hasselblad royal

hasselblad IMG_4653

IMG_4599

_______________________________________________________________________________________________________________

Nå er bildene på plass over kontorkroken min, så nå er det ikke altfor mye som gjenstår før alt er klart. Må bare finne et passende vitrineskap til stuen vår, slik at vi kan kvitte oss med det gamle og da vil alt få en mye bedre helhet. Elsker disse bildene – kamera og skrivemaskin, det kan vel ikke treffe bedre? 

– 

Jeg skal inn til Oslo for parkettprøver i dag og er ikke hjemme igjen før sent i kveld, så jeg har jobbet meg gjennom en del ting som måtte gjøres nå på morgen, og nå skal Nelia og jeg bare kose oss frem til jeg må dra. Ønsker dere en fin torsdag! Snart helg igjen 🙂 

102 kommentarer

 1. Kristina

  Knallfine bilder, er de fra Emmeselle? =)

  1. Caroline

   Ja 🙂

 2. For noen utrolig stilige bilder. Hvor er de fra, Caroline? 🙂

  1. Caroline

   miinto.no 🙂

   1. Hvor er bilderammene fra og hvilken str? Har noen liknende bilder jeg trenger ramme til, og de rammene der var perfekte :)!

   2. Caroline

    http://www.miinto.no 🙂 Jeg aner ikke størrelsen, men tror de er 40 x 30.

 3. Cathrine

  Hei! Hva slags album lager dere til Nelia? Du nevnte i et tidligere innlegg at du skriver litt for hånd også. Lager dere flere album? 🙂 Kunne du ha skrevet litt om dette? 🙂

 4. Har du tips til farsdag? Trenger sårt noen farsdagstips! Hva gir Nelia til LK?

 5. Er disse krøllene laget med Gizmo rettetangen? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

   1. Margrete

    Wow, så fine de blir!!

 6. Det bordet der er så stilig! Du har virkelig et øye for interiør må jeg si 🙂

 7. Lykke til med parkettprøver! tenker du å ha Nelia i barnehage etter hvert? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, hun begynner i løpet av januar.

 8. Du har fått deg et veldig fint kontor nå.. Bildene passet perfekt!

 9. Henny88

  Rene linjer og samtidig glamorøst! Absolutt min smak! Tommel opp.

 10. Karoline

  Hei! Hvilket kamera bruker du? synes du har fått så fine og klare bilder i det siste. 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 11. Stilig! 🙂 Er det rettetangen du har brukt til å lage krøllene dine på dette bildet? 🙂

  1. Caroline

   Ja 🙂

 12. Så fine de var. De kunne jeg godt tenkt meg i min egen kontorkrok når den tid kommer 🙂

 13. Så fint det ble! Gleder meg til å se deg tilbake på parketten på lørdag 🙂

 14. Benedicte

  Hei, hvor har du bestilt bildene fra?

  1. Caroline

   miinto.no 🙂

 15. Så fint det ble! 🙂 Likte bildene godt.

 16. Hei:-) Skal dere selge viteineskapet?

  1. Mente selvsagt VITRINE! Haha;-)

  2. Caroline

   Det har vi ikke helt bestemt oss for enda :/

 17. Hei Caroline:)
  Fikk akkurat en pakke som skal sendes ut til deg! Inneholder søte ting til bursdagen til Nelia.
  Har skrevet en liten lapp til deg..håper du leser den. Klem <3

  1. Caroline

   Spennende 😀 Tusen takk 🙂

 18. Super.Kupowałaś some Christmas decorations ?

 19. Kristine

  Kan jeg spørre hvor saueskinnet på bildet er fra? 🙂 Det var så fint og langhåret:)

  1. Caroline

   Det var en julegave 🙂

 20. Ha en fin torsdag du også:) lykke til med parkettprøver:)

 21. Såå kule bilder! Akkurat hva jeg er ute etter! Hvor er de kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   på miinto 🙂

  2. Hun som tegner de har også egen side, med masse fint! 😉
   https://emmeselle.no/shop/

 22. Kjempefint! Takk for bilder 🙂

 23. Skal du kvitte deg med det hvite vitrineskapet fra Ikea?:) Isåfall er jeg meget interessert:)) Superstilig kontor forresten;)

 24. Den kontorpulten din er bare så fin!! 😀

 25. Liker de nye bildene dine!

 26. Vitrineskap er jo litt ut da så hvis du er ute etter en litt mer moderne stil, og ikke shabby chic, så ville jeg gått for noe litt annet. F.eks fra Jonathan Adler https://www.jonathanadler.com/furniture/shop-by-room/living-room/bookcase-and-storage

 27. Kjempe fine krøller! Du kler virkelig krøller ! 😀 Men ET lite tips, prøv neste gang å krøll krøllene i hver i sin reting, annen hver! F.eks. at krøll nummer en ligger mot venstre, men at du da tar krøll nummer 2 mot HØYRE! Da vil håret og krøllene se litt mer naturlig ut, og ikke så «laget til» om du skjønner! Bare et tips! Men om du liker dem slik, så versågod:-D Fint var det ivertfall!

 28. Jeg elsker det skrivebordet! Det er perfekt<3

 29. Hei, har noen sps. ang. kylling i kokosmelk-oppskriften din ; kan man bruke en annen løk enn rødløk, hvor mye koriander? Og er det fersk koriander du mener? Kan man bruke krydderet om man ikke finner fersk? Mener du en boks ananas av typen som er i 3-pk, eller en som er større enn de? Koker du blomkålen? River du skallet av limen i sausen? Er det curry eller karri du mener? Karri i krydderglass? Hvis man tar salt og pepper istedet for karri først så blir den mildere ?

 30. Hei Caroline så fine bilder av deg
  du er en pen jente
  Hvor lenge har du blogget?
  så fin blogg du har
  Du var flink i skal vi danse da
  Send meg en venneforespørsel

 31. Shitbanditt, det bordet var råtøft! Du har sikkert nevnt det, men jeg har glemt – hvor er det fra? 🙂

  Ha en nydelig torsdag!❤️

 32. Elsker at du skriver hvor og hva du skal slik som du gjorde i slutten av dette innlegget. Er så kjedelig å trykke seg inn på bloggen din hele ettermiddagen og ikke finne noe, men nå vet vi jo hvorfor. SUPERT:D Håper dagen har vært fin!

 33. Hvilken linje og skole gikk du på videregående?

 34. Synes du kommer med både «tynnere», og færre innlegg etter du gikk ut av «Skal vi danse».. Litt mindre personlig, ofte store antrekksinnlegg, luksus vs budsjett, oppskrifter. Men før var det litt mer «det lille ekstra». Har du mistet litt gleden med å blogge? Absolutt ikke ment som slem kritikk, bare lurer, dette er jo så og si den eneste bloggen jeg leser, og elsker å sette meg ned på kvelden etter en lang dag for å få inspirasjon herfra, men har merket en endring i bloggen, litt mindre personelig, mindre tekster osv. Men det kan jo også være et bevisst valg du har tatt 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld.

  Hilsen fra en fast leser 🙂

  1. Caroline

   Setter pris på tilbakemeldingene dine, men jeg klarer ikke å være enig med deg. Nå kommenterer du jo også under ett innlegg hvor jeg igjen er med i Skal vi danse, det er pga. reisingen og øvingen at jeg ikke fikk jobbet mer med bloggen i går. Jeg har brukt mer tid på både tekst, innhold og bilder enn noen gang siden jeg røk ut derfra og fikk meg en liten mental pause. Helst skulle jeg ha sittet i lotusstilling og slappet av enda, for den perioden var virkelig et kjør.

   Jeg jobber i hvert fall alt jeg kan og gir jernet for at bloggen skal bli bedre og bedre, og det har den blitt i mine øyne, så det er synd at du føler det sånn :/

   1. Jeg må si meg enig med Ida S. Jeg klarer ikke sette fingeren på akkurat hva det er, men jeg har liksom følelsen av at noe mangler. Har valgt å ikke kommentere dette selv, av den enkle grunn at det kan virke svært umotiverende og ikke minst trist å få en slik tilbakemelding. Jeg vil bare si at denne kommentaren skrev jeg i beste mening, og jeg håper du ikke blir lei deg eller umotivert!
    Vanskelig å ta til seg en kommentar som ikke er konkret – det forstår jeg! Men er det noen spesielle endringer som har skjedd etter SVD? Utenom navneskiftet, altså.

   2. Caroline

    Synd at du føler det slik, men den siste tiden har 99 prosent av tilbakemeldingene på bloggen vært positive. Vi bruker meg tid på innholdet enn noensinne. Men vi er jo forskjellige 🙂

   3. Caroline K

    Jeg har også merket en forandring likt som Karo og Ida S. men også valgt å være stille om det da det er vanskelig å være konstruktiv og konkret, og lite hyggelig å komme med «noe er litt dårligere med bloggen om dagen..». Men jeg føler det samme, så det er flere av «oss». :/

   4. Caroline

    Det hadde jo vært helt supert å høre hva som faktisk er annerledes, slik at jeg kan gjøre noe med det 🙂

   5. Bloggen har definitivt forsndret seg. Bildene, innholdet osv… ALT har blitt enda bedre enn det var 😀

   6. Kristin

    Eeeh… sitter det fullt av kvinnfolk som mener Caroline skal underholde dere…? Dette er en blogg. Hennes blogg, og hun skriver om det hun vil , samt at hun og spør hva leserne vil lese om. Om noe skulle være uintressant, så tenker jeg at det ikke er noe å kommentere jeg. Ikke det at konstruktiv kritikk er teit, men å «klage» på denne måten fordi flere vil ha ditt og datt…..
    Hadde jeg vært en småbarnsmor, og hadd ditt liv Caroline, hadde jeg neppe maktet alt du gjør. for en energi du har!
    Vil dere bli underholdt så slå på TV`en eller gå ut og danse!

   7. Therese

    Synes bloggen er bedre enn noen gang! 🙂

   8. Jeg har også merket at bloggen har vært i endring, men kan ikke si at dette bare har vært negativt. Uten at jeg er sikker så lurer jeg på om det første innlegget kommer senere på morgenen enn det gjorde før, enkelte dager er det vel færre innlegg (?) og det har til tider vært mindre svar på kommentarer og tatt lengre tid før kommentarene ble godkjent. Enkelte innlegg er kanskje litt mer foretningsmessig og mindre personlig. De innleggene jeg leser mest synes jeg er meget godt gjennomført, bildene er av topp kvalitet og du skriver bra, skulle jeg derimot trengt tips til klær så hadde jeg søkt det andre plasser, der er vi vidt forskjellig. Men så er det nå sånn at du ikke kan treffe alle på alt, noen vil synes du har bedret på ting og noen vil synes at endringene er dårligere. Synes å huske at det ble bemerket at det ikke var bra da du skiftet størrelse på bildene du la ut også (?). En ting synes godt i alle fall og det er at du legger ned mye jobb i det du gjør, du imponerer 🙂

   9. Caroline

    Det er flere innlegg nå enn før, og det svares langt raskere på kommentarer 🙂 Under Skal vi danse var det jo ett innlegg pr. dag ganske ofte, det skjer sjeldent eller aldri nå 🙂

    Det er alltid positive og negative tilbakemeldinger, og folk mener ting om hverandre 🙂 Siste ukene har det vært utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på at bloggen har blitt enda bedre, og det er også den oppfatninge vi har selv.

  2. Det er lov for henne å si sin mening like mye som det er for deg å si din vet du.

   Jeg er også enig, synes det ikke virker like gjennomført og bra timet lengre, var mer som et smurt maskineri før, der man aldri måtte vente på innleggene, men det er ikke så ille da, det kjedeligste er synes jeg at med navnebytte og alt det førte med virker det som Caroline forsvant litt med den klesstilen jeg likte så godt og var så inspirerende forsvant litt, og klessinnlegg kommer ikke ofte nok. Det er det jeg savner mest hvertfall! 🙂

   1. Caroline

    Merkelig det der, for jeg har ikke endret noe med unntak av navnet. Det er heller ikke sjeldnere antrekksposter nå enn før navnebyttet.

   2. Kristin

    Det er for «sterilt», regissert og «magasinaktig».
    Du har vel sagt at det er slik du ønsker å vinkle, men vi er mange som også ønsker å se personlighet. Når vi går inn på en blogg så vil vi ha blogg, ikke et magasin.
    Ingen kritikk, bare er forsøk på å konkretisere!

   3. Caroline

    Men det er ikke noe som er forandret, innholdet er fortsatt det samme 🙂

  3. Det var ikke meningen å tråkke på noens tær. Vi er forskjellige, og som sagt, mente jeg ikke noe slemt med det jeg skrev. Men jeg vil jo tro at Caroline synes det er greit å få både positive og negative tilbakemeldinger 🙂 Det er ikke noe å si på kvaliteten på bilder, header eller navnbytte. Men personlig føler jeg bloggen er blitt litt mer upersonlig, og litt mer som et magasin på nett. Og det er kanskje det som er meningen. Men jeg er en av de som følger bloggen fordi jeg blir inspirert av Caroline som person, og gjerne de litt mer hverdagslige innleggene. Derfor jeg foretrekker å lese bloggen fremfor å faktisk kjøpe et magasin. Føler at det var et litt mer personlig preg over innleggene før, som for eksempel at tekstene var lengre og mer utfylt, og man kom litt mer «under the skin». Men det er kanskje bare meg, og man kan absolutt ikke tilfredstille alle 🙂

   1. Det at folk føler bloggen har blitt «tynnere» i det siste kan sikkert ha noe med å gjøre at de 2 siste årene av livet ditt har virkelig vært interessante å lese om!
    Først var det graviditeten og alle var spente på det, så var det fødsel og bloggen tok helt av med antall lesere og mediestyret rundt bildet, så fikk vi være med på Nelia’s første år, så var det Skal Vi Danse at på til.
    Det blir vel nesten som det her med at etter en ekstrem high kommer en tung low, det føler man alltid i tiden etter man har hatt det hektisk og opplevd mye.
    Nå er bloggen din tilbake til pre-nybakt mor, pre-Skal Vi Danse.. og jeg for min del gleder meg veldig til inspirerende jule innlegg, det lyser hvert år igjennom bloggen din at du elsker jul like mye som jeg selv gjør, og ellers hverdags innlegg, samt Nelia’s bursdag. Men folk sitter kanskje litt å venter på den nye spennende, uforutsigbare tingen som skal dukke opp, også glemmer de at oppi det hele så er du faktisk et vanlig menneske med en heltidsjobb (bloggen), ikke en reality kjendis og mamma-blogger

    Dette ble en uhyre lang kommentar, men.. håper du skjønner hva jeg mener!
    God søndag til deg og dine!

 35. Hei, Caroline!
  Spørsmålet mitt er helt off-topic, men når det i en oppskrift står at man skal bruke 150g (50/50 med sukrin gold og sukrinmelis),- hvor mye tilsvarer dette i vanlig sukker?

 36. Hvilket merke på støvtørker foretrekker du? 😉

 37. Hei!
  Elsker alle bildene dine, men synes det er veldig vanskelig å se bildet i sin helhet når alle bildene er så ekstremt store.. Kanskje det er mulig å gjøre de litt mindre? Det er så slitsomt å lese en blogg der man må scrolle for å se hele bildet. Bare et lite tips 🙂

  1. Caroline

   Du vet at du kan gjøre skjermbildet mindre om du ønsker å se en større del av bildene på skjermen? ctrl og – på pc, eller cmd og – på Mac 🙂

   1. magnhild

    Enig, Ida!! Får liksom ikke sett bildet i sin helhet :/ Gidder jo heller ikke å zoome inn og ut hele tiden, da blir jo teksten så liten også…

 38. Så kul kontorpulten din var, skikkelig unikt møbel!

 39. Hei! Har du noen gode anbefalinger på ansiktskremer og sminkefjernere? Jeg er ute etter noen som passer for sensitiv hud, som ikke er så alt for dyr og som det er lett og få tak i. Tusen takk på forhånd 🙂 Digger bloggen din forresten, beste forbilde :*

 40. Victoria

  Må bare fortelle deg om drømmen jeg hadde i natt, jeg drømte at meg og deg var gode venninner, og jeg kom til deg etter en tur ut på byen, fortsatt fyllesyk og jævlig, jeg hadde et stort vinglass og satt og drakk rødvin i sofaen din, bakfull. Plutselig søler jeg utover sofaen din og både deg og Lars-kristian blir oppgitte, og jeg blir kjempe flau og tenker at nå kommer du aldri til å tilgi meg, det værste er at Jeg synes huske at datteren din er i huset og jeg blir bare den dårlige innflytelsen…. Hahaha jeg leser bloggen din gjennomsnitt 2-3 ganger i måneden for å lese litt og i går sovnet jeg mens jeg leste bloggen din , ikke fordi den er kjedelig altså , men jeg var trøtt. Men guuud så virkelig drømmen var!

  1. Caroline

   Haha 😀 Morsomt :p

 41. Så fin dress dere har kjøpt til Nelia. Hvilket merke og størrelse måtte hun ha? Hvor ofte ammer du nå? 🙂
  Du har så fin blogg 🙂

  1. Caroline

   Jeg ammer ikke lenger 🙂 Tusen takk! Den er fra wheat 🙂

   1. Når sluttet du å amme? Og bruker hun erstatning nå da?

   2. Caroline

    September 🙂 Hun får mme nå 🙂

 42. Hei:) Husker du prisen på glamdesken din? Rålekker..
  Driver googler meg ihjel for å finne ut pris og hvor jeg kan få tak i en 🙂

  1. Caroline

   Prisen er 13 900,- 🙂

   1. Tusen takk for at du tok deg tid til å svare 🙂

   2. Caroline

    Bare hyggelig 🙂

 43. Savner header med bilde av deg! Syns det var mer personlig og bloggen fikk mer helhet av det 🙂
  Helt nydelige bilder du har delt på bloggen i det siste forresten, virker som du legger veldig mye jobb i det! 🙂

  1. Caroline

   Det kommer, måtte bare bytte ut det gamle med denne i mellomtiden 🙂 Tusen takk 🙂 <3

 44. at du orker å ha så mye ting og tang og dill og dall (rot faktisk!!) på pulten når du jobber!!!

  1. Caroline

   Det er kjempegod plass og ingen rot her 🙂 Jeg synes det ble så utrolig fint! Lurer på om jeg faktisk skal ha litt flere ting her, eller større ting 🙂

 45. Pia Magnussen

  Kan du vaske koppen på bildet I oppvaskmaskinen?

  1. Caroline

   Ja, det kan du 🙂

 46. Aner vi en liten stilendring hjemme hos dere? Fra det duse og romantiske til litt mer stilrent og klassisk? I like it!! 🙂 Tenker du å gjøre noen endringer i resten av huset også? Er selv gla i litt sorte detaljer, som du har tatt inn her. Gir et litt strammere uttrykk.

  1. Caroline

   Ja, vi har sakte, men sikkert endret helheten i stuen i hvert fall 🙂 De andre rommene tar nok litt mer tid 😉

 47. Just loove that chair!

 48. Hei Caroline

  Lurer på en ting. Vi vurderer å kjøpe Tesla, men så har vi hørt fra så mange at setene i disse bilene er som å sitte i bøttestoler. At de er skikkelig harde og vonde. Hva tenker du om det? Hadde blitt super glad for svar. Hilsen snart muligens Tesla eier <3

  PS. Liker bloggen din sååå godt! Du er herlig og jeg får så mye inspo fra deg vakre 🙂

  Mvh
  Line

  1. Caroline

   Målt ut i fra ytelse så er setene alt for myke, og med for lite sidestøtte. Har du fullt pådrag i svinger så må du holde deg fast i rattet. Setene er myke og gode, så kan ikke si meg enig i den beskrivelsen dere har fått :/

   Tusen takk 🙂

 49. Hei. Hvor er marmor lyset fra? 🙂

  1. Caroline

   HM 🙂

 50. ÅH bare elsker stilen deres! Alt er liksom så gjennomført til den minste lille detalj, love it! 🙂 Takk for gode tips

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 51. Så fin svart pute med diamanter eller perler. Hvor er den kjøpt, eventuelt link?

 52. Therese

  Hehe det vitrineskapet dere slet sånn for å få tak i? (Ja, har lest bloggen din lenge)

  Synes også bloggen din har blitt enda bedre, men en ting jeg savner er mer trening. Ble alltid så inspirert når jeg leste om løpeturene dine før, men skjønner jo at livet forandrer seg med morsrollen og flere baller i luften. Du har jo også fått mye negativ kritikk pga fokuset på trening, så skjønner at du kanskje nedprioriterer å blogge om det like ofte. Men må alikevel spørre:) Vet du om det kommer til å bli flere treningsinnlegg fremover?

  Ha en super kveld, og takk for en fantastisk inspirerende blogg, på mange områder:)

  1. Caroline

   Haha 😀 JA! DET vitrineskapet :p Så mye stress og så fant vi et på IKEA 🙂

   Planen er å få inn mer trening, men det er litt vanskelig med en som krever sitt hver morgen.

 53. Susanne

  Så utrolig kult!
  Skulle gjerne hatt akkurat det samme i min stue 🙂
  Bildene var helt fantastiske, og passer deg helt perfekt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *