luksus vs. budsjett

11


Jeg har hatt lyst på Christian Louboutin sine sorte, enkle pumps en hel evighet nå, men ettersom de er så dyre har jeg alltid endt opp med å kjøpe rimelige par i stedet, også sorte og enkle, for å sjekke hvor mye jeg faktisk bruker dem. Og konklusjonen er enkel: jeg har slitt ut 3 par på kort tid, så nå er det på tide å unne seg litt luksus. Valget mitt stod mellom modellene So Kate og Pigalle, sistnevnte er den jeg alltid har hatt lyst på, men i fjor kom modellen So Kate på banen. Umiddelbart ser de to skoene nærmest identiske ut, men dersom du virkelig sammenligner, vil du se tydelige forskjeller. Hælen på So Kate er tynnere, den er hakket spissere og skjæringen på skoen i front også dypere. Det kjedelige nå er bare at ingen har noen av disse inne, de kommer ikke tilbake før i februar ser det ut til. I mellomtiden skal jeg bestemme meg for hvilken modell jeg skal går for, og heller gå til innkjøp av et rimelig par som jeg garantert kommer til slite ned fem ganger før de andre kommer på nyåret.

Her er litt sko-inpirasjon til deg som gjerne vil ha sorte pumps på budjsett – den lille sorte pumpsen er et must i partysesongen vi nå går i  møte! 

_______________________________________________________________________________________________________________

luksus-budsjett

(annonselenker) pumps 1 / pumps 2 / pumps 3 

Christian Louoboutin kan du kjøpe på net-a-porter, saksfifthavenue, neimanmarcus eller barneys. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Forresten, er dere snart klare for en stor kjoleguide? Jeg gleder meg så til å lage innlegg om både det og julegavetips – som jeg aldri fikk tid til å fjor 🙂 

93 kommentarer

 1. Hei, jeg ringer eller mailer butikken i København hvis de ikke har modellen i Norge/Netaporter og behovet melder seg. Du får en faktura som du betaler i nettbank, sender de kvitteringen på mail og så kommer den med bud ca 2-3 dager etterpå. Samme kan du gjøre med London-butikkene. Fordrer at du vet hvilken str. som er riktig for deg selvfølgelig. Mine aller mest brukte par har holdt i ca 4-5 år, så det setter prisen litt i perspektiv, og sorte pumps er et must have så kan like godt legge litt penger i et par man vet man blir fornøyd med og som holder en stund!

 2. Hei Caroline:) vi bare si at 100 hæl er mye mer behagelig enn 120 samtidig som skoene ser like elegante ut, har fifi og decollete modellene selv med 100 hæl og de er helt fantastiske! Beskytter du sålen på noen vis? Klem

 3. Hi Caroline! It’s worth to check polish website http://www.stylowebuty.pl There You can find great shoes in a low prices. Greetings- Ilona
  Btw I love Your blog :-))

 4. Jessica

  Jeg ville gått for so kate modellen. Jeg har den i beige. Må si at den er utrolig ubehagelig å gå med, men jeg skal kjøpe de i svart i Dubai til våren mens jeg er der og det er kun fordi de er utrolig sexy på foten. Så lenge man har bil og vet man skal fra pkt A til pkt B skal det gå helt fint. De er veldig fine. Louboutin sko generellt er en svakhet hos meg. Har altfor mange og siden jeg begynte å samle på de for to år siden har jeg ikke kjøpt noen andre (bortsett fra de nye valentino skoene. De er to die for!) 🙂

 5. Kjøpte mine første Louboutins i NY for ca 10 år siden, svarte, halvhøye, klassiske. Har brukt dem masse, senest på fest forrige helg. Kjøpte et par nude i Paris i sommer, noe høyere, gar brukt dem bare en gang, ikke like behagelige… Nå ønskef jeg meg ankelstøvletter 🙂

 6. Hei Caroline!
  Så du hadde skrevet et innlegg om Louboutin og tenkte det passet å kommentere, siden jeg jobber på Kamikaze Donna i Hegdehaugsveien. 🙂 Vi har flere modeller fra Louboutin. Akkurat nå er vi utsolgt for So Kate og Pigalle i sort.(De forsvinner fort!) Vi har So Kate i fargene Papaya og Forest Green (den er helt fantastisk) i semsket skinn og så har vi en modell som så og si er helt lik med studs på tuppen i sort. Pigalle kommer inn i både sort og nude over nyttår! Anbefaler deg å få prøvd størrelser, da man gjerne bruker en annen størrelse enn sin vanlige i de spisse modellene. Ser du har blitt anbefalt å gå ned i størrelse. Vi opplever at de fleste går opp. Men dette er selvfølgelig individuelt. Send meg gjerne en mail om du lurer på noe mer.

  Ha en fin kveld. 🙂

  Mvh Ida

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *