kosestund

God morgen, fine mennesker  Tusen takk for tilbakemeldingene på antrekksinnlegget i går, så utrolig gøy at dere likte det! Jeg fikk gjennomført en tidlig treningsøkt i dag også, så nå har jeg nok energi til å vare hele dagen 🙂 

kosestund1

Morgenkos er noe som virkelig blir verdsatt i dette huset, både for to- og forbeinte, og da er jeg så glad for at vi har skaffet oss en daybed, så slipper jeg å ligge på gulvet som vi alltid gjorde før. Egentlig var det ingen hunder tillatt i denne, men det er jo umulig å motstå de bedende øynene. Nelia og Hugo begynner å bli best buddies nå, hun har lært seg å stryyyyke og koooose med hundene og ikke lugge 😉 Er vel ikke lenge til han havner i dukkevognen nå, tenker jeg . Ronaldo ligger forresten og sover ennå, haha 🙂 Trøtte hunden. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Jeg har hjemmekontor noen timer til, og så skal Nelia og jeg til byen og møte Lars-Kristian. Det blir litt jobb og litt annet, har en del på handlelisten som jeg bare må få unna. Det er alltid godt å se at to do-listen blir kortere, det kjedelige er bare det at den aldri blir helt tom, jeg er i hvert fall innmari flink til å føye til nye ting før jeg når bunnen av den. Uansett, ha en strålende dag, så sees vi senere til et snack-tips 🙂 

49 kommentarer

 1. Såå koselig 🙂 NYT tiden og hverandre <3

 2. Den daybed`en var skikkelig fin, så god ut også! 🙂 Ønsker deg en strålende tirsdag, det er så gøy å lese bloggen din, har fulgt med fra dag èn. Nelia har blitt så stor, skjønn unge!:)

 3. Solstråle

  Åh så koselig bilde

 4. Solstråle

  Åh så koselig bilde

 5. Godt å se at bestemorstilen sakte men sikkert blir borte hos deg:)

  Den dagsengen er jo helt rå og noe helt uforventet å se hos deg. Gøy med stilendringer. Tror jeg må skaffe meg denne selv, ble veldig inspirert da jeg så den på bloggen din. Ser så myk og god ut, samtidig som den er utrolig lekker å se på!

  Litt bedre enn å ligge på gulvet ,kan jeg tenke meg:)

  1. AndrineK

   Jeg leste denne kommentaren i går og den må ha lagt seg i underbevisstheten min, for i natt drømte jeg at du hadde to daybed’er, en på hver side av kaffebordet, som så ut som lange gyngestoler med sånne heklede lappetepper i:)

   Synes forøvrig ikke at dere har hatt noen bestemorstil, men gleder meg til å se stilendringen!

   Morsomt å se Nelia oppe på bena! Tenker hun står der og betrakter daybed’en som et stort hoppeslott:) Bare vent til hun klarer å kravle opp der selv;)

 6. Daybeds er så deilig! Har en fantastisk en på jobb som er på ønskelisten:)

 7. Oh nelia is so sweet ! ♥

 8. Åå, så koselig at Nelia og Hugo har blitt så gode venner, hihi 🙂

 9. what is the color of the sofa?

 10. Caroline

  Kan ikke du blogge mer om Nelia? Hun er så innmari søt <3

 11. Haha så søtt! Lille Zander vår er også flink å kose på hunden, men han er nok LITT. Hardhendt enda, slenger armene rundt halsen på hunden og løfter ham opp for å kose. Nevnte jeg at hunden er 2,2 kg. Selv om untensjonene alltid er gode må hunden reddes både titt og ofte. Hihi

 12. Åh, jeg vet ikke helt hva det er med deg og bloggen, men du inspirerer meg sånn til å ta skikkelig fatt på dagen!! Elsker det! Takk! 🙂 Ønsker deg en flott dag! Stor klem

  1. Caroline

   Ønsker deg også en flott dag, Marina 🙂

   1. Marianne

    Helt enig med Marina! Blir rett og slett glad av å lese bloggen din jeg! 🙂 Håper du og lille Nelia har en flott dag <3

   2. Caroline

    Å, så hyggelig! Tusen takk 😀

 13. Hvordan kan du ha hjemmekontor «noen timer til», når du er aleine sammen med Nelia? Vet hun sover mye, men sover vel ikke hele dagen? Må hun holde på for seg selv og leke?

  1. Caroline

   Hun sover vanligvis 1-2 timer på formiddagen, og så leker hun litt for seg selv, eller sitter på fanget til mamma 🙂

   1. Må bare få si til deg Caroline at jeg berømmer deg for at du greier å svare så hyggelig på sånne frekke «spørsmål», og attpåtil med smilefjes. Og til deg Jon, det må da være supert å ha en mamma som kan jobbe mye hjemmefra.

   2. Er dere ikke ute og leker noe også? Tipper hun hadde kost seg med å få lekt i sandkasse etc 🙂

   3. Caroline

    Vi er ute og leker, men sandkasse er ikke populært, hun spiser sanden :p Huske derimot, det er favoritten 🙂

   4. Marthe

    Nå må da folk for Guds skyld gi seg! Hvis dere er så glade i å passe på hva andre mennesker gjør, så burde dere heller melde dere som frivillige å bli Natteravn!
    En mor kjenner sitt eget barn best, og barn er flinke til å si fra, fra ung alder. Uten å vite, så tror jeg Nelia er kjempefornøyd med å sitte på sitt mors fang, og få nærhet og kjærlighet, som tross alt er naturlig, tillitsskapende og ikke minst et grunnleggende behov, i motsetning til det å sitte i en sandkasse.

    Er dere mødre selv, så vet dere at en mor intuitivt gjør det beste for sitt barn.

 14. Michelle

  hahaha, ja snart er vel dukkeklærne på Hugo 😛 Hadde selv katt da jeg vokst opp.. Hun fikk også gjennomgå hele den prosessen med trilling i vogn,klær på osv.. =P Kjekt å lære seg hvordan man behandler dyr og få et forhold til de i allerede ung alder 🙂 Dere må ha en fin dag videre <3

 15. så flott at du kan jobbe OG være hjemme med nelia på en gang!
  stå på, tror du både er en fantastisk mamma og arbeidskvinne! 🙂

  (det er så sabla viktig at vi mammaer heier på hverandre, uansett hvor forskjellige vi er i mammarollen!)

 16. Kunne du laget et innlegg om hvordan det har gått med Nelia og hundene. Hva dere har gjort og om det vart noe sjalusi osv … Er selv gravid i 6 mnd og har en liten hund som jeg kjøpte rett før jeg ble gravid. Er veldig spent på hvordan han kommer til å reagere på en baby.

  Nelia er kjempe vakker!

 17. Hvor er den tightsen fra/hvilket merke er det? Den var veldig fin 😀

  1. Caroline

   Gina tricot 🙂

 18. Jeg må stille deg et lavkarbo spørsmål til, når man leser næringsinnholdet bakpå produkter, hvor mange karbohydrater per 100g kan man spise for at det er lavkarbo? 🙂

  1. Caroline

   Det er totalen i kostholdet som avgjør om du spiser lavkarbo eller ikke 🙂 Holder du deg under 30e% karbohydrater om dagen, vil jeg si at du har et lavkarbokosthold.

 19. Kristin

  Hvor er tightsn fra? Veldig fin:)

  1. Caroline

   Gina Tricot 🙂

 20. this is such an adorable picture!! I love it!

  aboutacloset.com

  1. Caroline

   thank you, sweetie <3

 21. Ranveig

  Kjempefin daybed, men hvor har du plassert den, i stuen? Kan du ta et bilde av hele stuen, så man får en helhet liksom. Ha en strålende dag 🙂

  1. Caroline

   Ja, det kommer, må bare få alt på plass først 🙂

 22. Julianne

  Dere er alle nydelige <3 Hvilken str har du i tightsen? Fikk så lyst på den! 🙂

 23. Jeg bruker bloggen din i en fordypningsoppgave på skolen, og da lurer jeg på en ting. Hvor mange unike lesere har du på bloggen din hver dag? Og hvor mange sidevisninger har du? Hadde blitt veldig glad for svar 🙂

  1. Caroline

   Du kan bruke http://www.blogglisten.no 🙂

 24. Milde måne! Jeg blir nesten religiøs av å se på den daybed’en der! Hvor er den fra (Du har kanskje skrevet det før et sted)? Må henge meg på de andre her som applauderer en liten endring i interiørstilen din. Liker det!

  1. Caroline

   Haha, beskrivelsen! Kjenner til følelsen 😉 Den er fra TM Design 🙂

 25. Koselig morgon stund

 26. Tusen takk for at du sprer så mye glede! 🙂

 27. Kan Nelia gå? 🙂 Hvis ikke må du huske og fortelle oss det når det skjer, hihi 😉 Like gøy å lese om henne som om deg.

 28. Så stor hun har blitt. Søta og lille fine vovsen.

 29. Skulle ikke sagt nei takk til en daybed 🙂 Slappe av er en av mine favoritthobbyer 🙂

 30. Nydelig daybed! Du ser fantastisk ut 😀

 31. For et utrolig koselig bilde av dere 🙂

 32. Må du alltid ha en plan for hver dag ? 🙂 er du en spontan person? Nelia er supersøt forresten!!

  1. Caroline

   Jeg liker å være strukturert å ha en plan over arbeidsoppgaver 🙂 Har blant annet en kalender i forbindelse med bloggen som strekker seg helt ut 2015. Men der er det jo da også mange hull som må fylles innen den tid 🙂 Men det hender vi er spontane inn i mellom.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *