intervjuet

God morgen  Nå er vi på vei til et frokost-treff med venner vi ikke har sett på hundre år, og det blir så fint! Nelia er selvfølgelig med, så hun kommer nok til å få seg noen nye lekekamerater i dag 🙂 I går kveld var vi ute for å spise etter kampen, vi traff Katrine og Bård på Süd Øst, et av mine favorittspisesteder her i Oslo, så utrolig god mat! Vi endte faktisk opp med julemenyen alle sammen, så nå er stemningen satt for desember allerede! Og jeg har jo helt glemt å fortelle at vi spiste lutefisk for første gang allerede forrige helg da jeg var hjemme i Saprsborg. Tiden går så fort, så det er jo ikke noe å vente med 😉 Uansett, nok matprat. Jeg har fått tilsendt intervjuet jeg gjorde med VG’s Mads Andersen for noen uker tilbake, vet flere av dere har etterspurt når det kommer ut, og VG publiserer i morgen, men jeg har fått lov til å legge det ut allerede nå. 

243 kommentarer

 1. Veronica

  Imponert! Du er fantastisk flott. 🙂

 2. Wow wow! Slenger meg på de andre kommentarene her. For et flott gjennomført intervju.
  Svarene virker ærlige og reflekterte.
  Keep up the good work! Ingen tvil om at du er min favorittblogger! 🙂

 3. Flinka, som alltids! Veldig flott intervju 🙂 Ønsker deg og dine en flott søndag <3

 4. Så utrolig fint og ekte intervju, følte det ga en fin forståelse av deg og hvordan blogglivet faktisk er, og at det er en ting du tar seriøst og ikke bare gjør for å være populær og synlig. Jeg har blogget tidligere, så jeg vet at det er en stor og krevende jobb, og jeg ser virkelig at det ligger mye bak hele bloggen din, hvordan du legger opp innlegg, tar bilder og så videre, men jeg vet at mange ikke skjønner dette, og det følte jeg at du faktisk fikk frem i intervjuet. Jeg tror du får mer forståelse for hva du gjør, og at kritikere får en midt i fleisen etter å ha sett deg her. Det var veldig fint å se på, om jeg kan si det sånn! Du er en skikkelig søt og likanes jente 🙂

  Masse lykke til videre, også håper jeg du har en kjempefin søndag! 🙂

 5. Du? jeg må bare spørre deg om en ting;)? du sier at en fin og slank kropp er bonusen for at du trener og har en sunn livstil og du trenger å trene fordi det gir deg energi, til å gi lille Nelia den oppmerksomheten hun trenger (ikke ordrett korrekt her, men håper du skjønner hva jeg sikter til) meeen hadde bonusen av en sunn livsstil og trening gitt en feit kropp, hadde du da trenet?

  1. Caroline

   Jeg hadde ikke gjort noe som gikk på helsa løs for å få energi og overskudd, nei. Da hadde jeg funnet andre metoder 🙂

 6. Jeg må legge til en ting angående hvorfor du tror bloggen din er den største i Norge, og det er fordi leserne virkelig føler at du bryr deg om bloggen og oss. Du har kontinuerlig gode innlegg, fantastiske bilder og du blogger ikke innlegg på kun 5 linjer. Når du sier «tusen takk» nå, så føles det virkelig som at du mener det! Stå på 🙂

  1. Caroline

   Det beste jeg vet, med unntak av at jeg selv liker den, er jo at dere kommer med tilbakemeldinger om at den gir dere noe å lese 🙂 Selvsagt mener jeg det, og jeg er utrolig takknemlig for alle de superhyggelige tilbakemeldingene jeg har fått etter intervjuet 😀

 7. Har akkurat sett intervjuet på VG og jeg har bare et ord å si; imponert! Det var et fantastisk bra intervju, og den måten du svarer på er bare sykt bra! Jeg må ærlig innrømme at etter dette intervjuet har jeg fått enda større respekt for deg og ikke minst det arbeidet du gjør med bloggen!
  Du er en utrolig dyktig kvinne, og jeg heier på deg!! Ha en fin søndag videre!! Klem

 8. du er så flink til å svare ! du jobber så hardt og er såå inspirerende!

 9. Solveig Marie

  Du er så jordnær! Super dame!

 10. Du er en stor inspirasjon, Caroline, og en helt fantastisk person! Helt enig når det gjelder at det ikke er din skyld at hun følte seg feit. Du jobber for en sunn livstil. Du fortjente å se sånn ut som du gjorde etter graviditeten din og jeg skjønner godt hvorfor du ville legge ut et skrytebilde (jeg hadde sikkert gjort det også!)
  Sden du leser igjennom kommentarer i dag, kan jo det hende du finner fram til min?..

  1. Caroline

   Selvsagt finner jeg frem til din 😉

   Tusen takk for fine ord, Maria <3

 11. Såg nettopp intervjuet og må også si at jeg synes du taklet det kjempe bra. Ingen kan ta deg på noe når du står bak deg selv og det du gjør og sier. Jeg er fan. Og blir like irritert hver gang noen tar opp det der bildet, du såg fantastisk ut!

 12. Hey Caroline,

  I am a regular reader and I’m sure you have many thousands of English readers. Maybe this interview could be subtitled in English so we could enjoy it too.

  Thanks so much for your inspiration!

  1. Caroline

   I’ve asked them 🙂

 13. Jeg vil så gjerne se intervjuet, men det blir vanskelig å forstå hva du sier siden jeg er døv. Er det mulig om du får til intervjuet med tekster?

  1. Caroline

   Jeg kan se om jeg får det til 🙂

 14. Ååå Caroline 🙂 Jeg er egentlig ingen bloggleser, men har fulgt din blogg fast i ca 1,5 år. Må innrømme at jeg begynte som en kikker fordi jeg var nysgjerrig på hva alt oppstyret rundt Fotballfrue var, men det jeg leste gjorde at jeg bare ville fortsette å klikke inn på bloggen hver dag. Du ER inspirerende. Jeg vet jo at det du deler på bloggen ikke er hele Caroline og alt som skjer bak kulissene, både godt og vondt men det er så deilig og bare kunne gå inn på bloggen og det eneste som møter meg er positivitet. Du er så reflektert og har en stor dybde, og det kom så godt frem i intervjuet. Kjempe gøy å se!

  God klem fra trofast leser <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Malla 🙂

 15. Hei Caroline!
  Jeg synes du er utrolig flott jente, og synes du er veldig modig. Folk må ta ansvar for seg selv, og slutte å sammenligne seg med deg (eller andre i det hele tatt). Vi er alle forskjellige, og ulike mål. Du er opptatt av sunt kosthold, og er flink til å trene –> da får du flotte resultater.

  Du er en inspirasjon for oss som er opptatt av det samme. Ønsker deg alt vel!!!

 16. Cathrine

  Takk Caroline! Du er til stor inspirasjon 🙂 Det var min tenåringsdatter som fikk meg til å sjekke ut bloggen din for snart 2 år siden. I utgangspunktet tenkte jeg, nei takk den bloggen tror jeg ikke er noe for meg. Men etter å ha lest noen innlegg, så oppdaget jeg at den var veldig gjennomført og seriøs. Liker at du har endret navnet:-) Som du sier i intervjuet, bloggen er deg. Du imponerer stadig og en tur innom her har blitt et av dagens høydepunkt;-) Stå på!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 17. Benedicte

  Jeg må bare slenge meg med på de samme kommentarene som går igjen her, WOW!
  Et utrolig bra intervju, jeg er skikkelig imponert. Du fremstår så ekte og reflektert, og gir så utrolig gode svar.
  Syns du tar det så fint hver gang media tar opp det bilde du la ut etter fødselen. Det er synd at så mange ikke klarer å være glad på andres vegne. Du har tross alt jobba hardt for å faktisk se sånn ut etter fødselen. Det er en av fordelene med å ha en sterk og sunn kropp.
  Stå på Caroline, du virker som en fantastisk person! 🙂

 18. Caroline, jeg elsker deg! ( på den ikkelesbiske måten;)

  Du er altså en så fantastisk flott person som stadig imponerer. Du snakker utrolig godt for deg og står for alt du skriver og sier. Du er en sann inspirasjon og det gleder meg å se et så godt intervju! Jeg blir alltid sjokkert over folk som leter etter feil ved andre, og jeg håper du lar alt dårlig prelle av deg. Det er virkelig ingen som kan ta deg på noe, for dette viser igjen hvor jordnær og ærlig du er.

  Fortsett med din greie, jeg ønsker dere alt godt <3

  1. Caroline

   Haha 😀

   Tusen takk <3

 19. Hei!
  Er linken fjærnet?Ville se den i dag men kommer ikke inn på noe. Bare ett sort bilde.

 20. Veldig flott intervju, svarte veldig bra og ærlig! Du virker som en fantasisk snill person som jeg ser veldig opp til, du er et av mine største forbilder, og du inspirerer slik du ønsker! Stå på! <3

 21. Veldig flott intervju, du svarer godt og ærlig 😉 Du virker som en veldig snill person, og du inspirerer slik du ønsker! Så på, forbildet mitt 😉

 22. Hei! Skrev og sa at intervjuet ikke fungerte. Beklager det var hos meg i Internett Explorer feilen var. Gikk fint i Googel Chrome. Flott intervju og flotte svar. Stein ansikt på han som intervjuet, men du klarte deg supert bra. Nå håper jeg de snart legger dette maset om det bilde etter graviditeten dødt og ser frem over. Lise

  1. Caroline

   Så bra du fikk det til! Tusen takk for at du tok deg tid til å se på det 🙂

 23. Kan jeg spørre hvilken neglelakk du har der? syntes den var utrolig fin, setter stor pris på svar 🙂

  1. Caroline

   Det er gellac 🙂

 24. For ett ærlig og ekte intervju!! Fikk enda mer forståelse når det gjelder blogging. Veldig gøy!

 25. Jeg er ikke en tynn jente. Jeg vil si normal+. Men når jeg ser på bilder av deg kjenner jeg ikke dette presset du blir beskylt for å pålegge unge jenter. Som du sier i intervjuet så lever du bare et sunt liv. Når det kommer til det omdiskuterte bildet så vil jeg bare si at det var den første gangen jeg fikk lyst til å ta på meg joggeskoene på flere år. Jeg tenkte ikke «det er ikke sånn nybakte foreldre skal se ut!!» men heller «wow. jeg MÅ ikke de ut som de der andre, det er faktisk mulig å ikke bli deprimert av fødselskroppen sin.» Du gav meg håp pg motivasjon. Du viste at man ikke må velge mellom barn og kropp. Og jeg synes det er trist og provoserende at du ble beskylt for å være utspekulert når du i din rett kunne være stolt. Du er dannet, veltalende, intelligent, stukturert og god, og intervjuet gjenspeilet akkurat den du fremstår som på bloggen. Du hadde blitt en utmerket (objektiv) journalist, men jeg er veldig glad for at bloggen er jobben din, og du fortjener alt det gode som kommer din vei.

 26. Imponerende. Det er talent!

 27. Hei Caroline! Gud så fint intervju! Det er så godt å se hvor naturlig du er og så flink du er til å snakke for deg.Jeg har lest bloggen din i flere år og sier meg helt enig med deg at bloggen din er utrolig inspirerende og et sted der man kan drømme seg litt bort!Ha en strålende uke.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Ha en strålende uke du også <3

 28. Hei, så flott intervju! Jeg må innrømme at jeg var en av dem som rynket veldig på nesa og kanskje lo og fnøys litt (av deg, ikke med deg) da bildet etter fødselen og alt ståheiet rundt det var på sitt verste. Så feil man kan ta. Unnskyld. Godt å se hvor reflektert og fornuftig du fremstår på VG intervjuet. Ønsker deg og dine alt godt i fremtiden!

 29. Flott intervju! Du er akkurat like jordnær og godhjertet som jeg alltid har sett for meg 🙂 Det bildet du la ut i november i fjor var resultatet av beinhard jobbing og stå-på-vilje. Absolutt velfortjent. At det skulle bli slikt ståhei rundt det forstår jeg, på en måte, men samtidig synes jeg det skal være lov å skryte av seg selv når man har jobbet for det. Du svarte veldig bra for deg i intervjuet synes jeg 🙂 Har lest bloggen din i flere år nå, jeg gleder meg hver dag til nye innlegg fra deg 🙂 Håper du får en flott dag videre, Caroline! Klem

 30. Hei Caroline,
  Jeg så intervjuet i går kveld og det var veldig inspirerende og bra. Intervjuet bedret oppfatningen min av deg betydelig! Du er utrolig flink!
  Er enig med mye av det du sier og du begrunner alt så utrolig godt og grundig.
  Jeg er nok ikke en av dine faste lesere, er innom instagram-profilen nå og da, men det tror jeg endrer seg framover (i positiv retning, altså)!

  Stå på videre og vær den du vil være!

 31. For et fint intervju! Jeg likte den profesjonelle måten du snakket åpent om deg selv 🙂

 32. Hei Caroline!

  Håper du har det bra.

  Jeg er ikke en som leser bloggen din hver dag, men innimellom synes jeg det er veldig koselig å titte innom, og få litt inspirasjon til både trening, interiør og mat. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar, men nå fortjener du en.

  Jeg ble oppriktig imponert da du svarte på spørsmålene i dette intervjuet. Etter å ha studert master i kommunikasjon(som blant annet har gitt meg grunnlag for forståelse av argumentasjon og hvor viktig det er med åpenhet og ærlighet når man driver en bedrift), synes jeg måten du håndterte pressede spørsmål og kritikk på en utrolig bra måte. Du argumenterte for dine begrunnelser, ikke bare påstod eller gikk i forsvar, som kunne ha vært lett i en slik situasjon.

  Jeg ville bare si dette kort 🙂 Bra jobba! Du inspirerer mange.

  Hilsen Ida

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *