yey or ney: alexander wang for h&m

For et par dager siden ble endelig lookbooken for kolleksjonen til Alexander Wang for h&m lansert, og jeg regner med det er flere enn meg som har ventet i spenning på designsamarbeidet. Kolleksjonen består av strappy scubakjoler, tykke gensere, sweatshirts, leggings, bh -topper, cut outa, baggy skinnbukser og parkaser. Blant tilbehøret finnes boksehansker, luer, og sko. Jeg synes kolleksjonen er kul, jeg liker det sporty uttrykket, men synes det er synd at mange av plaggene ikke er egnet for en norsk vinter. Flere plagg er også laget i materialet scuba, som jeg ikke er så altfor glad i selv ettersom jeg føler det blir så innmari klumpete og formløst, men jeg falt likevel for et par av dem, og de varme jakkene elsker jeg. Herredelen av kolleksjonen er kanskje enda finere, jeg legger ved mine favoritter fra den også under her. 

Uten navn-1

_______________________________________________________________________________________________________________

Så hva synes du om kolleksjonen? Kommer du til å sitte klar foran dataen eller krige deg vei mot butikkene når den lanseres 6. november? Jeg er litt usikker, men håper å få kloa i  den ene trange kjolen med cut outs og blå detaljer, de baggy skinnbuksene og de høyhælte skoene i hvert fall 🙂 

54 kommentarer

 1. No for me… I like the dress with the blue details, but not really anything else 🙂 I’m sure you’ll look so pretty in the dress!!

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

  1. Caroline

   I love this dress too 🙂 Oh, thank you :O

   Hugs!

 2. First I thought the collection is cool but now I’m not sure if I like it …
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Neeey

 4. Spennende kolleksjon, men jeg synes ikke den passer min stil, dessverre. Jeg synes Sonia Rykiel hadde den beste kolleksjonen for h&m.

  Forresten, ville bare påpeke at det skrives «yay/yea or nay» 🙂

 5. Not for me at ALL!

 6. Cathrine R

  Flotteste Caroline<3 Ha en fin dag<3

  1. Caroline

   Ha en fin dag du også, fina! 🙂

 7. Kommer ikke til å krige til meg noe, ikke min smak dette her altså!!!! Skuffende !!!

 8. Synes ikke denne kolleksjonen så noe bra ut. Men hver har sin smak. Følger du med på «Skal vi danse»? Hvis ja, hvem er din favoritt?

  1. Caroline

   Jeg var jo med selv i år, og etter at jeg røk ut ble det til at jeg bruker lørdagen min på andre ting enn å se på tv 🙂 Jeg følger med på nett så godt jeg kan underveis i sendingen 🙂 Jeg synes alle er flinke og det er umulig å ha en favroritt ettersom jeg fikk så god kontakt med alle. Ønsker alle sammen lykke til go gleder meg til å se dem igjen i finalen 🙂

 9. Yey, likte godt overdelene og kjolen.

 10. Martine

  Ønsker meg heller en kjole av Vera Wang 😉 #forlovet

  1. Gratulerer! 😀

 11. Jeg likte kolleksjonen veldig godt selv om den ikke umiddelbart passer min stil. Jeg liker at den er veldig Wang og noen av piecesene kan man enkelt style syns jeg 🙂 Jeg kommer nok til å prøve å få kloa i den grå sweatshirten, den kjolen du snakker om, den ene ryggsekken i skinn og den svarte toppen med mesh. Også elsker jeg ytterjakkene, men studentlommeboken sier nei der, hehe.

 12. Ney..
  Handler av prinsipp ikke hos rimelige kjedebutikker pga de uverdige arbeidsforholdene de ansatte lider under.. Så dokumentaren om de ungdommene som besøkte en fabrikk. Har ikke besøkt en H&M-butikk etter at dette kom frem første gang.. Hvis man pirker litt under overflaten kan det komme frem et og annet, det gjelder å stille spørsmål og være kritisk når klær kan selges så billig.

 13. Nei.. Ikke min stil! 🙁 Nederste herrejakken og jenseren var fine, men ikke noe i damekolleksjonen jeg kunne tenkt meg.

 14. anonymous

  nei stygg

 15. Ble du ferdig med klesskapet? Gikk det til fretex? 🙂

  1. Caroline

   Ja og ja 🙂

 16. Hei!
  Lurte på noe ang Wik & Walsøe servise du brukte i et innlegg lengre ned. Har selv fire krus og to skåler, driver å sparer opp til mer. 😉 Elsker det!
  Lurte på om du har servise i oppvaskmaskinen eller vasker det for hånd?
  Ser på nettstedet deres at krusene bare kan vaskes 300 ganger i oppvaskmaskinen før emaljen kan bli ødelagt..

  1. Caroline

   Jeg har gjort begge deler, er litt forsiktig med vaskemaksinen 🙂

 17. Charlotte

  Tudelu!
  Håper lørdagen din er fin, her regner det og er kaldt :/
  Men du, jeg bare lurer på om du kan hjelpe meg med noe 🙂 Jeg er drit sliten etter en veldig travel tid, og hadde egentlig trengt å være alene for å slappe av og komme til meg selv igjen. Men så viser det seg at neste uke blir like fullstappet, og i tillegg har jeg 5 hunder og en kjæreste, også skal jeg straks starte «prosjekt» baby, og da kjenner jeg at jeg egentlig trenger å drite i alle avtalene. Det jeg da lurer på, er om du anbefaler Farris Bad som ett sted for avslapping? Har pleid å dra til Polen, Hotel Galaxy i Krakow for spa, og det har fungert meget godt 🙂 Så vil du anbefale Farris Bad? 🙂

  1. Caroline

   Å, kjære deg! Det høres ut som du trenger å senke skuldrene litt 🙂 Jeg er veldig fan av Farris Bad, men også av Kragerø Spa. Kan varmt anbefale begge plassene 🙂

   1. Charlotte

    Tusen takk 🙂 <3

 18. Camilla

  Leste innlegget du skrev for en stund tilbake ang vipper fra ardell, vet du noe om limet deres egner seg til folk med sensitiv hud og allergier?:) Hvis nei, har du noe tips til annet lim?:)

  1. Caroline

   Dette vet jeg ikke, dessverre :/ Limet fra kiss i-envy er også veldig bra 🙂 Selges på bla. cubus 🙂

   Klem!

 19. Noen av jakkene likte jeg, men de er litt dyre i forhold til hva jeg kan bruke som student. Sånn alt i alt var det ikke så mye jeg ville ha, og kommer ikke til å stille meg i kø for å kjøpe noe. Hadde jeg vært derimot hatt kjæreste så hadde jeg nok ønsket å slå kloa i noe for i herrekolleksjonen var det en del stilige og tøffe plagg.

 20. Hei Caroline 🙂 Eg følger daglig med på bloggen din, når eg har mulighet, å liker den så godt. Blir rett å slett glad! 😀 Hadde bare lyst til å si ifra til deg at i det siste har eg blitt litt frustrert..etter den nye layouten..når eg trykker på piltasten for å bla nedover for å lese..å kommer eg litt utenfor pila så kommer det reklame-innlegget opp»Camilla Phil» Detta kan skje rundt 5 ganger bare eg skal lese et innlegg. Å holder eg litt for hardt på pila, så drar hele innlegget seg helt ut til høyre. Så eg ik kan lese det. Da må eg logge ut å inn igjen. Er det noe eg kan gjøre med dette? Viss det ik er det…så er eg likevel fast leser. Bloggen din er så bra at eg lar ik dette plage meg for mye…ville bare gi deg tilbakemelding 🙂

 21. Hei flotte Caroline!
  Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men jeg ble så betatt av den sorte genseren du hadde på deg under ponchoen i forrige antrekksinnlegg.
  Så at du skrev at den var fra HM men har ikke greid å spore den opp så lurte på om du kunne vært så snill å fortalt meg hva slags HM den er fra, altså Trend eller divided osv, og om det er lenge siden du kjøpte den?
  Tusen takk på forhånd:)
  Du er virkelig en inspirasjon for meg innen mote og jeg syns du er flink til å kombinere dyrt og billig.

  1. Caroline

   Tusen takk selv 😀 Den er fra h&m trend 🙂 Kjøpte den i august, og det er en strikket vest med åpne sider og høy hals 🙂

 22. Nei. Den damejakka kunne vært litt all right men hadde jeg fått noe annet å velge i hadde jeg tatt det først. Så ingenting der på meg 🙂

 23. Hvor kult hadde det ikke vært å ta på seg den leggingsen/strømpebuksa og med boksehansker rundt halsen å dra på det lokale kjøpesenteret?:))) Haha! Enig at klærne var litt spesielle. Trur ikke at jeg kommer til å løpe ned butikkene dette året:)

  Ha en finfin dag:)

 24. Jeanette

  disse klærene var jo bare grusom! ville aldri gått med noe av det.

 25. Astrid Marie

  Hei.
  Jeg skal til Oslo i morgen og lurte på hvilken klesbutikker du kan anbefale? Aldri vært i Oslo før så vil gjerne ha litt anbefalinger 😉
  Ha en kjempe fin ettermiddag 🙂

 26. Kristin

  neeeeeeeey…!

 27. Jeg likte han modellen, men ikke klærne :/ så ney!

 28. Synes kolleksjonen er kjempe stilig, men passer kanskje ikke helt inn i norsk vinter. Men vil gjerne ha et par antrekk! 😀

 29. Syns kjolen var kjempestilig! Og jakken til herre med glidelås på skrå kunne jeg godt kjøpt til min kjære 🙂 🙂

 30. Er dette en annonse for H&M? Hvis det er tilfelle, hvorfor er den ikke merket? Går ut ifra at du ikke legger ut noe uten å tjene på det.

  1. Caroline

   Det er ikke merket, fordi det ikke er en annonse…

 31. Den kjolen tenker jeg hadde vært noe for meg 🙂

 32. Den kjolen tenker jeg hadde vært noe for meg 🙂

 33. Alt man legger seg opp i! Klikket du deg inn hit kun for å prøve å «ferske» Caroline i å ikke merke en annonse?

 34. hm, det enkle er som regel det beste, tror det ville vært en veldig kul kolleksjon om den var pittelitt nedtonet.. bhen og de lange hanskene gav meg litt star wars – vibber :p Men er enig i at kjolen var kjempefin, veldig kult med det blå i sømmen:) tror den vil kle deg godt!

 35. Ragnhild :)

  Neeh, syns ikke detta var noe særlig fint i det hele tatt. Jeg får heller glede meg til neste designersamarbeid med HM jeg, regner med at HM kommer til å fortsette med dette framover 🙂

 36. Hei.
  Er det en grunn til at du nesten alltid bruker vesker/tilbehør fra rimelige kjeder? Dette spørsmålet ikke ment som kritikk på noen måte, men med tanke på din økonomi så vet jeg at det ikke er lommeboka som ikke tillater det. Synes du det ville sendt ut feil signaler med tanke på at du er en offentlig person eller liker du det bare ikke? Jeg mener man får det man betaler for, og mye av det f.eks designer vesker osv. kunne Nelia arvet. Prisene går jo bare opp også er det lett å ta vare på tilbehør i forhold til klær, pga klær må vaskes osv.
  Jeg vet at det ikke er min sak, men hadde bare så lyst til å spørre.
  Beklager hvis spørsmålet gjorde deg ukomfortabel eller noe sånt.

  Setter pris på om du ikke publiserer spørsmålet.

  1. Caroline

   Det gjør jeg nesten aldri, så her er jeg ikke helt med på hva du mener? Jeg bruker det innimellom for å tipse om andre om rimelige vesker, men om du sjekker antrekkspostene mine, bruker jeg nesten alltid mulberry eller philip lim-veskene mine, som er favorittene 🙂 Stellevesken til Nelia er jo en LV, nettopp fordi jeg liker å investere i noe som tåler litt når det skal brukes mye.

 37. PerSondre

  hei.. Hvordan forhold har du til, og hva syns du om stilen/designet til Alexander Wang? kjempekos! <3

 38. kristine

  Det heter ‘yea or nay’, ikke yey or ney. Hvis du har tenkt ut i den store verden der folk faktisk bryr seg om gramatikk kan det være lurt å være litt nøye på det!
  (Evt kan du skrive yay, ettersom folk ikke skjønner att yea uttales yay.. men det blir fortsatt feil)

  1. Caroline

   Jeg har faktisk alltid skrevet yey / ney, kategorien heter jo også det, men jeg vet ikke hvorfor. Har undersøkt litt, og du har rett 🙂 Rettes opp i asap. Tusen takk 🙂

 39. Ingrid G

  Ney. Likte ikke denne kolleksjonen nei. Men et artig innslag det er den jo. Som du sier passer den ikke på våre breddegrader heller, men det er jo alltid moro å følge med på ulike kolleksjoner, men denne likte jeg ikke. Ikke ett eneste plagg. Huff nå ble jeg negativ her, beklager så mye. Jeg bare likte ikke denne kolleksjonen og er glad jeg slipper å kjøpe dette. 🙂

  Helgeklem fra Ingrid G

 40. Kommer dessverre ikke inn på H&M sine hjemmesider pga for stor pågang.
  Vet du hvor man kan finne en oversikt over hvilke butikker kolleksjonen selges i?
  Hadde vært til stor hjelp 🙂
  Ha en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *