mid season sale: nelly.com

annonselenker

Nå er det helt sinnsyke priser hos nelly.com med koden NLYVIPFOTBALLFRUE! Denne gir tilgang til deres største og rimeligste salg noensinne, og du har tilgang fra klokken 10 i dag, mens alle andre får tilgang først på tirsdag, så her er det første mann til mølla! Men ikke gå helt bananas bare fordi det er salg, tenk over tiden vi går i møte og forsøk å handle ting relatert til den. For eksepmel jakker, boots, pumps og kjoler til partysesongen. Her er et utvalg av mine favoritter fra salget, klikk deg inn HER for å sjekke ut resten. 

diverse salg

1. her 2. her 3. her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her 10. her 11. her 12. her 13. her 14. her 15. her 16. her 17. her 18. her 19. her 20. her 21. her 

_______________________________________________________________________________________________________________

Nettshopping må jo være den perfekte aktivitet på en dag som denne? Her bøtter det i hvert fall ned, så jeg vet hva jeg skal gjøre frem til joggeskoene kaller 🙂 Happy shopping! 

31 kommentarer

 1. Det er masse fine klær der, men jeg mister helt motivasjonen når jeg skal finne noe..Er gravid nå og jeg finner ingenting fint noe steder. Noen tips?
  🙂
  Kine

 2. I love Nelly 🙂 Thanks for the wonderful tips!
  xx from Bavaria/Germany, Rena International giveaway: Top form by the reasons of problems
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Må man betale toll og/eller frakt? Håper dere får en fin søndag, på tross av dette høstværet! 🙂

  1. Caroline

   Frakt kan komme i tillegg, det spørs hvor mye du bestiller. Men det får du opp før du legger ordren 🙂

   Fin søndag til deg også <3

   1. Tusen takk for kjapt svar 🙂

 4. Er ikke dette «eksklusive»salget akkurat det samne som f.eks nettenestea også reklamerer for?

 5. Hei Caroline. Håper du vil hjelpe meg å dele dette innlegget på bloggen eller facebook ♥ https://feelgoodbyemma.com/2014/10/12/min-egen-rosa-sloyfe-kampanje-%E2%99%A5/

 6. Therese

  Hei, takk for gode tips! Jeg har brukt morgenen på å se på klær, det er så mye fint! Jeg tenkte jeg skulle trykke noen av dem hjem, men jeg får ikke koden til å fungere? Man skriver den inn i «Rabattkode», sant? Kanskje er det jeg som gjør noe feil?
  Ha en fortsatt fin dag! 🙂

  1. Caroline

   Nei, koden taster du bare for å få tilgang til salget. Det er ingen rabattkode 🙂 Har du kommet deg inn på salgssiden, så har du kommet deg forbi det stedet hvor du taster inn koden.

   1. Therese

    Aha, nå funker det! Takk skal du ha 🙂

 7. Du har ikke tilfeldigvis kode for herrene også da? 😀

  1. Caroline

   Du kan bruke samme kode 🙂

 8. Det passer perfekt med salg nå, men jeg får ikke koden til å fungere… Wæææ, er det noe jeg gjør feil? Skulle det ikke funket å plotte koden inn i feltet med «gavekort eller rabattkode»?
  Håper dere nyter ukens siste dag 🙂

  1. Caroline

   Koden er bare for å få tilgang til salget :O Har du tilgang til salget, er du allerede forbi stedet hvor du taster inn koden.

   1. Kanskje det er fordi man trykker seg inn, via lenkene du har lagt ut? 🙂

   2. Caroline

    Det kan nok være årsaken 🙂 Bruk heller linken til selve salget.

   3. Ååå tusen takk Caroline 🙂 Nå funket det.

 9. hurra!
  Da har jeg kjøpt kjolen på bilde nr. 5, et skjørt, et par sandaler, og de søteste hårstrikker fra M by MJ 😀 takk for koden!! <3 god søndag til deg og dine 🙂

 10. Jeg får heller ikke koden til å fungere slik at jeg kommer meg inn på salget…

  1. Caroline

   Koden fungerer helt fint, jeg har brukt den selv 🙂 Hvilken feilmelding får du?

 11. Hei! Siden du laget fototips (som hjalp utrolig godt) så lurte jeg på om du kunne lage photoshop tips? 😀

 12. Vad otroligt duktiga Nelly är på att använda stora bloggare. Det måste de tjäna så mkt på! Bra val av dig också och ska kolla in kläderna.

  Idag har lag ut bilder på min bröllopsklänning på http://www.modevarlden.se och en viss kändis hade tydligen samma smak!

  Kram Johanna

 13. Caroline S

  Vet du når intervjuet med VGTV kommer? Gleder meg veldig til å se i hvert fall 🙂

 14. Åh, veldig mye fint! 🙂

 15. Å neeei, slike innlegg får det til å svi i lommeboka. hihi. Sååå mye fint! :O Tror virkelig jeg må ta en titt innom og klikke hjem et par plagg (selv om jeg ikke burde…) Jaja, pyttsann 😀 Haha! Salg er så gøy! Har bare en tendens til å ta litt av på innkjøps-fronten :p hehe

  1. Caroline

   Sorry :O

 16. hei, du har ikke noe peiling på hvor jeg kan finne en av de svarthvite bodycon kjolene? Jeg så Kate Winslet hadde en stella mccartney kjole som ga henne skikkelig fin timeglass form. Jeg vil gjerne ha en billig kjole, men som har samme effekt. Vet du om noe?

  utrolig fin blogg 🙂

  1. Caroline

   Kouture har mange fine bodyconkjoler, det samme her lipsy, sjekk miinto.com 🙂

   1. Tusen takk!

 17. Hei! Takk for at du har en så åpen og motiverende blogg! Jeg har bestilt meg to av kjolene du fremhevet! Gleder meg til å bruke på julebord og andre festligheter fremover. Men det har ikke kommer noe henteseddel og det er vanskelig å få svar fra Nelly. Du som handler en del der – har du et Tlf. nr til de? Vet du ikke jobber for hverken Nelly eller kundeservice, men ville bare høre med deg. Hilsen Helene

  1. Caroline

   Så rart, det burde jo kommet 🙁 Om det er noen trøst så har ikke jeg fått min bestilling heller. Jeg har ikke noe telefonnummer, men de pleier å være raske på kundeservice 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *