arctic home: siste sjanse

isbjørnen

God morgen til deg! Jeg har skrevet noen poster som oppfordrer til å bidra til WWF for å sikre isbjørnene et habitat i fremtiden, og jeg tenkte å minne dere på det en siste gang, for i dag er nemlig siste sjanse. Ved å sende WWF CAROLINE til 2377 bidrar du med hundre kroner, og i tillegg er du med i trekningen om å vinne en tur for to til Svalbard, en reise som er verdt 26.000,-  I tillegg til dette vil CocaCola doble absolutt alle donasjoner som kommer inn, så når du donerer 100 kroner, donerer de 200, og tilsammen vil WWF få 300 kroner 🙂 

Send WWF CAROLINE til 2377 for å bidra og for å delta i konkurransen! Les gjerne mer om hvordan WWF jobberher, og om hvorfor de trenger økonomisk støtte til arbeidet sitt. 

– ♥ – 

7 kommentarer

 1. Michelle

  Supert! Håper flest mulig hjelper isbjørnene ^^

 2. Jeg bare spør fordi jeg er nysgjerrig. Jeg fikk med meg den inntektsoversikten i avisene.. Er det slik at dere tjener penger for alle som trykker seg inn på bloggen (for eksempel kan jeg sikkert godt trykke meg inn hos deg 5 ganger om dagen), tjener du da kroner på det for hver gang jeg er trykker meg inn? eller tjener du først når noen trykker på bannerne på sidene?, og hva da hvis de ikke kjøper av for eksempel Bianco/CP? eller tjener du først når noen trykker seg inn på bannerne eller linkene i reklameinnleggene du lager og virkelig kjøper ting? Ha en fin dag:)

 3. Catherina

  Så bra at du støtter denne saken!! Tommel opp

 4. Lise Marie

  Hei! Vet du når vinneren blir oppringt? Studerer for øyeblikket i England, så jeg må sette i det norske simkortet mitt i tilfelle jeg blir ringt opp, men det hadde vært fint å vite hvilken dag det er. Har vel ikke store trua, men tør ikke ta sjansen på at de ikke får tak i meg! 🙂

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke, dessverre :/

 5. Åh, jeg har allerede gitt til TV-aksjonen. Har ikke økonomi til å støtte alt :/ Men uansett flott at du støtter og promoterer slike saker!

 6. Kristina

  Hei! Hadde blitt kjempe takknemelig om du kunne hjelpe isbjørnen Arturo som bor i en dyrehage i Argentina(!) Han viser tydelige tegn på stress og forholdene er grusomme. På change.org har det blitt opprettet en kampanje for å få flyttet Arturo til Canada. Om du kunne delt den lenken til alle leserene dine ville det gjort en stor forskjell med tanke på hvor få underskrifter det trengs for å nå målet, det trengs bare 50.000 flere. Håper du leser kommentaren min! 🙂 Her er lenken: https://www.change.org/p/please-allow-arturo-to-have-a-better-life-in-the-assiniboine-park-zoo-in-canada

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *