trick, treat or cupcakes

bilde2

Wups, litt småflaut å glemme og kjøpe inn mengder med smågodt når vi egentlig vet at det er halloween. Jeg hoppet himmelhøyt da det banket på døren her, og så for meg et hus inntullet i toalettpapir og nedsmurt i egg da jeg var i ferd med å velge knep i stedet for knask, men Lars-Kristian reddet meg med å hente cupcakes og smoothie. Så kjørte han i hundreogti til butikken og kjøpte nesten alt smågodtet som var å kjøpe, så nå har vi huset fullt. Haha! Kommer det ikke flere får vi spise det i kveld i stedet for den planlagte pizzaen. 

bilde3

Disse cupcakesene har jeg delt oppskriften på før, den eneste forskjellen nå er at jeg hadde i mørk, smeltet sjokolade også. Oppskriften finner du her.

bilde1

Uansett, blomster på bordet ble det, så nå er det helg, lille har lagt seg og vi er klare for fredag, rødvin og pizza 🙂 Vi sier god helg til alle sammen i uhøytidelig selfieånd ♥ 

_______________________________________________________________________________________________________________

1

79 kommentarer

 1. Jeanette

  Herlig å se dere sånn!

 2. Dere er det søteste paret jeg vet om <3 Dere kler hverandre så utrolig bra!

 3. ragnhild

  såå moro med slike uhøytidelige bilder 😀 ha en super helg!

 4. Herlige bilder av dere 😀

 5. Du har så fin blogg Caroline 🙂 Alltid kjekt å klikke innom! Ha en fin kveld 🙂

 6. Åh muffinsen ser helt fantastiskt goda ut och älskar de söta formarna! 🙂

  Hoppas ni får en fantastisk helg! 🙂

  sofienordberg.se

 7. Hehehe jeg dør seriøst av de ansiktsuttrykkene til Lars Kristian >< God helg! 😀

 8. Wierdos****

  1. Johanne

   Caroline skrev det riktig, wierdo er feil! Haha, litt morsomt at noen pirker på noe som faktisk er riktig, det sier vel sitt…

 9. Ser superdigg ut 🙂

  Hvor mye sjokolade brukte du?

  1. Caroline

   Ca. 1 1/2 plate 🙂

   1. helene

    som du smelta? Når tilsatte du det? på slutten? klem til dere søtinger 😉

   2. Caroline

    Helt på slutten 🙂

 10. Så utrolig søte dere er!:)

 11. Hihi, så søte bilder!
  Håper du har en super kveld 🙂

 12. HAhaha!! Det siste bildet av LK, leer

 13. De så utrolig gode ut! Må prøve å lage de muffinsene en gang 🙂 Ellers ville jeg bare tipse deg om en kjempegod oppskrift for sjokoladeknekk jeg lagde her om dagen. Tenkte på hva du ville gjort i en situasjon hvor søtsuget snek seg innpå, og fant frem en pakke 70% sjokolade, havsalt og sukker (hadde ikke sukrin, men det går kanksje ann å bruke?). Smeltet sukkeret i stekepannen og avkjølte det før jeg finhakket det og blandet det med den smelta sjokoladen og litt havsalt. Helte det deretter over i silikonformer og voila! Sitter å koser meg de nå 🙂

  Klem fra Ida 🙂

 14. Hahaha, bildene på slutten! 😀 <3 Hvordan KUNNE du glemme Halloween, det er jo årets BESTE dag! 🙂 Her har vi hatt 12 små monstre på fest, og mor koser seg aller mest 😉 God helg til dere tre (fem)!

 15. Eldbjørg

  Du Caroline, jeg leser bloggen din med gjevne mellomrom. Jeg er ikke en av de daglige leserne som hyller deg opp og ned i mente og som er fra seg over hvor vakker du er og hvor fantastisk du har det og hvor utrolig nydelig alt er hos deg. For i mine øyne er du midt på treet, slik som med de fleste av oss. Men det er snodig at du har det så fint hele tiden.

  Mener du seriøst at livet ditt er så fantastisk? Hele tiden?

  Eller har du det som de fleste av oss andre, dager hvor ungen bare er sur, hvor du ønsker gubben dit peppern gror, og walk in closeten ikke er egnet for fotoshoot?

  Du bruker temmelig mye tid på utsende, temmelig lang tid på sminking og styling, det har du jo skrevet selv, alle jeg kjenner, som jobber fra 50 til 100 % stilling, og som har storehus, og mann og barn er slitne, og guffne innimellom, ikke hver helg at gulvene skinner heller.
  Ja noen ganger er ting bare på halv 8.

  Er det aldrig sånn hos deg?

  Eller bare lager du bloggen for å skape en illusjon som ikke egentlig stemmer med virkeligheten?
  Er virkeligheten så fantastisk vakker som du fremstiller den, eller pynter du på for å selge varen din?

  Nå sier kke jeg at jeg har det fælt altså.
  Jeg har en mann jeg elsker, en datter som er tilnørmet perfekt, og syvsifrede tall på mer enn en konto faktisk. Jeg flasher det ikke, men jeg har det fint.
  Men jeg har også hybelkaninger innimellom, og ett par gule flekker under doringen, innimellom krangler jeg med mannen, og støvsugeren blir ikke mett hver dag.

  Jeg har intrykk av at huset ditt til en hver tid er plettfritt.
  ER det slik, eller er du som Nina, en annen blogger, en jeg kjenner privat, og som jeg humrer når hun rydder ren akkurat den biten av stua som skal tas bilde av……….hahaha leserne skulle sett hvordan det ser ut ved siden av…. For der er det som hos folk flest!!

  Og btw, vasker du og Lasse selv eller har dere hushjelp?

  Og det er en ting som overasker meg mer enn det perfekte livet du fremstiller på bloggen, det er hvor mange som kjøper det 😀

  Det må være morro, det må være fint å ha det slik.
  For det er jo faktisk vitenskapelig bevist at de færreste av oss faktisk har det slik, langt de fleste har det ikke heeeelt slik heeeeele tiden.
  -Så har du virkelig det, all kredit to you.

  Hvis ikke, ja da må det jo være med ett fett glis du håver inn milioner, forde du har greid å lure oss til å tro på en illusjon.

  – Og hva den dagen Nelia gjør som andre barn, griser lebestift, og makrell i tomat i din hvite verden?
  ikke nødvendigvis samtidig da, men dog…..

  Vel, bloggen din er fin den, anntreksbildene liker ikke jeg da, de er i mine lyne stort sett fjollete, hvem går i slike sko??

  Men du er flink å fronte trening, og den type ting. Flink å motivere til trening uansett.

  Du tar pene bilder av mat, men jeg kunne aldrig spist det du spiser, jeg er med på lav karbo, men det er så mye fett og kcalorier i det du serverer at det har ikke jeg godt av. Etter 3 mnd på den kuren, sp sa legen at jeg burde stoppe. Så det. Men bildene er pene, og det er mange retter jeg har laget min vri på inspirert av dine oppskrifter.

  -Dog, nå får aldrig mannen min servert middag i søte små bitte små rosa skåler med bestikket pakket inn i blonder han da, arme mannen min….. hahaha…..

  Men jeg begriper ikke hvordan dere, du får det til, så mye tid til stell og pleie, en unge 100 %, trene, lage mat, holde hus og heim prikkfritt, ha alt på stell til enhver tid,ute og inne, samtidig være i full jobb å vel så det….. handle, rydde, pleie familie, venner, reise hit og dit, ja nei det er imponert.

  Selv jobber jeg i bhg, 100%, med barn fra 10 mnd til 2 år. Når jeg er hjemme kl 17 hver dag er batteriet flatt hos både liten å stor. Så da er innimellom den perfekte middagen, den lange treningsøkte, den romantiske kvelden og det superryddige huset, den perfekte mannen og den superblide og perfekte ungen litt langt unna.

  Men men det er no her da. i min lille verden…….. 😀

  1. Caroline

   Du får svar på veldig mange av spørsmålene dine her: https://www.vgtv.no/#!/video/102501/intervjuet-caroline-berg-eriksen/1

   Jeg har aldri lagt skjul på at jeg viser frem de positive sidene ved livet vårt, og stort sett unngår de negative. Jeg ønsker at bloggen skal utstråle positiv energi, ikke negativ. Men fakta er at vi har det ryddig hjemme hos oss, jeg og Lars-Kristian krangler sjeldent og har det veldig bra, og Nelia har vært verdens herligste baby. Men som alle andre så hender det at det er rotete, at jeg og Lars-Kristian krangler, eller at Nelia slår seg vrang. Jeg ser bare ikke poenget med å dele dette, og tror det hadde slått negativt ut på lesertall om jeg gjorde det mer enn jeg gjør idag.

   1. Therese

    Skjønner ikke at folk sliter med å tro at du alltid har det så ryddig. Har selv flere venninner med både to og tre barn, mann, hund og full jobb, som også har plettfritt hus til enhver tid. Der, som i de fleste hjem, sitter barna med spisebordet ved måltidene og dermed unngår man makrell i tomat i hele huset.

   2. Caroline

    Nelia er veldig glad makrell og spiser det med hendene, men ingen av møblene har tatt skad av dette, hun sitter jo i stolen sin 🙂 Det er fullt mulig å kombinere hunder og barn med et ryddig hjem, skjønner ikke at det er vanskelig å forstå jeg heller :/

   3. ……ikke sikkert at det hadde slått ut negativt på lesertallene dine om du faktisk hadde vist en litt mer «rotete og hvedagslig» side av deg selv og ikke bare den plettfrie science fiction bloggen som du viser…..sikkert mange som er enig med meg at du da hadde vist en litt mer folkelig side som folk flest kjenner seg igjen i, og som kanskje ville fortsette å følge bloggen din nettopp fordi du er mennesklig og ikke bare et ubermenneske som har det helt perfekt hele tiden…..på bloggen din ;-)….hadde vært kult å sett om du hadde turt å ta sjansen og vist oss faste lesere, og ja….jeg tror du hadde vunnet flere lesere selv om det ikke er helt i tråd med det opparbeidete imaget ditt 😉 😀

   4. Caroline

    En slik blogg ville ikke jeg lest, og derfor ønsker jeg heller ikke at min blogg skal være slik 🙂 Noen ganger viser jeg en litt annen side, f.eks som i dette innlegget. For meg er det nok 🙂 Jeg ser heller ikke hvorfor jeg skal bryte med en strategi som åpenbart fungerer og som i tillegg faktisk er meg og sånn jeg er.

   5. Lag en blogg med rot og søl selv, hvis det er det du vil se. Slutt å lese bloggen hvis du ikke liker det du leser. Jeg liker positive vibber og det som ikke intresserer meg gidder jeg ikke å lese.

   6. Marita

    Må bare kommentere at for min del virker det både morsomt og motiverende å lese om og se bilder av det som folk kaller en «perfekt fasade». Jeg forstår jo at ikke alt alltid er perfekt! Men det inspirerer meg til feks å trene, prøve nye spennende oppskrifter og i dag fikk fine bilder av et plettfritt hus meg til å hoppe opp av godstolen og ta en svingom med vaskebøtta og pynte med blomster på bordet, mens babyen sover;-) Føles så godt nå! Nå blir det kos med familien resten av dagen, men først blir det kaffe og pepperkake 😉 God helg!! 🙂

   7. Caroline

    Helt enig 🙂 Personlig ville jeg blitt alt annet enn inspirert av rot.

    Ha en fin helg du også 🙂

   8. Det behøver vel ikke bety negativ energi å vise ting litt mer sånn som det er? Kanskje en ærlig energi kunne vært litt ok? Når det er sagt. Å titte inn i denne bloggen er som å titte inn i et dukkehus. Og det er helt greit. Det jeg ikke skjønner er at folk kjøper det som noe helt annet. At de f eks synes de siste bildene av deg og LK er så flotte fordi de er «sånn som dere er». Premissene for denne bloggen må nok være at det er en arrangert drømmeverden uten kviser, brune doringer og makrell på duken.

   9. Caroline

    Nå tror jeg du enten misforstår, eller så trekker du helt gale konklusjoner.

    «Kanskje en ærlig energi kunne vært litt ok?»

    «Premissene for denne bloggen må nok være at det er en arrangert drømmeverden uten kviser, brune doringer og makrell på duken.»

    Som nevnt i kommentaren min over så har vi det svært bra, og huset vårt er stort sett ryddig 🙂 Vi har ikke makrell på duken eller brune doringer, fordi vi rydder og vasker når det behøves.

   10. Kan ikke skjønne hva som er problemet her.Caroline sier jo at hun er en ryddig person og at hun har det ryddig,da ville det bli unaturlig om hun skulle vise frem noe annet.Slik er det hjemme hos henne.Det betyr ikke at Nelia ikke får lov å leke eller utfolde seg.Det betyr bare at hun lærer seg å rydde opp etter seg og ha det ryddig rundt seg.

   11. Caroline S

    Æh, brune doringer :S Det er da ikke vanlig? Ville heller kalt det suggete.

    Uansett så skjønner jeg ikke hvorfor noen har så vanskelig med å forstå at alle er forskjellige.. Selv om noen synes det virker umulig å ha et fint og ryddig hjem, er det absolutt ikke tilfelle for alle. Personlig klarer jeg ikke å sette meg ned og slappe av før jeg har det ryddig og pent rundt meg. Og sånn er det bare. Føler også at det er altfor mange bloggere som prøver å spille på dette kortet hvor de viser sine «uperfekte» liv med rot, usunn mat osv.. Men disse bloggerne går fort ut på dato. Derfor er dette så og si den eneste bloggen jeg leser. Hver gang jeg sliter med å komme meg på trening, gå på forelesning, eller noe annet, så klikker jeg meg inn her og VIPS så er jeg i gang.. Så igjen og igjen, takk for super blogg.

   12. Caroline

    Jeg er helt lik deg! Klarer ikke å slappe av med rot rundt meg jeg heller :/ Jeg er bare skrudd sammen sånn, og noen ganger er ikke det optimalt det heller :/

    Klem til deg og god helg!

   13. Da har jeg sikkert misforstått – og konklusjonene mine er sikkert helt på jordet. Det med doringen lånte jeg fra Elbjørg (ser nå at hun skriver gul ikke brun). Jeg betviler ikke at dere har det suverent og at det er rent på do.

   14. Rikke Nilsen

    Synes det er rart at så mange forventer at hun skal blottlegge livet sitt helt, dere gjør vel ikke det selv? Det kan da vel ikke være så vanskelig å skjønne at både Caroline og mannen bare er to helt vanlige mennesker som alle andre når det kommer til krangler og rot – men vi alle er forskjellige og har forskjellige behov på disse punktene, og nettopp derfor skjønner ikke jeg hvorfor hun da er nødt til å dokumentere dette også. Jeg er bare 18, og har lest bloggen i flere år – jeg kan med hånden på hjertet si at denne bloggen aldri, på noen som helst måte, har fått meg til å tro at deres liv ikke er noe annet enn perfekt. Når man i tillegg er et voksent menneske i samme type bosituasjon virker det for meg veldig trangsynt å se på Carolines liv på den måten.

   15. Marianne

    Vil bare legge til at jeg synes det er så deilig og inspirerende å klikke seg inn her med all den positiviteten 🙂 Det er mange nok bloggere som skriver om det motsatte. Når er her inne drømmer jeg meg vekk og det er akkurat det jeg ønsker:)

   16. Caroline

    Akkurat det som er formålet 🙂

   17. Må bare si at jeg ELSKER å lese om ditt, kall det perfekte, liv! Jeg har ikke alltid interesse av å lese side opp og ned om «vanlige» mødre(jeg er jo en selv), jeg vil heller lese DIN blogg – akkurat slik som den er! 🙂

   18. Forresten så syns jeg de uhøytidelige bildene av dere var veldig koselig 🙂

   19. elisabeth h

    Enig! Når jeg leser et magasin eller en blogg som denne (som er min favoritt, heia heia!!), er det for å se noe pent,noe inspirerende,en fin detalj,en ide til styling/ interiør/sunt måltid,noe som gir et lite ‘løft’ og kanskje gir et puff til å gjøre noen positive endringer i min egen hverdag.Hvis jeg vil se bilder av rot,skitt og hverdagskaos…? Hvem vil se det????

  2. Marlene

   Makan til surt og unødvendig oppgulp! Jeg er heller ikke en av de som hyller Caroline, og ser sjelden grunn til å kommentere, nå klarer jeg ikke å la være.
   Jeg er fullstendig klar over at Caroline selv har valgt å blogge om sin hverdag, og med det følger det åpenbart at man ikke kan gjøre alle til lags. Den perioden hun var med i Skal vi danse, skrev hun flere ganger at hun var stresset og sliten, som selvfølgelig ble kritisert fordi hun hadde valgt det selv. Når hun så fremstiller hverdagen som perfekt, blir også det kritisert – for ingen er jo perfekte.
   Bloggen er bare en liten del av Carolines hverdag, og jeg ser ingen grunn til at hun skal bruke tid på å fortelle om eventuelle diskusjoner som hun og Lars Kristian har hatt, det betyr ikke at det ikke forekommer, men det kan og bør få være en privatsak uansett. Når det kommer til kritikken i forhold til at huset alltid er rent, så vet jeg at jeg antakeligvis også ville fremstilt huset mitt sånn på en blogg, fremfor å vise frem rot. Det betyr igjen at det ikke forekommer rot innimellom, men det har ikke nødvendigvis noe på en blogg å gjøre. Caroline har daglig flere tusen lesere på besøk hjemme hos seg gjennom bloggen. Jeg synes det er greit å ha det litt ryddig når jeg inviterer folk på besøk, oppvasken trenger ikke stå på kjøkkenbenken, selv om den fra tid til annen gjør det når jeg ikke har besøk. Prinsippet blir det samme! Det er helt naturlig at det er ryddig på de bildene som legges ut på bloggen.
   I stedet for å skrive innlegg om at alt neppe er så perfekt som det fremstilles, så kan man vel heller gå i seg selv og tenke på hvordan man ville ønsket å fremstille seg om man var i samme situasjon som Caroline. Deretter kan man lese bloggen med et litt mer «kritisk» blikk, og huske at det bare er en liten del av hverdagen til Caroline, og at hun da kan velge hvilke deler hun vil fokusere på på bloggen.

   1. Tina A

    Åh, jeg likte den sammenlikningen til Marlene av at å vise fram hjemmet på bloggen er som om man får folk på besøk!
    Jeg synes det er opp til Caroline hvor mye hun ønsker å vise av det «uperfekte». Selv liker jeg når vi får lesere får komme litt under fasaden, slik som i det morsomme intervjuet med Det Nye og det mer seriøse med VGTV (utrolig god jobb av både Caroline og journalistene!), men det er vel litt sånn at det er nettopp fordi det ikke skjer så ofte at det blir ekstra interessant. Jeg er ikke noen ukritisk Carolinefan, – det hender jeg er uenig eller ikke helt forstår henne, men jeg har nok blitt en Carolinefan 🙂 (Noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle bli første gang jeg klikket meg inn på bloggen 🙂 )

   2. Caroline

    ;D

  3. For en kommentar… Virker som om du har tenkt litt for mye på dette Eldbjørg. En blogg vil gjenspeile hvem som skriver den, tydelig at du da er veldig forskjellig fra Caroline som person. Og gjør det noe? Enkelte er litt vel hårsår når de kommenterer på denne bloggen, må ikke ta det personlig hvis noen andre velger noe annet enn deg. Noen er OCD ifht rydding, og har du aldri hatt støv på hjernen selv så forstår du det bare ikke. Men det betyr ikke at det ene eller det andre er noe bedre/ verre, alt har sine fordeler/ ulemper. Forstår meg ikke på slike lesere som deg Eldbjørg. Hva hvis noen hadde satt seg ned og analysert deg til grunne på den måten som du her gjør overfor Caroline (og utelukkende basert på en blogg, ikke et virkelig bekjentskap).. Synes du tar ting litt vel bokstavelig. Hva vet du egentlig? Alle har sine ting. Hvis du føler det som du skriver her, så høres det ut som du har havnet på feil blogg, kanskje bedre å finne en blogger som er mer lik deg som person..

  4. Karianne

   Det her synes jeg er totalt ufortjent for Caroline sin del.
   Jeg har fulgt bloggen til Caroline siden hun startet den. Jeg synes jeg bloggen viser et menneske som er flink til å stå på for sine ønsker og mål. Bloggen hennes har alltid inspirert meg, og den gir meg et spark i baken når jeg ligger på sofaen og ikke orker noe som helst. Den får meg til å prøve å gjøre en innsats for meg og mitt.
   Begrepet «perfekt fasade» som enkelte klarer å lire ut av seg er ikke noe jeg stiller meg bak. Synes Caroline er ærlig om det som trengs å være ærlig om, og det at hun velger å ikke skrive om alt i livet hennes betyr ikke at hun lurer oss lesere.
   Jeg tror veldig mange som kommer med kritikk til Caroline på mange måter kanskje har et snev av sjalusi. Nettopp fordi Caroline i stor grad mestrer å skaffe seg et liv som mange misunner. Hvem vil vel ikke ha et ryddig og vakkert hjem med ei nydelig datter og en kjærlig mann. Hun står opp om morgenen, trener og får ting unnagjort. Hvem ønsker ikke det samme? Det gjør jeg! Samtidig forstår jeg at alle kan ha problemer, og alt går ikke alltid på skinner.
   Det jeg vil frem til er at man skaper sitt eget liv. Caroline har sitt liv, jeg har mitt eget. Jeg vil aldri kunne kjenne Carolines liv fullt ut, og hun vil heller aldri kjenne mitt liv. Det bør være helt greit! Vi burde alle møtes med respekt uansett. Kanskje burde vi alle fokusere mer på vår egen lykke enn å kritisere og dømme andres lykke?

   Takk for at du er deg selv Caroline!<3 Du aner ikke hvor mye det har hjulpet meg når livet har vært tungt. "Fasade eller ikke", motivasjonen du gir meg er hvert fall det jeg trenger 🙂

   1. Caroline

    Takk for fine ord, Karianna 🙂 Jeg ønsker å inspirere på en positiv måte, og da er det hyggelig med slike tilbakemeldinger <3

  5. Synes du nedvurderer både Caroline og hennes lesere. Tror ikke at hun lurer noen. Hadde aldri kjøpt et interiørblad med bilder av uryddige stuer. Rotet kan jeg se på i min egen stue 😉

  6. Skjønner virkelig ikke hvorfor det hele tiden skal pirkes på alt. Det er vel ingens interesse å se på rotet til andre. Må si folk overasker meg. Skal Caroline endre seg for å tilfredsstille folk som bare titter inn for å finne noe å pirke på? Det er ikke noe problem å ha et rent og pent hus, handler kun om vilje . Er alene med to barn, hund og i full jobb. Har strøkent hjem , rene barn, hjemme laget middag hver dag. Har god økonomi og penger i banken .
   Og Eldbjørg , du måtte faktisk få frem at du har penger på bok.. så bra for deg. Skjønner ikke hvorfor du bruker energi på bloggen. .

   1. Caroline

    Godt å høre at vi er flere, og samtidig godt at ikke alle er like 🙂

    God helg til deg og dine – i rent og pent hus 😉

   2. Hva er det med dere? Hvorfor bryr dere dere om sånne ting?!
    Jeg har det ALLTID ryddig og rent når jeg får besøk, men det er da vel bare et spørsmål om personlig preferanse? Eller? Jeg krangler ikke så mye med samboeren min, men om vi gjør det er det ABSOLUTT ikke noe jeg gjør i all offentlighet! Er ikke dette common sense?
    Her sitter dere og diskuterer opp og ned om hvor vidt livet til en blogger er så perfekt som det virker?
    Jeg bare: hææææææ??!
    Nå kommenterer jeg jo selv her, men det er bare… så rart! Eventuelt så har jeg rett og slett bare… blitt voksen?

   3. Caroline

    Jeg slår et slag for de voksne 🙂 God helg til deg <3

   4. Hei 🙂 Ønsker virkelig ikke at bloggen din skal endre seg på verken bilde fronten eller annet. Håper du fortsetter med din måte å drive denne bloggen på – derfor jeg leser denne, fordi den er akkurat slik den er. Vil jeg lese noe annet, se andre type bilder så får jeg gå inn på en annen blogg da… Takk for inspirasjon på mange områder, heier på deg og bloggen din Caroline

    – nyt lørdag’s kvelden i ditt perfekte hjem, det gjør jeg i mitt – skinnende rent, med friske blomster og sønnen har kompiser på overnatting…he he

   5. Caroline

    Kommer ikke til å endre på den, nei 🙂

  7. Hvorfor er det så viktig for enkelte folk at en blogger som Caroline skal fremstå som folkelig, «som alle andre» og vise oss det som skjer bak fasaden av negative ting? Hvorfor? Jeg forstår det ikke…Jeg bryr meg virkelig ikke om hva som skjer bak fasaden hennes. Det anngår ikke meg. Jeg har bak min egen fasade å forholde meg til og jeg trenger ikke å få en klar bekreftelse på at andre mennesker som jeg ikke kjenner også har dårlige dager innimellom. Jeg vet det og det holder for meg å vite det. Det må da ha noe med deres egen selvfølelse å gjøre når dere har så stort behov for å føle dere mindre alene ved å få bekreftelse på at andre også er uperfekte. For hvis dere ønsker «kviser, brune doringer og makrell på duken» på bloggen så må det da på en måte være for å legitimere deres egne kviser, brune doringer og makrell på duksen osv. Hvorfor ikke bare godta at sånn har dere det og at det er greit? At Caroline ikke har det behøver da ikke å provosere sånn…
   Akkurat nå er leiligheten min bomba, og selv om jeg i teorien elsker å ha det ryddig så gidder jeg ikke gjøre en dritt med det akkurat i kveld (sikkert ikke i morgen heller) fordi jeg er sliten og ønsker å prioritere å sitte i sofaen og gjøre ingen ting. Hvis Caroline bruker kvelden sin på å trene, sminke seg, se fresh ut, rydde hus og diske opp perfekte retter til mannen sin på vakkert servise så er det helt supert for henne:) Men det irriterer ikke meg her jeg sitter i roteleiligheten min. Og det burde ikke irritere dere med kviser, brune doringer eller makrell på duken heller. Lev deres eget liv så lever Caroline sitt også gir hun oss glimt gjennom bloggen. Krangler, vrange unger og kviser kan hun holde privat for det har hun absolutt krav på.

   Synes strategien din fungerer 🙂 Elsker når du er litt selvironisk men please, ingen brune doringer!! 😛

   1. Caroline

    Haha 😀 Det skal jeg love at du slipper 😉

  8. Jeg skjønner helt ærlig ikke kritikken og argumentasjonen til Eldbjørg og flere her? Eller jeg skjønner ikke hvorfor den er rettet mot Caroline? Her i Vesten lever vi en populærkultur og i et mye materialistisk samfunn- å fremstille livet sitt «perfekt» (noe jeg egentlig ikke mener Caroline gjør) er noe som i stor grad kjennetegner samfunnet vi lever i.

   Om jeg spør flertallet rundt meg (som da i betraktning er i besittelse og bruk av den nye teknologien) om hva de snapper til sine venner? Hva de legger ut på instagram, facebook, twitter? Hva stort annet er det enn at de legger ut statuser, oppdateringer og bilder av det «perfekte livet» alle ser ut å leve på disse sosiale mediene? Hvor mange er det som sender snapper om at de ikke orket å dra til treningsstudiet sitt likevel? Hvor er den skriftlige historien bak bildet som viser det «perfekte» kjæresteparet på den «perfekte» ferien som omhandler at de hadde en gigantisk krangel rett før bildet ble vist? Hvor mange av oss er det som legger ut statuser, bilder og oppdateringer om den sexdøde perioden man akkurat nå har med typen, eller om treåringen vår som la seg ned på Rema´n midt på gulvet i et stort hyl midt i rushtiden fredag ettermiddag?

   Slik jeg ser det så har ikke bloggen til Caroline en annen funksjon og verdi enn det Facebook, twitter og snapchat har for meg og mange andre. Bortsett fra at for henne er det en heltidsjobb å eksponere seg på det viset. Jeg vil gjerne dele det positive som skjer med livet mitt, jeg vil og,ærlig nok, gjerne vise det jeg er stolt over, glad i og glad over. Om det så er en snap av min nye Iphone 6, mitt nyeste skoinnkjøp, et skrytebilde av en fullført treningsøkt eller en bedre vinmiddag med min bedre halvdel, så er det slike hendelser jeg viser og har lyst til å dele med mine 500 venner på face. Det er absolutt ikke for å prøve å vise omverden hvor perfekt jeg er eller har det. Det er rett og slett bare fordi jeg ser ikke vitsen med å dele personlige ting slik som krangler, eller mer negative hendelser slik som at jeg spiste en potetgullpose istedenfor å dra på den planlagte økten, men «resten av omverden». Jeg vil gjerne fokusere på det positive og fine istedenfor og få glade og positive tilbakemeldinger tilbake.
   Selvfølgelig deler jeg noen krangler, dårlige dager, osv. med mine nærmeste, mens annet kan jeg velge og holde privat eller la det være mellom meg og min kjære. Men jeg har da ingen interesse om å dele dette med mine 500 venner på face? Hvorfor skal Caroline ha behov for å da gjøre dette med sine tusenvis av følgere? De fleste som er oppegående og reflektere her inne skjønner vel selv at Lars Kristian og Caroline sikkert har og har hatt alt fra små idiotiske krangler, til større. Eller at Nelia gulpet over antrekket til Caroline rett før de skulle ut døren, eller at en av de fikk matforgifting på ferie og måtte tilbringe mesteparten av ferieuken på do. So what? Det bryr hvertfall ikke meg så veldig mye. Om jeg vil lese og høre om litt mer «hverdagslige» ting så kan jeg gå inn på Komikerfrue, eller en annen blogger som kanskje har et litt mer ærlig og humoristisk preg. Men legg merke til at de er da nettopp dette; mer humoristiske. Og det er deres vri, det er ikke Carolines. God lørdag 🙂

  9. Sagt det før og sier det igjen, carolinebergeriksen.no er et motemagasin på nett, på lik linje med detnye and so on! Carolinebergeriksen er et merkevare, ikke nødvendigvis den helt ekte personen caroline, som vises til venner og familie? Vi lesere får se en god del av henne, men vi ser først av alt merkevaret ikke kvinnen bak! Sender du kommentar til motemagasiner og, hvor bildene er for perfekte og stygge sko? Eller lar du bare være å kjøpe det? La vær å les dette motemagasinet på nett da, om du ikke liker det…

 16. You guys look lovely! =D

 17. Åhh, herlig good-feeling innlegg! Må smile litt, kan tenke meg L-K var rask da ja!;)
  Dere er så fine sammen!!:) Ha en fin helg dere også! 🙂

 18. Haha kjempe bra 🙂 Likte veldig godt selfiebildene av dere her. Herlig å se noe som ikke er redigert og ordentlig. Som vi er vant til å se hele tiden. Love it! Vakreste ekteparet

 19. Hei!

  Det så godt ut! Hvor stor mengde sjokolade tilsatte du? Justerte du da på annet, som vaniljepulveret?
  Jeg må ha ting inn med «teskje» da jeg og kaker kan bli fiasko på kjøkkenet ;). Jeg gjør fort feil og følger ikke oppskriftene nøye nok :).

  1. Caroline

   Tilsatte ca. 1 1/2 plate 🙂 Jeg bare prøvde meg frem og smakte til. Ingenting er «feil» på kjøkkenet, bare prøv deg frem 🙂

 20. Lill-Jeanette

  Jeg er sikker på at cupcakes og smoothiene smakte dem som kom på døren deres i går,forhåpentligvis fikk dere gitt bort litt smågodt også :)) Dere er så søte sammen :)))

  Håper rødvin og pizza smakte,kjempefine bilder,ha en fin helg videre,klem fra Lill-Jeanette

 21. Åh, dere ♡♡ Så herlige bilder! Ha en fin helg skjønne! 🙂

 22. For noen flotte bilder!!! Endelig å se deg så naturlig Caroline, med masse glimt i øyet, herlige «rynker i panna» og du ser bare så lykkelig ut.. Denne utgaven av deg… så troverdig endelig! Ha en kjempefin helg 🙂 U Rock!

 23. Haha, så morsomme bilder av dere to 🙂 Som oftest har du en ren, pen linje på innleggene dine, altså veldig fokusert på det du skriver om, med bilder som forteller sammen med teksten.
  Men, så en og annen gang kommer du med slike overraskende bilder og tekst. Jeg elsker begge variantene, og siste innlegget her gjør det SÅ verdt å følge med videre!

 24. Christine

  Hei Caroline 🙂 Går barna nyttårsbukk «der borte»? Lurer på om det er mest vanlig i Bergen. Men det er såå koselig når barna kler seg ut, ringer på dørene til folk og synger en julesang på nyttårsaften for å få godteri 🙂 Det var jo det gøyeste på nyttårsaften når jeg var liten! Høres vel ut som den gamlingen nå, men synes det er litt synd at Halloween kommer og det virker som den tar over nyttårs tradisjonen. Håper de som har den tradisjonen holder på den og gir den videre til ungene 🙂

 25. Haha, så skjønne bilder av dere 🙂 Elsker cupcakesformene, så fine de var! Må si det frister veeldig med sjokoladecupcakes nå, ja..

 26. Så gøy med de uhøytidelige bildene!

 27. Åh, så fine bilder av dere! Elsker sånne bilder 🙂

 28. Birgitte

  Hei Caroline..
  Når du bruger Sunspa chocolate. Bruger du så over hele kroppen i denne efterårstid? Eller kun dele af kroppen.. Hvor mange gange har du ca i sådan en flaske?
  Go aften. Knus <3

  1. Caroline

   Bruker den stort sett på overkroppen og i ansiktet 🙂 Jeg har den vel til rundt 8 omganger? På resten av kroppen foretrekker jeg 3Day lotion 🙂

   Klem 🙂

   1. Birgitte

    Tak 🙂 prøver 3Day lotion også…

    Knus <3

 29. <3

 30. Supersøte bilder av dere! 🙂
  Ser enkelte kommentarer over her som kritiserer din fremstilling av hverdagen og livet ditt her på bloggen. At det er så fint hele tiden. Vi skjønner vel alle at også hos deg eksisterer dårlige dager, rot, stress etc. Men det er jo så kjedelig å lese om -vi liker jo å bli motiverte og kose oss med lesinge, flykte litt bort. For all del, bare fint å lese om hverdagslige plager, kaos og slikt iblant ;), men det er tross alt et image for bloggen C B E og dette må opprettholdes.
  Jeg <3 bloggen din, Caroline. Hvorfor forandre noe som, funker som bare det?! 🙂 Fortsett å gi oss de gode stundene, takk 😉
  Ønsker deg og familien din en nydelig helg 🙂
  Klem fra meg <3

 31. Heia deg Caroline! Jeg blir superinspirert av bloggen din, elsker at det er ryddig og perfekt 🙂 Gir motivasjon til å ha det rent og pent hjemme, samtidig gir du inspirasjon på mange andre områder, bl.a. til trening og et sunt kosthold. Glad du ikke viser rot og andre unødvendigheter! Bloggen din gir et avbrekk fra hverdagen, en drømmer seg bort og er rett og slett super. Fortsett som du gjør, jeg elsker det!

 32. Vel… jeg leser ikke denne bloggen fordi jeg vil se rot på bilder, lese om krangel eller se hullete, slitte jobbebukser på Caroline! Jeg leser denne bloggen fordi jeg nyter av de flotteste bildene, lekkre antrekk og freshe sminkninger. Jeg får masse trenings inspirasjon av treningsinnlegg, finner iblant noen ting å herme etter på inredningsfronten, noen klær å kjøpe etc, etc.
  Jeg setter pris på alt arbeid å tid Caroline legger ned på bloggen å jeg skjønner meget godt at det vi ser er en brøkdel av livet hennes og at alt ikke bestandig er perfekt og rosenrødt MEN jeg trenger ikke se det i bloggen for å skjønne det!
  Vil jeg se rot, krangel og skitt både her å der da klikker jeg meg inn på en annen type blogg!

 33. Hei 🙂 så utrolig søte cupcakes! Hvor får man tak i de cupcakeformene? Ønsker meg 😉
  Ha en fin kveld videre!

  1. Caroline

   De er fra Miss Etoille 🙂

 34. Min søster er som deg. Med to barn og advokat som utke. Hadde jeg ikke hatt au-pair hadde det nok vært temmelig rotete her.
  Men jeg ser jo at å prioritere ett plettfritt hjem gjør at hun bruker mindre tid på barna enn jeg gjør. Det ville jeg gjort uten hjelp i huset også.
  Samtidig så skulle jeg ønske jeg var litt mer ryddig… At du irriterer enkelte er jo fordi de ønsker de hadde ett snev av din personlighet og etter-fødsel kropp… Kult at du legger ut kritiske kommentarer også!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *