so me

IMG_7447

Dette er så klassisk meg! Jeg har tydeligvis enten blingset eller misforstått, for jeg var hundre prosent sikker på at dørene til konserten åpnet klokken halv åtte, og da tenkte vi automatisk at konserten ikke kunne starte før nærmere ni. Absolutt helt feil. Den startet rett etter halv åtte, så da vi kom hadde vi gått glipp av ikke mindre enn 10 sanger! Er det mulig? Jeg hadde lyst til å grine, men jeg måtte bare ta meg sammen og heller nyte der og da. Konserten føltes faktisk ganske intim til spektrum å være. Vi satt helt foran scenen og jeg følte nesten jeg kunne strekke ut armen og ta på ham ved flere anledninger. Han hadde med seg strykere og pianoet, og så var det bare den sinnsyke stemmen hans. Bridge over troubled water var så utrolig vakker! Vi fikk i det minste med oss 6 sanger, og selv om jeg kanskje gikk glipp av den jeg aller helst ville høre, så er jeg veldig glad for at jeg fikk se han live i det hele tatt. Er det noen som vet om p.d.a ble spilt? 

_______________________________________________________________________________________________________________

IMG_7408

IMG_7421

Etter konserten trøstet jeg meg med å kjøpe kaffekrus og t-skjorte. Haha! Jeg har aldri i mitt liv kjøpt slike props før, men hvis ikke dette var rette anledningen, så kommer den aldri. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Nå skal vi pakke sammen og snart komme oss hjemover til Siljan, gleder meg så innmari til å se Lars-Kristian igjen, føles som evigheter siden sist Bloggen blir jo automatisk veldig mye bedre når jeg er hjemme med han, vi er et superteam 🙂 Håper dere har en fin start på uken! 

34 kommentarer

 1. I love the shorts! 🙂 And awww you’re so lucky you got to see him! 🙂 Have a great monday <3

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

 2. Hei Caroline! Siden du er så opptatt av dyrevelferd tenkte jeg å tipse deg om denne dokumentaren om norsk matindustri: http://youtu.be/GZ81y0TFEnk. Anbefaler også filmen «Food Inc» hvis du ikke allerede har sett den. Personlig støtter jeg heller opp om småskala produsenter som driver økologisk eller biodynamisk enn de store, kyniske matprodusentene Gilde og Prior. Du har jo en sterk stemme, og det hadde vært gledelig å sett deg bruke mer av slike produkter. Vi har jo økonomisk evne og friheten til det? Makten ligger hos forbrukeren, og det er kun vi som kan snu en skitten, utdatert, industri. Håper du tar en titt på denne dokumentaren. Den endret meg ihvertfall.

 3. P.d.a. ble spilt

  1. Bare første setning av min kommentar kom med? Skjedd tidligere også.
   Uansett – p.d.a. ble spilt, og er helt enig med deg i at det var en fin og intim stemning til tross for spektrums størrelse.
   Nydelig 🙂

 4. Nei, så utrolig kjedelig! Men det er bra du i det minste klarte å nyte mens du var der 🙂 Nydelig shorts, forresten!

 5. Åååå, SÅ misunnelig, håper du hadde en fin opplevelse selv om du kom litt sent inn i konserten, mannen i seg selv er jo et unikum spør du meg og stemmen hans gir meg alltid frysninger, skulle gjort så mye for å oppleve han live! 🙂

  Kos deg videre denne fine, fine mandagen og håper du er like heldig som oss Oslo boere med været, tenk at det er oktober og at man samtidig kan gå med bare legger og lette sommersko, elsker høsten i Norge akkurat nå, så jeg håper du får med deg det fine været hjem også, nå skal jeg ut i skogen, må jo nyte sommerdagen i dag, fine, fine Norge.. 🙂

  1. Caroline

   Å, jeg er så enig! Virderte jo nesten å reise til Stockholm i dag for å få med meg alt, men det er jo bare ønsketenkning 😉

   Jeg vet! Helt sinnsykt vær, så deilig 🙂

 6. Hei! Jeg var der jeg også, var mange som kom seint..Men ja den ble spilt 🙂 og var magisk!

 7. Var så irriterende med de som kom for sent, brukte driiiitlang tid på å finne plassene sine og sto i veien!

  Nei, den ble ikke spilt.

  1. Caroline

   Så rart du sier den ikke ble spilt når alle andre sier den ble det :/ Vi fant plassene våre med en gang og måtte bare forbi 5 stykk på vår rad, så det var ingen vi stod i veien for i hvert fall 🙂

 8. Oh no! Så kjipt!! Føler virkelig med deg der altså :-/ men som du sier, du måtte jo bare nyte de sangene du rakk, og fokusere på å kose deg med den gode stemningen resten av tiden!.. Konserter er så hyggelig! Lenge siden jeg har vært på noen selv, planlegger ihvertfall å dra på julekonserter med kjæresten =) det er så koselig å lese at du gleder deg til å møte mannen din og at dere to (tre!) er et superteam! Sånn er det med meg og min også, deilig følelse!

 9. Ingvild

  Heisann! Husker du fortalte for en tid tilbake at du hadde blitt intervjuet til «Intervjuet» på vgTV. Vet du når det blir publisert? 🙂

  Ha en fin dag videre 😀

  1. Caroline

   Søndag 🙂

   1. førstkommende eller 19/10 (for jeg finner det ikke…) Ha en fin uke søte deg 🙂 du er en inspirasjon i hverdagen <3

   2. Caroline

    Jeg tror det er nå førstkommende 🙂

 10. Rockefeller for 10 år siden, høygravid. Trodde ikke stemmen var så fantastisk i virkeligheten og, der tok jeg feil gitt 🙂

  1. Caroline

   <3

 11. Karoline

  Han spilte den, ja. Fantastisk konsert! Vi ble også overrasket (over at han startet omtrent presis 19:30) og det så ut som at mange andre ble det også da de kom løpende inn en etter en 😉

 12. Hei! Jeg leste et sted at man helst skal unngå «lettdrikker» i et lavkarbo kosthold. Men i f.eks Pepsi Max, fun light etc står det jo 0 karbohydrater. Vet du noe om det? 🙂

  1. Caroline

   Du kan fint bruke lettdrikker som Pepsi Max, Cola Zero osv. Men man skal vel unngå typ lettmelk, lettrømme osv. 🙂

 13. Jeanette

  nei,så kjipt! jeg hadde hverfall begynt å gråte

 14. Så utrolig kjedelig at dere gikk glipp av første del! Man tenker jo lett at konserter har oppvarmingsband først, men det gjelder jo ofte ikke sånn type konsert :/

  La inn en bestilling hos Coverbrands nå og så så jeg at du fortsatt står oppført som «Fotballfrue» under «Bloggernes favoritter». Vet du tar skiftet av navn step-by-step, men tenkte jeg skulle si ifra slik at du kan gi dem beskjed om å endre til hele navnet ditt 🙂

  1. Caroline

   Takk, det har jeg helt glemt :O Klem 🙂

 15. Sangen ble spilt 🙂 Filmet et lite minutt av sangen med mobilen, så kan sende hvis du vil ha en liten smakebit!

  1. Caroline

   JA 😀 Da blir jeg så glad 😀

 16. Det kan skje den beste <3 Det var godt du i hvert fall fikk med deg 6 sanger og props. Jeg tenkte å komme med tips til flere treningssanger, men så tenkte jeg at du kanskje hadde mer enn nok av forslag nå. Så her kommer noen rolige sanger i stedet:

  Sia- Soon We'll be Found
  Sia – Breathe Me
  Sia – Sunday (Så utrolig god dagen-derpå-sang! Eller til dager hvor man er syk eller bare ikke kan/gidder/orker å gjøre noe)

  Lana Del Rey- Bel Air
  Colbie Caillat – Try
  P!nk – Perfect

  Alanis Morissette – You Owe Me Nothing in Return

  1. Caroline

   Tuuusen takk for tips 😀

 17. Hvor mange lesere har du daglig? og hvor mange sidevisninger? Hadde vært gøy å se hvor mange du har i forhold til de på topplisten på blogg.no 🙂

  1. Caroline

   http://www.blogglisten.no 🙂 Forsiden viser bare norske lesere, men hvis du klikker deg inn på de ulike bloggene får du også se norske + utenlandske 🙂

   1. Takk for svar!

 18. Så sinnsykt meg også, tror alltid at ting starter senere.. Håper du hadde en fin helg, og ønsker deg en fin ny uke 🙂

  1. Caroline

   Usj, det er så kjedelig når det skjer :/ Ha en fin uke du også 🙂

   Klem!

 19. Therese

  Kona la ut setlista på instagram i forkant av konserten, der kan du se alt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *