lansering: nye produkter fra mast

annonse 

IMG_3787

Jeg er så heldig å få være den første til å omtale siste tilskudd i makestylefamilien og merket mast. Fra før av har jeg favorittene mast vol. 1 og 2 som er to helt fantastiske krøllstaver, og nå har nettbutikken lansert 2 nye produkter under eget merke: rettetangen gizmo og naturhårbørsten ricci grande

_______________________________________________________________________________________________________________

IMG_3768

 gizmo – dette er den eneste rettetangen jeg noensinne har klart å krølle langt hår med! Jeg tror det kan ha noe å gjøre med de avrundede kantene og de glatte platene og flatene, ikke vet jeg, men det går i hvert fall kjempelett, og det er så deilig, for det går så mye fortere enn å bruke stav eller krølltang. I tillegg blir jo resultatet ganske annerledes. Gizmo er en rettetang med en helt unik egenskap makestyle tilbyr som de første i Skandinavia: den vibrerer! Vibreringen kommer automatisk når du klemmer platene sammen, og dette skal gjøre at pleieproduktene du bruker før retting, som for eksempel varmebeskyttende, trekker bedre inn i håret, slik at håret får mer nytte av de beskyttende ingrediensene. Vibreringen også gjør at varmen fordeles fortere på håret som blir rettet, og dermed skjer retteprosessen raskere, noe som igjen fører til mindre varmepåkjenning. Vibreringen kan slås av og på med en knapp. 

IMG_3814-kopi kopi

Platene i rettetangen er laget av titanium fordi dette gjør minst skade på håret. Den har digital varmeregulering og går helt opp til 230 grader for de som ønsker ekstra sterk varme. Det anbefales å ha den på  mellom 180-200 grader. Det følger med både oppbevaringspose og fingerhanske. Gizmo finner du HER

_______________________________________________________________________________________________________________

IMG_3665jpg

♥ ricci grande er en naturbørste som er utformet i en unik miks av villsvinhår og nylonhår. Ricci Grande børster og løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste, og naturhårene beskytter håret ditt mot skade i tillegg til å gjøre håret anti-statisk og glatt. Nylonhårene i børsten når helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans. Denne børsten er så skånsom at du kan bruke den hvor ofte du vil,  passer til kort og langt hår. 

IMG_3823

Det følger med en myk oppbevaringspose slik at du kan beskytte børsten når den ikke er i bruk, eller når du har den med deg. Ricci Grande finner du HER

_______________________________________________________________________________________________________________

IMG_3853 kopi

Dette er det eneste partiet som er inne før jul, så dersom du ønsker deg en rettetang eller en hårbørste, lønner det seg å handle nå 🙂 Rabattkoden Gizmo gir deg 10 prosent avslag på hele sortimentet av merket mast, og tilbudet varer i 1 uke. 

58 kommentarer

 1. Hej Caroline 🙂

  Jeg står og skal vælge nyt glattejern, det skal være så skånsomt som muligt.

  Jeg ved dog ikke om jeg skal vælge et GHD-glattejern, eller dette som du annoncerer med?

  Har du selv haft et GHD-glattejern, og i så fald, hvilket vil du anbefale? 🙂

  1. Caroline

   Jeg har selv hatt GHD og da er det eclipse jeg liker aller best 🙂 Ellers er jeg mye mer fan av corioliss k3 som er mer et behandlingsjern, men det er utrolig bra! Jeg synes også gizmo er veldig bra, i tillegg er det kult at det har den effekten med vibreringen som jo skal være bra for håret. Usikker på om jeg foretrekker det ene fremfor det andre her, men jeg ville valgt et av disse fremfor ghd i hvert fall 🙂

 2. Elisabeth

  Jeg kunne ikke la være å legge merke til den nydelige neglelakken din!! Kan jeg spørre hvilket merke og hvilken farge det er? *ønsker seg* )

  1. Caroline

   Det er en gellack jeg har fått hos Katrine, jeg kan spørre henne hva fargen er 🙂

   1. Elisabeth

    Det hadde vært fantastisk! Takk 🙂

   2. Ingrid G

    Hei!

    Henger meg på og sier tusen takk for det! Jeg har sett denne flotte fargen på nglene dine, og hadde også tenkt å spørre deg hva fargen heter. Den er aldeles nydelig.

    Ellers tusen takk for tips angående glattetang. Jeg hadde en som gikk i stykker, så jeg er på jakt etter et nytt som er litt smalt. eg skal kikke ekstra nøye på dette fra Mast, da jeg også har krøllstav drefra som jeg er veldig fornøyd med. Nå er imidlertid staven parkert en tid da jeg er blitt rimelig mye kortere på håret (ja, jeg angrer! Vurderer å sveise på hår igjen..). Et smalt glattejern må jeg ha uansett lengde på håret, så jeg skal seriøst vurdere dette fra Mast, spesielt siden du liker dette bedre enn ghd, som egentlig var det jeg nesten hadde kjøpt.

    Ønsker deg en fin uke.

    Klem fra Ingrid G

 3. Synes du denne er bedre enn GHD sine rettetanger? Tenker ikke på krølling, men ved retting av hår.

  1. Caroline

   Ja, etter at jeg har oppdaget andre rettetenger og deres egenskaper, er ikke GHD en favoritt lenger :/

 4. Jeg vil selv ha en Mast krøllstav, men vet ikke helt hvilken jeg skal velge…vil gjerne ha litt store bølger som ser litt naturlig ut. Ville du anbefale Vol.1 eller 2?:)

  1. Caroline

   Vol. 2 er best 🙂

 5. Ville du anbefalt Mast Vol.1 eller 2? Vil gjerne ha store bølger som ser litt naturlige ut:)

  1. Caroline

   mast vol. 2 🙂 jeg har tidligere laget innlegg hvor du ser forskjellen på dem https://carolinebergeriksen.no/2014/01/10/perfekte-kroller-mast-volume-12/ 🙂

 6. Du er flott! Men man ser dessverre overgangen fra ditt hår og løshåret svært tydelig. Slett frisørarbeid, rett og slett 😉

 7. Du mener vell ikke at mast har den første rettetang med vibrering funksjon i Skandinavia? For det stemmer hvertfall ikke.

 8. Så fine krøller! Jeg sliter også med å krølle håret med rettetang, får det aldri til..

 9. Hei! Så fin blogg du har 🙂

  Selges hårbørsten i offentlig butikk eller finnes den kun i nettbutikk? 🙂

  1. Caroline

   Kun på Makesteyle.no 🙂

 10. Hei!
  Jeg ser der er knapper på utsiden. Kommer man ikke borti desse når man ev krøller? Hadde liksom bestemt meg for og aldri kjøpe rettetang med knapper på utsiden.

  1. Caroline

   Nei, det er ikke noe jeg har tenkt over engang 🙂

 11. Cathrine

  Hei Caroline.
  Vil du anbeale Mason Pearson’s børste eller denne fra Mast?

 12. Vil du si hårbørsten er bedre en tangle teezer for langt hår? Bruker Tangle teezer nå, men den trengs å byttets ut!
  God kveld:)

  1. Caroline

   Jeg synes det er to helt ulike børster, vanskelig å sammenligne :/ Tangle teezer er kanskje bedre på floker, men den her er mer skånsom.

 13. Hei! Har du noen hårspray/hold å anbefale for at krøllene skal holde? Jeg bruker ghd rettetang og syns det funker fint å krølle med den, men etter 1-2 timer er håret helt flatt igjen 🙁

  1. Caroline

   Jeg synes produktene fra GB er veldig bra, og så er jeg veldig glad i Oribe sin styling spray om dagen 🙂 Den er kjempebra!

   1. Okei, tusen takk 😀

 14. Har ventet på innlegg om disse MAST produktene fra deg for å se om de var noe å legge penger i, men dette var utrolig skuffende.. Det står jo AKKURAT det samme som det makestyle har skrevet om produktene..
  Hvordan er rettetangen i forhold til f.eks GHD eller Corioliss? Har det noe effekt med vibreringen?

  1. Caroline

   Det står det samme fordi det er en lansering av helt nye pordukter, en presentasjon 🙂 Beklager at jeg skuffet deg. Om du leser kommentarene over her, har jeg svart på det du lurer på. Og når det komemr til vibreringen synes jeg selv det er lettere å krølle med den på grunn av dette, nettopp fordi håret ikke henger seg fast rundt jernet, men glir lettere rundt. Med andre glattejern har jeg alltid fått hakkete krøller fordi håret henger på veien når jeg drar rundt. Det kan være det er på grunn av materialet jernet er laget i at det kjennes slik, men det kan kjennes som det er pga. vibreringen. Ellers kan jeg ikke kjenne om dette har en effekt, annet enn at formålet med vibreringen er det jeg skriver, at håret skal ta opp produktene og da for eks. ingrediensene i varmebeskyttende spray 🙂

 15. Laget av titan, og ikke titanium, kanskje? 😉

  1. Caroline

   det er mye mulig 😉 jeg bare skriver det som stod i produktbeskrivelsen, jeg 🙂

  2. Titanium er navnet på grunnstoffet som på norsk heter titan. Så det er kun feil å bruke det på samme måte som mange bruker engelske ord midt i norske setninger 🙂

   Hvorfor skal du trenge å rette på Caroline uten å engang gjøre et søk på Google?

   1. Øh. Selvfølgelig vet jeg at det heter titanium på engelsk, det trenger jeg ikke akkurat å google. Men når man reklamerer for en spesiell egenskap ved et produkt (og som i tillegg skal være en fortreffelig egenskap) bør man bruke korrekt betegnelse, synes jeg. Jeg synes det kan vitne om at den som har forfattet teksten ikke helt vet hva en selv skriver. Det blir jo på ingen måte det samme som å bruke «amazing» eller noe sånt midt i en norsk setning.

 16. Älskar att det är lila 😀

 17. Vilka vackra lockar du fick, fantastiskt fina! 🙂

 18. Hei!
  Jeg lurte på hvilket objektiv du bruker for å bare få fokus akuratt på deg? 🙂

  1. Caroline

   Alle objektiver fokuserer skarpt der hvor fokuset plasseres, og mer og mer uskarpt jo lenger vekk du kommer. Men jeg tenker at du sikter til blenderåpningen, som varierer fra objektiv til objektiv. Du må finne et objektiv som har et blendertall som er lavt, helst under f2,0 for å kunne ta bilder av personer med uskarp bakgrunn 🙂

 19. Hvordan «sankes» hårene fra villsvinene?

 20. Krøllene ble superlekre!!

 21. Ida Helen

  Nydelige krøller du har:) mulig du har hatt et innlegg med dette før, men kunne du hatt ett innlegg med hvordan du krøller håret?
  Føler at jeg bruker så lang tid med mitt;) har du noen tips ?

  Klem Ida

  1. Caroline

   Jeg krøller det med rettetang 🙂

 22. dette høres bra ut! Hva menes med villsvinhår, og hvordan er MAST i forhold til dyr? 🙂

 23. Så fine krøller du fikk!! 🙂 Kunne du ha forklart litt hvordan du krøller håret med rettetang, for jeg skjønner ikke helt hvordan man gjør det?
  Jeg har tenkt til å unne meg en ny krøllstang eller rettetang til å lage fine krøller i langt hår med. Hva syns du er enklest og greiest å bruke, og hva gir finest resultat?

  Tusen takk for en fantastisk blogg! 🙂

  1. Caroline

   Jeg tvinner det rundt og ruller det nedover håret 🙂 Du kan søke etter filmer på youtube. Personlig synes jeg rettetang gir best resultat 🙂

 24. Hvordan “sankes” hårene fra villsvinene?

 25. Skjønner ikke hvorfor du ønsker å ha «så mye» hår…? Ditt eget var stilig og med litt rampete lugg etc. Det var faktisk første gang min mann, da jeg viste ham bildet hvor du satt hos frisøren med bare ditt eget hår, synes du var flott og snerten :-). Ellers er det litt «tretten på dusinet» klassisk kjedelig. Men det er MIN/vår mening selvfølgelig.

  Når det er sagt, her synes fester og overganger VELDIG. Og det Sees hos mange med exstensions. ….. Gå bak noen og det blåser bare litt….omg. Ikke flatterende. Beklager.

 26. Utrolig fin neglelakk! hvilket merke er den, og hvor er den kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   Det er shellac 🙂

 27. Det er andre som også spør om dyrevelferdsaspektet. Hvorfor svarer du ikke?

 28. Takk for hyggelig lesestoff 🙂 du inspirere meg masse 🙂 jeg er frisør å er veldig imponert over hvor flink du er å style ditt eget hår. Den klippen du hadde før du satte på exstentions, det er den alle jenter med langt hår vil ha akkurat nå 🙂 et lite tips fra meg til deg når du skal krølle håret med glattetang: del håret i to midt bak, krøll den ene siden til venstre å den andre til høyre, de vil du få en fin flyt også når bilder blir tatt bakfra 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 29. Takk for hyggelig lesestoff 🙂 du inspirere meg masse 🙂 jeg er frisør å er veldig imponert over hvor flink du er å style ditt eget hår. Den klippen du hadde før du satte på exstentions, det er den alle jenter med langt hår vil ha akkurat nå 🙂 et lite tips fra meg til deg når du skal krølle håret med glattetang: del håret i to midt bak, krøll den ene siden til venstre å den andre til høyre, de vil du få en fin flyt også når bilder blir tatt bakfra 🙂

 30. Charlotte

  Perfect timing! Min rettetang gjennom mange år har gitt opp, så måtte gå til innkjøp av en ny.
  Bestemte meg for å gå til innkjøp av denne til slutt 🙂 Veldig spent på hvordan den er, håper jeg blir like fornøyd!

  1. Caroline

   Å, så spennende! Jeg håper du liker den! Let me know 🙂

   1. siljete

    Hei! Har nettopp fått den i posten, men fikk ikke 10% rabatt med koden din :–/ selv om jeg oppgav den, selvfølgelig. .. har ikke prøvd gjernet enda 🙂

   2. Caroline

    Da ville jeg sendt en mail til kundeservice 🙂

 31. Hei flotte du. <3

  Dette kan virke som at jeg har IQ på høyde med et 3 ukers gammelt kneipbrød, men skitt au! Hehe.

  For nøyaktig 1 måned siden opprettet jeg en sminke/skjønnhetsgruppe på Facebook; nemlig Fifty Shades Of Makeup. En av den seriøse typen sådan. Iløpet av denne korte tiden er det over 8200 medlemmer og det inkluderer makeup-artister, stylister, hudpleiere, frisører og ellers svært dyktige folk. Det vil si at dersom man lurer på noe så vil man bli hørt, bli tatt på alvor & få ordentlig svar. Gruppen har nulltoleranse for spydigheter, "bitching" og ellers kvalme – slikt ønsker jeg nemlig ikke.

  Som nevnt så har gruppen vokst i stor fart – og ingenting er hyggeligere enn det. <3 Jeg vet forøvrig at du sitter med god kunnskap og er flink i feltet – så du er naturligvis hjertelig velkommen! Dersom du ønsker å nevne gruppen i et fremtidig sminke/skjønnhetsrelatert blogginnlegg så ville jeg blitt ufbeskrivelig glad! Kanskje det sitter noen der ute som ønsker råd & tilbakemelding. Hehe!

  Jeg håper ikke du ser på dette som frekt – dette er forøvrig kun godt ment! Jeg har tidligere vært igjennom "alle" sminketabber som lar seg gjøre, og jeg håper (og tror) at gruppen hjelper slik at andre jenter/damer slipper å gjøre samme feil. Hehe!

  Vel, denne kommentaren ble nokså lang. Beklager det!
  Håper du har tid til å svare. Takk for oppmerksomheten. Ha en fantastisk natt! <3

  Link: https://www.facebook.com/groups/636080923175959/

  1. Caroline

   Da har gruppen vokst raskt :O Så flink du er 🙂

   Jeg skal ta en titt på den, men jeg er ikke så aktiv på facebook-grupper. Kan jo være jeg finner mye nyttig likevel 🙂

   1. Hehe ja, den har vokst veldig raskt! Jeg hadde aldri i min villeste fantasi forestilt med at det kom til å eskalere så kjapt, men herlighet – jeg er både glad, rørt & ydmyk for at det har gått så bra. 😀 Kjempegøy er det!

    Jeg forstår, du har nok hendene fulle. Hehe! Velkommen skal du iallefall være. <3

 32. […] den, ettersom Caroline Berg Eriksen har skrevet så mye godt om den. Lenker til hennes omtaler her og her, om du også vil lese hva hun sier om […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *