8 triks: kom deg på morgentrening

IMG_8747

Det er allerede tre timer siden jeg var på elixia, og mitt mål hver eneste dag er å være ferdig med både trening, dusj og makeup innen klokken blir ti. Klarer jeg ikke dette kan jeg bare glemme dagens treningsøkt, for da starter arbeidsdagen og andre ting må prioriteres. Jeg vet at ikke morgentrening er for alle, og at ikke alle har mulighet eller tid til å få det til, men for deg som faktisk kan klare det, men som likevel ikke får det til fordi du er litt for glad i enten snooze-knappen eller den myke, varme dyna – her er noen tips til deg! 

_______________________________________________________________________________________________________________

get motivated for that morning routine 

1. du kan fortsatt bruke snooze-knappen – jeg er selv stor fan av snooze, og kunne aldri klart meg uten. Jeg snoozer meg av og til helt bort og forsover meg likevel, og det er her du må gjøre endringen: skal du i gang med treningen klokken halv syv, sett klokken til å ringe en time før du må avgårde. På den måten har du likevel tid til å snooze litt og du har fortsatt litt god tid til å ikke stresse avgårde. 

2. legg treningsklærne frem ved siden av sengen – jeg legger faktisk frem alle treningsklærne mine dagen i forveien, slik at jeg bare kan hoppe i tightsen når jeg står opp. Sportsbh, topp, tights, sneakers og vannflaske står klart og venter på meg. Ved flere anledninger har jeg sparket flasken min overende når jeg setter beina i gulvet – det i seg selv er ganske motiverende, om ikke annet en påminnelse om hva jeg skal. 

3. ta deg tid til en kaffe, juice eller vann – du trenger ikke å spise frokost når du trener såpass tidlig, men pass likevel på å drikke noe. For min del må jeg ha et glass ferskpresset appelsinjuice, vann og ganske mye kaffe før jeg hiver meg på mølla. Jeg burker ca. 20 minutter til å bare nyte morgenstillheten og all drikken min før jeg setter i gang. Det er deilig. 

DSC018421

4. effektivitet – du trenger faktisk bare å trene intensivt i 15-30 minutter for å booste både energinivået og forbrenningen din resten av dagen, så treningsøkten trenger ikke å være lang. Sørg for at du svetter og virkelig kjenner at du bruker kroppen. Ofte er det også slik at når du først er i gang, er du motivert til å holde på lenger, så målet ditt kan være en økt på for eksempel 20 miutter, så holder du kanskje på i det dobbelte 🙂

5. tren i nærheten – dersom treingsstudioet er langt unna, kan det være lurt å holde treningen litt nærmere dersom du skal trene tidlig. Det er mye trening du kan gjøre hjemme og i nabolaget, du må bare være motivert til det. Å løpe eller sykle utendørs er fin oppvarming, ellers finnes det mange videoer på youtube som du kan bruke, både aerobic, zumba eller andre ting. Et annet tips er å gå til innkjøp av en treningsball, lik den jeg viste frem i går, en rockering, stepkasse, kettlebelles eller annet utstyr du kan bruke for å få pulsen til å øke og svetten til å renne. Jeg har investert i en tredemølle her hjemme og det er det lureste jeg har gjort noensinne, ettersom det faktisk tar meg 20-25 minutter å komme til elixia.

6. varier treningstidene – dersom du synes det er skikkelig tungt å trene veldig tidlig, er ikke dette noe du trenger å gjøre hver gang du skal trene. Start med for eksmpel 2 tidlige økter og ta de resterende senere på dagen, så kan du heller se etter hvert hva som funker best for deg. Jeg kan nesten garantere deg at det første alternativet lett blir favoritten! 

IMG_8721

7. en form for belønning – skaff deg netflix og kos deg med favorittserien mens du jogger, sykler eller gjør annen oppvarming. Tiden kommer til å gå så utrolig fort, og ikke minst har du noe å se frem til hver dag. Jeg kan anbefale Breaking Bad, Dexter, Homeland, Weeds, Pretty Little Liars, Modern Family og Orange is the new black. Og du, det er ikke lov til å se på hvis du ikke beveger deg! 

8. bli motivert foran en hel verden – i disse sosiale medier-tider er det egentlig veldig lurt å få en venninne eller kompis til å tagge deg på facebook samme dag eller kvelden i forveien: «sees til en treningsøkt i morgen..» På den måten kan du ikke unngå å komme deg opp og ut, i hvert fall ikke uten at halve verden vet det 😉 #pinlig 

103 kommentarer

 1. Inspirerende innlegg:) Hvor mye koster en tredemølle om man skal invistere i en god en?

  Lurer også på hva som er planen din med interiøret nå, skal du kvitte deg med alle englene og de litt mer chabby chic-tingene? Det passer kanskje ikke helt inn med de nye moderne møblene fra TM:)

 2. God dagen frøken!
  TUSEN TAKK for påminnelsen, dette hjalp meg virkelig! 😀 I morgen tidelig skal eg ta ibruk disse <3

 3. Takk for et godt motivasjons-innlegg! <3
  Desverre har jeg ikke mulighet å trene om morgene lengre, begynt i ny jobb og starter halv 8.. Vist ikke får jeg komme meg opp enda tidligere å prøve, haha! 😉

  1. Caroline

   Nattrening 😀

 4. Helene25

  Den kroppen din, Caroline!! DEN er inspirasjon nok til å komme seg opp å trene!! Så markerte og flotte muskler, ah.. Du er rå!

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk 🙂

 5. Morgentrening er definitivt ikke for alle! Selv om jeg klarer å komme meg opp og på trening blir liksom aldri morgenøktene noe særlig skikk på, dessuten har jeg en tendens til å bli litt trøtt når jeg setter meg ned etter morgentrening og da er det ikke så let å ta fatt på skolearbeidet :p Jeg velger derfor heller å legge trening til ettermiddag/kvelden. Mye større sjanse for bra økter da, men det er godt vi alle er forskjellige! 🙂
  Kos deg i regnet, det har nå kommet til Trondheim også, så her blir det kakao og epidemiologi ved kjøkkenbordet! 😀

 6. Elisabeth L

  Ooh, for noen nyttige tips! Fikk veldig bra nytte av tipsene dine forrige gang ang hvordan å overleve en hektisk periode! Spesielt tanken på at dette bare er for en periode og hvorfor jeg gjør dette, har gitt meg skikkelig motivasjon de gangene jeg egentlig ikke orker noen ting! Så tusen takk for gode tips, du gir meg virkelig inspirasjon:-)

  1. Caroline

   Å, så koselig å høre 😀

 7. Ah, dere er så heldige som får energi av å trene!! <3 Det masse overalt om at trening skal hjelpe på alt, men jeg blir bare sliten. Helt utkjørt av minimal aktivitet, anstrenger jeg meg akkurat for mye får jeg feber og andre influensasymptomer. Skulle ønske noen (leger og behandlere) hadde forståelse for og kunnskap om andre tilstander, ikke bare blindt mene at trening funker uansett 🙁

 8. Kristin

  Hva slags tredemølle har du? Skal innrede et treningsrom her hjemme og trenger litt tips…;-)

 9. Takk for supre tips! Selv om jeg vet hvilke triks som er lurt å gjøre, er det ikke alltid like enkelt å sette det ut i praksis! I dag tenkte jeg å trene tidlig, men tar det rett etter forelesning i stedet. Bedre lykke neste gang håper jeg 😉 Ha en fin dag!

 10. Dessverre har jeg ikke mulighet til å komme meg på treningssenter på morgenen, fordi jeg er alenemor på fulltid. Men jeg har mulighet til å gjøre noen øvelser hjemme om jeg vet jeg ikke rekker treningssenteret i løpet av dagen, selv om jeg foretrekker å trene på treningssenteret;) Og det må gjøres på morgenen, for på kvelden er det andre oppgaver som må gjøres. Dessuten er jeg gjerne sliten da, og får ikke ytet så mye jeg skulle ha ønsket.

 11. Så gode, fine tips! 🙂 En ting jeg kom til å tenke på er hvordan du klarer få i deg så mye drikke på så kort tid, og uten at du må fly på toalettet i ett sett gjennom formiddagen når du drikker så mye? 🙂 For jeg tenker på meg selv; jeg drikker to-maks tre kopper te i løpet av dagen, og når jeg da i tillegg må tenke på å få i meg vann/annen drikke i tillegg som kompensasjon for te/kaffe som er vanndrivende, så synes jeg at jeg må fly på toalettet veldig ofte gjennom dagen 😉 og noen ganger syns jeg rett og slett det er slitsomt å trykke i seg masse drikke som kompensasjon for de vanndrivende drikkene hvis du skjønner..? 🙂 merkelig spørsmål dette her, men litt interessant å høre hvordan koffein/tein-drikker virker på andres kropper også 🙂 ?

  1. Caroline

   Du må ikke kompensere når du drikker te/kaffe. Disse to drikkene inneholder så mye vann at de tilfører mer av det enn koffeinet driver ut 🙂

 12. For folk flest starter arbeidsdagen lenge før 10…. Jeg må reise hjemmefra kl.6, og aldri i verden om jeg står opp kl.4 for å trene… Men er enig, morgentrening er vanvittig digg! Energi og godt humør resten av dagen! Søndager pleier vi å dra hele familien på treningssenteret i 8tiden, mor og far på spinning, de to småtrolla på leikerommet. Også laaaang og deilig familiefrokost etterpå. Beste starten på dagen! (Og for de som vil kjefte, barna får frokost/frukt/smoothie før vi drar, de lider ingen nød)

  1. Caroline

   Det er jeg klar over, derav innledningen hvor jeg presiserer nettopp det 🙂 Det høres ut som en utrolig deilig søndag 🙂

 13. Marita Ranheim

  Så utrolig motiverende! Jeg skal helt klart prøve å følge disse gode rådene for å få en bedre start på morgenen fra nå av. Elsker bloggen din Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Så hyggelig!

 14. Hei 🙂 Takk for motiverende innlegg. Bare lurer på hvordan du klarer deg uten frokost før trening? Det går ikke for meg, må spise først! Og har vel egentlig også alltid lært at det er det som er det lure å gjøre for å få mest mulig effekt…

  1. Caroline

   Jeg har alltid gjort det tidligere, men den siste tiden har jeg det mer travelt på morgen, og rekker ikke å vente lenge nok mellom frokost og trening. Da får jeg bare hold/sting og har konkludert med at det er best for meg å spise rett etter økten 🙂 Dette er jo individuelt, hva som har mest effekt vet jeg ikke ettersom jeg har lest begge deler, det kan jeg heller spørre Lars-Kristian om 🙂

   1. Lene S

    Ja, han er jo tross alt eksperten 😉

   2. Caroline

    Nei, når har jeg sagt det? 🙂 Han vet mer enn meg om det, kun derfor 🙂

   3. Just for the record, til alle de som mener at det er Caronline som oppfører seg spydig i kommentarfeltet: her er et godt eksempel på et klassisk stikk som regelmessig dukker opp. Her svarte Caroline hyggelig selvom det hadde vært fristende å være spydig tilbake. Just saying!

   4. Astrid

    Åå okei

   5. Lars-Kristian Eriksen

    Dette er nok svært individuelt, men mye handler jo om tid mellom måltid og trening. Om treningen starter relativt raskt etter at du har stått opp, vil det jo være uheldig å få i seg en frokost da dette ofte vil føre til hold.

    Prestasjonsmessig vil det nok handle en del om hva en er vant til. I starten vil det nok føles uvant, men det kommer seg etter hvert. Kroppen har jo et stort lager av energi som bare venter på å bli brukt.

    Dropper man frokost er det derimot viktig med et måltid raskt etterpå for å starte restitusjonsprosessen 🙂

   6. Astrid

    Takk for svar

   7. Om man har et stort lager av energi, handler vel strengt talt om hvor mye man spiser generelt og hvor mye man også forbruker i løpet av en dag.

    Det å spise før trening på morningen handler vel mer om man ønsker fettforbrenning eller prestasjonstrening. Er no bare å innrømme det..

   8. Lars-Kristian Eriksen

    Kroppslageret bestemmes i liten grad på dag til dag basis, men er mer et resultat av den generelle ernæringsstatusen.

    Vil heller ikke si at det nødvendigvis handler om fettforbrenning eller prestasjon. Ikke lett å prestere på full mage rett etter at du har stått opp. At du ved å trene før frokost induserer mer bruk av fett som energikilde er riktig, men det er ikke nødvendigvis det som er hovedårsaken bak valget om frokost eller ei.

   9. Astrid

    De to forrige kommentarene mine har bare blitt kuttet etter de første ordene, så jeg prøver igjen 🙂 Takk for at dere tar dere tid til å svare. Det er vel bare å prøve å venne seg til det, som kommer det seg vel etterhvert. Pleier du, LK, alltid å spise før trening? Dere trener vel kanskje litt senere? 🙂

   10. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg spiser som regel ikke frokost før trening, og da trener vi 11. Funker helt fint for meg, men da passer jeg på å få i meg et stort måltid ganske raskt etter treningen.

  2. Jeg har heller ikke mulighet til å vente særlig lenge før jeg trener, hvis jeg skal spise frokost først, så jeg har alltid pleid å spise etterpå. I begynnelsen var det et slit, særlig fordi jeg ble litt kvalm, men det tok bare et par uker, så var det null stress. Tror kroppen i mange tilfeller trenger litt tilvenning, spesielt hvis man er vant til å spise frokost. 🙂

 15. Flott å vite at vi er flere som er avhengige av morgentreningen 🙂 Jeg selv starter arbeidsdagen 07:30, og er ferdig å trene kl 07:00. Jeg står opp 05:10 og dagen min blir ikke det samme om jeg ikke får morgentreningen min. Jeg vokner av meg selv 5 min før klokken ringer hver morgen og er like klar for trening hver dag 🙂 Jeg må av ig til tvinge meg selv til å prøve å ta litt fri innimellom. Stå på videre 🙂

  1. Caroline

   Å, så deilig! Du er flink 🙂

 16. Så gode tips! Morgentrening gjør virkelig dagen mye bedre 🙂

 17. Dette var gode tips! Takker for det! =)

 18. 1) What is your opinion about drinking coffee with milk when it comes to our health? Because I’ve heard it’s not so good for us, especially for those who want to stay fit.

  2) Morning training sounds ok but my hair looks awful after that. Do you wash your hair after training or do you use something that keeps them looking better?

  1. Caroline

   Adding milk to coffe adds extra calories but that don’t nessacerily mean that you won’t stay fit 🙂 In the context of everythin you eat all day, that extra milk doesn’t have a lot to say.

   Haha 😀 No, I don’t have that problem 🙁 I wash my hair once or twice a week.

 19. Slik var min hverdag før der kom baby i hus:) opp kl.06, og var på treningsenteret før kl.7. Kveldstrening var heeelt uaktuelt. Men etter det kom baby i hus for 8 mnd siden, har det blitt 2 morgentreninger bare… Nå må jeg ha den søvnen jeg kan få, og treningene er blitt lagt til kvelden, noe jeg aldri trodde skulle gå an… Kunne jeg hatt overskudd og tid på morgenkvisten så hadde jeg nok valgt morgentreningen, men nå er jeg bare glad jeg i det hele tatt får trent.. 🙂

 20. Veldig motiverende innlegg 🙂

 21. Pinlig?? Det er trist når man bryr seg så mye om hva andre mener at det skulle være noe å skjemmes over. En skummel, egosentrisk samfunnsutvikling.

  1. Caroline

   Det er bare ment humoristisk 🙂

 22. Birgitte

  Du er saa flink til og komme med denne typen tips/inspirasjonsinlegg!! Man finner mye av det samme rundt paa mange andre blogger og da er det ofte bare de samme gamle tipsene alle vet om, men du kommer liksom med noe nytt hver gang 😀 Er selv stor fan av morgentrening ogsaa, da blir dagen liksom bra uansett 🙂

  1. Caroline

   tuuuuusen takk 🙂

 23. Victoria

  Du og Lars Kristian burde se The Killing! Det er en utrolig bra serie 🙂 Tror dere ville likt den. Den er på Netflix 🙂

  1. Den danske serien forbrytelsen (som er originalen) er bedre

 24. Caroline S

  Liker veldig godt at du kommer med litt lengre innlegg en gang i blant 🙂 Det har vært savnet! 🙂 Takk for tips og motivasjon.

  1. Caroline

   så hyggelig, skal bli flinkere til det igjen 🙂

 25. Nå ble jeg iallefall motivert til å dra ut og løpe litt! 🙂

 26. Stine Marie

  Takk for et inspirerende innlegg! Mulig du har skrevet noe om det tidligere, men har du noen anbefalinger hva gjelder tredemølle? Takk! Stine 🙂

  1. Caroline

   Ja, det har jeg skrevet om tidligere, men gjør det gjerne igjen 🙂 Innlegg her: http://carolinebergeriksen.no/2012/05/15/sportsmaster/

   Klem!

   1. Stine Marie

    Takk – det er jo litt dyrt, og tar litt plass..,,men har veldig lyst på en! Spesielt nå i høstmørket… 🙂

 27. Michelle

  Gode tips!! Alt er faktisk bare en rutine.. når man blir vant til å stå opp tidlig og trene tidlig, så går det av seg selv! man finner jo raskt ut hvor mye man får tilbake for det.. energi, føler at man har vært produktiv, en skikkelig godfølelse 😀

 28. Super bra innlegg, ja til flere tips og råd innenfor trening <3 Du er så flink, står på som bare det. Selv om du både er mamma og blogger. Trening tidlig er definitivt noe jeg kommer til å gjøre når jeg får lappen, men når man ikke har lappen og bor 10 km unna treningssenteret, må man vente til etter skole med trening, dessverre.

  Ha en fin dag <3
  -Maia

 29. Hei Caroline!
  Hvor har du ipaden mens du løper? Det er jo et supert tips!
  Jeg vet noen tredemøller har en slags kanthvor man kan sette et blad/bok… vet du om de har det på Elixia?:)

  1. Caroline

   Ja, de har det i Skien i hvert fall 🙂 Men ikke på alle :/ Jeg har det på min egen også 😀

 30. Veronika

  Supre tips! Morgentrening er utrolig deilig!

  Man må vel ha Internett for å se på netflix, ikke sant?

  God lillelørdag! 🙂

  1. Caroline

   Det stemmer 🙂 God lillelørdag tilbake, fina!

 31. Jeg hang meg opp i en spesiell ting i dette innlegget: ferskpresset juice. Hva slags juicepresse har du? Det beste jeg vet ved å være i syden er nemlig ferskpresset appelsinjuice, men har fortsatt ikke funnet en presse jeg er fornøyd med.

  Ellers supert innlegg!:) Leser bloggen din hver dag, bare litt dårlig på å kommentere..

  1. Caroline

   JA 😀 Appelsinjuie 🙂 Jeg elsker cevita sin ferdige fordi den er helt naturlig og ikke laget fra konsentrat, men skal jeg lage selv har vi en juicepresse, husker ikke helt navnet på den :O Det tar litt for lang tid på morgen, så det tar jeg heller utover dagen 😉

 32. Gode tips 😀 Jeg begynner på jobb kl. 7 og tar meg gjerne en løpe tur i halv 5 tiden 🙂 Det er så herlig følelse som ikke kan beskrives når man kan sette seg ned etter en dusj å spise frokost 😀 Finnes ikke en bedre start på dagen enn det 🙂

  1. Caroline

   Ja, den følelsen er veldig god 🙂 Shit du er gal, halv fem er til og med for tidlig for meg 😉

 33. hårløs treningsfanatiker

  hei, dette høres kanskje litt dumt ut.. men jeg var så dum og klippet av håret, akkurat slik jeg ikke får det i en liten hestehale engang.. så jeg har lyst og trene og alt sånn, men det er slitsomt med extensionsene jeg må bruke imens det vokser ut igjen. På treningssenteret, så føler jeg meg skikkelig stygg mens jeg løper tredemøllen, men for styrkedelen kan jeg ha på meg extensionsene heldigvis…
  Egentlig vil jeg trene hver dag, men håret setter en stopper for meg slik at jeg bare får..feks trent annenhver dag.
  Har du noen tips til hvordan å takle det?

 34. hårløs treningsfanatiker

  (Forts.) Eller evt tips om noen extensions man kan LØPE med på tredemølle?

  1. Caroline

   Haha, elsk på nicket 😉 Jeg løper med mitt hår, det har alltid gått fint 🙂 Bruker teipextensions, for øyeblikket hairtalk 🙂

 35. Har du noen tips til de som har småttiser som starter dagen 05:00? For min del blir kveldstrening eneste mulighet. Og det er ikke alltid like motiverende.

  1. Caroline

   Det frostår jeg godt :/ Kan ikke mannen din ta seg av småen mens du får trent fra for eks. klokken 06? Eller blir det vanskelig?

 36. Camilla

  Supert og motiverende innlegg,med mange gode tips!!:-D Tusen takk!:) Nå skal jeg så absolutt komme meg på morgentrening de dagene det går!!;-)

 37. I have been in the Army for almost 5 years and still can’t get used to waking up early in the morning. We start our morning runs everyday either at 5 or 5:30. Depends on location and running distance.

  Recently I have been looking for a nice sturdy desent treadmill to buy. I run a lot. 7,5-10 miles everyday. Training myself for the Army competative races, so 20-30 minutes is not enough. It has got to be at least an hour.

  Love your blog, Caroline. We have the same eating habits. Thank you for the great motivation !!!

  1. Caroline

   That is too early :O :O :O

   Thank you so much sweetie <3

 38. Hvor er Nelia ? Mtp at du er så busy .. Misunner deg. Har en liten en jeg å
  Og rekker ikke noe..

  1. Caroline

   Hun er her med meg hele dagen, og er med ut når vi er ute 🙂

  2. Slapp av, dette er nok ikke noe Alene Hjemme film, så tviler på at Nelia blir glemt 🙂

 39. Hva er det du har i den lille koppen? :O Så faktisk utrolig godt ut, haha!!

  1. Caroline

   HJemmelaget energibarer 🙂

 40. Alltid inspirerende å lese bloggen din! 🙂 Har du prøvd Nike training club sin treningsapp? Den er super for effektive treningsøkter, siden den har masse forskjellige treningsøkter i alt fra 15-45 minutter 🙂 har vært min bestevenn de to siste månedene 🙂

  1. Caroline

   Nei, den har jeg ikke prøvd 🙂 Takk for tips 🙂

 41. Veldig gode tips, alltid like inspirerende du Caroline 😉
  Det jeg liker spesielt med morning treninig er at jeg har faktist laget tid til noe jeg ikke har tid til over dagen.Er såpass opptatt på skolen og med 3 barn og en mann at det blir vanskelig å få til allt sammen, men jeg nyter faktist veldig å stå opp kvart på 6 og dra på trening, så er jeg super fersk på skolen rund 8 tiden og klar for å sitte der til 18 og dra hjem og lage middag hehe 🙂

 42. Fine punkt! Foretrekker best morgentrening selv! 🙂
  Energi, en frisk og rask kropp, og et bedre humør er en god grunn til å starte dagen med dette 🙂

 43. Supre tips og flott motivasjon! 🙂 De dagene jeg får til morgentrening er alltid de be beste! Du har forresten en flott hårfarge nå, vet ikke tilfeldigvis hva fargen heter :)?

 44. Tenkte å kjøpe meg en mølle eller elipce, ser at du bruker din mye er du fornøyd med den du har kjøpt?
  Hvilken merke er det og hvor mye har du betalt for den?

  1. Caroline

   Jeg har denne: http://carolinebergeriksen.no/2012/05/15/sportsmaster/

   Vi er veldig fornøyd med den 🙂

 45. Heihei 🙂
  Lurer på hvor Nelia er da du trener på studio? Bruker du «barnehagen» som finns på gym eller må mannen din være hjemme de dagerne? Takk for svar! Hilsen mum-to-be om to uker! 🙂

  1. Caroline

   Jeg trener før Lars-Kristian drar avgårde, har ennå ikke prøvd barnepassen 🙂

 46. Haha, jeg er sånn at jeg tenker at jeg f.eks skal stå opp tidlig neste morgen, f.eks i sekstiden. Har klokken på seks+ange alarmer hvert femte minutt på mobilen….. Ender alltid med at jeg står opp 6.45, og bare har en halvtime før jeg må gå. Da skal jeg rekke å spise frokost, lage matpakke, pusse tenner, fikse håret, sminke meg og ta en lynvisitt med håret i dusjen (ja, før jeg fikser håret altså… haha). Det går ikke….. Haha, som oftest spiser jeg ikke frokost, pakker ikke matpakke (kantine <3) og rekker ikke å pusse tenna eller fikse meg normalt…. Så, altså, morgentrening egner seg ikke for meg…..
  Det jeg synest er mest irriterende av alt, det er at jeg ikke får spist frokost! Skal sies at jeg ikke har så god matlyst syv om morgenen, mellom 8 og 9 hadde vært helmaks frokosttid for meg… Men, elev på vgs, null anledning til å spise frokost på skolen i det tidsrommet….
  Men noe annet syykt irriterende er at jeg må ta buss i en halvtime hveeer dag til skolen, og når jeg kommer frem har jeg+alle andre fra bussene 20 minutter før første time begynner. Buhu, på ungdomsskolen hadde jeg 5 min å sykle til skolen, så da dro jeg 08.15, og skolen startet 08.25 😉 Skulle ønske jeg kunne utnyttet at jeg ikke trengte å dra tidlig til skolen, mye bedre. Altså…. Jeg stod opp ca. 07.40, og da var det et stress da også…. Hadde vært såå deilig å kanskje stått opp 06.30, og kost seg i en time med en kaffekopp og god frokost eller en kjapp treningsøkt og hatt lang tid på å ordne seg og ha en god start på dagen 😉 Og…. helgene er et kapittel for seg selv. Unnskyld meg, men hvem i alle dager sover til 12-13 på formiddagen uten å ha ranglet og festet natten før….MEG! Uff…… Jeg er tidenes B-menneske, men ønsker såå å bli A-menneske… Hadde vært så perfekt å starte en lørdag i 8-9 tiden (ja, det er tidlig morgen i helgen for meg….) og trent før klokken 12…. Haha!

 47. Vilka jätte bra tips, tack så hemskt mycket. Jag behöver verkligen komma igång med träningen och att få det gjort på morgonen är ju helt fantastiskt!!!

  Jag blir jätte glad om ni vill kika in på http://www.modevarlden.se. En värld av mode- och inredningsinspiration!

  Kram Johanna

 48. takk for et veldig motiverende innlegg!! 😀

 49. Senario: Du jobber 8 til 4 på. Du må kjøre hjemmefra halv 8, ferdig stesha og klar for arbeid. du har en liten på 1,5 år gammel. Din kjære mann begynner på jobb kl 7 (av og til 8). Løs den mtp trening om morningen 😉

  jeg vil presisere at dette ikke er tilfellet for meg, men jeg TROR dette er en typisk hverdag for mange. Bare gøy å se svaret 🙂

  1. Caroline

   Ville trent på kvelden, eller trent fra halv seks-seks 🙂

  2. Mamma til 2

   Sånn er min/vår hverdag. Vi har to barn i barnehagealder. Jeg står opp rundt halv seks, ute av døra ca kvart på seks. Løper 30-45 min, litt avhengig av når mannen må avgårde, og da er jeg ferdig dusjet og «stæsjet» til kl syv. Vekker barna og gjør dem klar for dagen, og er ute av døra til halv åtte. Matpakker, osv gjør vi klart kvelden i forveien.
   Det handler stort sett om å planlegge godt nok og få inn gode rutiner for å få det til. Og så handler det selvfølgelig om en god porsjon vilje og et ønske om å gjøre det 😉
   Jeg elsker det og har blitt avhengig

 50. Så fin treningstopp du har! Hvor er den fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *