1. november: tid for gløgg

neliaogmamma77

Altså, hjertet mitt smelter! Vi har vært på tur uten vognen i dag, Nelia i sin nye bobledress, og hun er bare så skjønn at jeg svimer av. Hun har smakt både sand og grus – til min store fortvilelse, men hun koser seg så med det at det blir tårevått når jeg faktisk førsøker å redde henne. Hun lærer vel etter hvert 😉 

neliaute

_______________________________________________________________________________________________________________

Lars-Kristian har hatt fri i dag, og ettersom det er dagen før en utrolig viktig kamp, har vi bare tatt det helt rolig. Jeg gleder meg så til i morgen, det er jo faktisk utsolgt på skagerak arena 🙂 Ellers har jeg faktisk ikke gjort noe av interesse, sett på Pretty Little Liars mens jeg fikset meg (obsessed – gled deg til sesong 4!!) og så har vi vært i byen for litt bildeknipsing. 

IMG_3736

Jeg har kjøpt inn rødvin og gløgg i dag, så nå skal årets første rødvinsgløgg i kjelen, det er jo 1. november! Når Nelia har lagt seg skal vi lage ferdig bursdagsgaven hennes som blir et album vi lager på nett hos fotoknudsen. Håper det blir fint, det hadde vært så hyggelig om vi kunne gjøre det hvert år fremover, vi som tar så mange bilder burde utnytte det. Nyt kvelden 

119 kommentarer

 1. Så koselig! 🙂 Har Nelia begynt å gå, eller er det bare like før? Hun er hvertfall utrolig skjønn! Du har en nydelig familie Caroline! 😀

 2. Hei! Så fin Nelia er. På instabildet trodde jeg ved første øyekast hun hadde en sigarett i munnviken (som en spøk), men så raskt at det var ‘glidelåshanken’! Haha, var en veldig gøyale misforståelse!
  Kan jeg spørre deg om babybagråd? Jeg vil ikke ha tradisjonell bag, vil ha en fin en med struktur, då har sett på denne fra Tory Burch. Tror du den kunne funke? Og hva tror du om alle avdelingene inni vesken, blir det irriterende, hadde det vært bedre med et stort åpent rom? Hjertelig takk for svar!! http://m.shopbop.com/york-buckle-tote-tory-burch/vp/v=1/1544573540.htm?extid=SE_froogle_USA

  1. Caroline

   Størrelsesmessig vil den nok funke, men jeg tror at du burde funnet en som hadde ett stort rom :/ Det rommet i midten vil nok bli veldig fullt, og da får du ikke brukt siderommene, og i tillegg blir de små rommene med glidelås veldig vanskelig å nå :/

 3. Nelia er bare noe av det skjønneste jeg har sett noen gang! Utrooolig vakker er hun, men det er jo morra og 🙂

 4. Det bilde i midten!!! Er det muuuulig???? <3<3<3

  Veldig fint "oppskriftinnlegg" på torsdag forresten. Du får alt til å se så fint ut! Min mat smaker himmelsk, men ser mer ut som… (unnskyld) helvette :/ Jeg lager forresten panert sei på samme måte som du lagde de nuggetsene. Det er godt til både blomkålmos og en blanding av gulrot, squash og løk stekt i mye smør. (jeg spiser gjerne begge deler til og topper tallerkenen med ekstra smelta ost og bacon 😉

  Håper du har hatt en kjempefin lørdag, Caroline, og sender en varm klem herifra 🙂

  ps: takk for alle de hyggelige svarene dine på tidligere kommentarer, alle er lest og satt pris på.

  1. Caroline

   Viktigste er vel at det smaker godt? 😉 Takk for tips til oppskrift!

   Varm klem fra meg også <3

 5. Hverdagen er så full av gylne øyeblikk, særlig alt man opplever med barna sine(og andres barn).De putter jo de merksnodigste ting i munnen. Var borti et barn i barnehagen (jobbet som pedagogisk leder), som hadde spist litt (altfor mye) , sand.Barnet rett og slett bæsja sand..det blei det sår stump av)-: .Men det blei en god historie, som barnet elska å høre om når det blei større.

  1. Caroline

   Haha 😀 Stakkar :p

 6. Åh hvor er de skoene fra?

 7. Så koselige høstbilder av dere! Gløgg blir det her også snart. 🙂

 8. Nåmmen, sett på den lille skjønnheten 🙂 De store øynene som ivrer av glede! Hun vokser så fort, og så lik både mammaen og pappaen sin 🙂
  Håper lørdagskvelden deres blir fin, det så aldeles himmelsk ut med en forsmak på julestemning i hus! Kos dere 🙂
  Lørdagsklemmer!

 9. Åå smelt ❤️ Så nydelig!! 🙂 Så utrolig lik på pappaen sin på det bildet!

 10. hvor er buksa fra?:)

 11. Så utrolig nydelig bilde av Nelia 😀
  Du har så mye å se fram til og spesielt toårs alderen der de stabber rundt i bleie og tror de eier verden 😀 Må være den beste tiden i barns liv, før de oppdager at de bare er en del av livet som alle andre.
  Du er heldig som får gå så lenge hjemme med henne 🙂 Kos deg! 🙂

 12. Jeanette

  åh,hun er så skjønn! Kjenner til det med å smake på sand og grus,har reddet noen barn i barnehagen jeg jobbet i fra det.Og alle blir jo like hysterisk vet du,haha.

 13. skjønner jo at enkelte kommentarer ikke blir publisert så javel haha! Men hvor er «dressen» hennes fra? utrulig nyydelig 🙂

 14. Hvor er settet fra?

 15. For et herlig lite vesen Nelia er- det smilet, og så god som hun er der hun sitter med bamseluen sin! Priceless! <3

  Hehe, jepp, de putter grus og jord i munnen for å gjøre seg kjent med verden, har samme problem med vesla vår, hvis det er noen trøst er det jo sånn de bygger immunforsvar;) 🙂

 16. For ei utrolig skjønn jente dere har!! 🙂

  Hilsen en fast leser 🙂

 17. Åh, for en herlig idé til bursdagsgave! Flott å ha bilder samlet på den måten <3
  Ha en fin kveld, dere to!

 18. Ser du har mac, du burde heller lage fotobøkene direkte i iPhoto. Mye bedre og finere bøker 🙂

 19. Hi there! I`m a big fan of your blog.I don`t always have to time to say that but your blog is nice to read and always nice to click back. Nelia is just so sweet little one! You have really good taste and good eye on everything! So keep on going. Wishing you and your family all the best 🙂 Because you are the best!
  Greeting from Estonia
  Ave

  1. Caroline

   Thank you so much sewwtie <3 All the best to you and your family 🙂

 20. Ingvild

  Nelia er SÅ søt! 🙂

 21. Å hælledusan.. Der var det ei som ligna på faren sin <3

 22. Annette

  åååååherregud så nydelig Nelia er!! En av di søsteste bebbisene jeg noen gang har sett:))

 23. Monica Smette Johansen

  Hei Caroline.
  Du har en utrolig fin blogg.

  Jeg vil bare anbefale deg CEWE fotobok jeg liker deg veldig godt – mye lettere å bruke enn fotoknudsen sin. SJEKK UT 🙂

  Ha en fin søndag 🙂

  Monica

  1. Monica Smette Johansen

   hmmmmm – jeg mente selvfølgelig at jeg likte CEWE fotobøkene 🙂 – og bloggen din 🙂

   Nelia er kjempesøt.

  2. takk for tips, monica 🙂 jeg har vært på utkikk etter en bra fotobok, så denne skal testet!

 24. Hei! Jeg lurer på om du har size 4 eller 6 i bodaskinsjakken? Ha en fin søndag 🙂

  1. Caroline

   6 🙂

 25. Så koselige bilder! Lurte på, hvor har du fått tak i krusene med grener på? 🙂

  1. Caroline

   Miss Etoille 🙂

 26. Så herlige bilder

 27. Synes lua de var utrolig søt 🙂 er det lov å spørre hvor den er ifra? 🙂

 28. Nelia er så søøøt! ^^

 29. the hungarian girl

  jeg kommer til ó gróte den dagen du slutter ó blogge:)

  1. Caroline

   Det skal du få slippe 🙂

 30. Hei Caroline 🙂

  Vi er flere som lurer på hvor joggesressen og skoene dine er fra.

  Håper du har tid til å svare 🙂

 31. Så utrolig søt Nelia er :-D! Smelter helt ^^

 32. Jeg må bare si Caroline, Nelia er faktisk den søteste babyen jeg har sett i hele mitt liv! Hun vokser så utrolig fort !

  1. Caroline

   Vakreste <3

 33. Smelt! Nelia må være verdens skjønneste 🙂

  1. Caroline

   <3

 34. For en utrolig nydelig datter dere har!! Så lik på dere begge to 🙂 Fotobøker er noe av det kjekkeste jeg vet – både personlig og fint. En utrolig god idé til gave, som hun nok kommer til å sette kjempestor pris på når hun blir eldre. Så er det jo hyggelig for dere å se tilbake på også 😉 Så det var en til over som tipset om CEWE fotobok fra Japan Foto. Jeg har prøvd ut både Fotoknudsen og CEWE, og synes sistnevnte blir litt finere og er litt lettere å lage. Så anbefaler deg å sjekke det ut kanskje til neste gang (du skrev dere skulle gjøre det ferdig i går, så kanskje litt sent tips). Lykke til med kamp i dag 🙂 Mitt lag gjør det veldig dårlig i år, så heier litt på dere i dag! Ha en strålende dag videre!

 35. Michelle

  hahaha, smelter! sykt herlig bilde av Nelia 😀 <3 hun er bare nydelig!!

 36. Christina

  Hei!

  Er ikke helt sikker på hvor jeg skal poste dette,men jeg spør nå likevel:

  Da du gikk gravid med Nelia (tenk,det er ett år siden allerede,tiden går så fort!),så brukte du jo mye skjørt og kjoler,med strømpebukse under. Jeg bare lurte på hvilke strømpebukser du brukte oftest?Snakker altså om mørke,tette strømpebukser 🙂

  Jeg er gravid i uke 13 og bruker vanligvis H&M sine «100den,matte»,men siden disse har en liten hold-in effekt synes jeg det klemmer litt ubehagelig på den voksende magen :/ Har du noen tips? 🙂

  1. Caroline

   Jeg brukte 100 denier, blank. Men den har ikek hold-in effekt 🙂

 37. Dette er sikkert 5 gangen jeg spør på bloggen, men det virker som du unngår å svare.

  Går datteren din selv nå eller kun ved hjelp?
  Veldig fine bilder- en kopi av sin far:)

  1. Caroline

   Ønsker ikke å dele så altfor mye om Nelias utvikling på bloggen, er så mange forum rundt omkring hvor det spekuleres om det ene og det andre :/ I tillegg utvikles barn forskjellig, så om noen har et barn på samme alder som Nelia og begynner å sammenligne, kan det være uheldig.

   1. Tror det er lurt! Det er så mange frekke folk som spekulerer og skriver de styggeste ting på nettforum om ting de ikke aner noe om. Jeg syns egentlig det er ganske rart at mange av disse forumene er lov, noen av de er ganske så drøye! Det er i stor grad bare «baksnakking» og usanne rykter som blir diskutert…Trist at enkelte mennesker syns at det er ok å drive med den slags!

    Du har virkelig en skjønn datter, og du virker som en god og flink mamma!

  2. Det er veldig personlige ting du spør om altså! Det kan ikke forventes at Caroline skal dele absolutt alt, hun må få ha et privatliv også! Det er en blogg dette her, ikke en offentlig dagbok! Viss hun ikke svarer er det kanskje fordi hun mener det er personlig, og det er jeg helt enig i. Det er ikke alt vi lesere har noe med! Å skrive blogg er ikke ensbetydende med at vi har krav på å vite alt. Det er ganske mange frekke og freidige spørsmål synes jeg. Husk at folk har rett på et privatliv også!

 38. aww Nelia er jo bare så utrolig søt, jeg får skikkelig babynø her 🙂

 39. julenissen

  Hallo? Harukke pynte juletreet enda????

 40. Nelia er fantastisk nydelig!! Jeg skjønner godt at du nesten svimer av, jeg dåner nesten av smilet hennes! 🙂 Hun er utrolig skjønn! <3

 41. Ida Sofie Eneberg Auraaen

  Herreland, jeg smelter helt av Nelia! Så utrolig søt!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *