eksklusiv rabattkode hos boozt.com

annonselenker

I dag og i morgen får jeg gi leserne mine en ekslusiv rabattkode som gir 15 prosent på alle kjøp over 299,- hos boozt.com! Koden du bruker er caroline15 og du klikker deg inn HER Hos boozt får du mange av mine favorittmerker som ganni, boss orange, guess og mango, og under har jeg funnet noen noen favoritter som finnes i butikken akkurat nå. Sjekk forresten ut barneklæravdelingen deres også, så mye fint til de små! Koden gjelder ikke på klær fra ralph lauren, day birger, molo, hummel, joha, decadent, hilfiger, ecco og sofie schnoor. 

boozt

1. kåpe ganni 2. kåpe ganni 3. kåpe ganni 4. kjole ilse jacobsen 5. kjole ganni 6. kjole tara jarmon 7. kjole ganni 8. veske mango 9. fuskepelslue ganni 10. armbånd dyrbergkern 11. klokke dyrbergkern 12. lue guess 13. vanter guess 14. hatt tiger of sweden 15. pumps guess 16. boots med kilehæl 17. skjerf black lily 18. poncho mango 19. skinnjakke mango 20. jeans mango (min favoritt!) 21. kjole mango 22. blondebody ganni 

_______________________________________________________________________________________________________________

32 kommentarer

 1. Hei!
  Hvordan er jeansen (mango) i str.?
  Flott blogg, innom hver dag 🙂

  1. Caroline

   Den er helt normal i størrelsen 🙂

 2. Gjelder det også på barneklær?

  1. Caroline

   Gjelder på alt unntatt de merkene jeg har nevnt 🙂

 3. Hei! Så søte collager du lager ! Hvordan får du til disse søte pilene på collagen ? :- )

  1. Caroline

   Takk! Jeg bruker picmonkey 🙂

 4. Så mye lekkert! Spesielt kåpene fra Ganni *sikle* og den siste blondetoppen fra Ganni..

  1. Caroline

   I knooow 😀 Har veldig lyst på selv 🙂

 5. Synnøve

  Så fine klær 😀 P.S: du må bytte header snart for det står jo: fotballfrue der ;P

  1. Caroline

   Hehe, ja, det er sant 🙂

 6. Hvor sender Boozt fra? Er det toll/mva?

  1. Caroline

   De sender fra Norge, du betaler ikke noe ekstra 🙂

 7. Hei Caroline.

  Tenkte bare å si fra om at jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk bruke rabattkoden din, fordi de klærne jeg valgte ikke kvalifiserte til det.

  1. Caroline

   Den fungerer ikke på enkelte merker 🙂

 8. Hei caroline!

  Jeg lurte på en liten ting – jeg bruker en del av matoppskriftene dine, ser du ofte oppgir kremfløte i ingrediense-listen, er det en grunn til at du bruker kremfløte i steden for matfløte i maten du lager? 🙂
  Og er det det samme om man bruker matfløte eller kremfløte?

  ha en fortsatt fin kveld! 🙂

  1. Caroline

   Kremfløte gir en fyldigere smak 🙂

 9. Hei Caroline. Jeg kommenterer veldig skjeldent på blogg, men må bare fortelle deg at jeg så et intervju av deg på vgtv idag. Tror det bare het, Intervjuet, eller noe sånt. Men det jeg skal komme fram til, er at jeg synes du virka så oppriktig og ærlig. Jeg ble rett og slett glad av å se på intervjuet.

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 10. Veronica

  Hei Caroline

 11. Åååå, den skinnjakka er akkurat sånn jeg har sett etter, men kun xs igjen 🙁 har du noen tips til lignende typer noen andre steder? 🙂

  1. Caroline

   Uff, så kjedelig 🙁 Nei, dessverre.

 12. Den sorte kjolen fra Ganni var jo perfeksjon! Må virkelig bli flinkere å gå ut slik at jeg kan få brukt pentøy oftere…! 🙂

 13. Annicken

  Hei Caroline!
  Så intervjuet ditt på VGTV, synest du er ett flott forbilde for mødre og sunnhet! Så døds bra ut 4dager etter fødsel, jeg synest det er tøft å vise frem, at det faktisk går an å se så bra ut, med mye hardt arbeid bak.
  Stå på videre!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Christine

  Hej Caroline 🙂
  Rabatkoden, gælder den ikke også i dag?
  Har prøvet at bestille på hjemmesiden, men den melder: Voucherkoden er desværre ikke korrekt.

  1. Caroline

   Den skal fungere idag også, ja :/

   1. Christine

    Det fungerer vist ikke fordi det er den danske jeg kigger på, men tak for svar.
    Derudover, super godt arbejde med en fantastisk blog!

   2. Caroline

    Så dumt, da vet jeg ikke hvordan vi kan løse det 🙁

 15. Thea Lindam

  live this! Live this, satt og humret for meg selv 😉
  Men fine, nesten litt dramatisk de kjolene!

 16. Ingeborg

  Hei!

  Så utrolig gøy å følge bloggen din for tiden! Har lest den fast i flere år og gleder meg hver gang det er komt et nytt innlegg! Du er virkelig et forbilde for meg som person, i livsstilen din, som mamma og kanskje mest når det kommer til holdningene og selvsikkerheten din! Noen av favoritt innleggene mine er når du viser gode rimelige alternativ til de dyre merkene! Passer perfekt for en student! 🙂 Jeg lurte på om du kanskje kunne hjulpet en fattig student med dine superkunnskaper til å finne gode, fine og varme(!!) vinterjakker til under 1000-lappen?
  Uansett, ha en super dag! Ønsker deg og familien din alt godt!!
  Klem Ingeborg!

  1. Caroline

   Tusen takk, så gøy at du synes det 🙂

   Selvfølgelig, det skal jeg se om jeg får til! Skriver det opp 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *