I only want 3 things

~ see you – hug you – kiss you ~ 

IMG_7478 2

Jeg har hatt noen utrolig koselige dager i Sarpsborg, men så savner jeg alltid han her så fælt, da. Jeg vet ikke hvorfor, men denne gangen virker det som jeg har vært borte veldig lenge, så nå var det ekstremt deilig å komme hit igjen. Hodet mitt er veldig tungt etter altfor lite søvn de siste dagene, og denne uken har absolutt ikke startet som planlagt, men jeg får heller ta ukestart i morgen. Jeg har hamstret bær og frukt og grønnsaker og youghurt og alt som er godt, og gleder meg til trening og smoothies!

Jeg skal bruke kvelden på å pakke ut av kofferter, vaske klær, lage barnemat med Lars-Kristian, spise sushi og se på Homeland. Og helst alt sammen før klokken blir elleve 🙂 Tenkte å legge ut en barnemat-oppskrift senere, det er så mange av dere som har spurt, så klikk gjerne innom igjen! 

69 kommentarer

 1. Caroline S

  åå, herlighet, for et vakkert, vakkert par dere er! Så flinke, flotte og ressurssterke mennesker. Håper jeg og kjæresten min er like forelsket som dere selv etter vi er gift! 🙂
  Synes vi skal få ha en Q&A med Lars-Kristian en dag altså :):)

 2. Koselig innlegg 🙂 Jeg synes en del av bildene dine er litt vel mye redigert for tiden, men det er kanskje bare meg?

  1. Caroline

   Det er bare fargene som er redigert, og det er meningen altså 🙂 Jeg skjønner hva du mener, men jeg synes naturbilder blir så fine med litt ekstra skarphet og farger 🙂

   1. Ja, jeg skjønner, var fargene jeg mente også! Har aldri trodd du redigerer andre ting 🙂 Var egentlig mest denne opplyste sirkelen, eller hva jeg skal kalle det, rundt dere, jeg reagerte på. Har lagt merke til det på en del av antrekksbildene dine også, og blir bare ikke vant til det, haha :p Men det er kanskje for å fremheve personen(e) i bildet? Uansett – selve bildet i dette innlegget er utrolig fint! 🙂

 3. åå! så søte <3

 4. For et fint bilde! Du er virkelig helt utrolig vakker 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 5. Har du forresten noen gode tips når det kommer til hudpleie? 🙂 Liker så godt de innleggene.
  Tenker spesielt på om du har noen gode tips når det kommer til stresset hud som ikke er på sitt helt optimale. For de periodene der tiden ikke helt strekker til, og man ikke rekker like mye sminkefri tid, og kostholdet skranter litt. 😉

  1. Caroline

   Tenkte å lage et diy for ansiktsmasker snart, det kan jo være at du får noen tips der 🙂 Ellers er jeg utrolig glad i ansiktsmaskene fra Ole Henriksen, prøver å ta maske 1 gang i uken, men har vært veldig dårlig den siste tiden :O En god skrubb er også optimalt rundt 3 ganger i uken, og selvfølgelig daglig rens og masse fukt 🙂 Og vann!

   Klemmer 🙂

   1. Så bra, da gleder jeg meg til det 🙂 Og takk for gode tips! Fikk også tips fra en venninne om at GlamGlow masken er helt super, så det kan jo også være noe å prøve 🙂

   2. Caroline

    Ja! Den er også veldig bra, både den sorte og den turkise 🙂

 6. Åhhh et sødt billede <3 <3 <3

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

 7. I totally understand you. I haven’t seen my love for a month, but it seems like ages. It’s hard to live your life, when your other half is away and you can’t hug him, see him or talk to him face to face. I’m really happy for you, that you are already together. You are such a beautiful family. 🙂 kisses. ♥

  1. Caroline

   Oh, I hope time goes by fast, sweetie! Thank you <3

 8. Therese

  Har du hamstret frukt bær og grønnsaker hele helgen? Huff.. Får håpe det blir en god treningsuke da!

  1. Caroline

   hvor har du det fra? :/

 9. Så utrolig fint bilde av dere! Man kan virkelig se at dere er skikkelig forelsket i hverandre ennå 🙂 Er så redd for at jeg og kjæresten skal gå lei av hverandre når vi snart blir samboere.. Føler det er så mange som gir opp etter å ha tatt det steget.. Særlig de som også har fått barn sammen. Har du noen tips til hvordan dere pleier forholdet?? 🙂 Ser ut som dere har et veldig sterkt og sunt forhold 🙂
  God og varm høstklem fra meg!

  1. Caroline

   Å, det å bli samboere er så koselig! Det føler jeg absolutt at vi har, vi ønsker de samme tingene og er et veldig bra team, men også kjærester, bestevenner og ektefeller, en god miks 🙂 Jeg kan jo lage et innlegg med hva som funker for oss, kanskje du kan få noen tips 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Ja til dette! 🙂

   2. Det hadde jeg satt pris på 🙂
    Ha en fortsatt fin kveld!

   3. Tommel opp for et slikt innlegg! 🙂

 10. Åå! Så hærlig bilde!! <3
  Synes du har begynt å sminke deg så fint nå i høst. Har du byttet produkter? Er på leting etter en god foundation, highlighter og concealer… Har du noen å anbefale for normal hud?

  1. Caroline

   Nei, jeg bruker akkurat det samme, er så dårlig på å variere når jeg er fornøyd med noe :p

 11. Kristin

  Kan du lage et innlegg med dine favorittsmoothies? 🙂

  1. Caroline

   JAA 😀

   1. Ja, gode oppskrifter på smoothies – vi ønsker å se 🙂

  2. Det ville vært supert

 12. Hvor er luen din fra? Har så lenge sett etter en sånn type lue!

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 13. Åh, for et skjønt bilde 🙂 Føler heller ikke at jeg har hatt hellet med meg i dag..
  Krysser fingrene for at vi begge får en bedre dag i morgen 🙂

 14. Barnemat oppskrifter hadde vært helt supert å lese om på bloggen din. Vi har ei datter som er født bare noen få uker etter Nelia, så det hadde passet oss perfekt!

  Datteren vår ble født 21 desember på sykehuset i Skien. Jeg husker vi så Lars-Kristian da vi skulle reise hjem på lillejulaften. Hvis ikke jeg husker feil, så fikk vel dere reise hjem på samme dag? Du lå jo så lenge syk på den tiden, stakkars.

  Jeg leser bloggen din daglig, men er alt for dårlig til å kommentere. Men nå måtte jeg bare. Tommelopp for barnemat-oppskrifter 😀

  1. Caroline

   Kommer en oppskrift om litt 🙂

   Vi reiste hjem på lillejulaften, og det var vi utrolig glad for 😀

 15. Vakkert par <3

 16. Such a sweet picture of you two. It seems like you’re an awesome, loving couple!

  http://www.arcticvanilla.com/

 17. mette Dahl

  Det kalles kjærlighet <3 ha en fin kveld dere to.. Klem fra Mette

 18. For et herlig bilde! 🙂

 19. Så utrolig magisk bilde av dere <3 Jeg blir nesten rørt!

  1. Caroline

   Så hyggelig å se hverandre igjen 😀

 20. Kristine

  Kommer der en opskrift på Granola snart? venter spændt 🙂

  1. Caroline

   Kommer enten denne eller neste uke 🙂

 21. For et koselig bilde! Det var skikkelig fint 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

  2. Caroline

   Enig 🙂 fantastisk fint bilde dere burde fremkalle og ha fremme!

 22. Hehe, så søte dere er =) Det er så kjekt å lage barnematen selv, mye mer delikat og ikke minst ganske så enkelt. Lykke til!

 23. Awwww det var ett uteolig vakkert bilde full av følelser 🙂 Kjempe skjønt! Dere er perfekt match altså 😉 Vakreste paret 😉

 24. Carolina

  Pleier sjeldent å kommentere blogger, men dette bildet var så utrolig vakkert, Caroline! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 25. Benedicte

  for ett vakkert bilde :’) ble bare sittende å se, hihi!

  1. Caroline

   😀 <3

 26. Så liten Lasse så ut her i forhold til deg :p

  1. Caroline

   Han er 8 cm høyere enn meg 🙂

 27. Cassandra

  Åh, for et fint bilde! Utrolig fint par 🙂

 28. you two look so lovely

 29. Så koselig innlegg og bilde! Og det ser ut som på bildet at du er lett som en fjær for LK! At han liksom bærer deg lett i sine armer 🙂 VAKKERT! 🙂

 30. For et utrolig vakkert bilde av dere! Dere er virkelig fine sammen.
  Lenge leve kjærligheten! 🙂

  Ha en deilig tirsdag.
  klem!

 31. Skjønner ikke helt hvordan alle får seg til å lovprise og ta helt av pga et bilde av dere, når alle vet at alt er regissert/iscenesatt.
  Et fint bilde og hyggelig at dere har det bra, men bildet har jo kommet til ved at dere har sitti rundt kjøkkenbordet og planlagt at etterpå skal vi gå ut i hagen, så hopper jeg opp og legger beina rundt deg og så star vi bilde mens du holder meg med sterke armer og ser utover horisonten. Er jo ikke noe av dette som er «in the moment» og da sliter jeg med å se hvorfor alle tar helt av i kommentarene…. men men, det er vel et sterkt behov for å drømme seg bort i noe uvirkelig…

  1. Neliane

   Enig med deg. Fint bilde men er jo veldig iscenesatt. Men hun har jo ikke gitt uttrykk for at det var noe annet da….

   Men angående størrelse som noen her nevnte. I forhold til Kai virket du også «stor»? Du er slank og flott, bevares, med lange lemmer, men ingen petit dame vil jeg si. Og jeg tror deg når du sier du bruker xs, men allikevel rart. Jeg kjøpte den kåpen du har i blå, med stor hette, i sort og i xs. Jeg er 161 høy, slank og liten, 49 kg og xs ble noe trang over brystet. Og jeg er ikke storbrystet heller…:-). Rart.

   Mannen min er 190 så høye hæler som jeg elsker til tross, så må jeg fortsatt se oppover :-)) haha. Ha en fin kveld

   1. Caroline

    Jeg er 170, så petit er jeg nok ikke 🙂

   2. Neliane

    Men hvordan kan den blå kåpen se så romslig ut på deg??? Har helt hengt meg opp i det jeg……haha. Men seriøst. Hjelp meg så jeg ksn komme videre i livet……:-)). Tøyser :-))

 32. For et nydelig bilde! Jeg vet hvordan det er å savne kjæresten sin, og den følelsen man får når man får sett sin kjære igjen. Sommerfugler i magen og glede. Det er sunt å savne hverandre litt av og til, da setter man mer pris på den tiden man får med hverandre. Det er iallefall slik for meg 🙂

  Dere er forresten et nydelig par 🙂

 33. Hvem har tatt bildet? 🙂

 34. Michelle

  nydelig bilde av et nydelig par! <3

 35. Katharina

  caroline de ser bedårende fra:-)

  henne for et par virkelig varm. Jeg følger din blogg januar
  siden starten og er begeistret med sine bidrag.

  bare fortsett med det!!!

  hvor hun kjøpte genseren stor?

  Kjærlighet hilsener fra Østerrike
  katharina

  1. Caroline

   Google transate? 😉

   The sweather is from H&M 🙂

   1. Katharina

    Good morning.

    Yes, I’m so sorry but the Translation is so bad 🙁

    Did you buy the sweater this year?

    I wish you a beautiful day.

    Greets Katharina

   2. Caroline

    It wasn’t that bad 😉 I bought it about a month ago.

  1. Caroline

   kuppel? det er i hvert fall samme lue, ja 🙂

 36. Wow, this photo!!! You guys are amazing!:)

  http://www.dodolce.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *