all about that bass

IMG_7681

Hei til tirsdag! Da har uken endelig startet for min del, og jeg har unnagjort den første treningsøkten som ble 60 minutter med løping etterfult av litt mage- og tryggtrening. Har dere lagt merke til at det er rumpe som gjelder fremfor noe annet i disse tider? Det florerer i hvert fall rumpebilder på instagram, så jeg har blitt så inspirert til å trene stussen litt igjen. Jeg synes den beste måten å trene den på er å bruke en stor gymball, så jeg har gått til innkjøp av en ny. Min gamle er altfor godt brukt og har nesten ikke noe luft igjen, så da jeg ikke fant noen pumpe, ble det heller en ny ball. Gøy! Jeg gleder meg til å få liv i den, så får jeg starte på torsdag, for i morgen har jeg PT-time. Jeg har delt mine favorittøvelser med ball tidligere, men tenkte at det snart var på tide å gjøre det igjen 🙂 

_______________________________________________________________________________________________________________

IMG_7699

Ørepluggene mine som jeg har brukt i noen år nå, de som er støpt til øregangen min, har dessverre forlatt meg, så jeg har begynt å bruke headset i stedet, og da må jeg virkelig få anbefale dette fra bose. De er utrolig gode og stenger i tillegg ute smålyder, slik at du virkelig er i din egen, lille verden under treningsøkten. Digg! 

Lars-Kristian har fri i dag, så vi skal ut en tur alle sammen nå 🙂 Sees senere! 

54 kommentarer

 1. Kul tights! Digg med trådløse hodetelefoner! Hva ligger de på i pris? Fant ikke noen link i teksten..:)

  1. Caroline

   De er ikke trådløse :/ Koster ca. 2500,-

  1. kristin

   Jeg skrev jo mer…
   Hva slags parkett har dere?

   1. Caroline

    Hehe 😀 Jeg vet ikke, er ikke vi som har bygd huset.

 2. Så flink! 🙂
  Skal på barry’s bootcamp senere i dag, og der blir det fokus på rompe og lår! Gleder meg 😀 (spesielt etter å ha sittet dønn i ro med pensumlesing så langt i dag.. )

 3. Da ser jeg frem til litt treningstips YEY! Er det bluetooth headset eller med minnekort ? Jeg ønsker meg ett trådløst ett, for jeg er så lei av at koblingene ryker hele tiden og trening uten musikk…. det er jo helt umulig.

 4. Johanne

  Heihei Caroline!

  Jeg lurte på om du kanskje kunne skrevet et innlegg om hvilke treningsutstyr man burde ha hjemme for å få seg noen effektive økter?
  Jeg hadde i alle fall satt veldig stor pris på det!

  Ha en fin dag med familien!

 5. I «read» your blog everyday. I just don’t understand a word 🙂
  But I love the pics. So I wish that one day you will start writing in english!

 6. Jaaa til rumpe øvelser!! 🙂 Gjerne uten ball også!! 🙂

 7. Trening med ball er så gøy og du kjenner det virkelig dagen etter!
  Jeg har brukt innlegget ditt om ball masse, så jeg gleder meg til det kommer et nytt.

  Jeg kjøpte meg en ball da jeg var i USA og de anbefalte str M til meg (er 171 cm høy), men jeg synes den ballen er for liten.
  Hvor høy er du? Ser du har en 70 cm høy ball..

  Ha en fortreffelig dag videre! 🙂

  1. Caroline

   Jeg er 170 🙂

 8. Hei. har ikke så mye med innlegget å gjøre, men tenkte å tipse deg om en gøy nettside med barneleker osv. Sprell.no
  Kanskje du har hørt om den før. Vet de har butikk i Oslo.
  Ha en flott dag 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

 9. Så fin bukse! Ha en fin dag og kos dere på tur 🙂

 10. Du er så heldig som kan løpe så langt og lenge! Jeg sliter med ankelen min, og kan ikke løpe mer enn i 10 minutter før jeg må gi meg pga smerte. Jeg tror grunnen til det er at jeg har funnet ut at jeg både går og løper på yttersiden av den ene foten, og ikke med hele foten slik som den andre, og da blir det skeivt og vondt for ankelen 🙁 Men jeg skal prøve å jobbe med det, for drømmen min er å kunne jogge ihvertfall noen kilometer om gangen før jeg gir meg. Det er jo så deilig å løpe!

  Så herlig å kunne bruke litt tid sammen alle tre 🙂 Kjæresten min er opptatt med både skole og jobb nå, så jeg får ikke sett så mye av han som jeg ønsker! Men den tiden vi får brukt sammen setter jeg ekstra stor pris på 🙂

  Jeg håper du og dine får en flott dag!

 11. Har du en link til de nike skoene?:)

  1. Caroline

   De er utsolgt hos GetInspired tror jeg :/

 12. Ønsker deg en strålende tirsdag! Gleder meg til du deler dine favorittøvelser på ball for da kan jeg hente frem min fra skapet igjen. Jeg starter alltid tirsdagen på Elixia med running 06.15 og TRX etterpå, så det er en virkelig god start på dagen å trene. Du er utrolig flink som stort sett gjør dette hver dag. Det er bare å ta av seg hatten! Dyktig er du 😉

 13. Birgitte

  Ih elsker dine hverdags billeder. Altid så fine, og man kommer i godt humør..
  Har smagt den med kokos-banan som du har lagt på Insgram, den er total min farvorit 😛
  Bliv enlig ved med de personlig billeder af hverdagen, det er det man elsker ved din side 😉 Synes nogen gange det er lidt mærkeligt at sidde i en lejlighed i København og føle man er en del af dit liv, og så overhovede ikke. Du er blevet en del af min hverdag, meget mærkeligt og uforstående for andre og mig selv. Har nu fuldt dig i mange mange år, og håber dette forsætter..

  Rigtigt go aften med Homeland, som jeg lige er blevet færdig med. I love <3 Jeg gik igang med Dexter i går, nu hvor du har snakket så godt om den..
  Kram Birgitte <3

  1. Birgitte

   Hvilke Bose model er det? 🙂

   1. birgitte

    BOSE QuietComfort 15…?

   2. Caroline

    Ja 🙂

 14. Du er så inspirerende i det meste du gjør:) Rumpefokuset nå om dagen har jeg personlig ikke så mye sansen for, bare enda et bidrag til samfunnets unødvendige kropp/sex-fokus og «se på meg»-overfladiskhet. Man spør seg litt; hva er det folk mangler som gjør at man har så stort behov for å få bekreftelse fra andre mennesker? Også på utseendet sitt da?! En ting er jo om man gjør nyttige og gode handlinger, da er det jo gøy å få litt koselige tilbakemeldinger. Men at man har fin rumpe?! So what? Det hjelper vel ingen her i livet?;) Feil fokus, syns jeg! Kan man ikke bruke tiden sin på noe bedre enn å stå foran speilet og ta bilde av rumpa si? Hihi, egentlig veldig komisk- så alt det beste fremover ønskes jeg disse menneskene!:) Vær fornøyd med den rumpa du har, men hold den for deg selv- og din evt kjære!!;) Bruk tiden på noe som virkelig gir deg (og kanskje andre?) noe! 🙂 Jaja, det var dagens hjertesukk fra meg. Å trene for å holde seg frisk og rask derimot er HELT supert!:)
  Ønsker deg en herlig tirsdag med dine kjære!

  1. Åh, jeg er så enig! Veldig god kommentar!

  2. Delvis enig med deg her. Jeg synes media og generellt er det mye kroppsfokus, og på feil måte. Kvinne blir fremstillt som objekter, og «standarden» for hvordan man skal se ut er satt igjennom media. 14 år gammle jenter går rundt å tror målet i livet er å se ut som en underernært modell. Og selvopptattheten på instagram har tatt av for lengst. På den andre siden så er det kansje ukorrekt å si det, men jeg følger selv mangen trenings kontoer på instagram for folk poster bilder av kroppen sin og fremgangen de har gjort med trening, og jeg liker det. Dette er motivasjon for meg, og jeg har spurt meg selv hvorfor jeg følger disse kontoene. Det er ikke fordi jeg ønsker å ha «den perfekte» kroppen. Men for meg personlig så er dette motivasjon, jeg blir motivert til å trenge å leve sundt. Når jeg ser disse bildene så tenker jeg med en gang «styrke, sunnhet, energi i hverdagen». Jeg er klar over at det som for meg er disse postivie assosiasjonene er noe heeelt annet for en 14 år gammel jente. Det er derfor jeg synes dette er et tema som ikke har ett svar.

   Så er enig i at det er et fælt feil fokus både på sosiale medier og media generelt, men på samme tid så synes jeg ikke at vi kan ta alle under samme kam. Jeg liker ikke at vi kun skal gi pes og «kjeft» til de som poster slike bilder, det kommer jo litt ann på situasjonen rundt det. Noen fronter faktisk en sunn livstil og bra selvbilde igjennom disse bildene, og det ligger ofte har jobbing og disiplin for å nå et treningsmål. Og noen ganger er det faktisk lovt å være stolt av seg selv også…noen ganger.. 😉 Jeg prøver ikke å si at jeg har rett, for det er et tema jeg synes det er vanskelig å ta stilling til, men jeg synes ikke at dette er en svar/hvit situasjon slik som mange mener. 🙂

  3. Elisabeth

   Det synes jeg var en svært fornuftig kommentar!! Hva synes du selv om rumpefokuset caroline- er det viktig og riktig?

   1. Caroline

    Det er motiverende, men ikke noe mer enn det. For meg må dette med kropp og hvordan den ser ut være individuelt, for kroppen er nettopp individuell. Jeg skjønner det er lettere å sammenligne seg selv med andre når fokuset på enkelte kroppsdeler blir større, men jeg håper de fleste evner å bli motivert til å gjøre en innsats selv fremfor noe annet. Når det er sagt er det ikke viktig slik jeg ser det, man er født med den kroppen man har, og dersom man egentlig ikke bryr seg om rumpa, så er det vel bare å fortsette med det 🙂 Men en aktiv hverdag, det er i hvert fall både viktig og riktig 🙂

 15. Mamma har også de høretelefonene fra Bose, og jeg har lånt de så mange ganger, både med og uten musikk! Perfekt til å lese, jobbe med skole eller hva som helst som krever litt konsentrasjon når man ikke er alene i huset… 🙂

 16. Jeg har endelig begynt å få ganske fin fyldig rompe (bass)! Slet med spiseforstyrrelser i 15 år, men så oppdaget jeg Recovery by the Minniemaud guidelines, og har endelig begynt å få livet tilbake 🙂 Har ikke trent nesten noenting det siste halve året fordi jeg var så ødelagt av all herpingen på kroppen min (tvangstrening, oppkast og sulting) – men har likevel fått fin rompe for det 😀 Hehe, ble mye rompe-prat i denne kommentaren, men siden innlegget ditt handlet om det, så… Gjør ikke vondt å sitte lenger heller 😀 Bass is a good thing 😉

  1. Så bra å høre at du har blitt bedre! Det gir meg håp <3

   1. Klikke

    😀 <3 vet ikke noe om deg, men håper det går bra med deg, whoever you are 😉

 17. Charlotta Isacson

  Dina skor är ju såå fina! Vad är det för modell? kram!

 18. Hvor får man tak i formstøpte øreplugger?:)

  Flott blogg fulgt med siden 2009 og myyye inspirasjon å hente.

  Hilsen 3 barns mor

  1. Caroline

   Her blant annet 🙂

   http://www.hantek.no/

 19. Kristin

  Hvor er den fine buksen fra?:-)

  1. Caroline

   Cubus 🙂

 20. Trening på ball er helt fantastisk, så sier ikke nei takk til et innlegg hvor jeg kan få inspirasjon til flere øvelser:-)

  Men jeg lurte på hvor buksa du har på deg er i fra? Har nemlig ønsket meg en slik ganske lenge!:)

  1. Caroline

   Den er fra Cubus 🙂

 21. Aleksandra

  Så flink du er! Godt å komme i gang med uka 🙂
  Bare lurer, er det avhengig av linsen hvor stor blenderåpning man får (hvor uskarp bakgrunnen er i forhold til frontfiguren?)
  så på de antrekksbildene dine fra forrige uke at bakgrunnen var så uskarp at man knapt kunne skille vei fra grøft osv. Syns det er skikkelig kult, men får på ingen måte dette til med min speilrefleks :/
  ha en super uke videre!

  1. Caroline

   Ja, de ulike objektivene har ulike blenderinnstillinger 🙂

 22. Jeg synes den buksa satt så fint på deg! 🙂 Har selv en lignende fra cubus, men på meg er den for stør rundt leggen så de er så vide og det ser ut som jeg har buksevann :p

  1. Caroline

   Jeg vet de finnes i andre modeller, kanskje du har kjøpt den som er ment å være vid? Du kan jo sjekke ved å prøve en med samme tekst som denne 🙂

 23. Hvilken størrelse har du i buksa?:-)

  1. Caroline

   xs 🙂

 24. Tror du at du kunne skrevet om dine favoritt-rumpeøvelser? Tror det er et innlegg som hadde falt i smak hos mange 🙂

  1. Caroline

   JA 😀

 25. Ååååh, takk for ny reklame på sidene. Begynte å bli en smule lei Camilla Pihl. Kan ikke skjønne at hun ønsker å bli eksponert så lenge på samme sted at hun blir irriterende. Har ikke klikket meg inn en eneste gang for å se nærmere på hva hun reklamerer for, for å si det sånn..

 26. Hi Caroline! Lurte bare på hvor mye kilo det er i rockeringen du brukte her om dagen? Tenker å invistere i en selv 🙂 Klem Helene

  1. Caroline

   Jeg vet ikke, er mamma sin 🙁

 27. Treningsball, ja. Der sa du noe, jeg burde ta frem min igjen. Men kjøpe ny bare fordi den er tom for luft? Er ikke det litt miljøblindt og teit? Kanskje du kan auksjonere bort den gamle og donere pengene til noe fint. 🙂

 28. Hei! Har akkurat kjøpt en trenings ball og lurer på om du kunne postet dine beste øvelser med ball? Er ganske nybegynner, så håper på litt hjelp.. Klem!

 29. Hvor er thigtsen ifra? 🙂

  1. Caroline

   Cubus 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *