you’re turning one

IMG_8260 kopi

Endelig har jeg funnet frem kreativitetshatten igjen, og denne gangen har jeg med meg verdens beste hjelper på laget 🙂 Vi har handlet inn litt forskjellig til 1-årsdagen hennes i dag, så nå skal vi snart i gang med å male, klippe og lime litt. Vi skal lage cupcakes-topper og takk for at du kom-kort pluss litt dekor til kakebordet. Det blir glitrende gull og babyrosa, og disse hvite bokstaveen skal få et strøk med litt lim, glitterdryss og rosafarge. Håper det blir fint, jeg viser dere selvfølgelig når alt er klart. 

ett

_______________________________________________________________________________________________________________

Tror ikke vi rekker å starte i dag, tiden har gått fra meg for lenge siden, og jeg skal heller hjelpe Lars-Kristian på kjøkkenet. På menyen står gresskarsuppe, nam! Passer oktober helt perfekt og er faktisk en av mine favoritt-retter om høsten. Tviler på den bli like god som den Anette har i kafeen, men jeg deler uansett oppskriften i morgen. 

Klikk deg gjerne innom for litt antrekksbilder senere i kveld 🙂 

40 kommentarer

 1. Åh, så koselig 🙂 Gleder meg til å se resultatet!
  Ha en fin kveld <3

 2. Klarer Nelia å gå enda?

 3. Så stor Nelia har blitt :O Tiden går så utrolig fort! Kos dere med gresskarsuppe 🙂 Mamma laget det i går og det er såå godt 😀

  1. Caroline

   Det skal vi, så godt 🙂 Ja, tiden går så fort :O

 4. Nei så koselig, utrolig hvor fort det året gikk. Lykke til med alt <3

  1. Caroline

   Tusen takk, søta! 🙂

 5. Tenk at hun snart er ett år! Kan ikke få sagt det for mange ganger, hun er verdens søteste lille jente. Lykke til med forberedelser og feiring 🙂 Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

   Klemmer 🙂

 6. Åh, gleder meg til å se resultatet! Du er så flink med det kreative 🙂 Jeg elsker ogs å pusle med sånt, det er jo så gøy.

 7. Redan ett år! Helt otroligt. Så roligt att pyssla lite.

 8. Å du er så herlig, Caroline. Og gud så skjønn Nelia er. Du er definitivt et godt forbilde 😉 Ha en strååålende kveld, vakre deg 😉

 9. hvor har du kjøpt de bokstavene 🙂 ?

  1. Caroline

   på panduro 🙂

 10. Utrolig at det snart har gått ett år siden Nelia ble født!:) Jeg har fulgt bloggen din i flere år og du gir meg mye inspirasjon på mange områder!:) Nå har det blitt min tur til å bli gravid, noe som er veldig spennende! Jeg har gått litt tilbake i arkivet ditt å lest fra din graviditet. Jeg så du brukte ulike produkter som du smurte deg med under graviditeten. Om du skulle anbefale ett eller to produkt, hvilke ville du da anbefalt for å unngå strekkmerker? Lurer også på om du følte belly bandit og shrinks hips hadde noe effekt?:)

  1. Caroline

   Å, gratulerer 🙂 Så spennende! Jeg kommer til å bruke absolutt alle produktene fra mama mio neste graviditet også, veldig usikker på hvilke kan spesielt kan anbefale, men oljen (tummy rub) og kremen (tummy rub) er et must 🙂 Og skrubben. Og… Haha 🙂 Jeg vet jo ikke om du automatisk unngår strekkmerker ved å bruke dette, men jeg fikk i hvert fall ingen, og kommer derfor til å bruke de neste gang også 🙂 Jeg brukte ikke belly bandit eller shrinks hips, det ble for stort :/

   Klem og lykke til!

  2. Strekkmerker er dessverre hormon-styrt og derfor fint lite kremer og oljer kan hjelpe (måtte lese meg opp på dette selv for litt siden), men gud så deilig det uansett er med kremer og oljer – personlig velvære og pleie skal ikke undervurderes i en tid som graviditeten er! 🙂

 11. Cristine

  Det blir sikkert mye gjentagelse, men Nelia er blitt så stor! Og så vakker hun er 🙂 blir bare mer og mer lik på mammaen sin.
  Lurte på, hvor er genseren din fra? Så koselig og ser veldig behagelig ut.
  Ha en fortsatt flott kveld ;D

 12. Gleder meg til å se resultatet!

 13. Måtte lese fødehistorien din på nytt, den er så fin! Hurra for lille terta 25.11 🙂

  1. Caroline

   Hurra 😀

   1. Hei.
    Ikke ofte jeg kommenterer, men må bare høre med kreative deg.
    Jeg har en 1 – åring 25.12, en mnd etter Nelia, forslag til hvordan jeg kan markere frøkna vår midt oppi alle julegreiene. Er ikke akkurat lett å få til noe på en høytidsdag. Barneselskap vil hun uansett måtte feire før/etter jul og voksenbursdagen vil bli med en undertone av 1 juledag…
    Forslag taes i mot med stor takk .

   2. Caroline

    Mitt forslag er å ferie den lille før stria starter, hva med i slutten av november / starten av desember? Vi skulle gjerne feiret å selve dagen vi også, men for vår del må det bli midt i uken ca. midt i november pga. fotball, reise og nettopp julen 🙂 Så kan dere jo feire med kjernefamilien 1. juledag 🙂

    Gratulerer på forskudd 😀

   3. Astrid

    Hei!
    Jeg har bursdag 24. desember (ja, riktig, midt på julaften), og tenkte jeg kunne gi deg noen tips etter 26 års erfaring med bursdag i jula 🙂
    Da jeg var liten brukte mamma alltid å ha barnebursdag i desember. Dette viste seg etterhvert å bli veldig stressende for alle parter, med juleforberedelser og alt. Og så var det jo mange som var opptatte med ulike juleavslutninger osv. Derfor begynte foreldrene mine etterhvert å ha barnebursdagen i januar, noe som ble veldig mye bedre. Da slapp jeg også å få julepynt i alle gaver, og at bursdagen egentlig bare ble en julefest. Så det anbefaler jeg på det sterkeste!
    Når det gjelder familiebursdagen brukte vi å ha det senere i romjula, når alle var litt mette av jul. Passet på å ha litt vanlige kaker ol, og ikke bare julekaker, noe som gjorde at jeg følte det var mer min dag.

    Generelt vil jeg bare anbefale å passe på at barnet får ha «sin» dag, og ikke begynner å føle at alle andre har bursdag. Mine foreldre var utrolig flinke til dette, noe jeg setter utrolig stor pris på i dag!

 14. Desirée

  Så koselig! Jeg har bursdag 25.november, samme dag som Nelia, men er 16 år eldre. For en uke siden malte jeg en stor, hvit K i hvit og dryste sølvglitter fra Panduro på. Resultatet ble strålende, men jeg anbefaler å la glitteret ligge på i en time før du tar opp bokstaven for at noe skal drysse av. Glitteret på min bokstav drysser litt av og til, så ikke overdriv – for glitter overalt, det er virkelig noe herk! Ha en fin kveld, begge to. Og gratulerer til Nelia om fem uker (jeg har nedtelling), hehe. Stor klem til dere begge, skjønne skapninger <3

 15. Nå venter jeg spent på oppskrift på gresskarsuppe! Hvilken type gresskar bruker du? De vanlige Halloween-gresskarene har jo ikke særlig mye kjøtt. Bare frø og noe slimete greier, synes jeg. Etter fem år i statene burde jeg være i stand til å lage en decent gresskarpai også, men jeg skjønner bare ikke hvordan! Teach me, please:)

  1. Caroline

   Vi brukte vintergresskar, men ble ikke helt fornøyd med oppskriften vi brukte igår, så lager den på nytt idag 🙂

 16. Ååå ja, så gøy!!! Gleder meg så masse til å se bursdagsbilder! Får alltid så masse inspirasjon fra deg! 🙂

 17. Åh tiden har gått så raskt. Tenk at hun har blitt så stor allerede! 🙂

 18. Hei! Det er en herlig tid! Min gutt ble ett i juli, og det er full fart. Utrolig hvor fort tiden går! Jeg kan ikke tro at min er nesten 16 måneder, og Nelia snart er 1! Ett år er jo ingenting, men tenk alt som har skjedd med barna på den tiden. Mennesket er helt utrolig!

  Jeg gleder meg på oppskrift! Har lyst til å lage gresskarsuppe da vi fikk noen i grønnsakshagen i sommer. Har du mulighet og lyst må du gjerne lage flere ting med gresskar også 🙂 det er jo riktig sesong 🙂

  Kos dere med bursdagsforberedelse, det ser ut som dere har det godt sammen. Herlig!

  (Wow, positiv start på dagen får en si! Håper den fortsetter slik! 😛 )

 19. Dear Caroline, happy happy first birthday!!!!!!!!!!!!!! Please, were I can send presents for Nelia? I am from Prague. Thanks

 20. Ingvill

  Gleder meg til å se, får litt inspirasjon til 2-årsdagen som kommer snart. Men først står fødsel på planen i løpet av 3 uker(!!). Derfor lurer jeg på hvor den grå dressen er i fra? Den ser såå myk og god ut, hadde vært fint å ha etter fødselen.

  Ha en fin dag!:-D

 21. Ingvill

  Hei Caroline! Flott å få inspirasjon til bursdag, har selv snart en 2-åring.
  Hvor er den grå kosedressen din ifra? Tenker den er veldig god å ha etter fødsel, som bare er 3 uker unna…

  1. Caroline

   Buksen er fra BikBok og genseren fra Lindex 🙂

 22. Hei! så koselig! og så søt genser! hvor er den fra? 🙂

 23. Har du skjekket ut
  Pettiskirtstyle.com utrolig masse fin skjørt, matchende topper og hårbånd. Til både babyer og vosene anbefales på det sterkeste!!

 24. Hei caroline hvet ikke om du så den forrige komentaren min men dettte må du bare se. hvis du søker på pettskirtstyle.com kommer det opp en side full av kjempefine skjørt til liten og stor i såå utrolig mange fine farger. kjøpte det til min lille datter på ett år og det er favoritt pynte klærne både for henne og men. Ambefales for alle:)

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 25. Åå, den genseren og joggebuksa så ekstreme gode ut! Hvor kjøpte du di?
  Du er en stor inspirasjon, Caroline!

  1. Caroline

   BikBok og Lindex 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *