don’t let anyone ruin your day

IMG_8785

Kjære, kjære dere! Jeg gir meg over og er så uendelig takknemlig for at akkurat dere er dere. Dere gjør meg så glad, og tilbakemeldingene deres er ikke annet enn helt fantastiske! Jeg er så takknemlig og ydmyk for at dere tar dere tid til å se intervjuet, til å legge igjen gode ord og til å lese bloggen min hver dag. Det betyr så mye for meg. Å kunne jobbe med det jeg er så lidenskapelig opptatt av og at noen faktisk liker det jeg gjør slik at jeg kan fortsette hver dag, det driver meg i en så positiv retning. Dere legger igjen så mange flotte ord at jeg ikke har hatt mulighet til å svare absolutt alle i dag, men jeg leser alt sammen og sender en enorm felles «tusen takk».

_______________________________________________________________________________________________________________

I live by these words – you should too

IMG_9129

_______________________________________________________________________________________________________________

Vi har vært sosiale i hele dag og det har vært så utrolig koselig. Først var vi på frokost hos Royal Christiania hvor vi møtte mange av de vi ser så altfor sjelden, og etterpå dro vi til Marit, Ola og Anders, Trude, Lars og Frida. Skal si det er mye energi i 2-åringer, det er en fryd å følge med! Nelia sover som en stein nå, og jeg kjenner at jeg er sliten selv. Er redd jeg brygger på et eller annet, for jeg har kjent dotter i ørene og den ømme følelsen i kroppen i hele dag, men her er det ikke rom for sykdom. Satser på at en varm dusj og et glass rødvin gjør susen, og nå sitter vi og ser på Skal vi danse på skjermen hos tante Vivi. Det er så vanskelig å heie på noen, jeg synes alle har vært og er så flinke! Den 8. november er det finale, og da blir det reunion. Gleder meg!

Håper dere har en fin lørdag Stor klem fra en veldig glad Caroline ♥ 

60 kommentarer

 1. Vakre Caroline!

  Jeg lurer litt på om du kunne laget et innlegg om hvilke blogger du leser selv? 🙂

  Ha en strålende lørdagskveld!

 2. You are so right that you live by these words, I do it also and I’m absolutely convinced: everybody has the power for his own life!
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Må bare få skryte litt over deg, syns du gjorde det så bra på intervjuet med vgtv. Du svarte bra og utfyllende:) ha en fortsatt fin helg!

 4. Margrete

  Kan du skrive et innlegg om hvordan bli en god blogger/ hvirdan ha en fin blogg?
  Har egentlig litt lyst til å starte en blogg, men tørr ikke med tanke på hvis jeg ikke får så mange lesere med det første? Hvis jeg har bare noen få lesere hver dag osv!

 5. Du er nydelig!

 6. Du er så vakker:) Men kjære deg, er du syk så er du syk….Det enste som hjelper da er å lytte til de signalene kroppen din gir deg, og slappe av og roe ned noen dager, så kanskje du unngår at det utvikler seg, og du ligger rett ut!!!! God bedring:) Klem

 7. Du er så flott!

 8. Er det virkelig finale allerede 8. november? :O Det er jo bare to uker til?! Det kan da ikke stemme? Eller?

  Gratulerer for øvrig med et superflink intervju! Du gjorde en nydelig figur, og leverte et avslappet, pyntet og fint intervju! Du fortjener all skryt du kan få for bloggen og den jobben du gjør <3

  Mange klemmer fra Bergen!

 9. Du var så flink på intervjuet. Syntes intervjueren var tøff og hard mot deg men du svarte så bra og var så elegant. Leser bloggen flere ganger om dagen du er så flink stå på Caroline og kos deg i kveld ☺️

 10. Kjære, Kjære Caroline! Du er den bloggerne som virkelig tar JOBBEN din på alvor, prioriterer å oppdatere leserne dine, og du slurver aldri med innleggene dine. Du er den bloggeren som fortjener HVER eneste krone av det du tjener på å blogge. De som mener noen annet er sjalu, og aner ikke hvor mye arbeid du legger i bloggen. Nelia er heldig som har en mor som deg, hun kommer til å bli så lykkelig! Du er min inspirasjonskilde, og er det en ting jeg er sikker på: det bildet du la ut etter graviditeten, det skulle du aldri slettet. Perfeksjon var det svaret på, og at alt er mulig. Du er rett og slett fantastisk! Klem!!

  1. Her passer d og si: ENIG!!!
   Du gir lykke og mer positiv inspirasjon, enn du aner. Fortsett akkurat sånn

 11. Cecilie

  Veldig fint intervju! Tenkte å anbefale deg en nyutdannet skredder i Skien, som gjerne tar oppdrag! Sjekk henne ut påhttps://www.facebook.com/skredderida?ref=br_tf på facebook, og hun kan sy det du vil ha!

 12. Jeanette

  Har fulgt bloggen din leenge, og du virker altså som en så fantastisk person Caroline! Og som mor, herregud 😀 Ble selv mamma til verdens søteste snilleste jente for 4 mnd siden (det syns jo selvfølgelig alle om sine egne barn, hoho), og vi skal straks ha dåp. Folk spør hva vi ønsker oss, og jeg aner ikke hva jeg skal si! Så jeg lurte på om du hadde noen tips fra da nydelige Nelia ble døpt? Er jo koselig med smykker, sølvskje osv, men det fikk jeg selv da jeg ble døpt og det har blitt fint lite brukt :/ Kommer du på noe annet smart man kan ønske seg?
  Ha en super helg videre fine du 🙂

 13. Du er tidenes dame, all respekt til deg.

  1. Caroline

   Haha 😀 Takk 🙂

 14. Hei!
  Det er ikke ofte jeg kommenterer, selv om jeg er en fast leser, men nå tenkte jeg at det var på tide. Jeg må si at for hvert blogginnlegg jeg leser, blir jeg bare mer og mer overbevist om at du definitivt har den beste bloggen i Norge. Jeg startet å lese bloggen din for mange år siden(når den var ganske ny), da leste jeg flere andre blogger også. Men du er den eneste jeg har fortsatt å følge, for din blogg er jo så bra!
  Jeg må si at det er ganske rart, at ei voksen dame med barn kan underholde ei 17 år gammel jente med sin fritid. Du får det til, og du inspirerer. Håper du har en flott helg, klem <3

 15. Godaften Caroline,

  du har så evigt ret, lad ingen ødelægge din/vores dag/liv. Og tak for at du er taknemmelig, det er ikke alle mennesker.
  Her i Danmark har vi det store indsamlingsshow til KNÆK CANCER og vi har lavet «Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer», hvor både Bloggere og deres Læsere kan støtte og være med til at gøre en forskel.

  Min veninde som har alvorlig kræft er en af dem som står bag: http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/knk-cancer-danmark-rundt-nu.html

  Vi har også lært at være taknemmelige 🙂
  En fantastisk weekend øsnkes du og dine kære.
  Mary-Liz

 16. Flott, ekte og ærlig intervju! Veldig gøy å se dette. Jeg heier på deg enda en gang! <3

 17. TonjeMarie

  Hei hei Caroline, ville bare takke for bloggen og de flotte tipsene du alltid gir,
  Jeg går selv gravid nå, og ville gjerne prøve å holde formen noenlunde oppe, og lurte på om du kunne samle dine innlegg om gravidøvelser,
  evt nye tips du skulle ha. Helst enkle hjemmeøvelser da jeg ikke er innmeldt hos noen treningssenter.
  Ellers var det et flott intervju du hadde 🙂

 18. Kjære Caroline! Jeg så nettopp intervjuet med deg. Du er en inspirasjon for alle kvinner- rett og slett! Det at du blir anklaget for å «prakke» på oss lesere en forskjønnet hverdag er jeg fullstendig uenig i. Når jeg sitter i min litt rotete stue, litt for sent på morgenen, med liten motivasjon både i forhold til trening og skjønnhet- da leverer du en kjempeinspirasjon gjennom bloggen din. Jeg får lyst til å trene, til å pynte meg og til å fiffe opp hjemmet mitt. Det at du velger å bruke dine dager på å inspirere oss- DET er imponerende og det er beundringsverdig. Jeg tenker også på at mange kvinner fant det provoserende at du var stolt av kroppen din etter fødselen. Dette skremmer meg bare, skal ikke vi kvinner oppmuntre hverandre, heie på hverandre? Nei, ærlig talt, noe annet er fjernt for meg. Hev deg over! 😀 Tusen takk for at du gir meg flere høydepunkt gjennom uka 🙂 klem!

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord, Ida <3 Helt enig med deg, det er greit med et kritisk søkelys inn i mellom, men generelt sett burde vi bli flinkere til å støtte hverandre 🙂

 19. Christine Sofie

  Hei Caroline!
  Jeg så nettopp intervjuet ditt med VG, og jeg må bare si at jeg ble veldig imponert! Jeg elsker å se deg gjøre slike intervjuer, jeg føler jeg blir bedre kjent med deg på en måte da, at jeg liksom får se deg fra en annen side, og det synes jeg er kjempegøy!
  Jeg ble skikkelig sur da du røk ut av Skal vi danse. Hadde gledet meg til å se deg hele høsten, og se deg vinne trofeet, men du var best!
  Jeg er bare 15 år, men har allerede fulgt deg i mange år, og jeg elsker bloggen din!
  Ha en fantastisk helg videre vakre Caroline! <3

 20. Mariken

  Liker at du er så anti-jantelov som ganske nylig blitt kjendis 🙂 Syns det er flott du tør å være deg selv.

 21. Akkurat sett intervjuet! Jeg kjenner jeg blir så glad og stolt på en måte! 🙂 over st du er den jeg tror du er,du virker selvsikker,står for det du gjør og ikke lar deg bi påvirket av negstivitet! 🙂 DIGGER st du sier du ikke angrer på undertøysbilde etter fødsel! Å jeg er en av de som hsr mye å gå på for å si det slikt 😉 men man kan ikke skylde på andre for st en selv føler seg feit osv! Å det er så bra at du kan stå for det at du er tynn å smekker og kan skryte av det! Hvorfor skal det oppfordres til at man skal like og være stolt av den man er men det gjelder ikke hvis man er slank??? Du er virkelig en jente/dame man kan og burde se opp til 🙂 du er rene faktaen! Din helse og kropp kommer av dine valg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, linnie 🙂

 22. MonicaL

  Hei 🙂 for det første ville jeg bare si hvor utrolig stort forbilde du er! På alle måter 🙂
  Også lurte jeg på om du ikke kunne lage ett innlegg om interiør og hvordan stuen din ser ut nå ? Synes du har det så flott hjemme hos deg og lurer virkelig på hvor alt kommer ifra 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Monica 🙂 Det kommer et stort innlegg om det når jeg føler at vi er ferdig.

 23. Her har det gått i influensa helt siden forrige søndag, men nå føler jeg meg såppas i form at jeg håper det blir en treningsøkt i morgen 🙂 Rart hvor man savner treningen når man er syk! Og ikke minst å savn etter å ha nok energi til å gi ungen en onnholdsrik hverdag, jeg får veldig dårlig samvittighet sånn sett når jeg er syk og alene med barnet:/ Får håpe du slipper unna, i fjor høst tok jeg noen tabeletter som skulle hjelpe mot å bli syk om du tok dem når du kjente på symptomer, og de hjalp faktisk, men jeg husker selvfølgelig ikke hva de heter lengre. Mulig det var noe i væskeform istedenfor tabeletter og 😉 Også var det en te jeg drakk, som jeg kjøpte på apoteket, med ingefær i. Jeg glemte helt av det da jeg var på apoteket sist, men skal kjøpe det inn på mandag 🙂 Jeg bruker å lage meg hjemmelaget ingefærte, men syns den ingefæren vi får kjøpt i norske matbutikker er ganske svak (mulig de er bedre i asiabutikker), så derfor syns jeg det er bedre å drikke apotekingefærteen når jeg er syk 🙂

 24. Kenneth Fromreide

  Hei vennen.

  Synes du er en oppegående vakker jente.

  Vær stolt av hvem du er og det du har

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 25. Adalone

  hei, så programmet du var på nå i morges og jeg heier virkelig på deg, EFF janteloven!! Du er nydelig og flotte bilder og interiør. kjempekjekt å se at noen holder seg sånn i form mtp rett etter fødselen og til vanlig. jeg skal nå begynne å følge deg på alle medier og stå på, det er kun misunnelse som skaper haters. «those who try to bring you down are allready below you!» Jeg selv har måtte gjennomgå slike ting. Vi som har viljestyrke og vet hva som kreves for å nå målet klarer det, mens de andre da bruker oss som skapegoats, sladder og negativitet. De med det!! Bitterheten deres kan føre til sykdom. Det vil alltid være slike mennesker rundt en desverre, men så lenge en ikke tillater å bli trukket ned til samme nivå, er en selv uovervinnelig. God bless your family og keep it up;-)

  1. Caroline

   Tusen takk for fine ord 🙂

 26. Hei 🙂
  Jeg så akkurat intevjuet ditt på VGtv! Kjempe fint å se på, du var kjempe flink 🙂 Du sier så mye ting som er bra og riktig, og jeg elsker måten du ler av kritikken på 😉 don’t let idiots ruin your day! AKKURAT 😀
  Du er så sterk og flott, og jeg kommer til å følge deg så lenge du fortsetter å være akkurat sånn du er 🙂
  Ha en kjempe fin søndag søta!

  Hilsen fast leser fra starten 😉

 27. Du får kjøre på med alt av kjerringråd. Ingefær er bakteire- og virushemmende, så brygg deg et stort krus med grønn te, tilsett tørket ingefær, timian (som er bra mot hoste), honning (som er naturens antibiotika), sitron (som er bakteriehemmende og rik på C-vitamin som er bra mot forkjølelse) – og den varme følelsen fra teen vil også virke lindrende. Slapp av mest mulig, hard trening gjør vondt verre. Jeg har tatt D-vitamintilskudd siste månedene og har holdt med utrolig frisk. Har lest at det skal være bra mot forkjølelse og for immunforsvaret generelt. Ta tran. Ellers vil jeg bare si: God bedring 🙂

 28. Så fint intervju! Og tusen takk for at du tar så vare på oss! Det er en av grunnene til at jeg hele tiden kommer tilbake 🙂
  Jeg lurte også på at dersom man ønsker å gå ned i vekt med lavkarbo. Er det under 20g karbohydrater per dag man skal prøve å holde seg til da? Er det også slik at hvis du «skjeier» ut med lavkarbo bruker kroppen noen dager på å komme seg tilbake til «lavkarbo stilen»? Jeg kan så lite om dette så føler jeg ordlegger meg litt feil av og til! Håper du skjønte hva jeg mente 🙂
  Hilsen ei som drakk alkohol for første gang siden jeg la om kostholdet og selvfølgelig ikke klarte å motstå en kebab….. 🙂

  1. Caroline

   Det er ingen tommelfingerregel for hvor lavt man skal gå på inntak av karbohydrater for å gå ned i vekt. Du kan gå ned i vekt med 200 gram, og du kan gå ned i vekt med 20 gram. Det viktigste er at du finner en måte å innta færre kalorier enn du forbruker 🙂 For mange fungerer det å gå ned under 20 gram pr. dag, mens det for andre fungerer å kun kutte ut sukker, juice og annen drikke som er full av karbohydrater.

   Jeg ville ikke bekymret meg for mye om den kebaben, alkolen er nok langt verre for kroppen din 😉

  2. Ida M.T.

   Jeg antar det du snakker om er ketolyse, som er en ekstrem for av lavkarbo der du spiser under 15 gram karbohydrater hver dag. Da havner kroppen din i ketose, noe som gjør at du går ned i vekt.

   «Fett brenner fett» dette vil si at når du spiser så lite karbohydrater må du øke på fett og proteiner i maten. Dette er en meget effektiv kur hvor du kan gå bed mye i løpet av kort tid, problemet med denne kuren er at om du skeier ut vil kroppen gå ut av ketose og man vil bruke noen dager til å komme tilbake, man vil da legge på seg litt igjen og om man stadig faller ut, vil vektøkning bli resultatet isteden !

   Du kan fint drikke alkohol, så lenge du velger drikke som ikke inneholder mye karbohydrater, kebab kan du også spise om du dropper pita brødet 😉
   Jeg vil anbefale ketolyse.no for informasjon 🙂

 29. Karoline

  Har du noen gang følt at du ikke var bra nok? Hvordan taklet du det i såfall

 30. Elsker bloggen din, og ALT du står for! Støtter deg 110% 🙂

 31. UTROLIG bra intervju med deg! Du er så flink, og jeg håper du aldri slutter å blogge <3 Stå på:)

 32. Hei! Eg har lest bloggen din lenge og liker den veldig godt. Eg har startet min egen blogg, og lurer på hvordan man forandrer forsidebilde? Tusen takk

 33. Har nettopp lest intervjuet ditt på vg og må si at du er en flott dame Caroline! 🙂 Du er tøff som tør å stå for det du mener og du er et bra forbilde for andre. Hvorfor skal det ikke være lov å si at man er stolt av sin egen kropp?
  Stå på, du er RÅFLINK!!

  Hilsen Stine, har lest bloggen din siden start og fortsatt er en ivrig fast leser 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine 🙂

 34. Michelle

  Hei! Ville bare titte innom og si at jeg synes du nailet det intevjuet, veldig gode svar. Følte jeg fikk laget meg et skikkelig inntrykk av deg, og det er ikke annet enn positiv. Tusen takk for masse inspiriasjon! Ha en super søndag!

 35. Hvor er klærne fra? Såå sant, dagen blir hva man gjør det til selv- du er virkelig en inspirasjon!

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 36. Hei, jeg så intervjuet ditt igår, og det var så bra! 🙂 Det er en grunn til at du har den mest leste bloggen, og det er ikke vanskelig å forstå at du legger ned utrolig mye tid i den. Tusen takk for det 🙂 Bloggen din skiller seg ut fra mange av de andre bloggene, og jeg må si jeg liker godt den stilen du har i den…. ja, som om å bla gjennom et glossy magasin, og jeg elsker det! Håper du kommer til å blogge i lang tid fremover 🙂 Din blogg kikker jeg alltid innom daglig 🙂

  Lena ^^

  1. Caroline

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

 37. Gratulerer med et utrolig fint intervju 🙂 Det er tydelig at du er veldig trygg i deg selv, og det er både inspirerende og motiverende.

 38. Monica M. B.

  Hvor er toppen fra? :o)

  Monica M. B.

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 39. Hei 🙂
  Jeg lurte på om du kan gi tips om hårpleie? og hvorfor har du rullet håret slik du har gjort på bilde?

  1. Caroline

   Har bare rullet det fordi det var vått 🙂 Litt som å vri det opp 😀

 40. Hei!

  Hvor er tskjorten din kjøpt?? 🙂

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 41. Nydelig,smart,ekte, ydmyk, velartikulert,strukturert hardarbeidene,fantastisk mamma og ektefelle 🙂 Det er ikke rart du har Norges største og beste blogg,du vakre kvinne! 🙂 Gode klemmer til deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 42. Så nydelig bilde av deg ! 😀 Hva har du gjort med håret ditt på dette bildet?? Fint 🙂

 43. Enig med flere, så intervjuet i går og jeg synes du bare skal kjøre på videre med det du gjør. Jeg synes det er deilig at du ikke gir opp, det er til inspirasjon.

 44. Michelle

  Så fint dere har det, fint interiør! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *