the perfect sunday outfit

IMG_2455

IMG_3449 kopi

3294

ringer kopi

IMG_3392 kopi

(annonselenker) joggebukse by malene birger / overdel by malene birger / joggesko nly shoes / lue bikbok / bag louis vuitton / skinnjakke bodaskins / ringer barfota 

_______________________________________________________________________________________________________________

I går bodde jeg i en fantastisk deilig joggedress fra by malene birger som jeg bestilte for et par uker siden. Nesten så jeg skulle ønske den kom med en skikkelig deilig hettejakke til også, selv om denne toppen er utrolig løs og behagelig. Jeg tenker at denne er perfekt for de fleste kosekvelder fremover, eller som reiseantrekk om du skal bort. Deilig å se fresh ut selv om du har på deg joggedress. Den kan også styles opp med høye hæler, det tror jeg faktisk kan være litt kult. 

I dag er det kampstemning her i huset, vi har vært oppe noen timer, spist frokost og nå sitter jeg og jobber før jeg har tenkt til å løpe meg en tur. Må se minst en episode av pretty little liars i dag tror jeg, jeg har planlagt rolig 30 minutter og deretter intervaller, så bytter jeg ut pll med skikkelig musikk i siste halvdel av løpingen. Det er jo mye mer motiverende å løpe kjappe intervaller til musikk, men det spørs om jeg klarer å legge fra meg serien. Haha, hekta! 

– håper dere har en fin søndag – 

63 kommentarer

 1. aleksandra

  Så inspirerende å se deg i noe så løst og som passer så godt til mine hverdager 🙂 Fint og kult!
  Jeg har spurt om dette tidligere, men tror kommentaren min druknet i alle de andres 🙂 Men lurte på hva den effekten du har på nedereste bilde avhenger av? Altså at det er så blurry i bakgrunnen? Det har vel med blenderåpning å gjøre, men jeg bare lurer på om det også avhenger mye av objektivet? For jeg får samme effekt når jeg leker meg med kamera, men bakrunnen blir ikke så uklar som det du får til. På det nederste bilder ser man faktisk ikke ansiktet ditt, og prøver jeg å ta noe i samme avstand så blir bakgrunnen mye klarere… ja, håper du skjønte det. haha
  god klem!

 2. Fresht og avslappende! Det så skikkelig deilig ut, og jeg liker at du viser at man kan se fresh ut selv i kosedress 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Pernille

  Hei Caroline!

  Lurer bare på hva prisen på LV bagen ligger på? Vurderer å invistere i en sånn til jul der jeg betaler halvparten selv og resten er julegave, men det kommer jo helt an på prisen ligger på! Er jo selvfølgelig klar over at de er ganske dyre 🙂

  Ellers ville jeg bare si at jeg liker å titte innom her av og til! Og Nelia er jo bare såååå søt 🙂

  1. Caroline

   Tror den ligger på litt i overkant av 9000,- 🙂

 4. God søndag!
  Har selv kjøpt den og og fikk det for noen dager siden. Har lyst å bo i den hele tiden siden den er så deilig å ha på:)

 5. alekandra

  Ja, jeg har lest fotoinnleggene dine og syns de er kjempe bra 🙂 Det er bare det at min laveste blendertall gir ikke god effekt. Er det laveste tallet avhengig av objektivet (altså at dere har et veldig bra objektiv som gir et slikt tall) eller går det mer på kameramodell / hva dere tar bilde av? 🙂 kan være det bare er jeg som er forvirret, men fant ikke svar på det i noen av fotoinnleggene dine 🙂

  1. Caroline

   De ulike objektivene har ulike blenderinnstillinger 🙂 Så om ditt objektiv ikke gir den ønskede uskarpheten, må du ha et objektiv som går lavere. Men det har også litt med hvor nært du går det du tar bilde av. På det nederste bildet er blenderåpningen på f2,8, mens det på de andre bildene er f1,8. Likevel er det med f2,8 mest uskarpt fordi det er tatt helt inntill hånden min. Men uansett så vil lavere blenderåpning gi mer uskarphet 🙂

   1. alekandra

    Ah, skjønner! Tusen takk! Da vet jeg hva som skal stå på ønskelista mi til jul – et nytt objektiv! 😀
    veldig fine bilder! :))

 6. hvilken størrelse har du i joggebuksde og overdel?

  1. Caroline

   xs 🙂

 7. Du ser smashing ut! Kan du legge ut flere bilder av skinnjakken? Den er så rå!!

 8. Charlotte

  Dette er seriøst det beste antrekket jeg har sett deg i. Vi har ganske forskjellig smak, så jeg har aldri kommentert på antrekkene dine før, men nå kunne jeg ikke dy meg. Du kler den avslappede og litt røffere stilen så utrolig godt. Du er så feminin og yndig at du kan komme unna med å være så tøff i klesveien du bare vil. Og den bagen- jeg dør… Terningkast 6 😉

 9. Jaja, noen kan jo virkelig se bra ut i Alt! 🙂

 10. ååhh så vakker du er 🙂

 11. Michelle

  Vil ha!! Ser syyykt digg og comfy ut ja! Ha en fin søndag <3

 12. Så deilig !: )

 13. Kjempefint antrekk! Så utrolig kofortabelt ut også 🙂

 14. kjempe fin outfit! du er såå stylish!
  jeg elsker også pll! 🙂 jeg har sett ferdig alle episodene som har kommet, så jeg venter på juleepisoden som kommer i desember.
  hvilke par shipper du? jeg shipper ezria. Altså aria og ezra 🙂

 15. Hei:-) kjempefint antrekk. Hva heter bag’en, hvilken str og pris? God søndagskveld, håper kampen går bra⚽

  1. Caroline

   Keepall Damier Graphite, størrelse 60. Koster ca. 9000,- 🙂

 16. Så herlig antrekk! Hvordan er skoene i størrelse? Tror vi har ca like store føtter, kan jeg spørre hvilken str du har i de? Ha en fortsatt herlig søndag!

  1. Caroline

   De er helt normale 🙂

 17. Veldig kult outfit! Satt å så på intervjuet du gjorde med vgtv og syns virkelig du er et godt forbilde med gode verdier! Håper du får en super søndag! 🙂

 18. Jeg har nettopp kjøpt pudderet Sexy Mama fra theBalm, men jeg er litt usikker på hvilken kost som egner seg til å påføre dette pudderet? Hva anbefaler du? 🙂

  1. Caroline

   Blush brushen til MakeUpMekka, eller fra Bare Minerals 🙂

 19. Hei! Kunne du tenkt deg og lagd et innlegg om inspirasjon til julekalender til kjæresten? 🙂 Skal lage en til kjæresten min, men sliter litt med hva jeg kan finne på. Er student, så har ikke alt for mye å rutte med! 🙂

  Blir så inspirert av blogge din! 🙂 Klem fra Martine

  1. Caroline

   Skal sette det opp på listen over aktuelle innlegg 🙂

 20. Veldig fint antrekk!
  Jeg lurer bare på om det er mulig å få se skinnjakka ordentlig på? Har ikke sett et innlegg med det enda, eller kanskje har jeg oversett det (?), men er uansett litt spent på hvordan den passer…

 21. Å søren! Digger joggedressen, men den er nok litt for dyr for meg.. Kan du ikke lage et sånn luksus/budsjett innlegg som ligner på denne dressen? Hvis det ikke er for stress da, skjønner det assa;)

  God kveld:)

 22. Herlighet, såg deilig ut. Elsker veska også! Funker en sånn som stellebag mån tro?

  1. Caroline

   Det er en weekendbag, så litt i største laget som stelleveske etter min smak 🙂

 23. Kjære Caroline! Min store inspirasjon!

  Jeg er seriøst innom bloggen sikkert 10 ganger om dagen ofte:-) Jeg blir så inspirert av deg. Du motiverer virkelig meg til å trene og jeg blir SÅ glad hver gang det er et nytt innlegg.

  Må slenge med et spørsmål også:-)

  Du har ingen ideer for hvordan man kan få seg venner? Har flyttet til et nytt sted og sliter litt med å passe inn.

  Digger deg virkelig!

  Klem og ha en god uke som kommer!

  1. Caroline

   10 ganger? Wow 😀 Så hyggelig 🙂

   Det kommer jo helt an på hvorfor du har flyttet. Er det pga. jobb, skole f.eks?

 24. Hei! Har nettop sett ferdig sesong 2 av Det nye- jenta. Veeldig bra!! Men vet du hva sangen i begynnelsen å slutten heter? 🙂

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke :O Prøv shazam 🙂

 25. Du ser smahing ut i alt du! 😀

 26. Benedicte

  Har dere bestemt hvor dere skal reise på ferie nå før jul? 🙂

 27. ViIken snygg «mysdress» och jag håller helt med dig, precis så man vill se ut en söndag!

  GLÖM INTE att kika in på http://www.modevarlden.se idag. Massor av underbart söta bilder på barn och deras kläder, stiliga hem och självklart mode!

  Kram

 28. Jeg ville ikke blitt sett i noe slikt utenfor huset mitt for alt i verden, men helt fint inne. Luen gjorde det hele blodharry og uten den kunne det kanskje vært akseptabelt. Ellers synes jeg du har en fantastisk flott stil 🙂

 29. Hei! Jeg lurer på hvordan størrelsen på skoene er? Om de er små, store, eller vanlig i størrelsen :)?

  1. Caroline

   De er normale 🙂

 30. Jenta vår puttet alt av grus og Stein i munnen, vi fikk tidsavgrenset helsesøster om å bruke smokk i sandkassa:) da har hun allerede noe der;)

 31. herlig med kosesøndag i koseklær, du ser vakker ut i det meste og dette var et utrolig lekkert antrekk <3

 32. pusinell

  Kjempefint antrekk da, men synes prisen var høy jeg da….Hvem har da råd til 2800 for en joggedress? Ikke jeg i alle fall….

 33. Herlig antrekk! Og du ser jo stunning ut selv i joggebukse! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 34. lurte bare på hvordan de skoene er i størrelsen? Stor, små, normal? 🙂

  1. Caroline

   De er helt normale 🙂

 35. Å du ser bare såå bra ut alså!! 🙂 Må bare si at det er så herlig å se deg i mer «vanlige» klær av og til om du skjønner 🙂 Og du kler det bare så godt 🙂 Og den joggedressen var kjempefin!!

 36. Vilken härligt skön outfit – helt perfekt en söndag, verkligen!! 😉

 37. Kjempefint antrekk, jeg digga deg 🙂 Du passer alt du, fine Caroline. Kan du legge ut topp10 musikk som du hører på når du trener? Kjenner jeg trenger litt mer motivasjon? Og hvordan er opplegget ditt når du løper intervaller? 🙂
  Ønsker deg en herlig søndag!

 38. Du må være den fineste jeg har sett i joggebukser <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida 🙂

 39. Karoline

  Hei 🙂 jeg og kjæresten vurderer weekendtur til sommeren! Har du noen plasser å anbefale? By, hotell, restauranter, andre ting? 🙂

  1. Caroline

   Paris er magisk! Det samme er Alghero og Cannes. Det er så mange hotell å velge mellom når det kommer til Paris, så her må du nesten velge et som passer dere og deres budsjett. Vi bodde på Hotel Du Collectionneur Arc de Triomphe, som er utrolig lekkert med nydelig utsikt. Kjempegod frokost, veldig fint treningsrom og spa-avdeling.

   I Cannes er Eden hotell og spa det beste jeg har bodd på, flott beliggenhet med kort gangavstad til absolutt alt (bortsett fra gamlebyen som dere MÅ til hver eneste kveld for middag ;)) med god frokost og fine rom til en ok pris.

   I Alghero husker jeg ikke navnet på hotellet, men det var virkelig ikke bra. Helt forferdelig, så styr unna 3-stjerners 😉

   Klem og god tur 🙂

   1. Madelen

    Her kan jeg signere 🙂 Eden Hotel er super lekkert, og ligger veldig fint til med veldig kort gå avstand til strand, shopping og alt man måtte ønske av restauranter! Også er det så lekkert med den fiskedammen i resepsjonen 🙂 Drømmer meg tilbake til Cannes i denne mørke årstiden hvertfall..

   2. Caroline

    Cannes er en fantastisk by 🙂

 40. Mathilde

  Hei Caroline! Du er flink og inspirerende! 🙂 Hvordan er de joggeskoene å gå med? Jeg vurderer å kjøpe dem 🙂

  1. Caroline

   De er gode 🙂

 41. Ta vare på Guds ord, så vil Guds ord ta vare på deg!

 42. Hei
  Hva mer heter jakka di enn bodaskin? Ser på nettsiden deg er mange typer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *