månedens mammatips: kushies

annonse

1

Jeg tenkte jeg skulle starte med en ny spalte her på bloggen, månedens mammatips! Dette er selvfølgelig en spalte som er mest interessant for oss mødre og kommende mødre, men det kan jo også være at tanter, onkler, faddere, venninner eller andre som kjenner noen med barn eller noen som skal ha barn, kan få noen fine tips her. Det håper jeg i hvert fall! I første omgang vil jeg fortelle dere om en kjempefin nettbutikk som nylig åpnet i Norge, og som jeg allerede har fått tilsendt noen godbiter derfra. 

Kushies er faktisk en av verdens dyktigste leverandører innen babyklær av beste kvalitet, de er storfavoritter hos superstjerner som Heidi Klum og Demi Moore, og har vunnet flere priser for både klær og babytilbehør. Klærne de fører er garantert fri for skadelige stoffer, er forvasket og krympefrie. Knapper, sømmer, glidelåser og hemper er godt produsert slik at de ikke faller av eller rakner. Kushies.no tar inn et lite antall av hvert plagg fra sesongens kolleksjon slik at klærne skal forbli eksklusive for kundene, så her er der førstemann til mølla 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________

reisebag – denne bagen gleder jeg meg til Nelia kan bruke, den er så skjønn! Inneholder pute, pledd og små mapper med tekst og fine tegninger på, som er enkelt å forstå for barnet. Gjør sikkert både pakkingen og det å sove hjemmefra litt bedre. 

2

3

– badesko – 

IMG_5802 kopi

_____________________________________________________________________________________________________________

– andre favoritter – 

kushies

1. søte ugler til badekaret 2. badehåndkle og badesko 3. avvenningstruse 4. badebleie 5. stableleke med magneter 6. byggetårn med lyder 7. myk bamse 8. regntøy, finnes i mange forskjellige farger, så fint! 9. enda en myk bamse 10. helt nydelig vannavstøtende vinterdress med fuskepels og temperaturmåler 11. «vinterdress» i kort variant 12. spise selv-smekke i kjempefine farger 13. ytterjakke 14. mykt sett med kjempesøt detalj på stussen 

_____________________________________________________________________________________________________________

– Nelias favoritter – 

IMG_5843 kopi

Kodeordet Caroline10 i kommentarfeltet hos nettbutikken gir 10 prosent rabatt som varer ut morgendagen, og en overraskelse til de 100 første som handler 🙂 

55 kommentarer

 1. Nei så fiiin den bagen var. Og superpraktisk, for jeg glemmer jo alltid dyne når lillegutt skal på overnatting… Hehe :-/

  1. Caroline

   Kjempepraktisk 🙂

 2. Så fin spalte!! 🙂

 3. Så mye søtt! Får jo nesten lyst på baby når jeg leser sånne innlegg, og spesielt når jeg ser Nelia, hehe 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Bare å sette igang :p

 4. Solveig H

  Hei.
  Vi skal på kjærestetur til Oslo til helgen. De siste gangene vi har vært der, har vi spist på en fransk restaurant som serverer nydelig mat, men denne gangen vil vi prøve noe nytt. Har du noen tips til restauranter som bør oppleves i hovedstaden?

  Takk for en inspirerende blogg! Jeg må alltid innom flere ganger iløpet av dagen for å se om du har lagt ut et nytt innlegg 😉

  1. Caroline

   Vi er litt hekta på Sudöst Asian Crossover om dagen 🙂 De serverer en mix av europeisk og asiatisk. I fjor hadde de blant annet ribbe med teriyakisaus på menyen 😀 Utrolig god mat, stilige lokaler og god stemning.

   1. Solveig H

    Tusen takk for så raskt svar 🙂

   2. Caroline

    Bare hyggelig 🙂

 5. Tommel opp for slike innlegg!!:) Ekstra interessant for førstegangsmødre som trenger tips:D

  1. Caroline

   Så bra 🙂

 6. No fikk eg nesten lyst å toppe ballet med en skikkelig attpåklatt

  1. Caroline

   Haha, herlig 😀 Do it 😉

 7. Nå er det lenge siden jeg har kommentert her inne, men leser jo som vanlig;-) ville bare si at du har hatt så utrolig mange bra blogginnlegg i det siste! Er helt imponert over kreativiteten og mangfoldet i bloggen, utrolig profesjonelt arbeid! Gleder meg til å følge spesielt frokost-fredagene og månedens mammatips:-)

  Lykke til med feiringen av deres skjønne snart 1 åring<3

  1. Caroline

   Tusen takk, det er så utrolig hyggelig å høre 😀 Håper du har en fin kveld <3

 8. For et flott innlegg! Gikk bananas 😉

  Spent på om jeg er en av de 100 første nå da! 😀 Takk for tips til en flott nettbutikk.

 9. Er det toll på varene eller sendes dem fra Norge? Tror datteren min må få en sånn bag altså<3

  1. Caroline

   Butikken ligger i Norge 🙂

   1. Takk for svar:) da blir det shopping. Mammaperm er dyrt!

   2. Caroline

    Haha 😀 Kjenner til den :p

 10. Jeg klarer ikke å få skrevet inn rabattkoden noe sted, er ikke noe felt for det.. Er det noe jeg gjør galt?

  1. Caroline

   Det er et kommentarfelt når du legger ordren, skrive koden der 🙂

   1. Katrine

    Tusen takk! Bagene selges for kr 450,- i USA, synd frakten blir så dyr derfra!

 11. Vi venter vårt første barn til våren, og jeg har allerede funnet mye inspirasjon hos deg. Her blir det både Emmaljunga og Burt’s Bees 🙂 Tommel opp for mammatips! Klem fra meg 🙂

 12. Jaaa, mnds mammatips er helt perfekt!

 13. Hei!
  Hvorfor er det slik at du ikke godkjenner alle kommentarene fra søndagens innlegg om skal vi danse finalen?
  Jeg har ikke selv lagt igjen noen kommentarer på det innlegget men jeg har også tidligere opplevd at du ikke godkjenner kommentarer, selv de som ikke er negative men ikke fullt så positive heller, hvorfor det?
  Man må jo få lov til å mene noe som kanskje ikke er i ditt favør men heller ikke er deg imot.

  1. Ja, det lurer jeg også på… Det er flere dager siden innlegget allerede – hvorfor er kun 27 kommentarer godkjent?? Skjønner du er busy, men mange fler kommentarer er godkjent på de nyere innleggene :-/

   1. Caroline

    Det er 27 kommentarer fordi det ikke var flere 🙂

 14. Hei!

  Er invitert i navnefest. Hva gir man et lite (gutte-)barn i en så stor anledning? Vil jo gjerne gi noe som varer lenge 🙂

 15. Hei.
  Jeg lurer på hvordan det er å tjene penger på datteren din (tenker da på all reklame siden du ble gravid å nå)
  Jeg ville nok kjent på at det hadde vært litt vanskelig moralsk sett, at hun ble en ny kilde til å tjene penger( ps. tror du vil alt godt for din datter, håper du forstår det), men har du noen refleksjoner morals sett på dette? Det har vært noe jeg har tenkt på med alle bloggere som tjener penger på barna sine, det hadde nok vært veldig vanskelig for meg…..

  1. Caroline

   Det er ikke ofte Nelia har vært med i kommersielle innlegg, så det ser jeg på som uproblematisk. Det vi tjener av penger kommer også Nelia til gode, så jeg ser ikke helt det moralske aspektet du sikter til. Det hadde vært noe annet om vi hadde brukt henne i større grad, og samtidig utelukkende brukt pengene på oss selv.

  2. Det er jo ikke direkte datteren i seg selv hun tjener penger på, men det at hun er mor, på lik linje som at hun bruker extensions, trener på Elixia and so on. Men ja, hadde hun ikke blitt gravid kunne hun jo ikke reklamert om barneting, men jeg syns jo ikke at selve barnet blir satt i fokus, mer «det å ha barn» så ser ikke helt det moralske problemet ved dette….

 16. For en nydelig bag! Jeg lurte på en ting, når har dere tenkt at Nelia eventuelt skal begynne i barnehag? og hvordan blir din hverdag da? Så på videre Caroline, elsker bloggen din!

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? 🙂 Planen er at hun skal starte i løpet av januar. Jeg vil jo da få enda bedre tid til å blogge 🙂

 17. Haha, du fyrer opp under verpesyken her altså! 😛

  1. Caroline

   Haha, beklager 😀

 18. Tusen takk for tips 😀 Så gøyy at du blogger litt om mamma tilværelsen og 😉 Stå på 🙂

 19. Hei Caroline.

  Kunne du kanskje skrevet et innlegg om mobbing. Du er så flink til å formidle, og folk ser opp til deg og hører på deg. Du har en så stor stemme, så jeg tror du kunne gjort en forskjell 🙂

  Du har sikkert fått med deg de triste overskriftene i VG den siste tiden. Jeg har laget et innlegg om akkurat dette på min egen blogg, men jeg har nesten ingen lesere, men skulle ønske at folk kunne lese og forstå, ta til seg og gjøre en forandring for at folk skal få det bedre. (Ingen press altså.)

  Uansett, du er super 😀 elsker bloggen din som alltid, og keep it up ;D <3

 20. Superdupersøt! Lykke til med feiringen av fineste Nelia <3 klem 🙂

 21. Silje :-)

  Hei Caroline 🙂 så mye fint det var i nettbutikken,jeg likte spesielt reisebagen 🙂 hva har dere tenkt og gi Nelia i 1 års gave ? 🙂 ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Vi har tenkt å gi henne en fotobok fra hennes første år 🙂

 22. Nina Julianne

  Vurderte dere å bruke tøybleier på Nelia (nå går jeg ut i fra at dere bruker vanlige papir siden dere kjøpte bleiebøtte og jeg ikke kan huske å ha lest noe sted at dere bruker tøybleier 😉 ), random spørsmål som dukket opp da jeg så bildet av avvenningstrusen 😛
  Min kusine bruker det på tredjemann hos seg nemlig. Var en helt ny verden for meg, som fra jeg var liten har passet og skiftet på nabobarn og ungene til mine egne søskenbarn, noen av de har jo knapper herfra til månen for å være onesize 😛

 23. Utrolig fine ting!
  Ang badetrusen: Denne holder erfaringsmessig IKKE ting og tang inne i buksen hvis den skal brukes i basseng. Badebukse til en femtilapp fra Sparkjøp fungerte mye bedre, faktisk også bedre enn engangsbadebleiene. Ironisk nok…

 24. Persille

  Ja til mammatips 🙂 Så koselig! Og jeg har ikke engang barn – enda 🙂 For meg er det masse inspirasjon! Det gjør bare at jeg gleder meg enda mer til å bli mamma en gang. Jeg er så glad for at bloggen din er så positiv 🙂 klem!

 25. Hei, har ikke Nelia begynt å gå selv ennå?

  1. Øh.. Nelia er ikke ett år en gang. Hun har god tid på seg til å lære å gå selv. Super rart spm som etter mitt gehør ikke har peiling på barns utvikling.

 26. Bloggen din er så fin, jeg er inne flere ganger om dagen hehe… Bare jeg var så flink selv!

  Shortsen Nelia har på seg, hvor er den fra? Jeg har spurt på instagram også så kanskje du ikke vil si det, men prøver en siste gang 🙂 Den er så nydelig og skulle gjerne hatt en på frøkna mi

  1. Caroline

   Det er en playsuit fra Zara 🙂

 27. Hei!

  Skal til å bestille men prisen blir ikke endret enda jeg har skrevet inn koden Caroline10 i kommentarfeltet??

  Har dere andre fått det til?

  1. Caroline

   De endrer det i ettertid 🙂

 28. Mammatips? Dette var jo bare en reklame. Regner med du får betalt for å fronte dette… Kommer alle mammatipsene dine til å være reklameannonser?

 29. Hei Caroline!

  For en nydelig liten bag! DEN likte vi! 🙂
  Ja, vi stemmer FOR månedens mammatips, og det trenger jo ikke «alltid være reklame», men kanskje ulike steder å gå ut å spise på, dagsturer, lengre turer, klær, bekledning, reisetips, mat-oppskrifter etc.. Er sikker på at det vil bli veldig bra, og vi gleder oss til å se! 🙂

 30. Jeg tror det betyr at hun kommer til å bruke mer tid på den delen av bloggen som er «bakom», leste et sted at hun ikke lengre tar seg av f.eks. mailer og sånt. Husker ikke nøyaktig hva det stod jeg, men kan jo være at det er det hun mener 🙂

  Har ikke merket det selv, synes bloggen er like godt oppdatert og inspirerende som den alltid har vært! 🙂

 31. Hei Caroline! Jeg bare lurte på om det går an å bruke denne Kushies bagen som stellebag ? Altså at man henger den på vogna med sånne hengsler eksempelvis? Klarer ikke å se på bildene om det noen slags hank på sidene de evt kunne festes i.

  1. Caroline

   Den er nok litt for stor til å kunne brukes som det, hvert fall etter min smak 🙂 Det er fullt mulig å henge den der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *