to do today

IMG_5648


Tilståelse: jeg satt oppe til klokken to i natt med boken som Nelia skal få i bursdag, og jeg var så trøtt, så rett før jeg ville gi meg skulle jeg bare gjøre noen ørsmå endringer, gikk tilbake uten å lagre og vips! Så var all jobben jeg hadde gjort den kvelden borte. Uæææ! Jeg var for sliten til å klikke i vinkel, men hadde dette skjedd på dagtid da jeg var ved mine fulle fem, kan jeg sverge for at macen ikke hadde stått på kontorpulten som den gjør i dag. Den hadde gått rett i veggen. Jeg sverger. Lars-Kristian kom heldigvis hjem som en reddende engel minuttet etter tabben, så da var det godt med en klem.

IMG_5657

– one thing you can’t recycle is wasted time – 

IMG_5981

Nå sitter jeg og skal fikse tapt arbeid før jeg tenkte å vekke storesøster, dra henne ut av sengen og med på en joggetur. Det er sånn deilig nesten-regnvær ute i dag, og det er helt skjønt å løpe i! 

_____________________________________________________________________________________________________________

Ser dere den fine to do-boken min? Det var denne jeg snakket om for noen uker siden, den kom i posten rett før helgen og skal bli flittig brukt fra i dag av. Den er så fin! Jeg kjøpte den på etsy.com. 

Ha en deilig ukestart, dere! 

40 kommentarer

 1. Huff, så utrolig kjipt å miste alt arbeid! 🙁 Føler med deg! Håper det ordnet seg og at feilen var mulig å rett opp uten alt for mye jobb! 🙂
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt «ToDo Listen» som er avbildet her? Den var utrolig lekker!! 😀

  Ha en flott dag og uke! 🙂

 2. Hei

  Inspirerende å følge bloggen din og se at du greier så mye samtidig med å ha ei lita tulle. Hvordan løser dere det med pass slik som i helga da du var i Oslo og hverdagen til vanlig? Har dere en dagmamma? Vi har en gutt på 5mnd og er litt i tenkeboksen hva vi skal gjøre da jeg starter å jobbe igjen som tannlege om 3 uker. :-/

  1. Caroline

   Vi har familie og venner som hjelper til når det trengs, og selv om besteforeldre bor langt unna, løser det seg. I helgen passet mamma og pappa henne 🙂

 3. Kjenner til den følelsen når mange timers arbeid plutselig forsvinner… Håper du får rettet opp det, og at boken til Nelia blir ferdig 🙂

  Hvor har du fått tak i denne «To do»-boka forresten? En sånn burde vel jeg også fått tak i. Er nokså lett å bare droppe ting dersom det ikke står svart på hvitt, så denne virket kjempesnedig!

  Håper dere får en flott feiring av Nelia 🙂

 4. Beklager, så ikke tidligere kommentarer.. 🙂

 5. Hei! så fint håret ditt er fortiden! Hva har du gjort med det? Håper du får en fin dag xoxo

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg har farget det! Kan få flere detaljer fra frisøren min 🙂

 6. Åh,så irriterende! Skjønner at du ble passe frustrert,kanskje like greit at du var så trøtt og sliten som du var;) hørte en saying her om dagen og tenkte på deg: «I don’t have a 9 to 5 job. I have a when-I-open-my-eyes-to-I-close-my-eyes-job» 😀 ha en fin dag!

 7. Hei Caroline. Jeg har et spørsmål angående hotelsuiten du hadde da du bodde på clarion hotel i Oslo. Det var en gigantisk rund seng, og jeg vil gjerne reservere den på valentinsdagen. Men jeg finner ikke ut av hvilken suite det er når jeg skal inn og reservere. Denne kommentaren trenger ikke å bli publisert, dersom det er en annen måte å få svar fra deg på.

  Håper du svarer 😀

  1. Caroline

   Det er Funky, men jeg ville heller valgt Fabulous, Posh eller Christiania Suiten. De er mye finere 🙂

 8. Å neeeeeei! Jeg hadde nok totalklikka spesielt hvis jeg var sliten og trøtt… Eller bare satt meg ned og grått… Haha. 🙂

  1. Caroline

   Haha, var ikke langt unna :p

 9. Åh, så utrolig frustrerende med alt det tapte arbeidet! To-Do boken var skikkelig fin og praktisk, den må jeg sjekke ut. Ha en fin mandag 🙂

 10. Jeg elsker to-do lister! Denne var virkelig søt 🙂 🙂

 11. Hejsa, ikke for at være negativ men undrer mig bare lidt over om du har ocd?? Synes du planlægger meget i detaljer og er meget perfektionist, men det jo ikke altid helt negativt 🙂

 12. Åh jeg har nesten opplevd det samme selv da jeg skrev en oppgave under bachelor studiene.. var nesten ferdig etter 11 intense timer forran dataskjermen, så og si uten mat.. skulle bare fikse literaturlisten og forsikre meg om at all credit var gitt der det skulles gies, og BOM så ble skjermen svart. Jeg braste ut i gråt, knuste et glass og ringte en kompis.. heldigvis ble situasjonen reddet, men slike situasjoner er til å bli gal av!

 13. malene Røstgård

  Hei 🙂 Hvilket kamera bruker du, du får så fine bilder. og hva er prisen på det? 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 14. Ingeborg

  Så genialt med denne «to do list», lur julepressang. Ser du handler ein del fra Etsy, kva er dine erfaringar der i frå. Tenker då på frakt kostnader, pålitligheit , kvalitet og hvor rask levering? Veit det varierer frå kvar enkelt selgar, men din erfaring med dine kjøp. Vurderer julehandel då du får meir unike ting :o)

 15. Cathrine

  Å, må bare si at du var så mye finere på håret før. Tror du har litt for mange fester i håret, som gjør at det ser veldig delt ut, og ditt eget hår ligger som et lokk oppå, i tilegg så synes jeg fargen ikker er noe fin. Har ingenting med deg å gjøre, men den ser bare gusten ut, tror du hadde vært kjempefin med mer beige/blonde striper.

  1. Hvorfor «må du bare si det»?

   1. Cathrine

    Vel, fordi jeg trodde man først og fremst fikk lov til å ytre meningene sine på denne bloggen, i hvert fall når det kun var godt ment og jeg ikke prøvde på noen som helst måte å være ekkel. Så beklager for at jeg ville gi henne en personlig mening, ikke dermed sagt at du, Caroline eller andre frisører er nødt til å være enig….. Ønsket bare å gi Caroline en liten «inspirasjon» til neste frisørbesøk 🙂

    (Håper du ikke tok deg nær av kommentaren, Caroline 🙂

 16. Wow, den to-do boken var virkelig kjempesmart! Om jeg ikke brukte påminnelsene på iPhonen og mac’en min og var veldig fornøyd med det hadde jeg definitivt skaffet meg en sånn 🙂

 17. Jag älskar att du är så organiserad!! Det inspirerar mig att försöka bli i alla fall liiite mer strukturerad, haha 😉 Kramar!

 18. Hei Caroline! Jeg har et spørsmål som ikke helt tilhører dette innlegget, men om trening.. Når jeg er ute å jogger, får jeg alltid hold. Uansett om jeg har spist rett før, 2 timer før eller tidligere… Og holden er nesten uutholdelig! Det gjør så forferdelig vondt! Grunnen til jeg spør deg er jo fordi du kan så mye om trening og at du kanskje har svaret på hvorfor jeg får dette hver gang? Det har vært sånn i flere år..
  På forhond, takk for svar 🙂

  1. Caroline

   Faktisk så vet man ikke helt hvorfor man får hold, men det er stor sansynlighet for at det er pga. fordøying av mat 🙂 Jeg har ingen gode forslag, men det finnes jo en del kjerringråd der ute 🙂 Bare å google så finner du en masse tips.

 19. Hei!
  Ville bare si at jeg så deg så fort i Skien i dag, og den nye hårfargen din kler deg virkelig godt! 🙂
  Ha en fin mandag, og videre fin uke! 🙂

  Maren

  1. Caroline

   Så koselig, Maren! Tusen takk 😀

 20. Uffamei, så innmari irriterende når sånt skjer!! Skjønner godt at du nesten klikka!! Godt at mannen kom og reddet Mac’en i siste liten;)

  Kjempesøt og praktisk den to do- boken din!:) Jeg eeeelsker sånt- almanakker og kladdebøker osv. Er en listemaker av rang, og skriver ned alt fra gjøremål og prosjekter til shoppinglister og ønskelister:) Og jeg foretrekker å skrive ned ting med penn og papir, det er så mye mer håndfast (hehe, bokstavelig talt) enn en mobil- og jeg elsker å kunne krysse av gjøremålene på «to do»- lista, det er en gooood følelse;)

  Hvis du er interessert i den slags bør du ta en titt her, hvor du kan utforme din personlige almanakk:)

  http://www.personligalmanakk.com/NO/

 21. Hei Caroline 🙂
  Du, har du bestilt noe mer fra Etsy før? Gikk inn på siden etter du la ut «to – do» blokken, og det var en del fint der i forhold til julegaver. Er det trygt å kjøpe eventuelt halskjeder der tror du?

  Klemmer fra Karina

  1. Ingeborg

   Hei hei!
   JA, sitter her og lurer litt på det samme. Har sett mykje fint til julepressangar og har lyst å kjøpe det meste. Ser at du har brukt Etsy ein del. Kva er dine erfaringar i forhold til kvalitet, fraktkostnader, pålitligheit, og hvor rask levering ??

   :o)

   1. Caroline

    Min erfaring er veldig god, men det vil jo varierer fra selger til selger :/ Har bare hatt en negativ erfaring.

 22. Hei 🙂
  Hvor har du kjøpt sølvkoppene fra Miss etoile ?
  Finner dem ingen steder 🙁

  Takker for svar og ha en fin kveld 🙂

  Sølvi

  1. Caroline

   Jeg bestilte fra verkeneller 🙂

 23. Jeanette

  Hei Caroline.
  En genial bok. Men noe jeg har lurt på….. har aldri bestilt på etsy før…. hvordan ordner du med navn på og sånn? Skriver du at du ønsker navn på i «Note to …….» feltet?

  1. Caroline

   Bare kontakt selger for å få det tilpasset 🙂

 24. Caroline

  Ja, jeg måtte også betale frakt 🙂

 25. Hei.

  Jeg lurte på hvordan du fikk en farge over selve blokken ? Jeg tenkte kanskje å bestille en to do-blokk, men ikke hvis jeg ikke får farge. Finner ikke noen steder der jeg kan velge farge eller skirve navnet osv. Haster!

  1. Caroline

   Bare legg igjen en kommentar til henne om hva du ønsker når du bestiller 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *