meg med kaffe og bloggen din. Det er bare å bøye seg i støvet av hva du får til. Ha en strålende feiring idag også 😉 klem

 61. Så hyggelige bilder, og du ser helt fantastisk ut 🙂
  Jeg har et spørsmål om noe helt annet. Hva slags rouge kan du anbefale? Min gikk i gulvet i dag, gikk i tusen kans, så jeg trenger et raskt(og godt tips). Gjerne et i pudderform.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg er veldig glad i Papaya fra Glow Minerals.

   1. Takk for raskt svar 🙂

  2. ikke kast den! knus hele pudderet, og ta i feks antibac, og glatt den fint ut igjen. alkoholen vil fordampe, og rougen vil bli som ny igjen 🙂

   1. Genialt!! Takk for tips! Det skal jeg huske hvis jeg skulle være så uheldig å miste rougen i gulvet 😀

 62. Du ser helt fantastisk ut 🙂 Herlig med den aller første bursdagen. Veldig spesielt.

 63. Så utrolig søøøt hun er, og så flink du har vært til å ordne i stand til dagen <3
  Kan jeg spørre hvordan kaker/cupcakes du har laget? er de sukkerfrie og har du kanskje oppskrift? 🙂
  Er gravid og har fått streng beskjed om å holde meg unna salt og sukker under graviditeten da jeg er plaget med vann i kroppen når jeg er gravid. Har boka di og div lavkarbobøker. men har sååå lyst å lage gode, søte ting til jul, uten sukker og salt 😀

 64. Rebecca

  Caroline så utrolig fint du har pynta! Og Nelia er virkelig nydelig!
  Tenk at det har gått et år allerede! :O Har en gutt på 6 måneder, og må klype meg selv i armen av og til.
  Du er et utrolig forbilde som mor og person 🙂
  Holder på med hardtrening etter fødsel for å komme tilbake til gamle formen, merker kroppen har endret seg, spesielt de to-tre kiloene på mageområdet er vanskelig å få bort, men du inspirerer meg! Lurer fært på hvordan du har klart å få så fine magemuskler som du har 😉

 65. Du ser nydelig ut, og Nelia har helt klart arvet skjønnheten din! Du har en utrolig vakker liten 1-åring 🙂

 66. Ja takk til rawkake! 😀 Gratulerer med ettåringen!

 67. Dette må være det fineste bursdagsselskapet jeg har sett! Så mye rosa og vakkert. Hurra for Nelia 🙂

 68. Hei!
  Kan du lage et innlegg med sminken du brukte her? 🙂

 69. Why did you change the first photo? Is everything must be perfect on your blog? It’s very sad that you are so artificial….

  1. Caroline

   Nothing has been changed. The pictures that’s there now, is the same as when published 🙂 It’s very said that you jump to such conclusions…

   Nothing is perfect or has to be perfect, I just want everything to be as good as possible.

 70. Flott fest og snaddergoè kaker ser det ut til 🙂 men lurte på hva synes Nelia/andre barn om disse kakene ? Du serverer ikke noe mer «barnevennlige» kaker som fek vafler, kjeks, kakemenn, is på pinne eller noe lignende ??

  1. Caroline

   yoghurt, smoothie og boller i tillegg til frukt 🙂 Kjeks også. Hun elsket både cupcakesene, kjeksen og kaken 🙂

 71. Hvor er jumpsuiten fra? Du ser smashing ut!

 72. Ååå så nydelig! Nelia er supersøt og jumpsuiten din var bare fantastisk fin!

 73. Caroline S

  ååh, ELSK på dette innlegget. Personlig, fint og flott! Og du er smellvakker!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 74. hvilket mærke er dine strømpebusker? 🙂

  1. Caroline

   HM 🙂

 75. Søteste Nelia! Gur så morsomt med den bamsen, vet du hvordan man får fikset en sånn?

  1. Caroline

   Jeg vet ikke om andre plasser enn det som står i innlegget 🙁

   1. De har Build-a-bear på Sandvika Storsenter 🙂 Var der nå i september med mi lille frøken så hun fikk fornye garderoben til sin kaninbamse ved navn Josefine 🙂 De har hele workshopen der, altså hele konseptet med å velge ut sin egen bamse, gi den navn og et hjerte.. Og utrolig masse klær og stæsj!

    https://www.sandvikastorsenter.no/butikker-og-virksomheter/build-a-bear/

    Så skjønn Nelia er 🙂 Ser ut som hun har blitt feiret til gangs! Du har virkelig gjort en superjobb med å ordne til ett-årsdag!

  2. Build-a-bear er også på sørlandssenteret.

 76. Hei:) Hvor er den flotte » kjolen» fra?? Du var utrolig flott i den!!

  1. Caroline

   Det er en jumpsuit fra HM 🙂

 77. Hvor er kjolen din fra? <3

  1. Caroline

   Jumpsuit fra HM 🙂

 78. Gro Helland

  Det var en kjempefint kjole du hadde på deg, du vil ikke skrive et innlegg hvor du kjøpte den ? 🙂

  1. Caroline

   Det er en jumpsuit fra HM / divided 🙂

 79. Christel

  Hei 🙂 Hvor har du kjøpt den fine kjolen/jumpsuiten? U look smashing! ;*

 80. Så fint du/dere hadde laget til 1 års dagen til Nelia! <3 Alltid smakfullt det du ordner, og så må jeg si den jumpsuiten din var utrolig lekker. Helt perfekt for deg 🙂 Kunne tenkt meg en slik eller lignende, men uvant for meg. Din lille dukke er så søt -gratulerer så mye med overstått til lille <3

 81. hei:) hvor har du kjøpt øredobbene dine?

  1. Caroline

   De kjøpte jeg på Rhodos 🙂

 82. På disse bildene stråålte du 😀 Og Nelia er jo så skjønn! Så ut som en kjempekoselig feiring med familien!

 83. Guro Rise

  For ei utrolig skjønne å søt jente dere har! *Smelter helt*
  Skal ikke legge skjul på at du ser helt fantastisk ut selv, og håret ditt har nok aldri vært penere!

 84. Herlighet hvor fantastisk du ser ut, Caroline! Elsker forresten playsuiten også 🙂
  For en nydelig dekorasjon, og selskapet så jo bare magisk ut! Du kan å stelle istand til festligheter 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 85. Sikke nogle flotte bursdagsfejringer dere har hatt for Nelia 🙂 masse flot inspiration
  Er broren til Lasse også med?
  Hvordan er det med familien, der bor i Ålesund. Er de fortsat på besøg hos dere eller kom de bare for den ene bursdagsfesten?!

  1. Caroline

   Nei, fra Lars-Kristian sin familie var det bare tanten som var med 🙂

 86. Å, jeg håper virkelig at jeg kommer til å kunne arrangere slike unike, flotte og gjennomførte feiringer for mine barn når den tid kommer! Jeg prøver å skrive ned alle gode ideer du kommer med på bloggen slik at jeg har dem til senere!

  Ha en strålende fredag og helg!

  Vilde

 87. Kjære Caroline. Jeg har lest bloggen din en stund og blir stadig imponert over hvordan du greier å kombinere og ballansere livet ditt på en så god måte! Det er alltid noe nytt og interessant når man klikker innom, som trigger lysten til å lese videre. Du er en inspirasjon til å få det livet man ønsker. Stå på videre, og gratulerer med dagen til lille Nelia 🙂

  Elise.

  1. Caroline

   Tusen takk, Elise 🙂

 88. Så fantastiskt fint! 🙂
  Hvordan fikk du tak i helium til ballongene? Og hvor mange fyllte du?
  Skal selv feire 18års dag snart og har såå lyst å få til å ha noen heliumballonger!

  1. Caroline

   De har helium på f.eks Nille 🙂 Du får en 10-liters tank som holder til så mange ballonger at du kommer til å ha mer til overs 😉

   1. Husker du pris på helium tank på nille?

 89. Kristine Kavli

  Hei!
  Vi undersøker bruk av helium til ballonger i et bryllup, lurer på om du vet om det går greit å fylle ballongene kvelden før? Har lest noen steder at heliumen fra Nille går ut i løpet av natten, så tenkte jeg kunne spørre deg om erfaring 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det ville jeg ikke gjort :/ Jeg vet ikke om det er heliumen eller ballongen sin feil, men har ofte opplevd dette. Det trenger heller ikke å være natten før, om dere fyller dem på morgenen så kan det hende at dem henger med hodet ut på ettermiddagen allerede. Jeg ville ventet til så tett opp som mulig, før jeg fylte dem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *