family time at the café

IMG_6706

IMG_6768

IMG_6773

IMG_6775

IMG_6775

_______________________________________________________________________________________________________________

Hei onsdag! Jeg føler jo at jeg ikke har sagt ordentlig hei til dere i dag ettersom første innlegg var tips om salget, så hei til deg! Håper du har hatt en fin dag så langt 🙂 Jeg var på elixia klokken åtte og gikk gjennom noen øvelser med Alexander som skal forbedre løpsteknikken min, så da er det bare å starte med disse på hjemmebane etter hvert også. Fikk i tillegg litt triggerpunktmassasje av han, service! Er man pt, så er man pt 😉 Jeg trengte det i hvert fall, jeg har jo hatt skuldrene oppunder ørene de siste 3 månedene og det bærer nakke og skuldre preg av, jeg er så stiv. Herlighet. 

Etter trening ble det noen timer jobbing foran dataen før Nelia og jeg dro til byen for å møte Lars-Kristian. Det ble kafé og trilletur, og nå er vi hjemme igjen klare for middag alle sammen. Senere må jeg jobbe noen timer til, og så skal jeg pakke til tur! Sees etterpå! 

94 kommentarer

 1. Må si det ser skikkelig merkelig ut at du er så særdeles godt kledd oventil, mens du går i bare ben i høyhælte sandaler…

 2. Caroline

  Jeg blir sliten, jeg har aldri lagt skjul på det. Hver gang jeg nevner her på bloggen at jeg er sliten, er det fort nok noen som påpeker at jeg ikke bør klage, jeg «som bare» blogger 😉 Så det er ikke alltid like enkelt å vite hva jeg skal skrive eller ikke skrive for at det skal bli tolket rett. Det ER en utfordring å jobbe med Nelia hjemme, og jeg tror ikke alle forstår hvor mye jobb det ligger i drive en så stor blogg, så profesjonelt som det jeg gjør. Jeg blir sliten og ting tar ekstremt mye mer tid. Det krever at jeg er tålmodig, opplagt og målrettet asolutt hele døgnet. Samtidig vil jeg være mest mulig med henne. Jeg står opp klokken seks for å rekke over alt, og legger meg aldri før elleve, så det er lange dager. Jeg tror at jeg kommer langt med å holde meg i form og å spise riktig (og da mener jeg absolutt ikke at du ikke gjør det, jeg vet jo ingenting om din livsstil) Men det hjelper for meg, vil jeg tro 🙂 Videre elsker Nelia å sitte på fanget mitt når jeg jobber, jeg tar lange pauser hvor vi triller tur, vi er i byen og sosialiserer noen timer nå og da og vi leker sammen mellom slagene. Vi krabber etter hverandre, synger, ser på fantorangen, leser og danser. Hun leker godt for seg selv også, så det er befriende. Lars-Kristian er som regel hjemme rundt klokken 1430-1500, så da får jeg gjort en god del. Han har heldigvis korte arbeidsdager, vi er heldige sånn sett. Jeg er mest effektiv etter klokken 15 og før klokken 10, dermed kan jeg holde på med bloggen lenge og jeg produserer så mye jeg kan når jeg har mulighet. Noen dager blir det 2 innlegg andre dager 3, det må jeg ta som det kommer. Utfordringene er å rekke over alt, å forsøke å få ting til og å gjøre det så bra som jeg så gjerne vil – det er hele tiden et jag med klokken, men sånn er det bare 🙂

  1. For et fint svar, Caroline! Hyggelig for leserne å lese dette svaret. Skjønner at du og nelia koser dere 😀 god helg!!

   1. Caroline

    En kjempegod helg til deg også 🙂

  2. Veldig fint og hyggelig svar, Caroline! Stå på videre og god helg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *