julestemning på kontoret

IMG_8979

I dag var jeg på mølla kvart over seks, endelig nærmer klokkeslettet seg målet mitt, og faktisk har jeg tatt i bruk mine egne tips for å få det til, det er vel lov? Jeg har liksom ikke klart å fungere før nærmere halv syv etter at jeg ble mamma, men plutselig kjennes det som noe har løsnet. Jeg har vært min egen prøvekanin og kan si at tipsene jeg kom med her om dagen, de funker! Så etter å ha vært drittlei spillelisten min fordi jeg kan alle sangene inkludert rekkefølgen de spilles i utenat, har jeg faktisk blitt hekta på pretty little liars igjen. Haha, det er så dårlig at det er bra! På linje med gode og onde dager, bortsett fra at det bare er dårlig og kun et must den gang da jeg var syk og hjemme fra skolen. Uansett, jeg oppdaget at sesong 4 av pll har kommet ut på Netflix, og jeg har vel ikke sett det på over ett år, men det var lett som en lek å komme inn i det igjen, akkurat som jeg aldri har hatt en pause. Det å ha noe å se frem til når en skal opp om morgen og løpe er gull, så hiv deg på du som kan! 

_______________________________________________________________________________________________________________

IMG_8930

IMG_8089

Jeg har jobbet og pakket kofferter, og nå skal vi avgårde til Oslo igjen. Jeg skal en tur til tannlegen for å sjekke visdommstennene mens vi er der, har hatt litt vondt i kjeven i det siste, og selv om det mest sannsynlig er bihulene, må jeg bare krysse alt annet det kan være av listen også. Just in case. 

Håper dere har en fin fredag! Jeg har startet litt på julen allerede, det har jo kommet pepperkaker i butikken! Egetlig galskap, men også utrolig hyggelig. Så god stemning med kaffe og pepperkake God helg! 

88 kommentarer

 1. Zherish

  Hei,
  Flott blogg du har☺️
  Kan jeg spørre deg hvor du har handlet stolen du sitter på?
  Tuuuusen takk☺️

  1. Caroline

   Takk 🙂 Den er fra TM Design 🙂

 2. Så fine kopper og boller. Hvor har du kjøpt dette??? Hadde satt pris på svar 🙂

  1. Caroline

   Det er fra miss etoile 🙂 Bare google, så kommer det opp diverse nettbutikker, er ikke alle som har alt, så jeg har handlet litt overalt :/

   1. Kathrine

    Hei! Jeg har googlet litt rundt etter miss etoile på nett, men finner ikke store utvalget….. kunne du linket til noen av sidene du har handlet på? Spesielt de fine skålene som det står eat me på! De er sååå fine, men finner de ikke på nett 🙁 🙂 Du er bra Caroline!

  2. Wisteria Gaver & Interiør forhandler Miss Etoile 🙂 De har ikke nettbutikk, men sender over hele landet. De kan kontaktes på facebook :))

 3. Jeanette

  wow,det var ikke gale! Flink å være tidlig på`n du! Likte boken din veldig godt,fikk den i går og koser meg med den

 4. Hvor er den koppen i sølv fra? Kjempefiiin!

 5. christina

  Hvor mange timers søvn får du egentlig? Sånn omtrent? Mitt problem er at jeg har en mann som er våken så himla lenge,blir lett til at jeg også er oppe da… selv om jeg egentlig kunne ha lagt meg tidligere og klart og kommet meg opp passe tidlig….

  1. Caroline

   6 – 7 timer 🙂

 6. Knut Laurits

  Hei skjønne Caroline!

  Det så ut som en nydelig start på helgen!! Her skal helgen tilbringes på NTNUs lesesaler og fransk grammatikk skal pløyes.. Kjipt når det står på, men en enormt deilig følelse når jeg en gang blir ferdig, hehe! Og motivasjonen: august neste år reiser jeg til Lyon på utveksling et helt år!

  Apropos musikk til trening, har du hørt Comeback av Ella Eyre? SÅ bra og SÅ motiverende!

  Jeg ønsker deg en riktig god helg fine! <3

  1. Caroline

   Nei, den har jeg ikke hørt, skal sjekke den ut 🙂 Lykke til med lesingen, og god helg <3

 7. Therese

  Er du ikke like strikt mtp lchf lenger? Ønsker deg en god helg:)

  1. Caroline

   Har aldri vært strikt, det har jeg jo sagt mange ganger 🙂

   1. Hva regnes som strikt lavkarbo? 50 g/dag?

   2. Caroline

    Strikt lavkarbo defineres vel som under 20 gram pr. dag 🙂

   3. ok. 50 g/dag er vel ganske så lite det og…

   4. Caroline

    Det er ganske lite, ja 🙂

   5. Du vet dette kanskje fra før, men det er mange retninger innen lavkarbo, LCHF er en av dem, Fedon Lindberg er en annen. Noen velger å spise ketogent, og det vil normalt tilsi under 20 gram dagen. Mens andre lever fint på for eksempel 70 gram. Man sier vel at alt under 150 gram karbo daglig er lavkarbo.

 8. Så flink du er alså!! 🙂 Blir så motivert av deg!! 🙂 Har sesong 4 kommet ut på nettflix??! Får bare opp sesong 3 jeg!! Har du en annen versjon enn den norske? Pretty litle liars er en sånn serie som jeg ser på alene, men blir jo litt hekta selv om det er litt dumt til tider hehe 😉

 9. Heldig du som er har sovebaby. Etter jeg ble mamma har vi hatt oppvåkninger 6-14 ganger hver natt i 8 mnd. Ikke mye overskudd til trene da, da er det søvn som gjelder 🙂

 10. Hei!
  Du ser alltid sminket ut, med fine klær, jeans, skjørt eller hæler, så jeg lurer på om du styler og steller deg selv om du bare skal være hjemme hele dagen? 🙂

  1. Caroline

   Jeg er så og si aldri hjemme hele dagen 🙂 Når jeg først er det, er det sminkefri og joggebukse som gjelder 😉

 11. Pretty Little Liars er jo ikke dårlig da, personlig synes jeg det er en av de mest spennende seriene som går på TV nå. Vet om veldig mye annet som er mye dårligere, men smaken er som baken 🙂

  1. Caroline

   Det er sånn bradårlig, mest fordi alt er så usannsynlig. Synes jeg da! Men herregud, jeg elsker det jo 😉

   1. Jeg blir litt irritert når jeg ser serien;) Jentene gjør så mye dumt i jakten på A og ødelegger for seg selv hele tiden at det ofte blir litt for dumt, de har jo egentlig hatt mange sjanger til å kunne si i fra om hva som foregår (med bla. sms-bevis)men av en eller annen grunn gjør de ikke det. men det er jo noe bra med den og, så den er bradårlig;)

 12. Er så koselig med slike hverdagslige innlegg. Du er en stor inspirasjon!

  Angående vondt i kjeven, så kan det være du spenner/gnisser tenner når du sover. Vanlig når man har mye å tenke på/mye stress. Trenger ikke merke det selv, eller at Lars Kristian hører det, Da får man gjerne litt ekstra kjevemuskler også/bredere kjeve. Jeg hadde dette en gang, fikk bittskinne og det hjalp! Men dette finner tannlegen fort ut. Lykke til 🙂

  1. Caroline

   Jeg gnisser tenner og har alltid gjort det, men dette er første gang hvor jeg har vondt i kjeven 🙁

   1. Michelle

    Hvorfor tror du det er bihulene når du har vondt i kjeven? Bihulene ligger jo ikke i kjeven? Eller har du hatt samme symptomene før da du hadde bihulebetennelse?

   2. Caroline

    Jeg har vært hos legen og fått tabletter for bihulebetennelse fordi det mest sannsynlig er det jeg har. Men for sikkerhets skyld ønsket de jeg skulle dra en tur til tannlegen også 🙂

   3. Michelle

    Skjønner! God bedring 🙂

   4. Ida M.T.

    Et par av bihulene ligger rett over tennene i overkjeven, just saying 😉

   5. Et av symptomene på bihulebetennelse, er at man kan oppleve tannverk 😉

 13. Hei,

  Pretty little liars har fremdeles bare 3 sesonger på min netflix….er du sikker? Koser meg også med den nemlig…dårlig eller ei!

  1. Caroline

   Det ligger 4 sesonger på amerikanske netflix 🙂

   1. Hvordan får man amerikansk Netflix?

   2. Sandra

    Kan f.eks bruke chrome, laste ned en tilleggsgreie som heter Hola 🙂

   3. Her kan dere se helt frem til midten av sesong 5 gratis: http://watchtvlinks.sx Alt av serier 🙂

 14. Hold nu op, du ser virkelig godt ud!!! Det klæder dig med comboybukser og skjorte, du kan simpelthen tage alt tøj på og ligne en million 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Elsker dansk 🙂 Tusen takk 🙂

 15. Godt jobba med å komme deg opp og trene! Hurra 😀 Selv nådde jeg mitt treningsmål for denne uka og er veldig fornøyd. Jeg også trener på morgenen, men i natt hadde jeg sovet dårlig og var atpåtil fri for kaffe, da ble det nesten krise i heimen! Men kom meg på trening og det kjentes så bra ut etterpå. Nå har jeg foressten kjøpt ny ladning med kaffe 😉

 16. Hva koster arbeidspulten din? Den er RÅ!!! lekker <3

 17. aleksandra

  Bare lurer på om du har noen gode tips til oss som elsker italiensk mat (pasta,pizza osv) men som også ønsker å spise lavkarbo? Har ikke sett mange pastaoppskrifter hos deg, er det fordi du ikke er så glad i det eller fordi det er vanskelig å få til på lavkarbovis? 🙂
  Prøvde meg på pizzaoppskriften din – og jeg skjønner ikke hva som gikk galt, men bunnen fikk en veldig markant, nokså tørr smak. Akkurat som når man mauler mel eller noe som er litt småbittert. Det var jo ikke direkte usmakelig, og konsistensen på bunnen var det ikke noe feil med, men den slo ikke ann hos kjæresten.. tror du jeg gjør noe feil, eller er smaken på bunnen litt uvanlig?

  Utrolig fin glamdesk btw! 🙂

 18. Tatiana

  Hello!! R u using macbook? What model can u advice?

  1. Caroline

   iMac 🙂

 19. Hei! Hvilken kaffe er det du pleier å drikke? 😀 Tror du er veldig kvalitetsbevisst, så er interessert i ditt valg!

  1. Caroline

   Vi drikker Blå Java, eller noe som heter skjærgårdskaffe som de blander på en lokal kaffebutikk i Skien 🙂

 20. charlotte

  hvor er gull skåla og sølv koppen kjøpt hen?

 21. elisabeth

  Bruk mytvline.ch – der har det kommer 5 sesonger!!!! 🙂 mye rart som popper opp her og der da, men episodene kommer samtidig som de slippes i USA.

 22. Hvorfor trekker du ikke bare visdomstennene før de begynner å verke? Det kommer til å skje en eller gang uansett, og da er det like så greit å trekke, fremfor å operere dem ut..

  Se bare hvordan Kristina har det nå :/
  http://kristinaandersen.no/1414063483_en_liten_oppdatering.html

  1. Caroline

   Uff, det så ikke godt ut :O

  2. Det er ikke alle som kan trekke visdomstennene da. Mine ble operert ut fordi de ikke har kommet ut og vokser skeivt under tannkjøttet. Men de færreste trenger narkose da. Kristina fikk narkose og fjernet alle på en gang, men det er nok fordi hun har tannlegeskrekk. Til vanlig holder det med lokalbedøvelse for å operere ut visdomstenner – og man trenger kanskje ikke ta alle på én gang. 🙂

   1. Poenget med kommentaren min er jo fortsatt det samme da 🙂 Vet at ikke alle kan trekke visdomstennene, og at noen må operere ut, men poenget er jo at det er like så greit å fjerne visdomstennene, før de blir for vonde.

 23. cecilie

  Det er lurt å sjekke visdomstennene om bihulene har en tendens til å slå seg litt vrange. Tannlegen min fant ut at visdomstennene irriterte bihulene mine,4år etter de er tatt har jeg ikke vært så mye som forkjølet engang 🙂
  Tannleger vet så mye mer om ansiktets/kjevens anatomi 🙂 Lykke til!

 24. Hvor har er rosene fra? de var utrolig flotte

  1. Caroline

   Fra Floriss på Lietorvet 🙂

 25. Hei. 🙂 Du burde sjekke ut New Girl på Netflix hvis du ikke har sett det. KJEMPEmorsomt og bra. Og ikke minst er det en HAUG av episoder, så det bare er å ta for seg. Ha en fin dag.

 26. God helg, flotteste deg! 🙂

  Såg utrolig koselig ut. Ååh pepperkaker, julebrus og kakemenn <3 Jeg har som en regel at eg ikke får spise og drikke det før 1. Desember. Håper jeg klarer det i år også 🙂

  Ha en sueprfin fredag videre 🙂

 27. Haha, jeg så også alltid på gode og onde dager de dagene jeg var hjemme fra skolen! Kom alltid rett inn i handlingen med en gang :p

 28. Hei!
  Har du amerikansk eller norsk netflix?

  1. Caroline

   Begge deler 🙂

 29. Så fin kontorkroken din er! Skikkelig lekkert 🙂 Jeg har faktisk også vært hos tannlegen i dag med vond visdomstann og kjeve, fikk heldigvis antibiotika og håper det går over. Her vil de ikke trekke tennene før det er siste utvei (ser noen spør hvorfor du ikke bare trekker de over her).

 30. Mmmmm, det så godt ut! Og ja det er galskap, men selv har jeg vært på julekjøret en uke allerede. Det startet med at Hamar julebrus kom i butikkene og før jeg visste ordet av det hadde jeg kjøpt en 6-pack, blitt hekta og fått en kjempestor sukkerkick-kvise på nesa. Kurt Nilsen og KORK sin juleplate runger gjennom leiligheten AS we speak(verdt å høre på forresten).
  Anyways, ønsker deg en strålende kveld videre!
  missmonRYE

 31. Hei, mener jeg har lest tidligere at du skulle prøve vippeserum. Hvis du gjorde det, funket det, og kan du anbefale det? Eller hva gjør du for å få så fine vipper?

 32. hahah, pleide og å se gode og onde dager på fraværsdagene .. og andre gamle programmer som glamour, lassie og dr.quinn – når jeg tenker meg om var det ganske koselig 😀 får ikke helt til å like pll, men det er nok grei treningsserie – Om du ser etter noe annet kjempelett til treningsøktene anbefaler jeg »the carrie diaries» – så jentete og herlig serie:-D også må du og LK sjekke ut game of thrones om dere ikke har sett det, må være tiårets beste serie!

 33. Bihuler..!! Det var de sokkene og ikke for lite klær..?? !! Take care.. 🙂 Hilsen Mamma Gunn (igjen)

 34. Hei! Dette har jeg ikke noe med innlegget over å gjøre, men jeg håper du tar deg tid til å lese det likevel 🙂 Jeg leste nettopp om at Sandra Lyng Haugen hadde fjernet fire godartede svulster i brystet, at hun gråt over arret, men at hun var glad hun var frisk (kort oppsummert). Og så gjorde jeg den tabben at jeg klikket med inn på kommentarene som var kommet på Facebook. Og fy, som hun fikk gjennomgå! Jeg skjønner ikke hva det er som feiler folk. Så raske folk er til å dømme og tro at de har rett til å sette opp en slags mal for andre om hva som er ille nok til at man får lov til å gråte. Det er jo alltid noen som har det verre enn en selv, men det betyr jo ikke at ens egen smerte ikke er vond. Jeg ble bare så provosert, og så såg jeg nydelige Sandra som var på reklamebanneret her på bloggen din, og ville bare skrive noen ord.

  Samtidig tenkte jeg på deg og at du har jammen fått gjennomgå i diverse blogger og kommentarfelt også, så jeg ville bare si igjen at jeg er så glad for at du står i det og fortsetter å blogge. Respekt!

  1. Caroline

   De kommentarfeltene er virkelig ikke gode, og for å være ærlig så synes jeg de gjør mer skade enn nytte :/ Etter min mening burde de bli fjernet, eller kraftig moderert.

   Tusen takk for fine ord, man blir ganske herdet av å være i denne bransjen 😉

 35. Mikaela

  Hei Linn H.
  Blir litt rart at du «sammenligner» deg med Fotballfrue og sier hun er så heldig..det er hun jo, helt klart, men du kjenner henne jo bare gjennom en blogg og vi lesere vet jo ikke egentlig alt om hvordan hun har det. Uansett er hun rik og berømt, og for oss vanlig dødelige blir det rart å sammenligne seg med henne.
  Jeg gjør alle de huslige tingene du nevner i din kommentar, jeg har 3 små barn og jobber 100% i likhet med min mann 🙂
  Og det er helt normalt. Vi lever ikke som Fotballfrue resten av oss heller, Linn. That’s life! (Ps: god bedring!)
  Og god helg, Caroline! 🙂

 36. Katrine

  Nå har jeg nettopp brukt 25 minutter på å se intervjuet du gjorde sammen med VGTV, og jeg smilte så mye gjennom de 25 minuttene. Du virker som en utrolig god person og at du vil alle godt både lesere og ikke lesere! Fikk et annet inntrykk av deg nå, på en postiv måte selvfølgelig! Du er fantastisk!

 37. PLL er definitivt en bradårlig serie! Det er spennende, men veldig urealistisk og til tider er skuespillet til noen av jentene liiiitt amatørmessig, men det er så utrolig lett underholdning til jeg er fan!

  1. Caroline

   Fullstendig enig 🙂

 38. Når fyller jenta di ett år?

  1. Caroline

   25. november 🙂

 39. Hej Caroline!

  Jag älskar verkligen din blogg, den är en så stor inspiration 🙂 Jag ville höra var ditt skrivbord är ifrån? Det är så fint!

  Hoppas du har en trevlig helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂 Det er fra TM Design.

 40. Det hørtes ut som det var veldig mye på en gang, ja! Jeg skjønner du blir sliten og føler virkelig med deg <3
  Jeg håper det er greit at jeg kommer med noen forslag, selv om jeg ikke er Caroline 🙂

  Hva med å prøve å senke kravene til rene gulver, støvsuging og bretting av klær for denne perioden hvor du har lungebetennelsen i tillegg til de andre plagene dine? Kanskje du kan plukke opp noen tips til innlegget Caroline hadde tidligere om å komme seg igjennom en hektisk periode- tilpasset din livssituasjon? Når det gjelder det å tenke positivt, så tenker jeg at det kan være deilig å slippe ut litt aggresjon/frustrasjon- hva enn grums det er som ligger under den stå-på-personen du er og forsøke så godt du kan å godta at ting er utfordrende nå. Og så forsøke å fokusere på alt du har i livet ditt- som sønnen og hunden din og din kjære- og denne bloggen 🙂 Skriv det gjerne ned også.
  Kanskje er det mulig å finne en hundepasser f.eks via Facebook? Eller en vaskehjelp?

  Selv om jeg skjønner at det er kjempevanskelig, så prøv så å si til deg selv at du klarer å slappe av og at du _vil_ bli frisk.
  Oppvasken løper ikke sin vei, og det er viktigere at du tar vare på deg selv enn å ha rene gulv <3 Prøv gjerne yoga, meditasjon, mindfullness, bruk musikk, vær kreativ om du liker det- gjør ting som er bra for deg! Du finner mye bra på Youtube f.eks. Ønsker deg god bedring og heier på deg!

 41. Hei Caroline

  Da jeg endret mitt kosthold for ett år siden var din bok en av mine inspirasjonskilder. Jeg har laget mange av dine oppskrifter :). Etter noen måneder opprettet jeg en matblogg med hovedfokus på et kosthold uten sukker og hvetemel (matfoross.blogg.no). Jeg er ingen men fanatiker og spiser kake, is etc med sukker og hvetemel en gang i blant. Det jeg lurer på er om du har tips til noen pepperkaker som er bedre alternativ enn andre? Mange av pepperkakene i butikkene er fulle av tilsetningsstoffer, palmeolje og transfett i tillegg til sukker og hvetemel. Du har en flott blogg som både inspirerer og motiverer.

 42. Nina Julianne

  Vil gjerne tipse deg om et tilbud som kalles Home-Start Familiekontakten ! 🙂 Dette er et gratis tilbud til familier som trenger en ekstra støtte i hverdagen. Dette innebærer at det kommer en frivillig familiekontakt hjem til deg 2-4 timer i uken. Her står det litt mer om tilbudet om du (eller andre) skulle være nysgjerrig på det: http://home-start-norge.no/til-foreldre. Kanskje har de det der du bor !
  Og ellers så kunne du jo tatt kontakt med legen din og hørt om det kanskje hadde vært mulighet til å få hjelp fra hjemmetjenesten (ikke helt sikker på om det heter det, men legen din vet nok) siden din kjære har fått påvist en kronisk sykdom og du er i såpass dårlig form. Hør med legen (eller noen andre) om hva dere evt. har rett på av hjelp, kanskje går dere glipp av noe dere har en lovfestet rett til…

  Ellers god bedring til deg, og håper din kjære blir bedre ! La deg selv ha lov til å ikke være «stå-på-dama» og faktisk tenke at det du får gjort ila. en dag er mer enn bra nok, og ikke fokusere på alt du ikke fikk gjort 🙂 Lillemann er mer fornøyd med en mamma som ikke er helt utslitt enn at det blir støvsug og vasket gulv! Sender deg en god klem! Ting blir nok bedre når dere har blitt vant med at krystallsyken nå er en del av deres liv 🙂

 43. Så fint kontor du har fått!
  Hvor er skåla og tallerkenen fra? ))

 44. Caroline

  Selvsagt kan man komme med ønsker om hva slags innlegg man vil lese 🙂 Jeg kan sette det opp på listen over fremtidige innlegg, men i tilfellet deg så har jeg ikke så mye lignende erfaring.

 45. herlig ^^ Har sett bare 2 sesonger av pll men falt ut, men har planer om å se det ferdig en gang, men så går man på skole og litt foskjellig også da 😛

 46. Michelle

  Fantastisk fint bilde av deg!! Du ser strålende ut 🙂

 47. Christine

  Hvor har du kjøpt den kule jeansen? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra mango, du finner den hos boozt.com blant annet, linket i det nyeste innlegget 🙂

   1. Christine

    Tusen takk for svar! 🙂

 48. Du må få han der Kristian te å festa ledningen skikkelig 😮

  1. Lars-Kristian Eriksen

   Beklager 🙁 Tar selvkritikk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *