gavetips til farsdagen

På søndag er det farsdag og jeg har fått spørsmål om jeg har noen tips til hva vi kan gi mannen i huset på en dag som denne. For vår del er dette den første farsdagen til Lars-Kristian og jeg er så lei meg for at han ikke er hjemme. Faktisk er han i Molde for å motta enten sølv- eller bronsjemedalje sammen med ODD, men vi får heller feire skikkelig på lørdag eller mandag. Jeg vet allerede hva Nelia skal gi, men det kan jeg jo ikke skrive her! Men tips, det kan jeg absolutt dele med dere. Håper dere finner noe nyttig! 

_______________________________________________________________________________________________________________

farsdagtips

(annonselenker) 1. en fin og billig lue i strikk fra ruffle & bow 2. mykt og varmt skjerf fra nly mann 3. kaffe er alltid velkommen, i hvert fall i dette huset. Blå java er favoritten! 4. kortholder i skinn fra nic & mel 5. lommetørkle er alltid fint å ha i dressjakken, dette er fra h&m eller fra nelly mann 6. varme hansker i imitert skinn fra h&m 7. er du lei av det tradisjonelle slipset, kan kanskje en tversover fra h&m være en idé? 8. myk pysjamasbukse fra h&m 9. boksershorts fra tiger of sweden – de trenger alltid undertøy! 10. deilig hettejakke fra h&m 11. tøfler fra h&m, dette vet jeg i hvert fall at min pappa aldri får nok av, han ønsker seg til både jul, bursdag og farsdager. Haha! Har et par på hytta, et par her, et par hjemme og sikkert et par på jobben også 😉 12. laptopveske er alltid fint å ha, denne koster nesten ingenting på h&m 13. barbersaker og andre pleieprodukter kan jo kanskje falle i smak? Og dessuten, det er ikke en regel av kun damer kan like duftlys 😉 

_______________________________________________________________________________________________________________

Og husk, her er det små ting som gjelder, bare en liten oppmerksomhet og kanskje helst en bruksting. Ellers vil jeg tro at frokost på sengen, en flaske vin, klippekort på tjenester du kan hjelpe til med (som å klippe plenen, rydde i garasjen etc.), hjemmelaget bakst eller bare et fint kort holder i massevis. Og selvfølgelig, ikke glem den digre sjokoladeplaten! 

– ♥ – 

15 kommentarer

 1. Helt fantastiske tips 🙂 Det er jo så mye fint man kan gi!

 2. Skulle bare se EN episode av Pretty little liars.. nå er jeg snart ferdig med sesong 1! Hehe

 3. Marianne

  Stor sjokoladeplate er viktig ja! Eller en eske konfekt 🙂
  Jeg kjøpte selv dette settet til pappa: https://yanilla.no/produkt/gavetips-han/slips-med-nal-mansjettknapper-og-lommetorkle

 4. vi har jo så mye ting og tang..kan man ikke gi noe kroppslig? massasje o.l??

 5. Dame 46

  Hei!
  Jeg er en dame på 46, som den siste tiden har startet å følge med på bloggen din. Jeg har bare lyst til å si at selv om jeg er i en helt annen aldersgruppe enn deg, så liker jeg bloggen din veldig godt. Jeg er veldig opptatt av lavkarbo og har prøvd mange av de oppskriftene du legger ut. Jeg synes også du har veldig god smak ang. klær. Når jeg hørte intervjuet med VG -TV så fikk jeg bare forsterket det positive inntrykket jeg hadde fra før, du svarte på en utrolig reflektert og god måte.
  Ønsker deg lykke til videre med bloggen og gleder meg til å fortsette å følge deg.

  1. Caroline

   Tusen takk, det er utrolig koselig å høre 🙂

 6. Åh, tusen takk!

 7. Oi, jeg har aldri tenkt over det før nå, men du minner meg litt om Bree Van de Kamp

 8. Ikke noe vondt med det altså, tenker bare sånn stiv, strigla «perfekt» husmor, hehe 🙂

 9. Mange fine tips! Hjemme hos oss setter pappa mest pris på et kort og tegning, uansett hvor gamle vi har blitt, hehe 🙂

 10. Hjelp :)

  Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, me forstår du/dere ønsker spm her på veggen.. Jeg vet ikke om du Caroline eller Lars Kristian svarer på dette.. Men.. GoPro 🙂 Hvilket kamera har dere? Jeg har tenkt å kjøpe det i julegave til mannen.. og har ikke erfaring fra noen av de.. Det vil i hovedsak bli brukt til filming fra hverdagen og turer etc, i tillegg trolig sitte på hodet til mannen under treningsturer o.l.. Jeg har lest på forskjellene på Go Pro 4 Silver og Black – er egentlig en av de det står mellom.. Og lurer om det er «verdt» det å kjøpe Black-versjonen.. Har du/dere noen erfaringer/tips? Sier takk for hjelpen på forhånd 🙂

  1. Caroline

   Vi har silver og det holder i massevis for vårt bruk 🙂

   1. Hjelp :)

    Takk for svar! Da ender jeg på silver.. Det er den alle har anbefalt til nå 🙂

 11. Hvilket program bruker du for å lage bilde kollasjene?

  1. Caroline

   picmonkey 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *