eksotisk matopplevelse hos bare grønt

Vi ble hos Anette i nesten tre timer, og jeg er så mett! Så fantastisk deilig mat og drikke! Alt de lager er fra bunnen av, ingenting inneholder sukker og fokuset er på naturlig og ren mat. For eksempel er alle kakene de baker raw-kaker, det vil si at de ikke er kokt eller stekt. Min favoritt var raw-kake med vanilje og sjokolade med et dryss av havsalt på toppen, mmmm! Og så shoten med mango og chili! Jeg som vanligvis ikke er glad i sterkt mat og drikke, elsket denne! Kjempegod og nippe til. Og ja, gresskarsuppen var magisk, det samme var valnøtt- og daddelbrødet. Det skal jeg kjøpe med meg hjem, for det var helt nydelig. Alt de serverer er gluten- og laktosefritt. Jeg er så stolt av det de har fått til at jeg nesten sprekker! Her kommer et bildedryss 🙂 

_______________________________________________________________________________________________________________

bare grønt

IMG_7029

IMG_6926

– kikertburger med peanøttdipp nederst til høyre, den mest solgte middagen *nam* – 

9

– lun quinoa med feta, denne elsket jeg i motsetning til quinoaen vi laget i går – grønnkålshot / ingefærshot / ananasshot- og chilishot – 

IMG_6946

IMG_6998

IMG_6935

IMG_6952 kopi

_______________________________________________________________________________________________________________

Dette er jo en take away-kafé, så all maten kan du ta med deg. Nærmere jul kommer julemat også, blant annet vegisterkaker – haha, de er jeg spent på! De tar også i mot bestilling av mat til større selskap, og så kan du leie lokalet for å holde selskap om det er ønskelig. Jeg må jo si ifra, for jeg synes tilbudet er så bra og føler nesten det er min plikt å spre budskapet 😉 

 ♥

Nelia regelrett falt i søvn da vi kom hjem, hun har jo smakt på utrolig mye nytt og spennende hun også, men fant mest gleden i et sugerør og en koksnøtt- haha 🙂 Jeg skal faktisk ta kvelden allerede, er helt kjørt. Vi sees i morgen, sov godt! 

63 kommentarer

 1. Michelle

  Åååh, jeg vil sånn spise der 🙁 Synd at åpningtidene er så dustete 😛

 2. Digger tipset! 😀 Har du noen veggismiddagforslag til onsdagsmiddagene?

 3. Ååhh, det såg väldigt gott ut! Måste inom där nästa gång jag är i närheten! Quinoa är väldigt gott!

 4. Hvor ligger det i Fredrikstad ??Dette ma jo proves

  1. Caroline

   Underhaugsgaten 1 🙂

 5. Så utrolig flott! Blir så ufattelig glad hver gang noen fremmer dyremishandlingsfri mat! Har de ikke en hjemmeside? Ønsk søster masse lykke til videre. <3 🙂

  1. Caroline

   De har ikke hjemmeside ennå, men facebookside 🙂 https://www.facebook.com/pages/Bare-Gr%C3%B8nt/837783322913975

 6. Jeg har lyst til å fly til bare grønt NÅ!!! Å Gud som det frister, nam 😀 *vannimunn* har de glutenfritt mat også? Masse lykke til, Anette 🙂

  1. Mener det stod gluten- og laktosefritt i innlegget? 🙂

 7. Hei, Hva heter restauranten og hvor ligger den? Så spennende ut:)

  1. Caroline

   Bare grønt, det er en vegansk take away-kafé 🙂

 8. Så himmelsk! Kunne virkelig tenkt meg å spise der!

 9. Så mye godt! Må definitivt innom her om jeg er i Fredrikstad!:)

  1. Caroline

   Det må du 😀 😀

 10. Jennifer

  It looks so awesome!! I wish I could find something like it close to me, I would be there everyday- not joking! 🙂

 11. Wow! Ser utrolig godt ut! Du får be søsteren din ekspandere til Oslo 🙂 Slike steder skulle det vært flere av!
  Skjønner godt du er stolt!
  Ha en fin dag 🙂

 12. Geisha sushi bar, vegg i vegg anbefales også et besøk neste gang du er i byen. Nydelig sushi og bra service. Kjempekoselige de som driver der.

  Kikertburgeren hos Bare Grønt er jeg helt enig med deg at er alldeles nydelig.

 13. Når vises intervjuet på vg?

  1. Caroline

   Tror det kommer nå på søndag 🙂

 14. Når kommer intervjuet med Mads på VGtv?

  1. Caroline

   Tror det kommer nå på søndag 🙂

 15. Hei! I en artikkel i VG i dag ang skattelistene (skal ikke inn på det) så står det at Sofie Elise har Norges største blogg, og ikke du – er det riktig? 🙂

  1. Caroline

   Sophie Elise hadde flere lesere enn meg på søndag og mandag, men både før og etter dette har jeg hatt flere enn henne 🙂 Var nok mye pga. medieoppstyret rundt kjæresten hennes.

   1. Så vidt jeg ser ligger du vel under i dag også !! Syns du er litt vel høy på deg selv » jeg er best og skal være på toppen» på tide å skjønne at ikke du er alene og at det finnes mange BRA blogger. Ha en fin fredag !

   2. Caroline

    Det finnes utrolig mange bra blogger, jeg har aldri sagt noe annet 🙂 Forsiden til blogglisten teller bare norske ip-adresser, hvis du klikker deg inn på hver blogg, ser du de totale tallene.

    https://blogglisten.no/blogg/carolinebergeriksen.no/ – 61 301 unike lesere
    https://blogglisten.no/blogg/sophieelise.blogg.no/ – 60 148 unike lesere

   3. Selvfølgelig er det lov å være » høy» på seg selv når man er flink til noe, slik Caroline tross alt er!! Tåpelig kommentar!! Stå på videre, Caroline! Mye inspirasjon i bloggen din! 🙂

   4. Caroline

    Skjønner ikke hvordan hun tolker det som at jeg er «høy på meg selv»? Jeg svarer bare på et direkte spørsmål :/

   5. Bloggen din er av helt annen dimensjon og kvalitet, det er ikke sammenlignbart engang:-) , uansett antall lesere.

   6. Caroline

    Tusen takk, Anna <3

   7. Herregud du trenger ikke legge ut bildebevis heller:p Er ikke fan av bloggere som er høye på pæra…

   8. Caroline

    Å, jeg blir så sliten :/ Hva mener du at jeg skal gjøre? Jeg svarer jo på et spørsmål, jeg er vel ikke høy på pæra fordi jeg viser til disse tallene som faktisk besvarer spørsmålet som ble stilt :/ Hvordan skal jeg ellers besvare det? Er det en ting jeg ikke er, så er det høy på pæra. Det har jeg aldri vært. Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for alle leserne mine, jeg er kjempeheldig som får jobbe med det jeg elsker og det jeg brenner for.

   9. Imponerende å holde hodet kaldt når du får ufine og dustete kommentarer Caroline. Bra svart!

   10. camilla

    Må også bare si at dere er i to helt forskjellige verdner :). Stå på, du gjør en kjempejobb!!

   11. Marthe

    Tror grunnen til at noen oppfattet deg som «høy på pæra» var at du sa at grunnen til at hun lå over deg sikkert var på grunn av styret rundt kjæresten hennes :p må bare le!

   12. Caroline

    Det kan hende, men hun doblet lesertallene sine over natten, akkurat den dagen hvor media slo det opp 🙂 Det kan jo være en tilfeldighet, men sjansen er vel mikroskopisk.

   13. Anette

    Ja, huff og huff HANNE – – man jo endelig ikke tro at man ER noe! Noe så sykt jantete som du lirer av deg, det er jo bare trist at man stadig får bekreftet at det finnes folk som deg der ute i verden 🙁 Hva med å heie på alle flinke jenter, de som får til noe og som har trøkk og driv og initiativ? Er jo helt sprøtt og koko at når man har fått til noe så skal liksom hele verden fortelle deg at du må ikke tro du er bedre enn oss. Heldigvis mange som er bedre enn deg der, HANNE, dette var skikkelig lavmål. Ha en fin fredag! -du også. . .

   14. Tror nok til og med du kan si deg enig i at det er en viss forskjell i kvalitet på bloggen til Caroline og Sophie Elises 🙂

   15. Hanne, dårlig dag? 😉

   16. Snille Hanne

    Hanne: Ikke ødelegg navnet vårt a 😉 Misunnelse og smålighet er så ufin og lite classy! 🙂

 16. Så fint det var der! Hun har klart å få en perfekt kombinasjon av moderne og rolig/behagelig 🙂

  Håper det ikke blir for nisje-aktig, og at innbyggerne er klare for å holde bedriften oppe, det er nemlig vanskelig i mange byer. Men det er et savnet, nytt og spennende konsept, så jeg vil tro hun skal klare seg bra 😀

 17. Ser helt nydelig ut! Nå er jeg glad jeg bor i Fredrikstad 🙂 🙂

 18. Så spennende! Syns lokalet så utrolig kult ut 🙂

 19. Så mykje spennande! 🙂

 20. Så gøy!! Og så godt og sunt. Nå fikk jeg lyst til å dra til Fredrikstad, hehe 🙂

 21. For et utrolig lunt og koselig sted! Skjønner godt at du er stolt av søsteren din 🙂

 22. Kjempegod Å nippe til 🙂 Jeg er litt pirkete, sorry.. Hehe.

 23. Åå, barndomsbyen min <3
  Må definitivt stikke innom! heldigvis ikke lange veien fra Oslo!

 24. Flott bilder, jeg fikk vann i munnen! Gleder meg til å besøke dette flotte stedet neste gang jeg er i Fredrikstad, maten ser kjempegod ut!:)

 25. Flinke søstre dere to altså!!!:):) Så helt nydelig ut alt sammen, hadde jeg bodd i Fredrikstad hadde jeg blitt stamgjest:):)

  1. Caroline

   Å, så gøy å høre! Du får nesten bare flytte hit 😉

 26. Åh! Jeg håper, håper, hååååper de lykkes! Dette er så kult!
  Jeg er selv en ivrig juicer, det har endret hverdagen min.
  Selger de grønne juicer også?
  Savner et alternativ on-the-go siden jeg farter mye i jobben (mye i dette området), og det fersk juice skal jo helst nytes med en gang.
  Derfor ikke særlig egnet til å ha med seg i bilen.

  Plassen ser knallbra ut! Jeg skal innom, uten tvil! 🙂

 27. Dette er så fantastisk! Jeg er selv veganer og ferierer med familien på Hvaler hver eneste sommer. Gjett hvor vi tar turen neste gang alle skal inn til Fredrikstad for et bedre måltid? Kjenner jeg gleder meg til neste sommer allerede. 😀

  1. Caroline

   Bare å komme 😀

 28. Det ser supergodt ut, får jo helt vann i munnen! Skulle ønske det var et nærmere meg:)

 29. Michelle

  håper inderlig det går bra for de! er så kjekt med slike spise steder, sunt, godt og forskjellig fra hva man vanligvis finner!! Spesielt i Norge!! Det ser ut som de har gjort en super bra jobb med dekorasjonen og det hele!! Skulle ønske jeg kunne besøkt dem, men bor på andre siden av kloden nå, så er litt lang vei 😛 hehe! ønsker de uansett masse lykke til 😀 krysser fingrene for dem!

 30. Nathalie

  Hei Caroline!

  Kommenterer sjelden for jeg stadig leser bloggen din på mobil og da syns jeg det er litt klønete.
  Så oppover her noen kommentarer når det kommer til lesere og hvem som har flest av deg og Sophie Elise, og helt ærlig, ikke bry deg. For det er noe tull! I tillegg til de smålige kommentarene som følger med, guri… Hennes blogg – smak og behag – vel og merke er av en helt annen standard. Av din blogg oser det kvalitet, stå på vilje, motivasjon og rett og slett «modenhet» når jeg går inn på hennes blogg så får jeg slengt fjortis i fleisen. Får helt vondt av hva den dama der kan lirke av seg! Din blogg leser jeg hver dag om ikke flere ganger daglig, hennes når jeg føler for å le meg ihjel. (Ja, jeg blir litt frekk når man er frekke mot deg) syns bloggen din er så bra! Haha 🙂 Uansett, jeg håper du forstår at din blogg er den aller beste, og jeg håper du aldri slutter med det du gjør, for det er rett og slett fantastisk! Du er et forbilde og noe å se opp til, råkul dame er du!
  Stor klem!

  1. Caroline

   Tusen takk, Nathalie 🙂

  2. Nathalie: Det er fint at du forsvarer og roser Caroline. Det jeg ikke forstår er hvorfor det er nødvendig å snakke stygt om Sophie Elises blogg i tillegg? Det er vel ikke Sophie Elise som har vært frekk mot Caroline, men noen av leserne av Carolines blogg?

   1. Nathalie

    Derav -smak og behag- 🙂

 31. Herregud du og søstren din er to helt forskjellige 🙂 Er dere sikker på at dere har samme FAR?? 😉

  1. Caroline

   Vi er egentlig ganske like 🙂

 32. Det så helt fantastisk ut! Noe som det der synes jeg mangler flere steder. Vurderer å dra til fredrikstad kun for å spise der! Hehe. Jeg ønsker henne lykke til og håper hun utvider til flere norske byer! 🙂

  1. Caroline

   Det MÅ du gjøre 😀 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *