fall coat

IMG_0874IMG_1136IMG_1258IMG_0966IMG_1146IMG_1094

(annonselenker) kåpe maison scotch / jeans bikbok / turtle neck vila / sko nly / veske 3.1 phillip lim 

_______________________________________________________________________________________________________________

God morgen til deg  Kombinasjonen av frost på bakken og pepperkake til kaffen i dag tidlig fikk meg virkelig i julestemning, og den følelsen er så deilig! Da jeg i tillegg oppdaget rådyr utenfor vinduet ble jeg så ivrig at jeg hylte til Lars-Kristian at det var reinsdyr i hagen og at han måtte komme for å se. Haha! Hele kroppen kribler etter å starte med julepyntshoppingen, men jeg skal klare å holde meg litt til – i det minste til kalenderen viser november. Da ER det jo jul! Sånn nesten. 

Ettersom hele dagen i går gikk med til Oslo, har jeg en del å ta igjen foran dataen her hjemme. Så ser det ut til at det blir oppskrift-torsdag senere ettersom vi gikk for sushiløsningen i går kveld, å lage middag er kanskje det siste som frister etter en at veien hjem plutselig blir dobbelt så lang. På menyen står en type kyllingnuggets som faktisk er veldig enkelt å lage, gleder meg til å dele 🙂 

Jeg kikker bare innom for å ønske deg en fin dag, vi sees senere! 

62 kommentarer

 1. Gabriella

  Fine bilder.. 🙂 og jeg viste det var dere jeg så når jeg gikk hjem fra jobb. på bryggen ved bragernes strand 😀

  1. Caroline

   Hehe 😀

 2. Elsker at jeg ikke er den eneste som kribler etter å starte julehandelen! 😀

  1. Caroline

   Vi er flere 😀 😀 😀

 3. Hei! Elsker hvordan du kombinere antrekket ditt. Blir ofte imponert over ferdighetene dine i posering og det ser alltid så naturlig ut for deg. Det gjør det ikke for meg for å si det sånn! Men jeg lurer litt på om det ikke er kaldt å gå i de skoene du har på deg? Her jeg bor ville det være umulig å gå i slike sko ute akkurat nå, for kaldt!

  Håper du får en fin dag Caroline 🙂

  1. Caroline

   Begynner å få god trening i det 😉 Det gikk greit, var ikke sååå kaldt igår 🙂

 4. Så fint og høstlig (om det er et ord?, haha) antrekk 🙂 Har bare et spørsmål; er du fornøyd med vesken? Den ser såå fin ut, men litt usikker på størrelsen, og hvor praktisk den er? Hadde vært supert med svar, jeg vurderer å ønske meg den til jul, hihi!

  1. Caroline

   Ja, kjempefornøyd 😀 Synes den er veldig praktis, og ønsker meg flere i andre farger.

 5. Hei 🙂 Sitter her med tårer i øynene av latter. ELSKER at Lars – Kristian la ut bilde av seg selv i undertøyet…Det hadde jeg ikke forventa, og det er bare så hærlig å se at dere er så avslappa og morsom! 🙂

  Men uansett, den kåpa der var H E L T sykt fin, men akkurat litt for dyr for meg akkurat nå 🙂
  Ha en fin dag, du er og blir den beste bloggeren! Takk 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 De er gærne… :O

   Tusen takk 🙂

   1. AHAHAH! Ler så jeg griner etter å ha sett det bildet! Lenge leve god humor og godt humør. Elsker både Lars Kristian og Ørjan for å gjøre det 😀 Ellers må jeg jo nevne at antrekket var utrolig fint 🙂 Har begynt å tenke over hvor god kvalitet bloggen din har. Plutselig slo det meg hvor gjennomført og strukturert bloggen din er i forhold til utrolig mange andre! Ikke at det ikke finnes andre altså, mange bloggere som burde få creds, men din er best 🙂

   2. Caroline

    Haha, hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle se Lars-Kristian i dameundertøy :p Får håpe det var første og siste gangen 😉

    Tusen takk 😀

   3. Hehe, ja virkelig :-O men sinnsykt morro! Det eskalerte ut i noe helt uventa det der :-p

    Ha en fin kveld <3 du er god!

   4. Caroline

    Ha en fin helg, søta! 🙂

 6. Blir du ikke kaldt på føttene i så tynne sko(uten sokker)?

  Jeg fryser bare det er under 10 grader jeg… =)

 7. Må bare skryte litt av deg og Lars Kristian, dere har blitt utrolig flinke til å finne kule locations, og ikke minst til å ta vakre bilder!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. hei!

  Jeg bare lurer på hvordan det gikk med rokkeringen som mave trening?
  eller hva synes du ,effekt eller ei?

  driver med litt jogging ,trapptrening enkle styrkeøvelser,men dette virker jo litt morsomt i tillegg. Gøy viss det gav litt midje oppstrammings.

  L

  1. Caroline

   Har ikke fått brukt den her hjemme enda, men det har fungert fint tidligere 🙂

 9. Så tøffe bilder! Dere er flinke 🙂

 10. tror det er en liten skrivefeil i teksten, eller var det både rådyr og reinsdyr i hagen deres?

 11. Haha, ler meg i hjel av siste oppdatering på «fire dager etter fødsel debatten». Lars Kristian er jo hysterisk morsom «tok litt tid, måtte bare ta bikinilinja først» he he

  1. Caroline

   Haha 😀 Veldig gøy, ble rimelig overrasket da han kom tuslende ned trappa i undertøyet mitt, og at han hadde funnet det i det hele tatt :p

   1. Tina A

    Hahaha, ser det for meg. Jeg tror jeg hadde blitt litt betuttet om jeg så typen min gjøre det samme 😀

  2. haha! OM jeg er glad dette ble nevnt for det har jeg ikke fått med meg! Dere er nå hærlige folk alle 4!

 12. Har du fylt på leppene igjen?

 13. Frosten fikk meg i julestemning og, så sitter å lager spilleliste med julesanger på spotify 😉
  Lekker kåpe! Og vanvittig fine sko .. men jeg må bare spørre, fryser du ikke på føttene? :O 🙂 Ha en fin dag!

 14. Veronika

  Her var du smashing! 😉 Og utrolig pen kåpe!!

  God torsdag til deg og din familie!

 15. Den kåpen var helt stunning- right up my alley;)

  Ønsker deg en herlig dag!

 16. Nydelige bilder og nydelig kåpe! Du kler rødt skikkelig godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 17. Ragnhild

  Julen å julestemningen er magisk! En nydeleg tid vi går i møte:-) Ha en fin dag vakre deg, du er med å gjøre min dag god. Elsker bloggen din å hele din flotte utstråling! Gooood klem til deg:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, Ragnhild 🙂

 18. Jeg har alt startet julepynt-shoppingen jeg… Klarte ikke holde meg mer.. Er FOR glad i jul til å miste noe tid.. Elsker tiden rundt dette <3 🙂

  Anbefaler Ohlens på Herkules!!! 🙂 Og Ellos og Hm Home! 🙂

  Ha en vakker dag, skjønne deg! 🙂

 19. I love these shoes! After seeing your blog I just went to Nelly website and purchased them! Hope it won’t take long for them to get to Australia. Love your blog Caroline xx

 20. Hahaha! Jeg ler av utfordringen Lars-Kristian fikk av Ørjan!

 21. You seem to be wearing lot of those particular shoes, in black and beige, from Nelly. Are those really that good? I’ve been thinking about ordering but they don’t look too comfortable to me? What do you think?

  1. Caroline

   Yes, actually they are really comfy 🙂

 22. ida undall

  Hurra for Oppskrift-Torsdag! like spennende hver gang du legger ut Mat oppskrifter!
  Ble inspirert av ditt Lavkarbokosthold og begrunnelsen for det at jeg selv begynte med det for 1 år siden 🙂

 23. Kamilla Rudsdammen

  hvor er solbrillene fra?:-)

  1. Caroline

   Le Specs 🙂

 24. Wow, for noen vakre bilder! Synes fotografen fanger den nydelige naturen og nydelige deg så utrolig godt. Dette må være noen av de beste bildene jeg har sett her på bloggen din.

  Og så likner du på Reese Witherspoon på bilde nummer tre. På det fjerde bildet er du smellvakker! Må ellers si at Lars Kristian var lekker på undertøysbildet- utrolig sporty gjort av ham! 😀

 25. Er bildene tatt i Drammen? Ser ut som elvepromenaden vi har her 🙂 – utrolig fint!! ps:ser kai ofte, og da tenker jeg på dere og skal vi danse, dere skulle jo vært med enda!! Hihi 😉

  1. Caroline

   Ja 🙂

 26. Huff, jeg ser mange gir seg ut for å være Lars-Kristian i kommentarfeltet til Marna angående post-fødsel-bilde, og noen av de er sørn meg god til å imitere hans litt formelle måte å skrive på, folk gjør rare ting!

  1. Caroline

   Håpløse mennesker, men hvis det gjør dem lykkelige 🙂

 27. Haha, fantastisk å høre entusiasmen over julen 😀 Her i London har julen omtrent startet allerede, julepynten kommer sakte men sikkert opp på de aller fleste steder nå, og i begynnelsen av november tennes lysene i Oxford Street og Regent Street. Fantastisk spør du meg, julen er jo det beste som finnes 😀

 28. Hei! Jeg synes bildene på bloggen din er veldig flotte. Jeg er selv litt fotointeressert og i den forbindelse lurer jeg på hvilket kameraobjektiv dere bruker når dere tar antrekksbildene? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Vi bruker ulike, men som regel 35 mm og 85 mm 🙂

 29. Pernille Steen

  Du Ligger en måned før alle andre, Caroline 🙂

 30. Inspirert jente

  Hei! Må først si at jeg er utrolig inspirert av bloggen din – titter innom flere ganger om dagen og det er alltid morsomt å lese når det har kommet et nytt innlegg. Likte også godt intervjuet! Du er så flink til å svare for deg og du er 100% ekte og står for alt du gjør og sier. Det er inspirasjon det! Jeg lurte på en ting, kunne du ha laget et innlegg med julegavetips til menn snart? Er ikke lett. Leste et innlegg du lagde i fjor om det, men kanskje du har andre tips i år? 🙂 Ha en strålende fin kveld videre!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂 Kommer nok noen innlegg med tips etter hvert.

 31. Flotte bilder – og et flott outfit på en flott dame :)!

 32. Hei! Dette høres sikkert skikkelig teit ut, men hver gang du linker til et plagg jeg får lyst til å kjøpe, og jeg klikker meg inn på det, så får jeg ikke lyst likevel, for de sitter alltid finere på deg enn på modellene. Spesielt på den lilla kjolen du hadde, var jo fin på modellen også, men ikke sånn må-hafin som på deg. Haha, må jo bare bety at du er vanvittig flink til å kle deg og ta bilder, all kred!
  Ha en fortsatt herlig torsdag 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, Ida! Tusen takk 😀

   1. Hehe, akkurat det tenkte jeg også, da jeg klikket på den kjole-lenken. Du selger klærne bedre. Det gjelder igrunnen alle kleslenkene jeg har klikket på:)
    Tenkte at bildene var fra Drammen, kjente igjen omgivelsene, bor jo like ved 🙂 Drammen er blitt superfint 🙂
    God helg til dere!

   2. Caroline

    Så koselig å høre 🙂

    God helg til deg også!

 33. Åh jula blir enda mer spesiell når man har fått barn! Når de begynner å forstå litt av det og glede seg, og en liksom opplever det magiske med jula gjennom barna 🙂 kos dere med forberedelser og alt som hører med 🙂

 34. Å, så kult, dere var rett nedi her jo! ^^ Flotte bilder, så nydelig! Og den kåpen var lekker 🙂
  Jeg og elsker jul, og gleder meg stort til å kunne begynne å handle til julen. Visste du at de har en julebutikk i Oslo, som er åpen året rundt? Jeg var der for litt siden, og kunne gått rundt der i evigheter. Så mye fint! Hjelpes. :p

 35. Du ser så superfresh ut for tiden! Og litt anderledes. Litt mer fylde i leppene? Veldig fint 🙂

  Du har litt botox også? Det hjelper mot tunge øyelokk? Ser veldig åpent og fresht ut nå 🙂

  1. Caroline

   Ingen botox, kun restylan i leppene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *