luksus vs. budsjett

e32fec9f63ab64dc44e85ffdb1df1587 kopi

Hei, fine mennesker! Sitter og nettshopper litt i kveld og kom over noen nye pieces fra by Malene Birger som er helt fantastiske! Jeg visste ikke at de allerede var for salg, og jeg elsker virkelig denne kolleksjonen! Så utrolig mye flott! Kjolene, toppene, skjørtene, kåpene, tilbehøret – eyecandy! Ok, litt vel mange utropstegn her nå ser jeg, jeg bør jo heller komme til poenget, og det er at dette er et luksus vs. budsjett-innlegg. Jeg kom nemlig over en weekendbag midt i min fullstendige ekstase, og den kan virkelig kan minne om louis vuitton kepall som jeg ofte får så mange spørsmål om. Jeg fikk min til jul i fjor og har aldri brukt en bag så mye som denne, så den vil jeg si er vel verdt prisen. Den er slitesterk, matcher det meste, er klassisk og har plass til det mest nødvendige pluss litt til. Faktisk holder det at jeg kun har med meg denne for en weekende borte også, og da er det jo null stress å reise med stil. Jeg synes lv-veskene blir finere med tiden når skinnet er blitt brukt, reimene på monogramserien er så stive og hvite helt i starten, men blir bare mørkere og mørkere etter hvert. Kjempefint! Vet det er mange som lurer, og jeg har min i størresle 50 🙂 

_______________________________________________________________________________________________________________

luxury vs. budget 

lvbudgetluksuskopi

(annonselenke) luksus fra louis vuitton kjøpes for eksempel i flagship store i Oslo / budsjett fra by malene birger kan kjøpes her 

Nå ligner de selvfølgelig ikke sånn veldig, men det er heller ikke poenget når det er snakk om en så dyr veske som i tillegg er så synlig, det er jo ikke noe gøy å dra rundt på noe som ser ut som en kopi. Jeg synes Wallikan kan minne om keepall på grunn av formen og printet, og dessuten ser den ut til å være på ca. samme størrelse også. Jeg synes i hvert fall den er kjempefin 🙂 

– ♥ – 

96 kommentarer

 1. Ja, 4000,- for en bag var jo kjempebillig 😉

  1. Caroline

   Nei, det har jeg ikke sagt at det er – men forskjellen er STOR, så det blir en budsjettvennlig variant i forhold til hva du må ut med.

   1. Hei 😉

    Er det LV du får sponset eller MB? 🙂

   2. Cathrine Winther

    Enig, 4000 kroner er ikke budsjett selv om forskjellen er stor. 400 derimot..

   3. Marthe

    Ooops! Der gjorde du visst en feil igjen, Caroline! Haha

    (Misforstå meg rett) 🙂 🙂 🙂

   4. Marthe

    Og hvis du var i tvil, så var jeg ironisk 🙂
    At noe er på budsjett= rimeligere enn det man sammenligner det.
    En MB-bag er mer vennlig for budsjettet, enn en LV-bag.
    En bil til 1000000 er mer budsjettvennlig enn en bil til dobbelt så mye.
    Hele poenget med å ha denne spalten er jo at man har en sammenligning til den originale varen.
    Man kan selvfølgelig si, for å bruke eksempelet ovenfor, at ja, selvfølgelig er en bil til 10000 kr MYE MER budsjettvennlig, men er den sammenlignbar med bilen til to millioner kroner? Nei!

   5. Caroline

    Jeg var ikke i tvil 😉

 2. Ikke noe særlig billig men absolutt noe man kan ønske seg i julegave/bursdagsgave 🙂

  1. Ønske seg i gave? En veske til 9000 eller 4000? Hvilken planet lever du på? Jeg hadde iallfall aldri fått meg til å ønske meg noe så dyrt, til det har jeg for mye samvittighet. Er det virkelig vanlig å ønske seg så dyre gaver? Av hvem i såfall? En ting er ved en særdeles spesiell anledning – f.eks en 30 års gave fra sin mann, men en ordinær julegave/bursdagsgave? Virkelig? Om dette er vanlig, så har jeg helt klart falt av lasset…

   1. Ikke vanlig om du mener at man bare kan få gaver en til en – men du veit at det er lov å spleise på gaver, ikke sant? Om Annika virkelig ønsker seg en slik veske så er det fullt mulig for foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler osv å gå sammen og kjøpe den til henne. Husk at verden ikke er sort/hvitt, men i mange deilige farger 🙂

   2. Annika

    Ja L en av mulighetene er at man kan ønske seg det og flere kan spleise. Alt går an bare man vil sterk nok. Det handler ofte om prioriteringer…

   3. Anette

    E, du har falt av lasset.

   4. Det er fullt mulig å ønske seg dyrere gaver av samboer/ kjæreste/ mann til jul og bursdag. Nå er kanskje ikke menn de flinkeste til å kjøpe smågaver gjennom hele året, så om jeg da ønsker meg en veske til 4000kr til jul har jeg virkelig ikke dårlig samvittighet, med tanke på alt han får av meg gjennom året (klær osv). Vi er unge (21 år) og har alltid kjøpt litt dyrere gaver til hverandre på jul/bursdag. Litt ekstra gøy å få noe du ikke får av noen andre også 🙂

   5. Annika

    For min del synes jeg er veldig greit å få en større gave enn mange små som man kanskje ikke bruker. Og å kjøpe kvalitet i stede for kvantitet er jo ikke dumt. Da mener ikke jeg at dyrt er best, men av og til så stemmer dette. Og jeg er en person som ikke drikker eller røyker og da kan jeg godt unne meg selv gave noen gang i året, som jeg har lyst på. Og nei jeg bor ikke alene, har mann og to barn og er 28 år og begge har vanlig jobb. Men bor i nord norge på en liten plass og da blir ikke så fristet av så mye når man ikke har butikker i nærheten.

   6. Kristin

    Ærlig talt, hva andre bruker på jul og bursdagsgaver til hverandre trenger da vel ikke å være så sinnsykt bare fordi dere ikke gjør det sånn i din omgangskrets. Jeg pleier å få julegaver for ca 10 000 kr bare av foreldrene mine, så kunne lett ønsket meg LV veska til jul.

   7. Whatt??

 3. Man kan da ikke kalle den billigste for en budsjettvennlig variant basert på at den er billigere enn en veske til 9000kr. Det er faktisk en gang slik at de fleste ikke har et budsjett som det du har og slike innlegg som dette sender ut feil signaler.

 4. Når du skal legge ut et innlegg luksus vs budsjett, synes jeg virkelig du skal legge ut et produkt som folk flest har råd til!! En veske til 4000,- er ALT for mye for folk flest!! Var ikke fin engang.. Just sayin.

  1. Hva vet vel du om hva folk flest har råd til…? Det er 4000 kr…ikke 40.000kr! Det handler om prioriteringer. Ønsker man å legge litt penger i en veske men kanskje ikke 9000kr for en LV så er dette «budsjettvarianten». Ikke alle ønsker en billigveske fra nelly til 399 som alternativ til en Louis Vuitton! For det er det innlegget handler om…et alternativ til Louis Vuitton som faktisk er et rådyrt merke….Da kan man ikke regne med at hun vil klare å hoste opp noe som er lik den til under tusenlappen, for det finnes ikke.

  2. Enig…

  3. elisabeth h

   Mye handler om prioriteringer. Veldig mange, med helt vanlig inntekt, kjøper f eks kaffe på cafe. Om du kjøper cappuccino/latte el l 4 dager i uken i et halvt år, har du alt brukt opp de 4000 denne budsjettutgaven av en luksukveske koster…….for ikke å snakke om pengene «vanlige folk» bruker på snus/sigaretter/øl/vin…..

  4. For dyrt for folk flest? Det handler da vel mye om prioritering. Det er ikke akkuratt slik at du MÅ bruke rådene Caroline gir i desse inleggene. Med en gang hun kommer med et innlegg der prisen er høy på det budgettvennligge så tilter jo hele kommentarfeltet.. Som H skriver » Ikke alle er interessert i en billigveske fra NElly til 399″..

 5. Benedicte

  Men en veske til ca. 4000 kr kan ikke kalles en budsjett-veske!

 6. Ulempen er jo at den fra Marlene Birger ikke er i skinn! 4000 er jo ganske mye for en bag i syntestisk materiale, selv om den ser fin ut!

  1. For å forsvare stakkars Caroline som bare skrev et innlegg – LV keepall er ikke i skinn den heller…

  2. Du vet at LV også ikke er i skinn, kun hanken ? 😉

  3. Du vet at LV også ikke er i skinn, kun hanken ? 😉

 7. Dwightinha

  Sluttet å bruke min store LV kolleksjon da de åpnet filial i Oslo. Annenhver fjortis har en slik bag på armen etter det av en eller annen grunn, så da finner man noe annet. Synes ditt rimelige alternativ var helt ok.

 8. Jeg tror ikke det å kjøpe en bag for 3995 kr kan kalles for budsjettkjøp :p

 9. https://www.tv2.no/2014/10/17/underholdning/sophie-elise/caroline-eriksen/skattelistene2013/6132381
  Er ikke det veldig deilig at du og L-K har så mye å rutte med, ettersom dere begge tjener godt over gjennomsnittet for en vanlig nordmann? Åh, er såå misunnelig på inntekten din! Hahah, høres kanskje teit ut men… Og, haha, ler av at TV2 skriver at Pappahjerte i 2013 slo deg som Norges mest leste blogg… Haha, for et par timer kanskje?! WAKE UP, TV2! Du har jo holdt deg veldig stabilt på 1.plass i mange år! 😀
  Og, veldig imponerende at Marna «Komikerfrue» Haugen hadde så stor inntekt i 2013 🙂 HAHA, ler av meg sjæl, som skriver kommentar på bloggen din om din inntekt…
  Ha en fin kveld videre! 😀

  1. Glemt pilla de i dag???

   1. Elizabeth

    Haha 😀

 10. 4000 kr for en bag er vel ikke et budsjettvennlig alternativ til LV keepaall? De fleste tar seg ikke råd til å kjøpe vesker opp mot 10 000 kr, så synes dette innlegget bar preg av noe snever fantasi..

  1. Her skal du høre budsjettvennlig: Jeg bestiller kosmetikken jeg trenger fra Yves Rocher, her får jeg ofte rabatter og gratis frakt, og gaver på kjøpet. Blant annet en lekker designerveske i skinn <3 😀 Je l'aime 🙂
   Jeg driter i merke jeg, bare den er praktisk og pen å se på.
   Om det er Prada eller Svada driter jeg i, jeg ser ikke forskjell. Om jeg skulle hatt en veske til 4-9000 hadde jeg ikke turt å bruke den til daglig, livredd for at noen skulle stjele den, som om man ikke er nok redd for at noen skal stjele det som er inni.

 11. Som du sier; LV er kanskje dyrt men virkelig verdt prisen! Bedre å kjøpe en veske til 9000 kr enn mange over lang tid. En krone her og en krone der.. 🙂

  Ha en god helg videre! 🙂

  1. Caroline

   Ha en god helg du også, Julie 🙂

 12. Elisabeth

  Ville gått for den fra Malene uansett, LV-baggene er vel noe av det aller mest harry som finnes.

 13. Jeg pleier å like luksus VS budsjett innleggene dine, og syns du finner gode alternativer til de dyre tingene – men denne var litt skivebom syns jeg.

  En veske til 4000 er ikke en budsjett-veske selvom den koster halvparten av LV veska 😉 Det er en rimeligere luksusveske.

  Du ville vel ikke kalt en LV veske budsjett selvom den er ‘gratis’ i forhold til feks Birkin 😉

 14. Cathrine

  4000 er jo kjempedyrt. Ikke budsjettvennlig i det hele tatt for folk flest.

 15. Cecilie

  Dette kaller jeg luksus vs luksus 😉 Å fremstille dette som et budsjettkjøp synes jeg sender ut dårlige signaler.

 16. Hei:)
  Spørsmål om noe helt annet enn innlegget. Jeg spør av ren nysgjerrighet og ikke for å kritisere. Det virker (basert på bloggen) som du ikke sover så veldig mye mer enn 5-6 timer per dag. Det jeg lurer på er hvordan du klarer å fungere på så lite søvn? Heldig med søvnegenene (om det er en ting?):P Går jeg en uke med 5-6 timer søvn per natt, er det bare å vente til neseblodet dukker opp, så jeg er ikke så heldig med søvngenene:P

  1. Caroline

   Vi legger oss ca. 23, og står opp 06. Noen ganger legger vi oss før, noen ganger etter, så det blir ca 7 timer 🙂

 17. Okei, har du sett paljettskjørtet fra by Malene Birger?? Perfeksjon!

  1. Caroline

   JA! Og toppen! *sikle*

   1. Torill

    Jeg er veldig glad i Malene Birger. De har utrolig mye fint. Har noen eksemplarer som jeg er veldig godt fornøyd med! Weekend baggen står på ønskelista.:) Får se neste gang jeg unner meg noe ekstra. Kan tipse om en side som presenterer By Malene Birger veldig bra. https://www.bymalenebirgerbergen.com/

 18. 4000,- for en veske er jo svindyrt? Jeg kjøpte en Lyckeveske til 800kr og jeg synes den var dyr liksom.

 19. Mette Dahl

  Tror faktisk jeg ønsker meg den rimligste 🙂 Kjempe fin og tøff print.. Ha en fin helg! Hilsen Mette

  1. Caroline

   Ha en fin helg du også, Mette 🙂

 20. Her tror jeg du har bommet – tross en stor prisforskjell på veskene, så er 3995 kr (!) definitivt ikke en veske på budsjett for en gj.snittsinntekt! Om «budsjettalternativet» er pent eller ikke er alt etter smak, men jeg håpte virkelig at budsjettvariantene i det minste er under 1000-lappen! (eller rett i overkant for virkelig gode vinterjakker for.eks.).

  God helg 🙂

  1. Caroline

   Hva som er budsjett er relativt, men for meg handler det om å finne et rimeligere alternativ til et dyrere produkt 🙂 Jeg ser at det er flere som påpeker dette, og jeg kan ta det til etterretning til neste innlegg.

   1. Rebekka

    Jeg synes det er fryktelig synd at du skal matte ta det til etterretning neste gang du lager et lignende innlegg. Dette er din blogg, og du velger hva du vil skrive om. Jeg har lenge siklet over Keepall veskene og var innom Høyer og så Malene Birger vesken og tenkte akkurat same tanke som deg. Begge veskene er superfine! LV vesker koster mye penger og er ikke noe mannen i gata kjøper en gang hver mnd. Malene Birger vesken er også en dyr veske, men alt handler jo egentlig om prioiteringer. Vi prioriterer å bruke penger på forskjellige måter og du skal da ikke måtte tenke på hva majoriteten av dine lesere vil prioritere å bruke penger på hver eneste gang du skriver et slikt innlegg. Jeg sparer til en sånn veske og synes dette var et supert innlegg. Sitter å river meg litt i håret av alle disse menneskene som nærmest leter etter noe å kritisere andre for. Skal man virkelig være nødt til å forsvare alt man gjør fordi andre kanskje ikke er enige? Hjelpes…
    Stå på Caroline! Du er dyktig 🙂

   2. Caroline

    Tusen, tusen takk, Rebekka <3

   3. hilde christina

    HERREGUD, helt enig Rebecca

    Jeg føler at folk skal ta Caroline på noe uannsett hva hun skriver. Er sjalusi til helvete her inne. Ikke ta hensyn Caroline, innlegget er bra.

    Folk legger ut her om den vanlige mannen i gata, og hva man har råd til blablabla.. Jeg jobber som frisør og har en helt ok løn. Har en lv som jeg kjøpte for 19 tusen, da måtte jeg tenke litt, men MB veske var et spontan kjøp på nelly , prioriteringer thats it.

 21. Hei 🙂

  Prøver igjen 🙂

  Er det LV du får sponset eller MB ? 🙂

  1. Caroline

   Jeg får ikke sponset noen av de 🙂

 22. Det er selvfølgelig mye å spare her, men syntes du ikke at det gir ut feil signaler når du kategoriserer MB som «budsjett-kjøp»?

  1. Reagerte litt på den jeg og. Selv har jeg en Tiger of Sweden til rundt 2000kr, betyr det at jeg er fattig og ikke har råd til en luksusveske?

   1. Caroline

    Jeg skjønner ikke hvordan du kan trekke paraleller til fattig, kun fordi det er snakk om budsjett. Her er det lov til å tenke litt lenger :/ For meg handler denne kategorien om å finne rimelige alternativer til luksus-varianten, og når det er snakk om halv pris og vel så det, blir det en budsjettvennlig pris. Det har ikke vært snakk om å finne en ting til 5000,- og noe som ligner til 500,- eller mindre. Men jeg skal huske på dette til neste gang og finne mye rimeligere, tilsvarende ting 🙂

   2. Jeez folk er utrolig hårsåre…»betyr det at jeg er fattig og ikke har råd til en luksusveske?». Herregud jeg blir helt matt. Hvordan du klarer å konkludere med det etter å ha lest innlegget er bare helt ufattelig….at noe er «budsjettversjonen» betyr i prinsippet at det er en billigere utgave at det dyreste alternativet. 4000kr ER faktisk «billigere» enn 9000kr selvom det ikke er det som vil betegnes som en «billigveske».

    Caroline har mange forskjellige lesere med forskjellig økonomi og prioriteringer, og vanligvis er hun flink til å reklamere for billige merker. Men det er faktisk lov å innimellom trekke frem klær/vesker som har en stivere pris. Så er det opp til hver enkelt leser å velge hva de selv ønsker å prioritere å bruke penger på. Det er faktisk ikke verre enn det. Caroline har aldri påstått at MB-veska var billig. Når man ser hva nordmenn flest øser ut penger på av snus/røyk, teknologi, sportsutstyr, bil og reiser osv årlig så ikke kom her å sutre over at «folk flest» ikke har råd. De ønsker kanskje ikke å prioritere det og det er en helt annen sak.

   3. Line Marie

    Amen til det, H! Takk for at du satt ord på tankene mine også, hehe! 🙂
    Jeg synes du gjør en super jobb, Caroline! Takk for at du blogger, det gir inspirasjon, motivasjon og glede i hverdagen 🙂 Så tusen takk for at du ikke lar deg knekke av alle de innmari negative og overkritiske menneskene som finnes, men holder på! God helg 😀

   4. Caroline

    Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 23. Når du nå først skulle lage et slikt innlegg, kunne du i det minste funnet en veske som faktisk var i ekte skinn, selv om det er en budsjett variant, ettersom at det nettopp jo er det LV veskene er laget i og jeg må også få påpeke at du bommer skikkelig med dette innlegget, det er ikke de aller fleste forunt å kunne bruke 4000 kroner på en veske, selv om man aldri så mye ønsker at man kunne det.. Dessuten finnes det rimeligere varianter som faktisk er både finere og som er i ekte skinn, som du heller kunne valgt, som en budsjett variant mot luksus varianten som er LV.. Og slike innlegg som nettopp luksus og budsjett, skal jo ligne litt i det minste, skriver ikke at det skal være en kopi av LV, men det kunne i det minste vært noe lignende..

  1. Caroline

   LV er ikke i skinn.

 24. Ha ha ha, det skal ikke være lett å gjøre noe riktig, Caroline 🙂
  Skulle gjerne hatt LV bagen, men ble budget varianten til MB på meg. Forøvrig en fantastisk perfekt bag som jeg tipper er ca lik i størrelse som LV. Det ble hvertfall «riktige» kategorier for min del hvis det hjelper! 🙂
  Man fyrer seg opp for lite altså….
  Si noe positivt istede folkens, eller bruk energien på å gå i minibanken å ta ut penger til TV-aksjonen i morgen istede!

  Happy helg til alle, med eller uten en av de fine weekend-bagene 😉

  1. Man må jo kunne gi tilbakemelding på innleggene? Sen kanskje ikke alle ordlegger seg helt rett.

 25. Er på utkikk etter en pen weekend bag og lurer på hvor mye man får plass til i en LV keepall (eller bag i tilsvarende størrelse)? 🙂

  1. Caroline

   Jeg får plass til treningstøy for 3 dager, antrekk for 3 dager, joggesko og pums. Pluss litt smånips. Andre ting må jeg ta ved siden av, som toalettmappe og evnt. tykk jakke 🙂

   1. Romsligere enn jeg trodde 🙂 Takk for svar!

 26. Takk for et fint innlegg, det er stor forskjell på prisene her, og hun har vell aldri sagt at noen av dem er billige?! God helg til deg, Caroline 🙂 blir innekos for alle penga her iallefall!

 27. Veska er kanskje ikke så billig, men mye mer budsjettvennlig enn LV sin! Det handler jo om hva folk vil prioritere å spare penger til.. Jeg som student sparer til en fin luksusveske, uten at det går utover noen andre ting…
  Ha en fin helg, kjære søte Caroline <3

 28. Synes det er fryktelig provoserende at de aller fleste kommenterer at ingen har råd til enveske til neste 4000kr. Det er da vel mange som har råd til det!? Handler vel litt om hva man ønsker å bruke pengene sine på og ikke. At dette skal bli et diskusjonstema i det hele tatt.. Til alle dere negative mennesesker der ute som ALLTID har noe å påpeke: prøv å smil litt mer, det pleier å hjelpe 🙂

  Jeg synes du er flink Caroline. Du skriver om det som opptar deg og leserne dine. Dere står alle fritt til å lese bloggen, og om dere synes at det Caroline skrive ikke er deres cup of tea, så ikke les bloggen da vel. Hun har nok av lesere som setter stor pris på jobben hun gjør, ikke ødelegg for oss!

  God helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Lena 🙂 God helg til deg også!

  2. Lena sier: «»Synes det er fryktelig provoserende at de aller fleste kommenterer at ingen har råd til enveske til neste 4000kr. Det er da vel mange som har råd til det!?Handler vel litt om hva man ønsker å bruke pengene sine på og ikke. «»

   Det er det sikkert mange som kan, men de fleste kan det ikke. Har det slått deg at det kan være «vanlige» folk som leser her? Folk som bare kan drømme om å kanskje bruke 1000 på en veske. Det finnes faktisk folk som har problemer med å få endene til å møtes, og må gjøre prioriteringer for alt.

   Da håper jeg at dere som flommer over av penger, og som har råd til vesker i tusenkronerskassen, gir så det holder på innsamlingsaksjonen i morgen. 🙂 De trenger vann mer enn dere trenger vesker.

   1. Veldig mange «vanlige» folk har råd til akkurat det de vil. Sier ikke at det er vanlig å slenge penger rundt seg, men alt handler faktisk om prioriteringer. Kanskje kjøpe seg en dyr veske ene måneden, og leve billigere den neste måneden. Det er det som er realiteten til de fleste nordmenn. Nå vet jeg ingenting om din økonomiske tilstand, men tipper veldig mange hadde hatt råd til MB-vesken om kafébesøkene og de unødvendige småkjøpene ble prioritert vekk et par måneder. Og ja, jeg snakker av erfaring.

   2. «De fleste kan ikke»… Du får det til å høres ut som størsteparten av Norges befolkning sliter med å få endene til å møtes Trude. Det stemmer ikke med hvordan jeg opplever Norge og nordmenn og jeg kjenner meg ikke igjen i det utsagnet. Mange av carolines lesere har råd og for de var det et godt tips. Og so what hvis noen ikke har råd…? Da kjøper man det ikke. Så enkelt er det. Jeg forstår ikke behovet for å skrive et klageinnlegg fordi en selv ikke har råd. Caroline er ikke forpliktet til å ta den økonomiske situasjonen til hele Norge i betraktning når hun tipset om produkter; det får være opp til hver enkelt leser å vurdere hva som passer inn i eget budsjett. Noen har råd og ønsker å prioritere den vesken, noen har råd men synes prisen er for stiv for akkurat den vesken, andre har ikke råd men velger å spare mens andre igjen prioriterer heller en fin veske til 500kr som de er kjempefornøyd med osv. Folk er forskjellig med forskjellig økonomisk utgangspunkt og forskjellige prioriteringer men hvis man forventer å ha råd til alt som tipses om på blogger til enhver tid så er det på tide med en realitycheck! Evt slutte å lese blogger for da blir man bare lei seg. (Og bare så det er sagt så er jeg student og svømmer ikke selv i vesker til hverken 4000kr eller 9000kr)

    Fortsett sånn som du gjør Caroline, tips og front billige klær men krydre litt med mer eksklusive merker av og til 🙂

   3. Jeg er 25 år og absolutt helt vanlig. Vasser ikke i penger, men siden jeg smører matpakke hver dag og hverken røyker eller drikker, kan jeg bevilge meg en veske i den prisklassen om jeg virkelig ønsker det. Og den dagen jeg ikke kan det håper jeg virkelig at jeg kan være så stor at jeg kan unne andre mennesker det likevel. Snakker bare for meg selv men jeg er ikke gira på å tipses om vesker som ligner LV og koster 350 kr. Kanskje enkelte her er inne på feil blogg?

  3. Cecilie

   Helt enig! Det er faktisk noen som er godt etablerte med grei økonomi som også leser bloggen. Jeg fyller 40 til neste år, og ønsker meg en litt eksklusiv veske, så dette innlegget var midt i blinken for meg:) Dere «kritikere» må jo skjønne at hun ikke kan tilfredstille alle.

  4. Jeg skjønner heller ikke hvorfor man må være så negativ til det Caroline skriver. For det første så er d ingen som tvinger dem til å lese eller si sin mening. Og for det andre så trenger man ikke å være misunnelig for at noen har råd og andre ikke. Å shoppe er jo reine pleie for sjelen!!

   God helg til !

   1. Godt det er flere her som forstår hva jeg mener. Trude: har man ikke råd så har man ikke råd. Men hvorfor skal de som faktisk har råd til dette få masse negative kommentarer slengt etter seg? Tro meg, jeg har ikke råd til dette selv, men det går fortsatt ann å se ting i ett litt større perspektiv.

 29. Hei Caroline! 🙂
  Tusen takk for ein flott blogg, og alt du deler.
  Eg skal ærlig innrømme at eg var negativ til deg og din blogg, og dømte deg lenge før eg «vart kjent» med deg. Så feil kan man ta!!
  Når eg skulle gifte meg for 2 år sida dukket bloggen din opp i jakten på inspirasjon, og eg har siden da vært fast leser.
  Du er virkelig ei flott dame, som inspirerer meg på fleire områder 🙂

  Eg fikk ei lita jente for 6 mnd siden, og fant så mykje inspirasjon til barnerom, stelleutstyr osv her hos deg. Så takk for det 🙂

  Eg lurte på om du kunne ha skrevet eit innlegg om utstyr og leiker som de ikkje kunne ha vært foruten no når Nelia har blitt litt større?
  Har dere hatt gåvogn/gåbil?
  Det er så utruleg mykje å velge i, så hadde vært veldig kjekt å lese om det dere har valgt, og evt. Kvifor? 🙂

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Torill! Tusen takk 🙂 Det kan jeg gjøre, vi har ikke gåvogn, men hun bruker dukkevognen til det, og den har vært veldig fin, for den er ikke like stø, så hun ble selv stødig veldig fort 🙂

 30. Caroline

  Trener vel ca. 6-7 timer i uken, noen ganger mindre, kommer helt an på. Har ingen fast tall på tur 🙂

 31. Takk for et kjempeflott innlegg. Jeg har lurt lenge på om jeg skal kjøpe 45 el 50 i Keepall fra Louis Vuitton. Ser at 45 blir litt liten og går derfor for 50. Har kjøpt noen vesker opp gjennom årene fra Louis Vuitton og de byr på kvalitet og tidløst design.
  Takk for info Caroline- ønsker deg og dine en god kveld. 🙂

 32. Jeg er godt voksen og tar meg råd til luksus når jeg først kjøper noe. Så gjør jeg heller ikke småkjøp hele tiden, og jeg synes bruk og kast mentaliteten i samfunnet er forkastelig. Når jeg kjøper noe, skal det vare og det gir meg en god følelse at jeg ikke blir lei etter en kort stund. Jeg synes du har varierte innlegg, Caroline! Fortsett med det, for du har flere typer lesere enn de som hyler opp i kommentarene her. Ha en fin helg!

  1. Ja ikke sant, kan ikke være mer enig!

 33. Brigitta

  Hei. Ble nysgjerrig på bloggen din når jeg så at du var norges best betalte blogger. Får du for eksempel betalt for dette innlegget eller varer tilsendt når du kommenter dette merket. Er jo 1000-vis av norske småjenter som blindt følger blogger/blogginnlegg og lar seg påvirke til å kjøpe produktene du og de andre skriver om. Synes at det skal merkes enda bedre at du faktisk får betalt godt av å skrive om produktene, for det tror jeg det er mange som ikke vet. Ellers har du en bra blogg!

  1. Caroline

   Når jeg får betalt for noe, merkes det. Det er lovpålagt, så når det ikke står noe, er det ikke noen penger i bildet.

 34. Tips til norn nydelige norskdesignede vesker som er verdt å sjekke ut. https://eben.no/
  Ingeborg og Elinor i sort er mine favoritter 😉

 35. Hei. sSutt med alle tåpelige kommentarer.
  En bag til under halve prisen er en budsjett-variantt,
  selv om flere synes den fremdeles er dyrt. Det er bare logisk folkens.
  Og når det kommer til Louis Vuitton, så er det flotte vesker 🙂

 36. Ingvild

  Louis Vuitton Keepall 50 koster pr. i dag kr. 9750,-, ikke 9000,-.

 37. 🙂 Jeg viste dette ble et festlig kommentarfeltet når jeg så innlegget! Skjønner det kan bli frustrerende for deg, men for en annen er det mye å smile av!

  Ha en fin fin kommende uke, Caroline – klem til deg 🙂

 38. Ærlig talt, de fleste HAR råd til den billigste veska hvis de VIL ha råd til den! Det kalles sparing og er ganske enkelt:) hvis man ikke vil ha råd til den så er det jo bare å la være å lese innlegget 😉

  Elsker bloggen din Caroline, du er så positiv og glad 🙂

 39. Oj oj oj vad folk hänger upp sig i ord. Tycker absolut MB är budsjett i förhållande till LV.

  Som svar på frågan budget vs lyx, väljer jag lyx i detta tillfälle.

  Happy day kära du

  //Sessan

 40. Hei!

  Vet ikke om dette passer akkurat til dette innlegget, men ser flere snakker om at de kan ønske seg feks en slik veske til jul. Jeg vet du har lagt ut lister over hva man kan kjøpe til kjæresten osv før, men kunne du kanskje tenkt deg å laget et innlegg om hva vi damer kan ønske oss til jul? Jeg tror det hadde vært nyttig og spennende 🙂

  Ha en fin kveld! 🙂

 41. Hei! Supert innlegg! Har spurt deg om LV før også, men; vill du gått for 50 eller 55 som fødebag? Føler du det er mer enn nok plass i 50? Mvh

  1. Caroline

   Jeg ville tatt 55 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *