homeland

Okei, så har vi funnet en erstatter for Dexter – Homeland er så bra! Det handler om CIA-agenten Carrie Mathison jobber ved CIAs antiterror senter i Virginia. Hun har selv vært i Irak hvor hun ble advart av en fengslet terrorist på dødscelle at en amerikansk krigsfange har blitt snudd av al-Qaida. Samtidig redder amerikanske styrker Nicholas Brody fra fangenskap hos terroristen Abu Nazir. Brody er en amerikansk marinesoldat som har vært erklært død siden en militæraksjon 2003 i Irak, og nå mistenker Carrie at han er den amerikanske krigsfangen som hun ble informert om. Ettersom både staten og hennes overordnede i CIA anser Brody som en krigshelt, innser hun at det vil være umulig å overbevise sjefen hennes om å plassere Brody under overvåking, så Carrie går til den eneste personen hun kan stole på, hennes kollega Saul Berenson. Vi følger de to og deres arbeid for å forhindre et nytt terrorangrep på amerikansk jord. Veldig, veldig spennende! Så dersom du har sett både Breaking Bad og Dexter, synes jeg Homeland burde være en god nummer 3, vi er i hvert fall hekta 😉 

IMG_5615

Vi har forresten flyttet bordet vi hadde i kaffekroken vår på stuen inn til kjøkkenet. Jeg synes det ble så koselig! Tenkte å vise dere flere bilder i dagslys neste gang. Vi bruker alltid spisestuen uansett, og kjøkkenbordet vårt har blitt utrolig godt brukt som alt annet enn spisesplass, men heller som en arbeidsplass de siste 3 årene, så det var utrolig deilig å få det ut. Rakk også å lage nå granola i kveld, så nå gleder jeg meg til frokost i morgen tidlig! 

mysli

Men først: Homeland og sushi! 

68 kommentarer

 1. Har du noe oppskrift på granola? 🙂

  1. Caroline

   Kommer senere i uken 🙂

   1. Er granola lavkarbo?:)

   2. Caroline

    Det kan det absolutt være 🙂

 2. Gry Myrvold

  Homeland 2 ord: imponerende spennende
  Er ferdig med serien så spennende

 3. Caroline S

  Homeland er så bra. Også så fantastisk spennende det er.. !! Bare å glede seg til resten 🙂

 4. Susanne

  Homeland er kjempebra! Ble litt skuffet over tredje sesong, men av det lille jeg har sett av sesong fire virker det som om det tar seg opp igjen 🙂 Jeg har nettopp begynt å se på Dexter, og jeg tror faktisk det er min nye favorittserie! Er bare halvveis i sesong tre, så har heldigvis mye igjen. Breaking Bad var jeg aldri noen fan av faktisk… Etter Homeland burde dere se Suits eller Sons of Anarchy hvis dere ikke har sett de, kjempegode serier begge to!

 5. Dere bør heller se serien Homeland er basert på, israelske Hatufim. Den er såå mye bedre (og mer troverdig) enn Homeland! 🙂

 6. I also watch Homeland,is awesome!!!!

 7. Smaken er som baken, men dette bordet er da altfor stort og klumpete for disse to stolene! Stolene er jo så fine, men drukner helt sammen med den doningen av et bord! Forøvrig har jeg samme erfaring som deg, kjøkkenbord har man liksom ikke bruk for lenger! Litt rart hvordan ting kommer og går!

  1. Jeg digger dette bordet, og synes det både stolene og bordet kommer godt fram sammen. Det er kontraster som får fram ting. Mange i dag som på død og liv skal ha så små bord at du knapt får plass til en kaffekopp.

   1. Caroline

    Stolene er store, og jeg synes de går veldig bra med bordet 🙂 Men det er jo smak og behag, lov å være uenig.

 8. Homeland er veldig bra! Har dere sett house og cards? Den er et must:)

  1. Caroline

   Nei, men kanskje vi ser den når vi er ferdig med Homeland 🙂

   1. Hadde også tenkt å tipse om House of Cards. Så denne før vi begynte på Homeland, og den er absolutt å anbefale.
    Det er lenge siden jeg har blitt så fenget av serier, så Netflix imponerer med egen produksjon 😀

 9. Kan du vise oppskriften på granolla?

  1. Caroline

   Ja, det kommer 🙂

 10. Hei, vet dette ikke passer helt inn i innlegget. jeg bare lurte på om du kunne skrive litt om utdanningen din, og hvordan det var å være student? hadde du et studiemiljø du trivdes i osv? hvorfor har du ikke valgt å gå på universitet fremfor nkf (om jeg ikke tar feil?) du som er så flink til å skrive kunne jo valgt journalistikk på universitetsnivå, for å ha en bunnsolid utdanning til den dagen du eventuelt velger å slutte å blogge. nå er du jo blitt såpass profilert at det kanskje ikke trengs, men ville det ikke føles litt trygt å vite at en har 3 /5 år utdanning som gjør at ingen kan ha noe å si på utdanningsnivået ditt i eventuelt fremtiden? ønsker å høre dine tanker rundt dette, når du har en ektemann som studerer ved siden av fotballen 🙂

  1. Caroline

   Kommer nok ikke til å skrive et innlegg om det, man kan jo svare deg her 🙂 Jeg trivdes kjempegodt, og hadde fine år på NKF. Jeg kom inn på universtitet, men ikke i Oslo, noe som innebar å flytte. Jeg var ikke klar for det, og valgte da heller NKF 🙂 Om jeg kunne valgt, så hadde jeg jo selvsagt valgt en journalistutdannelse på universitet fremfor NKF, men nivået på NKF er uansett veldig bra 🙂

   Det blir jo litt det samme som med Lars-Kristian. Han har ikke mulighet til å ta det på heltid, eller på universitet, pga. fotballen. Da blir det privatskole og deltid 🙂

 11. Charlotte

  For ett nydelig, koselig og avslappa bilde av deg <3 Nå har jeg hatt en slitsom helg, så nå var det deilig å endelig få litt etterlengtet Caroline tilskudd 🙂 Håper den kommende uka di blir fin! Og takk for alle tips du kommer med, til onsdag skal jeg gjøre ett av de – sette på vippeextensions 🙂

 12. Hei:-)
  Hvordan lager du din granola? Noen gode tips for å få den både crunchy og digg?!

  1. Caroline

   Kommer oppskrift 🙂

 13. Hei! Ville bare inn og takke deg for den du er, og måten du tar vare på leserne dine. Du svarer på spørsmål, er saklig og reflektert så langt det lar seg gjøre, og fremstår veldig sympatisk. Jeg får en god følelse av bloggen din, virkelig!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Skulle bare mangle at jeg tar vare på dere 🙂

 14. Caroline

  Hei :):) ville bare spørre deg om det som har stått om i VG nå, ang Sophie Elise sin kjæreste sitt utsagn om at jenter på over 50 kg ikke burde være på strada, det var vell et PR stunt som sophie skriver i sitt siste blogginnlegg, men hva tenker du om dette og det å få oppmerksomhet rundt bloggen sin? Hun har jo også skrevet at hun legger hu lettkledde bilder av samme grunn. Sophie og du går jo to helt forskjellige retninger på bloggfronten og med å markedsføre dere selv, hadde vært interessant med dine tanker rundt det 🙂

 15. Hei Caroline 🙂 Du har en kjempefin blogg og lurte på hvordan lager man granola

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Kommer oppskrift.

 16. Caroline

  Takk for tips 🙂

  1. Anbefaler serien The Americans! Kjempespennende 🙂 handler om russiske spioner i USA under den kalde krigen, med Keri Russell (hvis du husker henne?) i hovedrollen. Veldig fengende serie.

 17. Homeland er kjempe bra! Er i sesong 2 to nå, serien har på en måte alt 🙂

  1. Nei, var visst kommet til sesong 3. Sånn går det når man ser det på netflix 😉

 18. Hei! Tatt litt ut av tema; jeg lurer på om du har noen meninger om Sophie Elises og kjæresten hennes, Robin, sitt nyeste PR-stunt. Det er vel i hovedsak hans stunt og utsagn, men hva tenker du om at hun åpenlyst går ut på sin egen blogg og forsvarer hans utsagn, og i tillegg snakker om å «vinne tilbake» lesere med innlegg om dyrevern og mobbing? Jeg tenker at hun går jo faktisk åpenlyst ut og forsvarer mobbing. Jeg vet jo at du tidligere har hatt innlegg på bloggen din, og jeg har tidligere satt veldig pris på å lese dine meninger og tanker om det. Jeg ser på deg som et reflektert menneske med gode meninger, og synes derfor det hadde vært interessant å lese dine meninger og tanker om dette(eller også gjerne Lars-Kristian sine, som jeg også anser som veldig reflektert).

  Ha en fin uke:-)

  1. …Tidligere har hatt innlegg OM MOBBING på bloggen din, skulle det selvsagt stå 🙂 Har du/dere valgt å ikke kommentere denne saken? Ser det er noen flere kommentarer om dette temaet som ikke har blitt besvart, så det hadde bare vært greit å vite så slipper jeg å lete meg fram til min kommentar mer for å se om du har svart 🙂

   1. Caroline

    Det er ikke Sophie Elise sin feil at kjæresten hennes sier ting han ikke burde, det er min kommentar 🙂

 19. Hei! Har du sett Prison Break da? Det er jo en gammel serie, men veeldig bra. Min favoritt før Dexter.

  1. Caroline

   Sett neeesten alt 🙂 Tror vi ga oss etter nest siste sesong, da begynte det å bli dårlig :/

   1. Ja, men så blir det til gjengjeld ufattelig bra i siste sesong! Ikke som første sesong selvsagt, for akkurat det er det umulig å slå

   2. Ikke sant?
    Fulgte først serien når den gikk på TV når den først kom ut, og falt av nettopp på slutten av nest siste sesong. Ble litt lei av at komplottet aldri tok slutt. Men børstet støv av serien og så hele fra start igjen (like spennende dom første gang) og til slutt. Og det er virkelig den beste serien!

   3. Caroline

    Første sesongen er utrolig bra, kanskje det beste innen serier 🙂

 20. Synes også at Homeland er veldig bra! Har sett alle sesongene og følger nå med på tirsdager på tv2 på den nyeste sesongen.

 21. Fin sammensetting av bord og stoler! Hvor har du kjøpt brettet som står på bordet? Er på utkikk etter noe lignende men finner ingen butikker som har 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er fra sia 🙂 Kjøpte det på Nordby i Sverige for noen år tilbake :/

 22. Jeg begynte å se homeland i går kveld, lover veldig bra!

 23. Gossip girl, greys anatomi, One tree hil og ikke minst frustrerte fruer, anbefales sterkt <333

 24. Du MÅÅÅÅ se the killing på netflix dere kommer til å digge den den er min absolutte favoritt sammen med Homeland 🙂 se den etterpå lover dere blir hektet 🙂

 25. Hjemmelaget granola ser så godt ut. Må visst prøve å lage det en dag ^_^

 26. Hva synes du om avslutningen på Dexter? Jeg og kjæresten begynte på serien i sommer, og ble ferdig for noen uker siden. Vi ble så hekta begge to, men fy søren så skuffende avslutningen var!

  1. Caroline

   Skuff!!! 🙁

 27. jeg ville fortsatt hatt kjøkkenbordet som kontor, da hadde du kunne sett ut og hatt stor og god plass 🙂 synes det nye ser litt kjedelig ut når du må se inn i veggen. men dette finner du jo ut… 😉

 28. Cathrine

  Vi holder også på med Homeland! Det er så spennende 😀
  Et annet tips er White Collar 😀

 29. You’re so beautiful! Even in your casual, comfy clothes! Lovely lady! 🙂 xoxo

 30. Marianne

  Homeland er et godt valg! Vi har nå begynt på sesong 4 :). Av våre favoritter er også Dexter pg Breaking Bad – har sett alle sesongene av begge seriene.
  En annen type serie som vi også er veldig glad i er Downton Abbey. Tror du vil like den veldig godt, gøy å følge historien, aristokratiet i England og de flotte kostymene. Interessant å følge livene til henholdsvis de som bor oppe og de som bor nede.

  Ha en fortsatt fin uke!

  1. Caroline

   Tuusen takk for tips 😀

 31. Ranveig

  Jeg må bare spørre her, hvordan får jeg sett Dexter? Har så lyst til å se den. Må jeg kun gå gjennom Netflix å se den på pc, eller kan jeg få sett den på tv’n, noe jeg helst vil? Jeg er så «dum» når det gjelder slike ting, sorry 🙂 Og heller ikke «ung» 🙂
  Håper noen kan svare her.
  Ha en fin dag alle sammen!

  1. Caroline

   Vi ser det på Netflix 🙂 Den går vel ikke på TV nå. Ellers kan du vel kjøpe DVD’en i en databutikk eller på nett et sted.

 32. elisabeth h

  når du er ferdig med Homeland, MÅ dere se House of Cards! Vi er HEEEEELT hekta!!! hehe

 33. Gretha Røset

  Hei

  Homeland er superbra serie

 34. Caroline! Nummer 4 bør bli The Sopranos. Det var nesten umulig å stoppe etter en, to og tre episoder. Den er så utrolig bra! 🙂

  1. Og denne serien er av virkelig god kvalitet.

  2. Caroline

   Å, det startet vi å se for en tid tilbake. Vet ikke helt hvorfor vi hoppet av, jeg likte det egentlig veldig godt 🙂 *notereseg*

 35. Johanne

  Hei! Jeg lurte på hvor du hadde det fine bordet fra?

  1. Caroline

   TM Design 🙂

 36. Hei. Kjempe fint bord☺ er på utkikk etter stuebord med drivved bordplate, har du noen tips om hvor man kan finne det?

 37. «Homeland» er helt villt bra. Hvis dere ikke har sett «Hostages» har dere noe dere kan glede dere til, etter dere har sett ferdig Homeland. Bør virkelig sees. 🙂

 38. Homeland er kåret til verdens beste serie 😉

 39. Yvonne S

  Hei
  For et nydelig hjørne 🙂 og da lurer jeg veldig på hva ditt bord heter og hvor det er kjøpt :)?
  Selvsagt også stolene :)? Du har et flott hjem frk.

  1. Caroline

   Alt er fra TM Design 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *