siden sist @carolinebergeriksenno

Nå er det lenge siden jeg har delt instagram-moments med dere! Faktisk er det såpass lenge siden at jeg fra forrige gang har endret navnet på kontoen til carolinebergeriksenno, men alle bilder etc. ligger fortsatt der, det er bare navnet som er forskjellen. Så da vet dere i hvert fall hvor dere finner meg når jeg ikke er på bloggen 🙂 Jeg deler ikke lenger alle bildene på facebooksiden min, så her kommer en liten oppdatering på hva som har hendt på instagram siden sist. 

_______________________________________________________________________________________________________________

– @carolinebergeriksenno – 

 

Uten navn-2 22

1. skal vi danse tango? 2. ute og spiser hele familien, så stas når lille kan smake på litt voksenmat 3. sambalicious! 4. lille på kamp i Ålesund ♥ 5. på lady gaga konsert med utrolig fine folk 5. elevator-selfie! 6. backstage oppskrift-onsdag 7. middagsmøte i Oslo 8. verdens vakreste og mest uskyldige øyne ♥ 9. fine og kjempebillige jakken fra lindex 10. har dere sett at Henne har blitt nytt? Lekkert! 11. Opp og hoppe! 12. flashback gravidshoot i uke 36, nøyaktig 1 år siden! Fine magen ♥ 12. min lille ballerina ♥ 13. langhåret igjen, hei sveis! 14. ut på tur i slottsparken en søndag 15. snuske på tur i ny dress i går 16. fra i dag – har med seg niste for første gang, må ha både brødskive, banan og kjeks med når hun skal se pappa spille kamp ♥

_______________________________________________________________________________________________________________

Nelia og jeg var på kamp i ruskeværet, og vi krysset virkelig alt vi hadde for at vi skulle sikre sølvet i dag, men slik ble det ikke. Så utrolig kjipt! Men litt kornmo, hopping til supporter-trommer og selskap av andre fine barn gjorde i hvert fall at minstemann synes det var en helt super søndag. Jeg derimot, føler meg skikkelig nedfor. Men det er fortsatt håp! Vi skal trøste oss med vårruller og sushi i kveld, fotball og homeland på tv. Det blir alltid en sen kveld når Lars-Kristian har så mye adrenalin etter kampen, og når han ikke får sovet, får som regel ikke jeg sovet. Men jeg har planer om å trene før fuglene fiser i morgen tidlig, så da må jeg nesten prøve å legge meg i normal tid likevel. Wish me luck! Håper dere har hatt en fin kveld! Vi sees litt oftere i morgen 🙂 

36 kommentarer

 1. Lisa Mari

  Før fuglene fiser.. hihi XD

 2. Det blir en spennende kamp om sølvet! Lykke til til ODD, men heia ROSENBORG!!
  Har aldri kommentert på bloggen din før, men er ei jente fra trøndelag som har lest bloggen din i 2 år nå! Og synes du er helt fantastisk og gir så mye inspirasjon til oss lesere 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig, Silje! Tusen takk 🙂 Ja, det blir veldig spennende :O Bare så synd Lars-Kristian ikke skal spille pga. gule kort :/ Krysser alt jeg har!

 3. Hvor er matboksen på det siste bilde fra?? Den var så fin:)

  1. Caroline

   Fra green gate, kjøpte den for noen år siden, så det er så koselig at noen endelig kan bruke den 😀

 4. Malene Røstgård

  Hei 😀 Så mange fine bilder 🙂 Jeg lurte på om du kunne anbefale en rettetang som er bra? Lurte også på hvor du har kjøpt den brune veska som du ofte går med, og om du har en link til den? Super fin blogg du har 😀

  1. Caroline

   Jeg er veldig glad i corioliss k3 som er mer et behandlingsjern, og akkurat nå har jeg startet å bruke gizmo rettetang fra mast / makestyle. Den er også veldig bra, så jeg vet ikke hvilken av disse som er klar favoritt.

 5. Har du tenkt til å trene før fiser i morgen tidlig? Fiser? Hahah, nå må jeg le. Skrivefeil håper jeg? 🙂

  1. Caroline

   Haha, nei det er et uttrykk for altfor tidlig 😉

 6. Før fuglene fiser mente jeg, som det står skrevet?

 7. Elisabeth L

  Kom på en ting med en gang jeg så Skal vi danse bildene, det er jo finale til lørdagen! så fort det har gått, får vi se deg og Kai på dansegulvet igjen da? hadde vært utrolig moro, syns du var kjempeflink 😀

  1. Caroline

   Ja 🙂 Denne gangen skal alle danse sammen, øvingen starter denne uken 🙂

 8. Heei 🙂
  Følger deg på insta, så har sett bildene før, men de er kjempe fine og inspirerende!

  Lurte bare på en ting, så noen kommenterte noe om ketose på et tidligere innlegg, hva er det? Så det hadde med lavkarbo å gjøre.

 9. Fine deg, og enda finere nelia <3

  1. Caroline

   <3

 10. Håper du sover godt nå! Jeg er på jobb og må vel vente til i morgen tidlig 😉
  Ville bare skryte litt av bloggen din igjen, det gir meg alltid en feel good-stemning å gå inn her. Du er så dyktig i det du gjør, finner stadig på nye interessante innlegg, og de knallbra bildene hever jo bare nivået enda mer 🙂 Fortsett sånn!
  Veldig rart å føle at jeg nesten kjenner deg, sånn er det vel med mange her inne, men du vet jo lite om alle oss 😉 Hils fine mannen og nydelige lille Nelia og si at de gjør et godt bidrag her inne også! Hehe 😉

  Krysser alt av fingre og tær for Odd i neste og siste serierunde, sølv hadde jo vært fantastisk bra og morsomt! Bra dere har signert for to år til.

  Gled deg til mere Homeland, jeg og mannen min så fram til hver eneste episode i vår, den er jo bare så utrolig bra og spennende! Er på sesong tre nå.
  Jeg gleder meg til ny uke med Caroline-blogg 😉
  Klem

  1. Caroline

   Håper du hadde en fin vakt 😀 Jeg sovnet ikke før nærmere tre, uff :/ Blir tidlig kveld i dag, er overraskende våken nå, men tipper jeg kjenner det utover dagen :/ Tusen takk for så fine ord! Og takk for hilsen, de hilser tilbake begge to 🙂 Krysser fingrene med deg!

   Ps. vi er snart ferdig med sesong 2, fy så spennende!

   Klemmer!

 11. Nelia er den søteste babyjenta jeg noensinne har sett! :-O Også ser hun så snill ut, hvor enn rart det høres ut å si det om en så ung person 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Hun er virkelig herligste lille jente 🙂 <3

 12. Du har verden søteste datter, Caroline!

  1. Caroline

   <3

 13. God morgon fina <3
  Nu har jag spanat ikapp på alla inlägg jag missat. En hel del 🙂
  Hoppas du mår fint. Kram

 14. Hei Caroline! Har du tips til snacks til små barn? Tenker da på småsnacks som de kan holde og spise selv. Ser du skriver at du har kjeks i matboksen til Nelia, hva slags kjeks er det?
  Trenger litt inspirasjon, da sønnen min begynner å bli litt lei av hirse-«ostepop» ved siden av brødskive og frukt..:)
  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Hun liker både riskaker og kornmo, kornmo fikk hun for første gang i går og de var veldig populære 😉 Jeg tenkte jeg skulle prøve å bake et sunt alternativ uten sukker snart 🙂

   1. Disse kjeksene var veldig populære hos oss da gutten min var på Nelias alder.

    https://tettinntil.no/forumet/showthread.php?t=105240

 15. Caroline

  Hallo 🙂 Gleder meg til å se deg danse igjen til lørdag! Har du og Kai noe kontakt etter SVD?

  1. Caroline

   Så hyggelig! Ja, det har vi 🙂 Vi skal på middag til han sammen med Idar og Annette til helgen 🙂

 16. For en nydelig datter du har!
  Vet ikke om du har sett i Skappelstrikkboken? Der er det utrolig mye fine strikkeplagg til både store og små. Det er en rosa genser der som hadde vært nydelig til Nelia når hun blir litt eldre.

 17. Du, bruker du headsettet (Bose QC 15) til trening? Jeg ser for meg at det blir veldig klamt, men har aldri prøvd 🙂 Har samme headset selv 🙂

  1. Caroline

   Ja, det fungerer veldig fint 🙂

 18. Mange fine bilder og Nelia er bare så skjønn ei lita tuppe 🙂 Håper du svarer på denne kommentaren, jeg lurte bare på det bilde der du har bladet Henne også et headsett ved siden av. Hvordan type er det og er du fornøyd? Tenker om det er trådløst eller bluetooth. Håper du har anledning og svare på dette innlegget, for er på jakt etter et godt headsett som fungerer godt og har god lyd 🙂
  Ha en flotters kveld videre 🙂

   1. Monica

    Tusen takk for svar 🙂 Da skal jeg sjekke det ut, takk for linken 🙂

 19. Hei Caroline:) jeg bare lurer på om du har ett tips til meg, da min venninne venter baby <3 har så lyst til å gi henne noe fint, men samtidig nyttig til jul, som passer til en stundentlommebok. Jeg har lett meg blind på nettet etter f.eks bøker "om min første baby". Tenkte også på å kjøpe en slik bok der hun fyller selv ut etter hvert hva som skjer, men er dette en bok en kommende mor setter pris på å velge ut selv? Håper du eller noen andre kan svare meg på dette, da jeg ikke aner hva jeg skal kjøpe. Er ikke mor selv, og dette er min første venninne som får barn:) spennende!!! Bloggen din er virkelig ett friskt pust i hverdagen! Stå på <3 klem

 20. Therese Nystuen

  Hei:) Klarer Nelia å gå enda? Eller krabber hun bare rundt omkring?:) Hun er så nydelig og veldig lik dere begge to!

 21. På bilde 5 og 6 er du så utrolig fin på håret! Veldig kledelig sveis 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *