my space

God morgen  Å, det er så koselig å ha sin egen, lille krok! Jeg får en så god følelse inni meg av å sitte her og jobbe, ny energi! Utrolig deilig. Nå må bare vitrineskapet vekk slik at desken kommer lenger bort, og bilder må opp på veggene. Jeg er på utkikk etter en skjenk med skapdører som ikke er så veldig bred. Den skal ikke være helt hvit, men gjerne hvit med drivved-overflate eller en i mørkt tre. Så.. Rop ut om dere har forslag! Jeg finner nemlig bare digre møbler når jeg søker og kikker. 

IMG_5851

IMG_5899

_______________________________________________________________________________________________________________

– favorittkoppen fra miss etoille – 

IMG_5912

Jeg har kickstartet uken med en løpetur etterfulgt av styrke på mage og rygg, og nå skal jeg avgårde til Oslo for et møte. Uken starter alltid med et brak, så da er jeg alltid så fornøyd når jeg faktisk klarer å komme meg opp og følge rutinene. Er det flere som er med? Og ja, nå har vi forresten bestilt oss ferietur til november. Herregud, jeg gleder meg til varme og sol! Må bare hamstre bikinier først, de fra i sommer er altfor store nå som ammingen er et endt kapittel 😉 

136 kommentarer

 1. Dette høres kanskje fryktelig rart ut, men jeg gleder meg til du skal pynte til jul, Caroline! Dere har det jo så fint, og du tar så koselige, stemningsfulle bilder! Ha en fin mandag 🙂

  1. Caroline

   Å, så koselig 😀 Det gleder virkelig jeg meg til også! Jul er jo favorittårstiden min, og så blir det ekstra stas å ha med Nelia på moroa nå som hun forstår så mye 🙂

   1. Jul er ikke akkurat en årstid da, men 😉

   2. Caroline

    Hahaha, DET har du helt rett i 😉 Høytid, skulle det jo stå :p

   3. Charlotte

    Du skulle nesten ha begynt med… Æh, hva heter det igjen? :p
    Jeg tror hvertfall du hadde tjent godt på å ta på deg oppdrag med å innrede hjemmet til noen! Jeg slenger meg på, gleder meg til å se hvor fint dere kommer til å få det <3 Vinteren er min yndlingsårstid, så jeg gleder meg til å se snøen falle, og pynte til jul med noen tips fra deg 🙂

 2. Hvor er skrivebordet fra? Lekkert 🙂

  1. Caroline

   Takk 😀 Det er fra TM Design 🙂

 3. I love the table! So pretty! (smiley with heart eyes) .. Have a great week beautiful 🙂

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

 4. Lite ammespørsmål her (ikke kritisk, bare interessert): hvorfor ammer du ikke lenger?
  Har hørt at det er veldig forskjellig hvor lenge mødre velger å amme, og at noen (ekstreme tilfeller, kanskje i usa) velger å amme til barna er 4år.. Så hvorfor har du gitt deg så tidlig?

  1. Caroline

   Jeg synes ikke det er tidlig å gi seg når barnet er 9 mnd. gammelt, og det ble til av seg selv. Hun spiste mindre og mindre melk, og tilslutt bet hun meg hver eneste gang – et sikkert tegn på at hun var klar for å gå videre 🙂

  2. Jeg synes det er uting å spørre om en slik personlig ting. Amming er en privatsak på lik linje med andre ting man ikke spørr andre mennesker om man ikke kjenner dem godt. Hvorfor noen gir seg med amming på ulike tidspunkt kan jeg ikke forstå at kan være av relevans for andre, du gjør ditt og andre gjør sitt. Om du ønsker å amme barnet til det er 4 så gjør du det.

   1. Emilie

    Litt uenig med deg. Det handler ikke nødvendigvis om å spørre i seg selv, men hvordan man spør. Her synes jeg Synne formulerte seg høflig og greit og Caroline gav et fint svar 🙂 Hun skriver jo selv at hun har sluttet å amme i innlegget. Hadde hun ment at temaet var for inngående og privat antar jeg at hun ikke hadde sagt noe om det.

 5. Amazing screensaver at the pc!
  Fabrizia – Cosa Mi Metto???

 6. Interio.no har mye fint

 7. n-a-m, den frokosten/snacksen så god ut! Gratulerer med ny arbeidskrok, utrolig kult skrivebord!! Hvor har dere bestilt tur?? Gled deg til sol og varme, var nettopp på solkysten av Spania selv, nydelig å bade, snorkle, spise is og nyte en forlenget sommer :p

  1. Caroline

   Å, så deilig! Jeg gleder meg nesten i stykker, jeg føler at sommerferien gikk for fort, og den ble ikke helt som forventet, så det skal bli så deilig 😀 Og så 2 uker! Himmel! Vi bestilte forresten til Spania 😀

   1. Hvorfor ble den ikke som forventet? Hvor i Spania?

   2. Caroline

    Det har jeg faktisk skrevet et helt innlegg om 😉 Vi hadde bare andre forvetninger, selv om turen var flott. Vi reiser til Gran Canaria 🙂

   3. Marthe

    Jeg skal også til gran canaria i november og vil gjerne at du viser hvilke bikinier du har funnet! Må på bikinijakt jeg også 🙂

   4. Caroline

    Skal på jakt selv 🙂

 8. Hei
  Er så mye fint på denne siden, ta en titt;).
  Lokalt er det også

 9. Lisbeth

  Gå inn på drivved.no, de lager etter mål, og er flinke :))

 10. Så deilig! 🙂 Hvor går turen hen? Tipper Mexico 😀

 11. På Bohus har de et stilig konsollbord med 3 skuffer som er hvit med brun/grålig treoverflate! Bør sjekkes ut!

 12. Så utrolig fin og lekker desk! Skal du bruke den stolen? Jeg leter etter en kul og god kontorstol nå, men finner ingenting. Tips?

  1. Caroline

   Ja, det er planen 🙂

 13. prøv nest.co.uk

 14. Caroline

  Hærlig med ny inspirasjon.
  Hvor er det fine vitrineskapet fra? Er på utkikk etter skap eller skjenk selv og finner ingenting som passer perfekt.

  1. Caroline

   Det er fra IKEA 🙂

 15. Så fin den lille kroken din ble! Jeg har så lyst til å rydde plass på skrivebordet mitt selv, men der er det fullt av sminke og å rydde bort det virker som et uendelig prosjekt, hehe.. Ha en fin mandag 😀

 16. Camilla

  Hei!

  Nova solo har masse fint, og sikkert noe i den stilen:-) Holder til i Larvik:-)

  Ha en fin dag!

 17. Når kommer intervjuet på vgtv?

 18. Så fint du har fått det

 19. I love the new desk set-up – and the desk itself is gorgeous! Love it!

  I’m also very jealous that you are off on holiday soon! I miss the sunshine! 🙁

  Love & Kisses,

  Vicki xoxo

 20. Sjekk ut https://www.drivved.no/
  De har mye fint.

 21. Michelle

  Herlig å starte dagen men en skikkelig økt ja! her er klokken 5.50 og er på vei ut dørene for ukens første økt! 😀 Så spennende med ferie i november da! Hvor i verden skal dere?
  Lykke til på møte i Oslo og ha en fortsatt strålende mandag fine deg <3

  1. Caroline

   Flinke du! Så deilig 🙂 Vi skal til Gran Canaria 🙂

   1. Marita

    Herlig på Gran Canaria!! 🙂 Hvor skal dere da?

   2. Caroline

    Costa Meloneras ser det ut til 🙂

   3. Der er hvertfall masse lekre hotell å velge mellom! Litt for dyrt for min lommebok desverre, men Lopesan Villa del Conde ser helt utrolig ut! Har ikke bodd der, men vært i spa avdelingen, helt fantastisk!

 22. Cathrine

  Hei Caroline!!

  Har faktisk flere ganger tenkt at jeg synes vitrine skapet deres er så fint. Er det fra IKEA? Og er det med belysning? Ønsker deg en fin dag og tusen takk for mye fin inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   Ja, fra IKEA 🙂 Uten belysning 🙂 Ha en kjempefin dag du også 🙂

   1. Jeg har det samme, men med belysning. De selger spotter beregnet for å feste i vitrineskap på ikea. Det er veldig fint med to spotter i hver hylle!

   2. Cathrine

    Tusen takk for svar fra begge 🙂

 23. Jeg bare lurer på hvor du ser etter møbler på nett?:-)

  1. Caroline

   TM Design, rmnorge pluss google 🙂

 24. Superfint skrivbord verkligen! Kan man köpa TM design möbler via nätet eller måste man köpa det i butik? Jag bor nämligen i Stockholm…

  Kram och tack för en extremt fin och inspirerande blogg! 🙂

  sofienordberg.se

  1. Caroline

   De tar bestilling per epost 🙂

 25. Gunnhild

  Jeg har selv noen møbler i Cornwallserien, og den er i den stilen du beskriver.
  Du kan jo Google for å ta en titt…:-)

 26. Har lest bloggen din siden du ble gravid. Har en gutt som er et par dager eldre enn nelia. Hvordan får du tid til alt? Eg bruker store deler av dagen til og rydde /vaske hus/klær/lage middag /lunsj og frokost. Så helt imponert hvordan du får tid til alt.

  1. Caroline

   Vi er jo to om det, og Lars-Kristian er en del hjemme 🙂 Også har vi vaskehjelp, så den delen slipper jeg.

   1. Angelina

    Kan jeg spørre om hvor ofte vaskehjelpen er hos dere? Vi skal ha det, og kommer sannsynligvis til å starte med annenhver uke. Men jeg tenker at det kanskje er litt sjelden, dvs at man uansett må rundt med støvklut og greier selv :-S

   2. Vaskehjelp når du er hjemmeværende og når LK er ganske mye hjemme? Latskap på sitt verste!!!

   3. Caroline

    Jeg er ikke hjemmeværende, og Lars-Kristian jobber, studerer eller er med Nelia når han er hjemme.

   4. Svært sjelden jeg kommenterer her, men å kalle det latskap å ha vaskehjelp? Hadde jeg hatt råd hadde jeg valgt vaskehjelp på flekken! At noen velger å prioritere tiden de har utenom jobb til å være med familien og barnet sitt istedet for å stå over moppen må da være deres valg! Har man råd applauderer jeg det valget, å kaste bort småbarnstiden fordi man stresser rundt med gulvkluten selv er bare idiotisk når man kan velge noe annet. Uavhengig av hvor mye man er hjemme.

   5. Caroline

    Jeg hadde skjønt det om man lå på sofaen i stedet for å vaske, men for oss handler det om å kjøpe seg tid til å gjøre ting som er viktigere 🙂

 27. Så deilig med ferie i november! Alltid godt å komme til varmere strøk når det er kaldt hjemme. Jeg har en sønn på Nelia sin alder og kjenner til bikini situasjonen. Si gjerne ifra hvor du finner fine bikinier nå 🙂 Ha en fin dag!!

 28. Elisabeth

  Hei. Så fint det ble! Jeg har lett etter den koppen på nettet, men jeg finner den ikke. Jeg tror det er fordi det er dn gammel kolleksjon. Er det lenge siden du kjøpte den? Hvor i tilfellet? Jeg elsker de koppene! Mvh Elisabeth

  1. Caroline

   Det kan nok være årsaken :/ Jeg kjøpte den i en interiørbutikk som er lagt ned 🙁 Er vel ca 2 år siden.

 29. Velkommen til de flate puppers klubb 😉 det føles hvertfall sånn når man har ammet og man ikke gjør det lenger.

 30. Hei Caroline! Jeg er en jente på 22 år som i lengre tid nå har prøvd å gå ned litt i vekt. Ingen «lav-kallori» dietter har funket for meg ettersom jeg er såpass glad i mat og synes «sulthetsfølelse» er så vond (som jeg går rundt med nesten konstant hvis jeg skal prøve å leve på litt mager kost). Det er veldig viktig for meg å gjøre dette riktig, ikke minst finne en måte som passer for meg. Jeg har lest en del og tenkte kanskje å prøve å legge om kostholdet mitt til lavkarbo. Jeg skjønner jeg er nødt ti å lese meg opp en del for det virker som det er vanvittig mye å sette seg inn i. Likevel tenkte jeg bare å stille deg et par spørsmål. Hvor mye (lite?) skal man spise for å faktisk gå ned i vekt med lavkarbo? Å telle kallorier blir vel litt feil ettersom maten man spiser inneholder en del fett? Det er jo mange som spiser lavkrabo, men ikke går ned i vekt. Hvis du ikke kan svare på dette, vet du noen jeg eventuelt kunne spurt? Hadde vært supert med svar, enten her eller på mail 🙂 dersom du hadde skrevet om dette på bloggen hadde det vel blitt helt baluba i kommentarfeltet 🙂

  1. Caroline

   Uansett om du spiser lavkarbo eller lavkalori, så må du spise mindre kalorier enn du forbruker for å gå ned i vekt. Men det mange opplever med lavkarbo, og som man også ser i studier, er at man automatisk inntar færre kalorier enn hva man ellers gjør. Så lenge du ligger høyt nok på protein og fett, vil det kunne fungere å bare spise deg passe mett ca 3 ganger pr. dag. Ikke tell kalorier eller lignende, men bare kjenn på metthetsfølelsen, og ikke spis deg stapp mett. Et anent tips kan være å kutte ut alle flytende kalorier, de metter som regel veldig dårlig.

   1. Støtter det Caroline sier her, men kan legge til litt hva jeg selv har opplevd. Jeg har ikke vært ut etter å legge om kostholdet, men var rett og slett lei av den maten jeg laget og søkte inspirasjon fra Caroline. Etter at jeg begynte å lage mat etter hennes oppskrifter har jeg gått ned litt i vekt, (trener 2-4 ganger i uken og spiser meg mett) men det beste er at kroppen min har det mye bedre, jeg har veldig lite søtsug og jeg var en stor godterimoms, magen har det bedre og jeg føler meg mer stabilt mett hele dagen. Det er i alle fall verdt å prøve og maten du legger ut Caroline smaker jo bare fantastisk, skulle gjerne hatt mer av det 🙂

 31. Har intervjuet med deg kommet ut enda?

  1. Caroline

   Nei, det kommer ila. denne uken tror jeg 🙂

 32. Hei. Jeg vet om en som lager slike drivved-møbler 🙂 Kenneth Ølmheim: https://instagram.com/p/r5MFDBRZPH/

  1. Caroline

   Kult, takk 😀

 33. Så koselig arbeidskrok du har fått deg!
  Jeg skal på ferie nå i oktober og må også hamstre nye bikinier etter endt amming! Veslesnuppa ville ikke mer etter 10 måneder. 🙁 Når sluttet Nelia?

  1. Caroline

   Hun ble 9 måneder da jeg føler at begge synes det var på tide å slutte 😉 Hun BET meg :O Og begynte å bli urolig med mindre det var på morgen. . men da tygde hun, så :p

   1. Huff, ja biting var det mye av hos oss den siste tiden også! Mot slutten måtte vi inn på ett mørkt rom for å få til ammingen. Bare styr for mor og barn 😉

 34. Hvor går ferden denne gang? : D

  1. Caroline

   Gran Canaria 😉 Vi ville så gjerne til Mexico, mens innser at det blir fryktelig lang flytur for Nelia :/

   1. Ja det kan være litt vanskelig med langdistanse i den alderen. For min 2 år gamle datter er 3,5 timer det absolutt lengste hun klarer å være i ro på fly. Lengre enn det hadde aldri hun, oss eller medpassasjer klart å takle. Hun vil bare klatre, løpe og ikke være i ro spesielt lenge. Håper det går seg til .. iPad med tegnefilm hjelper bittelitt.

   2. Caroline

    Håper det går fint til Spania i hvert fall, det gikk veldig fint i sommer, men nå har hun jo blitt eldre 😉 Vi får gå litt i midtgangen og se på tegnefilm og underholde, tipper vi kommer til å bli ganske kjørt 😉

   3. marita

    Anbefaler ikke å gå i midtgangen. Begynner du først med det er alt håp ute. Prøv å underholde henne i setet sitt istedenfor. Spør hvilken som helst flyvertinne så sier de helt sikkert det samme. Og ikke minst alle andre passasjerer…

   4. Det er ikke noe problem å fly med barn. Jeg har 3, på hhv 7, 4 og 7mnd. Har flydd med alle utallige ganger helt fra de var bare noen uker. Ingen problem. De har vært så flinke hver gang. Bare ha med litt overraskelser i vesken, og en ipad kanskje, hvis hun liker det. Også er som regel folkene i setet bak veldi interresante, hehe…

 35. Hvorfor har du allerede sluttet med å amme? Nelia er jo ikke ett år gammel enda.. Det er anbefalt å amme helt frem til barnet er 1-2 år.

  1. Caroline

   Hun begynte å bite meg, og var ikke særlig interessert lenger, så jeg føler egentlig at vi var enige om at det var nok begge to 🙂 Jeg synes 9 mnd. er en passende alder, og er fornøyd med å ha ammet såpass lenge 🙂 Det anbefales å fullamme til 6 mnd., og det gjorde jeg 🙂 Etter dette er det opp til mor og barn, det er flott å fortsette frem til 1 år, men det hadde aldri gått her 😉

   1. Imponert over kor fint du klare å svare på slike tilbakemeldinger. Amming er noe personlig og alle kjenner seg selv best og barnet sitt, og vet dermed best når nok er nok. Slike ting kan ikke standardiseres.

   2. Caroline

    Tusen takk 🙂 Jeg er helt enig, det finnes ingen fasit, men det er selvfølgelig fint at vi har anbefalinger å forholde oss til 🙂

   3. Akkurat det med amming er så individuelt føler jeg, og egentlig en privatsak også 🙂 Selv fikk jeg ikke ammet lenger enn til 3-4mnds-alder, pga jeg mistet melka, men jeg tenkte i utgangspunktet å gi meg mellom 8-10 mnd. Hver sitt 🙂

   4. Marita

    Syns faktisk det er litt ufølsomt å kommentere andres valg ift amming! Mange sliter med amming og må kanskje slutte før de egentlig ønsker.. Så dette kan være et sårt og sensitivt tema! Folk bør tenke seg om før de stiller spørsmål om amming. 9 mnd er ikke tidlig å slutte heller, og enhver mor tar det valget ift amming og ammeslutt som er best for barnet sitt og seg selv.

   5. Helt enig med deg på dette, Caroline. Mor og barn finner nok best utav dette selv. Sluttet å amme sønnen min da han var på samme alder som Nelia, han bet og skulle styre med alt mulig annet. Så da gikk vi over til morsmelkerstatning på flaske, som han kunne sitte lenge å kose seg med:)

 36. Sjekk ut danske kristensen&kristensen, de skreddersyr alt i forhold til strørrelse og farge. Føres av blant annet Møbelringen på Alnabru. Det er også er den eneste møbelbutikken jeg har sett som tar inn møbler fra asiades (leverandøren til TM design) , men selger de til en billigere penge 🙂 Et lite tips…

  1. Caroline

   Er det sant? TUSEN takk! Det skal jeg sjekke 🙂

 37. lurte på hvilke øvelser du bruker å gjøre når du trener rygg hjemme?

  Ha en super dag

  1. Caroline

   e klassiske som du alltid gjør i mage- og ryggtimene på treningssenter 🙂 Vanskelig å forklare, men du ligger på magen og hever brystpartiet blant annet 🙂

   1. Er det mageliggende rygghev du tenker på her? 🙂

   2. Caroline

    Sikkert 😀

 38. Gratulerer med et fantastisk møbel 🙂 Sååå lekkert! Ha en finfin dag videre Lady C 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, fina 😀

 39. Sååå fint det ble,skal du selge vitrineskapet?og foresten når sluttet du å amme Nelia?

  1. Caroline

   Jeg sluttet da hun var 9 mnd. gammel, ganske nøyaktig 🙂 Jeg evt ikke om det er verdt å selge, da tror jeg heller det blir å gi bort 😉

   1. helene

    kan du gi det bort til meg? Er fast leser. Kan hente 🙂

   2. Caroline

    Det kan hende, men vi er ikke klar til å gi det bort før vi har fått noe nytt 🙂

 40. https://www.bohus.no/stue/oppbevaring/skap-og-skjenk/signature-800-skjenk/
  – denne kan du jo spikre på noen planker å olje inn i drivvedolje ellernoe? og bytte knotter for å få den litt finere =)
  Se DIY til Speiltvillingenes mamma 🙂

  1. Caroline

   Takk for så fine innspill 😀 Skal høre hva mannen tenker også 🙂

   Klem!

   1. Madeleine

    Kan virkelig anbefale å sjekke ut bloggen til speiltvillingene DIY hbis du vil ha noe i den stilen du beskrev 🙂 Hun er kjempe flink til å lage ting og beskrive å forklare hvordan hun gjør det! 😉

   2. Caroline

    Hun er kjempeflink 🙂

 41. Caroline

  Ååå, så godt å ha deg tilbake i det vanlige! Gøy å se deg under andre omstendigheter, men jeg merket at jeg ble litt stresset «med deg» av kjøret du har vært igjennom når jeg har lest bloggen. Mye av grunnen til at du har så mange faste lesere, tror jeg er at du inspirerer, motiverer og skaper en slags behagelig, nydelig og positiv hverdagsfølelse hos alle og enhver. Jeg tror også at folk tar deg inn i varmen, fordi man merker at du vil leserne dines beste, på ekte. Det skinner gjennom bloggen. Så stå på, Caroline!! Godt å ha deg tilbake 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, Caroline! Nå ble jeg glad for så fine ord 🙂 Du er god! Glad for at sånne som deg leser bloggen min, det gir meg så innmari mye mer energi og kreativitet til å fortsette i det uendelige 🙂

   Klem 🙂

  2. Charlotte

   Slenger meg på! 🙂 I fjor døde både mammaen min og valpen min, og da var du god å ha <3 Gikk inn hit for å se og lese, og det hjalp meg mye. Jeg vet det til tider er en del negative kommentarer, og da er det vanskelig å huske på at du har oss gode i bakgrunnen. Jeg er ganske sikker på at vi gode som bare vil deg vel, er i flertall! Gud, så glad jeg er i deg Caroline, du gjør virkelig hverdagen min bedre 🙂

   1. Caroline

    Uff, så leit 🙁 Men veldig glad jeg kunne oppmuntre deg den tiden :/

 42. Ah den desken er så nydelig! Er det en stol/lounge stol du har ved siden av? Den så superdeilig ut! Kan vi kanskje få se et bilde av den..? 🙂

  1. Caroline

   Tenker du på den til venstre i bildet? Det er en daybed 😀 Kommer bilder av alt i sin helhet når jeg føler ting er ferdig 🙂

 43. Marianne

  Tror Home & Cottage har noe lignende som det du er på utkikk etter 🙂

 44. Her er et annet forslag til til møbel som kanskje hadde passet inn!

  https://www.bohus.no/produkter/oppbevaring/skap-og-skjenk/viktoria-skjenk/

 45. Gleder meg til å se bilder når det blir ferdig hos dere! Ser ut som det kommer til å bli superstilig 😀

 46. Great interior:)
  Please – have a look in here – rofra.pl – all RAL colours and finishing are available:)

 47. Benedicte

  Jeg sluttet også å amme min da mini var 9 mnd. Så du er ikke den eneste om det. 🙂

 48. Kjempefin arbeidskrok!

 49. Sjekk fru Blom design https://www.frublomdesign.no/velkommen%21.html
  Veldig flinke!

 50. Det der er jo perfekt krok for kule hyller i og med at du skal ha det som arbeidshjørne. En skjenk der og du vil knapt få ut skuffene/få opp skapdører, bare min subjektive mening 🙂 Nydelig arbeidsbord da.

 51. Å så fint, du inspirerer meg virkelig i hverdagen 🙂 Du er så pen..
  hva er det som er oppi koppen (frokosten)??

 52. Lena Nyland

  Nå forstår jeg veldig godt hvorfor du har sluttet å amme! 🙂 Syns det er fantastisk at du er så flink til å svare på kommentarer Caroline 🙂

 53. Bare lurer på; hvordan lager du den yogi teen din som er sjokolade smak? 🙂 frister meg sånn, tenkte å kjøpe den selv!

 54. Hei, sjekk ut Victoria fra Ygg&Lyng…..den har «bling knotter»….den er sååå fiiin 🙂

 55. Christine

  Den skjenken var jo råkul, litt utenom det vanlige. Er du foresten sponset av TM design?

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? Nei, er ikke sponset.

 56. Må jo bare nevne Speiltvillingene her, hun lager jo masse fint med nettopp drivved-overflate.

  https://speiltvillingene.blogg.no/1409911011_ikea_gjennbruk.html

  Masse inspirasjon å hente der, og er du heldig tar hun kanskje en bestilling 😉 😀

  Det er så gøy at du skal ha litt nytt hjemme! Siden vi er så heldige å få følge med på nettopp dette, får vi jo masse inspirasjon til å gjøre om på ting i vår egen heim også. Stå på <3 Klem

 57. jeg slutta også å amme 8-9 mnd. Begynte og bite og puppene ble mindre og følte at det var nok. Ja, vær stolt av at du har amma så lenge som du har 🙂

 58. Heisann:)
  Jeg sitter og leser kommentarene her og vil bare si at jeg støtter deg når det gjelder din avgjørelse når det gjelder ammingen. Du må også vite at jeg ser opp til deg for at du klarer å være så trygg på deg selv og dine valg, dette er noe jeg beundrer veldig!:)
  Jeg har selv en sønn som er en mnd eldre enn nelia, og en storebror på 3. Ammingen for meg har vært en utfordring med begge to, men minstemann klarte jeg å delamme i 9 mnd og det er jeg veldig stolt over! Det er ikke like lett for alle og hadde noen slengt en sårende kommentar til meg om dette temaet hadde jeg nok slitt…
  Så jeg synes du er en sterk person! Ville bare si det:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂 9 mnd er jo veldig bra, mye lengre enn mange klarer.

 59. I det eg leste det du skreiv om ammingen, tenkte eg at dette kommer til å bli kommentert… Og jammen hadde eg rett 🙂 Å amme til barnet er 9 mnd vil eg påstå å sei er ein flott innsats 🙂 Men når det er sagt, så blir det mennesker av flaskebarn også 🙂

 60. Katrine

  Det er jo fantastisk at du fikk ammet så lenge iom at du har hatt det periodevis travelt og vært litt borte fra Nelia i perioder. Jeg slet så med ammingen de første månedene og måtte ty til NAN til flere måltider (fortvilet). Rundt 8 mnd startet bitingen, og vi kom oss over den også. Pr i dag ammer vi flere ganger om dagen – 18 mnd senere, og det er jeg stolt av:)
  WHO anbefaler å amme til 2 år.

 61. Hei! Hvor er tøflene fra? Så suuupergode ut 🙂 Ha en fin dag!

 62. Bikini frå ifjor da? For gamle? Greit at du har penger men fyyyy for en overforbruk!!!

  1. Caroline

   De har jeg ikke lenger 🙂

 63. Kjære alle mødre som kritiserer det med amming. Ikke alle har melk til de er over 1 år.. Hvorfor skal man stri vettet av seg om det ikke fungerer. Har ei søster og svigerinne som har til sammen 4 barn. Ingen av de har hatt noe særlig melk til barna. Men de er 4 staute karer i dag

 64. Jeg vet ikke helt hva du tenker på, men denne synes jeg er såå fin: https://www.novasolo.no/products/chateau-152-x-88 :):) Så herlig at du er tilbake for fult på bloggen=)

 65. HVOR er det kule skrivebordet fra? Herregud, elsket det!

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 66. Hvor er koppen fra? Har lett og lett etter servise fra miss etoile, men finner ingenting på nettet 🙁

  1. Caroline

   Jeg kjøpte det på en interiørbutikk i Skien som nå er nedlagt 🙁

   1. Ok 🙂 tusen takk for svar <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *