a girly world

IMG_0461


Jeg elsker fortsatt Green Gate, men nå har jeg gjort plass til enda et nytt servise her hjemme. Det er et par år siden jeg kjøpte min første tekopp fra Miss Etoile, og nå de siste månedene har jeg fylt skapet med enda mer. Green Gate i hverdagen, Miss Etoile på litt finere hverdager og porselenet vårt når det er fest. Vi har fått så mange blanke flater her hjemme, så jeg synes dette glir så utrolig fint inn. Både kopper, boller, skåler og fat finnes i både sølv og gulv, med farger, skrift, fuglemotiv, striper og prikker.

IMG_0469

Jeg synes de har så mye fint, og så er det veldig girly med en liten touch av glam. Spesielt elsker jeg bakesettene og alle de småtingene de har. Jeg har blant annet handlet sugerør, pompoms og cupcakefat i papp til Nelia sin bursdag. Jeg har kjøpt mitt litt overalt. Det finnes en butikk her i Skien som har litt av det, og så er det en del norske nettbutikker som selger litt av hvert. Det er bare å google det, så kommer forskjellige alternativer opp. 

IMG_0491

IMG_0482

IMG_0518

IMG_0539

_______________________________________________________________________________________________________________

Nå står en løpeøkt på planen min. Håper dere har en fin tirsdag 

132 kommentarer

 1. Hver gang jeg kommer inn på bloggen din, tar det en eeeevighet før bildene blir fullstendig innlastet. Og jeg må bla med nedover for at de skal bli lastet inn også. Jeg vet ikke om det gjelder bare meg, men jeg har ikke merket det på andre blogger. Det er ihvertfall utrolig irriterende, og det gjør at jeg besøker bloggen din sjeldnere om i det hele tatt.

  1. Caroline

   Vi har telenors laveste hastighet på nettet, og her laster det raskt. Bloggen er også bygget opp spesielt med tanke på at den skal laste så raskt som mulig, og vi har derfor blant annet testet den på flere ulike nettlesere og sammenlignet den med andre lignende sider.

   Hvilket operativsystem og nettleserversjon bruker du?

   1. Christina

    Det er ikke fra mobil du sliter da? Merker veldig forskjell fra mobil nettet og pc, sånn generelt. Kan også være at bildene som er her på siden er hakket bedre enn på andre sider, og derfor bruker lenger tid. Noe jeg syns det absolutt er verdt 🙂 Ha en fin dag, flotte Caroline <3

   2. Caroline

    Vi bruker nok en del større bilder enn hva andre gjør, men dette testes hele tiden opp mot ulike nettlesere 🙂

    Ha en fin dag du også, Christina 🙂

   3. Iselin

    Jeg bruker firefox fra mac 😉

    Og jeg må bare si at jeg liker bloggen din veldig godt altså, og bildene er alltid så fine – meen kan være et evighetsprosjekt å lese bloggen din!

  2. Det går kjapt fra min telefon i Chrome, og enda kjappere i bloglovin appen.

  3. Jeg hadde samme problem, særlig fra telefon! Men så lagde jeg profil på bloglovin, det går mye raskere og bruker færre Mb data 🙂

  4. Jeg opplever det samme, gjennom bloglovin og ellers, bruker firefox og Mac! Ikke noe stort problem for meg, men du er ikke den eneste:)

   Bollene og koppene med fuglemotiv på innsiden var utrolig søte!:)

  5. Har samme problem som deg og vi har i utgangspunktet veldig kjapp linje. Er flere ganger jeg bare har valgt å stikke videre til neste favissblogg fordi jeg rett og slett ikke har tålmodigheten til å vente lenger. Jeg bruker en macbook air og har desverre ikke muligheten til å prøve noe med windows på siden vi ikke har det. Går seg sikkert til…. eller noe, hehe 🙂

 2. Christina

  For noen nydelige kopper! 🙂

  De er vel ikke tilfeldigvis ikke å finne på nettet?

 3. Jeanette

  Hei!
  Hvilken butikk i Skien er det som har det merket? 🙂 Er på utkikk etter nytt servise og det der så jo sååå fint ut!

 4. Så nydelig servise!! Kunne godt tenkt meg dette… Men har fullt opp med det vi fikk til bryllupet pluss div annet

 5. Åh så fina, hoppas dessa även finns i Sverige!!

  1. Caroline

   Det tror jeg de gjør 😀 Merket er dansk 🙂

 6. Hjelp, farsdag er på søndag

  1. Caroline

   Yey 😀

   1. Hei:-) farsdag er alltid andre søndag i november, dvs 9. November i år❤️

   2. Caroline

    Ja, det stemmer jo! Synes det kom litt kjapt :O

  2. Nei, det er den 9. November.. fikk nesten noia her altså .P

 7. Off topic, er bare nysgerrig for at høre, hvorfor du har ændret dit navn fra Fotballfrue til Carolinebergeriksen? 🙂

  1. Caroline

   Jeg forklarer dette ganske grundig i «intervjuet» 🙂 Det handler om å tydeliggjøre hvem som står bak bloggen 🙂

   1. Mange tak for tilbagemelding, jeg har ikke fået set det endnu -men endnu en god grund til, at få det set 🙂 Ha’ en skøn dag!

   2. Å SÅ RART…. at ikke ei danske har sett på «intervjuet.» Godt du poengterer at du sa det der, det var dumt av henne å spørre altså.

   3. Caroline

    Oi, jeg registrerte ikke at hun var dansk :/ Og jeg har aldri sagt det var dumt av henne og spørre :/

 8. Hei! Så vakkert dette var, vet du har sagt det før, men hvor kan man kjøpe det? Forresten synes at gulv er en fin farge, veldig originalt! Neida, synes bare det er litt morsomt med skriveleifer som gir en annen betydning!

  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Haha, skal rette opp i det 😉 Bare google merket, så finner du flere nettbutikker 🙂

 9. Hei 🙂 Hva heter butikken i skien som de selger de koppene fra miss etoile? 🙂

  1. Caroline

   Lurer på om det er bikuben? 🙂

   1. Tror de kanskje har det på butikken som heter Inn te Anne også.
    Ligger i Henrik Ibsens Gate i Skien (ikke så langt fra Rådhuset).

 10. Hei!
  Du kan ikke lage et innlegg med nye bilder fra huset, nå når du har rigget til kontorplass? 🙂 Har litt vanskelig for å se hvor kontorplassen er, i forhold til de bildene du har vist oss før 🙂

  1. Caroline

   Mangler bilder på veggene og litt flere ting før jeg vil vise frem, men det kommer 😀

 11. Så fine ting fra Miss Etoile. Hvor stor er den sølvkoppen du har kaffe i? Jeg leter etter et krus som jeg kan drikke chai latte fra, og da trenger jeg et krus som er litt stort…

  1. Caroline

   Relativt vanlig kaffekoppstørrelse 🙂 Den rommer 2 dl. 🙂

 12. Kjære deg!

  Tusen tusen takk for en nydelig og inspirerende blogg.

  Jeg vil også gjerne gi deg støtte. Du har hele tiden vært en seriøs blogger som aldri har rakket ned på andre og for et par år siden kom en annen frue på banen godt hjulpet av «Bloggerne» på Bliss. At hun kjører så billige triks som å legge ut bilde i det samme undertøyet som deg mens mannen hennes skriver på facebook at dette er slik man kommer til å se ut når man har født (alle andre tar feil) synes jeg er direkte ufint og respektløst overfor deg som faktisk banet vei for bloggere i Norge.

  Du står fjellstøtt på kvalitet, Caroline. At andre en sjelden gang spretter forbi på blogglisten med hjelp av skitne triks synes jeg er trist. Ser man på de andre som ligger på topp nå er det innholdsløse og dårlige blogger (særlig sophieelise og komikerfrue som visstnok er så ærlig).

  Jeg håper du aldri gir deg og jeg håper at media snart slutter å pushe frem dårlige bloggere som lever av å drite ut andre.

  PS: jeg var litt overvektig etter fødsel, men magen min gikk tilbake til normalen med en gang! Skjønner ikke at folk blir provosert av det. Jeg tror de som parodierer deg mest har store komplekser.

  Heia Caroline Berg Eriksen!

  PS: skulle gjerne kjøpt reklameplass på bloggen din, men vil bare ha den hos deg ikke andre bloggere jeg ikke vil assosieres med. Hvordan får jeg til det? Dette vet jeg er tema for andre næringsdrivende også for det er kommet så mye «rart» på topplisten nå.

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord, Gro! Det gjør meg veldig glad 🙂 Jeg vet ikke hva Marna ønsker å oppnå med dette bildet, men det får være hennes sak. Hvis hun føler seg bedre ved å gjøre noe slikt, så bra for henne. Når det er sagt, jeg synes det er flott at hun vil vise seg frem og er stolt av kroppen sin, det burde vi alle være.

   Hvis du ser på fanen «kontakt meg», så ser du mail til de som styrer annonsesalg hos meg. Da kan du spesifikt be om at dine annonser kun vises hos meg 🙂

   1. Anonym

    Av ren nysgjerrighet: Du skriver «vet ikke hva Marna ønsker å oppnå» som om du mener hun antg har en agenda bak bildet.

    Så da lurer jeg på: Hva ønsket du selv å oppnå da du la ut ditt bilde? På en bildetjeneste der du vet du følges av tusenvis av lesere?

    Jeg har forstått at du ikke ser problemet med å legge ut et sånt bilde, da alle ser forskjellig ut og du må også kunne være stolt av sånn du så ut etter fødsel (og all ære til deg for det!!). Men har du aldri tenkt på hvilke signal du kan sende ut rundt fokus på tynnhet generelt sett / spesielt etter graviditet når du legger ut et sånt bilde som så mange kan se? Joa, greit nok at du må få lov å legge ut hva du vil / være stolt av det du får til, men tenker du aldri på hvordan du (blant mange) kan være med på å fokusere på tynnhet/ idealkroppen ovenfor så mange unge lesere?

    Og til slutt: Du sier i VG-intervjuet at du ikke er opptatt av å være tynn, men fronte sunn livsstil og trening. Hvorfor har du da et behov for å vise «verden» at du var såpass slank 4 dager etter fødsel? Du sier: du var stolt. Men da er du vel opptatt av å være tynn da eller?

    Dette har jeg lurt på lenge. Både hvorfor du ønsker å i det hele tatt legge ut sånn bilder på nettet (og har du et bevist forhold til hvor mange unge mennesker som kan la seg påvirke?) og om du helt seriøst ikke er opptatt av å være tynn i det hele tatt? :/

   2. Anonym

    Ps: ellers synes jeg du har en veldig fin blogg og er til stor inspirasjon!
    Så spørsmålet mitt ovenfor er ikke ment som ren kritikk, men mer et kritisk spørsmål rundt akkurat den tynn/sosiale medier/påvirknings- debatten!?

    Ønsker deg en fin dag! 🙂

   3. Caroline

    Jeg la ikke ut bildet fordi jeg ville oppnå noe eller vise hvor tynn jeg var, jeg la det ut fordi jeg var stolt av og fornøyd med meg selv 🙂 Hele svangerskapet mitt hørte jeg fasitsvar på hvordan jeg kom til se ut etter fødsel, men det finnes ingen fasit. Jeg har aldri sagt eller skrevet noe om det å se tynn ut, så jeg skjønner ikke hvor alle tar dette fra?

   4. Marita

    Marna har vel kanskje også lagt ut bildet fordi ho er stolt og fornøyd med seg selv? Ho vil vel ikke nødvendigvis oppnå noe ho heller? Kroppene våre ser forskjellige ut etter fødsel, og nettopp det kommer jo fram her 🙂 hvis det er ok at en person legger ut et sånnt bilde, må det jo vere ok at andre også gjør det 😉

   5. Caroline

    Jeg har vel aldri sagt at det ikke er greit at hun legger det ut? Jeg synes det er FLOTT at hun gjør det! Men jeg synes det er respektløst at hun prøver å «etterligne» mitt bilde og dermed forsøker å skape debatt, hun kunne helt fint tatt et bilde i en annen setting, og for eks. ikke i samme undertøy, med nesten samme tekst, i samme tidsrom etterpå. Det er jo tydelig at hun har en annen agenda enn kun det å vise at hun er fornøyd med seg selv. Hvorfor ellers kopiere bildet mitt nesten ned til minste detalj? Og dersom det er tilfellet at mannen hennes i tillegg har oppdatert sin facebook med at «slik skal en kvinne se ut etter en fødsel», så er vi virkelig der igjen. Virkelig? Kan vi ikke bare være som vi er, og være fornøyd med det? Akseptere at det ikke finnes en fasit? Det blir bare så tåpelig, vi er voksne mennesker, come on. Men for all del, folk får kjøre på, skulle bare ønske noen hadde litt bedre fantasi til tider. Jeg orker ikke å engasjere meg noe videre, jeg er ferdig med det for ganske lenge siden 🙂

   6. Syns det er fantastisk å høre at du var STOLT av kroppen din 4 dager etter fødselen!:) Hipp, hipp hurra!:) kroppen min ser ut som ett dvaskt verdenskart etter svangerskapet, men jeg er stolt som fy uansett, og jeg hadde i allefall vært stolt om jeg så ut som du! Stor klem <3

   7. Caroline

    Haha :p Det hadde du all grunn til å være, det å sette et liv til verden er ikke noe å spøke med! 🙂

    Stor klem til deg også <3

   8. Tina A

    Stemmer det at det moren din oppmuntret deg til å poste det bildet, eller er det bare media som har vridd på sannheten?

   9. Caroline

    Det stemmer 🙂

   10. Anonym

    Takk for raskt svar!

    Mtp spørsmålet mitt om tynnhet tenker jeg f.eks på at du hadde med hjelpemidler på sykehuset som skulle hjelpe deg til å raskere «bli tynnere» etter fødsel, men som du ikke trengte å bruke fordi du var så slank fra dag 1. Da er du vel også opptatt av å holde deg tynn/slank? Ikke at det er noe i veien for det, bare etterlyser at du er ærlig rundt det istedenfor å hele tiden kun snakke om kosthold/trening for å få mer energi osv.

    Men til det siste spørsmålet: er du bevist rundt hvordan din profilering i sosiale medier (blogg, face, insta) og når du legger ut sånne bilder som det etter fødsel kan påvirke alle de unge leserne/følgerne dine? Greit nok at ingen er tvunget til å følge deg, men er du bevisst på det ansvaret du faktisk har – som når ut til så mange?

   11. Caroline

    Det handlet om å komme raskest mulig tilbake slik som jeg var før graviditeten, ikke å bli tynnest mulig 🙂

    Selvsagt er jeg bevisst, det synes jeg også kommer tydelig frem, selv om jeg føler at mange trekker sine egne konklusjoner.

   12. Jeg heier på deg Caroline!
    Jeg syns det er så stygt av mange(også marna om hensikten er å blusse opp debatten om hvordan du så ut) Min mor var ganske lik som deg da hun fikk meg, litt større mage, men den ble like fort borte som din. Jeg har aldri vært gravid, men min kropp har alltid vært tynn, og den blir faktisk større når jeg trener og spiser sunt, for da kommer musklene. Jeg er bare 21 år, men blir utrolig provosert av å tenke på den dagen jeg går gravid og mest sannsynlig ser ut som mamma(eller deg) og hvordan folk rakker ned på det som noe usunt, skal jeg da slutte å spise en vanlig middag og heller spise rent fett for å bli akseptert som «sunn»??. Merker at dette begynner å bli langt, men det jeg i utgangspunktet ville frem til er at jeg håper du kan fortsette å stå for den du er, for det er mange som deg. Jeg syns det er synd at du i enkelte intervjuer har måttet forsvare hvordan du ser ut, håper du en gang i fremtiden kan ta et større oppgjør mot alle menneskene som sier at «naturlig og sunn (gravid)kropp ikke skal være tynn». Vi er helt naturlige vi og! og vi skal faen ikke måtte unnskylde oss for det!

    Og til anonym over her: Har du aldri tenkt over at det finnes flere unge jenter som caroline, andre som kanskje ikke trener like mye eller spiser like sunt, men som allikevel er slanke. Som sitter på nett og føler at de ikke er bra nok. Det er kanskje uoppnåelig og urealistisk for de å få de ekstra kiloene for å klare å bli «normal» som så utrolig mange liker å kalle det. Hvorfor skal ikke disse jentene få se en som ligner på dem og se i kommentarfeltet at dette er flott og normalt? ikke alle unge jenter som forstår at de stygge kommentarene kommer fra bitre mennesker som ikke gidder å gjøre noe med egen fasong….

   13. Caroline

    Det er mulig hun ikke hadde noen agenda bak det, men synes det er litt spesielt å gjøre det på den måten om det ikke var tilfellet :/ Menmen… Hun ser uansett flott ut og har all grunn til å være stolt over seg selv 🙂

   14. Kathrine

    Men det eneste Marna skriver er at hun føler seg som superkvinne, og som deg, virker det kun som om hun er stolt av kroppen sin. Ja, du startet en trend av kvinner som tar denne typen bilder, men det betyr ikke at dette er noe angrep på deg, undertøyet er jo en del av et annonseinnlegg, hun har den ikke på seg fordi du gjorde det samme (mulig at mammatrend.no ba henne om å gjøre det, men var nok ikke noe mer i det).

    Jeg synes dere begge er kule damer, men her virker det som du har gått i fellen som mange gjorde med ditt bilde, du tar det som et angrep, når det nok ikke er ment som det i det hele tatt. Vi damer må være flinke til å støtte hverandre, og ikke tenke det værste når man ikke vet hva som faktisk var tanken. Personlig tror jeg hun tok et bilde som var lignende ditt for at det skulle være sammenlignbart, og vise frem at man skal være stolt uansett hvordan man ser ut etter fødsel, for dere begge har søren meg født barn, og det er sinnsykt tøft!

   15. Amalie S

    Synes det er så synd at du alltid må trekkes inn i slike diskusjoner, Caroline. Jeg forstår rett og slett ikke hvordan bloggen din, utseendet ditt og deg generelt kan være så provoserende? Kan ikke vi ikke bare støtte og oppmuntre hverandre i stedet?

    Nå som jeg først skriver; tror ikke jeg har kommentert her på over et år, men følger fortsatt med hver dag og nyter gjerne bloggen din med morgenkaffen, hehe <3. Trenger vel egentlig ikke si dette, men stå på! Klem!

   16. Charlie

    Redigerte du bildet du la ut 4 dager etter fødsel, nå tenker jeg ikke på lysredigering, men som det har kommet frem gjort det tynnere, fjernet noe av ben, armer, strammet inn magen ect? Kan vi få se original bildet?
    Om du sier nei at det ikke er redigert så er det vanskelig å tro på når du allerede har løyet 🙁

   17. Caroline

    Nei, det er et mobilbilde som jeg la rett ut. Det er ikke filter på det en gang. At jeg har løyet er en sannhet med modifikasjoner. 99 prosent av bildene er det kun utført normal redigering på, ingen retusjering av størrelse på kroppsdeler.

   18. Tenker at Marna ikke mente noe vondt med det, tror det er gjort med glimt i øyet, som en spøk. Ta det heller som et kompliment at hun velger akkurat deg å «parodiere»:) Personlig ser jeg ikke helt poenget med å legge ut undertøysbilder av seg selv uansett jeg da, men jeg er vel litt gammeldags av meg, hehe. Ellers virker både du og Marna som noen flotte damer begge to- vakre og flinke!:):)

   19. lurven

    jadajadajada, alle skal være fornøyd og alle skal være den de er og alle er like gode osv…. Men du burde snart forstå at du er et stooort (altfor stort i mine øyne) forbilde for mange veldig unge jenter. Når du legger ut et slikt bilde, så vil mange føle seg misslykket om de ikke har en slik kropp 4 dager etter fødsel. FACE IT!
    De fleste er kanskje oppegående nok til å skjønne at du ikke er normalen, men mange vil nok slite med å føle seg for dårlig.

    Jeg er jo ei gammel dame som vet at det ligge tusenvis av treningstimer bak den flotte kroppen din. Jeg vet at om jeg hadde gidda så kunne jeg også hatt en lignende kropp. Men jeg er voksen.

   20. Victoria

    Hjelpes, kjenner jeg blir utrolig irritert over måten dere leter etter feil hos Caroline. Har dere virkelig ikke annet å gjøre?
    Det er supert at Marna er fornøyd og stolt av kroppen sin, hun har tross alt akkurat født en baby. Men hvorfor skal hun roses opp i skyene av dette bildet, mens Caroline får kritikk til tusen? Caroline trener beinhardt, og gjorde det gjennom hele svangerskapet, selvfølgelig er det lov å være stolt etter man har født? Og hvorfor hun legger ut det bildet er opp til henne, men hadde jeg sett sånn ut ville jeg gjort nøyaktig det samme. Flere titalls tusen har fulgt bloggen hennes, og så lenge jeg har lest den (siden hun startet den) har hun fått kritikk på hvordan hun ser ut. Er dere virkelig så misunnelig? Hvorfor klarer dere å rose, skryte og hylle Marna for å legge ut et slikt bilde, men ikke Caroline? Selvfølgelig var det en baktanke bak bildet hennes. Nøyaktig samme tidsrom, samme undertøy og nesten samme tekst. Ikke nok med å kopiere bloggnavnet, men bildet også? Er det en som fortjener skryt, ros og ALL hyllest så er det nettopp Caroline. Makan til superwoman. Så gjennomført i alt hun gjør, samtidig som hun virker som en veldig jordbær og flott person. Det første jeg tenkte da jeg så bildet av Caroline etter fødsel var ‘wow, så utrolig flott hun ser ut. Om jeg ser halvparten så bra ut etter fødsel, er jeg knallfornøyd’. Og alle dere som kommenterer at Marna ser ut som en ekte kvinne. Hva gjør Caroline så uekte? Hun er da minst like ekte. Jeg blir flau på vegne av alle sjalue kvinner der ute, som sitter foran tastaturet og kritiserer. Føler du deg tykk, gjør noe med det. Ikke legg skylden over på Caroline. Det er underverker hva riktig kosthold og mosjon gjør for kropp og sinn, og det er akkurat det Caroline viser på bloggen sin og i det bildet. Hvis jeg har en dårlig dag, eller ingen motivasjon, da tar det meg kun et klikk inn her, og jeg har motivasjon igjen. Det er grunnen til at jeg leser bloggen. Hun motiverer, gleder og inspirerer meg. Fokuset til mange av leserne er helt feil. Hvis dere ikke liker jenta bak bloggen, slutt og les.

    CREDS til deg, Caroline, som holder deg profesjonell og varm gjennom dette tåpelige oppstyret. Klem

   21. Er så enig med deg VIktoria, du satte ord på alt det som jeg har tenkt i denne saken. Stå på Caroline du er ett flott forbilde. Følger bloggen din hver dag og du er til stor inspirasjon for meg.

   22. Caroline

    Tusen takk, Marit 🙂

   23. Tina A

    Jeg forstår ikke helt logikken her. Hvorfor Caroline legger ut et slikt bilde er opp til henne, men når Marna gjør det samme, så har vi alle rett til å spekulere i hennes motiver? Jeg synes også det er synd at så mange mener at om noen er kritisk til dette bildet eller andre ting Caroline sier og gjør, så er man sjalu/overvektig men gidder ikke gjøre noe med det/unner ikke andre kvinner suksess.

    Javisst må vi kvinner stå sammen og heie på hverandre, men ikke ukritisk. Jeg mener det bør være rom for å være uenige.
    (Og så skjønner jeg om du Caroline er møkklei denne diskusjonen nå, så jeg skal ikke mase mer 😉 )

   24. Akkurat det samme tenker jeg, en artig parodi med glimt i øyet. Komikere gjør jo slik hele tiden uten at det nødvendigvis er stygt eller med baktanke. Kropper ser forskjellig ut, og hun gjør et poeng av det.

   25. Håller helt med Lyckemisjonen! Kunde inte skrivit det bättre själv 🙂

   26. Jeg opplever ikke Marnas bilde som et hån mot deg. I stedet ønsker hun å vise hvordan de fleste kvinner faktisk vil se ut etter en fødsel. Dersom det bare er de flotteste kvinnene med de aller flateste magene som viser seg fram etter fødselen, gir jo dette et totalt forvridd bilde av virkeligheten. For de fleste av oss vil det tross alt være uoppnåelig å se ut som det du gjorde. Hun tenkte nok at det ville være morsomt å stille opp i det samme undertøyet som deg, ettersom hun alt har etterlignet bloggnavnet ditt. Marna har tross alt en morsomt blogg i utgangspunktet, hvor hun ikke pynter på noe, men er dønn ærlig.

    Synes hverken du eller Lars Kristian burde hisse dere opp av den grunn. Ta det hele i stedet med et smil 🙂

   27. Caroline

    Det er ingen som har hisset seg opp her :/ Problemet er at ved å ta et nøyaktig likt bilde, så vil folk automatisk sammenligne meg med henne. Om du leser kommentarfeltet henens så er det fullt av kommentarer fra folk som forteller hvor «ekte» og «naturlig» hun ser ut. Alle andre som ikke ser slik ut er tydeligvis uekte og unaturlige 🙁

   28. Marianne

    Hei!

    Akkurat det tenker eg òg! Ved og legge ut bilde i samme setting trur eg ho har understreka at «Hei! Sånn ser eg ut etter fødselen min, og det er bra. Caroline Berg Eriksen såg annanleis ut etter sin fødsel, og det er òg bra!» Håpar og trur at Marna ikkje har nokon baktanke eller agenda med det! 🙂 Trur ho ville vise at alle burde vere fornøgde og ikkje minst stolte etter fødsel, uansett om dei ser slik eller slik ut.

    Når det kjem til utsagnet til mannen hennas kan eg ikkje uttale meg om det, då eg ikkje har lest det.

   29. Caroline S

    Kjenner det bobler litt i blodet når jeg leser saken angående «komiker»-fruen. Er ganske så tydelig at hun vil komme med et lite stikk synes nå jeg. Enda verre er all den positive omtalen hun får, da du, et år tidligere gjorde akkurat det samme – men da var det såklart ikke greit.. Synes det hele blir for dumt, og synes virkelig ikke du fortjener det 🙂 Stå på, vi heier på deg, og du inspirerer!

    Forresten, tenkte det var greit å vite at da jeg skummet gjennom kommentarene på Marna sin blogg, ser det ut til at det er en person som utgir seg for å være Lars-Kristian. Tenkte det var greit å vite da personen opptrer ganske kranglete.

   30. Caroline

    Såpass ja, det var jo ikke noe spesielt hyggelig 🙁 Tusen takk for at du sa ifra!

   31. Marianne

    Der er eg HEILT enig! Alle mødre(og alle andre) må få vere stolte av kroppen sin uansett koreis dei ser ut. Heilt utruleg kor mykje drittslenging du Caroline ha måtte takla det siste året :/ Trur ikkje komikerfrue må bruke masse tid og krefter det neste året på å forsvare seg mot bildet ho la ut, sånn som du dessverre ha måtte gjort det siste året(uten at det burde vert nødvendig) .

    Stå på, Caroline! Du er sterk som har stått imot alle idiotane, og eg håpar fortsatt virkelig at Marna ikkje la ut bilde med ein baktanke eller agenda.

   32. Charlie

    Nei mener ikke å være noe uhyggelig det var bare skuffende…
    Jeg vet at så og si alle bildene dine ikke er redigert (utenom lys osv), men så er det de bildene du har fjernet litt av en arm, ben, fjernet «rynker» ulike steder ved kroppen osv…
    Også svarer du så frekt og basant at nei du har ALDRI redigert noe annet enn lys, og det er så frekt. Nesten så du syns det var frekt av vedkommende som spurte.. Så vet ikke om jeg tror på at det bilde etter fødselen er uredigert, du har jo allerede løyet om andre ting, så du kan jo lyve om dette også… Men sannheten kommer alltid frem en eller annen gang..
    Skal prøve å la det gå, alle gjør feil, jeg har gjort tusen feil.. Er egentlig trist at dine feil skal være så offentlig også må du tåle kritikk fra tusen hold. Jeg syns du er flink jeg Caroline, som tåler det, som fortsetter å spre inspirasjon og glede! Sender deg en stor nyttårs klem:D

  2. Veronica

   Helt enig i at det er dumt at det ble så mye diskusjoner om hva som er en normal kvinnekropp etc på kommentarfeltet hos marna!
   MEN er det virkelig så få som skjønner at dette er en parodi og gjort med humor som hovedfokus?! Det er jo nettopp derfor hun har samme undertøy og det er gjort på samme tidspunkt? Jeg er i utgangspunktet veldig fan av deg,Caroline,og har forsvart deg mange ganger,men blir litt skuffet når jeg føler du og mannen din er så selvhøytidelige og ikke klarer å se humoren i dette…..Bra mannen din tok utfordringen fra Ørjan:-)

 13. Mathilde

  Wow, så stilig skikkelig glam over det hele 🙂 Love it!

 14. Hei. Hva heter butikken i Skien? 🙂 Kjempe stilig!

  1. Caroline

   Tror den heter Bikuben 🙂

 15. Jeg går utifra at hun føler seg bra,og er stolt av kroppen sin 🙂 og det har hun all grunn til.

 16. Hei 🙂
  Ville bare tipse deg om en liten butikk i Porsgrunn som heter Hos Lise. Hun selger Green Gate og masse annet rart.
  Hun selger også mye fint til små barn. Butikken ligger rett ved Down Town i Storgata.
  Du burde ta en titt en gang du er i Porsgrunn 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 17. Nyyydelig servise! Jeg har også en del fra Green Gate, men spørs om ikke litt av dette må på ønskelisten fremover 🙂 Jeg liker spesielt godt bollene i gull, de er så fine.

 18. Forresten var serviset knallfint! Synd at jeg blir nødt å kjøpe noe fra det!;) 🙂

 19. Elisabeth

  Hva heter butikken i Skien, og hvor ligger den? 😀

  1. Caroline

   Tror den heter Bikuben, og ligger ved siden av Lietorvet 🙂

 20. Fy søren for en flott mann du har som forsvarer deg på twitter 🙂 Sååååå romantisk! Jeg håpet nesten at han skulle skrive et gjesteinnlegg her på bloggen også for han har såååå rett. Du var fotballfrue først og du ble Norges mest leste blogger ved å være flink til å skrive, inspirerende og ikke minst en positiv og flott jente.

  Jeg er innom din blogg daglig nå og har aldri sett deg være annet enn positiv mot andre. Ja, du trener og er tynn. Jeg har vokst opp med en mamma som har din kroppsfasong og som alltid hadde overskudd til å ta seg av oss barna. Du er faktisk et flott forbilde og jeg synes det er fint at folk legger ut bilde av seg selv og er stolt av kroppen sin. Det å parodiere andre mammaer er imidlertid lavmål (fy skam deg, Marna).

  Jeg er sååå enig med din mann i at man blir overrasket over hvordan enkelte skaper sin suksess. Stor klem og masse honnør til både deg og din kjære!

  Flotte mennesker rett og slett.

  PS: jeg bruker lavkarbo og lærte noe av din mann angående mais jeg fortsatt tar med meg. Mener det var et gjesteinnlegg.

 21. Hei! Hva synes egentlig Lars Kristian om at alt hjemme hos dere skal være så «jentete» og rosa? Han må jo også ha noen meninger? Jeg bare lurer! Fin blogg har du 🙂

  1. Caroline

   Vi har vel ingenting som er rosa her hjemme 🙂

  2. Han er vel kanskje litt som min samboer, han vet at jeg bryr meg en god del mer om interiør enn han gjør, så så lenge fargene er nøytrale så er han fornøyd! 🙂

   ..bortsett fra TV og spille rommet, der vet han hva han vil ha, og når det gjelder den hula har jeg ikke så mange meninger annet enn «barnevennlig».

   1. Caroline

    Det hørtes ut som Lars-Kristian sin tvillingbror 😉

   2. Haha, det høres akkurat ut som samboeren min! Han bryr seg ikke døyten om farger på gardiner/puter osv, eller om jeg gjør om på bilder og interiør. Men TV-en og spillsystemet, det er det han som bestemmer over! Der har jeg ikke så mye jeg skulle sagt, men det gjør heller ikke noe 😛 Når det er sagt tviler jeg på at han hadde trivdes i et overdrevet shabby chic-hjem, med hvitt, blonder og rysjer overalt!

 22. Det var et underlig svar på spørsmålet fra leseren din. Har dere ingenting? Really..? Hva med det nye serviset som er rosa og «girly»? 🙂

  1. Caroline

   Trodde hun siktet til interiøret 🙂 Når det gjelder servisene vi har så varierer det veldig fra det jeg viser her, via green gate og til sort med sølvmønster.

   Ellers er vel grå og sandfarget det som preger vegger og møbler. Det er jo ikke nødvendigvis «jentete» 🙂

 23. Hadde vært veldig gøy hvis du la ut et innlegg om hvordan du organiserer kjøkkenet ditt, og kanskje ande rom i huset. Noe ala det du ahr lagt ut med walk in closetet. Ha en fin dag videre!<3

 24. Miss Etoile har mye fint :))

 25. Those tea cups with little birdy inside are the cutest thing ever! Just yesterday Ibought amazingly cute soup cups with black birds from Tiger, it looks like I´m obsessed with cute birds lately 🙂

  http://www.dodolce.com

 26. Hei! Jeg så nettopp at Marna la ut bilde av seg selv 4 dager etter fødsel, slik du også gjorde. Det som provoserer meg er at Marna kun får positive tilbakemeldinger fra kvinner som blandt annet skriver: «takk for at du viser sunne verdier og en kropp slik den skal se ut etter en fødsel», mens du fikk haugevis av dritt fordi at du nesten ikke hadde mage etter fødsel! Det irriterer meg så til de grader at Norske kvinner sitter hjemme og lirer av seg så dumme ting altså – som om det er noen fasit på hvordan noen skal se ut etter en fødsel…vet du meg hva, noe så frekt. Det er synd at hvis man jobber for å få en sunn og slank kropp, så skal man få tyn for det!

  Jeg synes at det norske folk, spesielt kvinner må bli flinkere til å akseptere at alle er forskjellige, og at alle har grunn til å være stolte av seg selv, uansett form og fasong! Man har ihvertfall ingen rett til å sitte hjemme i sofaen, mens man knasker ostepop og kritiserer mødre som trener! Det er synd at man får skryt dersom man har noen kilo ekstra, mens man får tyn dersom man ser «fit» ut…

  (Nå skal det sies at jeg ikke synes Marna ser ille ut etter fødsel)

 27. Hei!

  Jeg ble litt trist da jeg åpnet nettavisen i dag og oppdaget at LK hadde gått ut mot Komikerfrue på Twitter med hashtaggene: #komikerfrue #hermegåsa #hva er neste?, for deretter å unngå kontakt med media i etterkant.

  Du har i senere tid gått ut med forklaringer på magebildet ditt med at,- ja det var et skrytebilde, men jeg mener at alle som har båret fram et barn(eller ikke) burde være stolte av kroppen sin. Jeg skal ikke påstå at det er akkurat disse ordene du har brukt, men det er budskapet jeg har oppfattet, og det er et fantastisk budskap!

  Du har skapt en flott trend ved å vise at det er lov til og være stolt, uansett hvordan man ser ut. Kvinnekroppen er fantastisk og alle, absolutt alle burde få lov til skryte av den prestasjonen kroppen deres nettopp har gjort. Så hvorfor reagere med sinne eller frustrasjon når andre følger etter med det du banet vei for? Du har en enorm makt og du fremstår som et flott forbilde med gode verdier. Du er profesjonell, hardtarbeidende og det kommer tydelig fram i arbeidet du gjør, i alle fall for oss som er faste lesere.

  Det virker som LK tar dette som et hån av deg og dermed publiserer et passiv-aggresivt, men likevel subtilt motangrep i sosiale medier. Jeg forstår ikke hvorfor han gjør dette, for det ser smålig ut og jeg syns det går i mot de uttalelsene du selv har kommet med. Jeg forstår selvfølgelig at dere er to individer med forskjellige meninger, og at LK sine meninger ikke nødvendigvis speiler dine, men det blir likevel du som får det på din kappe. Hvis han mener at det er unødvendig, hvorfor ikke bare la det ligge? Det er jo egentlig bare en flott kompliment som du bør trykke til ditt hjerte. Du er flott, Marna er flott, og alle andre er flott på sin egen måte. Hvorfor er det så provoserende for han?

  Det er ikke meningen å provosere med denne kommentaren, jeg skulle bare ønske LK sa B når han allerede har sagt A.

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Ser at den tweeten lett kan overtolkes til noe som den ikke betydde. Selvsagt kan Marna legge ut bilde og være stolt over seg selv, og det har hun all grunn til 🙂 Copycat vinklingen var hovedsaklig ment halvhumoristisk, men med et lite generelt stikk til alle som «tar etter» Caroline i sosiale medier.

   Når det gjelder selve bildet, så er problemet at ved å kle seg opp i samme klærne og bruke samme bildetekst som Caroline, vil flere personer direkte sette disse to bildene opp mot hverandre. Om du ser i kommentarfeltet hennes så er det fullt av kommentarer som forteller at Marne ser ekte og naturlig ut, underforstått at visse andre ser uekte og unaturlige ut. Deter jo ikke spesielt hyggelig for noen som ikke ser ut som det Marna gjør :O Begge deler er jo like ekte og naturlig…

   Ser det er flere som påpeker at vi burde ha selvironi og ta det som et kompliment. Det er enkelt å si fra utsiden, men jeg tror de færreste klarer å sette seg inn i den situasjonen Caroline var i for snart ett år siden.

   1. Men Marna har jo tidligere lagt ut bilder av at hun har bestilt dette undertøyet, inkludert samme amme-bher som fotballfrue fordi hun gjerne ville se fresh ut etter fødsel. Det merket Caroline fikk sitt undertøy fra ble jo veldig populært! Så jeg føler i grunn at det er litt urettferdig at hun skal bli beskyldt for å kle seg opp i det samme for å provosere når hun for mange måneder siden har vist oss lesere at hun har bestilt slik undertøy!

   2. Caroline

    Det var nok ingen tilfeldighet at klærne var helt like, spesielt ikke etter som bildeteksten også var helt lik 😉 Men på en annen side så tror jeg neppe hun gjorde det for å provosere.

   3. Jeg har selv lest en del av kommentarene på komikerfrue sitt bilde og de fleste kommentarene handler ikke om att hun er mer «naturlig», men att det er en «normal» kropp 4 dager etter fødsel. Selv om Caroline er naturlig og ekte slik som hun såg ut, så er ikke dette normen. De aller fleste som har født vil ha en liten kul på magen en stund etter fødselen. Selv om de er godt trent og har hatt et sunt kosthold under graviditeten. Jeg syntes att det er flott att også slike bilder kommer ut i media. Dersom man bare ser flate mager i media vil det gi ett feilaktig bilde av hvordan man kan forvente å se ut noen dager etter å ha født. Caroline er nydeling! Det var hun under graviditeten og rett etter fødselen. Og hun er også ekte og naturlig. Men hun er på mange måter ett unntak fra det som er «vanlig» etter en fødsel. Og det må det være lov å påpeke. Det er helt greit att dere tenker deres om å kopiere klær osv. Men å kommentere dette offentlig tror jeg dere taper på.

   4. Tina A

    Helt enig med deg, Ina.

   5. Annina

    Jeg syns dere tolker på verste måte når flere skriver til Marna at hun ser ekte og naturlig ut. For meg betyr det ikke automatisk at andre ikke ser ekte og naturlige ut – det virker som en litt kjapp tolkning. Jeg syns Marna ser både flott og naturlig og ekte ut. Det syns jeg Caroline også gjorde på sitt bilde. Det ene utelukker ikke det andre! Det er vel nettopp det at vi ser ulike ut som er naturlig og ekte?

   6. Lars-Kristian Eriksen

    Nå er det flere av disse kommentarene som er skrevet på en måte som ikke kan misforstås eller feiltolkes :/ Blant annet siktes det spesifikt til visse andre som de tydeligvis ikke var så ekte og naturlige. Synd at slike mennesker ikek ser at det er de som skaper kroppspress ved å sette ulike kropper i bås.

   7. Tusen takk for et ordentlig svar, det setter jeg pris på 🙂

    Jeg er helt enig i at begge deler er både like flott og naturlig. At noen (mange) føler et behov for å rakke ned på Caroline er helt i tråd men janteloven som regjerer her til lands. I mangel på bedre ord, så syns jeg det er dritfett at din kone gir en god faen i den. Sett utenfra syns jeg bare dere vinner så mye mer på å bare la det gli forbi, enn å la dere provosere, selv om jeg kan forstå at det ikke alltid er like lett.

    Ha en fortsatt fin kveld begge to, klem fra meg:)

   8. Anonym

    Dette skrev Ørjan Burøe (Komikerfrues mann) på facebook da linken til Marnas blogg ble publisert før i dag: «Kanskje noen har gitt deg feil bilde, men slik kommer du ca til å se ut 4 dager etter fødsel.»

    Jeg leste dette før jeg så bloggposten og har aldri vært i tvil om at dette var myntet som en slags parodi som jeg synes er ufin.

    Jeg synes det er trist å lese komikerfrues kommentarfelt i dag og synes det er best når folk skaper suksess ved å gjøre noe unikt.

   9. Det kan så være, men hvorfor kommenterte dere ikke da når anja Johansen gjorde det samme? Teksten var ikke det samme og heller ikke undertøyet, men det var en tekst hvor det stod at hun tok det berømte fruen bilde etter fødsel. Hun tar også etter Caroline. Greit Caroline fikk hard ufortjent medfart, men anja hadde også en stunning kropp og fikk mange flotte tilbakemeldinger. Handler det virkelig kun om undertøyet? Jeg hadde også det samme undertøyet. Synes noen ganger det kanskje er best å ikke kommentere alt, selvom det provoserer. Dere vet det vil få oppmerksomhet. Men det er kanskje det du vil? Mange kjendiser klarer dette.

    Og som de skriver under her, de fleste kjenner seg nok igjen i den kroppen og derfor blir glade da samfunnet i dag har et stort fokus på den perfekte tynne kroppen. Jeg applauderte Caroline og bilde, men denne kunne dere latt gli forbi enten det var en parodi mot dere eller ikke.

   10. Lars-Kristian Eriksen

    Poenget er jo et det ikke var det samme 🙂 Men uansett er ikke det Marna har gjort noen biggie, det virker som flere tror at vi reagerer noe voldsomt, noe som ikke stemmer.

    Det er flott at flere kan kjenne seg igjen i kroppen til Marna. Aksept for at vi er ulike er jo bare bra 🙂 Tweeten min blir tatt helt ut av proporsjoner, men det er jo slik media fungerer.

   11. Hei! Var det slik at du ikke kommenterte i kommentarfeltet på bloggen i det hele tatt i går, det var kun en som gav seg ut for å være deg hele veien?

   12. Lars-Kristian Eriksen

    Det var ikke meg, nei :/

 28. Åh så koselig servise! Kan det vaskes i oppvaskemaskinen?

  1. Caroline

   Det lønner seg nok å ta det for hånd, men vi kjører det i maskinen 🙂

 29. Det serviset er så utrolig skjønt! Tenkte tipse deg om en butikk som selger det i Oslo også, siden du er i Tigerstaden av og til! De selger serviset du har OG en hel masse fint til bursdager og spesielle anledninger. Ligger i Skovveien 13, rett ved Solli Plass. Du kan dessuten shoppe derfra på nett, butikken heter Den Lille Festfabrikken:)
  https://www.festfabrikken.no/pages/den-lille-festfabrikken

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 30. Birgitte

  Må bare si at du svarer veldig godt for deg, gjennomtenkte og reflekterte svar 🙂 Og det at du tar deg tid til å svare lesere, synes jeg viser hvor profesjonell du er. Viktig å være tilgjengelig!
  Men over til en annen sak, når jeg så bilde av Marna fikk jeg et lite hakeslep. Det var flere kommentarer der hvor det sto at «det er dette som er ekte!» Hvorfor er det mere ekte enn det bilde du la ut? Jeg personlig håper at jeg vil se like bra ut som deg fire dager etter fødsel, men det vet man ikke før en eventuell fødsel. Jeg tror at folk reagerer siden bildet av deg er får uoppnåelig, og da er det lettere å slenge en stygg kommentar. Jeg håper du er stolt av deg selv, og at alt dette ikke går inn på deg! Du er et forbilde og er en stor inspirasjon for meg. Håper du får en fin kveld videre 🙂 Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Jeg er glad det er flere enn meg som tenker slik. Hvorfor er dette noe mer ekte? Er jo slike holdninger som skaper kroppspress.

   1. Jeg kjenner at jeg bare må komme med en liten komentar her.
    Da jeg først så bildet ditt fikk jeg sjokk over hvor bra du så ut, og litt missunnelig/motivert til min graviditet.
    Da jeg så Marna sitt bilde kjente jeg at jeg ble glad inni meg og tenkte at hun også så bra ut, men at dette faktisk er «the real life»
    De fleste av oss kan bare drømme om en sånn kropp som deg 4 dager etter en fødsel.
    Og det jeg tror de fleste reagerer på er at veldig mange unge kansje vil bli veldig opptatt av og se best/tynnest ut etter fødsel og begynner og tro at det er normalt og være helt flat etter fødsel. Noe det faktisk ikke er.
    Men som sagt du var veldig heldig, kansje det vil ta lenger tid for deg også neste gang, men det betyr jo ikke at man fortsatt ikke er perfekt.
    Tenk på det som man nettop har prestert med og bringe et nytt liv til verden. Hva så med magen liksom.

 31. Jeg trente verken før eller mens jeg var gravid. Magen min trakk seg sammen så fort jenten min var ute. Jeg er naturlig slank, har alltid vært det. Jeg var også så «uheldig» å ha en fødsel som tok 3 timer uten noen komplikasjoner, og en baby som sov hele natten og aldri gråt. For gud forby om man er heldig her i livet! Da skal får man søren meg høre det. Hva med å bare akseptere alle som de er, og prøve å være såpass fornøyd med seg selv at man kan håndtere litt skryt fra andre! Janteloven burde være på vei ut, er kun i Norge folk er så forbanna trangsynte!

 32. Caroline: Jeg ser du skrev: «Problemet er at ved å ta et nøyaktig likt bilde, så vil folk automatisk sammenligne meg med henne. Om du leser kommentarfeltet hennes så er det fullt av kommentarer fra folk som forteller hvor “ekte” og “naturlig” hun ser ut. Alle andre som ikke ser slik ut er tydeligvis uekte og unaturlige :(» Har du tenkt over at da du la ut bildet av den slanke kroppen din 4 dager etter fødsel og mange i kommentarfeltet ditt hyllet hvordan kroppen din så ut, så var effekten- om enn aldri så utilsiktet- at noen kvinner som ikke var like slanke som deg etter fødsel følte seg feite eller ikke gode nok?

  Det er naturlig og menneskelig å sammenlikne seg med andre. Både din og Marna sin kropp er ekte og naturlig. Den ene kroppen er ikke mer «rett» enn den andre. Det er bare det at det er hovedsaklig den slankeste versjonen som vi kvinner blir bombardert med i media og via diverse motemagasiner, og dermed kan enda en slank kropp- og det attpåtil 4 dager etter en fødsel- skape enda mer press om å se slank ut. Det er ikke din feil at samfunnet er slik, og jeg tror ikke din intensjon med å poste bildet var å såre noen. Jeg bare håper at du rir denne stormen av og klarer å se saken fra to sider nå som det ikke er din kropp som blir hyllet.

  1. Jeg ser at den siste setningen min kan ha sett vel krass ut. Det var ikke meningen. Igjen: Det er ikke noe galt med din kropp eller at andre synes den er flott!

  2. Caroline

   «Har du tenkt over at da du la ut bildet av den slanke kroppen din 4 dager etter fødsel og mange i kommentarfeltet ditt hyllet hvordan kroppen din så ut, så var effekten- om enn aldri så utilsiktet- at noen kvinner som ikke var like slanke som deg etter fødsel følte seg feite eller ikke gode nok?»

   Men nå skrev ikke jeg at dette var den ekte mammakroppen, da. Det er jo nettopp det som er poenget i min kommentar 🙂

   1. Sandra

    Marna har vel ikke skrevet at kun hennes kropp er den eneste ekte mammakroppen? Eller tar jeg feil?

   2. Caroline

    Siktet til kommentarene til bildet 🙂

 33. Hei Caroline. Vil bare komme med et ønske/tips nå som du holder på å utarbeide nytt design på bloggen. Når man har klikket seg inn for å lese/skrive kommentarer må man scrolle helt til toppen av innlegget igjen for å kunne klikke seg videre til neste innlegg – kanskje det kunne vært en «knapp» til neste innlegg lenger ned også? 🙂

  Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Notert 🙂

 34. hvorfor er ikke kommentaren min blitt godkjent?…

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, finner ikke noen fra deg :/

   1. Charlie

    Får skrive på nytt da…
    Du skryter sånn av at du gir bort alt av brukte klær til fretex Men for en god del måneder siden så jeg at du hadde en annonse på finn hvor du hadde klær til salgs. Jeg sendte faktisk selv en mail for å høre om jeg kunne kjøpe det som var til salgs i størrelse small men fikk ikke noe svar.
    Det var lett å kjenne igjen ditt walk in closet, det var ditt navn/mailadresse osv osv… Ikke at jeg har noe med det å gjøre jeg bare lurte siden du gang på gang sier du gir bort til fretex?

   2. Caroline

    Jeg har aldri solgt noe klær via finn.no og min mailadresse har heller aldri lagt ute der :/

   3. Charlie

    Det var jo dine klær/ditt walk in closet? Jeg har tatt print screen av det… hadde vært veldig rart om det ikke var deg, jeg gjenkjente
    masse av klærne du har brukt, navnet var Caroline, og du ser tydelig at bildene er tatt inne i ditt walk in closet…

   4. Caroline

    Bildene er i så fall stjålet fra bloggen min. Det er ikke første gang noen bruker mine bilder for å selge noe via finn.no.

   5. Charlie

    Du har faktisk to annonser. Så dette er ikke deg? https://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=44275582
    Det du prøver å si? Denne kommentaren blir vel umulig godkjent.

   6. Caroline

    Mener du virkelig at dette ser ut som noe jeg ville ha lagt ut? Bildene, klærne, jeg vel aldri i mitt liv hatt på meg lignende klær og jeg tar ikke ikke bilder på denne måten.I tillegg eier jeg ikke plastesker som står på skapet, og skapet er ikke engang likt, panelet går blant annet feil vei og jeg har ikke slike kleshengere. Hun holder også opp plaggene foran en vegg hvor vi på skapet har både speil og et stativ med mange kjoler. Om du ser hvor hun holder til, er heller ikke dette hvor jeg bor. Helt utrolig at du beskylder meg for å selge ting på finn.no. Ikke at det er noe galt i det, men dette blir jo bare for dumt :/ Jeg gir bort alle klærne mine, jeg har flere ganger fått spørsmål om jeg kan ha salg, men jeg har ikke tid til det, dessverre.

   7. Caroline

    Her er mer informasjon om selgeren, forresten 🙂 https://www.finn.no/finn/torget/bod/157316132 Så nei, det er ikke meg. Jeg har aldri solgt klær på finn.

 35. Hei Caroline! Ser at vi harekstremt mye likt når det kommer til interiør. Alt ifra babyutstyr, leker, møbler, pynt og servse 😛 derfor tenkte jeg å tipse deg om selskapsshop.no…. tror du hadde likt den butikken! Der har de sinnsykt mye fint! Du er kanskje kjent med butikken, men den er hvertfall ny for meg 🙂 Bare et lite tips 🙂 Keep up the good work <3
  klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 36. Åh, nydelig!

  Vet du om det er mulig å få tak i disse, utenom i Oslo? 🙂

  Hilsen stor beundrer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *