this calls for a celebration

IMG_0032IMG_0336IMG_0113IMG_0159IMG_0250IMG_0383IMG_0199IMG_0379IMG_0332IMG_0709

(annonselenker) kjole dry lake / pumps nly shoes / jakke zoul / clutch zara / øredobber rada 

_______________________________________________________________________________________________________________

Da ODD slo VIF på fredag var bronsemedalsjen i boks, så jeg tok på meg en av mine nyeste kjoler, plukket Lars-Kristian opp i en taxi utenfor Ullevål Stadion og dro til Süd Øst hvor vi hadde booket bord sammen med Katrine og Bård. En kjempehyggelig kveld, og til helgen håper jeg virkelig vi kan feire sølvet! Jeg vet ikke om jeg har husket å si det her på bloggen, men Lars-Kristian signerte nylig 2 nye år i klubben, så det betyr at vi blir her og det er jeg så glad for! Vi trives utrolig godt her, vi har fått en så fin omgangskrets, venner jeg gjerne vil ha for livet, og da hadde det vært utrolig tungt å flytte herfra nå. 

I dag har jeg slått et slag for husmorrollen, jeg har fortsatt på meg treningstøyet ennå det er fem timer siden jeg var hjemme fra en utrolig svett intervalløkt – hørte jeg æsj? Men ting har bare gått slag i slag, og etter noen arbeidstimer fikk jeg ryddet bort absolutt alt av vår- og sommerjakker i gangen, og erstattet dem med vinterjakker- og kåper og ikke minst har Nelia fått sine egne skuffer til ull og bobletøy. Nå står granola i ovnen og jeg MÅ bare komme meg i dusjen før jeg forpester alt rundt meg. 

Håper dere har en fin tirsdag! Sees senere i kveld ♥ 

107 kommentarer

 1. Martine

  Du er utrolig vakker, Caroline! Heier på deg, synes du er en utrolig bra person, og blir veldig inspirert av å lese bloggen din! Vær stolt over hvem du er, du er et veldig bra forbilde. Du lever et liv med trening og sunt kosthold, ser ikke hvorfor folk mener dette er usunt forbilde? Det er jo nettopp det som er viktig, at man lever et sunt liv. Man lever lengre og lever et mer sunt liv, og slipper vel unna veldig mange sykdommer relatert til fedme og usunnhet. Så stå på! Ser opp til både deg og familien din, dere virker som ordentlig fine mennesker alle sammen! 🙂

 2. Anne-M.

  Nydelige bilder. Du er flott.

 3. Nydelig og sofistikert antrekk, likte spesielt godt leppestiften.

 4. WOW, for noen nydelige bilder av deg! Den kjolen var jo helt smashing 😀

 5. Hei! Vakker dame i vakre klær. Men jeg er så imponert over bildene bestandig. Hvor fantastisk flotte de er. Hvor flinke dere som et team er til å ta bilder. Lars-Kristian kunne vært fotograf hvis han ikke var fotball spiller. Hvem dirigerer/styrer oppstillingen osv? Flinke og flotte er dere. Nyter de. Lise

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Vi jobber sammen om bildene når det gjelder komposisjon 🙂

 6. Ohlala! For noen vakre bilder!

 7. Ohlala! For noen vakre bilder!

 8. Camilla

  Du er så nydelig!

  1. Caroline

   Så snill du er 😀 Tusen takk!

 9. Nydelig outfit, den fargen kledde du så godt!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 10. Utrolig flotte bilder av deg i dette innlegget! Høsten er så fin :- )

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 11. Nathalie

  Hei! Nydelige kjoler! Men disse kjolene passer bare ikke kroppen min :-S jeg er str 38 og er nå gravid, så vil si str 40.. Kan ikke du være så snill å tipse om noen fine julebord kjoler som de med litt mage kan bruke ? 🙂

  1. Caroline

   Selvfølgelig kan jeg det 🙂

 12. Camilla

  I dag kom denne kjolen i posten til meg 🙂 HURRA!!!! Den var like flott i virkeligheten som den satt på deg på bildene her i innlegget! Takk for tips! Er så utrolig fornøyd 😀

  Ha en strålende kveld, du og dine 🙂

 13. Ingeborg

  Hei Caroline!
  Hvilken størrelse har du i kjolen fra dry lake? 🙂

  1. Caroline

   xs 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *