marble

IMG_9248IMG_9521IMG_9658IMG_9377IMG_9769IMG_9294IMG_9656IMG_9534IMG_9778IMG_9981IMG_9765

vest, lue, genser, shorts h&m / sko mango / veske zara / ringer h&m 

_______________________________________________________________________________________________________________

På mirakuløst vis klarte vi å ta antrekksbilder uten å blåse bort i går, for en vind det er om dagen! Hadde planer om å poste disse da vi kom hjem, men tidsinnstillingene på bloggen fungerer ikke av en eller annen grunn, og da jeg oppdaget det, var det for sent. Jeg pakket ut av kofferten med en gang jeg kom inn døren, fantastisk å ikke ha det hengende over hodet i dag, en blank mandag uten noe bagasje fra uken før, det liker jeg! 

Jeg har allerede vært en tur på elixia hvor styrke overkropp stod på planen, og nå har jeg mitt eget lille redaksjonsmøte for resten av uken. Senere skal vi inn til byen og gjøre en shoot, og så skal jeg begynne å styre med litt diy-småting til bursdagen for Nelia. Så skal jeg få startet på albumet hennes i dag, og prøve å booke fotograf for 1-årsbilder 🙂 Jeg har forresten akkurat bestilt meg en to do-notatbok, herregud jeg gleder meg til den kommer! Det er jo faktisk motivasjon å notere på fine sider. 

Håper dere har hatt en bra ukestart, vi sees senere 

81 kommentarer

 1. Charlotte

  To do notebook så kult! Hvor hat du fått bestilt det? Må bare ha 🙂 kjedelig med gule post it! Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂

 2. Så fine bilder! Ha ein super start på veka 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det må du også ha 🙂

 3. Hei! Kan du ikke legge ut link til hvor du har bestilt to do listen fra? Elsker slike ting!

 4. Endelig fikk jeg sett intervjuet av deg på vgtv! Og jeg må bare si, du imponerer stadig! Jeg har lest bloggen din siden 2009, og har alltid likt deg svært godt, men nå liker jeg deg enda bedre. Du er så reflektert, har tydelig beina godt plantet på jorda tross bloggsuksessen din. I tillegg synes jeg du har så gode verdier, du prioriterer riktig og har riktig fokus når det kommer til familie, jobb og helse. Nei, jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet! For ei dame du er!

  Håper du får en flott uke, Caroline 🙂

  Klem fra (en noe skolelei) student 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 5. Kunne du skrevet litt om to do-notatboka, hvor den er kjøpt og om du anbefaler den? 🙂 kunne trengt en selv! Ha en fin mandag 🙂 Klem!

  1. Caroline

   Absolutt! Jeg bestilte den på etsy, kan vise bilder av den når den kommer 😀

   Klem!

 6. Oi, jeg leste «Jeg har forresten akkurat bestilt meg en DO-notatbok»..

  Hva i alle dager skal hun med det på toalettet, tenkte jeg, haha.

  Ha en superfin dag, Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Greit å holde oversikt da? :p

  2. Knis!

 7. Ønsker deg en kjempefin uke:-) Er så deilig å starte opp med en god treningsøkt. Nå gleder jeg meg til lunsj-pausen. Har nemlig spart VG intervjuet til da! Gleder meg!! Slik er det med hjemmekontor, kan fylle pausene med hva man vil:-D
  Klem

 8. Jeg blir oppriktig glad av bloggen din. Jeg synes du er så flink og inspirerende 🙂 Jeg kom over noe på et visst forum, og synes det er helt forferdelig med all hetsen du får. Jeg har bladd meg litt bakover i arkivet ditt, selv om jeg har fulgt deg fra dag 1, og jeg kan ikke fatte at folk kan trekke så fæle konklusjoner om deg. Det er merkelig når folk vet mer om deg, enn hva du selv vet. Du fremmer en sunn og aktiv hverdag, men du har ingen problemer med å kose deg og skeie ut.
  Jeg får vondt i meg når jeg ser hvor stygge kvinner er med hverandre. Du får ikke lov å være tynn, du får ikke lov å være lykkelig, ha det ryddig, være stolt over datteren din, elske mannen din, trene, shoppe eller ønske deg ting. Det eneste du faktisk får lov til å gjøre, er å donere alle pengene dine til veldedige organisasjoner. Og til og med det hadde blitt snudd til noe negativt.
  Jeg synes du er knalltøff som tør å være som du er, og lukke øynene for de som bare vil trykker deg ned.
  Jeg får selv masse kommentarer fra kollegaer, venner og famile om at jeg er for tynn, og jeg trener og spiser sunt. Kjøper jeg en skyr, får jeg kommentarer for det. Jeg vet selv hvordan slike kommentarer sårer. Jeg vil ikke lenger gå med enkelte antrekk, for da får jeg tilbakemeldinger på det og det. Selv om jeg er bygget slik, og har fullstendig normal BMI. Den eneste som ikke kommenterer noen, er samboeren min, som jeg spiser flere måltider med hver dag og vet at jeg er sunn og frisk.
  Og dette er kun ord som kommer fra folk jeg kjenner. Jeg kan ikke forestille meg hvor fælt det må være at et helt land har sin mening om din kropp. Man må begynne å bry seg mer om seg selv.
  Jeg synes du er flott, sterk og modig. Drit i janteloven, du har all grunn til å være fornøyd og stolt over deg selv 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord 🙂 Har vært så lenge i dette gamet at det meste preller av, og forumtroll har jeg vanskelig for å ta seriøst. De fremstår egentlig mest på en svært komisk måte 😀

 9. Så fantastiske Bilder – her synes jeg du likner så utrolig på skuespilleren Jaime King! Særlig bilde nr 4, helt utrolig 😀
  Han mannen din tar jammed trolling fine bilder altså, blir imponert gang på gang! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 10. Du er så fin Caroline, og for en herlig vest! 🙂

  Ønsker deg en fin mandag!

 11. Heisann!

  Kor bestile du do-notatboka frå? Skulle gjerne hatt ei sjølv 😀
  Håpe du får ei strålande fin veke 😀

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂

 12. Ranveig

  Så fint antrekk, det kledde deg 🙂
  Jeg er også på jakt etter en «to do» notatbok, men finner ingen fine. Kan jeg spørre hvor du har bestilt din?
  Ha en fin dag! 🙂

 13. Wow, utrolig stilig antrekk! Ha en super-duper-fantastisk uke, det fortjener du 🙂
  Klem

 14. For noen flotte bilder! Dere er virkelig et superteam:-) superkult antrekk! Takk for god antrekk inspirasjon, føler ofte jeg går helt i ørska når jeg feks kommer inn på H&M, vanskelig å finne klær som kan passe. Men dette antrekket her var bare så flott og en god inspirasjon!

 15. Så flotte bilder! Elsker antrekket også. Det så så lekkert og praktisk ut på samme tid. Småbarnsmamma likes! 🙂

 16. Hei! Kjempe fint innlegg!! Kan jeg få vite hvor disse bildene ble tatt! Ble så inspirert av «Marbelen»

 17. Du er så søt 🙂 men du ser veldig trøtt ut for tiden :/

 18. Så fine bilder! Herlig høstantrekk, fikk litt isprinsesse feeling av hele antrekket. Vesken var jo såå søt 🙂

 19. Fantastiske Caroline. Jeg fikk endelig sett intervjuet ditt i dag morges, og jeg kan ikke annet enn respektere deg enda mer. Du er en utrolig flott forretningskvinne, og du gjør veldig bra figur i media. Folk vil alltid finne noe å plukke på, men bruker man hodet litt, ser man at ikke alt i verden handler om kroppspress eller å trykke noen ned. Det du gjør er jo heller det motsatte!

  Men tilbake til dette innlegget. Så lekker den vesten var! Har kikket litt på den, men klarte ikke helt finne ut av hvordan jeg skulle få brukt den. Én av grunnene til at bloggen din er så fin – du inspirerer meg til å tørre å kle meg litt annerledes og tråkke ut av komfortsonen litt. Det er også noe jeg forsøker å overføre til min egen blogg.

  Tusen takk du flotte, sterke kvinne! Jeg håper de aller fleste evner å se deg for den du er.

  God mandag! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne 🙂 Hyggelig at jeg kan inspirere deg 😀

 20. katrine

  Liker deg og outfitene dine bare mer og mer for tiden! Før syntes jeg det var litt vanskelig å hente inspirasjon i klesveien av deg, for det var kanskje ikke så «hverdagsvennlig» for meg som ikke liker å pynte meg så veldig opp i hverdagen. Nå derimot, du har så mye fint! Du har alltid hatt en bra stil, men det er liksom så mye mer inspirasjon å hente nå, i hvertfall for meg. Gøy å se hvordan stilen din har forandret seg fra da du begynte å blogge. Ha en super dag videre!:D

 21. Vet du om vesten kommer i andre farger? Online eller fra butikk? 🙂

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, kjøpte den i Bogstadveien 🙂

 22. Hei,

  De skoene fra Mango – er de i butikk nå? Fant de ikke på nettsiden. Veldig fine:)

  1. Caroline

   Nei, de er fra 2012 🙁

 23. En frustrert Therese

  Kjære caroline ☺

  Jeg må starte med å si takk for alle innslag med trening og kosthold du kommer med, dette bidrar til å inspirere meg som er noen kilo tyngre enn jeg burde være.

  Nå kommer vi til frustrasjonen min. Jeg elsker godis, jeg klarer ikke en dag uten å ta enfold boks, eller gomle på noe satt generelt. Jeg har prøvd å nekte meg selv, nytter ikke. Jeg har prøvd å redusere ned litt og litt, sprekker til slutt..
  Kan du legge ut noen tips til oss med søtsug som virkelig vil ha det søte i hverdagen uten å bekymre oss for sukker mengde eller at deler «usunt» eller å forebygge dette problemet?

  1. Jeg vet spørsmålet var til Caroline, men jeg vet akkurat hvordan du har det, så jeg tenkte å legge igjen mitt tips:

   Jeg reduserte karboinntaket mitt betraktelig, og etter at «vane»-sukkersuget ga seg, så har jeg sjeldent lyst på søtsaker. Til å begynne med er man vant til at man har lyst på sjokolade i butikken, man er vant til at man vil drikke cola på fredagskvelden, man er vant til å ta seg en skål med is siden det er torsdag og snart helg. Jeg hadde alltid kesam og bær i kjøleskapet, samt iskaldt vann(gjerne med en dråpe sitron i) eller farris stående. Når jeg hadde lyst på noe godt tok jeg noe sunt først og så om jeg fortsatt ville ha sjokolade. Det ville jeg ikke.

   Idag spiser jeg kun 70% eller 86% sjokolade, drikker farris med smak i helgene og har aldri et ordentlig søtsug.

   Avhengighet sitter i hovedsak i hodet, så jeg vil anbefale å ikke ha godteri i huset, ikke gå gjenom sjokoladehylla i butikken og spis masse bær 🙂

   1. Caroline

    Mitt tips må være å alltid ha sunne alternativer tilgjengelig hjemme, slik at man ikke må ty til raske og usunne løsninger 🙂

   2. Krom-tabeletter mot søtsug gjør underverker. Jeg var akkurat som du beskriver Therese. Nå har jeg faktisk ikke lyst på godteri, en ny hverdag for meg som alltid har slitt med søtsug:) Frister ikke en gang med kesam eller frukt!

 24. Caroline S

  Så flott intervju av deg på VG-tv. Veldig gøy å se deg «live» håper det blir mer av det fremover 🙂

  Litt random.. Men har et spørsmål. Var du student da du fikk Hugo? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Ja, det var jeg 🙂

 25. Madeleine

  Så utrolig fine bilder! Ser jo ut som de er tatt rett ut av en mote reportasje! Outfit bildene dine blir bare bedre å bedre!! 😀 Stå på!! ♡

 26. Fine fine Caroline! Har akkurat sett intervjuet med deg! Respekten for deg øker!

  Klem fra meg

 27. Ååå for noen fine bilder,lykke til med bursdagsplanleggingen 🙂

 28. Flotte bilder! 🙂 Så forresten intervjuet av deg på VG først nå, veldig fint intervju! Du virker utrolig ydmyk og jordnær 🙂

 29. Jeg liker også å lage klar en plan for uka med alt som skal gjøres. Funker fint når man har egen bedrift å sette de viktigste tingene på listen for uken.

 30. Hvor har du kjøpt vesten? Prøvde å se på hm sine nettsider men kunne ikke finne den.

  1. Caroline

   Kjøpte den i Bogstadveien 🙂

 31. Camilla

  Hva ligger prisene på i kafeen til søsteren din?:)

  1. Caroline

   Prisene er rimelige, spør gjerne på facebooksiden deres 🙂

   https://www.facebook.com/pages/Bare-Gr%C3%B8nt/837783322913975?ref=ts&fref=ts

 32. Michelle

  Nydelige bilder Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 33. Hei så Flott blogg du har. Jeg lurer så på hvor du har kjøpt det flott sølvfargede bordet du dataen din på? Så stilig! Takk for inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 34. Hei.
  Jeg satt akkurat og så på intervjuet ditt, og det var kjempebra =)
  Føler jeg «kjenner» deg litt bedre nå.

  Jeg bare lurer på hvorfor du sier «ho» og ikke «hun» siden du prater så bokmål?
  Dette er ikke ment som kritikk, bare ren nysgjerrighet =)

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Jeg sier «ho» fordi jeg er fra Sarpsborg 🙂

 35. Du er superflink å ta outfitbilder, Caroline Har brukt guiden din for å bli en bedre fotograf

  1. Caroline

   Tusen takk! Så gøy at du har blitt bedre 🙂 Foto er så morsomt! All cred til Lars-Kristian for antrekksbildene mine 🙂

   1. 🙂 hvem vant forresten marc jacobs konkurransen din på insta?

   2. Anonym

    Jeg syns Lars Kristian tar finere bilder! Hvorfor gå til fotograf, når han gjør en like god jobb.

 36. Bilde nr 4 fra toppen er virkelig usedvanlig flott! Et vinterlig blikkfang 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 37. Pernille

  Regner med du skal bruke Karin til 1 årsfotografering også eller? Vi hadde både nyfødt og 1 årsfotografering der:) veldig gøy! Spesielt gøy var det når hun satt i brødtrauet som hun lå i på nyfødtbildene, så plutselig mye større ut:) Karin er jo så flink og koselig:)

  1. Caroline

   Karin er kjempeflink, men vi har ikke helt bestemt oss for hvem vi skal bruke 🙂

 38. Hei

  Jeg ser at du er mye i nabolaget mitt på Tjuvholmen, jeg bor rett i nærheten av der du har tatt bilder med mann og barn. Vil bare si at jeg synes du skriver en veldig flott og gjennomarbeidet blogg. Jeg synes også din bloggsuksess er veldig ærlig. Du ble kjent fordi du var flink og kom deg opp på blogglisten uten drahjelp fra medier. Det TV2 har gjort for f.eks: komikerfrue og andre som knapt var blant de 100 beste før de fikk drahjelp er litt trist synes jeg for det betyr at mediene begynner å styre bloggene som i sin tid var et uavhengig alternativ. Jeg synes det er flott å se at selv om du er på TV har du unngått å bli krampaktig og styrt. Du virker også veldig jordnær og har tålt suksessen. Jeg tror dette henger sammen med at du faktisk er journalist og har skapt ditt eget. Liker deg bare mer og mer når jeg ser hvordan de som hjelpes frem utvikler seg. Stå på! Vi trenger bloggere som deg:-)

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å høre, Tina! Tusen takk for så fine ord 🙂 Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

  2. Men Fotballfrue var jo på side2 i en periode før? Akkurat som komikerfrue og de andre bloggere som er på side2 nå. Jeg tror ikke du har fulgt med helt.

   1. Caroline

    Jeg var der i noen år, men bloggen min var allerede mest lest i Norge før jeg gikk dit 🙂

 39. Hei. Caroline 🙂 Bruker du extentions på vippene eller er det semi permanente vipper?

  1. Caroline

   Punktvipper 🙂

   1. Setter du på de selv? I så fall; wow! Bra resultat <3

 40. Hei hvilken tykkelse har du på strømpebuksa?

  1. Caroline

   Jeg er faktisk usikker, men vanligvis bruker jeg 100 🙂 Kanskje det her var 60? 🙂

 41. Vet du hva? Dette er de fineste antrekksbildene jeg har sett på en god stund! Wow! Så inspirende! Elsker fargene og alt! Er ikke ofte jeg kommenterer men klarte ikke la være nå fordi jeg ville du skulle vite at jeg likte det veldig veldig godt!

 42. Så fint antrekk! 🙂

 43. Å, så herlig elegant og samtidig vinterlig antrekk! Takk for all inspirasjon! 🙂

  Å, så gøy med en to do- bok!:):) Jeg elsker sånt, penn og papir er virkelig min greie, og nå etter at jeg har oppdaget at det finnes egne grupper for folk på Facebook og folk på Yputube som digger sånt, har jeg også fått så mye inspo til å dekorere almanakken min og fargekode gjøremålene mine- det er, som du sier, morsommere å skrive på pent papir, mye mer inspirerende. (Og med gode penner;))Jeg har også haugevis med små notatbøker jeg bruker til ulike formål- er en «listemaker» av rang, og må skrive ned alt- stort og smått- enda har ikke jeg halvparten så mye på planen som deg- så hvordan du har klart deg med kun mobilen is beyond me!;) Gleder meg til å se den nye to do- boken din- og hva du fyller den med!:)

 44. Oi! Jeg har jo akkurat de samme skoene, eller de er prikk like, bare at merket er Blink og de ble kjøpt for over ett år siden, så bra de er blitt trendye, da kan jeg jo forsette å bruke de! 🙂 Ellers finfint antrekk der du 🙂

 45. Det var ganske fin bakgrunn på disse bildene. 🙂

 46. Du ser ut som en isprinsesse! En snill og god en <3

 47. Elisabet

  hei =) du de skoene fra mango. kor mye kostet de ? er det lenge siden du kjøpe de? Føler med på bloggen din nærmest hver dag. Du er utrolig vakker og har en nydelig datter!

 48. Er fast leser av bloggen din og du er jo helt suveren på hvordan du klarer å fortelle om stort og smått i hverdagen din. Du er til stor inspirasjon hvordan du som småbarnsmamma klarer å kombinere både jobb og familie og å ta vare på seg selv. Tommel opp for deg Caroline! Trenger du forresten tips til en flink fotograf så vil jeg anbefale vikfoto.no til 1-årsbildene og evt. kombinere med familiebilder. Han er veldig dyktig og profesjonell og veldig hyggelig 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips og hyggelig kommentar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *