lace on lace

IMG_3862

IMG_3936

IMG_4099

IMG_3618

IMG_3827

(annonselenke) topp ganni / skjørt ganni / pumps nely / veske zara / klokke daniel wellington 

_______________________________________________________________________________________________________________

Da jeg gjestet VGTV i går ble det et litt finere antrekk, med blonder fra topp til tå. Toppen er en body fra fjorårets Ganni, men det finnes nesten identisk fra denne sesongen, og skjørtet er helt nytt. Synes det ble en deilig kombinasjon og ikke minst perfekt for tiden vi går i møte – fikk litt julestmning av det hele 🙂 

Nå skulle vi egentlig vært i Kragerø, men jeg tror ikke det er meningen at jeg skal få spa-behandling. Det viste seg at to av massørene var blitt syke, så da ble flere bookinger kansellert, deriblant våre. Så typisk! Vi bestemte oss heller for å ha det til gode, og så blir vi hjemme i helgen i stedet. Her har vi egentlig en god del som skal gjøres, så sånn sett er det egentlig veldig greit det også. Vi drar ut og spiser med Siri og Kristoffer i kveld, det blir kjempefint! Håper deres fredag byr på mye bra ♥ 

90 kommentarer

 1. Så kjedelig. Vi var i Kragerø for noen helger siden, og opplevde kaos både i forhold til mat og massasje. Så vi ble skikkelig skuffet. Men det kan jo være tilfeldig. Ha en fin helg uansett 🙂

 2. Kakkaoogkrem

  hei du. lekkert antrekk, men håret ditt..veldig fint nå selvsagt men må bare si at det er ALLER finest kort! hva med lang bob? DET hadde vært dødsfint !:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg tenker at jeg liker langt hår når vi går mot juletider, jeg er så glad i å fikse det og style det, og det passer så fint ift alle mulighetene midt i festsesongen 🙂 men mye mulig der blir kortere igjen, for jeg likte det veldig godt 🙂

 3. Hips don’t lie 😉 Kroppen forandres etter fødsel gitt. Veldig fint 🙂

  1. Caroline

   De hoftene er medfødt 😀 Alltid vært der :p

 4. Så dumt at dere ikke fikk reist på spa. Du er veldig fin på håret, både kort, langt og sånn som dette Caroline ♥

 5. Du er smellvakker, Caroline! Elsker antrekket. Jeg digga også det korte håret ditt, men det er noe med denne lengden som bare gjør deg ordentlig fin og sofistikert 🙂 Du er nesten litt irriterende, du kler jo absolutt ALT 😀

  Ha en fin helg! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 6. Caroline K

  Bildet nr to er helt utrolig fint! DET kuleste bildet jeg har sett på bloggen noensinne, L-K er rå!

  1. Caroline

   Haha 😀 Nå gliser han her :p

   1. Kristine

    ENIG!!! 😀

 7. Måtte bare si at dette antrekket var virkelig lekkert! <3 🙂 Skulle gjerne hatt selv, bare synd det er for dyrt for lommeboken min 🙁 Du vet ikke om noen tilsvarende topper og skjørt til rimeligere pris vel? 🙂 🙂

 8. Forresten, hva med et innlegg om årets populære vinterjakker? Både de veldig varme og gode og de til finere anledninger? Også dyrt vs rimeligere? 🙂 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips, det kommer jeg nok til å gjøre 🙂

 9. Syns kanskje det ble litt «too much» med blonder fra topp til tå, men når det er sagt så er du virkelig smellvakker uansett hva du har på deg! Ha en fin fin helg!

 10. Marianne

  Du ser fantastisk ut!!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 11. Lissconnie

  For et fantastisk vakkert antrekk på en fantastisk vakker dame:))Flott på håret er du også,som alltid:) Riktig god helg:))

 12. Hei! Veldig fint antrekk:)
  Men jeg bare lurte på hvor du har kjøpt det polaroid- kameraet ditt? <3

 13. Hei! Sånn stort sett; tar dere Nelia med dere når dere går ut å spiser på kvelden? Også sover hun i vogna? Jeg har hele tiden sett for meg at vi ikke ville ha fått til det med vår jente på 10 mnd., men får lyst til å prøve:) Hvis dere gjør det slik, opplever dere at restaurantene stort sett er ok med vogn inn (ved bordet?)? Det var jo noe annet når vi brukte bag, men med sportsvogn blir det hele litt mye?:) På forhånd takk for svar om dine erfaringer på området!

  1. Caroline

   Vi har stort sett alltid hatt med Nelia på middag, men det gjelder jo å finne restauranter som er barnevennlige. Opplever at dette er veldig mye bedre i Skien enn i f.eks Oslo. Før gikk vi ut etter at hun hadde lagt seg, og lot henne sove i vognen. Igår gikk vi ut tidligere slik at hun kunne sitte sammen med oss, noe hun syntes var veldig gøy 🙂 Når hun begynte å bli trøtt, gikk Lars-Kristian en tur med henne til hun sovnet. Tok vel ca 20 minutter 🙂

   Det er jo alltid en viss fare for at det ikke går, og om hun hadde slått seg vrang o.l, eller vært veldig «forstyrrende» for de andre gjestene, ville vi reist. Men det er jo slik man bare må ta som det kommer 🙂

   Vi informerte restauranten om at vi hadde med et barn på 10 mnd, og da vet de jo at det følger med en vogn.

   1. Så bra å høre! Alt for mange ferske foreldre i dag henger seg opp i rutiner og ritualer og drar ingen steder med barn etter kl 18. De blir så asosiale, og det er utrolig kjedelig å ha sånne venner når man ikke har barn selv. Man må også alltid dra til dem, de besøker ikke folk på kveldstid. Hva når alle par i en vennegjeng får barn, skal man slutte å sees da, fordi man ikke kan dra noe sted de første årene? Det er for dumt. Flott å se at Nelia er med dere og at dere får det til. Var sånn jeg selv vokste opp, og har tenkt til å bli sånn selv når mini kommer neste år.

   2. Aleksandra

    Åh det er så deilig å høre HM! 🙂 Jeg er så glad at Caroline »promoterer» en sånn løs oppdragelsesstil der man ikke ser hindringer og der man ikke behandler barn som om de skulle vært av glass 🙂 Helt enig i at så mange foreldre har blitt helt på tuppa når det kommer til en så steril oppdragelse. Ikke oppe etter leggetid, ikke ta deg et glass vin ved barnet, ikke kle på det hårbånd, ikke fokuser på eget utseende, ikke tren for da skaper du kroppspress, ikke ha et sosialt liv for du må ta deg av barnet hele tiden osv. Rart at generasjonene før oss overlevde i det hele tatt 🙂 så glad du ikke lar alle pekefingrene påvirke deg Caroline, og at du oppdrar Nelia slik du og familien syns er best! 🙂

 14. Hvilket forbilde tenker du at du er for datteren din etter som hun vokser til mtp å godta seg selv og det utseende man er født med? Jeg tenker at når en alminnelig pen dame som deg føler behov for å ‘jukse’ med hår, negler, tenner, brunfarge og lepper kan det ikke være lett den dagen jenten gråter over en eller annen bagatell hun er misfornøyd med? Hvordan kan man da forsvare at hun er pen som hun er og ikke har behov for å fikse på noe? Hvordan bygger man opp om selvtilliten til en usikker tenåring når man i praksis viser at det man er misfornøyd med kan fikses på av andre?

  Det er gjerne et for personlig spørsmål og kanskje for nært, men siden du nå har satt deg i en situasjon hvor du deler disse tingene har du kanskje ikke noe imot å dele tankene dine om dette.

  1. Caroline

   Jeg tror man fint kan «godta seg selv og det utseende man er født med», selv om man bruker løshår, negler osv. Det ene utelukker ikke det andre. Jeg er hvert fall fornøyd med meg selv, og det er ikke fordi jeg er misfornøyd jeg gjør det jeg gjør. Det handler jo også litt om hva som er «vanlig». Vi lever i 2014, og verden utvikler seg. Løshår og falske negler er vel nesten mer normalt enn det å ikke ha det, hvert fall i urbane områder.

   Mennesker har vel historisk sett alltid «strebet» etter å pynte på utseendet sitt. For 200 år siden brukte man de midlene man hadde tilgjengelig da, mens i 2014 bruker man de midlene man har tilgjengelig nå 🙂

   1. Synes dette var et godt svar :-). Men må bare nevne at jeg bor i et urbant område og kjenner ingen med løshår eller falske negler. Er på din alder. (Men selvfølgelig kan det hende at enkelte bruker det uten at jeg legger merke til det). Men synes det er rart at folk ikke forstår at denne bloggen er som et motemagasin. Det er ikke meningen at alt skal vises frem så «usminket». Hverken henne selv eller livet hennes.

   2. Kjempefint antrekk, btw.

   3. «Løshår og falske negler er vel nesten mer normalt enn det å ikke ha det, hvert fall i urbane områder.»

    Den setningen tror jeg er noe av det mest unyanserte jeg har sett deg skrive noen gang.

    Løshår, falske negler, falske vipper, bleking av tenner, spraytan etc handler vel utelukkende om hvilke valg man tar? Det har etter min mening INGENTING med å gjøre om man bor i et urbant område, hvilket sosialt lag man tilhører, hvor fornøyd man er med seg selv og så videre. Problemet i Norge i dag er jo nettopp at alt skal være så «normalt», men at det «normal(e)» er det perfekte. Så der traff du virkelig spikeren på hodet, Caroline. Tommel ned!

    Jeg skjønner at du som lever av deg selv som person og dermed utseendet ditt har behov for å forvare når du får slike spørsmål (iallfall når folk setter personen du er på bloggen oppimot rollen som mor for Nelia), men dette syns jeg likevel var svært dumt skrevet.

    Til sist – beklager kritikken. Jeg har aldri kritisert deg noen gang tidligere – verken i kommentarfelt, i diskusjoner eller lignende, men her syns jeg kritkk er berettiget.

   4. Caroline

    Er det dumt av meg å anta at det er flere mennesker i urbane strøk som bruker dette, sammenlignet med hva du finner utenfor de store byene? Med mindre du har noen konkrete fakta å vise til, synes jeg ikke du har rett til å være så kritisk som det du er.

   5. Det jeg reagerte på var at du – med den lesermengden og fanskaren du faktisk har – skriver at det er «MER NORMALT» å bruke slike ting, enn å ikke bruke det (i urbane strøk). Hvilke signaler er du da med på å sende ut?

    Kanskje jeg ikke har grunnlag for å være så kritisk som jeg er nå, og jeg leste også innlegget du skrev om at du føler at du må skrive alt og si alt pinlig nøyaktig for å unngå misforståelser, men jeg syns bare at det var litt uheldig skrevet. En ting er å forsvare deg selv (og igjen, det skjønner jeg at du har behov for), men en annen ting er å «fastslå» hva som er normalt å ikke. Sistnevnte i lys av at det det «normal(e)» i dag er å være perfekt, og den diskusjonen som daglig er på dagsorden i forhold til akkurat det.

    Noen konkrete fakta «å slå i bordet med» har jeg nok ikke, men det må jo være lov å kritisere på bakgrunn av sine egne meninger? Merk deg at jeg kritiserer én setning du skriver, ikke verken bloggen eller deg som person. Jeg er en fast leser som er innom mange ganger daglig og ser opp til den jobben du legger ned i bloggen – den oser av kvalitet og er en fryd å lese. Men inni mellom må man vel kunne si ifra?

   6. Caroline

    Det var en antagelse av meg, E. Jeg burde kanskje vært mer tydelig på det, det har du helt rett i 🙂 Selvsagt har du lov å være kritisk og ikke minst si ifra, jeg synes bare du var i overkant krass, men det er mulig det bare fremstår sånn skriftlig 🙂

    Det er godt mulig jeg tar feil angående hvor normalt det er :/

   7. Caroline S

    Jeg ser virkelig ikke forskjellen ved å bruke løshår, løsnegler osv VS. det å bruke sminke. Det er vel det mest normale i hele verden..
    Det er jo det samme som å si at alle som bruker sminke føler behovet for å «jukse» med ansiktet sitt. Så regner med at alle dere som kommenterte ikke bruker sminke, neglelakk, slettetang osv?????
    Det er fælt å se hvor misunnelige folk blir bare fordi de kanskje ikke selv har råd til å legge på løsnegler hver mnd, eller sette på extensions..
    Caroline er vel akkurat som alle andre kvinner i det samfunnet vi lever i i dag. Vi gjør det vi kan for å føle oss vel. Føler det blir veldig unødvendig å sette dette opp mot hvordan ho kommer til å oppdra barnet sitt.

    Du er så flott, Caroline!! Og jeg blir så utrolig inspirert av deg.

    God klem.

   8. Caroline

    Tusen takk, Caroline S 🙂

    Nei, jeg ser egentlig ikke forskjellen jeg heller. Alle pynter på hvordan de ser ut til en viss grad 🙂

   9. Har du, Caroline noen konkrete fakta å komme med? Har din mann noen forskningsartikler som viser dette? 🙂

   10. Caroline

    Nei, kun min egen oppfatning 🙂 Vet ikke om det er utført noen undersøkelser på dette.

   11. Godt mulig at flertallet av de som bruker dette bor i urbane strøk ja. Men det å si at i urbane strøk er det flere som bruker det enn som ikke gjør det, det tror jeg rett og slett er en helt gal påstand. Stemmer i alle fall ikke med min opplevelse!! (bor i Oslo). Så den reagerte jeg også på :/

   12. Caroline

    Og det er godt mulig jeg tar feil 🙂 Men det er uansett ikke hovedpoenget. Poenget var at mennesker har alltid til en viss grad strebet etter skjønnhet med de hjelpemidlene som har vært tilgjengelig. Nå er det løshår, negler osv. som er tilgjengelig, for 100 år siden var det noe annet. Jeg ser ikke problemet, og mener at det ene ikke utelukker det andre. Man kan fint akseptere seg selv og være fornøyd, selv om man «pynter» på utseendet.

   13. Hva?? Mer normalt med løshår, negler og spraytan enn ikke?? Da lurer jeg på hva du mener med urbane områder og hvilken aldersgruppe du tenker på… Jeg kjenner ingen som bruker dette, er 28 år og bor i Stavanger, vennekrets fra 25-35 og de fleste er relativt opptatt av å se bra ut, men ikke på den falske måten du beskriver.. Nå overrasket du meg med en lite gjennomtenkt holdning Caroline! Vil hvertfall ikke min datter skal føle seg unormal fordi hun ikke bruker dette for å pynte på utseendet!

   14. Caroline

    Holdning? Det har da ingenting med holdninger å gjøre? Mitt inntrykk er at det er normalt, men så er det godt mulig jeg tar feil. Det holder å si at du er uenig med meg, du trenger ikke ta helt av. Du har ikke noe bedre grunnlag for å påstå det du gjør, enn hva jeg har. Det var uansett ikke poenget med kommentaren, poenget var at det er normalt å «pynte» på utseendet. Alle gjør det til en viss grad. Det betyr ikke at man nødvendigvis er misfornøyd med seg selv 🙂

   15. Å pynte seg med fine negler og hår er veldig normalt og noe mennesker har gjort i alle tider. Det jeg stiller et stort spørsmålstegn ved er når det ikke er nok å gå til frisør eller negldesigner, og man oppsøker medisinsk personell for å fikse på ting.

    Det er forskjell på å stripe håret og å få sprøytet kjemikalier i lepper og panne. Det er der mitt spørsmål om holdninger kommer inn. At jeg nevnte hår og negler også var å få frem poenget at man kjøper seg et visst utseende. Hvordan skal man da bygge opp en usikker tenåring til å godta seg selv når de voksne går i forveien og viser at en alminnelig pen dame ikke er pen nok fra naturens side? Og at det man er misfornøyd med (smale lepper, rynker rundt munnen, små pupper osv) fikser man på.

    Det er press og krav rundt ungdommene hele tiden, og i mine øyner blir det en ekstra belastning hvis foreldrene også viser at det naturlige ikke er godt nok.

    Man er ikke dårlige foreldre om man liker å pynte seg og ta vare på seg selv, men man har et stort ansvar når det gjelder holdninger til både seg selv og andre.

   16. De aller fleste av oss som har døtre som skal vokse opp i denne kroppsfikserte verden vil komme oppi denne problemstillingen på et eller annet tidspunkt. Selv har jeg tenkt mye på det allerede- hvordan være en god rollemodell for datteren min, samtidig som hun ser meg sminke meg hver dag. Og jeg har bestemt meg for å oppdra henne med en holdning om at hun er helt perfekt akkurat slik Gud har skapt henne, og at sminke, mote og sånt som har med utseendet å gjøre bare er for gøy!

    Jeg vil lære henne at det viktigste er hvordan hun er på innsiden, at alle menneske er like mye verdt- uansett hvordan de ser ut, at hun skal være snill og god mot andre og ikke minst mot seg selv. At hun kan stå for det hun sier og er tro mot seg selv og sine drømmer. Jeg vil lære henne at det som kommer fra hjertet hennes er ekte skjønnhet, og selv om mange av oss mennesker liker å pynte oss, er det egentlig ikke så viktig, og hun må aldri aldri dømme noen som velger å ikke pynte seg, for det kan det være mange årsaker til, og vi velger selv hvordan vi vil kle oss, vi er alle ulike og det er slik det skal være. Også vil jeg fortelle henne at når hun selv er stor nok til det, skal hun få velge om hun ønsker å pynte og «jåle seg» eller ikke. Og samme hva hun velger er det helt riktig og bra!:)

    Tror det går helt fint an å gjøre det beste ut av utseendet sitt samtidig som man lærer barna sine sunne og gode verdier. Man må bare være bevisst på det- de små ser jo opp til oss og tror vi har fasiten på livet.

    Dessuten syns jeg det er stor forskjell på å sminke seg, farge håret og ha løsnegler/hår mot å gjøre inngrep i kroppen- som å sprøyte inn botox og annen gift eller sette inn silikon i kroppen sin. Sminke og stæsj er kun å pynte på det man allerede har- å skulptere kroppen sin til å bli noe annet enn slik du er skapt, syns jeg blir noe ganske annet.

    (Unntakene må være «skavanker» som dominerer tilværelsen, slik at det hemmer en i å være lykkelig, det er greit å operere inn utstående ører eller rette opp en helt deformert nese. Det syns jeg er innafor. Såklart, i en ideell verden der man ikke la så stor vekt på hvordan man så ut, og vi alle hadde selvtillit til å ikke bry oss, ville slikt være totalt unødvendig, men det er jo ikke gøy for en ungdom å bli mobbet for nesen sin eller for en voksen person å ikke kunne sette opp håret fordi ørene tar alt fokuset. Så selvfølgelig finnes det unntak;))

    Men alt i alt må vi lære ungene (og særlig jentene) våre at utseendet ikke er viktig, det er hva de gjør med livet sitt og hvordan de er mot andre, som er viktig. Alt annet er bare staffasje, bare tøys og fjant som egentlig ikke betyr noe i den store sammenhengen. Men sminke og mote og glitter og fjas kan være gøy for noen, noe som beriker livet- som andre ting vi holder på med, som reising, maling eller modellflybygging;)

    Det er så viktig å gi jentene sunne verdier, fokusere på alt annet enn utseendet når de er små, da står de mye bedre rustet til å håndtere spørsmål om kropp og utseendet senere i livet:)

 15. Etter å ha sett deg med kort hår, så ser jeg at du ikke er så fin med langt hår.

  1. Etter å ha sett deg poste denne kommentaren, så ser jeg at du ikke er så veldig hyggelig.

 16. Jennifer

  Very pretty!

 17. Så flott du er! Fine klær som passer inn i høstfargene:) Ønsker deg og dine en god helg!:)

  1. Caroline

   God helg til deg også 🙂

 18. Hei. For en kropp OMG! Trener du noe spesielt for å få midjen så smal? Kunne evt laget ett innlegg om det?
  Leila

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Nei, jeg har alltid vært sånn.

 19. you look simply amazing!! I would kill to have a body like yours

  http://www.aboutacloset.com/

  1. Caroline

   Thank you so much, sweetie <3

 20. Ååå så nydelig du er her, dobbelt opp med blonder her et kjempefint tips. Ha en skjønn helg <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Wow! Det er virkelig et av de fineste antrekkene jeg har sett!! En annen favoritt er det blomstrete prom-skjørtet fra asos, det var så fint…på deg! Jeg har nemlig det samme, og jeg ble litt tante Sofie.. Du kler alt så godt, det er helt utrolig.
  Innlegget ditt fra før i dag, hvor du skriver om hvordan du må si ting med alle tenkelige forbehold…det fikk meg til å være litt glad for å være en mikroblogger som bare kan rante og røle i vei. Det må være slitsomt, men jeg håper du synes det er verdt det og, for du er til stor inspirasjon! Den grønne h&m-skjortsen hang i vinduet på hm i Drammen i dag, tror nok du har inspirert dem til det!
  Det er veldig moro å følge deg!
  God helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Victoria 🙂 Det er absolutt verdt hvert eneste minutt jeg bruker på det, spesielt når jeg har så utrolig mange flotte lesere!

 22. Jeg syns håret ditt er alt for lyst sepesielt nå som vi går mot mørketider 🙂 Syns du kler så mye bedre mørkt hår.

 23. Hej Caroline,

  Du er super smuk! Så utrolig feminin. Jeg synes, dit hår er bedst, når det er lidt længere. Ifølge den indiske Sikh tradition, så siger man, at meget af vores udstråling (radiance) sidder i håret, og derfor skal man helst ikke klippe sit hår. Det har noget med solenergien at gøre. Jeg blev selv helt korthåret for et par år siden, og jeg må sige, jeg mærkede det virkelig, som om noget af min udstråling forsvandt sammen med mit lange hår.

 24. Er det smått på gang? <3

  1. Kjersti

   Du kødder, ikke sant?!?! Hun har bare den slankeste midjen jeg har sett og du mener at hun ser gravid ut. Jeg blir målløs.

   1. Enig, helt vilt å si noe sånt !! :O

   2. Assosierer du gravid med tjukk? Mente dette ikke i form av at hun er tjukk. Dum tankegang. Spørsmålet er basert på «sladder». Så enkelt var det bare.

 25. Veldig vakkert og voksent:) du fikk helt fantastiske kurver i det antrekket!!:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 26. Heihei! Bare nysgjerrig på hvorfor du plutselig har forsvunnet fra blogglisten.no? 🙁 det må jo være en feil.. Eller er det jeg som har sett feil?:-)

  1. Caroline

   Blogglisten har ikke fungert ordentlig på noen uker, og etter at vi byttet url sluttet den helt å fungere. Gikk ikke an å legge inn tellekoden på nytt, eller registrere ny url. Men skal fungere igjen i løpet av helgen, tror jeg 🙂

 27. Hei, kjempefint antrekk, men jeg hadde fryst i hjel med så lite klær!!! Her er deilige strikka gensere og cardigan i ull/alpakka, store skjerf i bruk daglig;;;))) Digger at det er så mye fint i strikk nå altså, beste jeg vet om høsten/vinteren og sene sommer-kvelder:::))) Digger rompa di forresten::::))) Hehe:) Klem Elin

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk 🙂

   Jeg hadde med en jakke, men den har jeg vist frem tidligere så droppet den på bildene.

 28. jeanette

  Vakre deg! Bilde nummer to fra toppen, når du går over gangfeltet, var utrolig fint og kult! 😀 <3

  God helg til dere! 🙂

 29. Silje P.V.

  Som vi sier i nord norge. Du e så fin at det svir i øuan:)

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk <3

 30. Henriette

  Det første bilde hadde vært sååå fint som topp bilde på bloggen! Det sa så mye om deg synes jeg 🙂 en kvinne som utstråler selvtillit og ikke lar seg knekke uansett hva andre måtte mene og si ! Ha en fin kveld <3

 31. Wow! Så flott du er! 😀 Kjempefin på håret!

 32. Elsker at det er flere innlegg når jeg klikker meg inn!! Tommel opp!

 33. Hot! Det var et skikkelig lekkert antrekk! God helg!

 34. Ååå, du er flott! Kjempe fint antrekk 🙂 Dessuten synes jeg at håret ditt er super fint.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 35. That bum though! Veldig fint skjørt, hvis det ikke hadde vært for at jeg er ca 10 cm kortere enn deg hadde jeg kjøpt det på stede, men skjørt i den lengden blir gjerne litt rart på meg

 36. heisann caroline. For ei flott og sprek dame du er. det virker som energien din er utømmelig:D Blir du aldri sliten? er du sjelden hjemme for tiden? savner de dagligdagse innleggene du hadde før hjemmenfra 😀 😀 du e en fantstisk dyktig blogger og «skriver», men personlig syns jeg bloggen din har fått litt for mye stress og farting/kjendispreg i det siste. Lykke til videre. du er dyktig i alt du foretar deg <3

 37. Hei!
  Du har ikke noen gode øvelser for nedre del av magen? Jeg er slank og har nesten ikke fett rundt magen, på samme måte som deg, men jeg føler jeg hele tiden ser oppblåst ut der, og det ser så rart ut i stramme kjoler og skjørt synes jeg. Spesielt siden jeg er ganske trent ellers på kroppen, så ser det litt unaturlig ut! Men det er jo en vanskelig del av magen å få tak i, og jeg klarer ikke å finne noe bra når jeg søker på google.. Men du ser jo så flott ut! Kunne du hjulpet meg? <3
  Klem

 38. Du ligna på Linnea Myhre på disse bildene, spess bilde nr 2. Er nok noe med hårlengden som gjør d tror jeg. 🙂

 39. Caroline

  Hun pleier å legge seg rundt kl. 20, og så våkner hun ca 07. På dagtid sover hun 2-4 timer 🙂

 40. Bilde nr 2: header! Det må jo bli headeren! Utrolig bra tatt bilde og utrolig fint av deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, så gøy at du synes det 🙂

 41. Dette er de desidert beste bildene du har publisert så langt! Har LK prøvd ut noe nytt med kameraet i det siste? Bildene har blitt så utrolig mye kulere og bedre bare i de siste innleggene! Fortsett sånn! 😀 Elsker antrekket forresten, blonder er så fint!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 42. Jeg bor i en storby, er litt eldre enn deg og kjenner bare en som bruker løshår og en som bruker falske negler, så jeg må si at jeg kjenner meg ikke helt igjen i beskrivelsen din av hva som er «normalt» når det gjelder dette. Jeg tenker at det er smak og behag om hvor naturlig man ønsker å fremstå og hva man velger å bruke penger på.

  1. Jeg bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra en mindre by. Og selv om vennene mine både fra hjembyen og i Oslo er godt oppi 30-årene, er de gjennomsnittlig opptatt av hvordan de ser ut, og riktignok er det ikke særlig mange av dem som bruker løsnegler og/eller løshår, men de fleste farger håret og bruker sminke og neglelakk. Så å «ta vare» på utseendet sitt er jo helt normalt.

   Det som imidlertid er mye mer skremmende, er om «hollywoodske» tendenser kommer hit og normaliserer seg i samfunnet og det blir helt vanlig å ta silikon og botox- noe som verken er sunt for kropp eller sjel, og i hvert fall ikke er lett å forklare for de små jentene som vokser opp.

   Mitt personlige synspunkt er at å gjøre det beste ut av det Gud har gitt oss- med sminke, hårfarge, kremer, klær og smykker er helt i orden og noe jeg kan stå for. Dette har jeg ikke noe problem å videreformidle til datteren min. Det er bare noe vi putter på oss for gøy, for pynt, men som også kan tas av/fjernes.
   Men å gjøre inngrep for skjønnheten er ikke noe jeg kan forsvare, å sprøyte inn ting i kroppen eller operere seg for å se bedre ut (det finnes såklart ekstreme unntak- men da gjelder det å normalisere utseendet, ikke å forbedre noe som allerede er bra)der går i hvert fall min personlige grense. Å flytte disse grensene gjør noe med oss, og
   våre små håpefulle vil ta med seg disse verdiene videre i livet.

   Ja til pynt og fjas, nei til å tekkes skjønnhetstyranniet ved å operere seg eller sprøyte gift inn i kroppen!:) Vi er bra nok som vi er, alle mann- og døtrene våre er vakre slik de er skapt! <3

 43. Syns det er rart å se hvor mye småtterier leserne dine skal klage på. Leser bloggen din i ny og ne, og kommentarfeltet er like underholdende hver gang. Retter i dette tilfellet til ‘diskusjonen’ over her der noen lesere mener du tar heelt feil når du snakker om løsnegler, hår osv. (Le litt for meg selv).
  Personlig klikker jeg meg inn på bloggen din mest for å se bildene, da jeg ofte syns du har gode, klare og pene bilder. I akkurat dette innlegget fikk jeg litt flashback til min egen elendige redigering av bilder for noen år siden der jeg nærmest så ut som en opplyst engel på bilder siden bildene var belyst slik jeg ser du har gjort her, men det er jo smak og behag. Antrekket er upåklagelig, men var ikke helt fan av redigeringen her altså:) Kan jo være det bare sees slik på min mac også:)
  Oi, det ble litt lengre kommentar enn planlagt, men kommenterer forsåvidt svært sjeldent, så da er det vel greit å komme med en litt lengre en fra tid til annen..:) Ha en fin helg videre! (Og god natt! hehe)

 44. Caroline, jeg må bare si at du ser så fantastisk ut for tiden! Du har alltid sett fantastisk ut, men du blir jo bare flottere og flottere 🙂 Jeg tenkte bare slenge igjen en kommentar om akkurat dettte, for jeg tenker det stadig vekk, spesielt i de siste innleggene dine og etter at Nelia kom til verden – har bloggen din (og deg) bare blir bedre og bedre, vakrere og vakrere. Og ikke minst bildene, de er helt fantastiske! Du må skryte til Lars-Kristian fra meg, på den fronten! Diplom til han for å være slik en dyktig fotograf!
  Håper du holder liv i bloggen leeeenge. Helst til vi sitter bak skjermen som 70 åringer, hele gjengen, du som skribent og oss som lesere 😉 hehe! Motetips for pensjonister. Hihi.
  Det er hyggelig å lese at dere har det fint med hverandre og med verdens skjønneste lille datter 🙂 god klem til deg og dine!

  1. Caroline

   Tusen takk, så snill du er 🙂 God klem til deg også <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *