friday bliss

IMG_7038

Det er ikke alltid like enkelt for de små å overnatte nye steder, så i dag har vi vært oppe siden klokken fem, vi! Selvfølgelig sovnet hun igjen en time senere, men da var jo jeg allerede lys våken. Det positive er at jeg har fått gjort unna en god del på listen allerede, jeg har gjennomført denne ukens femte treningsøkt i dag, og så har jeg også hatt tid til en god og lang lunsjpause helt for meg selv. Sove kan jeg gjøre en annen gang! 

IMG_7071

~ har nettopp startet å lese bli best, og jeg elsker den så langt ~ 

_______________________________________________________________________________________________________________

Nelia koser seg ihjel med mormor og morfar, så det gir meg litt tid til å planlegge bursdagen hennes som jeg enda ikke har fått gjort så mye med ennå. Hun fyller på en vrien årstid, julen er jo like rundt hjørnet og vi skal i tillegg på ferie, men vi skal nok få det til 🙂 Tipper det blir en gang før vi reiser. Når vi kommer hjem fra ferie skal vi til København kort tid etterpå, jeg gleder meg sånn til det! Danskene er knallgode på jul og jeg elsker jo julen over alle høytider. Duften av brente mandler og julesang på Nyhavn? Lykke! Jeg gleder meg som en gal til å pynte huset og til å finne frem pynten fra i fjor. Jeg blir like overrasket over hva jeg faktisk har hver gang 😉 

Vel, håper dere nyter fredagen, vi sees senere! 

41 kommentarer

 1. Kos deg!

 2. Satt akkurat og leste blogginnleggene dine fra november og desember fjor, så koselig lesing, fikk skikkelig julestemning! 🙂 Julen er min favoritt høytid, og gleder meg så mye til å skape koselige minner med datteren min 🙂

 3. Å, vi var i København like før jul i fjor – magisk! Torvhallene, brendte mandler, julelys overalt, TIVOLI <3, god mat.. Vil virkelig anbefale restauranten The Standard ytterst i Nyhavn. Tre restauranter holder hus i et gammelt Havnebygg, med jazzrestaurant i overetasjen.. Vi spiste på Almanak, fantastisk, moderne, dansk mat. Siden vi var der har en av de andre restaurantene, Studio, fått 1 stjerne i Michelin-guiden, men maten der er mye mer eksprimentell, så hadde nok valgt Almanak igjen! Se her om du vil: https://thestandardcph.dk. Ha en god helg Caroline!

  1. Caroline

   Tusen takk for gode tips 🙂 København er utrolig koselig i førjulstiden <3

 4. DET så herlig ut! Her er også en tidlig morgenøkt gjenomført, men sitter nå med et lass av pensumbøker foran meg.. Må si din variant frister mer 🙂 Alltid like herlig å ta seg en pause å titte innom her! 🙂
  Jeg og min samboer skal også til København like før jul, har du noen tips? 😀

  God helg til deg!

  Klem

 5. Jeg elsker slike innlegg! Det så skikkelig koselig ut 🙂 Jeg ble så inspirert av innlegget med den sjokoladeteen her om dagen, så jeg måtte prøve den selv. Da kom jeg over et tilbud på Life-butikken (helsekost) hvor de hadde 3 for 2 på Yogi te, så jeg tenkte jeg skulle tipse deg og leserne dine om det 🙂 Håper tilbudet er landsdekkende. Ønsker deg en nydelig helg!

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

 6. isabelle h

  Åh jeg får julestemning bare du snakker om det.. Også så gøy å planlegge 1års bursdag:) selv gjør jeg klart til feiring av siste år i 20årene i morgen, viktigere det enn 30årsdagen;) kos deg masse vakreste Caroline;)

 7. Hei Caroline! Jeg har et lite spørsmål angående dette intevjuet du hadde med VGTV (intervjuet) Jeg har ikke funnet det noe sted.. Har det kommet ut enda? Ha en super helg!

  1. Caroline

   Tror det kommer nå på søndag 🙂

 8. Hei! Hvordan er boken? Blir det litt ekstremt eller helt overkommelig? Lurer litt på å kjøpe den 🙂 God helg!

  1. Caroline

   Jeg liker den veldig godt hittil 🙂

 9. Jeg har bodd i København i 2-3 år nå og byen er helt fantastisk. Føler meg skikkelig heldig!

  1. Caroline

   Gud, så fantastisk 🙂 Køben er en fantastisk by!

 10. vi var på kjærestetur til københavn i slutten av november i fjor. Var på julemarked i tivoli og på høybroplads. På høybroplads ligger det en kaffebar som har kaffelatte med pepperkakesmak, det gav meg skikkelig stemning. En skikkelig romantisk helg ble det i alle fall.

  Resultatet av den turen ligger i vugga ved siden av meg å sover akkurat nå. Vår vakre datter på 8 uker <3

  1. Caroline

   Å, så deilig! Tusen takk for tips 😀

   Og herlighet, for et nydelig resultat 😉 God helg, søte <3

 11. Åh, jeg kjenner lukten av brente mandler bare du skriver det.. Mmm! London er også veldig fantastisk i julen, hvis du ikke har vært her før på den tiden av året anbefales det sterkt 🙂

 12. Åh, de tøfflene så jo bare helt fantastiske ut! Hvor er de kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   Julegave for noen år tilbake, så jeg vet ikke dessverre :/

 13. Ingeborg

  Er en stund siden sist du la ut en treningsspilleliste nå syntes jeg! Er det noe du kunne vurdert å legge med i et innlegg snart?

  1. Caroline

   Absolutt 😀

   1. Jaa, dette ønsker jeg meg også 🙂

   2. Jaa!! 🙂 Det vil vi høre 🙂

 14. Jeg har ei stedatter som har bursdag 4 dager før julaften og ei datter med bursdag 2 uker etter julaften. Synes det er vanskelig med å finne på gaver til jul,men må også tenke på 2 stk bursdager

 15. Svetlana

  Kjempe bok! Anbefaler også den andre booken av Erik Bertrand Larsen som heter «helvetesuka»… Du får mye ut av de 😉

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂

 16. Christine

  Hei Caroline! Jeg har fulgt bloggen din et år nå. Vi har barn på omtrent samme alder, jeg fikk en jente i september i fjor. Synes det er så avslappende og interessant å lese bloggen din. Liker det du skriver virkelig godt, alt fra mote, barn, mat og treningstips. Det jeg liker aller best, er at du er så positiv!! Jeg blir så glad av å lese bloggen din. Du gir meg inspirasjon til å tenke positivt, og virkelig få til det jeg vil og har bestemt meg for å gjøre. Tusen takk for at du deler det du gjør på bloggen din. Masse lykke til videre!

  1. Caroline

   Tusen takk, det var utrolig hyggelig å lese, Christine 🙂

   1. Michelle

    vet du hva, jeg er helt enig! jeg får bare positive vibber av å lese bloggen din og ikke minst masse inspirasjon til mat, trening, mote osv! Har fått det som en vane med å lese bloggen når jeg står opp om morgen før jeg drar på trening 🙂 en herlig måte å starte dagen på, alltid noe positivt å finne her 🙂
    God fredag Caroline <3 keep up ur good work!!

 17. Hei! Lurte litt på dette med kosthold jeg. Er du lavkarbomenneske? Hva gjør at du evnt er det, og unner du deg karbohydrater i ny og ne? Har du skrevet noen innlegg om dette før? På forhånd takk.

  1. Caroline

   Jeg spiser lavkarbo, men moderat 🙂 Så jeg spiser karbohydrater hver dag, men ikke mengder. Jeg har skrevet veldig mye om dette, finnes flere innlegg på bloggen 🙂 Bruk gjerne søkefeltet og skriv «lchf» eller «lavkarbo» 🙂 Eller så kan du gjerne spørre meg mer spesifikt, så skal jeg finne innlegget til deg 🙂

 18. Ha en skjønn helg, København har så mye god mat synes jeg……og så mange koselige gater med interiørbutikker og slikt som en ellers ikke finner andre steder.

 19. Elsker den boka! Kan ikke du utføre helvetesuka også (jf. bok nummer 2), og skrive om det på bloggen? Hadde vært så gøy 🙂
  Lurer også på om du skal ha julekalender til oss lesere i år?
  God helg 🙂

  1. Caroline

   Haha 😀 Skal se på det, kanskje jeg får med meg Lars-Kristian :p

   1. Caroline S

    Jaa, det må dere bare gjøre 😀 Tror i hvert fall det hadde vært veldig gøy for oss lesere å følge med på 😀

 20. Hei :). Bruker du fortsatt kremene fra Ole Henriksen og kommer det snart rabattkode til kjøp av OH? Jeg hadde gledet meg til eksotisk og spennende reisemål på dere også ble det «bare» Spania ;). Du får sende meg Mail vedr tips til å reise langt med barn. Ha en fin søndag :).

  1. Caroline

   Mexico eller Maldivene får bli når hun er litt eldre 🙂

   1. Anette

    Maldivene er fantastisk – Seychellene også :-). Vi har reist med våre fra de er 4 mnd. – går så fint atte. Bare holde seg unna malariaområder. Men hva med kremene fra OH og rabattkode?

 21. Kjerstin

  Vi bodde 1 år i København og lille julaften var vi på Tivoli. Det var rett og slett helt magisk 🙂

 22. Vrien årstid ja *ler* Jeg deler bursdag med Nelia (tror du det var stas å lese om tidspunktet for fødselen din i fjor eller? :D), og det blir dessverre ingen flotte utendørsfeiringer eller lignende.. MEN, det er heldigvis ikke helt oppi jul, og det går an å lage mye kos inne selv om det er blitt vinter.

  Det skal bli moro å se bilder fra feiringen når den tid kommer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *