legenden

Åååååå, jeg har fått billetter til John Legend-konserten i Oslo i kveld, så jeg tar med meg søster og drar nå. Lykke! Endelig skal jeg se legenden live! Jeg har nevnt det for dere tidligere, at han uten tvil er en av mine favorittartister, og jeg har så mange minner til musikken hans. Lars-Kristians og min sang er jo faktisk denne… så jeg krysser fingrene for at den blir spilt. Da er jeg helt sikker på at jeg kommer til å hyltute. 

_______________________________________________________________________________________________________________

p.d.a – we just don’t care 

_______________________________________________________________________________________________________________

Jeg skulle ønske at Lars-Kristian kunne være med meg, men han er opptatt med litt viktigere ting, som å gruse Bodø / Glimt på Skagerak Arena. Krysser fingrene for seier! 

Er det flere av dere som skal på konserten, kanskje? Vi sees uansett i morgen tidlig 

23 kommentarer

 1. Lea Annette

  Hei, kunne du ha skrevet litt om ditt treningsprogram? 😀 trenger motivasjon og litt variasjon innen trening skjønner du 🙂

 2. Hadde faktisk aldri hørt om han tror jeg, før All of me kom ut og ble så populær 🙂 Elsker All of me, har hørt på den hele sommeren og høsten… Har gått delvis over til Tiestos remix av den nå da, haha, jeg blir ofte litt lei av sanger når jeg har hørt på dem i ett sett i så lang tid :p Samme som Ed Sheeran-I see Fire, har gått over til remixen gjort av Kygo nå 😉

 3. Fin sang 🙂 Håper du fikk minner for livet på JL konserten <3 God ny uke.

 4. Ååå, så heldig du er! Kos dere masse 🙂

 5. Kos deg masse! Er det noen mulighet for at du kunne prøvd å gjort noe med designet på ipad? Mulig det bare er på min, men det er så kompakt, med så stor tekst og ikke noe luft på sidene. Syntes forresten bloggen din har blitt mye bedre i det siste. Under Det Nye jenta og Skal vi danse ble det så få innlegg, noen som er veldig forståelig. Men nå er det veldig bra!

 6. Åh vad häftigt! Ha det super kul!!!!

  Vill ni se vilka tre outfits jag väljer när det är middag eller fest i höst, klicka på http://www.modevarlden.se.

  Kram

 7. Ååh, takk for at du linket til en sang jeg heeelt hadde glemt. Den er såå fin! #frysninger

  1. Caroline

   I knoooow <3

 8. Kos deg! =D

 9. Neliane

  Til å være så forfengelig så er du ikke opptatt av headeren din….Skift det bildet snart da? Det er kjedelig og du har tatt så mange flottere i det siste som passer det «nye» deg bedre! Har aldri likt det bildet, men det er smak og behag selvfølgelig 🙂

  1. Caroline

   Vi jobber med nytt design, så jeg får dessverre ikke endret noe i mellomtiden :/ Men jeg skal spørre en gang til 😉

   1. Malene

    Jeg MÅ bare spørre, er så nysgjerrig. Hvem er disse «vi»? Har sett at du har svart at «vi» jobber med ting til bloggen, og lurer på om du har et stort team bak deg eller om det bare er deg og Lars-Kristian du snakker om? Er så utrolig glad i bloggen din altså, blir bare så nysgjerrig 🙂

   2. Caroline

    Vi er både Lars-Kristian, meg, manageren min, web-/tekniskansvarlig og de som står for annonsesalgene mine 🙂

 10. Heldig!!

  Har du noen tips til treningsklær for når man skal trene ute når kulda kommer?

  1. Caroline

   Ikke noe foreløpig, men kanskje det kommer noe snart 🙂

 11. Hei! Jeg lurer på hvordan størrelsene i la femme kjolene er? Skal bestille en liknende den blå/grønne du brukte i forbindelse med et bryllup!
  Lurer også på hvordan prisen er med toll, frakt og moms?
  Håper du koste deg på konserten!! 🙂

 12. Håper du har storkosa deg på konsert! 🙂 Så koselig med en søstertur da 🙂 Når kommer intervjuet av deg på vgtv? 🙂

 13. Caroline

  Når kommer interjuvet du ga ut på VGTV ut? 🙂
  Har ikke sett noe enda..

  1. Caroline

   Har fått beskjed om at det kommer på søndag 🙂

 14. Hei!

  Dette har ingenting med innlegget over å gjøre, men jeg føler jeg må spørre. Du skal selvfølgelig slippe å svare, men alt må forsøkes på dette tidspunktet. Vil gjerne at denne kommentaren ikke publiseres.

  Vi har en sønn på 8 måneder som har rotet noe forferdelig med søvnen siden fødsel. Vi har vært i kontakt med kiropraktor, manuell terapaut, osteopat, helsesøster og lege. Ingen har funnet noe galt og som skal gjøre slik at han er våken timesvis om natten (heldigvis ingenting fysisk gale). Nå har vi i tillegg slitt med matingen, da dette ikke er så interessant og han sier aldri fra når han er sulten. Rart. Han er i flott motiorisk utvikling og ligger foran gjennomsnittet der. Nå er jeg ikke interessert i å vite hvordan dere får skjønne Nelia til å sove natten gjennom, for det er ikke vårt mål. Vi prøver bare å få mest mulig råd fra alle rundt oss, og jeg tenkte bare å høre hvilke dagsrutiner Nelia har. Når starter dagen deres og hva spiser hun/når sover hun. Du trenger selvfølgelig ikke å svare, og jeg beklager hvis dette ble for personlig. Jeg må bare spørre alle jeg kommer over nå, for dette med søvn tærer på hele familien.

  Fortsett med den flotte bloggingen din 🙂 Du brer lykke inn i min hverdag 🙂

 15. PDA er sangen til meg og min også <3

 16. mammsen

  Han vinka meg opp på scena når jeg var på konsert for to år siden, fantastisk morsomt:) vi dansa kinn mot kinn, han gikk på kne og jeg fikk en rød rose, blir aldri glemt 😉 #truestory

  1. Caroline

   Så utrolig kult 😀 😀 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *