favorittøvelse for mage

Nå er ukens siste treningsøkt gjennomført her, og jeg har funnet en ny og effektiv måte å trene mage på disse dagene jeg har vært hjemme i Sarpsborg. Den må jeg dele med dere! Mamma har en rockering nede på treningsrommet som jeg har tatt i bruk etter løpeøktene mine, og jeg har gjort intervaller ut av det. Jeg lover, magen får virkelig kjørt seg! Dette kommer jeg til å fortsette med når jeg kommer hjem. 

rockon

Her er oppskriften: rock med rockeringen i 2 minutter, ned i planke i 1 minutt. Gjenta 5 ganger. Avslutt med en god smoothie. Fullstendig utmattende lykke. 

Smoothie21

Jeg laget en smoothie av en halv banan, 2 dl. blåbær og gresk yoghurt i dag – nammis! Nelia elsker den også! 

_______________________________________________________________________________________________________________

Nå skal vi ut på tur! Håper dere har en fin søndag ♥ 

37 kommentarer

 1. Linnéa Lunde

  Skulle ønske jeg hadde plass til å bruke rockeringen her i leiligheten til familien, for jeg vet den trener magen bra! Dessverre blir det et plassproblem, vil jo ikke ødelegge huset heller. Men denne intervalltreningen skal nok brukes en eller annen gang 😉 Takk for tips! Elsker når du kommer med korte, lette innlegg med øvelser (og mat) også, det gjør det lettere å sette igang treningen 🙂 Ha en fin dag, Caroline!

  1. Caroline

   Så fint å høre 😀 Haha, nei, det er ikke verdt å ødelegge hus og hjem for å rocke litt 😉

   Klem til deg!

 2. Camilla

  Dette høres ut som en bra øvelse! Kjøpte rockering for et par år siden etter å ha lest om det på bloggen din, så kan jo være greit å ta den i bruk før den støver vekk:P

  1. Caroline

   Do it! 🙂

 3. Cathrine R

  Vakre<3

  Bruker du fortsatt smilelab:)? Jeg har bestilt min første pakke nå(!!) og gleder meg så utrolig mye til å komme i gang 🙂 Har forberedt meg på å ikke oppnå like bra resultat som deg, da du har "latterlig" hvite tenner 😉

  Ønsker store og små en flott dag 🙂

  Stor klem<3

  1. Caroline

   Ja, nå har jeg startet igjen etter en pause da jeg var gravid og ammet 🙂 I love it! HÅper du blir fornøyd 🙂

   Klemmer!

   1. Hei 🙂
    Da du brukte den, fikk du noe ising i tennene etterpå? Jeg har så lyst på, men hører mange si at man får så sykt mye ising..og det har jeg litt fra før, så jeg får litt angst 😉
    Klem!!<3

   2. Caroline

    Innmellom kan det ise litt, men ikke noe spesielt 🙂

    Klemmer!

 4. Bytter du side når du rocker? 🙂

  1. Caroline

   Ja, så godt det går 😉 Er flinkere den ene veien enn den andre :p

 5. Husk å rocke begge veier. Det er viktig slik at du får lik belastning på begge sidene og at du ikke blir «skeiv».

 6. Renate Skogstad

  Ja takk til flere treningsinnlegg! 🙂 Jeg er spesielt interessert i effektive øvelser til rumpe og mage. Tipstips 😉

  Foresten, jeg må bare tipse deg om min beste treningskamerat. Nemlig en app, kalt «sworkout». Du velger hva du vil gjøre: styrke, yoga, effektiv tegning også videre. På step 2 stiller du inn hvor mye tid du har og på step 3 hvilken del av kroppen du vil trene. Så setter appen sammen en treningsøkt til deg som man kan gjøre hjemme, uten noe utstyr. Supersmart! Det, kombinert med jogge- og trilleturer, har funket for meg.

  Elsker bloggen din Caroline! u go girl 😉

  1. Caroline

   Tuuusen takk for tips 😀

   1. Christin

    I tilfelle noen vil prøve appen; den heter sworkit, ikke sworkout 😉

   2. Renate Skogstad

    Haha, ja, så det nå. My bad. Takk, Christin 🙂

 7. Sprekingen! Her er det sofaslanging hele dagen…
  Men blir fullgir igjen i morgen 🙂 Ha en fin søndag 🙂

  1. Caroline

   Du er jo så sprek ellers 🙂 Ha en deilig søndag du også, fina!

 8. mette Dahl

  Rockering trening er super trening..Jeg har drevet med den i godt over ett år nå, er avhengig!!! Morsomt når man får teket på det.. Hilsen Mette

  1. Caroline

   Jeg var SÅ på før, men så har jeg helt glemt det. Min er i flere biter hjemme, så jeg må pusle den sammen igjen 🙂

   1. mette Dahl

    😀 Ja da får du finne den fram igjen og starte, kjempe morsomt.. Jeg er kjempe god en vei med ringen men motsatt retning går ikke fullt så bra, da er det slik at det er fare for dem som er i området 😉

 9. Husker vi lekte med rokkering i gymmen på barneskolen, og jeg fikk det overhode ikke til! Jeg har hatt litt lyst til å prøve, men kar ikke turt å kjøpe tilfelle jeg er like håpløs som på barneskolen. Er det vanskelig?
  Ellers tusen takk for fin og inspirerende blogg Caroline, og gratulerer med nok en ny fast leser 😉

  Klem 🙂

  1. Caroline

   Ikke vanskelig! Bare å kaste seg i det 😉

   Klemmer 🙂

  2. Det er faktisk mye lettere (syns jeg da) å rocke med en slik en, enn de vi brukte på barneskolen. Man får skikkelig god sving på denne

 10. Caroline

  Jeg har den i blå og grå selv, dette er mamma sin, men jeg vet ikke forskjellen. Har aldri fått vondt i ryggen 🙂

 11. Michelle

  fantastisk bra for magen ja!! ;D ønsker deg en fin søndag fine deg, kos deg med familien <3

 12. Hei,

  Elsker skoene dine! Hva heter modellen?
  Ha en fin søndag 🙂

 13. Camilla

  Hei Caroline
  Hvor mye veier ringen ? ser kjempegøy ut!

 14. Jeg elsker rockeringtrening! Har en fra clas ohlsson, burde bli litt flinkere til å bruke den. Jeg har stor stue og god plass, og rocker ofte mens jeg ser en serie på tv eller noe, og bytter vei i pausen. Og vips har man rocket i 40 min uten å egentlig tenke over det. Helt genialt 🙂

 15. Åshild

  Hvor får man kjøpt slik ring? Noen anbefalinger???

  1. Caroline

   Du får det i sportsbutikker 🙂

 16. rockelig er en kjempe god øvelse og jeg kjenner jeg får skikkelig vondt i magen må bare passe på at man ikke rocker for mye og for lenge av gangen hverfall ikke hvis man er ny eller ikke er vandt til det, da kan det bli blåmerker av rockering 🙂

 17. Trener rockering nesten hver dag.. Ihvertfall så godt det lar seg gjøre! Etter at mannen knakk min:p Han skulle prøve å rock og ta den i mot, så knakk den, men han kjøpte ny.. Men jeg sliter med å få veldig fort blåmerker av å rocke.. Dog jeg rocker nok litt mye.. Blir ofte en 40 til 1 time med det.. Men merker forskjell!! 🙂

 18. I love using the hoola hoop[ as well. you can burn many calories by doing so

  http://www.aboutacloset.com/

 19. Hei Caroline, tror du har peiling på dette: kan man bruke rockering når man er gravid? Er helt i starten, og de rette magemusklene har ikke begynt å dele seg ennå. Hvilke andre treningsgevinser får man av rockering? 🙂

 20. Pretty sure I would smash my whole interior if I did this

  1. Caroline

   hahahah :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *