happy friday beautiful

IMG_4322

God morgen sprekinger! Er dere oppe og hopper? Lars-Kristian og jeg har vært oppe siden fem i natt, vi våknet av det forferdelig uværet og fikk ikke sovet igjen noen av oss. Flere i samme båt? Det positive er at vi har fått ting gjort, så koffertene er allerede pakket klare til en weekend på Kragerø Resort, og herregud som jeg gleder meg! Jeg har drømt å bli knadd på siden den syvende treningsøkten i Skal vi danse, og har enda ikke hatt tid, men nå dukket det opp en frihelg for Lars-Kristian og da er det bare å utnytte mulighetene. Spa here we come! Vi reiser sammen med Siri og Kristoffer, så dette er dobbel glede – det er altfor lenge siden vi har sett hverandre! 

_______________________________________________________________________________________________________________

IMG_4333

Jeg er klar for en treningsøkt på Elixia nå, som jo har blitt SatsElixia siden forrige gang jeg var der. Gleder meg til å trene med Alexander igjen 🙂 Håper dere har en fin start på dagen, vi sees senere 

46 kommentarer

 1. Her var det lyn og torden fra 2030 i går kveld til rundt 05-0530 på morgenen i dag, sannsynligvis med opphold, men har aldri opplevd noe liknende…

 2. Våknet av meg selv 05.58! Alarmen var satt til 06.00, så det var deilig 😀 Dagen blir så mye bedre når den starter tidlig 🙂 Kos deg på spa. Det hørtes deilig ut, og absolutt fortjent!

 3. God fredag! Her ringer klokka ti på fem hver morgen, så har startet arbeidsdagen for et par timer siden. Kragerø er flott, kos dere 🙂

 4. Her er det ikke uvær, men en liten en på snart 7 uker som har holdt meg oppe nesten hele natta…

 5. Ett lite spørsmål.. Når jeg skriver en kommentar til deg kommer aldri hele kommentaren frem. Hvorfor gjør det ikke det? Det mangler alltid noen linjer på det jeg skriver. Er det fordi jeg. Bruker iPad? Ha en fin helg. Klem

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke :/

 6. Hei Caroline

  Ville bare ønske deg en fin dag og fortelle deg at jeg elsker å lese bloggen din. DU er mye yngre enn meg, ja jeg kunne vært din mor. Men likevel blir jeg bare så inspirert av deg. Du har en så positiv utstråling og er så nydelig at det er en fryd. Kunne ønsket meg deg som venninne, smiler 🙂

  Jeg liker så godt å følge med hva du gjør og opplever og ikke minst å se alle antrekkene dine, bilder av skjønne, lille Nelia, huset ditt, ja alt.
  Liker alle de fine bildene du legger ut også.

  Kos deg videre, nå er det heldigvis helg.

  Klem fra Eva

  1. Caroline

   Tusen takk, Eva 🙂

 7. God morgen og god trening!

 8. Madeleine

  Du ble så utrolig fin på håret Caroline! 😀 ♡

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 9. Kristin

  God fredag. Må si jeg misunner mulighetene du har. Men samtidig gleder det meg at du og andre har det bra. Skulle selv ønsket å kunne få mer egenpleie og skjønnhetsbehandling enn det jeg har. Jeg mener ALLE fedre og mødre fortjener litt pleie i form av massasje og fritid. Livet er hardt,og kanskje enda hardere for de med dårlig råd som ikke har mulighet til å betale for velfortjent luksus. Håper det kommer en egen ordning for oss med dårlig råd,der vi kan oppleve spa som behandling

  1. Jeg vil si alle fortjener litt pleie, må ikke være mor eller far syns jeg 🙂 og nei ikke for å kverulere, kun for å påpeke at alle fortjener litt «luksus» (les = utenom det vanlige). De som har dårlig råd og ikke har mulighet til å betale for «velfortjent» luksus, hva ordning tenker du på? Fra statens side? Som alle skattebetalere må betale? Jeg skjønner du mener det godt, men jeg blir så provosert av slike utsagn! Istedet for å vikle det negativt, se heller på mulighetene!!

   Dersom jeg vil ha spa, men ikke har råd til en weekend på en sparesort, så lager jeg heller litt masker og scubb hjemme. Det er ikke det samme, men ikke så langt unna. Man lager seg litt luksus i form av at man kan få barnevakt til evnt barn en dag(og/eller kveld/natt), har man badekar kan man tappe i vann, finne noen duftlys på ikea/Nille etc, lage litt stemning hjemme, ta en lang god dusj med (hjemmelaget) scrub og hårkur, smøre seg inn med fuktighetskrem, tulle seg inni et godt mykt håndkle(kanskje kjøpe noen nye som er ekstra myke, trenger ikke koste så mye det heller) sette seg i sofaen med føttene i fotbad(grønnsåpe/olje og en bøtte vann) og se på en film og kanskje spise favorittsnacksen, høre musikk, lese en bok og bare nyte stillhet. Vask gjerne huset først så man ikke sitter å tenker på alt man skulle ha gjort. Man kan gå seg en laaang tur i skog/mark om man liker det, eller besøke noen venner man ikke har sett på lenge/invitere noen over. Det er så mange muligheter for litt «luksus» som ikke trenger å koste noe særlig!! Jeg ser på luksus som noe utenom det vanlige… Og må man virkelig på en Sparesort for å få luksus så bør man tenke litt igjennom verdiene man har! Får prioritere litt annerledes, legge til side litt penger, og så tilslutt ha råd! Det er faktisk ikke verre…

   1. Glemte å si at denne kommentaren var til Kristin, ikke til Caroline! Kos deg, og nyt helgen med god samvittighet! 🙂

   2. Kristin

    Det første jeg tenker Beth er: Hvor mange barn har du? Jeg har tre fra 1-6. To bleiebarn,to som sover dupp. Jeg jobber 80% og mannen 100% Vi pusser opp hus og er med på aktiviteter den gamleste er med på. Så kommer ekstra jobben til mannen opp i det hele samt møter på skole og barnehage og jobb. Ikke har vi noen til å passe barna andre enn en helg i ny og ne. Når barna er på skole og barnehage så er jeg og mannen på jobb. På ettermiddagen er jeg ofte alene med barna da mannen som sagt har enda en jobb der det er masse kursing på kveldstid. Da kan ikke jeg sette meg i badekaret,gå meg en lang tur,lese bok og reise på besøk,invitere inn til middag. Jeg må ta igjen alt jeg ikke får gjort når jeg er på jobb. Jeg jobber turnus og jobber da altså dag,kveld,natt og helg. Om du blir provosert av det jeg skriver om at jeg synes det skulle vært en «spa» ordning til alle foreldre som ikke har råd selv,så kan jeg godt si at jeg også blir litt provosert over å se hvor lett du mener at det er å «ta» seg fri fra hverdagen. Det jeg mener er at vi bør få tilbake muligheten med husmødre. At noen har dette som jobb og at de som ikke har råd til avlastning til å gjøre andre ting enn det de må! Dette vil være en god løsning for de som ikke har råd til å betale barnevakt for å reise vekk en helg for restitusjon. Ja jeg mener det bør taes på statens regning. Samtidig vil det spares penger på psykolog,sykmeldinger og diverse andre ting man må ty til ved utbrenthet. Jeg virker vel bitter nå,men jeg har et fint liv med min familie jeg. Jeg ønsker bare litt fri en gang i blandt. Fri til å tenke på egne ting. Dette vil gagne hele familien.

   3. Skal vi se, jeg jobber 100% mannen jobber 100% og er på reise 180 dager i året (nei han jobber ikke turnus og er hjemme halve året), så jeg er alenemamma halve året har «bare» et barn og to bikkjer, og vi holder på med oppussing vi også, (husprosjekt; påbygg) og oppfølging av barnehage og sånt sier jo seg selv da mini er i barnehagealder.. Du må lese litt nøyere hva jeg skriver. Jeg skriver ikke på noen måte at det er lett å ta seg fri i hverdagen, jeg gjør slike småting de dagene mini er i seng og jeg føler for en times med «egentid». Da nedprioriterer jeg det jeg «må gjøre», kun for å få en time med egentid for å lade batteriene og få igjen litt energi. Man trenger ikke en hel helg!

    Igjen ser jeg at du vinkler det hele negativt. Tror du virkelig at utbrenthet kan løses med å få sponset noen dagers spa fra staten? Dersom livet ditt gjør deg utbrent, så bør du gjøre noe med det, istedet for å si at vi bør få tilbake muligheten med husmødre. Den muligheten har vi da aldri blitt fratatt? Det klarer vi fint å ta fra oss selv, man velger å ha lån på et hus, hvor man må jobbe for å betjene dette, og man får et to og tre unger som må ha det de trenger. Så fordi man syns det var tøffere enn man trodde så skal staten betale? Jeg tviler ikke på at du har det bra med din familie, men jeg ser heller ikke problemet med å prioritere deg selv litt. For det går an, du må bare ønske å se mulighetene. Dersom du har to bleiebarn som sover som en dupp, og en som legger seg før kanskje før kl. 20, så har du lov å ta deg en time på badet? Jeg kan aldri tro at dere har aktiviteter som barna er med på etter kl. 20? Og jeg kan aldri tro at livet deres faller sammen om du lager deg en forskrubb og sitter med beina i bøtta på stua før du henter ungene i barnehage, eller får noen til å passe på barna i tre timer (om dere har muligheten til dette). Det e rikke ofte jeg tar meg «egentid», men et par ganger i løpet av en mnd så får jeg virkelig til et par tre timer til å puste litt selv…. Men det er helt tydelig at du krever litt lengre fri, og ønsker mye mer og dermed ikke er fornøyd med noen timer her og der. Poenget mitt var at man må lære seg å se de små gledene i hverdagen, og se på mulighetene fremfor problemene, og kanskje er en time her og der mer verdt enn en langweekend på spa betalt av staten….. Helt ærlig så ønsker jeg at staten heller skal bruke penger på sykehjem/sykehus fremfor dem som bare ønsker et avbrekk fordi dem har tatt på seg for mye…

 10. åhh heldige du, der ville jeg vært i helgen også, men det
  kræsjer med noe annet.
  I helgen har de trening og velvære weekend.
  Var på det når de hadde det i april, fantastisk bra opplegg.
  Så dere kommer til å treffe på en horde av spreke damer 🙂
  Ha en avslappende/hente inn igjen helg med dine og vennene.

 11. Her har jeg allerede rukket spinning, etterfulgt med en styrkeøkt på rygg og nå sitter jeg og nyter en kopp te og spiser min frokost. Deilig start på fredagen med andre ord 🙂

  1. Caroline

   Høres ut som en fantastisk start 😀

 12. the hungarian girl

  misunner deg som er så rik og kan gjøre hva du vil… jeg har ikke penger til å gå ned i butikken å kjøpe en bukse engang, som her i ungarn koster ca 100 kr

 13. Ja jeg har vært oppe å hoppet lenge, har tilogmed startet helgen med en god treningsøkt ute i regnet ! 🙂 Ønsker dere en finfin helg på Resort 🙂

  1. Caroline

   Ønsker deg også en fin helg, Daniella 🙂

 14. Hei Caroline! Først og fremst vil jeg si at jeg beundrer din sportsånd:) syns du er utrolig flink til å trene og være så aktiv med travel timeplan:) jeg har også planer om å starte å trene, er ganske slank selv, men ønsker å stramme lår og rompe, anbefaler du protein drikk til å gjøre det, vet ikke helt hbordan jeg skal få stramme lår:) setter pris på erfaren hjelp!

 15. Håret ditt ble kjempefint, Caroline! Hvor er skoene på bildet fra, forresten? God helg :):)

  1. Caroline

   De er fra Get Inspired 🙂

 16. Håret ditt ble så fint! Jeg elsker fargen du har nå også 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 17. Christine

  Du ER bare en stor inspirasjon! Så begeistret for bloggen din og at du er akkurat som du er! Nå skal jeg trene Pilates; for kropp og sjel. Ønsker deg en kjempefin helg, flotte menneske, klem fra meg.

  1. Caroline

   For en utrolig fin kommentar! Tusen takk, spreka! Håper du hadde en god økt 🙂 Stor klem 🙂

 18. God weekend til dig og din familie 🙂

 19. hva skjedde med øyebrynssminken du skulle designe? 🙂

  1. Caroline

   Den er i produksjon, ting tar tid 😉

   1. Hadde vært supert om når det er ferdig for salg du også legger ut et step-by-step innlegg om hvordan du sminker dine bryn! 🙂

 20. Persille

  elsker håret 🙂 god helg <3

 21. Hei! Jeg har nettopp laget en ny nettside (derfor jeg kommenterer med annen mailadresse enn vanlig) og den passer så godt til dette temaet her, for denne nettsiden heter nettopp https://happyfriday.no. Hver fredag vil det publiseres bilder og tekst innsendt av lesere, som en liten ekstra vitaminboost på fredagene! Det kan jo bli ekstra godt utover vinteren 🙂
  Kanskje du også vil sende inn et bilde en gang? Noen ligger allerede ute, jeg blir glad om dere går inn og ser!

  Caroline, jeg skjønner forresten om du ikke vil ha denne kommentaren, siden jeg liksom oppfordrer til å sjekke ut et annet nettsted, men dette er jo ikke en konkurrerende blogg, men allikevel med et tema som av og til tas opp her også.

  God helg – eller: happy friday 🙂

 22. kos dere på spa Caroline <3

 23. Katrine

  Så koselig å lese at dere bruker Kragerø Resort, og har vært der flere ganger tidigere også! Skulle egentlig ha jobbet der i helgen i resturanten, men er dersverre blitt syk! 🙂

 24. Michelle

  heldige deg, høres ut som en perfekt helg med godt selskap! Det må dere bare nyte alle sammen 🙂 God fredag fine deg <3

 25. Sponset opphold? 😐

 26. Huff, ble holdt våken av det forferdelige været jeg også!! Bråvåknet av at det ristet i hele huset, skikkelig utrivelig :/

  Håper dagen din har vært strålende! Du er så flott:)

 27. Hvor er den fine bordbrikken med sommerfugler fra?

 28. Aquarius102

  Hi Caroline, I love your shoes 😡 Can you let me know which brand?? Thank you and have a nice day to u!!

  1. Caroline

   Asics 🙂

 29. Aleksandra

  Hello, Caroline!
  I have Asics run shoes too (white and light pink colors) and when the weather is rainy it’s very hard to do it clean.
  Can you tell me please how to do shoes like a new every time after rainy jogging?Maybe you know any cleaners for this?
  Best wishes, Sasha 🙂

 30. Hei! Kjæresten min har lenge ønsket seg de skoene du har tatt bilde av, jeg lurer på hvor du har fått tak i de. Er de årets utgave eller en eldre modell?

  Mvh,
  roffen

  1. Caroline

   Det er en gammel modell, men du kan jo høre med GetInspired.no. Vis de linken til innlegget og hør om du vet hvor de er å få tak i 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *