perfect knit for fall

IMG_1757 kopi

IMG_1995 kopi

IMG_2488

IMG_1892 kopi

IMG_2394 kopi

IMG_2044 kopi

IMG_2439 kopi

IMG_2667

IMG_1678 kopi

_______________________________________________________________________________________________________________

(annonselenker) skjørt asos / genser honky dory / pumps nly / veske 3.1 phillip lim / armbånd jean paul gaultier for lindex 

Altså, denne genseren! Den er så varm og god! Jeg kan nesten ikke ta den på meg før minuttet før vi skal reise hjemmefra fordi jeg blir så varm, haha 🙂 

Ellers, god morgen til deg! Vi skal til Oslo i dag hele familien, og etter planen blir det både business and pleasure. Vi skal i hvert fall spise lunsj før vi reiser hjemover igjen, og da lurer jeg på om noen har et tips til et sted hvor det er god plass til barnevogn? Gjerne et lunt og hyggelig sted med god mat, helst mye godt i salatkategorien 😉 Tar i mot tips med takk ♥ 

Ha en fin dag, dere! 

67 kommentarer

 1. I love it 🙂 This outfit is gorgeous on you <3 I love the colors!

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

 2. Jurgita

  Xich LO restauranten på Eger Torget. Fantastisk kylling-mango-papaya-salat. Også resten på menyen smaker himmelsk!!!

 3. Ingvild

  Har hørt mye bra om den nye kafeen Lett i Klingenberggata, https://www.lettoslo.no, men har aldri vært der selv, så jeg vet ikke noe om plass til barnevogn. Salatene ser i hvert fall veldig fristende ut 🙂

  Håper du får en fin dag!

 4. Så snyggt men jag skulle tyvärr frysa ihjäl haha 🙂

 5. Lekkert antrekk!

 6. Hei, sjekk ut LETT. Ganske nytt konsept, stort utvalg av salater osv.

  Haakon VIIs Gt 1 i Oslo

 7. Godt Brød! Særlig den på Grünerløkka er innmari fin og med god plass til barnevogn. Det er ikke salatbar der, men du velger selv alt du vil ha på sandwichen din – brødtypen, salater, løk, kjøttpålegg, spirer, pesto, ost, you name it… Utrolig godt!

 8. Den Franske Sal på Nationalgalleriet 🙂

  De har bare ett eller to bord med plass til vogn (har vært der selv med sovende ettåring i vogn) så det lønner seg i så fall å bestille. Hvorvidt de har mye god salat vet jeg ikke, men det jeg har spist der har vært godt i alle fall. Også må det jo være ett av byens flotteste rom 🙂

  NB: Det er ingen plass til barnevogn rett utenfor, så uten bestilling er man litt like langt hvis ikke noen av de riktige bordene er ledig. Bestilling anbefales altså.

 9. Olivia, enten på Majorstuen eller Aker brygge 🙂

 10. Fridays er min favoritt 😉

 11. Herlighet, for et vakkert vesen du er! Kvaliteten paa bloggen din er bare helt utrolig, spess synes jeg antrekks bildene den siste tiden har vaert helt nydelige (sikkert alltid vaert det altsaa 😉 hehe)

  Haaper du faar en fin dag i Oslo med familien Caroline 🙂

 12. Helene Torp

  Olivia på akerbrygge 🙂

 13. Du må prøve Eger spiseri og vinbar. Det ligger i tilknyttning Eger kjøpesenter men har egen inngang fra Øvre Slottsgate. Her er det god plass til barnevogner bak i deres lounge. Sinnsykt gode salater og raw food kaker, og en veldig god atmosfære.

 14. Madeleine

  Hei! 🙂 Vil egentlig bare «hylle» deg litt. Du er alltid så fin, du har det utrolig fint hjemme hos deg og hittil det skjønneste barnet jeg noensinne har sett. Selvfølgelig har du sikkert dager hvor du ikke føler deg helt i hundre, men jeg liker veldig godt å lese bloggen din fordi du ikke skriver om det. Hadde du skrevet om det, så hadde det og selvfølgelig vært greit, men jeg liker at du i hovedsak sprer positiv energi! Jeg vet at mange skulle ønske at du viste mindre gode sider av deg selv, som f.eks. et rotete hus og at bildene du legger ut av deg selv skal være tatt idet du våkner om morgenen, og ikke når du har ordnet deg. Men jeg synes bare det er motiverende at du deler det positive med hverdagen din. For tenk, det er jo ikke sikkert at det noengang ser bomba ut hos deg, mange foretrekker å heller rydde litt hver dag, enn å vente til det ser helt jævlig ut og ta skippertak. Skal du rote til huset ditt og legge ut bilder av det for at andre skal føle seg bedre? Jeg synes også at du skal med den største stolthet få lov til å legge ut hvaslags bilder du vil av deg selv (sikter til 4dageretterfødsel-bildet). Jeg synes ikke det er noe provoserende i det hele tatt, og det å si at du skaper et kroppspress er for meg tull. Jeg vil si at vi har helt motsatt kropp av hverandre, jeg er lav og kunne sikkert med fordel veid litt mindre, men jeg føler liksom ikke at jeg må slanke meg fordi du er tynnere enn meg. Jeg synes du ser kjempeflott og vakker ut, men jeg er egentlig fornøyd med meg selv også. Å være sunn og frisk er vel det viktigste, for vi ser jo alle forskjellige ut. Så jeg tror at mye av det kroppspresset folk snakker om er litt overdramatisert på grunn av sjalusi. Og jeg er 18 år, og vil si at jeg er midt i den alderen hvor det er mye press, men hvorfor merker ikke jeg noe til det «presset»? Jeg vet ikke, men mye av det tror jeg er litt selvpålagt, og det handler i stor grad om sjalusi tror jeg. Jeg synes nesten det har begynt å gå andre veien, for nå er det nesten ikke greit å være tynn lenger.

  Nei, jeg synes du er inspirerende og motiverende!
  Klem 🙂

  (Du trenger foressten ikke å godkjenne kommentaren hvis du synes den var teit, hehe)

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å lese 🙂

 15. Nydelig antrekk på en flott dame 🙂 Ha en fin dag 🙂

 16. Så utrolig fin du var i den genseren. Men alt kler jo den smukke:). Du skulle nesten ha kjøpt en helt lik i mini til Nelia også. Kan jeg spørre om hvilken størrelse du har i den? Så utrolig lang ut på bildet, på Nelly siden..

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 jeg har xs, og den er ganske / passe lang, har brettet den litt opp og poser den på disse bildene 🙂 Den er kjempefin til jeans også, kjempefin lengde nå på høsten 🙂

   Klem!

   1. anonym

    Utrolig fin genser, men for en pris. Synes du kler deg i veldig dyre plagg for tiden, men skjønner jo det den var veldig fin. Min vanlige lønn fra helsevesenet tillater dessverre ikke meg slike innkjøp. Kanskje du kan ha antrekksbilder med litt rimeligere antrekk, tenker da på gensre 🙂

   2. Caroline

    Prøver å variere litt 🙂

 17. Wow, så fin den var! Den må jeg sjekke ut!! 🙂

 18. Kan ikke love angående plass til barnevogn, men skjekk ut Lett ved Klingenberg kino! Masse gode salater, du velger innholdet og her er råvareutvalget på topp 😀

 19. Hehe, jeg hadde sett ut som en 70 år gammel dame i det tøyet, men du ser helt fantastisk ut! Elsker miks av mønster og overflater. Du blir bare vakrere og vakrere for hvert år som går, tidløs, leken og klassisk – jeg tror du kunne gjort det bra som stylist 😀
  Ønsker deg en nydelig tirsdag – meg å min ettåring skal kose oss i badeland !

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Håper dere hadde det gøy i badeland 🙂

 20. Så fint antrekk, den genseren så bare utrolig god ut! Blir så glad av å se at man kan style høstplagg på en vårlig måte med lyse og fine farger 🙂

 21. Herlige bilder! Håper du dere får en fin dag i Oslo!

 22. Henny88

  Nydelig og feminint antrekk men det så kjølig ut uten strømpebukse. Brrr! =)

 23. Ser ut som en veldig deilig genser! Dette er litt ut av det blå – men samtidig ikke helt! Dersom du selv eller noen andre har lyst til å strikke selv med alpakka garn eller økologisk ullgarn (som jo er veldig dyrevennlig!) så har de et kjempe god utvalg av dette på Grünerløkka Garn likeved Birkelunden i Oslo. Den er nyåpnet og veldig koselig: https://grunerlokkagarn.no/ verdt å titte innom 🙂

 24. Susanne

  Hvilken størrelse på vesken har du? Jeg tenker på å kjøpe en, men er usikker på om jeg skal ha en liten eller stor 🙂

  1. Caroline

   Det er small 🙂

 25. Anbefaler Cafè Elias som ligger rett ved Nationalgalleriet, rundt hjørnet. De har en syyyykt god salat med varm chevre og rødbeter! Økologisk (stort sett), plass til barnevogn, norskt. Masse god supper også. Et sted hvor de gjør ting ordentlig, vet at de bruker ekte smør f.eks., ikke margarin osv. Og masse kule juicer, også økologiske. Hvis du er heldig har de tent i peisen og 🙂

 26. Vapiano!

 27. Så utrolig fin genser, og ikke minst: FOR et skjørt. Ser med glede på at både du og stilen din har blitt mye mer voksen. Det kler deg veldig godt 🙂

 28. Like fin som alltid! Ha en fin dag 🙂

 29. Ingeborg

  Har ikke prøvd denne, men maten ser både sunn og god ut. Nytt sted i sentrum: https://www.facebook.com/lettoslo

 30. Jeg blir så glad av å lese bloggen din 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre 🙂

 31. Er du gravid igjen??

  1. Caroline

   Nei 🙂

 32. Det skjørtet har jeg også, men har ikke greid å style det på en måte som ikke så veldig «tantete» ut… Takk for tips! 🙂

 33. Merket heter Hunkydory!:)

 34. Den genseren var kjempe fin! Du har så mye fint og er en kjempe stor inspirasjon for meg! er innom bloggen din hver dag!
  Stå på ! 🙂

 35. Michelle

  så utrolig fint outfit og nydelige bilder 🙂

 36. Jättefin och gosig tröja! Älskade förra träningsinlägget också, superinspirerande och snyggt! 🙂

 37. Å, er det et rosa sløyfe-armbånd jeg ser? Nå ble jeg glad! 🙂
  Nydelige bilder! Særlig det nest siste- det ser ut som du har en hemmelighet og at det er et stort smil på vei 🙂

 38. er det ikke kaldt å gå så tynnkledd på beina? veldig fint uansett

 39. Caroline

  Gå på Theatercafeen på nationaltheateret:) laks og cæsarsalaten er to die for!:)
  Masse plass til barnevogn!

 40. Pleasure for de store kanskje, men ikke så mye for den lille…

 41. Så fin du er 🙂

 42. Meget smukt sæt tøj til dig 🙂 Du forstår altid at style tøj, sko, tasker osv på den smukkeste facon 🙂
  Du er en guldklump er du .

  Kuns fra Mary-Liz
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/11/giveaway-uden-krav.html

 43. Herremin, for noen nydelige bilder!
  Du er utrolig vakker, Caroline 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 44. Du Caroline, jeg ser for meg at du hadde passet de klassiske Valentino-skoene (vet ikke hva modellen heter, men de som kommer i ulike farger med nagler) perfekt. Tips til hva du kan ønske deg til jul 😛

  Her er link:
  https://fashionandlove.com/wp-content/uploads/2013/11/Nude-Valentino-Heels.jpg

 45. Er det alltid pent vær der borte eller ? Helleduss så urettferdig, her på vestlandet har det regna kattunger i ukevis! Veldig spennende med gravid-regnklær-outfits liksom.

  1. Caroline

   Sola skinner visst alltid i Skien og Siljan 😀

 46. Alltså dina bilder är helt fantastiska. Hur får du till denna otroliga skärpa?

  Missa inte http://www.modevarlden.se idag, hemmen du VILL flytta in i samt guld och diamanter idag!!!

  Kram Johanna

 47. Veldig fin genser! 🙂 skikkelig fin!

 48. Caroline

  Tusen takk for tips 🙂

 49. Christina

  Hei Caroline! Du som trener så mye, har sikkert noen gode tips til hvordan man kan ha håret når man trener? 🙂 I det siste har håret begynt å «slenge» veldig når jeg løper, så jeg tenkte kanskje du hadde noen gode tips på lur 🙂

  1. Caroline

   Jeg har det bare i en hestehale 🙂

 50. kjempefint antrekk og fine bilder!

 51. Nydelig antrekk! Et av de fineste jeg har sett deg i noen gang, tror jeg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 52. Jeanette

  Hei Caroline.
  Vil bare starte med å si at bloggen din er kjempe fin, og jeg er innom og kikker omtrent hver dag 🙂
  Du og mannen din tar så utrolig flotte bilder, og jeg lurte på om dere ikke kunne begynne å ta knipse oppdrag.. Jeg skal ta julekortbilder snart av datteren min, meg og samboeren, men eier jo ikke talent eller bra kamera for den saks skyld.. Ikke gidder jeg å legge igjen masse penger hos en fotograf for dette heller. Skulle kjent en god hobbyfotograf 🙂

  Ha en fin dag videre i novemberdagen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Lars-Kristian har faktisk blitt spurt av flere om dette, men han har takket nei foreløpig. Vi er flinke til blogg, men usikker på om vi hadde vært like flinke til noe annet :O

 53. Hei! Må spørre deg, hvor er de doble perleøredobbene fra? Jeg har sett noen fra Dior, men de er sinnssykt dyre!

  1. Caroline

   fra cubus, myyye rimeligere 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *