1. november: tid for gløgg

neliaogmamma77

Altså, hjertet mitt smelter! Vi har vært på tur uten vognen i dag, Nelia i sin nye bobledress, og hun er bare så skjønn at jeg svimer av. Hun har smakt både sand og grus – til min store fortvilelse, men hun koser seg så med det at det blir tårevått når jeg faktisk førsøker å redde henne. Hun lærer vel etter hvert 😉 

neliaute

_______________________________________________________________________________________________________________

Lars-Kristian har hatt fri i dag, og ettersom det er dagen før en utrolig viktig kamp, har vi bare tatt det helt rolig. Jeg gleder meg så til i morgen, det er jo faktisk utsolgt på skagerak arena 🙂 Ellers har jeg faktisk ikke gjort noe av interesse, sett på Pretty Little Liars mens jeg fikset meg (obsessed – gled deg til sesong 4!!) og så har vi vært i byen for litt bildeknipsing. 

IMG_3736

Jeg har kjøpt inn rødvin og gløgg i dag, så nå skal årets første rødvinsgløgg i kjelen, det er jo 1. november! Når Nelia har lagt seg skal vi lage ferdig bursdagsgaven hennes som blir et album vi lager på nett hos fotoknudsen. Håper det blir fint, det hadde vært så hyggelig om vi kunne gjøre det hvert år fremover, vi som tar så mange bilder burde utnytte det. Nyt kvelden 

119 kommentarer

 1. Monica M. B.

  Sjarmtroll….. :o)

 2. Hvordan dress har hun? Så fine bilder

  1. Caroline

   Den er fra wheat 🙂

 3. Årh, som jeg elsker bloggen din! Du er utrolig flink, Caroline!! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 4. margrethe

  God kveld! Nelia er jo bare så nydelig!!! Er det malene birger bukse du har på deg? Fine:-) Hvilken str har du og blir det knær i den etter bruk?

  Mvh Margrethe

  1. Caroline

   Ja, det stemmer! Jeg har xs, kanskje litt knær? Ikke noe merkbart synes jeg 🙂

 5. Birgitte

  Hun er saa utrolig skjønn!! Ha en fin kveld alle tre 🙂

 6. Awww så skjønn Nelia er 🙂 Hånden i grusen og blikket på mamman sin. Et lurt lite blikk. Her kommer minner fra egen tid som småbarnsmamma hehe

  1. Caroline

   Så koselig 🙂

 7. Dere har jammen skapt et vakkert barn, Nelia er rett og slett nydelig 🙂 Hele ansiktet hennes stråler!

  1. Caroline

   Tusen takk! Lille solstråla 🙂

 8. Hælledutt – smelt! Så fantastisk søt og fin

  1. Caroline

   Tuuusen takk 😀 Hun er bare så god 🙂

 9. Herregud så skjønn hun er, Caroline! Nydelig liten jente. Nesten så jeg smelter av det bildet hvor hun sitter med det nydelige smilet sitt!! Går hun enda?
  Ha en fin lørdag! 🙂

 10. Elisabeth L

  Nelia er jo bare helt nydelig, smelt <3 vil bare gi deg tilbakemelding på kyllingnuggnetsene jeg lagde etter din oppskrift i går kveld, de ble så vellykka og dressingen var perfekt til! er ikke lenge til neste gang vi skal lage dem igjen for å si det sånn, hihi:-D gleder meg til flere oppskrifter!

  1. Caroline

   Så bra 🙂 Hyggelig å bidra til en koselig lørdagskveld 😉

 11. Hei Caroline og god lørdags kveld;)

  Nå skal jeg faktisk ta meg tid til en liten kommentar, mens jeg gløtter med et øye på Skal vi danse.
  Jeg må applaudere deg og LK for bildekvaliteten på bloggen. Jeg har lagt merke til en jevn god utvikling den siste tiden, og stadig vekk blir de nøytrale antrekkbildeme erstattet med bilder fulle av stemning, historie og sjarm. Som fotograf gleder jeg meg stort over dette, og bildene har blitt noe jeg ser frem til å se.

  Ønsker dere en nydelig kveld!

  Hilsen Trine

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 12. Åh så koselig :). Har du sett hvor mye fint julepynt som er på kremmerhuset? De har bl.a englevinger 🙂 Tenkte på deg da jeg så dem.
  Ha en fin kveld

 13. Nelia smelter nok mange hjerter med det skjønne smilet og den fine utstrålingen! Ihvertfall mitt <3

  Håper dere har en fin kveld 🙂

 14. Du, jeg bare lurer, vet du hvorfor det i år skal være 3 par i finalen, det pleier jo bare være 2.. og hva skjer i neste program? Er det ikke 2 program igjen og finale den 15?

 15. åå gud så skjønn hun er 🙂

 16. Terese Hagen

  Sesong 5 er enda bedre!! 😀
  Kos deg med gløgg!

 17. Pretty little liars er helt fantastisk!!! Venter på sesong 6 jeg da.. Hihi 😉 kjempe spennende! Du har masse å glede deg til om du kun har sett 3 sesonger!
  Så utrolig vakker Nelia er <3 smelter! Det er så herlig å se barna vokse og utvikle seg, jeg har 3 stk. Minste på snart 4 mnd, å det er så moro å følge med på hver eneste dag! Det gjelder de to andre også som er 8 & 5 🙂

  Ha en super lørdags kveld!

 18. Merethe Steen

  Hun er heltskjønn!!
  Hvor er de flotte koppene fra?

  1. Caroline

   Miss Etoille 🙂

 19. Hei 🙂 Har samme Helly Hansen jakke som deg, og har sett en gang tidligere at du har brukt den på bloggen. Skulle bare nevne (hvis du ikke visste det) at inni kragen på jakken, så er det ei rød hette. Har nemlig aldri sett at du har brettet ut hetten 🙂

 20. Hei, så koselig!
  hvor er joggedressen du har på deg fra?

 21. Nydelige gullungen <3 Her spiste lillebror MYE sand mellom 10-15 mnd, bare lot ham holde på jeg. Så lenge det ikke er steiner i det som de kan knekke av skall av tennene med! Det gikk over! Men syns nesten det er rart at de ikke syns det smaker vondt?? Kanskje vi har gått glipp av noe og burde smake selv :p

 22. Anna Bakken Johansen

  Det har kommet sesong 5 også, o den burde du glede deg til☺️

 23. Tusen takk for inspirasjon til bursdags/julegave! Vi fikk første datter i desember i fjor og jeg skal rett og slett herme etter deg og lage et til oss:) hurra!

 24. Noe så herlig!<3
  Kan Nelia gå nå?:) <3
  Ha en fantastisk helg!:)

 25. Det har kommet fem sesonger av PLL og du burde glede deg til den

 26. For noen søøøøte bilder <3
  Hvor er forresten buksen fra? Den så veldig god ut nå i dette ruskeværet.

 27. Charlotte

  Aww, hun er en så nydelig lita jente med sjønnheten fra Mamma og øynene fra Pappa 🙂
  Hvor er dressen hennes fra ?
  Kose dere masse i kveld 😀

  1. Caroline

   Den er fra torgunns.no 🙂

 28. Hei, fine deg:-) Hun er jo bare helt nydelig.. smelt!! Er det nike sko du har på deg.. kule helt hvite!:-)

 29. Så utrolig koselig. Jeg har lagd fotoalbum hos Japan foto, hvert år nå til besteforeldrene til datteren min. Hun ble 7 år nå, og besteforeldre og oldeforeldre har fått årlig album til jul fra hun var født – så verdt det. De ligger alltid fremme og ser stadig at folk snoker og bler i de:) Så får jo vi de tilbake en gang også…

 30. Gurimalla så søøøt:) Nydelig:)

 31. Anbefaler Stonz til så små(det er skoposer), da får de utfoldet seg mer enn å gå med upraktiske sko. Det finnes også fleeceinnlegg til Stonz så de er gode og varme, så festes de til dressen 🙂 Min er 10 mnd og går, men ikke så stødig enda, så har ikke behov for sko før neste vinter ifølge barnehagen. Det holder fint med skoposene.

 32. Awww det første bildet sier mer enn 1000 ord <3 Mammahjertet mitt blir helt satt ut av hvor nydelig hun er <3 Smelt!

 33. birgitte

  Hvor har du altså bare den smukkeste datter <3 Så fin og sød… 🙂
  Et spørgsmål…. køber du alt dit tøj på nettet? Eller shopper du i butikkerne? Go aften

  Knus <3

  1. Caroline

   Begge deler, men hovedsaklig på nett 🙂

 34. Kristine

  Herregud så nydelig hun er!

 35. pusinell

  Så fine dere er..:-)) Bare sunt å spise litt grus sjø, blir så bra immunforsvar av slikt, bare vent til hun begynner i barnehage, da blir det masse grusspising. Hvis hun skal i barnehage da? Min lille plutt på 20 måneder begynte allerede i februar, sånn er det når man må tilbake på jobb, men han har det supert, full av selvtillit, sosial og elsker å være der. Ha en fortsatt flott helg! Og lykke til på kamp i morgen, selv om jeg jo er RBK – fan da…:-)

 36. Herlighet, Nelia er så skjønn! Jeg smelter <3

 37. Vi har samme vinterdress, den er kjempe god! 🙂

  Hvor er joggedressen din fra? Og kommer den i fler farger?

  God lørdag videre:)

 38. Kristiane

  hvor er skoene fra?:)
  Ha en fin kveld!!

 39. At man kan være så bittebitte liten men fremdeles fange oppmerksomheten fra alt annet som er på et bilde! Det kunne stått en enhjørning på sletten bak henne og jeg tror ikke man hadde lagt merke til den..

 40. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar før men det er på tide. Nelia er bare heeelt nydelig. Tusen takk for all inspirasjon. Tusen takk for alt du gir av deg selv. Du er virkelig et forbilde og inspirasjon. Tusen takk til min venninne som introduserte meg for bloggen din for halvannet år siden, og tuuuusen takk til deg for bloggen din og for at du introduserte meg for lavkarbo, jeg har nå en mye bedre helse og kunne slutte på medisiner grunnet leddgikt. Jeg har 2 barn og 2 hunder og en mann som er mye borte. Da blir det kaotisk. Allikevel så klarer jeg å manne meg ut av joggedressen og pynte meg litt, og av til få tid til å trene. DET kan jeg takke deg for siden du ALLTID er så inspirerende. Håper du ikke tar til deg latterlig kritikk i media fra misunnelige mennesker, men fortsetter å stå på. FOR en dame du er. Tuuusen takk kjære deg Caroline. Ha en nydelig lørdag med den flotte familien din.

  1. Caroline

   For en utrolig hyggelig kommentar å få på en søndagsmorgen 🙂 Ha en flott søndag! 🙂

 41. Ååå, nå må jeg bare legge igjen en kommentar. For et koselig innlegg, ble glad av å lese det! Og for ei nydelig datter du har <3 Jeg har en liten gutt på 4 mnd, grugleder meg til han skal tusle rundt og spise sand 🙂

 42. Veronica

  Hei:-) Hvor er joggeskoene og buksen din fra?

 43. Marita Skaslien

  Heia! Hvor er joggedressen din fra? 🙂

 44. åå Nelia er bare helt superskjønn!

 45. Nydelig!! Ps. nå som hun nærmer seg 1 år, hva tenker du ang. barnehage? Er det mye å velge i der borte i Siljan?

  1. Caroline

   Hun begynner i barnehage i løpet av januar 🙂 Det er én barnehage i Siljan, men flere avdelinger spredt rundt omkring.

 46. Åh, jeg dåner! Så herlige bilder 🙂 Nelia er nyyyydelig! Tenk at hun er blitt så stor allerede :O
  Og gløgg! Gleder meg sånn til jul! Vil tro det blir ekstra spesielt for dere med en liten ettåring valsende rundt 😀 herlig! Fikk julestemning av hele innlegget, hihi.

  God kveld til deg og dine <3

 47. Så fine dere er 🙂 kan jeg spørre hvor buksen og genseren din er fra? 🙂 og hvilke merke skoene er i? Leter etter hvite joggesko selv 🙂

 48. Hei, hvor kjøpte du lua di? Den var kjempe fin 🙂

 49. Bildene som blir lagt ut på bloggen er så utrolig nydelige, at jeg kan bare se for meg hvor mange vakre bilder dere må ha av Nelia! For en utrolig fin gave og mulig tradisjon!

  Ha en flott kveld med herlige tilbakeblikk!

 50. Så utrolig fine dere er, Caroline!!!

  Hvor er joggedressen din fra og skoene ?

 51. Så koselig! 🙂 Har Nelia begynt å gå, eller er det bare like før? Hun er hvertfall utrolig skjønn! Du har en nydelig familie Caroline! 😀

 52. Hei! Så fin Nelia er. På instabildet trodde jeg ved første øyekast hun hadde en sigarett i munnviken (som en spøk), men så raskt at det var ‘glidelåshanken’! Haha, var en veldig gøyale misforståelse!
  Kan jeg spørre deg om babybagråd? Jeg vil ikke ha tradisjonell bag, vil ha en fin en med struktur, då har sett på denne fra Tory Burch. Tror du den kunne funke? Og hva tror du om alle avdelingene inni vesken, blir det irriterende, hadde det vært bedre med et stort åpent rom? Hjertelig takk for svar!! https://m.shopbop.com/york-buckle-tote-tory-burch/vp/v=1/1544573540.htm?extid=SE_froogle_USA

  1. Caroline

   Størrelsesmessig vil den nok funke, men jeg tror at du burde funnet en som hadde ett stort rom :/ Det rommet i midten vil nok bli veldig fullt, og da får du ikke brukt siderommene, og i tillegg blir de små rommene med glidelås veldig vanskelig å nå :/

 53. Nelia er bare noe av det skjønneste jeg har sett noen gang! Utrooolig vakker er hun, men det er jo morra og 🙂

 54. Det bilde i midten!!! Er det muuuulig???? <3<3<3

  Veldig fint "oppskriftinnlegg" på torsdag forresten. Du får alt til å se så fint ut! Min mat smaker himmelsk, men ser mer ut som… (unnskyld) helvette :/ Jeg lager forresten panert sei på samme måte som du lagde de nuggetsene. Det er godt til både blomkålmos og en blanding av gulrot, squash og løk stekt i mye smør. (jeg spiser gjerne begge deler til og topper tallerkenen med ekstra smelta ost og bacon 😉

  Håper du har hatt en kjempefin lørdag, Caroline, og sender en varm klem herifra 🙂

  ps: takk for alle de hyggelige svarene dine på tidligere kommentarer, alle er lest og satt pris på.

  1. Caroline

   Viktigste er vel at det smaker godt? 😉 Takk for tips til oppskrift!

   Varm klem fra meg også <3

 55. Hverdagen er så full av gylne øyeblikk, særlig alt man opplever med barna sine(og andres barn).De putter jo de merksnodigste ting i munnen. Var borti et barn i barnehagen (jobbet som pedagogisk leder), som hadde spist litt (altfor mye) , sand.Barnet rett og slett bæsja sand..det blei det sår stump av)-: .Men det blei en god historie, som barnet elska å høre om når det blei større.

  1. Caroline

   Haha 😀 Stakkar :p

 56. Åh hvor er de skoene fra?

 57. Så koselige høstbilder av dere! Gløgg blir det her også snart. 🙂

 58. Nåmmen, sett på den lille skjønnheten 🙂 De store øynene som ivrer av glede! Hun vokser så fort, og så lik både mammaen og pappaen sin 🙂
  Håper lørdagskvelden deres blir fin, det så aldeles himmelsk ut med en forsmak på julestemning i hus! Kos dere 🙂
  Lørdagsklemmer!

 59. Åå smelt ❤️ Så nydelig!! 🙂 Så utrolig lik på pappaen sin på det bildet!

 60. hvor er buksa fra?:)

 61. Så utrolig nydelig bilde av Nelia 😀
  Du har så mye å se fram til og spesielt toårs alderen der de stabber rundt i bleie og tror de eier verden 😀 Må være den beste tiden i barns liv, før de oppdager at de bare er en del av livet som alle andre.
  Du er heldig som får gå så lenge hjemme med henne 🙂 Kos deg! 🙂

 62. Jeanette

  åh,hun er så skjønn! Kjenner til det med å smake på sand og grus,har reddet noen barn i barnehagen jeg jobbet i fra det.Og alle blir jo like hysterisk vet du,haha.

 63. skjønner jo at enkelte kommentarer ikke blir publisert så javel haha! Men hvor er «dressen» hennes fra? utrulig nyydelig 🙂

 64. Hvor er settet fra?

 65. For et herlig lite vesen Nelia er- det smilet, og så god som hun er der hun sitter med bamseluen sin! Priceless! <3

  Hehe, jepp, de putter grus og jord i munnen for å gjøre seg kjent med verden, har samme problem med vesla vår, hvis det er noen trøst er det jo sånn de bygger immunforsvar;) 🙂

 66. For ei utrolig skjønn jente dere har!! 🙂

  Hilsen en fast leser 🙂

 67. Åh, for en herlig idé til bursdagsgave! Flott å ha bilder samlet på den måten <3
  Ha en fin kveld, dere to!

 68. Ser du har mac, du burde heller lage fotobøkene direkte i iPhoto. Mye bedre og finere bøker 🙂

 69. Hi there! I`m a big fan of your blog.I don`t always have to time to say that but your blog is nice to read and always nice to click back. Nelia is just so sweet little one! You have really good taste and good eye on everything! So keep on going. Wishing you and your family all the best 🙂 Because you are the best!
  Greeting from Estonia
  Ave

  1. Caroline

   Thank you so much sewwtie <3 All the best to you and your family 🙂

 70. Nelia er SÅ søt! 🙂

 71. Å hælledusan.. Der var det ei som ligna på faren sin <3

 72. åååååherregud så nydelig Nelia er!! En av di søsteste bebbisene jeg noen gang har sett:))

 73. Monica Smette Johansen

  Hei Caroline.
  Du har en utrolig fin blogg.

  Jeg vil bare anbefale deg CEWE fotobok jeg liker deg veldig godt – mye lettere å bruke enn fotoknudsen sin. SJEKK UT 🙂

  Ha en fin søndag 🙂

  Monica

  1. Monica Smette Johansen

   hmmmmm – jeg mente selvfølgelig at jeg likte CEWE fotobøkene 🙂 – og bloggen din 🙂

   Nelia er kjempesøt.

  2. takk for tips, monica 🙂 jeg har vært på utkikk etter en bra fotobok, så denne skal testet!

 74. Hei! Jeg lurer på om du har size 4 eller 6 i bodaskinsjakken? Ha en fin søndag 🙂

  1. Caroline

   6 🙂

 75. Så koselige bilder! Lurte på, hvor har du fått tak i krusene med grener på? 🙂

  1. Caroline

   Miss Etoille 🙂

 76. Så herlige bilder

 77. Synes lua de var utrolig søt 🙂 er det lov å spørre hvor den er ifra? 🙂

 78. Nelia er så søøøt! ^^

 79. the hungarian girl

  jeg kommer til ó gróte den dagen du slutter ó blogge:)

  1. Caroline

   Det skal du få slippe 🙂

 80. Hei Caroline 🙂

  Vi er flere som lurer på hvor joggesressen og skoene dine er fra.

  Håper du har tid til å svare 🙂

 81. Så utrolig søt Nelia er :-D! Smelter helt ^^

 82. Jeg må bare si Caroline, Nelia er faktisk den søteste babyen jeg har sett i hele mitt liv! Hun vokser så utrolig fort !

  1. Caroline

   Vakreste <3

 83. Smelt! Nelia må være verdens skjønneste 🙂

  1. Caroline

   <3

 84. For en utrolig nydelig datter dere har!! Så lik på dere begge to 🙂 Fotobøker er noe av det kjekkeste jeg vet – både personlig og fint. En utrolig god idé til gave, som hun nok kommer til å sette kjempestor pris på når hun blir eldre. Så er det jo hyggelig for dere å se tilbake på også 😉 Så det var en til over som tipset om CEWE fotobok fra Japan Foto. Jeg har prøvd ut både Fotoknudsen og CEWE, og synes sistnevnte blir litt finere og er litt lettere å lage. Så anbefaler deg å sjekke det ut kanskje til neste gang (du skrev dere skulle gjøre det ferdig i går, så kanskje litt sent tips). Lykke til med kamp i dag 🙂 Mitt lag gjør det veldig dårlig i år, så heier litt på dere i dag! Ha en strålende dag videre!

 85. Michelle

  hahaha, smelter! sykt herlig bilde av Nelia 😀 <3 hun er bare nydelig!!

 86. Christina

  Hei!

  Er ikke helt sikker på hvor jeg skal poste dette,men jeg spør nå likevel:

  Da du gikk gravid med Nelia (tenk,det er ett år siden allerede,tiden går så fort!),så brukte du jo mye skjørt og kjoler,med strømpebukse under. Jeg bare lurte på hvilke strømpebukser du brukte oftest?Snakker altså om mørke,tette strømpebukser 🙂

  Jeg er gravid i uke 13 og bruker vanligvis H&M sine «100den,matte»,men siden disse har en liten hold-in effekt synes jeg det klemmer litt ubehagelig på den voksende magen :/ Har du noen tips? 🙂

  1. Caroline

   Jeg brukte 100 denier, blank. Men den har ikek hold-in effekt 🙂

 87. Dette er sikkert 5 gangen jeg spør på bloggen, men det virker som du unngår å svare.

  Går datteren din selv nå eller kun ved hjelp?
  Veldig fine bilder- en kopi av sin far:)

  1. Caroline

   Ønsker ikke å dele så altfor mye om Nelias utvikling på bloggen, er så mange forum rundt omkring hvor det spekuleres om det ene og det andre :/ I tillegg utvikles barn forskjellig, så om noen har et barn på samme alder som Nelia og begynner å sammenligne, kan det være uheldig.

   1. Tror det er lurt! Det er så mange frekke folk som spekulerer og skriver de styggeste ting på nettforum om ting de ikke aner noe om. Jeg syns egentlig det er ganske rart at mange av disse forumene er lov, noen av de er ganske så drøye! Det er i stor grad bare «baksnakking» og usanne rykter som blir diskutert…Trist at enkelte mennesker syns at det er ok å drive med den slags!

    Du har virkelig en skjønn datter, og du virker som en god og flink mamma!

  2. Det er veldig personlige ting du spør om altså! Det kan ikke forventes at Caroline skal dele absolutt alt, hun må få ha et privatliv også! Det er en blogg dette her, ikke en offentlig dagbok! Viss hun ikke svarer er det kanskje fordi hun mener det er personlig, og det er jeg helt enig i. Det er ikke alt vi lesere har noe med! Å skrive blogg er ikke ensbetydende med at vi har krav på å vite alt. Det er ganske mange frekke og freidige spørsmål synes jeg. Husk at folk har rett på et privatliv også!

 88. aww Nelia er jo bare så utrolig søt, jeg får skikkelig babynø her 🙂

 89. julenissen

  Hallo? Harukke pynte juletreet enda????

 90. Nelia er fantastisk nydelig!! Jeg skjønner godt at du nesten svimer av, jeg dåner nesten av smilet hennes! 🙂 Hun er utrolig skjønn! <3

 91. Ida Sofie Eneberg Auraaen

  Herreland, jeg smelter helt av Nelia! Så utrolig søt!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *