kreativ søndag

Da har vi kjørt fra Oslo til Siljan med smoothie i bilen, jentesnakk og utrolig fin musikk på øret. Har dere hørt Matt Corby eller Dan Auerbach? Hør på trouble weighs a ton og brother. Jeg vil på konsert! Perfekt bakgrunns- og kjøremusikk. 

IMG_5589

Vi skal bare slappe av i kveld, og har så smått startet med forberedelser til barnebursdag. Jeg har bestilt så mye fint på nett: pappkrus- og tallerkner, små flaskebeholdere til smoothie for de minste, ballonger i rosa og gull, kakefat til cupcakes i matchende farger og masse silkepapir så vi kan lage pompoms. Jeg elsker jo å styre med slike ting, så jeg gleder meg til både tirsdag og onsdag, først blir det familiefeiring og deretter med venner og barn. 

IMG_5626

IMG_5629

_____________________________________________________________________________________________________________

Deilig med en avslappende og fullstendig ujålete søndag, tror litt ansiktsmasker og matlaging står på planen også. Og så tipper jeg at jeg må ut og kjøre sent for å hente Lars-Kristian i Skien. Han er i Molde for å forhåpentligvis hente hjem sølvet. Å, jeg krysser alt jeg har for ODD! Heia, heia! 

77 kommentarer

 1. såå koselig å dille med slik! Gleder meg til å se hvordan det blir 🙂

 2. Silje Lunde

  ELSKER den nye frisyren din!! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Jeanette

  åh,så mye fint! Tror nok Nelia får en veldig fin bursdag! Skal i dåp senere denne måneden og her var det jo litt inspirasjon å hente 😉

  1. Caroline

   Å, du må sjekke bildene fra dåpen hennes også 😀 Det var så gøy å styre med 🙂

 4. Å, så koselig det ser ut 🙂

 5. Så mye fint! Elsker etasjefatet 😀

  1. Caroline

   Ja, det var så fint! 🙂

 6. Så mye fint! Hvor bestilte du ballongene fra? 🙂

  1. Caroline

   kjøpte ballonger på ballongkompaniet (?) i Oslo 🙂

 7. Vad mysigt och roligt, du är så galet duktig på att styra upp fina fester, högtider och middagar! 🙂 Ska bli roligt att se <3

 8. Hvor kjøper du de fine settene?

  1. Caroline

   Hvilke sett? 🙂

 9. Har du glemt farsdagen for Lars-Kristian??

  1. Caroline

   Lars-Kristian er ikke sammen med oss i dag, dessverre :/ Har skrevet dette en del ganger allerede 😉 Vi må feire når alle er sammen i stedet 🙂

   1. Sandra

    Ja, det oppdaget jeg litt lenger ned på bloggen etter at jeg hadde skrevet kommentaren :p Blir vel en fin farsdag på etterskudd da! 😀

   2. Caroline

    Ja, det håper jeg 😀

 10. Høres ut som en perfekt søndag!

  Lurte på om du hadde noen tips.. har gått på lavkarbo siden august, og de siste ukene trent rundt fire økter i uka. (to med fullkroppsstyrke og to øker med intervall løping), men har ikke merket noe vektnedgang, snarere tvert i mot.
  Lurer på om jeg må spise mindre, eller gå bort fra lavkarbo, vet ikke hva annet jeg kan gjøre..
  Håper du kan hjelpe meg.

  1. Tar du omkretsmål? Lavkarbo og trening kan fort vekk føre til økt muskelmasse, som gjør at du ikke går ned eller øker litt i vekt, men du kan ha krympet masse allikevel i omkrets! Mål ihvertfall liv (2 cm over navlen), omkrets over navlen og lår. Du skal se du har blitt mindre:)

  2. Uten at jeg vet hvor mye ekstra vekt du hadde da du begynte, så vil to harde styrkeøkter i uka føre til økt muskelmasse og økt vekt.

   En felle mange går i med lavkarbo er at de får i seg for mange kalorier. Litt flåsete sagt, så kan man ikke spise bacon til frokost, lunsj og middag selv på lavkarbo(det er det vel få som orker uansett.. 😛 ) Andre(som meg), får i seg for lite, fordi fettet metter sånn. Da går kroppen på sparebluss og du vil ikke få vektnedgang ved trening, forsi kroppen tviholder på alt du putter i deg.

   Jeg vil anbefale deg å lese Hexeberg eller andre troverdige kilder, for en kostholdsendring er ikke bare-bare! 🙂

   Lykke til 🙂

   1. Astrid

    Takk for svar, begge to!
    Ja, tok mål på lørdags morgen, så får måle igjen om noen uker!
    Idag har jeg skrevet ned alt jeg spiste, så får jeg se hva inntaket mitt ligger på. Mye å sette seg inn i, dette her!
    Ha en fin kveld videre 🙂

   2. Ida M.T.

    Det et faktisk bare tull, man kan spise bacon til frokost, lunsj og middag på lavkarbo, MEN da må man være veldig strikt på karbohydratene. Jeg vet ikke hvor lite du spiser, men for å holde seg i ketose må mange ned i så lite som 15 gram karbohydrater per dag. Dette kan økes for etterhvert og man vil finne ut hvor mye man tåler (du kan bruke urin stix som man får kjøpt på apoteket for å sjekke om du har ketoner urinen)

    Etterhvert vil man spise mindre fordi man blir fortere mett. Jeg har selv gått ned 30 kilo på denne måten.

    Når man har gått ned det man ønsker kan man smått øke litt og litt på inntaket, før man finner et inntak man kan holde vekten stabil på.
    Når det er sagt, om man velger ketolyse kuren som jeg snakker om her, er ikke hard styrketrening anbefalt under kuren. Du kan finne mer info på ketolyse.no 🙂

   3. Caroline

    Man kan vel strengt talt spise hva som helst, så lenge man ikke spiser for mye 🙂 Men det er jo en fordel at maten er næringstett, noe bacon ikke akkurat er.

   4. Ida M.T.

    Mitt poeng var bare at man ikke har noen begrensninger når det kommer til fett, hvis man kutter grådig på karbohydratene.

    Ønsker man å gå ned i vekt må man velge enten eller og det er viktig at man ikke skeier ut, da vil man gå ut av ketose og bruker noen dager på å komme seg inn igjen. Gjør man dette ofte vil resultatet bli vektøkning istedenfor nedgang.

    Som nevnt tidligere vil noen kunne gå ned i vekt med et høyere inntak av karbohydrater også, men siden problemet her ser ut til å være at hun ikke går ned i vekt så vil jeg anta at hun ikke er en av de 🙂

    Det er så mange misoppfatninger av lavkarbo der ute og jeg vil anbefale folk som tenker å kutte på karbohydratene om å lese litteratur først, de finnes mange gode bøker der ute fra ulike leger. Skaff deg kunnskap før du legger om livsstilen, for det er det det handler om, selv om f.eks. ketolyse kuren er en kur, må man etter endt kur legge om til et lavkarbo kosthold i ettertid for å holde vekten nede, en livstilsendring:-)

   5. Caroline

    Det vil alltid være en begrensning, da kaloriregnskapet fortsatt gjelder. Men det er vanskeligere å overspise på fett enn karbohydrater, det er jeg enig i 🙂

    Å skaffe seg kunnskap er jeg helt enig med deg er viktig! Mange som starter på lavkarbo uten å vite godt nok hva det er.

   6. Det var en grunn til at jeg kalte min kommentar flåsete og henviste til faglitteratur på området. Det er da helt ulikt fra menneske til menneske hva de kan spise og hvor mye de bør spise. Det var derfor jeg ikke var bastant i et kommentarfelt, for det syns jeg faktisk bare er tull.

 11. Så kreative 🙂 Ha en fin søndagskveld! 🙂

  1. Caroline

   Du også, skjønne!

 12. Mathilde

  Hvor har du kjøpt den store stolen på øverste bilde?
  Den så jo helt fantastisk ut! Er den god å sitte/ligge i?
  Mvh
  Mathilde

  1. Caroline

   Det er en daybed fra tm design 🙂

 13. Uncle Jed, en trio fra Australia som var med på Australia’s Got Talent, gjorde et cover av Brother som du bare må høre! De gikk videre og vant hele greia! Digger Matt Corby med synes faktisk at Uncle Jed gjør den bedre. Lytt og Nyt! http://www.youtube.com/watch?v=BJcY66iUOBc

  1. Caroline

   Å, tusen takk for link 😀

 14. Hvor har du kjøpt de flaskene fra?

  1. Caroline

   De er fra talking tables 🙂

 15. Kan du vise oss hvordan vi lager pompoms? Jeg har utroli kyst å lære meg de

 16. so pretty!

 17. Mathilde

  Så fint! Hvor har du bestilt hen? <3

  1. Caroline

   Litt forskjellige steder, har også kjøpt i div. butikker og hos panduro. Bestilte også noe fra miinto og lykkefryd 🙂

 18. Det er så deilig med en sånn rolig søndag av og til 🙂 Det trenger man, en fridag til å samle krefter og planlegge en ny uke.

 19. Hei 🙂
  Hvor er de mini pop flaskene fra? 🙂 De var så søte!

 20. Marianne Reinholdtsen

  Hei Caroline.
  Dette er ikke en mening om dine innlegg, men jeg ønsker å sende deg en STOR TAKK, for at du har inspirert meg til å legge om livsstilen min, komme i form, bli lettere i kroppen og sette fokus på kostholdet mitt. Jeg er snart 42 og begynner å få halv store barn, men jeg har fulgt deg i snart ett år og finner bloggen din utrolig inspirerende, har jeg en dårlig dag kikker jeg innom deg og finne masse energipåfyll og livsglede. Tusen takk for at du deler ditt liv. Du er for meg en super dame, med ben i nesa, masse bra tanker og refleksjoner, du omgir deg med mye varme og omsorg som du deler i fleng

  1. Caroline

   Å, Marianne! Nå ble jeg glad, tusen takk for så fine ord og tusen takk for at du kikker innom, det betyr så mye for meg! Ønsker deg en kjempefin uke 🙂

   Klemmer 🙂

 21. Så mye fint! Hvor er det smarte kakefatet til cupcakes bestilt? 🙂

 22. Nysjerrig

  Hei Caroline! Jeg er nysgjerrig på en sak. Du beskriver ofte deg selv som kreativ, og fremstiller bloggen som et kreativt produkt. Mitt spørsmål er da: Hvordan definerer du kreativitet egentlig?

  Jeg har alltid fått høre at kreativitet er å skape noe som ikke allerede finnes. Ofte opplever jeg at bloggere reproduserer de samme artiklene eller bildeoppslagene de har sett i andre lifestyle/mote/skjønnhetsmagasiner eller blogger, uten å tilføre noe annet enn at det er et nytt motiv på bildet, en ny matrett i oppskriften eller et nytt produkt som frontes. De skaper sjelden nye formater, nye innfallsvinkler, nye kreative konsepter eller uttrykk. Det er også uhyre sjeldent at man ser bloggere gjøre noe som ikke andre bloggere eller nettjournalister har gjort før dem.

  Må da tillegge at bloggere som TegneHanne og Linnea Myhre er soleklare unntak – da de begge har lykkes med å skape veldig tydelige og egne kreative uttrykk gjennom bloggene sine. All ære til de for det.

  Hvordan ser du på kreativitet, hva er det du definerer som kreativt i forbindelse med bloggingen? Er det å plukke ut et antrekk, velge en oppskrift, planlegge en treningsuke? Er det å lete opp og bestille pynt og dekorasjoner fra nettet for å lage en flott fest? Eller er det prosessen der du beskriver hva du gjør i løpet av dagen, altså selve dagboksteksten som gjør du at kjenner deg kreativt stimulert?

  1. Tegnehanne har nok inspirasjonen sin fra Hyperbole and a Half, som også forteller om episoder fra livet sitt sammen med morsomme tegninger. Alle får vi inspirasjon fra et sted, uten at det betyr at vi ikke er kreative:) Jeg tipper Caroline ser på seg selv som kreativ fordi hun liker å pusle med ting som nettopp i dette innlegget. Man trenger ikke nødvendigvis sidestille kreativitet og originalitet:)

 23. Å, så mye fint! Gleder meg til å se hvordan det blir 🙂

 24. Så utrolig søte ting, noe så kreativt! Likte de pompom´sene! Hvor er de ifra? 🙂
  Ha fortsatt en fin søndagskveld!

 25. Hei! Så mye fint å så kreativ du er!! Jeg planlegger 1års dagen til jenta mi og, å lurer på hvor du har bestilt tingene fra? Va så mye fiiint 🙂

  1. Caroline

   fra litt forskjellige plasser, har også handlet i butikker 🙂 Sjekk for eks. sprell.no, miinto,no eller lykkefryd.no 🙂

 26. Hvilkene nettbutikker har du shoppet på? Skal snart ha barneselskap her i huset også, gleder meg til å pynte for jentene

 27. Åssen takler han bronsemedalje? Det hadde vært morsomst med sølv, men var likevel en strålende feiring på parkbiografen i kveld 😀

  1. Caroline

   Jeg tror bare det å få medalje er en seier i seg selv 🙂 Men de skulle nok veldig gjerne hatt det sølvet, det var jo så nære! Han virker å være veldig fornøyd, det har jo vært en kjempesesong for ODD 🙂

 28. Karianne

  Hvor er cupcake fatet fra?:)

  1. Caroline

   Fra miss etoile 🙂

 29. Skal dere feire nå? Har hun ikke bursdag i slutten av november? 🙂
  Uansett, det blir nok kjempefint med alle de søte detaljene 🙂 🙂

  1. Caroline

   Vi resier på ferie, og så er det cupkamp helgen før og nå midt i uken passer det for de fleste, så da blir det sånn 🙂 Spiller ingen rolle om vi feirer 2 uker før eller etter synes jeg, bare hun blir feiret 🙂

 30. Så mange fine detaljer! 🙂 Jeg har ikke tålmodighet til sånn, men min søster er ganske flink på detaljer. Jeg får leie inn henne til neste event. 🙂

 31. Så koselig, er selv veldig glad i å pusle med sånt :))
  Blir nok stor stas til Nelia på bursdagen sin ja 🙂

  Var utrolig fint det etagefatet, hvor har du kjøpt det?

  1. Caroline

   det er fra miss etoile 🙂

 32. Hei! Så flink du er til å ordne i stand!
  Hvor er smoothieflaskene kjøpt? 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Å, det husker jeg ikke :O Jeg har kjøpt litt overalt, men merket er i hvert fall talking tables 🙂

 33. Hei Caroline!

  For en stund tilbake snakket du om at du hadde bestillt en to do- bok. Kunne du vist den? 🙂 Jeg synes det er så gøy med slike ting som gjør en ellers ganske kjedelig to do liste litt mer inspirerende. Vet ikke om du har skrevet dette tidligere, hvis ikke hadde det vært supert med et innlegg om hvordan holde orden med alle to do oppgaver og triks på å holde orden i hjemmet ellers 🙂 Kjenner det er veldig lett å bli slukt opp av hverdags kaoset.

  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Snakk om fulltreffer, den ligger ute nå 😉

   Ha en fin dag du også 😀

   Klem!

  2. Tone, hvis du søker opp f.eks. «Planner organizer» eller «Filofax» eller lignende ord på Youtube, får du nok MASSE inspirasjon til hvordan man kan planlegge/lage to do- lister på en kreativ og morsom måte:)

 34. Så mycket fint 🙂 Och rosa med, jag tycker det är en så fin färg.
  Hoppas du får en fin dag, kram

 35. Så heldig lille Nelia er! Og så fiin du var på håret!! 😀

 36. Å, så mye fint! 😀

 37. Igår klappet vi i Molde for at Odd tok bronse, om 2 uker klapper vi for at de får sølv

 38. Oooo, fin joggedress! Hvor er den fra? Var det den fra Ganni som ble vist i et innlegg for noen uker siden? Ikke at jeg kan handle på noen måneder(shopstop), men det er snart jul;) God kveld videre!

 39. Oooo, fin joggedress! Hvor er den fra? Var det den fra Ganni som ble vist i et innlegg for noen uker siden? Ikke at jeg kan handle på noen måneder(shopstop), men det er snart jul;) God kveld videre.

 40. Så fin pynt, sånne avslappende søndager er nødvendige 🙂 Ha en fin, fin ny uke.

 41. Dette blir nok lekkert og gjennomført som alltid! Elsker alle detaljene dine 🙂

 42. Så gøy at du også har oppdaget Matt Corby! Jeg fant ham gjennom Spotify for over et år siden, og jeg elsker ham, sangene hans er så avslappende og det føles liksom godt i ørene å høre på stemmen hans:)

 43. Hvor lager dere fotoboken til henne? 🙂

  1. Caroline

   Fotoknudsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *