middagsmøte

IMG_8681 kopiIMG_8827 kopiIMG_8794 kopiIMG_8836 kopiIMG_8832 kopiIMG_8841 kopiIMG_8861 kopi

_______________________________________________________________________________________________________________

Endelig fikk jeg møte Silje og Sindre bak Get Inspired! Vi har jobbet sammen i mange år og møttes for å snakke om videre samarbeid, så jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen 🙂 Utrolig fine folk. Silje er 6 måneder på vei med sin nummer to, og det er nesten så jeg blir babysyk igjen bare av å se den nydelige magen hennes! Men det er vel kanskje greit å vente noen år til. .

Jeg hadde planer om å dra på et event i kveld, men måtte avlyse og reiser tilbake til Siljan allerede nå. I morgen har Lars-Kristian kamp, så vi må bare komme oss avgårde så vi får en god natt med søvn. Sees i morgen ♥ 

35 kommentarer

 1. Hei Caroline
  lurte på om du kunne si litt om en perfekt behandling av armhulene.
  PS! utrolig fint antrekk.

 2. Hei! For leenge siden skrev du et innlegg om lekekasser du bestilte via en amerikansk nettside. Har funnet denne nettbutikken, men det står at de ikke sender til Norge. Hvordan fikk du tak disse nydelige lekekassene? 🙂

  1. Caroline

   Jeg husker ikke, men jeg brukte et eller annet mellomledd som ordnet slik at jeg fikk en postadresse i USA :O Kanskje noen i kommentarfeltet vet hva jeg snakker om?

   1. Ja! Jeg hadde en amerikansk postadresse gjennom en selskap som het global express ( hvis jeg husker riktig). Har også en britisk postadresse gjennom forward2me. Da betalte jeg de for å ha «lager» også når jeg var klar for å få tilsendt pakkene, måtte jeg bare betale frakt.

   2. Jetcarrier.no kan du benytte 🙂

   3. Caroline

    Det var det jeg brukte 🙂

   4. Louise

    Du kan bruke JetCarrier.

    Mener det var dem C sa hun brukte også. Det koster flesk om du velger fly som shippingmåte, men er helt ok så vidt jeg har skjønt om du har tid til å vente litt og velger båt. Kjenner fler som bruker dem og det er veldig ålreit.
    Også vet jeg at det er ett seriøst selskap.

 3. Hei 🙂 har et spørsmål til deg/Lars Kristian. Jeg har (prøvd) kuttet ut karbohydrater en periode nå. Jeg har aldri vært en person som har spist mye godteri eller hatt sukkercravings. Problemet er at nå som jeg har kuttet ut en god del karbohydrater fra maten, (brød, pasta, potet o.l) blir jeg ikke «mettet» Mett blir jeg men kroppen skriker etter noe som mangler, nemlig karbohydrater. Jeg blir veldig fort sulten igjen, særlig etter middag. Kveldene blir et sant mareritt for da er kampen mot karbohydratene enorme. Høres kanskje merkelig ut, og jeg vet ikke om dette er normalt. Har aldri hatt dette problemet tidligere, når jeg har spist stort sett alt. Har dere noen tips på hva jeg evt kan gjøre, og vet dere hva dette kommer av? Jeg craver virkelig sukker og karbohydrater på kvelden. Har aldri opplevd å ha et sånn forholdt til mat 😛

  1. Caroline

   Har du økt fettinntaket? Hvis du kutter ut/ned på karbohydratene, så må det jo erstattes av noe. Hvis ikke så vil du nok bli ganske sulten 🙂

  2. Jeg følte det på samme måte i starten, men har erfart at det går seg til etterhvert. Etter en måned eller to ga sultfølelsen seg. Ble nesten stikk motsatt, at jeg aldri følte meg spesielt sulten. Man blir jo ganske avhengig av karbohydrater, så tenker kanskje både kroppen og hjernen trenger tid til å avvenning? Bare min teori 😉

  3. Huff… jeg ville spist karbohydrater og kost meg med det! Man kan ha en veldig sunn livsstil med karbohydrater og trening 🙂 høres forferdelig ut å ha det sånn som du.. livet blir mye bedre hvis man kan ha et avslappet forhold til mat og bruke sunn fornuft! Jeg hadde aldri klart å droppe noe så essensielt som karbohydrater!

   1. Caroline

    Det kan du ikke si når du ikke vet årsaken til hvorfor hun ønsker å spise mindre karbohydrater. Det er mange som sliter med å fordøye ulike typer karbohydrater, og som derfor kan ha gunstig effekt av å kutte ned på det. Kanskje det er pga. vektproblematikk, hva vet vi?

   2. Low carb i mitt hjerte <3

   3. Det skriver vedkommende ikke noe om, men hun beskriver hvor vanvittig vanskelig, slitsomt og ødeleggende det er å ha dette kostholdet.. da syns jeg valget burde være enkelt. Hvis man vil slanke seg med lavkarbo, er erfaringen til de jeg kjenner som har prøvd det at de går mye ned i vekt når de klarer å leve med et strengt lavkarbokosthold, og at de går opp igjen når de sprekker. Samtlige av de jeg kjenner har byttet over til andre måter å gå ned i vekt. Det kan godt være at mange kunne spist mindre karbohydrater enn man gjør, men å nekte seg så mye at man plages slik har jeg ingen tro på..

   4. Caroline

    Da overtolker du kommentaren hennes. Ja, hun skriver at det er utfordrenden, men det gjelder de fleste livsstilsendringer man gjør, enten det er lavkarbo eller noe annet.

   5. «Kveldene blir et sant mareritt».. Beklager, syns ikke der er til å misforstå. For all del, det må ikke alltid være behagelig å endre livsstil, men også du er jo opptatt av det at man ikke skal nekte seg ting. Hun som har skrevet dette har ikke sagt noe om grunnen til at hun vil begynne med lavkarbo, og jeg som sykepleier (snart intensivsykepleier) vet at karbohydrater er en ingrediens i et sunt kosthold. Dessuten er det utrolig dumt å lage mat til et problem, med mindre det er helt nødvendig. Jeg vet at det å gå rundt og være urolig i kroppen, og stresse med ting (spesielt unødvendige ting), er ugunstig for helsa vår. Det er nok mange der ute som bør endre livsstilen sin, men sunn fornuft tilsier at man må gjøre det på en måte man kan leve med, spesielt med tanke på at dersom man sprekker er man plutselig like langt, eller to steg tilbake.

   6. Caroline

    Det er uten tvil viktig å gjøre endringer man kan leve med, det er essensen i alle livsstilsendringer, og årsaken til at svært mange faller tilbake til gamle synder.

 4. Hei skjønne du 🙂
  Du er fin med langt hår, men nydeliiiig med kort bob 😉
  Ha en flott natt 🙂

 5. Helle Aas

  Gøy at du sier du nesten blir babysyk! Jeg drømte nemlig her om dagen at du var gravid med nr. 2 😀
  Uuups, nå burde jeg vært i seng allerede *måbaresjekkefotballfrueførst* haha 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀

 6. Det skjørtet er bare så nydelig 🙂

 7. lovely photos! you look wonderful!

  http://www.aboutacloset.com/

 8. Trenger nødvendigvis ikke vente med å få nr2. Hehe. Jeg fødte ei liten jente i desember 2013, og venter allerede nr to nå i februar 2015. Det blir knappe 14 mnd mellom de. Denne gangen venter vi en liten gutt 🙂 Alt kom først som et sjokk, for det var ikke helt etter vår «plan» heller. Men han er mer enn hjertelig velkommen. Bare tenk hvor mye glede de vil få av hverandre <3

 9. Vilka härliga bilder!

 10. Ingeborg

  Hvor er det fine skjørtet fra? 🙂

  1. Caroline

   Ostwald Helagason 🙂

 11. Elisabeth

  Hei Caroline!
  Jeg lurer på om du kunne lage et innlegg med tips om hva man kan kjøpe i julegave til kjæresten/mannen? Jeg er så lite kreativ.
  Ha en fin helg!

  1. Caroline

   Det kommer nok om ikke så alt for lenge 🙂

  2. Tonje K. N.

   Vi har valgt å kjøpe en ny madrass til hverandre i tidlig julegave i år 😉 Var noe vi trengte som koster en del penger. Føler vi slo flere fluer i én smekk 🙂 Bare et tips 🙂

 12. Hei:)
  Vi har to gutter med 13 mnd i mellom. De har kjempe masse glede av hverandre, det er alltid en å leke med på samme alder. Så mange fordeler med det synes vi! 🙂
  Men det er naturligvis forskjellig hvordan folk ønsker det:)
  Ha en fin dag!

 13. Hvor fort har du løpt en mil? Både ute og på mølle.

 14. Hei!

  Det så deilig ut 🙂

  Ønsker deg og familien din en strålende helg <3

  Trine – Klisjéhjemmet

  1. Caroline

   En strålende helg til deg også, Trine 🙂

 15. For et lekkert antrekk & ei lekker frue! 🙂 God helg til deg og dine 🙂

  1. Caroline

   God helg til deg også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *