perfect knit for fall

IMG_1757 kopi

IMG_1995 kopi

IMG_2488

IMG_1892 kopi

IMG_2394 kopi

IMG_2044 kopi

IMG_2439 kopi

IMG_2667

IMG_1678 kopi

_______________________________________________________________________________________________________________

(annonselenker) skjørt asos / genser honky dory / pumps nly / veske 3.1 phillip lim / armbånd jean paul gaultier for lindex 

Altså, denne genseren! Den er så varm og god! Jeg kan nesten ikke ta den på meg før minuttet før vi skal reise hjemmefra fordi jeg blir så varm, haha 🙂 

Ellers, god morgen til deg! Vi skal til Oslo i dag hele familien, og etter planen blir det både business and pleasure. Vi skal i hvert fall spise lunsj før vi reiser hjemover igjen, og da lurer jeg på om noen har et tips til et sted hvor det er god plass til barnevogn? Gjerne et lunt og hyggelig sted med god mat, helst mye godt i salatkategorien 😉 Tar i mot tips med takk ♥ 

Ha en fin dag, dere! 

67 kommentarer

 1. Nydelig antrekk! Et av de fineste jeg har sett deg i noen gang, tror jeg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Jeanette

  Hei Caroline.
  Vil bare starte med å si at bloggen din er kjempe fin, og jeg er innom og kikker omtrent hver dag 🙂
  Du og mannen din tar så utrolig flotte bilder, og jeg lurte på om dere ikke kunne begynne å ta knipse oppdrag.. Jeg skal ta julekortbilder snart av datteren min, meg og samboeren, men eier jo ikke talent eller bra kamera for den saks skyld.. Ikke gidder jeg å legge igjen masse penger hos en fotograf for dette heller. Skulle kjent en god hobbyfotograf 🙂

  Ha en fin dag videre i novemberdagen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Lars-Kristian har faktisk blitt spurt av flere om dette, men han har takket nei foreløpig. Vi er flinke til blogg, men usikker på om vi hadde vært like flinke til noe annet :O

 3. Hei! Må spørre deg, hvor er de doble perleøredobbene fra? Jeg har sett noen fra Dior, men de er sinnssykt dyre!

  1. Caroline

   fra cubus, myyye rimeligere 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *