kveldskos

kosestund

Elsker disse kveldene med pekebøker og hundekos, og kjenner at jeg virkelig gleder meg over hver eneste dag og hvert eneste lille steg i utviklingen. Hun stryker mamma på kinnet og gir verdens beste klemmer mens hun lager den søteste «mmmmm»-lyden, så herlig! Det skjer noe hele tiden, alt går så fort, og da er det viktig å stoppe litt opp og ta seg tid til å nyte øyeblikkene. Jeg har blitt mye flinkere til det bare det siste året.

studn2

_______________________________________________________________________________________________________________

Ser dere Hugo har fått seg ny julegenser? Haha, må jo bare elske den! Vi fikk den tilsendt i posten av Norwegian Fashion Dog, tusen takk! Nå mangler vi bare en helt lik til Ronaldo, så blir det tidenes julekort! 

hunder2

hunder3

Nå blir det middag her i huset, klikk gjerne innom for oppskriften senere i dag 

65 kommentarer

 1. åh, får aldri nok av bilder av deg og Nelia – dere er så nydelige!

 2. elisabeth

  Så herlig det øverste bilde var <3

 3. Such a super cute picture – you are really a wonderful mom <3
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Kristin Hagen

  Hei! Hvor er den flotte sofaen i fra? Ha en deilig torsdag! Kristin

  1. Caroline

   TM Design 🙂 Finner de på facebook!

 5. Ser verkligen jätte mysigt ut! Vem är hon mest lik, dig eller LK? Ser fram emot recept, behöver inspiration till middagar här hemma. Blir lätt annars det samma om och om igen =(

  Retail-therapy his Louis Vuitton idag, kika in och se!

  //Amanda

 6. For en herlig gjeng <3

 7. Kan ikke annet enn smile av disse bildene! Skjønne mennesker og dyr. 🙂

 8. Madeleine

  Dere er nydelige! 🙂 Ha en fin torsdagskveld!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Håper kvelden din var fin 🙂

 9. Kari-Elise

  Jeg syns det er så koselig med hverdags-innlegg, har savnet det litt i den travle tiden du har vært gjennom 🙂

 10. Skjönne c:) hvor är din genser ifra? Hilsen m:)

  1. Caroline

   Den er fra honky dory 🙂

 11. Åhhhh va hon är lik din man!! Dig också såklart, det är så häftigt att man kan se en mix av er båda!

 12. Solstråle

  Åh nydelig bilde av dere mor å datter 🙂 nelia er så søt. Å hundene også;)

 13. Herlighet, Nelia er så nydelig! Og haha, Hugo <3

  1. Caroline

   Tusen takk, hun er et lite sjarmtroll <3 🙂

 14. Åh vilka fantastiska bilder och var är fåtöljen ifrån, älskar den. Är den i sammet?

  Jag blir så glad om ni vill kika in på http://www.modevarlden.se. Svartvit fantastisk inspiration idag!

  Kram Johanna

  1. Caroline

   Ja, det er den 🙂 Tusen takk 🙂

   Klem!

 15. Ingeborg

  Koselig innlegg! Nydelig lita frøken du har 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 <3

 16. Så koselig <3 Gleder meg til "min" tid kommer 🙂

 17. Så koselige bilder 🙂
  Hvor er genseren din fra ?:))

 18. Aleksandra

  Fantastisk fin kåpe! Du har ikke fått øye på noen litt billigere varianter som ligner for oss studiner? 🙂 gjerne et budsjettalternativ på denne! Hvem har vel bedre oversikt på butikkinnhold enn deg! 😀
  Og den genseren du har her! Hvor er den fra!? 😀

  1. Caroline

   Kommer innlegg om det på mandag eller tirsdag 🙂 Har ikke oversikt over billige kåper som ligner, men kan sette det opp på listen over mulige fremtidige innlegg.

 19. Ååååååå, så inspirerende du er! Har nå tilbrakt siste halvtimen på å skrolle nedover bloggen din! Så utrolig nydelig!
  Tihi, du er jo selve effektiviteten selv! Det var akkurat inspirasjonen jeg trengte før jeg går igang med leksene! Takk for dagens inspirasjonsboost!

  1. Caroline

   Nei, så koselig 😀 Tusen takk! Håper du fikk gjort en del 😉

 20. Fininger❤️

 21. Jeg trodde først at det stod «Hug Me» på genseren til Hugo. Det hadde vært fint det også 🙂 Veldig koselige bilder <3 Dere er søte.

  1. Caroline

   Hihi, ja 😀

 22. Jeg må si at jeg synes det var veldig koselig å se noe annet enn modellbilder av deg der du viser klær . Det er fint å se at du er kosemamma, at hundene får være i sofaen (det er fy her, da), og at du viser en «hverdagsside» av deg.

  1. Caroline

   hvis du kikker i kategorien «hverdagsliv» er det mange bilder der i samme stil 🙂 Koselig at du liker det 🙂

 23. Michelle

  herlig mor og datter bilde <3 ja, må bare nyte tiden, de vokser jo så fort til, så tiden du har med henne nå kommer ikke tilbake! Men heldigvis, selv om de utvikler seg så fort, så er nok de neste fasene vel så gode som når de er små 😀 herlig bilde av vofsene også!

 24. Hei Caroline:) Jeg ville bare fortelle deg at du virker som et herlig menneske. Jeg har fulgt bloggen din siden starten, og jeg syns du gjør en veldig flott jobb. Du har en fin balanse av ting du formidler til oss lesere, selv om jeg må innrømme at jeg faller litt ut på treningsfronten. Det er gøy å se innlegg som handler om mote og skjønnhet, og i den forbindelse ønsker jeg meg et innlegg om hva du mener er viktige do’s and don’ts å tenke på når det gjelder dette. I tillegg syns jeg det er artig når du deler detaljer om noe spesielt som har skjedd; som for eksempel en morsom eller flau situasjon du har vært i. Jeg syns det er imponerende at du klarer å holde såpass god orden på bloggen, slik at det alltid har et profesjonelt preg. Her har andre i bransjen mye å lære av deg:) Til sist vil jeg si at du er tøff som er tro mot den du er når det gjelder å vise ryddighet, lykke, sunnhet, kjærlighet og andre uglesette ting på bloggen, selv om du hos noen enkelte blir tatt for å være et dårlig forbilde på grunn av det (say what?). Jantenorge er blitt så stort at om du en dag hadde gått den motsatte veien og postet et bilde av matrester på kjøkkenbenken, så hadde du sikkert blitt tatt for å fronte e-coli til barn. Uansett, takk for hyggelig lesestoff hver dag:) jeg vet at det er tøft, så jeg håper du setter av tid til å drite i oss lesere noen ganger, og heller tenker på Caroline.

  Klem fra Tonje:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Tonje 🙂 Klem fra meg 🙂

 25. Helt nydelige bilder<3 Jeg lurte på hvor er det pelsskinnet du har over stolen på stua fra? Har letet etter akkurat ett sånnt et lenge, men har ikke funnet et så fint ett noen plass enda.

  Ha en fortsatt fin torsdagskveld 🙂

  1. Caroline

   Det er fra kid 🙂

 26. Å så herlige bilder- nydelig familie, tobeinte og firbeinte!:)

 27. Tenk at hun snart er 1 år! .. innen neste november er hun nok en løpende liten skravlebøtte! Det er utrolig hvor mye som skjer de første leveårene, og jeg som daglig leser syns det er utrolig koselig at du (dere) slipper oss så tett innpå i hele prosessen. Som du sa i intervjuet, hun er den største delen av ditt liv, det ville nesten blitt unaturlig å holde henne helt vekke fra bloggen OM ditt liv. Pluss at hun legger til så mye sjarm i bildene hun er i!

 28. Så mysigt!

 29. Hva heter den skjønne barneboken og hvor har du fått kjøpt denne?

  1. Caroline

   Nelia er medlem i goboken 🙂 Så den er derfra, hun får bøker ca. en gang i mnd. 🙂

   1. Sandra

    Hva koster det sånn ca. i mnd for å være med i bokklubben? 🙂

   2. Caroline

    Det varierer fra bokpakkene du får tilsendt. De setter sammen en bokpakke basert på alderen til barnet ditt, så velger du selv om du vil beholde alle, noen eller ingen 🙂

 30. Åh Gogo og Lille-Ba! Koseligste bøkene 🙂

 31. Ble sittende å se på alle episodene av Det nye-jenta idag – ville bare si at du var kjempeflink! 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig koselig, tusen takk 😀

 32. Angelica

  Heisann. Jeg elsker interiør. Og lurte på om du kunne tipset om noen gode interiør sider :-)?

  1. Caroline

   Jeg skal innrømme jeg er litt blank på nettsider som har interiør, jeg synes miinto er det letteste, for de har alt mulig 🙂 Ellers bruker jeg bare google for å finne det jeg ser for meg 🙂 Når det gjelder møbler, er TM Design favoritten 🙂 Og Riviera Maison 🙂

 33. Hvilken rase er ronaldo? Søt pike du har!

  1. Caroline

   Takk 🙂 Han er en tibetansk spaniel 🙂

 34. Jeg ser du rykker nedover på blogglisten. Er det noe feil med den?

  1. Caroline

   Du må se på lesertallene, ikke plasseringene 🙂 De er stabilt høye. Noen ganger er det andre som eksponeres mye i media, og da gjør de et byks oppover, eller de skriver et innlegg som deles mye og øker dermed lesertallene 🙂 Personen som ligger på førsteplass i dag pleier jo ikke å ligge så høyt oppe, men har skrevet et innlegg som deles mye. Blogglisten teller også kun norske ip-adresser, ikke utenlandske.

 35. Åh…husker så godt denne fine tiden. Min jente er nå seks, og jeg har hele tiden tenkt at akkurat NÅ vil jeg stoppe tiden. Men så kommer det ny tid, ny utvikling, og det er like fint. Men jeg må si at noe av det største var da hun begynte å snakke. Før det måtte vi på en måte gjette litt, og vurdere ut i fra uttrykk. Men når hun plutselig kunne si NEI, det vil jeg ikke, eller JA, det vil jeg…ubetalelig! Gled deg framover, du har så mye kos i vente:)

  1. Caroline

   Haha, jeg gleder meg 🙂 Lille mennesket 🙂 <3

 36. Janne Celine

  Åååå, så nydelig 🙂

 37. Hei Caroline:)
  Virker som dere har det så koselig hjemme:) nydelig familie du har <3 en ting jeg lurer på om du kunne skrevet ett innlegg om en gang, er om hvordan dere takler når det stormer som værst rundt dere. Når du/dere mottar kritikk og personangrep på nett. Det er jo et tema som er sårt, men jeg beundrer sånn styrken din! Jeg har sett intervjuet med deg nå, og jeg husker også ett intervju av deg på God kveld Norge, der du virket så herlig!
  Syns kritikken du får på nett er ufortjent..
  Er bra at folk får se den "ekte" caroline via intervjuer og TV opptredener:) Stå på jente!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Kan sette det på listen, men kort kan jeg si at vi finner trygghet i familie og venner 🙂 Det er de som betyr mest for oss, i tillegg får vi også alltid mye støtte fra de som er enig med oss. Og sist så må vi akseptere at folk har ulike meninger. Vi er offentlige personer begge to, og da kan handlingene våre bli gjenstand for debatt uansett.

 38. Lill-Jeanette

  Så nydelige bilder av deg og Nelia,og vofsene <3

 39. Dere er nå bra fine alle sammen 🙂

 40. Margrethe

  Så koselige bilder 🙂 Mine unger har også vært medlem i Boboken og bøkene har vært godt leste. Så koselig med slike stunder 🙂 Lekker sofa! God helg 🙂

 41. Hei,
  ville bare tipse om den supersøte lillekanin dukken som du kan få kjøpe på nettbutikken min som er nyoppstartet. Barneglede.com.
  Håper du finner noe du liker. Kanskje til Nelia?

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂 De var jo kjempesøte 😀 <3

 42. Nydelig bildet av vofsene <3 De dukker ikke opp så mye som før på bloggen, så jeg synes det er så koselig når det popper opp et bildet av dem og 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *