this calls for a celebration

IMG_0032IMG_0336IMG_0113IMG_0159IMG_0250IMG_0383IMG_0199IMG_0379IMG_0332IMG_0709

(annonselenker) kjole dry lake / pumps nly shoes / jakke zoul / clutch zara / øredobber rada 

_______________________________________________________________________________________________________________

Da ODD slo VIF på fredag var bronsemedalsjen i boks, så jeg tok på meg en av mine nyeste kjoler, plukket Lars-Kristian opp i en taxi utenfor Ullevål Stadion og dro til Süd Øst hvor vi hadde booket bord sammen med Katrine og Bård. En kjempehyggelig kveld, og til helgen håper jeg virkelig vi kan feire sølvet! Jeg vet ikke om jeg har husket å si det her på bloggen, men Lars-Kristian signerte nylig 2 nye år i klubben, så det betyr at vi blir her og det er jeg så glad for! Vi trives utrolig godt her, vi har fått en så fin omgangskrets, venner jeg gjerne vil ha for livet, og da hadde det vært utrolig tungt å flytte herfra nå. 

I dag har jeg slått et slag for husmorrollen, jeg har fortsatt på meg treningstøyet ennå det er fem timer siden jeg var hjemme fra en utrolig svett intervalløkt – hørte jeg æsj? Men ting har bare gått slag i slag, og etter noen arbeidstimer fikk jeg ryddet bort absolutt alt av vår- og sommerjakker i gangen, og erstattet dem med vinterjakker- og kåper og ikke minst har Nelia fått sine egne skuffer til ull og bobletøy. Nå står granola i ovnen og jeg MÅ bare komme meg i dusjen før jeg forpester alt rundt meg. 

Håper dere har en fin tirsdag! Sees senere i kveld ♥ 

107 kommentarer

 1. Må legge inn en kommentar her i forhold til komikerfrue sitt bilde. Du fikk jo kritikk fordi du la ut et bilde i undertøy 4 dager etter fødsel isede for å være med datteren din(poenget med instagram er vel at det er raskt og effektivt å legge ut bilder…). Så når Marna gjør det samme, selv om agendaen for å legge ut bilde kanskje er en annen, så legger jo fortsatt hun ut et bilde 4 dager etter fødsel i undertøy?

  Ah, man kan bli så lei av nordmenn og janteloven!

  1. Du er inn på noe her Merete.

  2. Jeg tror det har noe med at den gjennomsnittlige kvinnen kan lettere kjenne seg igjen i etter-fødsel kroppen til Marna enn Caroline sin. Jeg sier ikke at det er noe galt med at Caroline har en så fit og flott kropp, med flat mage rett etter fødsel – hun er jo kjempe heldig og ser vanvittig flott ut! Og mange kvinner blir sitt slanke jeg med en gang etter fødsel slik som Caroline, men hovedvekten av etter graviditetskropper er mer lik Marna sin. Dette er et konstruktivt innlegg og ikke ment som noe kritikk overhodet.

  3. deeet hadde jeg ikke tenkt på.. så bare fordi Caroline gjor det først er det ikke ok, men når Marna gjør nøyaktig det samme er det «å du er en helt».. touché!

 2. Nydelig kjole!! For en lekker farge 🙂

 3. Hahah, det med svetten. Like it! Slik er vi alle, er bare morsomt 🙂

 4. Pernille

  Kjære C. Du er skjønn. Er granolaen du lager den samme som du alltid har laget?
  Har så lyst til å lære meg å lage min egen granola, for det er jo så innmari godt.
  Håper du får en deilig tirsdagskveld.

  1. Caroline

   Det er den jeg har laget tidligere, gjør bare noen små justeringer på innhold 🙂

 5. Ååå Caroline, jeg må bare si: DET antrekket! Tror aldri jeg har sett deg finere 🙂 Er ikke ofte jeg kommenterer, men nå måtte jeg bare! Ha en super dag videre, her på Vestlandet regner vi vekk 😉

 6. malene Røstgård

  https://www.mq.se/article/indira_coat?attr1_id=1347 Er dette kåpen du har? Den var bare så fin 😀

  1. Caroline

   Ja 🙂

 7. FOR noen bilder! Fantastisk fine 🙂

 8. Disse bildene må være noen av de fineste på bloggen! Lyset, antrekket og stemningen, så fint!:D

 9. For en fantastisk outfit-post!! Nydelige bilder, antrekk, sminke, natur, location ++ 😀 😀

 10. Hei! Ville bare si at jeg så intervjuet av deg på vg og jeg synes du svarte veldig godt. Inspirerende. Stå på videre!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Grattis med bronse!! 🙂 Nydelig kjole, den ble klikka hjem til årets juleselskaper ganske kjapt 🙂

 12. Jeanette

  Wow,for noen flotte bilder!

 13. Du er veldig fin på bilder! Og den burgunderrøde kjolen var fantastisk! Men jeg lurer på om du reduserer bildene veldig? Synes liksom ikke at jeg kjenner deg igjen sånn som du ser ut på tv.

  1. Mente retusjerer 🙂

  2. Caroline

   Vi stiller på lys og farger, ja 🙂 Landskap blir ofte en del retursjert, men ikke noe spesielt retursjering på hud og hår.

   1. Du er fin på tv også altså! Innså at det kunne misforstås 🙂

 14. WOW!! Til både bildene og kjolen, disse bildene var helt fantastiske! Så sylskarpe og fine, og nydelige omgivelser. Kjolen var bare utrolig fin, helt perfekt til denne sesongen 🙂 Syns det er så gøy å følge med på antrekkspostene dine, for de blir virkelig bedre og bedre for hver gang.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 15. Ikke ofte jeg kommentere, men wow for noen flotte bilder du har tatt i det fine høstværet Caroline! Du stråler og ser helt fantastisk ut! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 16. Herregud, så ufattelig nydelig du er! Fantastisk fine bilder! Og gratulerer så mye til dere begge, gøy når ting går slik man absolutt vil at dem skal <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 17. Hei! Så akkurat intervjuet ditt på vgtv.. Er så moro å se deg «live» 🙂 man får et helt annet inntrykk når du snakker ift kun bilder på bloggen osv 🙂 Nelia er så utrolig nydelig! Takk for at du blogger som du gjør. Du er fantastisk med all energien og stå på viljen du har. imponerende. Godt å høre du får god tid til Nelia også.. Jeg er i min 7 mnd med mammapernisjon nå.. Vi har vært masse på farten med svømming,besøk,babysang,cafe og shopping.. Nå som permisjon går mot slutten er det kun mamma og Ellie tid som gjelder. Merker det er så godt å bare være oss to og gi henne masse oppmerksomhet nå.vi får ikke denne tiden tilbake gikk det plutselig opp for meg! Forsett sånn Caroline , pass på deg selv og gi Nelia en god klem fra Ellie:)
  Klem Fra Lene

 18. Hvilken str har du i kjolen?kjempelekker!

  1. Caroline

   xs 🙂

 19. Ikke ofte jeg kommenterer men disse bildene var flotte! Både du, omgivelsene og antrekket var helt nydelig. Jeg stemmer for ny header! 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. Du har så utrolig fint hår!! Hva heter hårfargen din? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg vet faktisk ikke hvilken farge det er :/

 21. Christine

  Såå utrolig vakker du er! Du stråler, virkelig 🙂 Fargekombinasjonen med både kjole og natur var så utroolig fint. Tenkte bare å si ifra at i headeren din står din gamle bloggadresse, men nå som du har fått ny burde du kanskje endre dette. Kankskje et av disse nydelige høstbildene kunne bli din nye header 🙂 (dette var for all del ikke ment som negativ kritikk eller noe sånt, tenkte kun å si ifra hvis du kanskje ikke var klar over det ♥)
  Du har en utrolig gjennomført og inspirerende blogg, tror nok aldri man får rost deg nok for det 😉 Ønsker deg og dine en fiin kveld videre. Good klem

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Vi jobber med et nytt design som kommer om ikke alt for lang tid. Da blir det nye header blant annet 🙂

 22. MargretheM

  Jeg måtte slippe ut et lite gisp da jeg så bilde nr 3! Så nydelig du var med den vinrøde leppestiften! Det kledde du virkelig godt 🙂 Resten av bildene var også helt fantastiske, en fryd for øyet! Fargene og antrekket var helt smashing!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 23. Hei, flotte og flinke Caroline!

  Jeg må si at jeg beundrer deg. Vet du ikke vil ha så mye fokus på etter fødselen bildet ditt, men må virkelig si at jeg blir provosert av at andre bloggere nærmest henger deg ut. Hvem er det som ikke vil se ut sånn som deg etter fødselen? Det blir jo for dumt at du ikke skal få legge ut ditt bilde, men Marna nærmest blir hyllet fordi hun viser sitt ekte jeg… Herregud, tid for å gå i seg selv sier bare jeg, men det er vel det som er typisk Norge.. Her skal ingen skille seg ut!

  Stor klem til deg vakre Caroline. Du er helt rå!

 24. For noen utrolig flotte bilder, Caroline! Du ser helt smashing ut <3 Synes du skal bruke et av disse bildene som ny header. Kanskje nr 2? Hihi 🙂 Ha en fin kveld.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 25. Hahaha jeg kjenner meg såå igjen når det kommer til å gå litt for lenge i svett treningstøy! Skjer nesten hver dag! Er jo så mye jeg skal gjøre og så plutselig er klokken litt for mye:P

  Ps. Elsker den kjolen!

 26. Nå skjønner jeg, det er (eks)navnet på bloggen din hun har hermet etter, ikke Nelia sitt navn.

  https://www.kjendis.no/2014/10/28/kjendis/fotballfrue/caroline_berg_eriksen/blogg/blogging/35958543/

 27. Tommel opp! Bildene er fantastiske (all cred til både modell og fotograf) som alltid!

  Jeg har tilfeldigvis møtt dere ganske mange ganger den siste uka – både på Herkules, på Royal Christiania og ved Brekkeparken, og har hver gang følt det kjempenaturlig og skulle hilse på deg. For det er som du sa i Intervjuet; vi føler nok vi kjenner deg (selv om jeg ikke kunne funnet på å troppe opp på trappa deres). Jeg har likevel «holdt meg» hver gang, for å ikke forstyrre shopping, frokost og familietid for deg.
  Jeg vil uansett si her at jeg heier på deg, og det du står for!
  Nå som dere skal bo i Grenland en stund til så møtes vi nok flere ganger, og kanskje jeg sier «Hei» ved neste korsvei 😉
  Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Bare koselig om du kommer bort for å hilse på oss 🙂

 28. Hei!
  Fin kjole!!!

 29. Benedicte

  Nydelig kjole!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 30. Hei Hei 🙂

  Jeg så intervjuet av deg, og jeg må si du svarte på spm på en så fin måte 🙂 Så godt å høre at du trives så bra der dere er nå, og at dere blir noen år til! Jeg skjønner det godt jeg, det er jo så vakkert rundt dere, akkurat som i en drøm. . og så er det nok veldig for deg å være sammen med venner også <3

  Disse bildene dine Caroline, de er så vakre, alle som en <3 Jeg blir så inspirert at etter vi har flyttet så skal jeg lese innleggende dine om hvilke innstillinger til kameraet dere bruker, gleder meg allerede! Håper bare jeg får det til, hihi 🙂

  Det er så rart å tenke på, dere rydder bort sommerklær, mens jeg pakker de frem 😉 Jeg savner høst da, så nyt litt for meg også!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 31. Katrine H

  For et nydelig antrekk, elsker kjolen og kombinasjonen!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 32. Hvorfor ble spm mitt borte, Caroline? Kom bare opp halvparten av det jeg skrev.
  Lurte på hva Nelia gjør når du har fotoshoot?!

  1. Caroline

   Så rart :/

   Hun er med oss, sitter/sover i barnevognen 🙂 Evt. leker hun litt på gresset.

   1. Dette problemet har jeg også. Mye av innlegget er borte. Er det fordi jeg skriver fra iPad? Ha en kjempe helg med familien:) klem

   2. Caroline

    Det vet jeg ikke 🙁

    Ha en fin helg du også <3

 33. mette Dahl

  Hei hei Carloline.. Først og fremst nydelige bilder som alltid, du ser helt strålende ut i antrekket!! Så akkurat intervjuet med deg på vgtv, du svarer bra og virker så koselig 🙂 Klem fra Mette

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 34. Hei Caroline!
  Jeg så intervjuet ditt på VGTV og det var veldig fint! Du virker som en jordnær og omtenksom person.
  Må også si at du hadde god grunn for det skryte bilde ditt, fire dager ett fødselen. Det er helt utrolig og så inspirerende at du har tatt så godt vare på kroppen din og at du ser så bra ut kort tid etter fødsel.

  God klem fra Oda

  1. Caroline

   Tusen takk, Oda 🙂

 35. Sukk! Du er så fin! 🙂 🙂

 36. Nå er det lenge siden jeg har kommentert her, men idag må jeg bare; WOW! Fantastisk fine bilder (klapp på skuldra til deg Lars Kristian) og fantastisk vakker modell! Har fulgt bloggen din lenge nå, og innhold og bilder blir bare bedre og bedre synes jeg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 37. Hei 🙂 Hvor er den røde kjolen fra? beklager om du har skrevet det. Den var utrolig <3 Usikker på om jeg ser slik ut i den da, men den var helt fantastisk på deg.

 38. Hei igjen. Jeg så linken til kjolen nå! Men uansett så var det flott å se deg på intervju 🙂

 39. Ville bare si at det var et veldig fint antrekk, og du kledde den leppestiften godt! 🙂 En ting jeg lurte på var om du har vurdert å ikke tegne brynene dine så mørke nå som du har så lyst hår? At det kanskje hadde blitt penere med litt lysere bryn?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 de er så mørke, så da må jeg eventuelt farge dem :/

   1. Åja, da skjønner jeg 🙂 Da er det nok finest å ha de sånn, ja 🙂 Du er uansett veldig flott!

 40. Flotte bilder,hvem foundation bruker du?

  1. Caroline

   Luxe 🙂

 41. Anne Berit

  Nå er det lenge siden jeg har kommentert (husker ikke sist), men dette antrekket fortjener bare et «WOW!» 🙂 Nydelig er du! Klem

 42. Du kledde fargen på kjolen kjempegodt, og ikke minst leppestiften:-D

 43. SÅ UTROLIG fine bilder av deg! Blir helt målløs 😉 Vakre Caroline <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 44. Hei Caroline! For en nydelig kjole du har på deg 🙂 Men jeg la merke til noe, ser at du også har et arr fra navlepiercingen din (samme har jeg). Vet du om dette er noe som går ann å gjøre noe med? Jeg synes det ikke er noe pent (mitt er «verre» enn ditt). Ha en fin kveld videre! Snart natta her 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg er faktisk usikker, men vet om personer som har fjernet piercingarr fra andre steder på kroppen. Du kan jo bare høre med en plastisk kirurg 🙂

 45. WOW, det 4. bilde <3 Nyyydelig!

 46. Michelle

  Må nesten skryte av Lars Kristian (går ut ifra at det er han som har tatt bildene), sykt fine bilder!! Og så klart, du ser nydelig ut som alltid Caroline 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 47. So beautiful! Your style is very classy and elegant.

  1. Caroline

   Thank you sweetie 🙂

 48. Kjempefine bilder 🙂 du er utrolig pen.
  Bare lurer på en ting: hvor er Nelia når du trener, skriver blogginnlegg, lager granola, rydder i garderoben og dusjer? Har dere daglig barnevakt? 🙂

  1. Caroline

   Hun er her hos oss, leker alene, med pappa, eller sover 🙂

 49. Hei vakre.
  For noen fantastiske bilder av deg. Lurer på hvilken leppestift du har her? Har sett etter en liknende farge, men har kunn funnet det hos merker som er dyre testet.
  Jeg vil også rose deg for vg tv intervjuet, syns du virker som en fantastisk person. 🙂 Du har inspirert meg til å begynne å trene igjen. Det trengtes etter tre tette svangerskap. 😉

  1. Caroline

   Royal Red fra Studio Make Up 🙂

   Tusen takk! Alltid herlig å inspirere 😉

 50. Veronika stromsøy

  Eg tror du er en av de vakreste personene keg vet! Du er så inspirerende, så pen, og virker så omsorgsfull og god inni! Elsker å lese bloggen din:) ha en strålende, magisk dag Caroline!!:)

  1. Caroline

   Så utrolig skjønn du er! Tusen, tusen takk 🙂

 51. Du er utrolig vakker, Caroline! Heier på deg, synes du er en utrolig bra person, og blir veldig inspirert av å lese bloggen din! Vær stolt over hvem du er, du er et veldig bra forbilde. Du lever et liv med trening og sunt kosthold, ser ikke hvorfor folk mener dette er usunt forbilde? Det er jo nettopp det som er viktig, at man lever et sunt liv. Man lever lengre og lever et mer sunt liv, og slipper vel unna veldig mange sykdommer relatert til fedme og usunnhet. Så stå på! Ser opp til både deg og familien din, dere virker som ordentlig fine mennesker alle sammen! 🙂

 52. Nydelige bilder. Du er flott.

 53. Nydelig og sofistikert antrekk, likte spesielt godt leppestiften.

 54. WOW, for noen nydelige bilder av deg! Den kjolen var jo helt smashing 😀

 55. Hei! Vakker dame i vakre klær. Men jeg er så imponert over bildene bestandig. Hvor fantastisk flotte de er. Hvor flinke dere som et team er til å ta bilder. Lars-Kristian kunne vært fotograf hvis han ikke var fotball spiller. Hvem dirigerer/styrer oppstillingen osv? Flinke og flotte er dere. Nyter de. Lise

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Vi jobber sammen om bildene når det gjelder komposisjon 🙂

 56. Ohlala! For noen vakre bilder!

 57. Ohlala! For noen vakre bilder!

 58. Du er så nydelig!

  1. Caroline

   Så snill du er 😀 Tusen takk!

 59. Nydelig outfit, den fargen kledde du så godt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 60. Utrolig flotte bilder av deg i dette innlegget! Høsten er så fin :- )

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 61. Nathalie

  Hei! Nydelige kjoler! Men disse kjolene passer bare ikke kroppen min :-S jeg er str 38 og er nå gravid, så vil si str 40.. Kan ikke du være så snill å tipse om noen fine julebord kjoler som de med litt mage kan bruke ? 🙂

  1. Caroline

   Selvfølgelig kan jeg det 🙂

 62. I dag kom denne kjolen i posten til meg 🙂 HURRA!!!! Den var like flott i virkeligheten som den satt på deg på bildene her i innlegget! Takk for tips! Er så utrolig fornøyd 😀

  Ha en strålende kveld, du og dine 🙂

 63. Ingeborg

  Hei Caroline!
  Hvilken størrelse har du i kjolen fra dry lake? 🙂

  1. Caroline

   xs 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *