pupper, kjærlighetssorg og andre ting

Da jeg var coverjente for Det Nye for et par utgaver siden, gjorde de et litt annerledes intervju med meg. Jeg fikk noen temaer kastet ut i luften, og så snakket vi løst rundt disse. Journalist Linn Isaksen skriver på en utrolig morsom måte, så muntlig og lett, så jeg tenkte at jeg gjerne vil dele intervjuet med dere. Det er noen av dere som har etterspurt det også, i tillegg til noen utenlandske lesere, så her kommer det. 

_______________________________________________________________________________________________________________

september 2014 

Caro_1_jpg_566703a

♥ kjærlighetssorg – jeg vet ikke om det kan kalles ekte kjærlighetssorg, men da det ble slutt mellom meg og den første ordentlige kjæresten min på ungdomsskolen, var jeg helt knust. Da var det Backstreet Boys på repeat og grining flere dager i strekk. Men det skulle bli verre. Jeg var nemlig sammen med en gutt i fem år på barneskolen – vi hadde skolerekorden i lengste forhold og greier – og så ble vi sammen igjen da jeg var 15. Da jeg var 18 tok forholdet slutt, og det var helt, helt grusomt. Jeg hadde vært overbevist om at vi skulle være sammen resten av livet, og det var så fryktelig vondt å innse at det ikke ble sånn. Jeg husker jeg lå i senga og skreik og hadde det helt forferdelig! Jeg håper ikke jeg opplever det igjen, altså. Men det er jeg ikke redd for. Jeg er helt sikker på at jeg og Lars-Kristian skal være sammen resten av livet. Men man kan jo aldri vite, selvfølgelig. Om det mot formodning skulle skje, tror jeg uansett at jeg hadde taklet det litt bedre nå som jeg er eldre. Man er jo veldig dramatisk når man er 18.

♥ irritasjon – jeg blir skikkelig irritert når jeg møter på folk i trafikken som ikke kan kjøre bil. Det finnes så mange dårlige sjåfører der ute, men det mange sier om at damer ikke kan kjøre, det stemmer overhodet ikke. Det er like mange menn som ikke har snøring. Når jeg møter på de dårlige sjåførene, er jeg ikke redd for å vise hva jeg synes om dem. Jeg gestikulerer med kroppsspråk og bruker hornet litt for ofte.

♥ pupper – de siste månedene har puppene mine vært et hellig område som Lars-Kristian knapt har turt å røre, fordi han er redd for at det skal komme melk ut av dem. Da jeg gikk gravid, trodde jeg at det kom til å bli dritstress å amme foran enkelte folk, som pappa. Derfor gikk jeg til innkjøp av et sånt amme-forkle, men det har jeg aldri brukt. Da Nelia først kom, bare slang jeg ut puppen! Det hadde strengt tatt bare vakt mer oppmerksomhet dersom jeg skulle dratt fram det teltet. Pupp er pupp, liksom. Og amming er en veldig naturlig ting. Det kan sikkert være flaut for folk rundt, men må man, så må man. Før jeg fikk Nelia likte jeg best å gå uten bh, men nå gleder meg til å kjøpe fint undertøy igjen. Jeg er drittlei amme-bh-er! Jeg synes det er finest med små, diskre pupper. Som Miranda Kerrs – de har en fin størrelse. Ikke at jeg har googlet puppene hennes, altså, men jeg så dem i en sånn fotokalender. 

IMG_0308

♥ andres meninger – jeg har blitt flink til å stenge de stygge kommentarene jeg får ute, men dersom de kommer på en dårlig dag kan de såre. Men jeg får som oftest flest hyggelige kommentarer, og blir oppriktig glad over at folk tar seg tid til å skrive så mye fint til meg. Noen skriver jo lange avhandlinger, og det er helt fantastisk! Jeg prøver alltid å ta til meg komplimenter, og blir ekstra glad hvis Lars-Kristian sier noe hyggelig til meg når jeg akkurat har stått opp og ser ut som en dass. I slike situasjoner er det fort gjort å avskrive komplimenter, men gjør en det, får man sannsynligvis ikke flere – og det vil man jo ha!

Dersom folk som kjenner meg godt baksnakker meg, så tror jeg de prater om hvor irriterende det er at jeg alltid kommer for sent til avtaler. Det er en superdårlig egenskap, så jeg skjønner dem godt. Men uansett hvor tidlig jeg drar, så kommer jeg for sent. Jeg kom jo for sent når jeg skulle møte dere i Det Nye i dag også. Jeg vet at folk kan irritere seg over at jeg er distansert. At jeg ofte er veldig opptatt av mobilen eller datamaskinen når vi er sammen. Men jeg har heldigvis blitt flinkere til å være til stede etter at jeg fikk Nelia. Hvis jeg trenger råd, så ringer jeg mamma. Hun kan jeg snakke med om absolutt alt, og vi prater sammen flere ganger om dagen. Går det en dag uten at vi har snakket sammen føler jeg at noe er gærent. 

IMG_0315

Grunnen til at jeg har valgt å gå bort fra navnet «Fotballfrue», er at jeg ønsker å gjøre konseptet mitt sterkere og mer personlig. Det handler også om girl power: Jeg har mange jern i ilden og er mye mer enn en fotballfrue. 

♥ penger – er viktig, ellers så går ikke verden rundt. Man må ha så man klarer seg, men alt utover det er en luksus og et privilegium. Mannen min er veldig økonomisk, og det smitter over på meg, men jeg sløser mye penger på god mat, vin og klær. I forbindelse med bloggen er jeg avhengig av å bytte garderobe litt oftere enn andre, så det blir en naturlig utgift. Det dyreste plagget jeg noen gang har kjøpt er brudekjolen min, som kostet rundt 30.000.

Man kan ikke la seg drive av penger i mitt yrke, fordi det er så mange fristelser. Jeg må tenke lengre enn det, fordi det er så viktig å ha troverdighet hos leserne. Derfor har jeg faste samarbeidspartnere og jeg tester alltid produkter i lang tid før jeg skriver om dem. Jeg har aldri opplevd å være totalt blakk. Da jeg studerte og bodde på hybel i Oslo, var jeg så heldig å få økonomisk støtte hjemmefra de gangene jeg trengte det. Det er jeg utrolig takknemlig for! Det er viktig ikke å bli en bortskjemt drittunge, så jeg prøver å vise takknemlighet ved blant annet å gi litt ekstra fine gaver til mamma og pappa nå som jeg tjener penger selv. Jeg elsker generelt å gi gaver, men synes selv det er flaut å åpne presanger jeg får foran giveren.

♥ tårer – jeg er så ekstremt følsom! Jeg kan begynne å gråte av nesten hva som helst. Da jeg måtte sende hjem deltagere fra Det Nye-jenta, for eksempel – det var så fælt! Og ser jeg andre gråte, da klarer jeg ikke å holde tårene tilbake. Eller hvis jeg hører på en sang med trist tekst eller dyster klang, så kan jeg begynne å tute av det. Og vet du, en ting som er innmari rart, er at jeg har begynt å få gåsehud utrolig ofte etter at jeg ble mamma. Jeg får helt frysninger bare av å høre en fin historie. Det er helt sprøtt!

♥ hår – jeg synes alltid det er dritvanskelig å få øyenbrynene like når jeg sminker meg. De blir aldri sånn jeg vil ha dem. Det er det eneste stedet på kroppen hvor jeg synes håret vokser for sakte. Ellers er jeg veldig opptatt av å barbere meg, og går over beina hver eneste dag i dusjen. 

125 kommentarer

 1. Tidligere klarte jeg aldri å sette fingeren på deg. Jeg blir alt for påvirket av det negative diverse forum skriver om deg, jeg er til tider så enig. Jeg har aldri sagt eller skrevet mine meninger om deg til noen, det skal du vite. Men så en dag kommer jeg over et innlegg du har skrevet og tenker at du er jo ei skikkelig jordnær og flott dame. Dagen etter kan jeg ha lest noe om deg igjen og det får meg til å tenke meg om, du er overfladisk og kvalm. Og så kommer et nytt innlegg fra deg, som dette, og jeg tenker med meg selv at neinei, du er en helt vanlig dame akkurat som meg, bare mye mer heldig i livet. I morgen kommer jeg sikkert til å lese noe dritt om deg igjen og slik har det pågått i flere år! Jeg har lest bloggen din helt fra starten av og i bunn og grunn føler jeg at jeg kjenner deg litt. Mitt humør bestemmer hva jeg synes, jeg kan jo ikke være enig i alt. Akkurat slik er det med meg og samboeren min også. Men jeg har bestemt meg for at JO!! jeg liker deg, uansett hva diverse forum og diskusjoner sier. Jeg håper også at andre lesere slutter å la seg påvirke av andres meninger slik jeg har gjort for mange ganger.

  Hilsen din faste bloggleser i gode og onde dager..

 2. Jeg skriver under på mye av det som blir sagt her. Jeg har inntrykk av at du har mye selvironi og har humor, men når du skal ha så plettfri og perfekt fasade på bloggen så kan det virke litt stivt. Jeg registrerer at du skriver fritt og uformelt, men den frittalende og humoristiske deg kommer litt i skyggen av den plettfriheten du presenterer i innleggene. Jeg sier ikke at perfeksjonismen må gå på bekostning av det andre, men kanskje du klarer å finne en måte å få fram begge sider på.

  Derfor er det fint å se sånne intervjuer hvor du uttaler deg fritt og sier det som faller deg inn 🙂

  Dette er ikke ment som en kritikk av bloggen, bare et innspill som trekker frem en fin side av deg som ikke kommer like tydelig frem på bloggen.

  Ha en fin dag videre 🙂

 3. Dette intervjuet er så herlig! Måtte kjøpe bladet da det kom ut, men var kjekt å lese det om igjen nå 🙂

 4. Jeg følte jeg så et glimt av «gamle Caroline» i dette innlegget:-) det gjore meg glad, liker godt når du er litt mer selvironisk og bruker humor, fordi du er faktisk ganske morsom og det kommer ikke alltid til syne i mer ‘profesjonelle’ innlegg! (Det du ikke prøver å være morsom såklart) 🙂

 5. Så ekte. og vet du hva? du er en ganske vanlig person, som har, de barberte beina, godt plantet på jorden 😉

 6. «Jeg gestikulerer med kroppsspråk»

  What?

 7. Jeg liker «deg» så godt! Kan heller ikke tenke meg at jeg hadde likt den ordentlige Caroline noe mindre! 🙂

 8. Du trenger ikke publisere denne komntaren! Jeg ville gjerne skrive til deg bare, for har nå lest en del på twitter hos lars kristian og han Ørjan, og jeg må si, du er fantastisk! Du står på, du er flink med den nydelige lille datteren deres og som en av de som har fulgt det i noen år nå, så har du forandret deg på en så flott og positiv måte! du burde være stolt av deg selv, det Marna og Ørjan gjør sier veldig mye om hvor mye de leser bloggen din, med tanke på at alt er så likt din når det kommer til mage bilde og sengen o.l
  Ikke la deg provosere, du er fantastisk, og som den største bloggeren i Norge, så er det mange som gjerne gjør som du gjør! Det sier veldig mye om hvor mye de vil gjøre som du gjør! Du får ha en fin dag, og kose deg med den nydelige velskapte frøkna deres!

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar 🙂

 9. mange opplever at øyenbrynhår ikke vokser ut igjen, derfor er det veldig viktig å ikke nappe feil 🙂

 10. Annamaia

  Fineste Interview Caroline 🙂 Jeg elsker at du er så ligefrem 🙂

 11. Hvor ble det av å feire alle typer kropper og alle type pupper..Synes slike intervjuer er overfladiske, og egentlig ganske upersonlige. Sier lite om hvem du egentlig er, eller sier det egentlig mye.. Som du sa i VG intervjuet, det som var viktig var å at «andre ikke oppfattet de som selvopptatt», så hvis du er selvopptatt, men at andre ikke kan merke det, da er du velykket..

  1. Det er vel ikke Caroline sin feil at nettopp de temaene og spørsmålene ble valgt til nettopp dette intervjuet. Om man vil lese om andre kropper etc. finnes det nok av artikler og intervjuer om dette andre steder og i andre magasiner, les heller det som interesserer nettopp deg:)

 12. kjersti

  Jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier om tårer.. Veldig ofte synes jeg det er greit, men noen ganger er det rett og slett litt upraktisk. Det er ikke alle en har lyst til å begynne å felle tårer foran, og om jeg skal prøve å forklare hva det var som utløste det (noe som jo i utgangspunktet er en «tynn» grunn for mange andre), så kommer det jo bare enda flere tårer av å høre med selv snakke om det. Har du noen tips til hvordan en kan ta seg sammen i slike situasjoner? 🙂

  1. Det høres kanskje banalt ut, men om du kjenner at tårene begynner å presse på og føler at du ikke har lyst til å gråte foran dem du er med, så se opp i taket. Det er vanskelig å se opp og samtidig gråte. (Jeg har forresten hørt at det er lettere å tenke triste tanker når man ser ned og mer positive om man ser opp, men det er kanskje å dra det vel langt :-)) Og du, det som er din grunn til å gråte er din grunn og god nok! Det er også lov å ikke svare når folk spør om hvorfor du gråter, eller ha et eller annet standardsvar på lur- gjerne noe med litt humor i. Du er ikke alene <3

 13. Det sort-hvitt bilde der altså! Du er bare så lekker! Må også nevne at jeg ble litt glad innvendig når jeg leste hva du sa om små pupper. Hehe! Jeg har alltid likt mine selv om de er små og diskré, jeg hadde rett og slett ikke følt meg vel med store. Nesten så venninner og lignende blir overrasket når jeg sier det, så bra at vi deler synspunkt der. 😉

 14. Mirjam Kleiveland

  Dette innlegget likte jeg veldig godt!! Så personlig og interresant!❤ Håper du fortsetter med slike innlegg! Har så lyst å bli litt bedre kjent med deg og dine tanker.

 15. Skjønner hva du mener med muntlig og lett!
  Gøy å lese meningene dine, på en litt anerledes måte :))

 16. Utrolig kjekt å lese, Caroline 🙂 Du er så utrolig dyktig og en stor inspirasjon. Heia på deg <3

  Tips til julebord kjoler? Kunne du laget et innlegg om dette, pluss evt. tilbehør.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Takk for tips til innlegg!

 17. He he, jeg er av den usedvanlige presise arten. Du kan stille klokken etter meg og det er faktisk også litt irriterende vet jeg noen av mine venner synes fordi de blir så stresset av å komme for sent til meg eller avtale med meg. Jeg pleier spøkefullt å si at de som alltid kommer for sent er født for sent

  1. Ser at hele komentaren min ikke ble med? Jeg har også en munter komentar til alle som ikke dukker opp i tid til tidlige møter typ kl.8.00. Kommer du 5min.for sent blir du hilst med en munter hilsen: God ettermiddag. Altså det var den gangen du tok sjansen på å komme for sent. Men uansett, interjuet med deg var knallfint og det bildet er jo helt fantastisk.

 18. wow, tror jeg aldri har lest ett inlegg med deg i de 4 åra jeg har lest bloggen din der du har skrevet «drit» i noen setning. haha kult !!!

 19. Cathrine R

  Nå må jeg faktisk google puppene til Miranda Kerr… Hahaha!

  <3<3

  1. Caroline

   Haha, do it 😀

 20. Linusen

  Hvorfor blir ikke kommentaren min godkjent når flere kommentarer etter min er blitt godkjent?

  1. Caroline

   Finner ingen kommentarer fra deg 🙁

 21. Hei Caroline!

  For et herlig intervju! Føler vi blir mer kjent med personen Caroline når du legger ut sånne ting. Du gir inntrykk av å være en jordnær og ekte person, som jeg liker bare mer og mer 🙂

  Jeg tror også folk vil skille mer mellom jobb-Caroline og privat-Caroline når du legger ut slike intervjuer. Du får vel en del pes fordi du fremstiller livet ditt på bloggen som plettfritt og perfekt. Men det er jo jobben din. Folk har en tendens til å glemme det tror jeg. De som kjenner deg utenom bloggen ser jo deg, uten filter, med svette fem timer gamle treningsklær, morratryne og gulpeflekker på klærne. Og for å være ærlig, så hadde jeg kunne tenkt meg å bli kjent med den Caroline jeg også 🙂

  Digger deg! 🙂 Klem!

 22. Skrev en melding men den forsvant?

 23. Hvis du smører brynene dine med castoroil eller coconutoil, så vokser de fortere! 😀 Det gjør jeg med hvis jeg napper litt for mye.

  1. Å, herre! Jeg leste «brystene»!

   1. Caroline

    Haha 😀 Jeg også!

 24. kristin

  hei, caroline. jeg vil bare si at jeg nettopp så praten du hadde på vg-tv, og at jeg nå har forandret litt syn på deg. jeg synes alle som har hatt meninger om deg, burde se den, og se at du er et menneske som er opptatt av å være seg selv fullt og helt, og inspirere så mye som mulig. og det klarer du. jeg synes du er veldig flink til å skrive, og jeg synes du tar veldig fine bilder (og jeg er kresen på bloggbilder, altså), og man ser umiddelbart at dette er mer enn en ni til fire-jobb. takk for at du står på. takk for at du ikke driver med «fat shaming» eller «skinny shaming». takk for at du er real. fortsett med det. klapp på skuldra og klem fra noen som har gått fra bloggkikker til bloggleser.

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 25. Du er så urolig fresh! You go girl:) Skjønner ikke all kritikken du har fått etter «magebildet», SELFØLGELIG skal du være stolt av kroppen din! Du er en inspirasjonskilde, en sunn en! Som sagt; You go girl!

 26. Kan med hånden på hjertet si at dette er det beste innlegget jeg har lest så langt på bloggen din etter å ha lest den en stund. Syns dette får fram en litt mer «ekte» side av deg, om jeg kan si det slik? På begrunnelse av at her virker det ikke som om du er så opptatt av det å ha det plettfritt og perfekt, men derimot skriver «drit» blant annet.
  Nei altså, dette likte jeg, Caroline! Så forresten VG-intervjuet ditt, hvor jeg syns du svarte veldig bra for deg og var saklig.
  Keep up the good work!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre 🙂

 27. Du nevner hele tiden at du har nesten ingen dårlige kommentarer, men selvfølgelig har du det ikke når du ikke godkjenner dem?? Du godkjenner kun de du er fornøyd med.

  1. Caroline

   Jeg godkjenner både positive og negative, men av og til er de negative av en slik grov og usaklig karakter at jeg ikke gjør det. Noen ganger er det også slik at jeg ikke godkjenner kommentarer som er for meg, fordi de angriper en som er kritisk på en usaklig måte. Om du faktisk hadde brukt litt tid i kommentarfeltet mitt, så ser du at det ikke er alt som er positivt.

 28. Gestikulerer med kroppsspråk? En journalist burde vite at den formuleringen er smør på flesk 🙂

 29. Charlotte Milene

  å, tusen takk for at du postet dette! jeg har abbonnement på Det Nye, men denne utgaven kom aldri frem i posten ettersom den kom ut mens jeg holdt på å flytte og Det Nye hadde ikke flere utgaver igjen da jeg etterlyste det. du er flott! virkelig inspirerende 🙂

 30. Bra intervju! Og jeg måtte selvfølgelig google Miranda Kerrs pupper… HAHA! Synes du er ei knalldame, jeg. 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Lurer på hvor mange som har gjort det etter dette intervjuet :O

 31. May Liss

  Dette innlegget likte jeg veldig godt, jeg likte hvordan humoren og selvironien skinte gjennom. Herlig innlegg fra ei flott jente med bein i nesa – ønsker dere en flott november! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *