effektiv dag i hovedstaden

5IMG_1502IMG_15052IMG_1311IMG_14983IMG_1509

_______________________________________________________________________________________________________________

Jeg tror jeg elsker mathallen! Så mye god mat og drikke samlet på et sted, hit skal vi spise god mat og drikke enda bedre vin neste gang vi har barnefri 🙂 I dag ble det bare en kjapp lunsj etter et kjempehyggelig møte vi hadde like i nærheten. Lars-Kristian har hatt dagen fri, så han ble med meg og det er jeg så glad for. Møtet var med manageren min og noen nye, spennende mennesker jeg gleder meg til å jobbe med fremover – gleder meg til 2015! 

Vi reiste fra Siljan tidlig i dag og brukte godt over 2 timer hjem ettersom vi havnet midt i rushen – er ikke det en klassiker? Så rakk jeg aldri å si god morgen til dere fordi vi var litt sent ute og ville så gjerne komme tidsnok til avtalen, så da ble det altfor sen oppdatering, da. Heldigvis skjer det bare sånn ca. en gang annen hvert år, for jeg får jo hetetokter bare av tanken. 

Uansett! Vi skal i gang med middagen nå og jeg gleder meg allerede til å legge meg under dyna, kjenner at jeg er sliten av bilkjøringen og en veldig lang dag, og kan ikke fatte og begripe hvordan jeg holdt ut i så mange uker under Skal vi Danse og Det Nye-jenta. Men det er noe med viljen og den energien du får når noe du virkelig vil driver deg, og den energien er gull verdt. Er sikker på at den kan flytte fjell. 

Vi sees senere i dag eller i morgen tidlig, så håper jeg onsdagen har behandlet dere bra ♥ 

45 kommentarer

 1. Hvor er den svarte jeansen fra?

  1. Caroline

   Fra bikbok 🙂 Kommer antrekksbilder senere / i morgen 🙂

 2. Stine Berntsen

  Hva i all verden skal du med en manager?
  Trenger man det for å skrive en blogg?

  1. Caroline

   Kommer helt an på hvilken blogg du driver 🙂 Det er rimelig mye arbeid med min, og jeg har mange flere som jobber for meg i tillegg til Peter/manager 🙂

   1. Kanskje du kan si et par generelle ord om hvordan dere jobber sammen, siden samarbeidet er ‘out in the open’? Selvfølgelig uten å gå inn på ‘foretningshemligheter’. Så slipper du den type spørsmål som det over og det er sikkert mange som er oppriktig nysgjerrige 🙂 altså forstår om du ønsker å holde det privat men kunne vært interessant å få et lite innblikk i hvordan man som blogger jobber med en manager.

    Ha en fin kveld med familien:)

   2. Caroline

    Kommer nok ikke til å gå i detalj, men Peter er frontleddet når det gjelder presse, marked og kommunikasjon 🙂 Vi har hele tiden hatt en klar strategi, men med Peter håper vi at den kan bli enda tydeligere 🙂

   3. hannah

    Kan du si noe om hvilke roller de andre som jobber for deg har? 🙂

 3. Isabelle

  Tror ikke energi kan flytte fjell, isåfall burde «Mannen» gått for lenge siden 😀 hehe

  1. Caroline

   hahaha :p

 4. Mathallen er definitivt favoritten å stikke innom når jeg er i Oslo!(skulle søtsuget melde seg er det en farlig god lemon meringue pai på Hello good pie :O) digger antrekket ditt også!

 5. Elsker den rødrutete jakken! Hvor er den fra?

 6. Jeg så intervjuvet ditt med vgtv nå nettopp. Herreli for en herlig person du er! Og så innmari jordnær også. Jeg ble ikke sjokkert for det er jo sånn du fremstiller deg på bloggen også. Likte spesielt godt hvordan du svarte på bikinibildet du postet etter fødselen. Få hets for å leve et sunt liv, for noe tull! Man skal jo være stolt over det man har jobbet for.

  Fortsett sånn!

  1. Caroline

   Å, Amalie! Tusen takk 🙂

 7. Elisabeth

  Elsker den røde kåpen din ❤️ Hvor er den fra?

 8. åå de konfektene, nå må jeg ha konfekt!

 9. Karoline

  Hei! Ikke ment som kritikk ellernoe, syntes du virker kjempekoselig og bloggen din virker kjempebra osv altså, men føler du noen ganger at du kan være med på å «bryte ned» selvtilliten til unge jenter, liksom ved at siden du gjør jo veldig mye gøy og morsomt «hele» tida? (kan det virke som hvertfall), og at siden de ikke gjør like mye som deg at de kan føle de ikke har et like bra liv som deg? For all del det er kjempebra at du gjør mye morsomme ting osv, men kunne du noen gang skrivd et innlegg om en dag hvor du faktisk hadde det skikkelig kjipt, ikke sånn «dårlig hårdag»-kjip dag men litt mer sånn seriooouuus??
  Syntes btw at du ser helt fantastisk ut, du stråler!!

  1. Caroline S

   Bryte ned selvtilliten til unge jenter? Give me a break…

   Caroline fronter sunne og gode verdier! Ville anbefalt denne bloggen fremfor hvilket som helst motemagasin, hvor både store og små blir bombadert med både slanketips, slankepiller og annen møkk.

  2. Caroline Berg Eriksen skriver ikke en hverdagsblogg slik jeg ser det. Jeg leser den som et magasin 🙂

  3. Therese

   Når du sier unge jenter, tenker jeg jenter 14-15 år. Caroline er en dame i midten (?) av tyveårene, så unge jenter burde jo heller se opp til henne og ha som mål å skaffe seg sin egen karriere. Her er jo prakteksempelet på at man kan oppnå akkurat det man vil, dersom man jobber hardt og tørr å satse!

  4. Nå er denne bloggen et «magasin på nett», og ikke noen typisk personlig hverdagsblogg. Den er ment som et fristed for å hente inspirasjon og drømme seg bort.

   Jeg håper unge jenter kan lære seg at man ikke skal sammenligne livet sitt med andre. Hvis man sammeligner egen formue med Røkke, blir man med ett fattig. Sammenligner man kropp og kondisjon med en idrettsutøver, en man plutselig en sofagris. Sammenligner man med at Caroline gjør veldig mye gøy og morsomt i jobben sin, så kan et liv fort virke kjedelig og ensformig.

   Man må nesten ta ansvar for eget liv. Caroline kan ikke ta på seg skylden for alt mulig. Kanskje foreldre heller kan være med å bygge opp selvtilliten og lære unge jenter nettopp å slutte å sammenligne seg med eldre rollemodeller?

   1. Karoline

    sorry for at jeg spurte?

 10. Skal bli spennende å se hvilket samarbeid du har med Peter og Camilla 😉

 11. Jeg liker deg bedre og bedre caroline 🙂 kanskje det er vår felles lidenskap for franske makroner? Uansett…du er knall! Ha en god natt 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Kanskje det 😉

 12. De hadde dyretortur på den menyen gåselever://///

  1. Caroline

   Fryktelig 🙁

 13. Å, mathallen har mye godt! Bor en halvtimes gåavstand unna og burde absolutt gå dit oftere!

  Over til noe helt annet. Drømte i natt at jeg og en venninne var på bussen og skulle på en innendørs løpekonkurranse. På bussen var også Lars Kristian og Nelia. Nelia og min lille på 5mnd drev og prata sammen. Jeg kom på at jeg hadde glemt løpesko, men Lars Kristian mente at jeg kom til å løpe bedre barføtt uansett. Måtte bare fortelle den, kan drømme mye rart!

  1. Caroline

   Haha, du har helt rett, man kan drømme utrolig mye rart 😀

 14. jasså, anti ja 😉 gode samarbeidspartnere det! lykke til!:)

 15. Mathallen er et herlig sted å være på, masse inspirasjon og flotte lokaler 🙂

  1. Caroline

   Helt enig, og så mye å velge blant 🙂

 16. Camilla

  Så fine øredobber :- ) Hvor er de fra ?

 17. Michelle

  Ja, sant mathallen er helt fantastisk?! Jeg bodde i Oslo det året det åpnet, bodde 2 min unna spasering! Elsker å titte innom støtt og stadig for nye fristelser! De har så mye spennende :)) Uff da, kjedelig å måtte bruke så lang tid i trafikken, men godt LK ble med deg da, så du ikke ble sittende alene i trafikken =P hehe.
  <3

 18. Kjære Caroline! Med hevet hode står du! Flott og nydelig, tvers igjennom. Jeg er så lei av å se hvor stygge folk kan bli av sjalusi. Jeg er enda mere lei av å lese at jenter gir deg skylden for dårlig selvtillit. Du gjør en fantastisk jobb og har et stort pågangsmot. Det synes. Intervjuet av deg på VGtv var kjempe bra! Kjenner meg igjen i «perfeksjonismen» og genet av å ha støv på hjernen 😉 Noen vil aldri forstå, desverre. Jeg håper du er sterk og aldri lar andres kritikk bryte deg ned!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg er sterk fordi jeg er trygg på meg selv, og fordi jeg vet at 99 prosent støtter meg eller er kritiske på en konstruktiv måte.

 19. Mathallen er fantastisk!!:) Og den okse entrecoten smelter på tunga – elsker Atelier <3
  Håper du får en kjempe fin dag, Caroline 🙂

  1. Caroline

   Helt enig 🙂 Sååå godt!

 20. Så intervjuet med deg på VG tv igår. Du er tvers igjennom herlig. Du svarer ærlig og oppriktig. Du inspirerer i en hektisk hverdag og selv om jeg er en del år eldre enn deg koser jeg meg med å lese bloggen din 😉 Du er super dyktig 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 21. Hei Caroline! Hvilket kamera og objektiv bruker du? Du har alltid så flotte bilder med i innleggene 🙂

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂 Bruker ulike objektiver, men som regel 35mm og 85 mm.

 22. Angelica

  Så nydelig du er 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Angelica! 🙂

 23. Andy Cornell

  Hei Caroline!
  Jeg bare lurte på hvordan du/dere får den «magasinkvaliteten» på bildene….? Bruker dere noe etterbehandlingsprogram med dertil egnede filter?
  Kunne svært gjerne tenke meg å lære hvordan du tar flotte bilder med den kvaliteten som du har!

  1. Caroline

   Så hyggelig! Vi bruker lightroom noen ganger, men kameraet er såpass bra at de er utrolig gode som originalfiler også 🙂 Jeg har skrevet noen innlegg angående foto, de kan du lese her: https://carolinebergeriksen.no/?s=fototips

   🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *