new in: intuition

annonse

første

Jeg er avhengig av glatte legger hver eneste dag, det er vel en av de tingene som gjør at jeg føler meg litt ekstra kvinnelig og jeg opprettholder dem slik kun for min egen del, men så er det jo også en fordel å vite at de er glatte og myke å ta på hvis vi sitter i sofaen og Lars-Kristian stryker meg på beina (det er kanskje noe av det beste jeg vet). Selvfølgelig er det helt greit å gro litt pels nå som vi går mot vinter og strømpetid, men dersom du foretrekker å holde dem glatte hver dag, vil jeg virkelig anbefale en ny høvel jeg har startet å bruke: intuition. Denne er rett og slett helt genial! Barberbladene er omringet med et stykke som allerede inneholder både såpe og aloe vera, slik at alt du trenger er denne i dusjen og ingenting annet. 

_______________________________________________________________________________________________________________

IMG_8528 kopi

Aloe veraen i høvelen er hundre prosent naturlig, parabenfri og mildt parfymert, i tillegg er den beriket med vitamin e for å revitalisere og ta vare på huden din på en skånsom måte. Høvelen er så enkel å håndtere og god å holde i. Intuition var faktisk verdens første alt i ett-barbersystem og nå er høvelen oppgradert med fire barberblader som gir et jevnt resultat. Jeg har så glatte legger for tiden! Tommel opp for en 100 prosent resirkulerbar embalasje også. 

IMG_8567 kopi

Du kan også prøve hvis du vil, en prøvepakke er helt gratis og den kan du bestille HER. Du vil automatisk bli abonnent og deretter motta 2 x 3 pakker med bladrefill hver fjerde måned til prisen av 312,- Dersom du ikke vil fortsette, må du si opp selv innen 2 uker. Les gjerne mer her om du vil prøve 🙂 

siste

_______________________________________________________________________________________________________________

– ♥ –

108 kommentarer

 1. Therese

  W o w ingen som har kritisert deg ennå for at du shaver hver dag! 🙂 var sikker på at det skulle komme, selv om du la inn «disclaimer» i blogginnlegget.
  Kommentarfeltene er ofte fantastisk underholdning (for meg som ikke får all den kritikken), men jeg syns folk lar deg gjennomgå litt vel mye… Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Jeg har ikke skrevet at jeg shaver dem hver dag 😉 Ha en fin dag du også 🙂

 2. Hei!
  Helt enig at den er super! Men for meg går såpen bort så altfor fort, og gjerne på den siden man faktisk trenger det. Hender dette for deg? Og hvor ofte bytter du blad?

  God helg!

  1. Caroline

   Jeg bytter ca. en gang i måneden 🙂

   1. Emilie

    Har du da tips til hvordan du klarer å ha den så lenge? : )

 3. Helt enig! en fantastisk høvel! Brukt den i flere år nå, og er superfornøyd! Og så er det jo veldig deilig at man slipper å styre med skum og hele den pakka der!

 4. Har brukt intuition i flere år, rett og slett fordi jeg ikke sa opp abonnementet. Synes bladene blir fort sløve og kjøper dem derfor ikke lenger.

 5. Hei Caroline! Bruker du denne bare på leggene? Har hatt denne før, men syntes den ble litt upraktisk 🙁

  1. Caroline

   Jeg bruker den overalt, men skjønner at den kan være litt upraktisk enkelte steder. Men for meg fungerer det helt fint 🙂

 6. Bruker denne selv, synst den er fantastisk god

 7. Lurer bare på om du har forslag mot inngrodde hår på legger? Etter noen runder med napping av hår, så blir leggene mine aldri like fine igjen nå som jeg kun barberer… Intuition er på vei i posten forresten, på tide å prøve noe nytt 🙂

 8. Hei.
  Jeg bestilte Intuition fra EFI, men fant ut at jeg ikke tålte produktet.
  Har prøvd å få kontakt med kundeservice, for å avbestille ytterligere forsendelser, men dette er håpløst!
  De har en utmeldingsrubrikk på kundeserivce-nettsiden sin, men den virker ikke.
  Når jeg fyller inn de opplysningene de ønsker for å avslutte abonnementet står bare bildet og venter, og ingenting skjer.
  Det er synd at leverandører av produkter som du anbefaler ikke følger opp ettermarkedet/har en nettside som ikke fungerer.
  Dette til din info, vet at det ikke er din skyld, men synes at du bør få en tilbakemelding på hvilken oppfølging leverandørene som du anbefaler gjør av kundene i ettertid.

  1. Caroline

   Det var skuffende å høre :/ Håper det løser seg for deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *