pupper, kjærlighetssorg og andre ting

Da jeg var coverjente for Det Nye for et par utgaver siden, gjorde de et litt annerledes intervju med meg. Jeg fikk noen temaer kastet ut i luften, og så snakket vi løst rundt disse. Journalist Linn Isaksen skriver på en utrolig morsom måte, så muntlig og lett, så jeg tenkte at jeg gjerne vil dele intervjuet med dere. Det er noen av dere som har etterspurt det også, i tillegg til noen utenlandske lesere, så her kommer det. 

_______________________________________________________________________________________________________________

september 2014 

Caro_1_jpg_566703a

♥ kjærlighetssorg – jeg vet ikke om det kan kalles ekte kjærlighetssorg, men da det ble slutt mellom meg og den første ordentlige kjæresten min på ungdomsskolen, var jeg helt knust. Da var det Backstreet Boys på repeat og grining flere dager i strekk. Men det skulle bli verre. Jeg var nemlig sammen med en gutt i fem år på barneskolen – vi hadde skolerekorden i lengste forhold og greier – og så ble vi sammen igjen da jeg var 15. Da jeg var 18 tok forholdet slutt, og det var helt, helt grusomt. Jeg hadde vært overbevist om at vi skulle være sammen resten av livet, og det var så fryktelig vondt å innse at det ikke ble sånn. Jeg husker jeg lå i senga og skreik og hadde det helt forferdelig! Jeg håper ikke jeg opplever det igjen, altså. Men det er jeg ikke redd for. Jeg er helt sikker på at jeg og Lars-Kristian skal være sammen resten av livet. Men man kan jo aldri vite, selvfølgelig. Om det mot formodning skulle skje, tror jeg uansett at jeg hadde taklet det litt bedre nå som jeg er eldre. Man er jo veldig dramatisk når man er 18.

♥ irritasjon – jeg blir skikkelig irritert når jeg møter på folk i trafikken som ikke kan kjøre bil. Det finnes så mange dårlige sjåfører der ute, men det mange sier om at damer ikke kan kjøre, det stemmer overhodet ikke. Det er like mange menn som ikke har snøring. Når jeg møter på de dårlige sjåførene, er jeg ikke redd for å vise hva jeg synes om dem. Jeg gestikulerer med kroppsspråk og bruker hornet litt for ofte.

♥ pupper – de siste månedene har puppene mine vært et hellig område som Lars-Kristian knapt har turt å røre, fordi han er redd for at det skal komme melk ut av dem. Da jeg gikk gravid, trodde jeg at det kom til å bli dritstress å amme foran enkelte folk, som pappa. Derfor gikk jeg til innkjøp av et sånt amme-forkle, men det har jeg aldri brukt. Da Nelia først kom, bare slang jeg ut puppen! Det hadde strengt tatt bare vakt mer oppmerksomhet dersom jeg skulle dratt fram det teltet. Pupp er pupp, liksom. Og amming er en veldig naturlig ting. Det kan sikkert være flaut for folk rundt, men må man, så må man. Før jeg fikk Nelia likte jeg best å gå uten bh, men nå gleder meg til å kjøpe fint undertøy igjen. Jeg er drittlei amme-bh-er! Jeg synes det er finest med små, diskre pupper. Som Miranda Kerrs – de har en fin størrelse. Ikke at jeg har googlet puppene hennes, altså, men jeg så dem i en sånn fotokalender. 

IMG_0308

♥ andres meninger – jeg har blitt flink til å stenge de stygge kommentarene jeg får ute, men dersom de kommer på en dårlig dag kan de såre. Men jeg får som oftest flest hyggelige kommentarer, og blir oppriktig glad over at folk tar seg tid til å skrive så mye fint til meg. Noen skriver jo lange avhandlinger, og det er helt fantastisk! Jeg prøver alltid å ta til meg komplimenter, og blir ekstra glad hvis Lars-Kristian sier noe hyggelig til meg når jeg akkurat har stått opp og ser ut som en dass. I slike situasjoner er det fort gjort å avskrive komplimenter, men gjør en det, får man sannsynligvis ikke flere – og det vil man jo ha!

Dersom folk som kjenner meg godt baksnakker meg, så tror jeg de prater om hvor irriterende det er at jeg alltid kommer for sent til avtaler. Det er en superdårlig egenskap, så jeg skjønner dem godt. Men uansett hvor tidlig jeg drar, så kommer jeg for sent. Jeg kom jo for sent når jeg skulle møte dere i Det Nye i dag også. Jeg vet at folk kan irritere seg over at jeg er distansert. At jeg ofte er veldig opptatt av mobilen eller datamaskinen når vi er sammen. Men jeg har heldigvis blitt flinkere til å være til stede etter at jeg fikk Nelia. Hvis jeg trenger råd, så ringer jeg mamma. Hun kan jeg snakke med om absolutt alt, og vi prater sammen flere ganger om dagen. Går det en dag uten at vi har snakket sammen føler jeg at noe er gærent. 

IMG_0315

Grunnen til at jeg har valgt å gå bort fra navnet «Fotballfrue», er at jeg ønsker å gjøre konseptet mitt sterkere og mer personlig. Det handler også om girl power: Jeg har mange jern i ilden og er mye mer enn en fotballfrue. 

♥ penger – er viktig, ellers så går ikke verden rundt. Man må ha så man klarer seg, men alt utover det er en luksus og et privilegium. Mannen min er veldig økonomisk, og det smitter over på meg, men jeg sløser mye penger på god mat, vin og klær. I forbindelse med bloggen er jeg avhengig av å bytte garderobe litt oftere enn andre, så det blir en naturlig utgift. Det dyreste plagget jeg noen gang har kjøpt er brudekjolen min, som kostet rundt 30.000.

Man kan ikke la seg drive av penger i mitt yrke, fordi det er så mange fristelser. Jeg må tenke lengre enn det, fordi det er så viktig å ha troverdighet hos leserne. Derfor har jeg faste samarbeidspartnere og jeg tester alltid produkter i lang tid før jeg skriver om dem. Jeg har aldri opplevd å være totalt blakk. Da jeg studerte og bodde på hybel i Oslo, var jeg så heldig å få økonomisk støtte hjemmefra de gangene jeg trengte det. Det er jeg utrolig takknemlig for! Det er viktig ikke å bli en bortskjemt drittunge, så jeg prøver å vise takknemlighet ved blant annet å gi litt ekstra fine gaver til mamma og pappa nå som jeg tjener penger selv. Jeg elsker generelt å gi gaver, men synes selv det er flaut å åpne presanger jeg får foran giveren.

♥ tårer – jeg er så ekstremt følsom! Jeg kan begynne å gråte av nesten hva som helst. Da jeg måtte sende hjem deltagere fra Det Nye-jenta, for eksempel – det var så fælt! Og ser jeg andre gråte, da klarer jeg ikke å holde tårene tilbake. Eller hvis jeg hører på en sang med trist tekst eller dyster klang, så kan jeg begynne å tute av det. Og vet du, en ting som er innmari rart, er at jeg har begynt å få gåsehud utrolig ofte etter at jeg ble mamma. Jeg får helt frysninger bare av å høre en fin historie. Det er helt sprøtt!

♥ hår – jeg synes alltid det er dritvanskelig å få øyenbrynene like når jeg sminker meg. De blir aldri sånn jeg vil ha dem. Det er det eneste stedet på kroppen hvor jeg synes håret vokser for sakte. Ellers er jeg veldig opptatt av å barbere meg, og går over beina hver eneste dag i dusjen. 

125 kommentarer

 1. Så moro med et litt mer personlig og åpent innlegg! Elsker at du skriver på den måten, dette var moro Caroline 🙂 Gjør dette oftere <3

  Ha en kjempe fin kveld videre <3

 2. For et fint innlegg! Jeg begynte for alvor å lese bloggen din da du ventet Nelia, mener jeg, og liker den svært godt. Bra språk, flotte bilder og en generelt god stemning her inne. Likevel er jeg en av de som ble litt skuffet da du la ut bildet av deg selv etter fødsel, fordi du er et så viktig forbilde for mange, unge jenter her til lands. Når du nå har valgt å bytte navn ble jeg imidlertid hoppende glad, for nå definerer du deg ut fra deg selv og ikke mannen din. DET bifaller jeg så det synger etter 🙂 Derfor ville jeg bare legge igjen denne kommentaren, og rose deg opp i skyene for valget. Det du gjør og det du formidler, spiller nok en stor rolle for veldig mange (jenter), så jeg håper du utdyper og skriver enda mer om dette valget (unnskyld om du allerede har gjort det, jeg får dessverre ikke med meg absolutt alt du legger ut, du er jo så himla effektiv og flink!) nettopp fordi det kan inspirere til litt mer girl power 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Elin 🙂

 3. Jane fra Danmark

  Hejsa Caroline, vældig flot blog, meget flotte billeder du har på din blog. Det var spændende at læse dit interview. Jeg er fra Danmark og jeg synes vældig godt om at læse dig blog. Du er en smuk kvinde, har en dejlig mand og en yndig lille datter samt hunde. Hav det bra! 🙂

 4. Fint innlegg, Caroline:) Jeg synes også det er drit ekkelt å åpne gaver foran trynet på den som gir!! Tenk om du ikke liker det, det synes jo i hele trynet mitt liksom!!! Så dårlig på å «spille» at jeg likte det hvis jeg ikke gjorde det:::)) Ha en fin kveld, søta:) Klem

 5. Så flott intervju med deg,du virker som en svært hyggelig person. Fint å lese,og bli litt kjent med deg på en annen måte enn gjennom bloggen din. Keep up the good work!!

 6. such an amazing photo!

 7. Herlig intervju! Morsomt og personlig! Du fortsetter å gi et godt inntrykk av personligheten din!!:):)

  Aldeles nyyyyydelig antrekk i forrige post!:)

 8. Kjempekult! Digger at du sei så my personlig, æ skjønne at de fleste ordan e valgt av dæ, høre liksom stemmen din inni hodet etter Skal vi Danse. Elske at du legg ut innlegg der du åpne dæ litt mer enn vanlig, veit at det e mang bloggera som synes det blir for personlig, men kjempekult at du itj bryr dæ om det!

 9. Utrolig lett og morsomt å lese! Veldig bra intervju, følte at du var veldig avslappet om jeg kan si det slik? Ja takk til flere slike innlegg, ble kjent med deg på en ny måte 🙂

 10. Takk for at du la ut intervjuet! 🙂 Det var veldig personlig, og jeg syns det gjenspeiler den oppfatningen jeg har av deg, på en veldig positiv måte 🙂

 11. Kjekt med et litt anderledes intervju 🙂 jeg er veldig enig med deg i at Mirandas pupper har en fin størrelse, men jeg ville aldri betegnet dem som små og diske. De er heller passe store uten å være vulgære. Men det er min mening 😉

 12. Fy fader så flink du er til å svare for deg, Caroline. Så nettopp «intervjuet» med VG Mads og du er så kjapp på de kommentarene dine. Kjedelig for alle de misunnelige, som gjerne vil parkere deg iblant.
  Kjøpte Det Nye bladet for at du var med, for du inspirerer på veldig mange måter, men veldig på måten du svarer for deg.
  Trenger virkelig flere sånne som deg:) Synes du er fantastisk blogger som jeg gjerne følger hver dag. Stå på videre!

 13. Elisabeth L

  Dette er det mest underholdende intervjuet jeg noen gang har lest, og jeg elsket hver eneste del av det:) utrolig kreativt! og svarene dine, de var bare helt kjempe ærlige, og ikke minst mye mindre formell enn hvordan bloggen pleier å være skrevet, på en super positiv måte:D vet du om de selger flere av denne utgaven? jeg var nemlig for sen ute med å kjøpe det, virket som det var utsolgt over alt hver gang jeg ville kjøpe:( skulle så gjerne hatt denne i samlingen min!<3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg tror nesten du må høre med de, er jo en stund siden det kom ut.

  2. Om du har iPad eller annet nettbrett kan du kjøpe det der 🙂

 14. Så artig intervju! Helt nydelig å høre din «ekte stemme» (tipper jeg), der du har humor og ikke pynter på noe. Morsomt, ønsker meg mer av denne tonen på bloggen. Tenkte: wow du er jo kul! Litt som når man har en «perfekt» venninne, som plutselig viser seg og ha bein i nesa og litt uredd og ikke så fin på det, ny respekt. Tommel opp!

 15. Så fantastisk å lese <3

  Føler virkelig at man blir litt bedre kjent med deg gjennom slike innlegg altså 🙂 Alle har vi våre uvaner, jeg er heller motsatt av deg mtp at du kommer for sent, jeg er alltid veldig tidlig ute. Veldig irriterende det også noen ganger, spesielt om de jeg skal møte er for sent ute! Kan kanskje ikke kalle det en uvane, men ja, håper du skjønner 🙂

  Jeg er også veldig følsom, og noen ganger så å jeg prøve å skjule det for samboeren min, spesielt om jeg ser en trist reklame på tv`n eller en fugl som har skadet beinet sitt. . litt pinlig noen ganger 😉

  Tusen takk for et fint innlegg, du er skjønn 🙂 Natti!

  1. Caroline

   Det er bedre å komme for tidlige enn for sent 🙂 Ville absolutt ikke kalt det en uvane! 🙂

 16. Hanne-Karoline

  Dette intervjuet likte jeg. Et helt åpent og ærlig intervju. 🙂

 17. Utrolig kreativt og bra intervju!

  1. Caroline

   Helt enig, synes det var morsomt lagt opp og skrevet av journalisten 🙂

 18. Viktoria

  Jeg bare lurer på hvorfor du sier forskjellige ting i intervjuer og her på på bloggen når du får direkte spørsmål om noe. Det blir litt rart. Som bl.a når det gjelder barbering, hvor du skriver i kommentarfeltet under annonsering, at du ikke går over leggene eller beina hver dag. Og her skriver du at du gjør det. Ja, jeg vet, det er et lite spørsmål. Skulle gjerne stilt litt større spørsmål ved hva du sier, og hva du gjør, men sånt kommer jo ikke med lengre.

  1. Caroline

   Noen ganger er det hver dag, andre ganger er det hver tredje dag eller hver andre dag. Kommer helt an på, og for å være ærlig så går jeg ikke rundt og husker helt nøyaktig hvor ofte jeg barberer bena.

   Hva mener du med «sånt kommer jo ikke med lengre»?

   1. Hva?! Noterer du ikke ned i kalenderen når du barberer leggene?? Hvordan våger du? For et dårlig menneske du er. 😉

   2. Caroline

    Dårlige greier av meg, altså 🙁 Det plettfrie livet jeg så sårt prøver å legge frem slår sprekker 😀

   3. Haha, Caroline! Digger deg 🙂 Selvironi lenge leve!

   4. Ja, virkelig! Hvordan skal det gå?

    Ha en fin dag, du. Om det skulle være med eller uten nybarberte legger. 😀

   5. Susanne

    Kriiiiiise!! Haha, helt utrolig hva folk legger seg opp i, altså. Lett å bli litt irritert, men la oss heller le av at det er folk der ute som bruker tiden sin på å fundere over hvor ofte du EGENTLIG barberer leggene dine! 😀 Kan ikke leve uten å vite sannheten om dette, liksom, haha.
    Jeg synes forresten dette intervjuet var fantastisk! Så avslappet og ærlig, det var herlig å lese 🙂 Du er jo en så flott og flink dame, men absolutt ingen er perfekte, og det var interessant å høre litt mer om dine mindre gode sider. Jeg kjenner meg så altfor godt igjen i det med å alltid komme for sent, huff. Uansett hvor god tid jeg har eller hvor hardt jeg prøver å rekke avtalene mine i tide kommer jeg alltid litt for sent. Det er virkelig en forbannelse! Folk vet at dersom de skal møte meg for eks. klokka 12.00 betyr det egentlig 12.10. Haha!

   6. Caroline

    Slutter egentlig aldri å bli overrasket 😉

   7. Haha!! 🙂

 19. Herlig intervju! Og kjekt at du deler det med de av leserne dine som bor i det forjettede utland. Måtte le litt i sympati av det du sier om tårer. Kjenner meg meget godt igjen – ti minutter inn i Løvenes Konge, og jeg hærtar Kleenex-boksen.
  Forøvrig så du farlig fin ut på bildene i forrige innlegg. Og personlig synes jeg det er tøft som bare rakkern når du bruker sterkere sminke, i dette tilfellet vinrød/dyp plommerød leppestift. «Smashing» som de kule kidza sier 😉

  Ønsker deg og dine ei god natt og en god dag!

  1. Caroline

   Haha 😀 Elsker Løvenes konge <3

   Tusen takk, håper du får en fin dag 🙂

   1. Å Caroline, jeg vil anbefale deg og LK å ta med dere Nelia til Disneyland i Paris når hun er 4/5 år. Det er så magisk! For voksne og barn! Jeg var der nå i høst med min datter som lir fire snart, og det har vært en kjempe opplevelse!:) fantastiske hotell lagt opp for barn, og så mye å gjøre og oppleve i den parken, wow! Min datter snakker om Disneyland hver dag, hihi 😉 Blir nok en gjentagelse med tiden 😉

 20. Kjære Caroline.

  Du er vakker. På både innsiden og utsiden. Var et veldig fint interjuv av deg på VG, og eg synes du svarte ærlig og veldig bra 🙂

  Eg beundrer deg stort for alt du har fått til, og ønsker deg og familien din en fin førjulsperiode. Gode tanker sendes ❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Sandra 🙂 God førjulstid til deg også!

 21. Så koselig at du deler dette. har ikke lest det og det høres ut som en avslappende setting, fint å bli kjent med deg på denne måten også <3

 22. Det er altså, SÅ kjekt å lese bloggen din! ☺ Mye bedre enn hvilke som helst magasin ✌

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Liker å få slike tilbakemeldinger 🙂

 23. Jeg liker deg!:) Du er en av mine forbilder som jeg ser så opp til i forhold til trening, kosthold, hvordan du er som kjæreste/kone og egentlig hele personligheten din. Du er bra!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 24. Jeg kjøpte Det Nye den måneden og syns intervjuet ditt var veldig bra! Gøy med et sånt intervju hvor du bare får noen temaer, og ikke konkrete spørsmål, på en måte 🙂

 25. Hei, Caroline 🙂 jeg har sett litt gjennom bloggen din for å lete etter outfit med skinnbukse. Jeg sliter med å finne noe som kombinerer bra, så det blir fint og enkelt, og ikke rocka og harry. Hadde vært fint om du kunne lage innlegg om det eller bare svart meg her 🙂 og evt hvor jeg kan få kjøpt de evt klærne du anbefaler (ikke merkeklær, fattig student, hehe)
  Ha en fin kveld videre

  1. Caroline

   Å, dette vil jeg gjerne lage et innlegg om 🙂

   1. Helt enig, det hadde vært supert om du kan et slikt innlegg! 🙂

 26. Hei.
  jeg så på litt gamle innlegg og sånn på bloggen din og noen youtube videoer. gikk inn på youtube kanalen og en video der du sover og lars kristian filmer deg, i videoen sier du «lasse» og ikke lars kristian. lurer på om han har byttet navn eller sa du feil fordi du var veldig trøtt? hehe

  1. Caroline

   Han har blitt kalt Lasse siden han var liten 🙂

 27. Michelle

  hehe, herlig intervju Caroline! Fikk meg til å smile når jeg leste det!! 😀 Ang. trafikken.. vel, om du syns det er mange dårlige bak rattet der hjemme, prøv å kjør i denne storbyne hvor folk bokstavelig talt kan kjøpe lappen rett som det er.. ja du kan jo forestille deg mennesker bak rattet som aldri har tatt en kjøretime før =P Syns det var veldig kjekt at du postet intervjuet for oss som befinner oss i utlandet, fortsett med det !! =D
  Håper du har hatt en fin dag <3

  1. Caroline

   Haha, så ille 😀 Tror jeg hadde fått fnatt :O

 28. Fint og ærlig intervju 🙂

 29. Kjempemorsomt innlegg å lese! 😀 Tror grunnen til at jeg liker bloggen din så godt er at du er så ekte:)

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 30. Moro å lese 🙂 Lurer på hvor høy du er? Og hvor mye du veier? Ser for meg at vi er omtrent samme størrelse, nemlig, og tenkte på dette med hvilken størrelse jeg bør bestille hvis jeg vil bestille meg noen av de antrekkene du legger ut 😉

  1. Caroline

   Jeg er 170 cm 🙂 Vekt er privat 😉

   1. Iselin

    Ok, da er vi omtrent like høye 😉 Ikke meningen at du skulle ta deg nær av spørsmål om vekt, men det gjorde du sikkert ikke heller 🙂 Jeg bare lurte 🙂 Er noen som syns det er helt greit å si og andre ikke 🙂 Ønsker deg en strålende kveld 🙂

 31. Mari-gull

  Flott og levende intervju!
  Linn er best;)))

 32. Caroline

  Herre min hatt, du er fantastisk Caroline!! Du er så motiverende og ikke minst inspirerende. For 1,5 år siden bestemte jeg meg for å gå ned noen kilo, og i dag viser vekta -15 kg. 1,6 m høy, og da er ikke 75 kilo med fett det beste, hehe. Nå gjenstår kun -5 kg til jeg er fornøyd, og jeg er så utrolig stolt av hva jeg selv har nådd. Med hånden på hjertet tror jeg aldri at jeg ville klart det uten å ha lest din blogg. Du gir meg et sunt bilde til min egen kropp, og du viser at det er lov å kose seg litt ekstra en gang i blant. Du er fantastisk 🙂 Og gratulerer med at LK har signert en 2 års kontrakt, så dere får bli boende enda litt til der dere trives så godt. Jeg går lærerstudiet nå, kanskje jeg en gang blir lærer for skjønne Nelia! Hehe. Ha en nydelig dag i sola 🙂 Klem.

  1. Caroline

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂

   Og sinnsykt bra jobbet til deg! 🙂 Du har absolutt all grunn til å være stolt 🙂

 33. Jeanette

  hehe «ikke det at jeg har googlet puppene hennes altså» 😛

  1. Caroline

   Særlig 😉

 34. Kjempe fint intervju, likte det veldig godt! Man blir jo kjent med deg på en litt annen måte, og det er veldig ålreit 🙂

 35. Kommenterer så og si aldri på blogger, men dette innlegget var veldig fint og ærlig! Føler jeg ble kjent med en ny side av deg.
  Kjenner meg også godt igjen på noen av punktene:)
  Ha en fortsatt fin dag!

 36. Bryn er søstre, ikkje tvillinger 🙂

 37. Herregud, for ett fantastisk intervju! Du svarer så bra altså 🙂

  Stå på Caroline! 🙂

 38. Ok, jeg pleier aldri å kommentere på noen av bloggene jeg leser. Eller på noen gjør jeg det, men har aldri kommentert her på din blogg. Du hadde helt rett, dette var en lett og morsom lesning. Men, dette innlegget gjorde at jeg faktisk likte deg mer. Det var personlig. Dine første tanker. Og leserne dine ble vel et hakk bedre kjent med deg. Skal være helt ærlig med deg og si det rett ut at jeg har lenge sett på deg som en litt prippen og dollete person. Men jeg tror det at dette inntrykket jeg har hatt er pga sosiale mediene. Å jeg var rett og slett dritt lei av å lese om alt de skrev tilslutt. Så dritt lei at jeg leser ikke sosiale medier lenger, så lenge det ikke handler om verden og hva som skjer der ute. Men, «kjendis» folket er det helt slutt på å lese om. «Kjendis» folket er jo mennesker de også.. Uansett, poenget mitt er at jeg bestemte meg for å søke deg opp for å finne bloggen din og for å lese hva du faktisk skrev om. Ja, det er mye mote og trening, men det er en stor del av deg. Trening tips osv følger jeg mye på med, for å få noen tips her og der. Mote der i mot bryr jeg meg svært lite om. Men det er ikke sånn at jeg går i joggebukse vær dag. Uansett, så vil jeg bare si at dette var en veldig flott innlegg og jeg er veldig glad for at du delte det her på bloggen. Likte deg fra første stund jeg begynte å lese bloggen din, jeg ble kjent med deg på en vis. Mitt inntrykk av deg nå, er at du virker som en trygg, stabil, hyggelig, snill og koselig menneske. men som har også et stort hjerte for familien sin og en god mor og kone. Det var det jeg ville si. Aner ikke om du kommer til lese dette, men jeg fikk i alle fall sagt det. Ønsker deg og dine en riktig flott uke. 😉

  1. Caroline

   Selvsagt leser jeg det 🙂 Tusen takk for hyggelig kommentar.

 39. For et fint intervju – og for et FANTASTISK bilde.. Digger det første bildet av deg! Det håret vil jeg ha 😉

 40. For et godt besvart intervju!! Du slutter aldri å imponere 🙂

  Ville bare stikke innom før jobb og ønske deg en fin dag, jeg. Takk for at du er du og at du inspirerer meg hver dag. Du er så bra!!:)

 41. Kjære Caroline:)
  Har lest bloggen din i flere år nå, har også boken din. Synes bloggen og boken er kjempe flott! Og du er så flink!
  Ville bare si at gjennom alt styret som har vært har jeg ikke forstått og forstår fortsatt ikke hva som er problemet til folk. Hvorfor skal ikke du få lov å være stolt av kroppen din? Jeg forstår ikke helt hva som gjør det mer riktig for andre at om en har mage etter fødsel(som så mange naturlig har selvfølgelig etter en stor påkjenning) – da kan en legge ut bilde, og da er det et bra bilde! Hvorfor kan ikke alle forstå at alle er forskjellige?! Og at alle er flotte på sin måte? Synes det er urettferdig mot deg, all kritikken du har fått faktisk. Det er ufortjent! Det er ikke én riktig kropp etter fødsel og det er ikke én feil kropp. Fordi alle er forskjellige. Nå må folk slutte.
  Beklager for en utblåsning her.. Kjenner bare jeg blir så oppgitt over mennesker og at de ikke klarer å forstå at folk er forskjellige! Og er helt hundrep prosent enig med deg i alt. Synes ordtaket «du er din egen lykkesmed» passer fint – nettopp fordi er en ikke fornøyd med noe etc. gjør noe med det selv.
  Stå på Caroline! Du er god!!:)
  Klem fra vestlandet

 42. Det var et annerledes intervju – mye mer personlig enn tidligere! 🙂

  Har noen spørsmål jeg håper du vil svare på 🙂

  1. Du har skrevet innlegg om øyesminke tidligere. Bare lurte på om du noengang bruker eyeliner? Er det en del av hverdagssminke ritualet ditt? Hva med til kveld/evt når du legge punktvipper? Eller er det bare punktivippene som ligger fint av seg selv 🙂

  2. Hvordan gjør du det med trening og dusjing/vasking av hår? Synes det kan være tidskrevende i hverdagen om man skal trene ofte.

  3 Er forelsket i mye av klærne dine, og beundrer din evne til å sette sammen antrekk som er feminine og stilige, akuratt den stilen jeg selv liker. Hvordan går du frem, har du noen metode, eller noen tips, både til hva som får deg til å velge enkelte plagg og hvordan du setter det sammen?

  Takk ! 🙂

  1. Caroline

   SÅ hyggelig at du synes det 🙂

   1. bruker sjelden eyeliner, men det hender, kommer litt an på hva jeg skal, men bruker det aldri i hverdagen
   2. dusjer hver dag, men håret varierer, kanskje 3-4 ganger i uken, bruker tørrsjampo hver dag om jeg føler for det 🙂
   3. tusen takk! jeg tar egentlig på meg det jeg føler for den aktuelle dagen. Helt ærlig synes jeg det er et veldig vanskelig spørsmål, men jeg liker å holde meg til maks 3 fargekombinasjoner, rette linjer og enkelt tilbehør – om det hjalp noe 😉

 43. Har fulgt deg i lang tid og du og må si at du virker som en helt fantatisk person. Er ikke den som kommenterer, men nå måtte jeg bare:)
  Det virker som du streber og jobber hardt for å være den beste utgaven av deg selv, sånn som vi alle andre også ønsker og prøver. Nemlig den beste utgaven av en selv. Jeg lar meg sjelden bli provosert av hva bloggere skriver, man må få mene eksakt hva man ønsker uten at andre skal dømme. Men jeg kjenner jeg blir provosert når det blir på en annens bekostning og en viss nybaktmor legger ut bilde av seg selv 4 dager etter fødsel iført samme undertøy som deg. Og noe som provoserer meg enda mer er at hun får så mye støtte fra store deler av landet, når du fikk så mye negativitet. Hvorfor? Hvorfor er hun så fantastisk flott, vakker, ekte som de sier, naturlig osv når noen mener du var det motsatte? Mennesker elsker å hate og råtter seg sammen mot andre som gjerne gjør ting bedre på enkelte områder og jeg syns det er skummelt å se at voksne mennesker kan oppføre seg så barnslig og rett og slett mobbe ett annet voksent menneske på nettet.
  Kroppen du hadde 4 dager etter fødsel var finere enn de fleste har både før og etter en graviditet, så det er klart du er stolt og det har du all grunn til å fremdeles være! 🙂 Du er en dyktig, vakker, smart dame og datteren din har ett fantastisk forbilde å se opp til! 🙂 Hadde jeg hatt en datter gammel nok til å lese blogger hadde jeg følt meg 100% trygg om hun hadde lest din. Du er flott og virker like fin på innsiden som på utsiden!

  Fortsett å vær deg selv, du er unik! Jeg heier på deg 🙂

  All the best,
  Rebekka

  1. Caroline

   Tusen takk, Rebekka <3

 44. Hei Caroline!:)

  Skulle veldig gjerne ønsket meg at du kunne skrive et innlegg om tips til hva man skal ha på seg på julebord i år? 🙂 Hadde vært supert!

  Ha en strålende dag:)

 45. Hei, kan ikke du ha et innlegg hvor du anbefaler ulike treningstights ? 🙂 Jeg blir tullete av alle valgene der ute!

 46. Veldig bra som vanlig 🙂

 47. Dette bar gøy å lese Caroline 🙂 virkelig. Fikk et innblikk i «ekte» deg og det likte jeg virkelig.
  Litt mere personlig og litt mindre høytidelig. Me like <3
  Håper vi kan få se litt innlegg som er slike….. Og ikke bare høre om det lykkelige liv!

 48. Kjære deg!

  Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg skal innrømme at jeg aldri har gjort meg opp noe særlig annet inntrykk enn at du er en ryddig, tilnærmet perfekt dame som liker å leve perfekt. Dette er jo ikke negativt, men etter jeg har sett ulike intervjuer og særlig vg-intervjuet må jeg bare bøye meg i støvet og fortelle deg hvilken fantastisk person du er. Du er så jordnær og mye mer enn «hun perfekte bloggeren». Svarene dine rundt bildet av deg etter fødsel er supre. Du svarer så godt for deg, og det er klart du så fantastisk bra ut etter fødsel og hvorfor søren skal du ikke være stolt av det? Susanne Abel har valgt å leve sitt liv slik hun gjør det, og du rakker for søren ikke ned på hennes livsstil og hvorfor skal hun gjøre det på deg?? Blir provosert. Jeg er fantastisk positivt overrasket over hvordan du tar til deg kritikk og svarer. Jeg syntes alltid de fleste står igjen som idioter etter du har svart for deg. Jeg får lyst til å sette med ned å bli venninne med deg fordi du er en nydelig person. Stå på!!!

 49. Kjære deg!

  Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg skal innrømme at jeg aldri har gjort meg opp noe særlig annet inntrykk enn at du er en ryddig, tilnærmet perfekt dame som liker å leve perfekt. Dette er jo ikke negativt, men etter jeg har sett ulike intervjuer og særlig vg-intervjuet må jeg bare bøye meg i støvet og fortelle deg hvilken fantastisk person du er. Du er så jordnær og mye mer enn «hun perfekte bloggeren». Svarene dine rundt bildet av deg etter fødsel er supre. Du svarer så godt for deg, og det er klart du så fantastisk bra ut etter fødsel og hvorfor søren skal du ikke være stolt av det? Susanne Abel har valgt å leve sitt liv slik hun gjør det, og du rakker for søren ikke ned på hennes livsstil og hvorfor skal hun gjøre det på deg?? Blir provosert. Jeg er fantastisk positivt overrasket over hvordan du tar til deg kritikk og svarer. Jeg syntes alltid de fleste står igjen som idioter etter du har svart for deg. Jeg får lyst til å sette med ned å bli venninne med deg fordi du er en nydelig person. Stå på!!!

  1. Caroline

   Hyggelig at du synes dette, Stina 🙂 Jeg ønsker ikke å bruke energi på å snakke andre ned, da prøver jeg heller å bygge meg selv opp 🙂

 50. For et herlig intervju! Dette likte jeg 🙂

 51. Tidligere klarte jeg aldri å sette fingeren på deg. Jeg blir alt for påvirket av det negative diverse forum skriver om deg, jeg er til tider så enig. Jeg har aldri sagt eller skrevet mine meninger om deg til noen, det skal du vite. Men så en dag kommer jeg over et innlegg du har skrevet og tenker at du er jo ei skikkelig jordnær og flott dame. Dagen etter kan jeg ha lest noe om deg igjen og det får meg til å tenke meg om, du er overfladisk og kvalm. Og så kommer et nytt innlegg fra deg, som dette, og jeg tenker med meg selv at neinei, du er en helt vanlig dame akkurat som meg, bare mye mer heldig i livet. I morgen kommer jeg sikkert til å lese noe dritt om deg igjen og slik har det pågått i flere år! Jeg har lest bloggen din helt fra starten av og i bunn og grunn føler jeg at jeg kjenner deg litt. Mitt humør bestemmer hva jeg synes, jeg kan jo ikke være enig i alt. Akkurat slik er det med meg og samboeren min også. Men jeg har bestemt meg for at JO!! jeg liker deg, uansett hva diverse forum og diskusjoner sier. Jeg håper også at andre lesere slutter å la seg påvirke av andres meninger slik jeg har gjort for mange ganger.

  Hilsen din faste bloggleser i gode og onde dager..

 52. Jeg skriver under på mye av det som blir sagt her. Jeg har inntrykk av at du har mye selvironi og har humor, men når du skal ha så plettfri og perfekt fasade på bloggen så kan det virke litt stivt. Jeg registrerer at du skriver fritt og uformelt, men den frittalende og humoristiske deg kommer litt i skyggen av den plettfriheten du presenterer i innleggene. Jeg sier ikke at perfeksjonismen må gå på bekostning av det andre, men kanskje du klarer å finne en måte å få fram begge sider på.

  Derfor er det fint å se sånne intervjuer hvor du uttaler deg fritt og sier det som faller deg inn 🙂

  Dette er ikke ment som en kritikk av bloggen, bare et innspill som trekker frem en fin side av deg som ikke kommer like tydelig frem på bloggen.

  Ha en fin dag videre 🙂

 53. Dette intervjuet er så herlig! Måtte kjøpe bladet da det kom ut, men var kjekt å lese det om igjen nå 🙂

 54. Jeg følte jeg så et glimt av «gamle Caroline» i dette innlegget:-) det gjore meg glad, liker godt når du er litt mer selvironisk og bruker humor, fordi du er faktisk ganske morsom og det kommer ikke alltid til syne i mer ‘profesjonelle’ innlegg! (Det du ikke prøver å være morsom såklart) 🙂

 55. Så ekte. og vet du hva? du er en ganske vanlig person, som har, de barberte beina, godt plantet på jorden 😉

 56. «Jeg gestikulerer med kroppsspråk»

  What?

 57. Jeg liker «deg» så godt! Kan heller ikke tenke meg at jeg hadde likt den ordentlige Caroline noe mindre! 🙂

 58. Du trenger ikke publisere denne komntaren! Jeg ville gjerne skrive til deg bare, for har nå lest en del på twitter hos lars kristian og han Ørjan, og jeg må si, du er fantastisk! Du står på, du er flink med den nydelige lille datteren deres og som en av de som har fulgt det i noen år nå, så har du forandret deg på en så flott og positiv måte! du burde være stolt av deg selv, det Marna og Ørjan gjør sier veldig mye om hvor mye de leser bloggen din, med tanke på at alt er så likt din når det kommer til mage bilde og sengen o.l
  Ikke la deg provosere, du er fantastisk, og som den største bloggeren i Norge, så er det mange som gjerne gjør som du gjør! Det sier veldig mye om hvor mye de vil gjøre som du gjør! Du får ha en fin dag, og kose deg med den nydelige velskapte frøkna deres!

  1. Caroline

   Tusen takk for hyggelig kommentar 🙂

 59. mange opplever at øyenbrynhår ikke vokser ut igjen, derfor er det veldig viktig å ikke nappe feil 🙂

 60. Annamaia

  Fineste Interview Caroline 🙂 Jeg elsker at du er så ligefrem 🙂

 61. Hvor ble det av å feire alle typer kropper og alle type pupper..Synes slike intervjuer er overfladiske, og egentlig ganske upersonlige. Sier lite om hvem du egentlig er, eller sier det egentlig mye.. Som du sa i VG intervjuet, det som var viktig var å at «andre ikke oppfattet de som selvopptatt», så hvis du er selvopptatt, men at andre ikke kan merke det, da er du velykket..

  1. Det er vel ikke Caroline sin feil at nettopp de temaene og spørsmålene ble valgt til nettopp dette intervjuet. Om man vil lese om andre kropper etc. finnes det nok av artikler og intervjuer om dette andre steder og i andre magasiner, les heller det som interesserer nettopp deg:)

 62. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier om tårer.. Veldig ofte synes jeg det er greit, men noen ganger er det rett og slett litt upraktisk. Det er ikke alle en har lyst til å begynne å felle tårer foran, og om jeg skal prøve å forklare hva det var som utløste det (noe som jo i utgangspunktet er en «tynn» grunn for mange andre), så kommer det jo bare enda flere tårer av å høre med selv snakke om det. Har du noen tips til hvordan en kan ta seg sammen i slike situasjoner? 🙂

  1. Det høres kanskje banalt ut, men om du kjenner at tårene begynner å presse på og føler at du ikke har lyst til å gråte foran dem du er med, så se opp i taket. Det er vanskelig å se opp og samtidig gråte. (Jeg har forresten hørt at det er lettere å tenke triste tanker når man ser ned og mer positive om man ser opp, men det er kanskje å dra det vel langt :-)) Og du, det som er din grunn til å gråte er din grunn og god nok! Det er også lov å ikke svare når folk spør om hvorfor du gråter, eller ha et eller annet standardsvar på lur- gjerne noe med litt humor i. Du er ikke alene <3

 63. Det sort-hvitt bilde der altså! Du er bare så lekker! Må også nevne at jeg ble litt glad innvendig når jeg leste hva du sa om små pupper. Hehe! Jeg har alltid likt mine selv om de er små og diskré, jeg hadde rett og slett ikke følt meg vel med store. Nesten så venninner og lignende blir overrasket når jeg sier det, så bra at vi deler synspunkt der. 😉

 64. Mirjam Kleiveland

  Dette innlegget likte jeg veldig godt!! Så personlig og interresant!❤ Håper du fortsetter med slike innlegg! Har så lyst å bli litt bedre kjent med deg og dine tanker.

 65. Skjønner hva du mener med muntlig og lett!
  Gøy å lese meningene dine, på en litt anerledes måte :))

 66. Utrolig kjekt å lese, Caroline 🙂 Du er så utrolig dyktig og en stor inspirasjon. Heia på deg <3

  Tips til julebord kjoler? Kunne du laget et innlegg om dette, pluss evt. tilbehør.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Takk for tips til innlegg!

 67. He he, jeg er av den usedvanlige presise arten. Du kan stille klokken etter meg og det er faktisk også litt irriterende vet jeg noen av mine venner synes fordi de blir så stresset av å komme for sent til meg eller avtale med meg. Jeg pleier spøkefullt å si at de som alltid kommer for sent er født for sent

  1. Ser at hele komentaren min ikke ble med? Jeg har også en munter komentar til alle som ikke dukker opp i tid til tidlige møter typ kl.8.00. Kommer du 5min.for sent blir du hilst med en munter hilsen: God ettermiddag. Altså det var den gangen du tok sjansen på å komme for sent. Men uansett, interjuet med deg var knallfint og det bildet er jo helt fantastisk.

 68. wow, tror jeg aldri har lest ett inlegg med deg i de 4 åra jeg har lest bloggen din der du har skrevet «drit» i noen setning. haha kult !!!

 69. Cathrine R

  Nå må jeg faktisk google puppene til Miranda Kerr… Hahaha!

  <3<3

  1. Caroline

   Haha, do it 😀

 70. Hvorfor blir ikke kommentaren min godkjent når flere kommentarer etter min er blitt godkjent?

  1. Caroline

   Finner ingen kommentarer fra deg 🙁

 71. Hei Caroline!

  For et herlig intervju! Føler vi blir mer kjent med personen Caroline når du legger ut sånne ting. Du gir inntrykk av å være en jordnær og ekte person, som jeg liker bare mer og mer 🙂

  Jeg tror også folk vil skille mer mellom jobb-Caroline og privat-Caroline når du legger ut slike intervjuer. Du får vel en del pes fordi du fremstiller livet ditt på bloggen som plettfritt og perfekt. Men det er jo jobben din. Folk har en tendens til å glemme det tror jeg. De som kjenner deg utenom bloggen ser jo deg, uten filter, med svette fem timer gamle treningsklær, morratryne og gulpeflekker på klærne. Og for å være ærlig, så hadde jeg kunne tenkt meg å bli kjent med den Caroline jeg også 🙂

  Digger deg! 🙂 Klem!

 72. Skrev en melding men den forsvant?

 73. Hvis du smører brynene dine med castoroil eller coconutoil, så vokser de fortere! 😀 Det gjør jeg med hvis jeg napper litt for mye.

  1. Å, herre! Jeg leste «brystene»!

   1. Caroline

    Haha 😀 Jeg også!

 74. hei, caroline. jeg vil bare si at jeg nettopp så praten du hadde på vg-tv, og at jeg nå har forandret litt syn på deg. jeg synes alle som har hatt meninger om deg, burde se den, og se at du er et menneske som er opptatt av å være seg selv fullt og helt, og inspirere så mye som mulig. og det klarer du. jeg synes du er veldig flink til å skrive, og jeg synes du tar veldig fine bilder (og jeg er kresen på bloggbilder, altså), og man ser umiddelbart at dette er mer enn en ni til fire-jobb. takk for at du står på. takk for at du ikke driver med «fat shaming» eller «skinny shaming». takk for at du er real. fortsett med det. klapp på skuldra og klem fra noen som har gått fra bloggkikker til bloggleser.

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 75. Du er så urolig fresh! You go girl:) Skjønner ikke all kritikken du har fått etter «magebildet», SELFØLGELIG skal du være stolt av kroppen din! Du er en inspirasjonskilde, en sunn en! Som sagt; You go girl!

 76. Kan med hånden på hjertet si at dette er det beste innlegget jeg har lest så langt på bloggen din etter å ha lest den en stund. Syns dette får fram en litt mer «ekte» side av deg, om jeg kan si det slik? På begrunnelse av at her virker det ikke som om du er så opptatt av det å ha det plettfritt og perfekt, men derimot skriver «drit» blant annet.
  Nei altså, dette likte jeg, Caroline! Så forresten VG-intervjuet ditt, hvor jeg syns du svarte veldig bra for deg og var saklig.
  Keep up the good work!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre 🙂

 77. Du nevner hele tiden at du har nesten ingen dårlige kommentarer, men selvfølgelig har du det ikke når du ikke godkjenner dem?? Du godkjenner kun de du er fornøyd med.

  1. Caroline

   Jeg godkjenner både positive og negative, men av og til er de negative av en slik grov og usaklig karakter at jeg ikke gjør det. Noen ganger er det også slik at jeg ikke godkjenner kommentarer som er for meg, fordi de angriper en som er kritisk på en usaklig måte. Om du faktisk hadde brukt litt tid i kommentarfeltet mitt, så ser du at det ikke er alt som er positivt.

 78. Gestikulerer med kroppsspråk? En journalist burde vite at den formuleringen er smør på flesk 🙂

 79. Charlotte Milene

  å, tusen takk for at du postet dette! jeg har abbonnement på Det Nye, men denne utgaven kom aldri frem i posten ettersom den kom ut mens jeg holdt på å flytte og Det Nye hadde ikke flere utgaver igjen da jeg etterlyste det. du er flott! virkelig inspirerende 🙂

 80. Bra intervju! Og jeg måtte selvfølgelig google Miranda Kerrs pupper… HAHA! Synes du er ei knalldame, jeg. 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Lurer på hvor mange som har gjort det etter dette intervjuet :O

 81. May Liss

  Dette innlegget likte jeg veldig godt, jeg likte hvordan humoren og selvironien skinte gjennom. Herlig innlegg fra ei flott jente med bein i nesa – ønsker dere en flott november! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *